מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
לקראת קניית המחשב, שמתי לב שהמחיר של לוח אם באייבורי דגם GIGABYTE Z390 AORUS PRO WIFI הוא גבוה יחסית אני תוהה אם אני צודק או לא. בסקירה שפרסמתם באתר על הדגם הזה ציינתם שההבדל בין המחירים בין הדגם הרגיל GIGABYTE Z390 AORUS PRO לבין זה של ה WIFI הוא הבדל של שקלים במחיר ובאייבורי משום מה המחיר הוא 1215 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28027 לעומת זאת ב tms זה עולה הרבה פחות והבדל משמעותי במחיר ועולה רק 1059 https://www.tms.co.il/motherboards-forintel?product_id=17879 ובעוד חנות עולה 1060 http://1pc.co.il/product-52500-Gigabyte_Z390_AORUS_Pro_WIFI_GZ390AORUSPROW.aspx ברור שבין רשתות יהיה ל…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי לכולם... יש ברשותי מעבד אינטל 3.0 ג'יגה הרץ המורכב על סוקט 775 בעל 1MB CACHE בטכנולוגיית 32 ביט. השאלה היא כזו האם יש הבדל (ומהו...) בין מעבד זה למעבד 3.0 2MB CACHE בטכנולוגיית 64 ביט, האם ההבדל משמעותי האם ניתן להתקין מעבד זה על אותו לוח אם של המעבד הנוכחי או שמעבדי 64 ביט זקוקים ללוח שונה? האם צריך חלונות ל64 ביט? תודה חברה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
בימים אלה אני שוקל רכישת מחשב חדש, אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ וכו') לקבצים גדולים, עיבוד וידאו וכו'. ראיתי שמחירי המעבדים החדשים מסוג Dual Core עדיין יקר מאד יחסית למעבדים ה"רגילים". השאלה היא האם כדאי להמתין לירידת מחירים קלה וללכת על המעבדים האלו (בשילוב כמובן זכרונות DDR2 מהירים יותר, לוח אם מצ'יפסט מתקדם וכו'), או לקנות מעבד מהרגילים.
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח אם הבא BIOSTAR TForce4U http://www.biostar-usa.com/mbdetails.asp?model=tforce4+u
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע שוקל האם לקנות מחשב חדש. יש לי בבית מחשב AMD 2500, עם לוח עם בעיה בזכרונות, וזיכרון 256 כי ככה זה עובד הכי יציב. אני עובד עם כמה תוכנות, ZEND,VISUAL STUDIO,PHOTOSHOP ובזמן הפנוי פרו אבולושן. רציתי לדעת קודם כל במה לבחור? אינטל או AMD? אני יודע שdue2 ממש מומלץ. התקציב למשולש כזה הוא 1500-2500, והייתי שמח לקבל דיעה האם ההפרש משתלם. מה גם אני מתגיס בקרוב, ככה שאת המחשב לא נראה יותר מדי.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
חברה למה בפורום אין דיבור על הלוח הנ"ל ? אשמח לשמוע קצת פרטים עליו מכיוון שאני מעוניין בוא.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מישהו יודע איך החברה pqi TURBO בזיכרונות ??? ולמה היא זולה לאומת החברות האחרות מה הסיבה ועם שווה לקנות את הזיכרון של החברה הזאת <???
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מעבד 4770k ולוח Asus Maximus Gene ולאור הכתבה: http://www.anandtech.com/show/7364/memory-scaling-on-haswell אני רוצה זיכרון בנפח כולל של 16GB עם תיזמוני C9 במהירות 2133. והאופציות הן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10588 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10409 + OC כמובן מתוכנן OC למעבד עד ל 4.7GHz עם קירור מים. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כתוב שם כזה דבר PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x1 slot 2 x PCI slots
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה בערך בביצועי STOCK ללא כל OC למה הוא משתווה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה ! זה מטריף פשוט הבעיה הזו ! אני אשמח לעזרה המהרה תודה
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
הרי הנתונים שלהם פחות או יותר זהים... תודה
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קישור לסקירה המלאה באתר GURU3D זו בדיקה יסודית, כל משחה קיבלה 72 שעות המתנה לפני הבדיקה שכללו גם עבודה אינטנסיבית. מישהו יודע מה רמת המשחה שמקבלים בהרכבות מחשב בחניות השונות בארץ או מה מגיע עם המעבד מ-AMD או אינטל? איזה מהמשחות אפשר לקנות בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הרבה בפורום פה תומכים במעבדי הAMD A64. רציתי לדעת האם הAMD A64 Bit 3000 הוא המקביל למעבד P4 3GHz? ואם כן אז איך כי למעבד הAMD A64 Bit 3000 יש רק 2GHz ואילו לאינטל P4 יש 3GHz. ענה עזרו לי להבין את הנושא מכיוון שאני קונה היום מחשב ואני מבולבל לגמרה איזה מעבד לקנות... תודה על עזרתכם אלדד.
