מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית 2 זכרונות... שניהם DDR2 מחברת Geil. אחד הוא 1GB 800Mhz Cl4 והשני הוא גם 1GB אבל הוא 667Mhz CL5. לזה עם ה667 יש קירור מובנה שהגיע איתו בצבע כסוף שמכסה את כולו... אני רוצה להעביר את הקירור לשני... מי שמכיר הזכרון היותר טוב הוא מסדרת הדרגון פייר (ניראה לי ככה קוראים לו...) ומוזר שדווקא הגרוע יותר מגיע עם קירור... האם הקירור יתאים?? אם כן איך עושים את זה? ועוד שאלה קטנה... יש לי לוח Abit IB9... האם הוא תומך בזכרון הדרגון פייר 800Mhz CL4 ? זה דחוף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסויימת במחשב שלי והיא כזאת. לפי בערך חצי שנה רכשתי מחשב חדש עם לוח אמ של ג'יגבייט, יכול להיות שהמעבד הוא סלרון. העיניין המוזר הוא שניסיתי לשדרג אותו כמה פעמים בין עם זה כרטיסי מסך זיכרון או מעבד, הסלוטים פשוט לא תואמים. הכניסה של כרטיס המסך שונה מכל כרטיס מסך שיש לי (יש לי הרבה חלקים) גם הזיכרון וגם המעבד. מישהו יודע האם זה בגלל שהמחשב סלרון, או שהבעיה בלוח האמ של ג'יגבייט. אני ישמח לתגובה ובמידה ואין דרך לפתור את הבעיה אני ישמח לקבל מידע ומחירים על מעבד בסדר גודל של 3.6 ג'יגה הרץ, זיכרון 2 ג'יגה בסלוט אחד ולוח אמ חדש שיתאים לכל שאר החלקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני צריך לוח שיוכל להחזיק 9800GX2 שניםם כאלה ויהיה טוב לאובר קלוק משו טוב אני קונה מחול ז התקציב הוא בערך 250$ גג
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהי רמת החומרה ששמו לי במחשב.. לוח נשרף ולקח איתו זיכרון,מעבד וזכרונות. amd3200 socket 939 2.0- הוחלף ל amd sempron le-1200 2.1. gigabyte k8nf-9 הוחלף לgigabyte m61pme-s2 זיכרון 1 גיגה 400 הוחלף לזיכרון אחד גיגה 667 עלות כל השידרוג 650 שקל..לפי מה שראתי באינטרנט יכול להיות שדי אכלתי אותה מבחינת המחיר כי החלקים לא ממש יקרים וחזקים..רציתי לדעת מה אתם חושבים על כל רכיב בנפרד.. דבר נוסף - כנראה שהלוח השרוף לקח איתו גם את הx800xl שלי :'( ואני צריך גם לשדרג כ.מסך..מה הכרטיס הטוב ביותר שאוכל לקחת בלי לגרום לצוואר בקבוק? (1950pro יחשב מתאים או שאפשר אפילו חזק יותר?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260) ואני לא מוצא שם את כל אפשרויות הOC כל הקטע של הזיכרונות המתחים והכל. אין לי מושג איך לפתוח את האפשרות לא מצאתי בחוברת מישהוי ודע מה לעשות? תודה מראש )
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יש לי מחשב עם עדכון ביוס שעשיתי מהווינדוס במהלך העדכון הוא רשם שהעדכון נכשל רק שהכל המשיך לעבוד רגיל שהדלקתי מחדש את המחשב אני שומע צפצופים והמחשב לא נדלק אני ממש לא יודע מה לעשות אתם מכירים מישהו שצורב ביוסים ? הלוח אם אחרי תקופת האחריות ... מכירים מישהו עם אותו לוח אולי ?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה, כשאני משנה את ה CPC מ-2T ל-1T אני מקבל שגיאות בMEMTEST. עד כמה שהבנתי זה לא נחשב OC, והייתי רוצה לדעת למה המערת לא מסוגלת לעבור ל 1T. המערכת לא ב OC. המפרט שלי הוא Asus m2n-e 3800x2 2x1G ram http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_value_pro_series תודה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום מישו יודע אם אקס פי לא מזהה זכרונות של 1000MHz?? כי אני שמתי זכרון 1000 ובאברסט הוא כותב לי שיש לי 800 יש לי G.SKILL 4GB 1000MHZ CL-5-5-5-15 PQ וגם על הקופסא כתוב ככה: DDR2-1000 PC28000 אגב קניתי בסקיי פיסי
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
ברשותי שתי סטיקים של RDRAM האחד של חברת סמסונג 256MB 800-45 16BIT והשני של חברת טושיבה 800-45 16B 256MB כפי שניתו לראות תכונות זהות למדי הבנתי ששביל להתשמש צריך 2 זכרונות על מנת לסגור מעגול האם יעבדו יחדיו בהתחשב בהצגת הנתונים לתשובתכם אודה ראוי לציין שבעין הם נשראים זהים לחלוטין
