מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לכל מומחי זכרון שלום רב, לפני כמה ימים רכשתי בחו"ל (E-BAY) זכרון של MUSHKIN אך כאשר הגיע הזכרון לביתי לא הצלחתי לגרום לו לעבוד על הזכרון רשום 2GB HP2-8500. עכשיו שאלת המיליון דולר מה משמעות של 8500? ןהאם יש סיכוי שהלוח אם לא תומך בו או שקיבלתי זכרון פגום? נ.ב הבנתי שSKYPC הם יבואנית רשמית של MUSHKIN בארץ, האם יש סיכוי להחלפה כי לזכרון יש LIFE TIME WARRANTY או שחייבים את הקבלה? אגב זה הלינק של הקניה ותודה מראש על שיטוף הפעולה... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=280336028023 לינק לאתר היצרן http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=632
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
וואי וואי וואי איזה באסה כתבתי לכם שעה פיתאום שלחתי והתנתק לי האירנטרנט ונעלם ההודעה שעשיתי באק אוף עכשיו הכל מהתחלה אוקיי אני יכתוב שוב טוב אז ככה: אני לא יודע מה לעשות אם אני "יסגור איתכם" אני מחר על הבוקר הולך לקנות תמחשב החדש שלי עכשיו מה שמעניין אותי זה רק אוברגלוקינג מה שחשוב לי לדעת זה מה אוברקלוקר יותר טוב הקונרו או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5748 שימו לב שהוא 35W אם תגידי לי שהAMD עדיף לאוברקלוקינג אני קונה אותו מחר בבוקר עם הלוח של DFI תודה לעוזרים )))
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של HP מספר דגמים שמצאתי מבוססים על המעבד Core 2 Quad Q9300 אלא, שכאשר בדקתי מספר אתרים של חנויות מחשבים, אני לא מוצא את המעבד הספציפי הזה ברשימת כל המעבדים הזמינים לרכישה. כמובן שלקחתי בחשבון שכנראה שמדובר בדגם מיושן ובכל זאת עובדה זה מעוררת אצלי חשד. האם יתכן שהמעבד הזה בעייתי? ובהנחה שאכן מדובר בדגם ישן, האם הוא נחשב עדיין למעבד חזק מאוד שיתמודד עם תכני FHD כבדים, ללא שום מאמץ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
תודה!! יש לי את הkingston וניראה לי שיש לי בעיה איתו כי אני מקבל איתו ציונים ממש נמוכים
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
טוב אז לאחר הפסק חשמל ולאחר שהספק שלי הלך קניתי ספק חדש. עכשיו מתברר לי שגם הלוח אם שלי הלך. אני צריך לוח לא יקר שיתאים למפרט הנל עם אופציה לשדרוג בעתיד הלא רחוק. (כנראה אשרג בעוד כחצי שנה). אוברקלוק לא מעניין אותי. תודה מראש לעוזרים. E6300 GA-945P-US2U GEGORCE 5700 GT WD 250GB AUDIGO 2 ZS צורב דיודי עם חיבור ATA ישן. kingstorm 1024*2 667MHZ ENERMAX thomaock 405W COMPUCASE 6A19
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לאחרונה, (ובעצם כבר הרבה שנים) חשבתי על אותם אנשים אשר בוחרים את המעבד שלהם לאחר בדיקת בנצ'מרקים שונים. לפי עניות דעתי בנצ'מרקים הם חשובים מאוד, אבל... לקנות מעבד / לבחור מעבד ע"פ מבחני בנצ'מרקים זה טעות ! - וכאן אני צריך את דעתכם המקצועית... דוגמה: בעקבות אחד הדיונים בפורום הזה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315728.0 ), מעבר לחוסר הכבוד לפתוח אותו, אחרי שהבן אדם קיבל מעל ומעבר ליועץ מקצועי - שלא היה מקבל בשום מקום ובשום חנות מחשבים, חשבתי עוד פעם על המעבדים... כמה אנשים שעובדים עם פוטושופ, וכל תוכנה אחרת אשר ע"פ הבנצ'מרקים מקבלים את מבחני הביצועים הטובים ביותר, באמת יעבדו עם קבצים גדולים בהם באמת אפשר להרגיש את תועלת המעבד ? רוב האנשים עובדים עם קבצים די…
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שמיועד למשחקים ושיהיה מהיר וחזק: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 אני לא מתכנן OC אז האם כדאי לקנות את GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E או שיש משהו אחר יותר טוב? מה שחשוב לי זה שהמחשב ירוץ טוב ויפעיל הכל כמו שצריך! אני לא יודע אם הלוח אם חשוב כל כך, רק שהביצועים יהיו טובים
-
- 17 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכם. עד מתי נראה לכם שהחריץ הזה יהיה מצוי בשוק בלוחות סטנדרטים, ולא לוחות מיוחדים? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2009 בשעה 23:58:01 הקפצה.
