עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofer40,

היי אני לפני סגירת הזמנה של מחשב ובמחשבה שניה אני חושב ללכת על מעבד ולוח בסוקט 939. השאלה שלי היא אם כדאי להחליף את הלוח MSI NEO PLATINUM בסוקט 754 בלוח של GIGABYTE GA-K8NS שעולה 100 שקל פחות אבל הוא בסוקט 939. ואני פחות או יותר לא יעבור את התקציב שלי. דרך אגב מישהו יודע אם יש ללוח של GIGABYTE יציאה דיגיטלית חיצונית?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  2. שלום כולם ראיתי כי איפוקס הוצאיו עדיכון לביוס שלהם האם כדאי לעדכן תביוס? אני לא צריך לעדכן כי הכול עבוד בסדר האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by benor,

יש לי לוח INTEL D850GB האם כדאי לי לעשות לי עדכון ביוס? כי ביינתיים נשארתי עם אותה גירסה למה אני מפחד להרוס את המחשב!! זה בכלל יתן לי משהו?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by STRENGTH,

יש לי עכשיו 512 זיכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהיה לי 1000 זה יעלה לי הרבה כסף אז רציתי לדעת אם זה בכלל יעזור לי. זה יכול יעזור לי בביצועים של המשחקים?

• 16 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by guyfaran,

שלום כרגע יש לי DDR 2100 266MHZ על המחשב וכמובן שיש אפשרות שאני ישדרג את הלוח בהזדמנות... אני רוצה לקנות DDR 512 400MHZ והשאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות שני כרטיסים כאלה או אפילו שלושה? או שניתן להסתפק באחד ולא יורגש שינוי..? תודה גברים : )

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by Fadida,

זה המפרט שלי לוח אם p8p67-m מעבד i5 2500k 3.3GHz מאוורר מעבד Noctua NH-U12S (בטוח שזה זה ב 99% לפי תמונות מגוגל) כרטיס מסך GTX 970 זכרון דינמי (אני לא בטוח איך לרשום את השם שלו אז אפרט כמה שאפשר) samsung 2gb 2Rx8 PC3 10600U - 09 - 10 - B0 (ארבע יחידות כאלו, ז"א 8GB) ספק כוח: cougar cmx 850w אני משחק CSGO (צריך להגיע ל 289 FPS יציב ואני לא מגיע לזה) , משחק COD, BF1 ועוד משחקים כבדים. האם הגיע זמני להתקדם במעבד(בהנחה שלא יווצר צוואר בקבוק בגלל הכרטיס מסך)? אציין שהמעבד והלוח אם אצלי כבר שש שנים חוץ מזה, האם לדעתכם הזכרון הדימני שלי איטי מידיי? לדעתי זה 1600MH. אני יודע שהיום הסטאנדארד זה 2100-2300 (אציין שיש לי SSD והרב…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  7. מפרט המחשב שלי Intel Core 2 Quad Q8300 לוח אם : Intel® Desktop Board DG41RQ - מאוד פשוט אפילו לא מתאים ל SLI וגם CROSSFIRE זיכרון 4GB 800MHZ אני רוצה להשתמש במחשב אחרי השידרוג , למשחקי מחשב כבדים (אני גיימר) , והורדות כבדות (יש לי 20 מגה פס רחב כרטיס מסך : Nvidia Geforce 8600 GT 512MB - אני חייב לשדרג אותו לכרטיס מסך של READON HD 5850 1024 GB GDDR5

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן, חשבתי לאחרונה לשדרג את המעבד במחשב. יש לי סוקט LGA1155 וכרגע המעבד הוא i5 2440. הבנת שהמעבד הטוב ביותר שאני יכול להרכיב הוא i7 3770. המחשב משמש לעבודה ולגיימינג והכרטיס הגרפי הוא gtx970. האם לדעתכם אני אראה הבדל בביצועים או שזה זניח ולא כדאי לשדרג? אודה מאוד לעצות. רונן

9. אני עומד לרכוש שילוש חדש ואני מתלבט האם ללכת על המאבדים החדשים של אינטרל או לבחור באחד ממשפחת הD אני לא משחק משחקים רק עיבוד גרפי ווידאו . אם ללכת על הD על איזה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  10. יודע שהשאלה הזו יכולה להישמע קצת OLD SCHOOL ואני עצמי יש לי מחשב AMD כבר 4 שנים ואני סופר מרוצה אבל אני צריך להמליץ על מפרט מחשב - שנועד בעיקר לשימושי אינטרנט + מוזיקה ומשחקים מינימאלים ( כאלו שמספיק ON BOARD ככרטיס גרפי) ורציתי רק להתעדכן נכון להיום >> אם אפשר להיות שקט עם החברה הזו לדעתכם ? גם ב5 שנים הקרובות ? (כי מבחינת העלויות בכל זאת ישנם פערים של 25% בין שתי הטכנולוגיות בכל הנוגע ללוח האם והמעבד) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. נראה לי זו הכותרת הכי ארוכה פה לת'ראד.. בכל מקרה אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס Q6600 כשתהיה ירידת מחירים נוספת (יולי אוגוסט) כמובן שאני מעדיף לקנות את כל החלקים ביחד בבוא העת אך קשה לי להאמין שמחירי הזכרונות יישארו בריצפה כמו שהם היום. מה דעתכם, האם מחירי הזכרונות יהיו דומים או שיחזרו למחירים ה"נורמלי" עד שאקנה מחשב? ואם אתם חושבים שכן כדאי לקנות עכשיו, על איזה זכרונות 800MHZ הייתם ממליצים? (מתכנן OC ל 3.0-3.2 GHZ) תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by WillieT,

