מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יותר מחודש לפני מועד ההשקה המיועד - יתכן כי אנחנו כבר יודעים להעריך בכמה יתומחר מוצר הדגל בן 32 הליבות שמכינה לנו AMD לכתבה
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב לכולם קיבלתי זיכרונות ממחשב שלא בשימוש 2 סלוטים של 1GB כרגע יש לי Q6600 ארבע ליבות זיכרון 2 סלוטים של 1GB כרטיס מסך TI5600 אם אני זוכר נכון 1GB זיכרון אני חייב להגיד שאין לי נסיון כלל בעבודה מול 4GB - כל החיים עבדתי עם 2GB עבודה עיקרית עם מחשב אינטרנט אופיס ומשחקים אני לא מתכנת או עובד עם גרפיקה אפשר הסבר פשוט לפני שאני מגבה מפרמט ומתקין 64 ביט איך תראה עבודה עם 4GB זיכרון תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן לקנות מעבד g2030 ומחפש לוח-אם - אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי למצוא לוח אם זול ומתאים. אין כוונה ל-OC או משחקים. (יש לי כבר vengeance 8gbX1 ו-Samsung 840 120gb-רגיל). בעזרת המפרטים המומלצים הגעתי ללוח הבא: Gigabyte GB75MD3V. אהבתי את המחיר (300~), אבל- האם הוא מתאים לתמיכה "עתידית" (כמה שאפשר כמובן...) וכו'. תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אהלן יש לאמא שלי מחשב ישן , שמשמש אותה כעת בסדר יחסית. התלונה היחידה היא שהוא די איטי ואם הוא יהיה מהיר יותר זה יהיה מעולה. הוא משמש כמחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי אולי לתת לו bost קטן אם אני אשדרג אותו ל-2gb ראם. זה נראה לכם יהווה שידרוג מהותי ביחס למה שיש לה עכשיו? מה עוד אפשר לדעתכם לעשות? חוץ מלקנות מחשב חדש כמובן. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם תושבת 775 ועליה מעבד E6600 לאחרונה אני צריך הרבה יותר כח מהמחשב וגיליתי שלמעבדים בתושבת הזו יש שוק חזק בסביבות 200-250שקל אפשר להשיג את המעבדים הבאים: Q6600 8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz Q8200 4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz Q8300 4M Cache, 2.50 GHz, 1333 MHz איזה מהם הכי חזק?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש להתאים מעבד לוח וזכרון: - מעבד i7 8700K או i7 9700K - לוח אם עם לפחות סלוט PCI ישן אחד לטובת כרטיס קול חיצוני, לדוגמא: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z370-PC-PRO שיתמוך עד 64GB RAM ולא יהווה צוואר בקבוק לשום רכיב אחר (ידוע לי שלוח אם Z390 עדיף ל9700K אך לצערי לא מצאתי לוחות כאלה עם PCI LEGACY) יש אופציה נוספת לקנות מתאם PCI-E to PCI אך אני לא ממהר לקנות כזה בגלל נושאי יציבות/לייטנסי וכו' - כ.מסך מתוכנן RTX 2060 - לא מתוכנן OC - זכרונות 2x16GB (יש סיכוי בשנים הקרובות להוסיף עוד 32GB) מה ה-SETUP הכי טוב ויציב שאפשר לבנות בהתאם לכך? (עדיפות למשהו שידוע שרץ ועובד בלי בעיות כלשהן) אשמח …
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
באופן יחסית חריג, החלטתי שאולי יהיה נחמד להודיע על זה בפורום, יש גרסה חדשה של התוכנה AIDA64. מדובר בתוכנה שהיא לא פחות מאולר שווייצרי לאוברקלוקר, לטוויקר ולכל מי שמחפש תוכנה בודדת שעושה המון דברים במקביל. יש שם מבחני עומס בדרגות שונות לכל הרכיבים במערכת, ניטור מאוד מדויק של טמפרטורה וצריכת חשמל מבקרים שמאפשרים זאת. AIDA64 בגרסת Engineer הוא כלי שאנחנו משתמשים בו מזה כמה שנים למערכת בחינות החומרה שלנו, והוא לא אכזב אותנו פעם אחת. כלי מאוד מדויק שלא קורס או חווה באגים. מצרף לוג שינויים של הגרסה האחרונה, שמהווה תוספת פיצ'רים מספיק מכובדת עד שזה נהפך לאירוע שבשבילו היה שווה לפרסם את העניין: New features & improvements of AIDA64 v6.30 …
