עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא מכיר את ההבדלים בציפסטים של INTEL? ואיך ASROCK בכלליות עד כמה שאני יודע הלוחות אם שלהם לפני 2-3 שנים היו על הפנים הם השתפרו מאז? סתם מתוך סקרנות איך הוא לOC? לא שאני מתכנן לעשות הוא מספיק חזק בשבילי הלוח הוא Asrock ConRoeXFire-eSATA2 945P http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 תודה

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  2. זה המפרט אשר ברשותי CPU Type AMD Athlon 64 3000+ CPU Alias Venice S939 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 Physical Memory:2x512 3200 Video AdapterRADEON 9550 Secondary (128 MB) יש לי 2 חריצים פנויים ומחירי הזכרונות ממש זולים האם התוספת תשנה .וכמובן בכמה תודה

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב הנייח שלי. לוח האם הינו Intel DH67BL עם chipset -H67-B3. לפי המפרט הטכני של הלוח הוא תומך עד 32GB כאשר הגודל המקסימלי של יחידת זכרון הינו DDR3-1333MHz 4Gb. וכאן מגיעה הבעיה: כיוון שישנם ארבעה slot - ים אז 4x4=16Gb. בד"כ אינטל אינם טועים, האם מישהו יכול להסביר לי מהיכן נובצע ההפרש ? כמו כן אשמח לקבל המלצה לסוג הזכרון המומלץ. כרגע הזכרון שיש לי כרגע הינו 2 יחידות של DDR3-800MHz של Samsung אני מעוניין להחליפו ב - 4 יחידות חדשות. תודה

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by bz_amir,

קיבלתי מחבר את החלקים האלה GIGABYTE GA-81945PL-G Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, Dual Core (820) השאלה כמה כסף זה בערך שווה ואיך הביצועים נגיד ל HALF LIFE 2 @ CS SOURCE תודה ! :>

5. עידכון? האם יצא עידכן ללוח שלי (gigabyte GA-8SQ800)? תודה

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by jeyjey,

יש הבדל גדול שהוא שווה את הכסף הזה?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by Miros,

איזה לוח טוב יותר לפי דעתכם? ללא קשר למחיר!

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  8. סליחה על השאלה הבסיסית משהו .שמתי לב שאותו מעבד בא ב 2 גירסאות אריזה .זה משנה? יש הבדל בין המעבדים?במקרה הזה אני מדבר על E7300

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sh_idan,

קניתי מחשב חדש לפני שבועיים לפי המלצתכם, עם לוח EPOX מעבד 64 ביט 2 זכרונות 512 של ADATA וכו... עכשיו גיליתי, שהלוח בכלל לא תומך בדואל DDR . האם זה נכון?! אם כן, איך זה ישפיע על OC ?? תודה

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  10. שלום. יש לי לוח של EPOX דגם 8RDA3+ REV2.1 עם מעבד אטלון XP 2500 בארטון. עם זיכרון 256 מגה של NCP. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד זכרון של סמסונג או A-DATA, חשבתי על לקנות סטיק אחד של 512. האם אני יכול להכניס אותו ביחד עם הזיכרון הזה? או כדאי להוציא אותו ולמכור ולהכניס רק את סמסונג? שאלתי השניה היא אם אני מוציא את ה NCP אז לקנות שני סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512..? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  11. יש לי כמה שאלות: 1.) מה יותר מהיר DDR 333/400 או RDRAM 1066? 2.) מה יותר מהיר DDR 266/333 אן RDRAM 800? היום כבר אפשר לקנות DDR2? זה זיכרונות מיוחדים או שההבדל רק בלוח אם? 3.) מה יותר מהיר DDR2 333/400 או RDRAM 1066? האם הRDRAM ניתנים לאוברקלוקינג? איזה מיהרות זיכרון DDR מומלצת לאוברקלוקינג? מה ההבדל בין BUS ל FSB? ומה יותר חשוב? בתודה. MOOMOO

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by hwforcer,

שלום, לאחרונה בדקתי את הנושא של איזה לוח הכי טוב ל QUAD ומצאתי את BAD AXE2 כמנצח וקניתי אותו.... עובד אכן הכל מצוין! אפילו שהQUAD שלי הוא ES B1 .... מה דעתכם על המפרט שלי?

13. אני יוצר מוזיקה אלקטרונית ומתעסק עם קיובייס 5, לרוב כלולים הרבה דגימות אודיו וסימפולים שלי, ולפעמים אני מגיע לכ- 10 פלאגים פתוחים, תלוי בפרוייקט לא ייצא לי לעבוד על פרוייקטים שלמים (טראקים שלמים עדיין) ולכן אני לא יודע איך המעבד הזה יודע להתמודד עם הסיפור, רציתי עקרונית לשאול אם יש למישהו נסיון איתו ועם התחום, ואם יש צורך בלשדרג למעבד חזק יותר, לדוגמא 4 ליבות (האמת שה- E8400 די חדש אצלי). במערכת יש גם 4 ג'יגה זיכרון ו2 הארדיסקים שמסתכמים בכ-750 ג'יגה תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי המפrט שלי נמצא בחתימה שלי... עכשיו יש לי 1000 שקל ואני רוצה לדעת מה כדאיט לשדרג במחשב... ניכנסתי ל 3dv.co.il וראיתי שם מבצע על זכרונות corsair... מוכרים דרכם את הדגם הבאה ב340 שקל * 2 סטיקים 680 שקל CORSAIR 512Mb 400Mhz CL2.5 DDR, PC3200, 64Mx64, non-ECC, 184 DIMM, unbuffered, CL2.5, 32Mx8 עכשיו האם אני הרגיש שיפור אחרי השידרוג???...והאם בכלל השידרוג הזה כדאי. תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by jeger01,

