עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by klips,

אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך ב DDR2 ו DDR3 עד 1333 MHZ .....

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by MasterGal,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב נייד של Fujitsu Siemens מסוג amilo l7300 עם מעבד celeron M 1.4GHz אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שני המעבדים והאם כדאי לי לרכוש את המחשה הנ"ל... תודה מראש... גל.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  3. האם המעבד הבא באמת קיים 12x Opteron 2431 ? אני מבין שהוא בשביל שרתים, אבל כמה עולה מעבד שכזה ? איפו אפשר לימצוא את החיה הזאת ? והאם גיימרים מטורפים בעולם משתמשים במעבד כזה בשביל OC מטורף ומשחקים על ההגדרות הכי גבוהות שקיימות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by moshon,

אהלן בעייה ששמתי לב אליה יש לי את הדגם הבא של הזכרונות: 6400cl4 1gbhk מה שמוזר שבcpuz התזמונים הם 5-5-5-15- במתח 1.8 למרות שזה זכורונות של cl4 יש לי מצב בspd של epp שבו התזמונים שרשומים הם במתח של 2.1 4-4-3-5 אבל מן הסתם הוא לא מופעל. שתי שאלות: אם הזכרונות הם של cl4 למה בspd במצב רגיל הם פועלים על 5-5-5-15? האם כדאי להפעיל את הepp הזה (זה נחשב כמו overclock, לא??) ואיך (בביוס יש לי אופציה להוריד את הקריאה מהspd ולהגדיר ערכים ידנית- זאת הדרך?? ומה בנוגע למתח- הוא ישתנה לבד??) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. ב2GB זכרונות של GEIL? מישהו יכול להפנות אותי לאיזה אתר שבדק את הנושא...

6. Started by quantoM,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=755 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4141 מי עדיף?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by squeezo,

ברשותי הלוח המצוין בכותרת. רציתי לדעת, נכון להיום, מהו המעבד ברמה הכי עליונה שמתאים לי ללוח ועדיין נמכר? תודה מראש. יועד.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  8. בכתבה של Ynet לגבי ההשקה של מעבדי ה-Haswell של אינטל, אינטל/כתבי אתר iopanel (הם פרסמו את הכתבה ב-Ynet), התלהבו על כך שהמעבדים מהסידרה הזו הם בעלי צריכת חשמל נמוכה יותר מהמעבדים שלהם מהדור הקודם ומשך זמן עבודה בין הטענה להטענה של מחשבים ניידים הקצר ב-50% מהמעבדים מהדור הקודם (מבחינתי, צריכת חשמל נמוכה יותר של מעבדים מהדור החדש = הספק חשמלי בוואטים נמוך יותר של המעבדים מהדור החדש בעבודה רגילה ובמאמץ בפועל, מאשר הדור הקודם של המעבדים). מה שאני רואה פה כ"צריכת חשמל נמוכה יותר" של מעבדי ה-Haswell, זה לא הספק חשמלי (Watt) נמוך יותר מהדור הקודם, במצב עבודה רגיל ובמאמץ, אלא כל מיני פיצרים לחיסכון באנרגיה כדוגמת בקרת מתחים, זרם עבודה (כן זרם באמפר A, לא הספק בוואט W) נמוך יותר במ…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  9. שלום. אני מבקש לרכוש לוח אם למעבד 2600K. לא ברור אם יעבור המהרה, אבל קרוב לוודאי שכן - למהירות של 4.6. בין הלוחות הבאים: P8p67 LE של ASUS או אולי גרסת ה P8P67-M Pro (מה החסרון בגרסת המיקרו?) Gigabyte P67 - UD3? ויש גם את הזול של MSI, אבל הביקורות לא בשמים.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  10. הגלגול החדש של המחשב הנייד הראשון לו חיבור רשת במהירות 10 ג׳יגה-ביט בשנייה כבר כאן, והביא עמו תגבורת לכתבה

11. Started by Xanadu,

שלום רב, ראיתי איפושהוא המלצה להשאיר את הזכרונות במהירות 533 כאשר מדובר במעבדי קונרו ורציתי לשאול האם מישהוא מכם מכיר את הדבר הזה ויכול להגיד אם זה נכון או לא? כרגע הזכרונות רצים ב-667 ....

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  12. היי חבר'ה , היום רכשתי את הלוח הזה ורציתי לדעת כמה דברים שבשבילי דיי חשובים , דבר ראשון יש לי כרטיס קול של Creative- Audigy 2 ZS ומערכת רמקולים I TIRGUE 5.1 5600 של Creative. ושניהם מחוברים כרגע למחשב הישן שלי . רציתי לדעת מה עדיף , להשתמש בכרטיס on board שעל הלוח והאם הוא מספיק חזק או שיותר טוב להשתמש בכרטיס הנוכחי שלי...? דבר שני שרציתי לדעת , בהתחלה רציתי לרכוש את הכרטיס 7950GX2 1GB DDR3 512Bit שמחירו 3200 שקל.. אך לפי מה שקראתי יש על הלוח את ה Crossfire של ATI. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1500 שקל בכדי שאני אקנה 2 כרטיסים ואשתמש באופציה.. עם זאת רציתי לדעת עוד כמה דברים , רכשתי עם הלוח גם מעבד Intel E6600 2.4Ghz 4MB ו 2 זכרונות של 1GB DD2 האם יש עוד…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ori ZEE7,

http://www.tms.co.il/product/10539 שווה להרכיב עם מעבד מהדור הקודם? בערך שליש מהמחיר שלו...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by tkhvbcht,

