עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. באתר של אינטל לא מצאתי אותו,ראיתי אותו בRSM בעל מהירות שעון של 2.5 מחירו נמוך כ410 ש"ח אני מעוניין במעבד עד עכשיו כיוונתי ל7200 שיש לו 2.53GH המעבד החדש עם 2M ו2.5G האם קיימים הבדלי ביצועים משמעותיים? -לא מצאתי בנצ'מרק המעבד ישמש לHTPC ויחובר ללוח אם G45 של אינטל דעתכם חשובה גל

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  2. היי.. אני רוצה להרכיב מפרט לאולפן הקלטות ביתי.. שהשימוש במחשב ישמש גם לעריכת תמונות וסרטים ברמה בסיסית..ויש גם אפשרות לצפיה ב-hd הייתי רוצה לדעת איזה מעבד יתאים לי לדרישות ברמה הסבירה.. בהתחלה חשבתי על Q9450 אבל היא יקר והציעו לי במקביל את E8400 / E8500 / E7200 שהם זולים בהרבה וחוסכים לי המון כסף לצורך שדרוג רכיבים אחרים.. אשמח לקבל המלצות.. יום טוב ושבוע מדהים! נ.ב : לא כתבתי תקציב מהסיבה שזה לא כלכך משנה כמו שחשוב לי שהמעבד ישרת אותי בצורה הטובה ביותר אך לא מעבר למה שאני אצטרך ממנו..

3. Started by OuTsIDe,

תמיד אחרי משחק או משהו הוא פשוט נישאר ב 80%-100%...אני לא יודע מה לעשות כבר...נימעס...המעבד בלי OC...המפרט סצד... בבקשה עזרה... OuTsIDe

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by ImAllMostAwake,

טוב אז ככה, חשבתי ללכת על לוח מסוג P45 הבנתי שהוא יותר טוב ומהיר הדרישות שלי מהלוח הם : תמיכה בזכרונות עד 1066 MHZ לוח שיתמוך בQUAD יציאות FIREWIRE חובה ק.קול מובנה תמיכה בRAID מעבד מעבדוCore 2 Quad Q9450 BoxוIntel עם 12 מגה קאש זכרונות דרישה 4 ג'יגה מהירות 1066 בדרך כלל אני עם G.SKILL אבל אני לא מעודכן אם השתנה משהו או יש המלצות אחרות לא רשמתי מחיר לא על הזכרון ולא על הלוח כי אני קודם רוצה לראות תאימות ואז לברר מחירים

5. Started by bennnn,

שלום אני קונה מחשב העל מעבד של אינטל e 8500 או 8400 רציתי לשאול איך הלוח של אסוס p5ql-e? והאם יש בתקציב שלו לוח דומה של אסוס טוב יותר? אשמח לשמוע פרטים.אני מעוניין לקנות לוח רק של אסוס.תודה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  6. שלום לכולם.. אני בונה מחשב שישמש אותי לעבודה גרפית בעיקר ושימושים ביתיים כגון ניגון מדיות וכדומה ברצוני לדעת האם הלוח שבחרתי asus maximus formula אכן יתאים לדרישות: אוברקלוגינג עבודה גרפית במספר תוכנות במקביל שימוש במעבד אינטל מרובע ליבות 2.66 זיכרון של ocz 4 ג'יגה 1066 מגהרץ וכרטיס מסך תוצרת רדאון במערך קרוס פייר. אם צריך עוד פרטים אני יתן. פשוט אני לא יודע מה צריך לתת כדי לקבל תגובה תודה לכל העוזרים.. שלומי..

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by djelectric,

אני רוצה להבהיר לעצמי משהו... האם ההבדל היחיד בין המעבדים הנ''ל הוא כמות ה CACHE ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ASUS P5QL-E או GIGABYTE GA-EP43-DS3 הבדלי המחירים הם 14 שקל לטובת הג'יגה בייט, בסקאיי... ככה שתורידו את המחיר מהמשוואה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. שלום, ברשותי המפרט בפרופיל- עם סייג אחד: הכרטיס מסך הוא ASUS 8800GS TOP. למרות שאני כן נהנה ממנו, אין ספק- יש צוואר בקבוק רציני. אני רוצה להחליף שילוש. את הזכרון נעזוב כרגע. השימושים שלי במחשב הם כללים. הכל מהכל. אבל כשאני קונה מעבד, אני שם דגש על הביצועים במשחקים. זה פחות מפריע לי אם קידוד ימשך 10 שניות יותר מאשר שמשחק יעבוד פחות טוב. התקציב הוא נמוך- כ 700 ש"ח (אם יש משהו ממש משתלם ואני אצטרך להוסיף קצת, אוסיף). OC בהחלט בא בחשבון, אם אני מעדיף לא להסתמך עליו לחלוטין ברכישה. חשבתי על השילובים הבאים: ‏Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ 295 שח ASUS ‏M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E‎ 374 שח סה"כ: 669 ש"ח. או מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E2180, Bus800M…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by tzr84,