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות לוח אשר מבוסס על ציפסט' G45 החדש של אינטל בשביל הHTPC שלי שני הלוחות מכילים את הכרטיס הגראםי 4500HD של אינטל אני לא מתכוון לבצע OC כל שהו,האים יש הבדל בין הלוחות מבחינת ביצועים/אמינות לאורך שנים הלוחות DG45ID-של אינטל EG45M2SH של גיגה בייט תודה גל
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה למחשב (AMD) שאמור להריץ ויסטה. הנטייה היא לקחת לוח אם עם ה-780G וראיתי שכמעט כולם ממליצים על ה- GIGABYTE GA-MA78GM-S2H אבל ראיתי שב-SKYPC יש 5 לוחות עם אותו צ'יפסט בכמעט אותם מחירים אז רציתי לדעת אם יש אחד שיותר אמין או משתלם. בנוסף, ראיתי שיש עוד לוחות עם צ'יפסטים 740 או 690 ותהיתי אם הם מספיקים או מומלצים. המחשב הוא לעבודה משרדית ולא משחקים או סרטים HD. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הנ"ל: מעבד אינטל Q9550 CORE 2 QUAD זכרון REAPER 4GKIT DDR2 800 OCZ לוח ג'יגהבייט GA-X48-DS4 דיסק קשיח 750GB 32MB S2 SEAGATE מארז PLUS ARMOR THERMALTAKE שחור + חלון מאוורר למעבד שקט AR 775HEAT-PIPE כרטיס מסך 4870X2 sapphire עכשיו האם כדאי לרדת קצת ולקחת P43-DS3L כדי לחסוך בעלויות. מצד שני אני חושש שכשאני אשדרג קצת אני אקבל צוואר בקבוק כי הלוח חלש. אז שני שאלות לי, מה דעתכם על המפרט? והאם כדאי לרדת קצת בלוח? כי אני לא מתכנן לעשות ממש OC או CF.
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מנסה לבחור לוח אם למעבד E7200 עם 2GB זיכרון לשימושים ביתיים (משחקים קלים וקצת עבודות גרפיות ). קראתי קצת בפורומים והרכבתי מפרט כלשהו... מעבד - Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB intel ספק כוח - HEC TR-TF 400W מארז - Compucase 6A21 זיכרון - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC כרטיס מסך - MSI GeForce 8500GT 512MB צורב - AD7200S Sony x20 דיסק קשיח - Western Digital WD2500AAKS (250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER) - אין לי צורך בנפח גדול מזה מסך - אין לי צורך במסך חדש כרגע. מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין הלוחות האם האלו ומה מומלץ למפרט שהרכבתי ולצרכים שהזכרתי בהתאם למחירים שלהם ? 330 ש"ח - Gigabyte - GA-P31-DS3L 273 ש"ח - Asus P5KPL-VM 279 ש"ח - Asus…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
Gskill 1066 mhz cl5 או mushkin 1000 mhz redline cl5 מה הייתם לוקחים ?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בביוס אפשרתי את האפשרות הזאת אבל זה לא עזר. מה עוד לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני חושב על לעשות שידרוג כלשהו למחשב שלי, ואני חושב שהמעבד זה דבר שדי נחוץ אצלי. כרגע אני בעל מעבד AMD Athlon 64Bit X2 3800+(Socket AM2), לוח אם ASUS M2V(Socket AM2), וספק כוח HEC 475W. מכיוון שהבנתי שבשביל לשדרג למעבדי הPHENOM אני לא אצטרך להחליף גם לוח אם, רציתי לדעת אם בכלל שווה לי להחליף למעבדים הללו. אני אודה מאוד אם מישהו יחזיר לי תשובה על כך, וגם באותה הזדמנות ימליץ לי על מעבד כלשהו מהסדרה הזאת(בתנאי שזה משתלם כמובן...). אפשרי גם להמליץ לי על מעבד אחר של AMD(אני פשוט לא ממש בקטע של להחליף לוח אם גם. כי אם אני אצטרך להחליף גם לוח אם אז אני מאמין שכבר יהיה לי יותר משתלם לחשוב בכיוון של מחשב חדש, מכיוון שאני גם חושב בכיוון של שדרוג של הכרטיס מסך שלי) אם זה יהיה שווה ל…