אני מחפש לוח אם שגם יתמוך בחיבור agp לכרטיס מסך הישן שלי... ובנוסף יתמוך במעבדים החדשים הcore 2 due וגם בזכרונות ddr2... יש חיה כזאת? תודה רבההה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by liiight,

קניתי עכשיו מחשב חדש קומפלט P4 3.0 PRESCOTT KINGSTON 256*2 DDR 400 ASUS P4S800D WD 80GB SATA 8MB BUFFER GIGABYTE GEFORCE 5950 ULTRA 256MB VIVO RAIDMAX STORM הקיצר מחשב בומבה הכל עובד כמו צשריך, מאוד מהר כמובן, אבל שאני מסתכל דרך EVEREST על הטמפ' של המעבד, הוא מראה 92 עכשיו אני יודע שזה לא הגיוני כי אז המחשב היה אמור להגיע עם אגזוז ולא עם גוף קירור, ככה שדי בטוח שהחיישן דפוק השאלה איך אפשר לבדוק את הטמפ' בדרך אחרת. ודרך אגב, אני לא מעוניין לעשות OC אני פשוט אוהב לדעת כל מה שקורה במחשב

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. היי, החלטתי להחליף את המארז שלי למארז LANBOX כי אני צריך ללכת עם המחשב להרבה מקומות ( לפחות פעמיים בשבוע ). פעם הולך איתו לעבודה לעשות לו ניקוי עם המדחס אויר, לפעמים לחברים פעם לחופשה וכו' ונמאס לי לסחוב את המארז הגדול הזה בגלל זה אני רוצה מארז קטן עם ידית כמו הלאן בוקס ( עזבו אותי מלקנות את הרצועה.. לא נוח עם המארז שלי וזה נראה פדיחה ) עכשיו הבנתי שהלוח שלי ASUS P5N-E SLI הוא ATX ולא יכנס במארז החדש ואני צריך לקנות לוח חדש... איזה לוח הייתם ממליצים לי לקנות שיכול לסחוב אוברקלוק של 3000 ( עכשיו ה 6400 שלי נמצא על 3000 מגה הרץ ) שיכול להיכנס ב LANBOX? המפרט שלי שאני הולך לדחוף בלאן בוקס של TT הוא: מעבד 6400 אינטל על 3000 מגה הרץ. לוח.... מה שאתם ממליצים עליו לא יודע. זיכרו…

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  17. Started by zahi122,

מה יותר שווה ראיתי שה i5 יותר זול אבל הלוחות שלו יקרים יש אולי כבר השוואות מבחינת ביצועים במשחקים ותוכנות? מה יותר טוב לOC ה-965 יש מצב ? כי הוא מתחיל מ 3.6 שזה תדר מדהים. תודה לעוזרים (ד"א עשיתי כבר הזמנה ל AMD אבל אם אני יראה פה שה I5 לוקח אני יבטל).

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by No-One,

שלום לכולם, יש דרך בה ניתך להשתמש בזכרון של מחשב נייד לנייח?

19. Started by niv251,

אני קונה מעבד E6600 של אינטל ואני רוצה גם לוח אם של אינטל שמתאים למעבד הזה התקציב בערך 800-1000 תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  20. שלום, אני קונה מחשב התומך בטכנולוגית SLI, אך הוצא לי לוח אם DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard שאינו תומך. לעומת זאת, אני רוצה שלוח האם יוכל לעבוד גם עם ההארדיסק עם SATAII, והלוח: DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אינו תומך בכך. האם אני צריך לבחור או כך או כך? אין דרך או לוח אם המשלב את שתי הטכנולוגיות? אני צריך להחזיר תשובה בזמן הקרוב לבחור שאני הזמנתי אצלו את המחשב, לכן הנושא די דחוף לי. תודה מראש. מעיין.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי מחשב AMD 2500 ABUT AN7 ראדיון 9600 XT !! איזה זיכרון איזה חברה ! דחוף @

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by zerocool15,

תדרגו לי את החברות הבאות - קינגסטון סאמסוונג וa data אני יכול לקנות את זה http://cgi.ebay.com/512MB-ADATA-DDR2-800-DIMM-H-PC6400-DDR-Memory-512-MB-Mo_W0QQitemZ320054704702QQihZ011QQcategoryZ44938QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting וגם את זה http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-512-MB-DDR2-PC2-5400-667Mhz-240PIN-DIMM-512MB-M_W0QQitemZ270060662099QQihZ017QQcategoryZ44938QQrdZ1QQcmdZViewItem או את זה http://cgi.ebay.com/512MB-ADATA-DDR2-667-DIMM-PC5300-512-MB-DDR-Memory-RAM_W0QQitemZ320055174718QQihZ011QQcategoryZ44938QQrdZ1QQcmdZViewItem אבל הבעיה היא שאני רוצה לקנות dual - vsta-לוח אם והוא לא תומך ב 800.......חוץ מזה האם אני אסתפק ב 2X512?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by saarxee,

אם כרגע יש ברשותי כרטיס זיכרון אחד של CEON בנפח 4GB 1333MHZ, כדאי לקנות סטיק נוסף של 4GB מיצרנית אחרת או שעדיף לקנות כבר 2 סטיקים של חברה איכותית כמו GSKILL? רוצה שבסה"ה יהיה 8GB.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by tmp,

האם יש כזה דבר? :} אני שואל כי אני קונה לוח אם חדש , מעבד חדש, וזכרונות חדשים.. אבל אני לא רוצה להחליף כרטיס מסך בגלל שיש לי 6600gt.. אבל הוא ל AGP :[ אם אין מתאם כזה ויש לכם פתרון אחר אשמח לשמוע

• 8 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.