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי זה לוח ASUS ROG Maximus XII Hero Z490 מעבד I9 10900K זכרון g.skill ddr4 trident-z 2x16gb 3600mhz כרטיס מסך ASUS ROG STRIX RTX 3080 TI המטרות שלי מהמחשב זה נטו גיימינג האם כדאי לשדרג ל12900K ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את כל הבאנדל הזה? תודה לכולם ושבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב המיועד לשימוש ב 3ds max ו after effects. המחשב מורכב מהמפרט הבא: Scythe Mugen 3 GIGABYTE Z68X-UD3H-B3 Corsair GS 600W DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston CoolerMaster CM 690 II (ללא HD וללא כרטיס מסך, עם OC) האם הוצאה נוספת לרכישת 2600K כדאית במקרה הזה או שכדאי לחסוך ברכישת ה 2500K?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מעבד and 400 לוח אם gigabyte. Ma690 שכנראה הלך לעולמו בטרם עת אחרי שנתיים וחצי, אמנם יש אחריות על הלוח אבל אין לי למי לפנות היות והחנות שממנה נקנה המחשב פשטה רגל, הבנתי שיש בעיה למצוא לוח אם למעבד הזה אז צריך להחליף גם מעבד וגם לוח אם, מה מומלץ האם ללכת על אינטל i3 או core2due או אולי אפילו duel core בלבד ,נראה לי שאוותר על amd כי הוא עשה פדיחות והתחמם ונדפק הלוח אם (לנרות שהיו מאווררים).השימושים שלי הורדות , צפיה בסרטי HD , עריכה חובבנית , אינטרנט הורדות צריבות ושוב הורדות.
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי אני מחפש לשדרג את שלושת החלקים האלו, השימושים שלי בעיקר כלליים, משחקים (4 call of duty וכו בלי דרישות מטורפות), תכני HD, מוזיקה, והמון מולטי טסקינג. כרטיס מסך יש BFG 8600GTS אני חושב שזה יספיק לי. עדיפות לddr 3, אם זה אפשרי, אם לא אני ישמח לדעת באיזה תקציב זה כן יכנס. חובה כרטיס קול 5.1 לפחות. מעדיף שיהיה מעבד של אינטל. התקציב צריך לכלולל בתוכו גם HD 1T שתמליצו עליו..
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
:-\במחשב הישן הייתי לוחץ על DEL ישר שאני מפעיל את המחשב והיה נכנס להגדרות עכשיו במחשב החדש יחסית זה לא נכנס,אני לא רואה כלום עד שהווינדוס עולה,זה פשוט מחליף מסכים מהר מאוד
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי לוח אם AUSU P5K עם מעבד E6750 כל פעם שאני מעלה את המחשב זה נותן לי את השגיעה cpu ucode loading error וזה מבקש ללחוץ F1 וממשיך לעבוד כרגיל מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
למערך SLI של 98GX2 לבנתים אני שם אחד בעתיד עוד אחד מעבד Q9550 ספק 800 רמקולים 5.1 LOGITECH X540 500GB זיכרון 4GB זיכרום RAM אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי לזמן טוב אם אפשרויות OC רציניות לא משהו יקר חשבתי על ASUS P5ND או משהו אבל אני לא מבין בזה ממש
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שמיועד למשחקים ושיהיה מהיר וחזק: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 אני לא מתכנן OC אז האם כדאי לקנות את GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E או שיש משהו אחר יותר טוב? מה שחשוב לי זה שהמחשב ירוץ טוב ויפעיל הכל כמו שצריך! אני לא יודע אם הלוח אם חשוב כל כך, רק שהביצועים יהיו טובים
-
- 17 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ברשותי לוח ASUS P5LD2-VM מדגם שאינו תומך ב Core 2 ומעבד Celeron D 326 - האם כדאי לשדרג למעבד פנטיום 805 במחיר 450 ש"ח? - שאלה נוספת: הדגם של הלוח שלי תומך ב CORE2 רק ב PCB R.2xx ברשותי PCB R.1xx , מה יקרה אם אני יחבר מעבד CORE2? עריכה: קישור לדגם הלוח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=536&l1=3&l2=11&l3=194
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכרתי לא ממזמן את המחשב שלי שכלל את המעבד Prescott 3Ghz 1Mb 800fsb אני מחפש לקנות מחשב חדש במחיר נמוך אך בתקווה שלפחות יעלה על ביצועי המחשב הקודם.... התעניינתי במפרטים המומלצים ושם בכמה מקומות ממליצים על sempron *manila* 2800 64bit לתושבת AM2. זה אכן נראה פתרון זול אבל האם הוא יהיה שדרוג טוב או שאני קונה מעבד איטי יותר וכדאי לי פשוט לחשוב על פתרון אחר? בדקתי בtomshardware אבל לא מופיעים שם מעבדי הסמפרון (גם לא סלרונים למיניהם)... איך אני יכול להשוות? תודה מראש...
