מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג בלוחות אם וכל העניין של המון-אותיות-ומספרים-במודל לא אומר לי כלום יש משהו מומלץ בהנחה שאין דרישות מיוחדות?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
:jump: לא יודע מה להחליט! יש לי תקציב של 1700-2000 ש''ח. אני צריך לדחוף שם מעבד,לוח אם, ספק, וזכרונות. מה עוד שאין לי כרטיס מסך אז אני מחפש כרטיס מסך שמובנה על לוח אם. 1) יש הבדל באיכות תמונה בסרטי HDTV על המחשב, בין כרטיס מובנה , לבין כרטיס רגיל? לא משחקים --- סרטים. 2) מה עדיף? אינטל או AMD, אני צופה בהרבה סרטי HDTV , יש לי את ביג טייפון שאני ארכיב על המעבד, לכן יש מצב גדול לאוברקלוק. מה עדיף? 3) ואם בחרתי מעבד ^^ , איזה לוח עדיך לו? מבחינת פי'צרים, משתלם למחיר - אוברקלוק & כרטיס מסך מובנה, 3א. או שלא שווה לקחת לוח אם עם כרטיס מובנה, עדיף לקנות כרטיס יחסית "חמוד" ב200-300 שקל. מה זה מערך\בקר רייד? צריך את זה? כדאי לקחת תמיכה של DDR3 כבר? או שזה סתם עוד כ…
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 ג'יגה זיכרון כרגע, 2 של ג'יגה של G.skill אלו הזכרונות שלי - http://images.devshed.com/dh/stories/G_Skill/g.skill_html_55e6b112.jpg התקנתי ווינדוס 7, אחר הרבה חלונות כחולים וקריסות הרצתי memtest86 וזה הראה לי בפרוש ששני הכרטיסים פגומים. החלטתי להחזיר אותם לחברה והם אמרו לי שהם יחליפו לי אותם. העניין יכול לקחת משהו כמו שבועיים, ולהיות בלי מחשב עכשיו שבועיים זה בעייתי, בנוסף רציתי להשתדרג ל-4 ג'יגה אז החלטתי לנצל את ההזדמנות. אני רוצה לקנות זיכרון של 2 ג'יגה, המחשב שלי תומך DDR2 והשאלה שלי אם אמורה להיות בעייה אם יהיו מחוברים 3 כרטיסים אחד מהם 2 ג'יגה והשניים האחרים ג'יגה אחד אפילו שהם לא מאותו סוג. ועל מה אם ממליצים מהאתר הזה - http://ksp.co.il/ תודה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אז עכשיו זה דופק לי את כל העסק הסיפור הזה.כל החישובים שעשיתי לגבי מחשב חדש ותקציבים(פתחתי כמה ת'רדים בנושא בפורום מפרטי מחשב) ועכשיו אני צריך לחכות עד פברואר רק כדי להתחיל לחשב מחדש .צריך לשכוח גם מהאפשרות שיהיו ירידת מחירים כי אינטל לא תתקן את התקלה אלא תוציא כבר את הצ'יפסט החדש.ואם זה הכיוון שלה אז אין על מה לדבר אלא רק עד אפריל! כל הלוחות של 67 תקולים? למה אין רשימה מסודרת של הלוחות הפגומים(כל הוונדורים הכריזו כבר על Recall) עריכה:לא שמתי לב שיש נעוץ בנושא,טעות שלי(אחרי משמרת לילה)אני אעביר את זה לשם
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם . אתמול הלכתי לחנות מחשבים גדולה ומוכרת לקנות זיכרון (DDR3) למחשב הנייד הדנדש שלי. הייתה לי בחירה בין 1333MHZ לבין 1066MHZ. כשהמוכר שאל איזה אני רוצה שאלתי "מה זה משנה?" (לא ידעתי איזה זיכרון קיים כרגע), הרי הם אמורים לעבוד במהירות הנמוכה מבין ה-2, כמו שכתוב בסטיקי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372975.msg3240918#msg3240918 6.3 ג'. המוכר אמר לי להביא את המחשב אליהם, הזיכרונות עלולים לא לעבוד, ידה ידה ידה. שאלתי מכר, גם הוא אמר שהם עלולים לא לעבוד. אז, אודה לכם אם תעזרו לי לרדת לשורש העניין, מי צודק? תודה לכולם, שי.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני צריך להזמין מחשב מבוסס צי'פסט nvidia לצורך בדיקות חומרה. שמתי לב שההיצע ממש קטן כי רוב הלוחות מצויידים בצי'פסט של AMD . אין בעייה עם תקציב ואת שאר החלקים אתאים אח"כ. אנא המליצו כי אולי אני מפספס :-) תודה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי יש לי 3 אופציות אני רוצה לדעת מה הכי כדאי ומה אני מפסיד ומה אני מרוויח מכל לוח הראשון P7P55D EVO s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 3xPCI-E עולה 920 השני Gigabyte GA-P55A-UD4 P55 CHIPSET עולה 930 השלישי Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET עולה 700 אני לא מתכוון לעשות OC
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קיבלתי לאימל מבצע !!! " חיסול מלאי ועודפים E6320 במחיר 240+מע"מ BOX עם אחריות ל 3 חודשים בלבד " מחיר ממש בדיחה 280 ש"ח !!!! יותר זול מ E2200 ! http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_526&products_id=6396 E2200 בזיג זג = 329 ש"ח !!!! זה BOX מעבד כזה יכול להחזיק המון זמן והוא לא עבר שימוש !!! מה אתם אומרים ? קיבלתי עוד הצעות : 925BOX !!! פנטיום D !!! ב 280 ש"ח !!! 3 חודשים אחריות BOX !!! מחר אני רץ לקנות זה BOX זה לא עבר שימוש לא מאמין שהם ארזו את זה , אפשר לארוז באופן עצמאי מעבד ולעשות ממנו BOX ?