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך במעבדים עם מהירויות FSB מגה הרץ הבאות: 533, 800, 1066 לעומת זאת יש מעבדים רבים שה- FSB שלהם הוא 1333 מגה הרץ. השאלה שלי היא: האם מעבד של 1333 FSB יעבוד על הלוח אם שלי , ואם כן האם זה יגיע עד למהירות הרגילה של אותו מעבד או רק למהירות כוללת מופחתת ? אין לי עניין לעשות אוברקלוקינג ולקנות קירור מיוחד, השאלה שלי היא האם המעבד יעבוד בלי סידורים מיוחדים.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של חברת גיגהבייט דגם GA-8I945PL-G באתר של החברה כתוב: Supported RAM speeds 533 MHz 400 MHz וגם Supports dual channel DDR II 533/400 DIMM האם זה אומר שהלוח אם לא יעבוד אם אתקין זיכרון נגיד במהירות 667?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תיראו יש לי את גירסת ה F3 ב EP43-DS3 שלי ויש כבר F8 http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2846 הלוח לא ממש עושה לי בעיות פשוט כשה אני ניכנס ל CPUZ הוא מראה לידברים לא ממש נכונים כמו זיכרון הוא כותב לי DDR3 בימקום DDR2 וגם נגיד ב GPUZ הוא מראה לי שיש לי אפיק PCIE 1.0 כשה ביכלל יש לי PCIE 2.0 וב EVEREST ביכלל הוא כותב לי בלוח אם UNKNOWN משהו כזה...כאילו שהלוח לא מזוהה...כדאי לעשות?ואם יש מדריך כי זאת פעם ראשונה שלי...תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מחפש לוח אם למחשב שאני מרכיב. הצרכים שלי (אני תכף אסביר למטה) זה: מחשב עם סאונד (כנראה) וגרפיקה (בטוח) בכרטיסים ייעודיים, ללא צורך ל-on board. בגרפיקה אין צורך לא SLI ולא CrossFire. צריך PCI-Express 2.0 עם לפחות חריץ אחד של x16. אין צורך ב-OC. לא יודע עוד אם אשים RAID או לא. לוחות האם שבמפרטים המומלצים מתוארים כ-או למערכות זולות, או למערכות OC, או למערכי CROSSFIRE, או ל-SLI. אני כאילו מרגיש שאני לא באף קטגוריה :-(. אז איזה לוח אם כדאי לי לקנות, עד נגיד 1000 ש"ח? ------------------------------------------------------------- הסבר לשאלה: מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא שיהיה בו כרטיס 9800 GX2 PNY (כבר קניתי, יושב אצלי בארון) וכנראה (לפי המפרט למשחקים) כרטיס קול X-Fi Xtrem…
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני יודע שעוד לא יצא, אבל יוצא מאוד בקרוב, ואני רוצה להזמין כשזה יוצא.. אני רוצה בעקרון NEHALEM שמעתי שיש לו גם 8 ליבות, אפשרי להזמין מערכת כזאת ביתית? וכמו כן לוח אם מתאים, זה יתאים למארז A TOP BLACK GLADIATOR? כמו כן אין לי בעיית ספק, יש לי ENERMAX 500W LIBERTY זכרון 1024x2 DUAL CHANNEL OCZ 5-5-5-12 800mhz וכ.מ nVIDIA Winfast 8800GTS 640MB PCIE 320bit אם כבר, משהו יודע כמה אני יכול לקבל ב 3DMARK06 עם מעבד נהלם 8 ליבות ועם שאר המפרט שנתתי שכבר קיים אצלי כרגע? עם intel core 2 1.96ghz E6300 אני מקבל 7500 אז 8 ליבות NEHALEM אמור להיות מטורף, לא?
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם מתלבט בין מספר לוחות אם למפרט מחשב חדש שיהיה בעל מעבד : AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 או מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 תלוי בתקציב. 2 בעל כרטיסי זכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 ספק כח 400 WAT. המחשב ישמש למשחקים בינוניים + כמו COD 4 או GTA וכו.. ישמש לצפיה בסרטים עם מסך מקסימום 19 אינטש. גלישה באינטרנט, ובלי עיבוד וידאו וכדומה. מספר לוחות שחשבתי עליהם : כולם עם כרטיס מסך מובנה צ'יפסט וAMD 780G כולם בטווח מחירים שנע בין 400 - 470 ש"ח. כולם מתאימים לסוקט AM2 לגבי מעבד מס. 3 שמעתי שיש לו בעיות של חום, לכן מתלבט ולא קניתי אותו בנתיים. 1. M3A78-EM של אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
שלום, שמתי לב שביטוי מנחה בפורום הוא עדכון BIOS. רציתי לדעת כמה דברים: 1. מתי אני יודע שאני צריך לעשות עדכון BIOS? (ולמה כמובן?). 2. איך אני מבצע עדכון BIOS? תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לוח כזה חדש תומך כל כך קצת? האם יש כבר עדכון ביוס שתומך ביותר? האם מישהו קנה את הלוח הזה ויודע אם ואיך אפשר לפתור את הבעיה? נראה לי לוח טוב ל OC וראיתי השוואות ביצועים והוא מקום 2 אחרי ה ASUS. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-