עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כי אני קונה מחשב אם Creative Inspire 5200 (5.1) black ורציתי לדעת אם צריך ליקנות כרטיס קול או שזה מיותר?

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by DrizziTx,

מישהו יודע אם ללוח ג'יגהבייט GA-7DX_Plus יש הגנה מהתחממות יתר? הכוונה שלי היא לכיבוי אוטומטי של המערכת על מנת למנוע שריפת המעבד וכו' הסתכלתי באתר הבית שלו אבל אני לא יודע מה לחפש ... http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7DX+.htm תודה מראש על העזרה ולתוהים מדוע אני מתעסק עם לוח כל כך ישן, אז קיבלתי במתנה ;D

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  3. יש לי הארד דיסק עם חיבור ישן (לא SATA) האם יש לו חיבור כזה?

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by NTT,

שלום, אתמול ראיתי מחירים של זכרונות בזאפ, ו2GB זכרון,DDR2 עם 800MHZ,CL4 של קרוסייר עולים 330 ש"ח,ו660 ש"ח דיי עומדים בתקציב שלי(6K ש"ח), אז ל4GB זכרון יש היום שימוש? אני מתעסק במשחקי תלת-מימד,תכנות,גרפיקה ברמה של פחות מגיימר,אבל לא בכל כך הרבה(אני צריך מחשב חזק,אבל לא מטורף).

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by borsood,

אני לא מצליח לאתר אחד כזה בביוס וגם לא בspeedfan

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. האם כדאי לא לקנות את האסוס סטריקר? התקלות שכל הזמן מדברים עליהם יפתרו בעזרת עידכון ביוס או שזה בעיית חומרה ורק הלוח החדש יותר יהיה מתוקן? ואם לא כדאי לקנות אז איזה לוח אם כן כדאי לקנות שיגיע לרמה של הסטריקר? והאם עדיף את ה ASUS P5N32-E SLI LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail או בכלל את ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel 975X ATX Intel Motherboard - Retail במקום (הבעיה שאני קונה כרטיס מסך 8800GTS) ואז זה לא תומך בSLI

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by bennnn,

קניתי את המחשב שלמטה לפני כחצי שנה-וחשבתי לקחת לוח עם SLI או קרוספייר לשני כרטיסי מסך-פשוט בזמנו הלוחות היו אחת עם פיסי אי אקפרס 16 והשני 8 ולא היה גם יואס בי 3 וסאטה 3 ואם כן היה מחיר מופקע..היום כבר יש לוח ב איזה 800 עם הכל יחד.. האם לא הייתה טעות?? כי אני מניח עוד שנה לא אוכל לשחק על פול גרפיקה...האם לדעתכם עדיף להחליף לגמריי כ.מסך או קרוס פייר עדיף??

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  8. סתם נזכרתי בסרטון הדרכה שראיתי בפי סי פוביה שם הוא הראה איך להתקין זיכרונות,אך לא ציין ענידת צמיד מתכתי. האם צמיד כזה הוא חובה?. כי לפי ליאו מטק טי וי זה ממש חשוב לענוד אחד. ואם כן מאיפה קונים כאלה?.

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  9. אני מעוניין להחליף אתלון 2000 פלומינו בסמפרון חדש האם אני חייב להתקין מחדש מערכת הפעלה או שהוא יזהה שינוי חומרה בלבד???

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  10. החלפתי לוח אם זיכרון ומעבד האם מומלץ או צריך לפרמט? הווינדוס כן עלה אך בלי אקטיביזציה

11. Started by carz12345,

ראיתי שבביוס האפשרות של mce פועלת אוטומטית עכשיו השאלה אם בשביל מחשב של משחקים נטו כדאי לי להשאיר אותה או לבטל אותה. זה המפרט שלי: i7 8700k noctua nh-d15 asus Z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) asus gtx 1080 ti poseidon(בהמשך אני אוסיף קירור נוזלי) 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz CL15-16-16-35-2N - 1.2V - Ripjaws V Series corsair rm750x (coolermaster mastercase pro 6(3 x140mm fans front as intake +2 140 mm top+1 140 rear samsong SSD 850 evo 500gb wd 1tb caviar black כרגע אני לא מתכוון לעשות oc. לפי מה שראיתי ביוטיוב בערוץ של gamers nexus המליצו לכבות אותה כ…

12. האם לדעתכם ABIT AN8 ULTRA מתחמם 70 מעלות כמו הג'יגהבייט? שמעתי שהג'יגהבייט האולטרה NF4 מתחמם עד 70 מעלות וזה מוזר קצת אז מה אתם חושבים על הלוח אם הזה הוא גם יתחמם כמו הג'יגהבייט http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4159