שלום יש לי לוח Gigabyte GA-945GZME-S2 ומעבד intel pentium D 3.2ghz dual core חשבתי על לשדרג את המעבד. איזה סדרת מעבדים או דגם אני יכול לשים? תקציב באיזור 800 ש"ח לא הולך לעשות לו OC ואם יש למישהו מדריך איך מחליפים אשמח

11. Started by mc_elad,

בקרוב כנראה אני יקנה מחשב... שמעתי שלפעמים יש מצב של בעיית תמיכה בין מעבדים ולוחות אם מסויימים השאלה היא אם יש בעיה של תמיכה בין Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX (מעבד) לבין ASUS P5Q-E (לוח אם)

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  12. שלום יש לי את הלוח של גיגהבייט ga-m61pme-s2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2755 יש לי עליו מעבד חלש.. sempron le-1200 הלוח תומך דואל קור? כי אני רואה שרשום באתר 64 X2 בקטגורית המעבדים הנתמכים. איך אני בודק את המעבדים השונים אם הם יכולים להתאים לו?(חוץ מבדיקת הסוקטam2) ומהו המעבד החזק ביותר שאוכל לשים עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by ovadia10,

מה עדיף? GIGABYTE GA-EP45-DS4 או GIGABYTE GA-EP45-DS3R הכוונה מה עדיף DS4 או DS3

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by omricho,

איזה לוח אם עדיף: GIGABYTE GA-EP35-DS3 או GIGABYTE GA-EP35-DS4 -------------------------------------------------------------------- אם אני קונה מעבד Q6600 הוא יהיה Penryn כמו הQ9X00

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  15. שלום נפל לי הקירור של המעבד ותלש איתו את התופסנים של הסמגרת של הסוקט אז אני מנסה להשיג מסגרת חדשה..רציתי לשאול אם זה בכלל בר-השגה ? למי שלא הבין מדובר בזה: http://img244.imageshack.us/img244/3416/gigabytegak8nf9ubignl6.jpg החלק השחור שהקפתי באדום(בלי הסוקט עצמו כמובן- המרובע החיצוני) אם מישהו מכיר חנויות שמחזיקות בדברים כאלה אני אשמח לדעת תודה מראש, לירן

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by manticore,

יש לי את הזכרונות שרשומים לי בצד במפרט אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה אבל אין קיט של אותו דגם שלי HK והיחידים שמתאימים מבחינת תזמונים הם PQ מה ההבדל בינהם והאם יהיו בעיות אם אני אשלב את שניהם?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  17. אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה. בביקורות שקראתי עליו, רשמו שיכולה להיות בעיה עם כמה קירורים שיחסמו את הסלוטים של הזכרון. הקירור שאני רוצה לקנות הוא OCZ VENDETTA2. מישהו יכול לאמת לי אם הקירור יחסום את הסלוטים או לא? אם יש פה מישהו עם השילוב הזה או אפילו לוח אחר של DFI שדומה מבחינת המידות עם הקירור הזה אני אשמח לתשובות ממנו. תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. אני ערכתי חיפושים בפורום ולא קיבלתי תשובה מדוייקת לשאלתי, לכן אני פותח נושא חדש. יש לי מחשב כבר 3 שנים אצלי, מעבד AMD Athlon xp +2500 והוא עובד על מהירות של 1.83 ג'יגה הרץ. לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב (רק על כונן C) והתקנתי ווינדוס וכו' וכאשר אני לוחץ מאפיינים על המחשב שלי הוא רושם לי שהוא עובד על 1.09 ג'יגה הרץ. ואני לא נגעתי בביוס או עידכנתי ביוס, אני לא מבין שום דבר בזה. למישהו יש רעיון למה זה קרה ואיך מתקנים הבעיה? תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by ydob,

