מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון ושמתי לב שבמשחק GTA יש קטעים שהמשחק ניהיה איטי אז אני חושב שצריך להוסיף זיכרון. האם כדאי לי להוסיף זיכרון זה ישפר לי את המשחקים מבחינת מהירות? ואם כן אז איזה זיכרונות הכי משתלם לי לקנות. אני משחק הרבה ב GTA ,Command & Conquer 3 Tiberium Wars , Crysis WARHEAD מפרט בצד תודה
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כמובן שהשאלה היא לגבי זכרונות בעלי אותו איכות. ההתלבטות הגיעה שהתסכלתי על הזכרונות הבאים (שניהם עולים 500 ש"ח) : G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 CL4 עם 800MHZ מול CL5 עם 1000MHZ. האם ב OC יהיה יתרון לאחד על גבי השני ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מנסה לעשות סקר שוק לפני קניית מעבדי mobile xp (לא כל כך משנה לי אם זה 2400, 2500 או 2600) וקצת מתקשה. האם ידוע למישהו על חנויות בארץ שמחזיקות אותם חוץ מהדובים ולמיר ? האם יש בארץ את המעבדים עם 35W ? תודה נ.ב כמובן שבחו"ל ניתן להשיג בקלות, אבל לפי החישוב שלי כולל משלוח ומע"מ זה לא יוצא כדאי.
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם asus p4b266c עם מעבד פנטיום 4 1.6 סוקט 478. אני מעונין בהמלצה לשידרוג לוח אם שיתמוך בסוג מעבד זה ב agpX8 וזיכרונות של ddr 400 ומטה. התקציב שאני מוכן להקצות הוא עד 400 שקלים ללוח ללא כרטיס גרפי מובנה. השידרוג יחזיק אותי עד לקניית מחשב חדש בשנה הבאה. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ובאיזה חנות אפשר למצוא כזה לוח אם יש בכלל....
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה : core 2 dou E6300 1.86GHZ לוח אם תומך קונרו aeneon DDR2 667 - 512X2 radeon X1900GT קודם כל, יכול להיות שהמחירים של הזכרונות ירדו פלאים (1 גיגה ב100 שקל?!) ? דבר שני, אני חושב על להוסיף עוד כרטיס של 1GB ולהשלים ל2... עכשיו כבר שני סלוטים תפוסים (512X2).. ותמיד אמרו לי שזה לא טוב שכל שלושת הסלוטים תפוסים..האם זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ציפסט לקרנל אני חושב שאני יודע אבל אני לא בטוח ציפסט זה סט של שבבים שמנהלים את העברת הנתונים בין הרכיבים המותקנים במחשב הקרנל הוא חלק ממערכת ההפעלה שמנהלת משאבים שונים במערכת ההפעלה ושולחת את בקשות התוכנה להתקן החומרה ישירות
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מחשב בן כמעט 9 שנים. מפרט בתמונה במצורפת. מעבד Intel Core i5 750 לוח GIGABYTE GA-P55-USB3. כרגע יש 4GB של ADATA על שני סטיקים של 2GB במהירות 1600MHz, תזמונים CL9-9-9-24. אני מעוניין לשדרג ל-8GB. למעשה חשבתי לעשות את זה כבר לפני שנתיים וחצי אבל זה לא יצא לפועל. אני מבין שהזיכרונות עובדים כרגע על 1333MHz כי הלוח או המעבד לא תומכים ב-1600MHz אבל זה לא מפריע לי. לא מזמן שדרגתי את המחשב עם SSD חדש וזה בהחלט משפר את הביצועים וקניתי כרטיס מסך משומש GeForce GTX 750 Ti של MSI. אבל עדיין 4GB לא מספיקים היום אפילו לגלישה עם כמה טאבים לאורך זמן... אני מעוניין שהזיכרון יעבוד ב-Dual Channel באותה מהירות עם אותם תזמונים. למרות שאני יודע שההבדל זני…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנס העיתונאים של AMD בתערוכת E3 נגמר בזיקוקים בדמות מעבד מפלצתי ביותר לתושבת AM4 לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1342 עם מישהו מכיר אותם ויודע גם מה התיזמונים שלהם שייתן דעה
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם אופטרון 146 שיהיה בו OC ובעקרון הזמנתי את הOCZ rev 2 אבל אני יכול לשנות ויצא בפנדה זכרונות G SKILL אז הייתי רוצה לדעת האם הזיכרון הבא הוא טוב לOC או עדיף על הOCZ: G.Skill EXTREME DDR 600MHZ PC4800 TCCD 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200DSU2-1GBLA תודה
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
כנראה יהיה מערך של שתי 9600GT, ומעבד Q6600 . שהיה לו יכולות OC טובות, אבל לא צריך להיסחף לא מעוניין לשבור שיאים חח . תודה מראש =)
