מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברשותי מחשב פנטיום 3 ישן שרציתי לשדרג אותו קצת לכן הוספתי לו שני סלוטים של זכרון 512 של קינגסטון, לצערי הוא זיהה רק אחד מהם... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יכול להיות שמגבלת ההרחבה כל כך קטנה? איפה אפשר לראות מה המגבלה והאם ניתן לשנות את ההגדרות של זה? שני הזכרונות עובדים בודאות. אשמח לתשובה מלומדת ולרעיונות לפתרון המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב Dell Optiplex GX260 מעבד פנטיום 4, 2GHZ כמות RAM נמוכה שאני לא זוכר.. ברצוני לדעת מה השדרוג המקסימלי המתאפשר לי לעשות למחשב זה. כלומר, מהם הרכיבים הטובים ביותר (או מהן האופציות הכלליות) שאני יכול לשדרג. מחשב זה לוקח כרטיסי מסך בתצורת AGP, אילו כרטיסים סבירים ניתן למצוא? זיכרון DDR SDRAM, אני לא מצליח למצוא בדיוק איזה מהירות, האתר הרשמי אומר 266mhz, איזה PCXXXX זה? לפי מה שאני יודע, אין כזה דבר\ אך יש מה שנקרא DDR266, שמהירותו היא 133MHZ\PC2100. כנראה שזו טעות? מה קורה אם אני מכניס זיכרון מהיר יותר? האם צריך להפיד על זוג זיכרונות במהירות\נפח דומים? אבל הכי חשוב, אני לא יודע איזה מעבד חדש אני יכול לשים במחשב. אני לא חושב שליבה כפולה יעבוד פה, ופנטיום 4 חזק…
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרגע P35 DS3L עם 1024X2 800Mhz CL4 של GSkill. קיבלתי זיכוי מKSP על סך 300 ש"ח ותכננתי להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון. שמתי עין על 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 (לצערי אין להם GSkill) ורק רציתי לוודא שלא אתקל בבעיות תאימות בין אם זה עם הלוח או הזכרונות האחרים. מקווה שתוכלו לעזור. יניב.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5Q Pro. עכשיו לפי המפרט רשום שכל צ'אנל זה שחור אחד וצהוב אחד. לפי מה שזכור לי בדרך כלל זה הולך לפי צבעים. משהו יכול להעיר אור על הנושא? תודה יבגני
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/4256 Abit IP35-E או http://tms.co.il/product/5735 Gigabyte GA-EP43-DS3L מה עדיף? בעיקר לOC לE7200...תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי את הלוח: D945PLRN אני רוצה לשים את הזיכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3534 OCZ DDR2 System Elite XTC 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 2.1V אלה הם הדברים שהזיכרון צריך ליהיות כדי שהלוח יתמוך בו: The board has two DIMM sockets and support the following memory features: 1.8 V (only) DDR2 SDRAM DIMMs with gold-plated contacts Unbuffered, single-sided or double-sided DIMMs with the following restriction: Double-sided DIMMS with x16 organization are not supported. 2 GB maximum total system memory. Minimum total system memory: 128 MB Non-ECC DIMMs Serial Presence Detect DDR2 533 or DDR2 400 MHz SDRAM DIMMs הבנתי שהזכרונות יכולים ל…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core2 Duo E6550 @ 2.33GHz לוח-אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות קיימים: KINGSTON 1GB DDR2 800MHz X2 (שימו לב 2 סטיקים = 2GB). חשבתי אולי להוסיף עוד 2 סטיקים זההים של 1GB ואז יהיה 4GB. רציתי לדעת מה ההשלכות לכך? האם ארגיש שינוי רציני במהירות המחשב בשימוש יומיומי איתו? הפעלת משחקים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עם kingston 4GB Cl 800Mhz בלי צלעות קירור הזכרונות דפוקים לי תoc עכשיו אני רוצה להביא משהו חזק יותר חשבתי על זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1258
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שיהיו כמה שיותר תואמים אחד עם השני מתכוון לשלב איתם HD4850..ו2GB זיכרון ושאר המפרט שלי... תודה
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Abit IB9 שיש עליו כרגע זכרונות Geil 2GB (1GBX2) 667Mhz CL5... ויש לי במחשב אחר זכרונות Geil 2GB (1GBX2) 800Mhz CL4... האם הלוח אם IB9 שלי תומך במהירות 800Mhz? ותגידו אם עכשיו יש לי על המחשב השני את הזכרונות עם ה-800 וה-CL4 זה בטוח שלא תיהה לא בעיה עם 667 ו-CL5 נכון? ועוד שאלה קטנה... בכמה אחוזים אני ירגיש אם אני מחליף מהזכרונות עם 667 CL5 לזכרונות 800 CL4 (במקרה שהלוח אכן מתאים ואין לו בעיה עם 800) תודה.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש למחשב AMD קיים למטרת שידרוג בעתיד הקרוב והכי משתלם שמצאתי הוא ה-DFI lanparty DK 790FX-M2RS. אני רוצה חוות דעת, הערות והארות על הלוח ואם יש גם לוחות מתחרים באותו המחיר היחסי (650-750 ש"ח). המחשב הקיים: AMD Athlon64X2 3800+ 89W 2.0Ghz MSI K9N neo V1.5 2X1 GB kingston 667Mhz Inno3D PCI-E 7600GT 256mb DDR3 EZ-cool 420W Western Digital WD2500KS 250GB