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!!!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום. מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם ביל חלק מהשיניים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? פנטיום 4 P 800 DLX DDR 400 512MB 80GIGA 7200 1 כרטיס קול AUDIOWERK XP PRO אורגינל איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בקרוב ברצוני לרכוש מחשב חדש. אחד מהשימושים העיקריים שלו יהיה הרצת ESXI עם מספר מכונות וירטואליות (הוא בכלל יכול לרוץ על מעבדים כאלו?) . רציתי לדעת מה לעזאזל אומר שמעבד תומך בויטואליזציה? האם תמיכה בHYPERV יותר טובה? איזה דגמים תומכים מאינטל וAMD? כמה זכרון רצוי? הולך לרוץ על הESX מכונת לינוקס מכונת לינוקס סימולטור נטאפ WIN2008 DC+EXCHANGE WIN2008 DC+EXCHANGE (פעמיים). MSSQL2008 WIN XP בנוסף אני הולך לייצר דואל בוט, כך שגם תיהיה מערכת הפעלה WIN7 נפרדת מESX.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סלחו לי! כיצד אני נכנס "לביוס" במחשב מאוד ישן? ניסיתי להכנס עם DEL או F1 אך לא הולך יש עוד הצעות? המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשדרג למחשב מסויים את זיכרון הראם שלו אבל הבנתי שצריך לבדוק כמה מהירות של זיכרון הלוח אם תומך רצתי לשאול איך בודקים את זה?? נסתי בתוכנות כמו everest ו- cpu -z ולא מצאתי כלום בבקשה תגידו לי איפה אפשר לדעת כמה מהירות הלוח אם שלי מקסימום תומך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הביוס בלוח אצלי יחסית ישן F23B ויש ביוס יותר חדש F25 השאלה אם כדאי לעדכן ? ראיתי שהעידכון קשור ל CPU זה יכול לשפר ביצועים מעבד ? https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H110M-S2H-rev-10/support#support-dl
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מעונין בהמלצה ללוח אם למחשב שמיועד לחבר תפרן במיוחד, למעבד AMD הלוח צריך לכלול כרטיס רשת, כרטיס קול נורמלי (לא סאונד סטורם, אבל משהו שיוכל להשמיע מוזיקה בלי הפרעות מיותרות ועיוותיום) וכרטיס מסך - שישומש לעיתים רחוקות להרצת משחק.. כמובן שיוציא איכות דו מימד סבירה. הדרישות הם רק שיהיה אמין וירוץ באופן מכובד אני מתלבט בין.. Epox 8RGMI DualDDR400 GeForce4 + Sound + Lan, שעולה 420 שקלים ומתבסס על NFORCE 2 לבין Epox 8KMM3I + VGA + Lan + Sound , שעולה מאה שקל פחות, אבל מתבסס על ציפסט של VIA או שעדיף לקנות ABIT NF ולחפש כרטיס מסך זרוק בחמישים שקל. נכון, ההבדלים לא ענקיים במחיר אבל עדין, כשאין... אשמח לשמוע את דעתכם על הלוחות האלה תודה
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי הבוקר בפעלתי את הload optimized defaults בביוס, ולאחר זאת ראיתי שנעלם לי בביוס ה cpu multi threading (זאת לפי חוברת הלוח אם G31 ) אני יודע שזה גורם למעבד 2 ליבות על Eenabeld לעבוד באמת על 2 ליבות ,עכשיו אני לא בטוח אם זה עובד על ליבה אחת או 2 ליבות , איך ממחזרים את הcpu multi threading בביוס? זה צילום של תוכנת CPU Z לאחר הפעולה :
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64*2 dual core 4200+ 2.21 GHz וכאשר אני במשחק "who has the biggest brain" שמתי לב שהמעבד מתאמץ עד מאוד יותר ממשחק אפילו כמו FALLOUT2 ומגיע ל90% ואף ל100%. זו לא הייתה בעיה מבחינתי אלא שאני חש באיטיות תוך כדי המשחק שבאה לידי ביטוי בלאגים בשלבים מסוימים ויש תחושה שהוא לא סוחב. האם זה הגיוני שמשחק כזה ישפיע כך על המעבד שלי? אני מריץ אותו בגוגל כרום ואת הנתונים לקחתי מSpeedfan ומאחד הגאדג'טים שמודדים מאמץ המעבד. ברגע שמזערתי או סגרתי את המשחק המעבד חוזר ל1-6 אחוזים. שום אפליקציה אחרת לא פעלה ברקע. אם צריך עוד נתונים שלא חשבתי עליהם תעדכנו אותי בבקשה... תודה מראש! זאב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות יד 2 או מוכר לוח אם אם מדגם ga945gcmx-s2 ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישנן בו חריצי הרחבה עד 4 זכרונות ע"פ מה שהבנתי (גם כאן בפורום) אי אפשר להוסיף זיכרון DDR2 ללוח הנ"ל האם כדאי להשקיע בהוספת זכרונות DDR? ובייחוד ,אם הבנתי נכון, שהמהירות של החדשים תהיה כמו של הישן? המחשב שלי (2.6 G מעבד) זוחל נורא....
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-