-
- 19 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום כולם היום סוף סוף לקחתי תחלקים הכמעט אחרונים שלי למחשב שלי מסך,מעבד וזיכרון (דרך אגב זה מ ksp) קיצר באתי וקיבלתי תמעבד a64+3200 בקופסא הפלסטיק הזותי של אינטל וגם לא קיבלתי תמאוור של amd קיבלתי מאוור כזה עם גוף קרור בתוך קוספא טובה זה נראה האם דפקו אותי ? שקיבלתי לא תגוף קרור המקורי של amd ??? כי הגוף קרור של amd יש לו פאד תרמי וגוף קרור הזה צריך משחה טרמית האם יש הבדל? וגם כן קראתי את הברקוד על המעבד והתבבר לי שהמעבד שלי הוא קלואמר ולא ניוקסטל האם יש הבדל גדול בינהם ושאני יריגש ביצועים כי לפי מה שהבנתי לניקסטל יש512 קאש ו 3.4 תדר בגלל שזה 2.2 ב9 צינורות עיבוד ולקלאורמ יש מגה קאש ו3.2 תדר האם זה נכון האם יש הבדל גדול תודה לתשובות! חג שמח!
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
מעבד DURON של AMD , במהירות של 1GHz , לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה מבחינת ביצועים ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם כיום עדיין צריך להתקין את הVia 4-in-1 במחשבים עם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של וויה, כאשר המחשב מעודכן בכל העדכונים האחרונים?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
איזה לוח אם כדאי לי לקנות? Asus A7N8X nVidia nForce 2 או ABIT NF7 v2.0 nForce 2 איזה לוח טוב יותר? הזיכרון MICRON מתאים ללוחות האלו? הלוח מיועד לAMD 2500 לא מיועד לאוברקלוק
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
Hey guys. wanted to know about this mobo, is he good for A64? he contains : S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. Or better to take the Asus K8V Deluxe ? Cause someone in the forum said there was many reports on him that he`s a problems... My friend gonna buy new pc so i need your help.. Thanks for Info.
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למערכת של מעבד-לוח-זיכרון מינימלית שתריץ משחקים חדשים בצורה סבירה ביחד עם ה G3 TI200 שלי ... במחירים 1000-1600 ש"ח ... למישהו יש רעיון ?
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שאלה ופה זה נראה המקום המתאים ביותר אז... מה הוא ההבדל (באחוזים) בביצועים של SDRAM וDDR על אותו מחשב (ברמה התיאורטית כי אני לא מאמין שיש לוח שיכול להריץ את כל סוגי הDDR ושיהיו לו גם חריצים לSDRAM) אנא התייחסו לSDRAM במהירויות של 100 ו133 לעומת כל מהירותיו של DDR בקשר לכמות הזכרון אני מניח שעדיף להשוות על כמות קטנה של זכרון כמו 128 MB בגלל שככה הביצועים יהיו בולטים יותר (אני לא קונה פחות מ512 יותר אבל לשם השוואה...) תודה מראש לכל העונים לשאלתי וערב טוב לכולם (גם אלו שלא עונים) נ.ב האם יהיה הבדל בין ביצועי הזכרון במעבד אינטל ומעבד AMD (אני מעדיף אישית AMD)
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-