יש לי לוח אם Abit-An8 Ultra nforce4Ultra. אני די בטוח שהביוס הנוכחי שלו הוא לא הכי חדש, כיוון שכשעולה המחשב יש כזה מסך של ABIT וזה מראה שהלוח לא תומך במעבדים כפולי ליבה (אין את האייקון) כרגע המחשב עובד בסדר גמור (טפו טפו טפו) עם הלוח באה מעין תוכנה שמעדכנת את הביוס אוטומטית מהאתר של ABIT כך שלא צריך לעשות כלום חוץ מלאתחל בסוף. האם כדאי לעדכן את הביוס או לעזוב אותו לנפשו? מה הסכנות בעידכון של הביוס בדרך הזאת? (שהבנתי שהיא חדשה יחסית) *יצויין שאני לא עומד לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב סתם שמעתי שעדכון ביוס יגרום ללוח לתמוך במעבדים אלו אז לקחתי זאת כסימן.. תודה על הקריאה.

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by evman007,

יש לי לוח K8NS עם ביוס גרסת F7.ראיתי שיש כבר גרסת F13 וחשבתי אולי לעדכן דרך הווינדוס. כדאי והאם זה מסוכן או מסובך?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי לוח אם של gigabyte ep43-ds3l ומותקנים עליו 2 סטיקים של g-skill pc2-6400 (CL4)2 גיגה כל אחד. אני מעונין להוסיף זיכרון של KVR800D2N6/2G של קינגסטון שהם cl6 האם זה כדאי?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by HitmanX,

יש לי פנטיום 4 - 1.6 והטמפ' שלו נעה בין 26-30 מעלות (וזה צלזיוס) כדאי לעשות אוברקלוק או לא ? ???

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by elad_jacoby,

תשמעו האמת זה שווה את ה1000 שקל הבדל? ( גם בלוח אם) כי נגיד אז עוד 2-3 שנים אני אשדרג את שניהם ביחד אז האם זה שווה כן או לא

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  17. יש לי אפשרות לקנות 2 יחידות בנות חודשיים של CRUISIAL 256DDR2100 ב-600nis יש עליהם גם HEAT SPREADER.. שווה לי ללכת על העיסקה הזאת?? והאם הזכרון הנ"ל יפעל עם EPOX 4G4A+? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מתלבט בין intel לבין amd אני בטוח שכבר דיברו על זה רבות פה אבל אין לי זמן לחפש (אני צריך תשובה מהר) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי? המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעבודה רבה עם תוכנות.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  19. אני מתכוון לקנות מחשב חדש (בתור מחשב שני, יש לי כבר מחשב מאוד מאוד חזק). המחשב השני ישמש ל איניטרנט,ישומים מדרשיים, סרטים, והורדות, וקצת משחקים. אני מתכוון לקנות את הלוח ASUS P4P800 E DELUX (במחשב השני יש לי את ה C). מישהו אמר לי לשקול לקנות את הלוחות החדשים, P5, בהם עתידיים, ויש להם תושבות שונות וכל מיני פיצירים חדישים,AGP X16, ועודש שטויות. האם כדאי לשקול? במה זה כרוך בנוסף? אם כן יש משהו ספציפי? אשמח לשמוע הסברים בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Quellious,

הי, אני מתכנן בזמן הקרוב לשדרג מחשב פנטיום 3 ישן, לצורך משחקים, ובתקציב לא גדול. חשבתי על שילוש מבוסס AthlonXP 2500+ השאלה שלי היא אם שווה בכלל להשקיע במעבד שהולך להיעלם בקרוב (הרי סמפרון אמור להחליף אותו) אתם חושבים שמעבד כזה יוכל להחזיק משחקים עוד שנה, שנה וחצי ? או שכדאי לגרד עוד כסף וכבר לעבור ל-Athlon64 ? (אני לא רואה סיבה להשקיע בפנטיום עבור מחשב שמיועד אך ורק למשחקים וגלישה) מה דעתכם ?

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  21. האם כדאי לקנות זיכרון עם קירור? האם זה עוזר?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  22. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=532 4GB CL 5-5-5-18 1000MHZ מתח: 2.1V או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=501 4GB CL 4-4-3-15 800MHZ מתח: 2.1V מה יותר טוב ב-OC? ומה יותר טוב בסטוק? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  23. שלום, ברשותי מחשב שכל החיבורים שלו הם מסוג USB2, ולאחרונה רכשתי כונן קשיח נייד של חברת Iomega דגם eGo בעלת קיבולת של 500GB ותמיכה בUSB3. גיבוי דרך הNORTON GHOST 15 לכל המחשב לוקח 8 שעות וחצי (470 ג'יגה + כיווץ ברמה הגבוהה ביותר), ורציתי לדעת האם לדעתכם חיבור הכונן ליציאת USB3 יעזור לקצר את קצת התהליך. חשוב לציין שניסיתי להעביר סרט BLURAY ששוקל 45.5 ג'יגה וזה עבר אחרי 38 דק' במהירות של 22 מגה לשניה. תודה, יאיר

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום. קניתי לאחרונה מסך "22" של DELL והרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. האם כדאי לי לקנות לוח אם עם הצ'יפסט החדש של AMD ה780G, או לקנות לוח אם בלי כרטיס גרפי מובנה ולקנות גם כרטיס גרפי נפרד? ביקורת של הצ'יפסט עם ה780G: http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset/ יש לציין שאני רוצה להריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך אך לאו דווקא ברמות הכי גבוהות (כמו COD4). אשמח לתגובות. אורן.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שמעתי שלא כדאי לקנות אבל אני לא כלכך בטוח אם אפשר הסבר למה לא כדאי או כן כדאי (בעיקרון יש לי זיכרונות מסוג DDR2 והמחשב מיועד למשחקים כבדים!) עזרה יהיה מחמד. ;D

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.