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כבר פתחתי פה דיון לפני זמן קצר.. והיום כשבררתי גליתי שמה שאני מחפש לא נמצא ב SKYPC ... שם אני קונה את המחשב, המערכת להיה מורכבת מ Q9450 ולוח Asus P3E5 Primium wifi עד עכשיו התלבתתי אילו זכרונות ובסוף החלטתי ... OCZ Reaper 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24 ואם לא OCZ Platinum 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24 עכשיו בסקיפיסי אמרו לי שהם לא מחזיקים אותם ושהם לא יציבים ויש להם בעיית תאימות קשה.. ואמרו לי ללכת על Mushkin 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-6-18 שעולים 250 ש"ח יותר ... האם כדי ...ואהם זה בכלל נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים עכשיו רציתי לדעת האם בשביל 200 שקל כדאי לי להחליף את Q9300 ל- Q9450. תודה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבוע מישהו המלית לי על הלוח הזה: GA-EP45-DS3 של ג'יגה בית. ואני צריך אותו לOC ובגלל שאני גם צריך Dual Channel וגם בגלל שהוא תומך CF. שזה גם עוד יתרון. עכשיו רציתי לשמוע עוד ביקורות עליו, כי מישהו אמר שלי שזה חרא של לוח אם, והוא אומר שהלוח תומך בCF בצורה גרועה.. והוא טוען לכך שזה בגלל שזה ציפסט P45 אפשר בבקשה מכם עוד כמה בקורות עליו לפני שאני יקנה אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר? כי קצת חשוב לי CF כי אני מתכוון בעתיד לעשות
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה עדיף מבין שתי לוחות אלו? המחירים זהים לחלוטין,והלוחות מבוססים אותו צ'יפסט אגב,המעבד Athlon 64 5200+ יעבוד לי על שתי הלוחות,נכון? ואם בעתיד אני ארצה לשדרג למעבד Phenom,אני אוכל לשרדג בלי בעיה,נכון? תודה!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני זוכר שקראתי פה בעבר שלא שווה להשקיע במעבד מרובע עבור משחקים. האם זה עדיין רלוונטי? זה נכון שמעבד מרובע הוא לא טוב עבור משחקים (גם אם רוצים להתסכל לעתיד הקרוב)? תודה מראש.
-
- 143 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי שאלה: P5Q או P5Q PRO אנא תמליצו לי על אחד מהם ,האם יש הבדל משמעותי? אם הבנתי נכון ההבדל הוא רק באפשרות לcf לי אין שום כוונה לcf, אם צריך אני אוציא את ה50 שקל האלה בכיף אבל אם אין שום טעם אז חבל.... ד'א אגב אם זה משנה בכלל אז אני מזמין לוח ואת המעבד E8400 תודה רבה והמשך ערב נעים
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למחשב לצורכי אינטרנט, אופיס וסרטים, על מה עדיף להתבסס?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בחוות דעת על לוח אם ומעבד. כל שאר הדברים אני יודע מה אני רוצה מדובר במעבד Intel® Core2 Duo Desktop Processor E4600 ובלוח אם GA-945GCM-S2L המחשב הוא לצרכים בסיסיים השאלה שלי איך המעבד והלוח אם האם הם טובים. יצורף למחשב זכרון 2 ג'יגה. תודה
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח P5Q DELUXE של אסוס כמובן וצורב פיוניר 215D שמחובר דרך SATA, ומשום מה הביוס רושם לי שלא מחובר שם כלום. יש לי ויסטה ULTIMATE 64BIT. למישהו יש רעיון למה זה כך?
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
זה עדיין יעבוד אבל ירד למהירות 533MHz נכון? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם מכירים אבל PASSMARK פרסמו לא מזמן בנצ'מארק ענקי של מעבדים כאלה ואחרים.... לפי משהם אומרים הם ניסו מעל ל10,000 מערכות שונות ומעל ל300 מעבדים שונים... וזה ממשיך להתעדכן הם בדקו גם יכולות אוברקלוק (בדקו איזה מעבדים נותנים עליה של הכי ביצועים באוברקלוק) http://www.cpubenchmark.net/ לפי הבנצ'מארק שלהם יש נתונים מעניינים כמו: E7200 מביא תוצאות יותר גבוהות מ E6750 (למרות שהוא עולה הרבה פחות) Q9550 כמעת חזק כמו ה QX9650 (ממש כמעת) AMD QUAD 8-Way Opteron 8354 הוא המעבד הכי חזק שהם בדקו (יותר חזק מ 2 מעבדים של QX9770 ) מהי דעכם? האם זה אמין?!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב. אני מקודד סרטים, רוצה שהמשחקים יפעלו מהר. איזה יתרונות יש לכל אחד מהם? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס זכרון טוב 4G אני רוכש אותו מחול מבקש אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב ושלא בעלויות גבוהות מדי תודה!!
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כן, אל נא תהיו מופתעים. ;D המחשב הישן (בן 9.) מורץ כרגע על PIII 667MHz ו-512MB, וישנה בעיה תמידית; המחשב נתקע / מאתחל את עצמו מחדש פעמים רבות וברציפות, בכל שלב כלשהו. כלומר, התקיעה / האתחול יכולים להתבצע בטעינת מערכת ההפעלה (Windows XP), בעת גלישה באינטרנט, ב-POST, הבנתם את העניין. העניין, שמתסכל אותי כל-כך, היא העובדה שהמחשב יכול לעיתים לרוץ ימים שלמים ללא רבב. בעבר, כשקיבלתי הרבה שגיאות / תקיעות / אתחולים, עשיתי פרמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה, מה שפתר את העניין לזמן מה, עד שאלה חזרו שוב. מכאן, אני חושש שאולי: 1. הזכרונות תקולים. ניסיתי לבצע בדיקה עם התכנות הידועות והמוכרות, ולא התגלתה בעיה כלשהי. בדרך-כלל, כשהמחשב לא מאתחל את עצמו, ובמקום מופיע BSOD, רוב השגיאות…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-