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל , עשיתי לו עידכון ביוס והוא נכשל ב 50%. עשיתי ריסטרט ועכשיו כלום לא עולה לי... אפילו המסך לא מגיב ויש המון ציפצופים. ניסיתי לג'מפר ,הוצאתי את הבטריה לכמה שניות, לא עוזר עדיין יש את ציפצופים. הצפצופים רציפים וקצרים. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
http://www.sudhian.com/showdocs.cfm?aid=691 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני יודע שמליוני אנשים שאלו את זה... אבל בכול זאת מתי יוצאים המעבדים החדשים של AMD בתושבת 939 ?:OOO ומה יהיה מחירם? בתודה רבה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 במעבדים מחיר לביצועים (שניהם כמעט אותו מחיר) ל-Q8200 יש 4 ליבות אבל זכרון מטמון קטן ל-E8500 יש 2 ליבות עם זכרון מטמון גדול יותר אבל תדר שעון גבוהה יותר מה כדאי יותר לשימוש גיימר/עיבוד תמונה וכד' ????
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד היום עם לוח אם מיושן (מדגם P45-8D) שתומך בזכרונות DDR2 או DDR3. אני מעוניין להחליף את ה4GB DDR2 שלי ב8 של DDR3 מהירים יותר. בדף ספציפיקציות של הלוח רשום שהוא מוגבל ל8GB של DDR3 (לעומת 16 של DDR2). האם אני מוגבל ל2 ג'יגה פר סטיק? או שמה יכול לשלב 2 סטיקים של 4GB DDR3 במערכת אני מניח שאני מוגבל למהירות 1333 וזכרונות במהירות 1600 עדיין יעבדו. (המעבד במערכת הוא Q9550)
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך להחליף לוח אם ומעבד. אני כבר לא מבין בזה מאחר שעברו 10 שנים מאז קניית המחשב, עם זאת הכרטיס מסך יחסית חדש (gtx 1060 6gb). הומלץ לי על רייזון 5 3600 am4 box עם לוח אם b450 Aurora elite. וזכרונות קרוסהיר 3200 cl 16 8×2gb ומאוורר למעבד. רציתי לדעת האם זה התוצר הכי חזק לסכום הזה (1800) בשביל משחקי fps ותוכנות עריכה. תודה רבה, שבת שלום ובריאות איתנה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
שבבים ראשונים שמבוססים אל ארכיטקטורות ה-Zen וה-K12 החלו להגיע אל AMD לבדיקות, בדרך להשקה המיועדת שמובטחת לנו במהלך השנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/דיווחים-שבבי-הדור-הבא-הראשונים-של-amd-החל/
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם לדעתכם הכרטיס מסך מובנה (ג'יפורס 2MX) שבא עם האנפורס 1 יספיק למחשב עם צרכים ביתים בסיסים (וורד, אינטרנט וקצת שטויות...) או שעדיף ללכת על צ'יפסט אחר בשילוב עם סלרון וכרטיס מסך מובנה? הכל במסגרת תקציבית מצומצמת...
