עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני כנראה אמליץ לידידה ללכת על המעבד הנ"ל - בעיקר כי בלתי ניתן למצוא כרגע לוח אמין במיוחד [לא Asrock ככל הנראה] לקונרו עם כרטיס מסך מובנה, ושגם יהיה בתקציב סביר.. רציתי לדעת האם רצוי להשקיע באיזור ה-150 ש"ח בקירור איכותי עם heatpipes, או שהקירור BOX אמור להספיק, ובאיזו טמפ' בערך המעבד אמור להיות איתו? אני רגיל לאחרונה יותר לרכוש מעבדי D805, שאיתם דיי חובה להשקיע בקירור רציני, אבל שוב יהיה טיפשי ללכת על D805 עם לוח שלא תומך בקונרו ואין כרגע משהו מתאים לצרכים/תקציב.

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by mabool,

בעקבות קניה קרובה של אחד הלוחות הנל כנראה (מIQPC) אני רוצה להבין את ההבדלים בינהם והאם שווה לחרוג לDS3 הרגיל אולי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2546&ProductName=GA-P35-S3 http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2599 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2544&ProductName=GA-P35-DS3 אלו הקישורים ל3 הלוחות: DS3L: *רק 4 חיבורי SATA, אבל זה יספיק לי *אין RAID- אין לי צורך *כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller בלבד *טוען לקבלים מוצקים- All solid capacitors design. אבל לא כתוב שהוא עמיד …

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by Cohen,

המחיר כמעט זהה הבדל של 80 שקל בין ה256 ל 512 ואני מתלבט כי תכלס 512 זה הרבה יותר השאלה אם ה400 הרבה יותר מהיר ..

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by אוהב מחשבים,

ערב טוב לכולם אני מבקש את העצתכם לגבי איזה מעבד אני אמור לבחור למחשב htpc (סלוני) i73770k או amd trinity quad-core a10-5800k socket fm2 3.8 ghz radeon hd 7660 אשמח לקבל מענה יום טוב !

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by zy2000,

שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם asus p5kpl-cm 800/1066mhz יש לי ספק לגבי ההתאמה למעבד שיש לי שהוא 533mhz P4 2.66GHZ 1M 506. באתר של asus במאפייני הלוח של תמיכה במעבדים המעבד הזה לא ברשימה . האם יתכן שהלוח בכל זאת יתמוך במעבד ואז הלוח יעבוד כ 533mhz במקום 800mhz ?

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  6. יש לי את הלוח וגם את המעבד של intel dual-core 930 3.0MHz האם אני צריך לעדכן את הביוס כדי שהוא יעבוד ?? או שהביוס שמותקן עכשיו על הלוח מספיק בשביל המעבד ?? דרך אגב באמת מותקן ביוס על הלוח שלי אפילו שהוא חדש ?? אני לא צריך להתקין בעצמי ??

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  7. בואו לקבל מבט על אחד מלוחות האם המשוגעים ביותר לתושבת LGA1200 החדשה - Maximus XII Extreme של אסוס אשר לא מתפשר על דבר לכתבה

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by LLLLiran,

יש לי מעבד amd athlon xp 2800 ובהגדרות של המחשב וגם בתוכנה Everest זה מראה לי שרשום CPU Type AMD Athlon XP, 1253 MHz (12.5 x 100) נגיד אני לוחץ על המחשב שלי ואז קליק ימני עם העכבר ואז מאפיינים זה רושם לי amd athlon tm 1.25 GHz מה אני עושה?

• 15 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by ami-365,

הלוח שעובד כרגע-asrock h71m-dgs עם מעבד I7 3770...הלוח הנוסף שברשותי הוא של Intel dh61cr ממה שבדקתי מצאתי שהאינטל פחות מהיר מהאסרוק אבל יותר יקר בשוק.... מה השילוב הכי מתאים לדעתכם..? תודה

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  10. הכותרת אומרת הכל

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  11. Started by MONORAIL,

אהלן! הרצתי בדיקת זכרון בSANDRA וקיבלתי את הטיפ הבא: מסתבר שתזמוני הזכרון שלי לא נכונים ואני צריך להוריד אותם כדי לשפר ביצועים... איך אפשר לעשות את זה, ומה בדיוק אני צריך לשנות? מפרט: P3-800MHZ, לוח אם MSI-6309, עם ערכת שבבים של VIA, 256 MB SDRAM.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by imac,

של איזה חברה, איך קוראים לדגם? (תודה מראש imac)

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by ashbit_q,

קניתי מחשב חדש וכשהפעלתי אותו לראשונה היה כתוב ממש איפה שנכנסים לביוס רק שלא נכנסים שהמחשב עושה משהוא בגלל אוברקלוק (דבר שלא עשיתי בכלל) לאחר מכן הוא מראה שהמעבד עובד במהירות 2.92 משהוא מכיר מה התופעה? בדקתי גם באוורסט את המהירות וזה אותו דבר כמו בהפעלת המחשב אם זה לא שייך לכאן אנא להעביר מצטער