האם הוא תומך בו? האם הוא תומך בו אוטומטי או צריך עידכון ביוס. יש עליו באנצים? ואיך הוא ב OC( לא גדול)? תודה

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  16. מה אומרים המספרים האלה : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory או למשל עוד דוגמא : DDR-RAM 128MB 3200 Samsung Original Memory ומע עדיף משניהם?? בתודה בנצי

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  17. אינטל מוציאים כל יום CHIPSET חדש על כל פלצנות טכנולוגית הכי קטנה שיוצאת ומכיוון של AMD דממת אלחוט ... אז בסדר נכון שיש את ה NFORCE4 ULTRA שהוא מצויין (ונדמה לי גם תומך ב SATA II) אבל יאללה אין שום חידוש שום שיפור שום כלום ?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by zaq1,

כמו כן איך ה corsair value select ראיתי שלא בכל החנויות המחירים עלו , כך שהמחיר סביר . הצרכים מה- motherboard הם יציבות ,תוחלת חיים ארוכה ( כולל תמיכה של החברה מבחינת דרייברים ), oc בסיסי . לגבי הזכרונות אני מתכנן לקנות 2gb , על איזה אתם ממליצים ( 667 זולים וטובים ) . המחשב ישמש למעט משחקים , הרבה וידאו וטלויזיה , מעט גרפיקה ואינטרנט כמובן .

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  19. מישהו יודע אם פתרו את הבעיה אם המתח לזכרונות שיש ב IC7MAX3 שבה המתח לא יכול עלות מעל 2.9 תודה לכל העוזרים...

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  20. אין לי מושג איזה מעבד עדיף לי לקנות i5 או AMD Phenom II x4 955? ואיתם כמובן לוח אם שתואם... מה עדיף ?T_T

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by guy86222,

שלום :-) לאחרונה קניתי מחשב חדש מחברה מאוד אמינה, אך נתקלתי בבעיה כאשר ניסיתי להתקין עליו ווינדוס. המחשב עולה טוב ויפה עד שלב מסויים, שבו הוא מאתחל את עצמו מחדש. אותו שלב כול הזמן (הSETUP של הווינדוס). בBIOS בחרתי באפשרות שאם הטמפ' של המעבד עולה על 80 מעלות צלזיוס, אז שייתן ביפ. ובאמת, כאשר המחשב עולה יש שקט.. עד שהוא מגיע לשלב הSETUP של הווינדוס ואז יש ביפ מאוד רציני.. אני לא כ"כ מבין במעבדים, אבל 80 מעלות זה די גבוה לא ? זה מאוד מוזר, כי המחשב הרגע יצא מהקופסה.. יש עליו מאורר.. המעבד הוא AMD ATHLON X2 5600 BOX

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by Maor_T,

הי כבר קראתי את המדריך עדכון ביוס באתר, ואחרי הרבה חיפושים מצאתי סוף סןף את העדכון המתאים לביוס שלי יש לי לוח אם של Procomp מדגם B680\683 עכשיו מצאתי את הקובץ עדכון ביוס הכי חדש שיש שנקרא B683V26.BIN (תתקנו אותי אם יש לכם יותר טוב ..) ועכשיו נתקעתי....כי החברה של הלוח אם פשטה את הרגל או לא יודע מה אבל אין לה כבר אתר.... ויש לי את קובץ העדכון ביוס...אבל אין לי את התוכנה שמעדכנת ביוס ללוח אם הזה, כמו שרשום במדריך שצריך לשים את התוכנה שמעדכנת + קובץ העדכון בדיסק בוט.... מה אני עושה ? איך אני מעדכן ביוס במקרה הזה ?

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by qwerty22,

הי, אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי. עכשיו יש לי 256MB במהירות 333Mhz, על לוח (GigaByte GA-7VA (Rev 1.x. אני רוצה להגדיל ל 1GB. הלוח תומך בעיקרון במהירות 333, אבל אפשר לשים עליו גם זיכרון 400, עם כל מיני הגבלות שלא כל כך ברורות. לפי האתר של קינגסטון, אפשר לשים עליו מקסימום 512MB, במהירות 400: (שימו לב למילה maximum) http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo.asp?SysID=13340&mfr=Gigabyte&model=GA&Sys=13340-Gigabyte-GA-7VA%2FGA-7VAX+Motherboards&distributor=0&submit1=Search מה שלא כל כך ברור לי, האם זה המקסימום שיעבוד ב 400, או המקסימום שהלוח יזהה. כלומר, אם אני אשים עליו 1GB של 400, מה יקרה : 1) שום דבר לא יעבוד 2) 512 יעבדו ב 400, והשאר ל…

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by תמיד מחייך,

אחרי ציפיות רבות הגיעה ירידת המחירים המיוחלת: http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2325&p=2 ה-A64 3000 יורד ב-15 דולר. ה-A64 3500 בגירסת 90 ננומטר יורד ב-30 דולר!

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by muli90,

יש זיכרון 512 ואני לא ידע איזה חברה וכל הדברים האלה......ואני רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון של 512 רציתי לדעת אם אני יכול לפרק הזיכרון שיש לי עכשיו במחשב ללכת לחנות להגיד לו שיביא לי את אותו זיכרון בדיוק ואז לשים את מה שהיה לי ואת מה שקניתי ואז יהיה לי 1Gb זיכרון... אני יכול לעשות כזה דבר??? תודה ;)

• 7 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.