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  13. רכשתי מחשב חדש עם GTX 670 במטרה שיריץ משחקים בשנים הקרובות, המחשב כולל 8 ג'יגה זיכרון ראם מדגם KINGSTON HyperX. כעת הועלתה מכירה ב eBay של אותו דגם זיכרון במחיר יחסית זול, האם רכישה כזאת למטרה עתידית שווה לדעתכם או האם מדובר בבזבוז כסף. המטרה לשחק משחקים ברזלוציה 1920x1080 בשנים הקרובות (3-4 שנים בהם לא אשדרג מחשב). לדעתי יגיע שלב בו משחקים ידרשו יותר מ8 ג'יגה זיכרון ובשלב הזה DDR3 יהיה יקר לשדרוג (אותו מצב שקורה כרגע עם DDR2), האם כדאי לרכוש עכשיו ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הבנתי שהתוספת בביצועים פחותה למדי. האם לדעתכם היא פחותה עד כדי כך שעדיף לחסוך כמה שקלים ולקנות סטיק של 512 מגה?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום יש לי לאחי מחשב [בנוסף למחשב שציינתי אתמול] עם המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 3500+ זה המפרט של המעבד: http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=88&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11=&f12= לוח אם: asus m2npv-vm זה המפרט של הלוח: http://www.asus.com/Motherboards/M2NPVVM/ זכרון: G.Skill 1x2GB DDR2 667Mhz PQ Series. אח שלי רוצה לשדרג את המחשב לוינדוס 7.כרגע יש לו וינדוס XP עם כמה בעיות,והוא הזמין טכנאי.הטכנאי אמר לו שהחומרה שלו חלשה ולכן הוא לא יכול להתקין לו את הוינדוס 7,אלא הוא יכול לפרמט לו את המחשב ולהתקין לו שוב וינדוס XP. השאלה היא האם הוא צודק? שאלה נוספת:בהנחה שהטכנאי צודק והמחשב לא יוכל להרים ו…

• 63 תגובות
    • 6.9k צפיות
  16. יש לי 2GB 800Mhz cl5 לקנות 4Gb חדשים בשביל שיהיה דול צ'אננל או שהדול צ'אננל לא משנה ולהוסף לקיימים? ומה לגביי הוספה של 4gb ל 2gb שקיימים?יותר כדאי?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  17. קניתי זיכרון ceon cl3 ddr1 400mhz יש לי שני מחשבים בבית באחד יש לי שני זיכרונות של 512 .לוח biostar gf6100 .754 amd 2 הזיכרונות חברת ceon דגם 2.5 .cl 400hz ddr1 במחשב השני יש לי לוח יותר ישן gigabite k8 754 amd ויש לי בא הרבה בעיות בגלל שאני צריך לעשות עדכון ביוס.בקיצור אם אני מחבר אליו את הזיכרון בדגם cl 3 הוא מראה לי רק 256 במקום 512 . השאלה שלי אם למחשב הראשון אני יחבר את ה cl3 ויעביר אחד מה cl2.5 למחשב השני זה בסדר שמחובר שני דגמים שוניםלמחשב הראשון? זאת אומרת 512 cl2.5 512 + cl3 למחשב אחד

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ras81,

יש לי EPOX 8KDA3+ עם שתי זיכרונות 512 DDR עכשיו נשאר לי מהמחשב הקודם זיכרון 512 SDDR האם כדאי לי להוסיך אותו או שהוא רק יוריד לי את היכולות של המחשב?

• 13 תגובות
    • 586 צפיות
  19. שלום רב יש לי שאלה ברמה די נמוכה יחסית, יש לי בלוח אם (בדקו את המפרט) זיכרון של G.skill בגודל של 512x2 ככה שיש לי גיגה. מן הסתם זה לא מספיק במיוחד אחרי ששמתי את הויסטה... אז אני רוצה להוסיף עוד גיגה זיכרון אבל השאלה היא האם אני יכול להוסיף עוד 512x2, או שאני צריך לקנות סט של 1024x2? (אולי זה יהרוס את הגישה הדו ערוצית או משהו ) מחכה לתשובה. *המלצות לסט בסכום של עד 700 שקל יתקבלו בשמחה.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by Bone-Breaker,

יש לי 512 מגה בייט של טווינמוס 3200 (תסתכלו בצד על שאר המפרט) ורציתי לדעת אם שווה להשקיע בלקנות עוד 512 מגה. השאלה שלי היא האם זה כדאי מבחינת ביצועים? אם כן בכמה זה יכול לשפר? תודה.

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  21. שלום, ברשותי מעבד 6420 2G זיכרון 800MHZ והכרטיס מסך 512 8800GT המטרה להפעיל את GTA IV לא מושלם, אבל חלק ועל HIGH במצב של עכשיו כשאני מפעיל את המשחק ה FPS מתחיל להיות נמוך טיפה, באופן מפריע אבל לא גדול מדי האם שדרוג ל 4G יעזור? או שהבעיה לא שם?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. Started by WhiteLen,

היי, נשרף לי לוח האם ואני מתלבט בין כמה אפשרויות. להחליף רק לוח ולהישאר עם ה Core 2 Duo E6600 להחליף גם את לוח האם וגם את המעבד ל AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H מה דעתכם? אגב למה במפרטים המומלצים תמיד ממליצים על קירור כגון ARCTIC-COOLING FREEZER הקירור הסטנדרטי לא מספיק?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.