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן, במהלך שידרוג מחשב איטי. הגעתי בשעה טובה לסוף, מעבד ולוח אם. מעבד אני כנראה ילך על ה-E8400. (או שיש למישהו המלצה גם לזה?) בלוח נתקעתי. אני צריך שהלוח יתמוך ב-E6300 הזקן שלי. (1.86ghz@2.4ghz@345x7) כמובן חייבת להיות תמיכה ב-DDR2 1066mhz. חייבת להיות בתמיכה מלאה (PCI-E 2.0) ב-HD4850 שלי. הלוח חייב לעמוד בבאס יציב של 400. הלוח חייב להיכנס לתוך ה-CM 690. ועוד שאלה שלא בדיוק קשורה כי אני מתעצל לפתוח אשכול, האם ל-Corsair 450VX שלי, תיהיה בטוח להחזיק את כל הסיפור הזה? (בהנחה שאני מוסיף E8400, ונותן לו בראש) אז מי המועמד הראוי? מי שמצביע משפיע.
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
יש לי כבר שבועיים מחשב חדש עם לוח אם GA P35C DS3R (ver 1.1) ועליו Q6600 עם קירור של אינפיניטי. המארז הינו פוסידון עם 2 מאווררים (סה"כ יש לי 3 פרט לספק). גם לוח האם (מעודכן עם הגירסה האחרונה שיש באתר של גיגהבייט) מדווח טמפ. של 60-70 מעלות בהתחלה. שמעתי פה ושם שיש טבלאות כיול לטמפ. אך אחרים מדווחים על טמפ. הרבה יותר נמוכות. אז מה קורה אצלי ??? אגב גוף החימום אינו חם במיוחד ואין OC. נראה לי שיש מעבר חום טוב בין המעבד לגוף הקירור. את הבדיקה עשיתי ע"י ניתוק המאוורר של האינפיניטי והרגשתי תוך שניות לא רבות את החום עולה בצלעות הקירור של האינפיניטי. לאחר חידוש פעולת המאוורר (שאגב שקט מאוד) הטמפ. של גוף הקירור ירדה. אז מה קורה עם דיווחי הטמפ. שלי (פרט ללוח האם, אני משתמש ב TAT ו Co…
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרחיב את הזיכרון ויש לי שאלה. כרגע יש לי במחשב 512 DDR, אני מעוניין לקנות כנראה 2048 , מכיוון שאני לא גיימר ואיני מחפש משהו יותר חזק. עכשיו כשמתמכוונים ל- DDR2 זה אומר שהנפח כפול, למשל DDR2 של 512 זה אומר שהנפח בו יהיה 1024 או שהכוונה שסוג הטכנולוגיה משתנה? מישהו כאן מכיר מקום טוב לקנות זיכרון כזה במחיר זול? ועוד שאלה שלא קשורה, כאשר אני לוחץ לחצן ימני על המחשב שלי נפתח לי חלון שמראה רכיבים של המחשב. אז בלשונית כללי רשום מחשב ובעבר היה רשום לי את מהירות המעבד, אבל כעת משהו השתנה שם ורשום לי רק הרחבת כתובת פיזית. איך אני יכול להחזיר את זה לקדמותו? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מעבד DURON של AMD , במהירות של 1GHz , לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה מבחינת ביצועים ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם יספק לי את הביצועים הכי טובים לכרטיס מסך HD4850 אני חייב תשובה דחוף כי אני קונה יהום את המחשב.. תודה
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם המעבד שבכותרת מהווה כבר כיום צוואר בקבוק לכרטיסי מסך חזקים כדוגמת gtx 1080? ואם יש צוואר בקבוק.. האם שולל לגמרי אופציה של שדרוג עתידי בגזרת כ. המסך(הדור שאמור לצאת בקרוב) או שהוא רק יגביל את הפוטנציאל.. אבל עדיין יהיה שיפור? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי לוח של ASUS P4GD1. הלוח הזה יחיד מסוגו, זה סוקט 478 ל PCIE עם DDR1. הלוח באחריות והוא נדפק, הוא עדיין עובד ואני לא רוצה סתם לפרק אותו. למישהו היה מקרה כזה שלוח לא מיוצר יותר והוא באחריות? יש לכם מושג מה היצרן אמור לעשות במקרה הזה? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-