עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idodos,

יש לי לוח gigabye ga-k8nf-9 socket 939 amd משום מה באופציות של הלוח לא מופיע לי load fail-safe settings הביוס הוא award bios סתם בלי קשר אולי באמת לא מופיעים בלוחות שלי האפשרות הזאת אבל עם הלוח הגיע דיסק שיש בוא תוכנה שמעדכנת אוטומטי את הביוס ... כרגע לא שמתי לב לשום בעיה שיש ... אז האם כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה או שאם הכל עובד טוב להשאיר ככה ?

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  2. מבחינת כסף E6600 עולה 1200 שקל נגיד +- אין לי מושג כמה יעלה ב22 ליולי (אבל בגדול זה תאריך הקניה) האם כדי לקנות מעבד חלש יותר ולתת לו בראש עם OC מבחינת כסף מה משתלם יותר? ומבחינת ביצועים גם מה עדיף.. אני אחד שלא מתכוון להשגיח כל היום על טמפ' המעבד ואין לי כוח לקחת סיכונים בלהרוס את המעבד.. (למרות שיש לי מעבד בארון שאני מוכן לפרק לו תצורה בOC מטורף.. פשוט אין לי קירור.. חחח אולי אני אפתח את המארז ואשים עליו מאוור סתם בשביל לראות לכמה הוא מסוגל להגיע עד שהוא יתפוצץ.. אבל נעזוב את זה כרגע בקיצור איזה מעבד כדי לקנות +איזה קירור במידה וצריך.. בשביל לקבל ביצועים טובים במינמום כסף.. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by redead,

יש לי מעבד AMD3200 939 .. עכשיו שאלה שלי אם כדי לשדרג לאיזה 4200 דואל 939 או משהו דומה? בכל מקרה לא הייתי רוצה להחליף גם לוח אם וגם זכרונות ככה שמה שלא יהיה אני ישאר עם 939..

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kfirlion,

שלום, יש לי Pentium D 930 רציתי לשדרג ל-C2D E6600 האם כדי לשדרג, מדובר על הוספה של 1000 ש"ח ככה, כי אני משחק במשחקים כבדים כמו: Battlefield 2, FEAR..... הוספה: המעבד מספק אותי, אבל כשאני נגד בוטים במשחקי אסטרטגיה עם 8 קבוצות זה מתחיל קצת לעצור.... מה נראה לכם הבעיה? ועוד שאלה: הלוח שלי הוא GA-G1975X עם צ'יפסט 975X, שהוא הצ'יפסט הכי טוב של אינטל, אז למה שהלוח שלי לא יתמוך ב-C2D? אני יכול להוכיח שזה תומך (כמובן לפי הצ'יפסט), תיכנסו לאתר ותבדקו שאני אומר כל אמת: http://www.intel.com/products/chipsets/975x/ וחוץ מזה הלוח אם שלי הוא היחידי הטוב ביותר שיש ל-Gigabyte להציע כרגע ל-975X

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Virus x,

בוקר טוב יש לי מעבד 3200+ של תושבת 939 אני לא יודע האם כדי לשדרג ל 3800 dual core מה דעתכם האם לשלם בערך 900ש"ח זה שווה

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  6. אני רוצה להפוך את המחשב שלי למפלצת! אבל באמת מפלצת! לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים ! ולקנות פשוט עד מעבד כמו שיש לי 2.4 ואז זאת תיהיה מפלצת! מה דעתכם? יתרונות חסרונות?

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  7. אני מעוניין במשהו שיחזיק לי שנה אבל שיריץ טוב!! את כל המשחקים החדשים (F.E.A.R Quake IV למניהם) לא מחפש רזולוציות מספיק לי 800 על 600 ובלי AA אבל ברמת גרפיקה גבוהה עם צל וכל השאר המפרט שלי amd 2500+ זיכרון 1 ג'יגה כ.מסך 9500pro אין לי PCI-E אם אני אחליף אז ל Amd 64 3200 (וינס) ולוח אם של MSI אם אני מחליף מחשב אני אקח x800GTO2 כי אז יהיה לי אפיק PCIE ואם אני לא אחליף אז נראה לי Gigabyte 6600gt או Gainward דומה או Msi תודה

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם ברצוני לדעת האם AMD 3000 64 BIT הוא 3.0 GHZ? אודה מאוד אם תענו לי על השאלה.

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  9. היי בקרוב אני מקבל את הPHENOM X3 8550 B3 האם ניתן לפתוח אותו לQUAD בלוחות 780G\690G? או שאפשרי רק בלוחות ה790GX\FX

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. יש לי חבר שאני והוא מרכיבים מחשב אני ממש לא מבין בOC אז אני לא יודע מה רמת הסיכון שלו ואם זה בכלל שווה לי לעשות את זה למעבד שלי אני ממש רוצה מחשב וזה מה שתוקע אותי. השמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. שלום. קניתי מערכת חדשה של: Core-I7 2600K, Intel DZ68DB, DDR3 1333 4GB Kingston. אני מתכוון להריץ אותה על מערכת הפעלה Win 7 64bit. השימוש הכי כבד במחשב יהיה למשחקים. האם יש צורך ביותר מ4GB?