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מדובר בנסיון להעביר את ה-P4-530 ..האם לוח ה-MSI יקלוט אותו..?כי מבחינת ביצועים הוא מראה נתונים גבוהים יותר... מצורפים תצלומים של שניהם...תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוחות מבין הבאים יותר טוב בOC, משחקים ובכללי? והאם הם יכולים להרכיב עליהם SCYTHE NINJA PLUS - יש ללוחות האלה צלעות קירור אימתניים. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בעקבות הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207609.0 קניתי את אותו כרטיס וכבר התקנתי אותו במחשב, ואכן המחשב קלט אותו וכרגע יש לי 1 ג'יגה של זיכרון. 1. איפה אני רואה את המהירות האפקטיבית שלו? (למרות שליאור אמר לי שהמהירות תהיה 333mhz, אני רוצה להיות באמת בטוח בזה שזאת אכן המהירות) 2. יש לי עוד 2 כרטיסי זיכרון- 256mb 333mhz, ועוד אחד 512mb 266mhz. הג'יגה של kingston ה 512 גם כן של kingston וה 256 של TwinMos מה אתם ממליצים לי להוסיף לג'יגה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שימוש במעבדי ה-Xeon העדכניים ביותר של אינטל ובעוד מספר אמצעי חומרה מחוד החנית של השוק מאפשרים לחברה האמריקאית להציע תחנות עבודה מדהימות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה קטנה לקוראים, יש לי זכרונות של OCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum ולוח אם ASUS P4C800 E . אני לא עושה OVERCLOCK ואני גם לא אעשה. האם יש טעם להחליף את הזכרונות ל PC4000 בעתיד ? או שדגמים אלו נועדו רק לאוברקלוקרס ? אני בטוח שכבר דנתם בנושא, אבל לא מצאתי תשובה ברורה. תגובות בבקשה
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני יכול להביא אחרי סוכות לוח אם מניואג וראיתי את זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813136152R עכשיו יש גם את האולטרה D השני שהוא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813136152 למה המחיר כל כך נמוך ? אולי כי זה OEM וזה RETAIL אבל זה כל ההבדל ? אם אני אזמין OEM אז איך אני אקבל את זה ? אני אקבל את זה בשקית או קרטון ועם דיסק דריברים או בלי ?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם asus p5kpl-cm 800/1066mhz יש לי ספק לגבי ההתאמה למעבד שיש לי שהוא 533mhz P4 2.66GHZ 1M 506. באתר של asus במאפייני הלוח של תמיכה במעבדים המעבד הזה לא ברשימה . האם יתכן שהלוח בכל זאת יתמוך במעבד ואז הלוח יעבוד כ 533mhz במקום 800mhz ?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הייתי חייב חרוז זהו , פרוייקט אחרון השנה , מבטיח זה יבנה בתוך TJ08B-E עם שני רדיאטורים ( 180 ו-120 ) יומן פרוייקט ימוקם כמובן בפורום המתאים תודה לפלונטר שסיפקו לי את הלוח והמעבד במהירות שיא
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז אני מתכוון לקנות בע"ה מעבד AMD XP 2600+ ואני לוקח בשבילו לוח אם ABIT NF7-SL הבעיה שאני גם מתכנן לקנות 6600GT ורציתי לדעת איזה אופציות יש לי ללוח אם שדומה במאפיינים שלו ללוח הזה אבל גם תומך בPCI-E.... אני יודע שיש גם את הכרטיס הזה עם יציאות AGP אני פשוט רוצה לדעת מה האופציה השנייה... תודה
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איך תמליצו לשפר את המחשב הזה... שבעבר עלה כמעט 15 אלף שקל והיום לא זז....... :[
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן אני שומע פה כל הזמן אנשים שאומרים "תקח 939 וPCIE ככה בעתיד תוכל לשדרג כי בקרוב ה754 וAPG יעלמו" בממוצע בן אדם מחליף מחשב כל 3 שנים.... נראה לכם שעוד שלוש שנים לא יחליפו סוקט וסלוט לכ.מ.? וגם אם לא... נראה לכם שהלוח אם הזה ישמור על האיכות שלו (גם מבחינת זה שהוא מתיישן, גם מבחינת אחריות וגם מבחינת השוואה ללוחות אם עתידיים)? בקיצור- זה ממש שטותי לקחת 939 וPCIE בשביל "שדרוג עתידי" בעתיד יהיה סוקט חדש ואני משער שחיבור כ.מ. חדש וגם אם לא הלוח יהיה מעפן בעתיד אז ללמה להגיד את זה?!
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב בן 5 שנים,די מרוצה שהחזיק יפה עד עכשיו,מבחינת שימושי המחשב מדובר על שימושי מדיה,סרטים,טלויזיה,הורדות,וצריבות.לאחרונה המחשב כבר ממש "חנוק" וכל חלון שנפתח בנוסף די תוקע את המחשב. אני מתכנן טיפול יסודי למחשב,וכרגע מבחינת התקציב מה שאפשרי זה קניית זכרון נוסף של 1GB. מפרט המחשב כדלקמן:P4-HT-2.8GHZ Intel Rock Lake D865 זכרון - 2X256 של יונדאי בדואל צ'אנל בתזמון של 3-3-3-8 ממה שראיתי על הלוח אם,ניתן להרחיב זכרון עד ל4GB ויש 4 תושבות שכרגע 2 מהם תפוסות ע"י זכרון קיים. אני מעוניין להשאיר את הזוג של ה256 ולהוסיף כרגע עוד 1 ג'יגה זכרון,שבעתיד(ברגע שיהיה תקציב) יצטרף אליו עוד 1 ג'יגה. השאלה שלי האם כדאי להוסיף את הקיט של OCZ GOLD,מבחינת ביצועים מדובר על תזמון נמו…
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-