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עוד שבועיים שלושה ואני כבר עכשיו מתחיל לעשות בירורים. בכל מקרה כששאלתי איש אחד לגבי אטלון 64 הוא אמר ל לרדת ממנו כי הוא לא מתאים למשחקים ושום משחק לא ירוץ עליו. שהוא לא מתאים. דיברו על המשחק unreal 2k4 הוא אמר שעכשיו יוצאת גרסה מיוחדת ל64 ביט. והאיש הזה הוא לא סתם "נוב", הוא שחקן אנריל וותיק אהה וגם אני שחקן אנריל בכל מקרה אודה אם תענו לי שלומות
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
האם לדעתכם הכרטיס מסך מובנה (ג'יפורס 2MX) שבא עם האנפורס 1 יספיק למחשב עם צרכים ביתים בסיסים (וורד, אינטרנט וקצת שטויות...) או שעדיף ללכת על צ'יפסט אחר בשילוב עם סלרון וכרטיס מסך מובנה? הכל במסגרת תקציבית מצומצמת...
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אתמול ניסיתי לעדכן את הביוס במחשבי (פעולה שעשיתי כבר מספר רב של פעמים בהצלחה רבה). מסתבר שמשהו לא הצליח, ולאחר הריסוט פשוט שום דבר לא עלה (כלומר לא מופיע דבר על הצג, ואפילו לא שומעים את הביפ הראשוני). אני מניח שכנראה הביוס נדפק. ניסיתי לעשות Clear CMOS וזה לא עזר. מה עוד אני יכול לעשות? מפרט: PII 350Mhz (כרגע על 233 עם לוח 440LX שעובד ב 66FBS מקסימום ). ECS P6BX-A (ערכת שבבים 440BX). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים לדף התוכנה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
איך לפתוח את המכפלה מהעבד הוא אם ליבת פלומינו החמה חחח קיצר אני חייב לפתוח את המכפלה בנתיים אני תקוע אם המעבד הזה עד שאני יקבל 2500+
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ABIT: בקשר לכרטיס של ה-ABIT , יש לי אפשרות לבחור בין ה - ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX שעולה כ-551.80 ש"ח ולבין ה - ABIT NF7-M (nforce2) - ATX שעולה 667.50 ש"ח ולבין ה - ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX שעולה כ-658.60 ש"ח. ההפרשים במחירים לא רלוונטים, מהו הלוח שיתן לי את הביצועים הכי טובים מהלוחות הנ"ל? PowerSupply : מהו ההבדל בין ה - HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU ל - HEC-300ER ATX 12V - 300W - PSU ? Cooler: .Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod .Thermaltake VOLCANO 11 + - Xaser Edition Highest Performance .Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Thermalright SK-7 Thermalright SLK-600 THERMALTAKE VOLCANO 7 PL…
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
תודה!! יש לי את הkingston וניראה לי שיש לי בעיה איתו כי אני מקבל איתו ציונים ממש נמוכים
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מה יותר טוב ויותר מהיר ?: Asus cusl2-c + p3 1000Mhz או AOpen ak73 pro + AMD T-Bird 950 Mhz איזה מהם יותר טוב לאוברקלוק? הבנתי שהאסוס מוגבל מבחינת סוג הזכרון (non-ECC SDRAM ) מה זאת אומרת? האם יש את אותה הגבלה בלוח של AOPEN? פירוט לוחות האם: Asus cusl2-c AOpen ak73 pro תודה מראש, RnGKay.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מי יתן לי יותר ביצועים? 3400 עם ליבת קלוהאמר, בסוקט 754. 3200 עם ליבת קלוהאמר , בסוקט 754. (שמעתי שיש בינו לבין אחיו הגדול הבדל של 200 מגהרץ בלבד, אבל הפרש של 500 שקל!) או 3200 עם ליבת ניוקאסל, בסוקט 939 (שמן הסתם, ידרוש לוח אם חדש) כרגע יש לוח של epox 8KDA3j, ושתי סטיקים של 512 מתוצרת geil. מי יתן לי את הביצועים הטובים ביותר? (בעיקרון כולם נכנסים בתקציב, אבל אם יש הבדל שאוברקלוק זעיר יכול לארגן, למה לזרוק כסף יקר לשווא?) האם ההבדל בין ה3200 ל 3400 זניח? מי מבין הליבות טוב יותר למשחקי תלת מימד, וצפיה בסרטים? (שימושי העיקריים) האם סוקט 939 משתלם? האם לאחר צאתו צפויה ירידת מחירים לסוקט 754? יש לי שאלות רבות, שבפורום מפרטים הפנו אותי לפה. אשמח לקבל תשובות בנוג…
-
- 18 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קודם כל שלום , אני חדש פה ;D יש לי מחשב P3 1000 . המחשב פשוט לא מפסיק להתקע לי ..אם הוא מתאמץ טיפה הוא ישר נתקקע ..ואני פשוט לא יכול לעשות כלום אני חייב לסגור את המחשב ולהפעיל מחדש ..ואני פשוט לא יודע מה לעשות ..בדקתי כבר את טמפרטורת המחשב והיא רגילה , ומעולם לא עשיתי OC למחשב .. אז השאלה שלי היא מה יכול ככה לתקוע את המחשב פרט למעבד , ואיך אני יכול לבדוק זאת ? תודה מראש , אלון .
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
יש באתר של RSM את המעבדים החדשים בהזמנה מוקדמת... המחירים נראים לי קצת גבוהים אבל זאת גרסת BOX ולא TRAY נקווה שהמחירים ירדו ברגע שזה יגיע לכל החנויות http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=3770 http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=3570
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות זכרון חדש למחשב,2GB לא מספיק לי ,ואני לא בטוח איזה זכרון יתאים ללוח האם.(כרגע עם זכרון patriot 667Mhz 2GB DDR3) זהו הזיכרון שאני רוצה לקנות: http://ksp.co.il/?uin=14962 ובדקתי את הלוח האם שלי וזה מתאים לצ'יפ סט (במפרט רשום H6x ולי יש צ'יפ סט H61 אך אני מאמין שזה עובד לכל x) וגם לסוקט(1155) וגם זאת המהירות המקסימלית של לוח האם שלי לזכרנות (1333 Mhz) ד"א לוח האם שלי: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3917#ov אבל בפירוט הזכרונות שמותאמים ללוח האם אני לא מוצא את המודל הספציפי הנ"ל (F3-1333C9D-8GAO). ואני גם לא מוצא את הזיכרון הנוכחי שלי בפרוט. אז יכול להיות שהזכרון הנ"ל מתאים ללוח (מכיוון שהוא עונה על כל הפרמטרים)? או שאני חייב ללכת לפי…
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, האם לוחות אם של אסוס מגיעים ארוזים הרמטית, כלומר, האם אריזת הקרטון מכילה מדבקת פתיחה חד פעמית ? האם השקית בה שוכן לוח האם סגורה הרמטית לפתיחה חד פעמית ?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מעבד הדגל השולחני של דור ה-Kaby Lake מבית אינטל מוצע לרכישה מוקדמת באירופה, שחושפת לנו כמה פרטים מעניינים ומבטיחים אודותיו לכתבה
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
^ סליחה שאני נדחף. אף פעם לא הבנתי מה הכוונה "תיזמונים" , אני אודה לך אם תכול להסביר לי מה הכוונה.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים רכשתי מחשב חדש עם הלוח אם gigabyte b450m ds3h. יחד איתו גם רכשתי כונן SSD NVME השאלה שלי היא כזו - האם אני יכול לחבר עוד כונן בתצורה הזו ? הלוח תומך ? איך עושים את זה אם כן ? כי אף פעם לא חיברתי כונן כזה... או שאפשר רק מהדגמים הישנים של הSSD בתצורת SATA3 ? יש המון מבצעים של כונני SSD באמזון אז אמרתי למה לא לקפוץ על ההזדמנות אם אפשר... תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-