• 50 תגובות
    • 7.8k צפיות
  12. האם כיום עדיין צריך להתקין את הVia 4-in-1 במחשבים עם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של וויה, כאשר המחשב מעודכן בכל העדכונים האחרונים?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  13. הם עובדים על 100 מגה הרץ..האם זה תקין? ציפרתי את התמונה למעלה מהcpu-z. והנה הלינק למי שלא רואה את התמונהגם אני לא רואה) http://img287.echo.cx/my.php?image=untitled4lq.jpg

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תהיתי האם המעבד I7 עם בקר הזיכרון שלו מאפשר גישה בלתי תלויה של כל מעבד לזיכרון. או שבקצה הקאש, כל מעבד צריך לחכות לתורו, כדי לגשת לזיכרון. עד כמה שהבנתי בעבר, אפילו בלוחות של 4 זיאון לא הייתה אפשרות כזו.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  15. היי יש לי היום 512MB בשני מודולים של 2X256MB RAM 400MHZ DDR Mushkin blue שרצים ב DUAL CHANNEL על ה P4 שלי (בורד: GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro) בבורד יש מקום ל-4 מודולים אני רוצה להוסיף עוד 2X256MB כדי להגיע ל 1GB שירוץ ב DUAL CHANNEL האם זה משנה איזה סוג זיכרון אני אקנה (כמובן DDR400)? חשבתי על סמסונג או טוינמוס שהם היותר זולים... או מקסימום קינגסטון האם זה ייצור בעיות תאימות או יציבות (ללא שום OC) האם הזכרון יעבוד ב DUAL CHANNEL? תודה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  16. האם כל הלוחות Z68 מגיעים עם כרטיס וידאו מובנה על הלוח ? ואם כן כמה הוא חזק (למשל לאיזה כרטיס האון בורד משתווה ) והאם זה מאפשר גם חיבור לשני מסכים

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  17. תקנו אותי אם אני טועה.

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  18. יש למישהו איזה שהוא מידע האם הדור הבא שיצא (ומתי הוא יצא) יהיה נקי מהבעיה הזאת ומכת הביצועים שהפתרון הנוכחי גורם לה ? בהמשך לדיון שהיה פה למה לא לקנות עכשיו מחשב - האם זו לא סיבה עיקרית ? שכל מה שנקנה עכשיו יאבד בין-10% ל-30% ביצועים בגלל כל מיני פטצ'ים ותיקונים לבאגים שגילו במעבדים של אינטל ? נראה לי שבעקבות המתנה של הציבור לדור הבא - תהיה ירידת מחירים מאסיבית במעבדים הנוכחיים, השאלה אם השוק מבין את האירוע הזה. תכלס רציתי לרכוש מחשב חדש, ועכשיו אני חושב אם לא כדאי לחכות לדור הבא שיצא "נקי" מהמפעל......

19. Started by ccc,

אני יכול להשיג מעבד כזה, אני יודע שהוא DLT3C כל ה DLT טובים? יש שבועות פחות טובים ויותר טובים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. יש לי לוח אם שתומך בAGP *4 . בחוברת כתוב שהוא תומך בAGP *4 ו1.5V. לפי מה שהבנתי כרטיסי מסך שפועלים בAGP *8 פועלים ב 3.3V. האם זה ימנע ממני לקנות טי4400 עם AGP*8? או שזה בכלל לא קשור? תודה.

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  21. ובעיקר הכוונה ללוחות קטנים . וכן האם כל לוח אם מתאים לכל כרטיס מסך ולהיפך? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SABONIS,

אז ככה: אני מתכוון לקנות את המארז הזה: http://www.antec.com/us/pro_details_enclosure.php?ProdID=90510# יש לי לוח אם של אינטל INTEL D845PESV. בדף של המארז http://www.antec.com/specs/plusview1000amg_spe.html רשום בלוחות אם STANDARD ATX, האם זה אומר שהלוח אם שלי לא יתאים? הלוח אם צריך להיות במידה של ATX? אני מפחד שהברגים לא יתאימו במארז ללוח אם שלי... איך אני יכול לדעת שהם מתאימים? ובכלל, האם כל לוח אם מתאים לכל מארז? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. השאלה בכותרת? אני מדבר על 975X, 965,945. האם יש פרטים? כי שמעתי שהוא יתאים לסקוטים של קונרו אבל לא יודע אילו. תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  24. תןדה רבה לעןןזרים

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  25. לדוגמא ראיתי ב KSP ?Sempron 2800+ (S-754)? ו ?Athlon64 3200+ (S-754)? שזה בטוח 64 ביט אבל אני זוכר מאיפה שהוא שכל מעבד לסוקט הזה הוא 64 ביט ... פשוט זול יותר ..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.