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  14. יש מעדבים של 32 ביט ו64 ביט... אבל השאלה שלי אם יש לך ווידנוס 32 ביט ומעבד 64 ביט. אם אני יעבוד לווינדוס 64 ביט זה ישפיע הרבה על הביצועים? או שלא? בתודה THE CRAZY BOY

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by arield,

שלום, יש לי i5 ,מערך 2 כרטיסי 570 וddr3 1600 של kingston. אני רוצה לקנות לוח אם רק של asus והדרישות שלי שהוא יהיה בעל כל החיבורים החדשים,USB3,SATA3וכ"ד. שיתמוך בraid והכי חשוב שיהיה מערכת חשמל טובה. אני גיימר ועושה OC כבד לכן אני צריך לוח חזק שיתמוך בOC בצורה מיטבית. התקציב הוא עד 1000 שקלים. וגם אני רוצה שזה יהיה z68 האם יש המלצות כלשהן?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by IdanS,

שלום לכולם! אני כרגע בודק הרכבת מערכת למחשב נייח, שהולכת לשמש להרצת תוכנות גראפיות ומשחקים מעבר לשאר שימושי המולטימדיה והאינטרנט הרגילים. המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM דרושה דעתכם על לוח הם והמעבד, האם מישהוא יכול להצביע על יתרונות, חסרונות או אולי המלצות על דברים טובים יותר בהבדלי מחירים לא גדולים במיוחד? תודה מראש, עידן

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by yuval_cohen,

האם לדעתכם הכרטיס מסך מובנה (ג'יפורס 2MX) שבא עם האנפורס 1 יספיק למחשב עם צרכים ביתים בסיסים (וורד, אינטרנט וקצת שטויות...) או שעדיף ללכת על צ'יפסט אחר בשילוב עם סלרון וכרטיס מסך מובנה? הכל במסגרת תקציבית מצומצמת...

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by itzik52,

יש לי לוח אם של MSI 6309 V1.0 שהביוס עודכן ל V1.8 האחרון שתומך גם ב AGP X4. יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 64M שהוא כמובן AGP X4. התקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia וכאשר אני ניכנס להגדרות של הכרטיס דרך הדרייבר אני רואה שהכרטיס מזוהה כ AGP X2, הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם אפשרות של הגדרה AGP X4 אך ללא הואיל גם כאשר התקנתי את המערכת מחדש. יש למישהו רעיון לפיתרון? ???

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by eegg,

אני משדרג את המחשב שבמפרט ואני משאיר את: 7600gt 512*4 ddr2 667 tv card firewire card hdd dvd-rw ואני רוצה לשדרג את הלוח אם ומעבד כרגע חשבתי על e2160 ולוח gigabyte ga-p35-ds3\r\l אבל לא יודע איזה דגם לבחור ואני יעשה oc אז אם יש לכם המלצות אז בבקשה

• 15 תגובות
    • 985 צפיות
  20. MotherBoard: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) 566 ¤ עם כרטיס מסך פשוט ברמה של fx5200 או לקחת לוח אם עם כרטיס מסך משולב : ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 682.75 ¤ המחשב לא מיועד למשחקים והוא יהיה עם 512mb של זיכרון. אני חושב שעדיף לוח אם עם כרטיס משולב במקרה הזה מה דעתכם??? מי יכול להציע לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אשר כולל tv-out ???

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by e-d-a,

לאחר סיבוכים רבים והרבה חלקים שנשרפו (הארד דיסק לעזאזל!!! חומר של 8 חודש!, כרטיס מסך אני עכשיו עם אחד עלוב וצורב) הגיעו לי כל החלקים החיונים להפעלת המחשב (חוץ מהכרטיס מסך אז לא נשחק חודש ביג דיל) הגיע לי גם שתי סטיקים של הזיכרון שהזמנתי אבל אני לא בטוח שה-dual ddr פועל איך אני יכול להיות בטח???

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e8600.html האם המעבד הזה הוא "שירת הברבור" של סדרת ה-CORE 2 DUO? או שאינטל הולכת להפתיע באיזה E8900.. :lol:

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by JellyBlast,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב עוד מעט ויש לי שאלה. עכשיו קונרו יצא וIntel מורידים מחירים, גם AMD מורידים מחירים כדי לא להישאר מאחור. אני רוצה לקנות את הAmd 3800+ dual core וראיתי בנתיים שהמחיר ירד בKSP (רק בKSP). עכשיו, מתי כדי לקנות את המחשב? מתי המחירים התייצבו? יש עוד הרבה לרדת בכלל? תודה.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  24. הדגם המוביל מסדרת UP4 בדור ה-Tiger Lake של אינטל מתיימר לספק את רוב הביצועים של ה-Core i7-1185G7, במעטפת הספק חסכונית הרבה יותרלכתבה

25. Started by audi4,

חברים הלכתי היום לקנות מחשב והמוכר שיגע אותי הסביר וניראה לי גם חירטתת אותי יותר מידי קטע של שיווק נכנס גם במחשבים אני רוצה להבין בגדול דבר אחד מהו מעבד בטכנולוגיית דואל קור מה ההבבדל בין קור טו דו לבין הקווד קור אני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה זה בעצם כל המעבדים האלו

דיונים חדשים בפורומים