חבר שלי מעוניין לקנות זיכרונות DDR2 המפרט שלו זה: AMD athelon 64x2 3800+ asus m2npv-vm 2 זיכרונות שעובדים ב667 סי אל 5 של 512 מגה כל אחד התקציב מוגבל ל110 שקלים לגיגה. לא תתאפשר חריגה... הוא חושב לקנות בKSP את הזכרונות VALUE של קינגסטון ב95 שקלים האם משתלם והאם יש הצעה אחרת במסגרת התקציב?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by winil,

אם אני יחבר על הלוח הזה ‏EP45-DS3R s775 C2Q שני כרטיסי מסך מאותו דגם הם יעבדו לי ביחד?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  21. שלום ! קניתי מעבד BOX וקיבלתי מעבד Q6600 עם מאוורר של EVERCOOL די ענק בדקתי אצל חבר ומהירות המאוורר אותו דבר לו יש BOX על אותו מעבד אצלו זה 2000RPM וגם אצלי. עכשיו העמסתי לו תוכנות על המחשב (יש לו אותו מפרט כמו שלי חוץ מהמאוורר וחוץ מזה שיש לו מארז עם החלון שסוגר על המאווורר של המעבד אני יצרף תמונות) קיצר העמסתי לו על המחשב והוא לא עבר את ה65 מעלות עשיתי אותו דבר אצלי והגעתי תוך שנייה ל 71 ואחכ ל80-95 מעלות ? המחשב לא איטי כל כך אבל לפעמים הוא היה נתקע לי עידכנתי דרייברים אבל מה עושים אני רוצה גם שלא יעלה לי תחום ככה ? לדרוש קירור BOX או להביא קירור יקר יותר וטוב המארז שלי יש לו 2 מאוורים קטנים אחד אחורי ליד הספק שמוציא אוויר ואחד מכניס אוויר עם חלון שקוף בצד המארז-…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by Dj_CooL,

אני דיי חדש פא אבל יש לי כמה שאלות יש לי במחשב 2 גיגה רם ! ומעבד : q6600 עכשיו אני מבין שהוא לא ממש טוב לא טוב 4 ליבות חבל ויש לי ויסטה והכל סבבה .. יש לי שאלה שווה לי להחליף מעבד e 8400 ולקנות עוד 2 גיגה רם והמחשב לפני 8 חודשים קניתי אותו

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by EasyPooper,

שלום לכם חיטתי קצת בחיפוש אבל תשובה לא מצאתי לכן תפחתי את הנושא הזה. אובכן לפני שבוע בערך הזמנתי מחשב למשחקים עם מעבד Q6600 (וגם קצת גראפיקה אני עדיין ברמת חובב) במחשב יהיה 4 GIGA ראם וכרטיס מסך HD4870 ואם זה מש חשוב אז גם לוח אם P43 של גיגבייט. היום הצלחתי לדלות כמה מאות שקלים ורציתי לדעת אם יצא לי משו (כגון תוספת ביצועים) מכך שאני אחליף את המעבד הנ"ל לQ9300? מי מהם יתן לי יותר ביצועים בפחות OC במשחקים ותוכנות כגון ZBRASH ו3DSMAX? תודה מראש מקס. אה ושחכתי לציין שני ניואנסים אני כנראה שלא אוכל לשדרג את המחשב בעתיד לכן מי מבין שני המעבדים יהיה רלוונטי לכמה שיותר זמן? וכמו כן שכחתי לציין שאני רוכש את המעבדים עם קירור AC FREEZER7PRO ולא מתכנן אובר רצחני בהתחלה.... אז עוד פעם…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by Trin1ty,

יש לי את המערכת הבאה : Q6600 GeForce 8600GTS לוח אם של אינטל P35 SamSunG 1024 MB DDR2 800 MHZ SamSunG 1024 MB DDR2 800 MHZ ספק 300W HEC מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט - עכשיו השאלה שלי קשורה לויסטה:1) כמה זיכרון ויסטה 32 ביט יכול לקלוט? 2) אני רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון(בכללי יהיה לי 4 ג'יגה זיכרון).. הביצועים ישתפר+ אני ירגיש הבדל?

25. Started by winil,

אני ירגיש הבדל אם אני יתקין XP 64 במקום XP32 הישן?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים