עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חברים! מבקש המלצה לזכרונות DDR 400 Mhz, שיפעלו ב-Dual (בקיצור 2x512). לוח אם: Abit IS7-E מעבד: P4 2.8C מטרה: עבודה משרדית, משחקים, וכו'... אולי גם קצת OC בעתיד הרחוק יותר. תקציב: 600-700 ש"ח, לא להשתולל. בדקתי קצת ושמתי עין על Twinmos CL2.5. רציתי לדעת מה דעתכם, והאם יש המלצות נוספות.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  2. אז ככה המערכת שלי העכשווית: Amd 64bit 3200 Geforce 6800Ultra 450@1200 Epox 8kda3j 512 Ddr Samsung cl 2.5 3dmark 03: 13500, 3dmark 05: 5600 בערך לא זוכר במדויק אבל הבעייה כשאני מפעיל משחקים על מקסימום פילטרים, יש לי קירטועים בדקה הראשונה של המשחק, ואז זה ממשיך להיות חלק, אבל אחרי טעינה שוב זה עושה קירטועים לכמה שניות... האם תוספת של 512 זכרון פנימי תפתור את הבעייה? כמה זה קריטי להוסיף עוד 512 זכרון למערכת? תודה!

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by NiMo1771,

אני מרכיב עכשיו מחשב למשחקים וכרגע אני בעניין לוחות האם איזה לוח אם מומלץ למערך של שני כרטיסי 6850 ומעבד I5 760? אין לי מושג כמה לוח אם שתומך בCF אמור לעלות, אבל ממה שראיתי אני מוכן להשקיע 1000 שקל בערך ראיתי את P55 UD4 שנראה מתאים, אבל אני לא יודע אם יש צורך בלוח כזה יקר, ואני גם לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות השונות (P55-P55A, UD4-UD4P וכו') תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by slowdive,

הי, מישהו אמר לי שהמעבד core 2 duo E6300 עובד טוב יותר עם זכרון איטי (2X512 MB) 533MHZ מאשר עם 667MHZ יש אמת בשמועה? (למרות שנשמע הזוי) נ.ב. תודה על העזרה בת'רד הקודם על לוח אם!

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  5. האם זה לוח טוב של ASUS - P5LD2 תודה

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  6. בשיבה לא כל כך טובה, נשרף לי הלוח אם, אני מתכוון לקנות מחליף בTMS וכרגע למעבד שלי, E8400, יש להם רק את אינטל DG41RQ, האם זה לוח אם סביר או שעדיף לחכות עד לאחר החג ולקנות אחר?

7. אני מתלבט אם לקנות את הלוח אם הזה: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? של ASUS . או את הלוח אם הזה: ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? של GIGABYTE. התקציב שלי ללוח אם הוא : 850 שקל . תודה לכול העוזרים!!!!

• 7 תגובות
    • 450 צפיות
  8. Started by nsheep,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, ועקב כך שאני מוגבל בתקציב הייתי מעוניין לדעת אם כדאי יותר לשדרג את המעבד שלי (ואז אני צריך לשדרג גם את לוח האם), או שמומלץ להוסיף כרטיס מסך מקצועי יותר ? אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. כרגע מדובר במחשב עם מעבד Pentium D 820, כרטיס מסך nVidia G-Force 6500 וזיכרון RAM של 2GB במהירות 667MHZ. (אני יודע שגם המפרט הזה טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by o9009,

מה עדיף יותר מכל הבחינות אינטל או AMD הסיבה : אני עוסק במוזיקה כך שאני צריך מערכת יציבה {שתעמוד בלחץ }

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by isragal,

שלום קניתי מחשב היום בערב הוא מגיע במחשב החדש יש לי 2GB זיכרון 800MHZ של CEON ומחשב בקודם יש לי 512MB 1.67GHZ אפשר להכניס את הזיכרון הקודם למחשב החדש בנוסף או שזה יאט את המערכת? ובקשר ל E7300 איזה VISTA ULTIMATE צריך 86X או 64X? תודה

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by etay44,

הנה קישור http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=636 תגידו לי אם שווה לקנות אותו או יש יותר טוב אבל אותו מחיר

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  12. שלום! החלפתי היום מעבד מAMD 3000+ ל X2 4200+ חשבתי שיהיה שיפור משמעותי בביצועים אבל אני ממש רואה שכמעט אין שום שיפור... שאר המפרט: לוח אם MSI NEO2 K8N כרטיס מסך 7600GS ג'יגה זיכרון צריפתי תמונות מאוורסט לגבי ביצועים... למישהו יש פתרון? האם ג'יגה זיכרון נוסף יעזור? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  13. http://us.hardware.info/reviews/5835/spot-the-differences-gigabyte-motherboard-revisisons-present-markedly-different-test-results כמו שאפשר לראות בכתבה הגירסאות החדשות מגיעות עם לוח מודפס ריק יותר ובדגם אחד גם הורידו את האפשרות ל dual bios. מבחינת סימון ההבדל היחיד הוא שבאתר החברה המוצר מופיע עם REV אחר (באותו עמוד מוצר) ועל האריזה בדרך כלל כתוב איזה REV הלוח, מידע כזה מצד שני לא מופיע בעמוד המוצר בקניה באינטרנט ולרוב לא זמין לפני מעמד הקניה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Gnome,

אל תכעסו עלי אם השאלה הזאת נשאלה לפני-כן. יש לי כמה שאלות בקשר לזכרון RDRAM: 1.האם הוא באמת שווה את המחיר שלו כי הוא ממש יקר. 2.באיזה מצב ה DDR "מפסיק" לתפקד ואז דרוש כבר RDRAM (השאלה היא בערך מה יותר התפקיד שלו?) תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by urich,

אני רוצה לעשות פלאש לביוס שלי לגרסה האחרונה רק שאין לי כונן פלופי. האם ניתןן ליצור בוט דיסק על כונן usb והאם ניתן לעשות פלאש לביוס מכונן כזה (אם כן אני צריך לדעת איך אני הופך את הכונן usb הקטן לדיסקט בוט) האם ניתן להשתמש בכל כונן usb כולל flashdrive. בכל מקרה הלוח אם שלי תומך בבוט מusb כך שאני יכול להגדיר אותו ראשון לצורך עדכון הביוס.

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי המלצה ללוח הזה. רציתי לשאול 3 שאלות: 1. במפרט שלו אין איזכור ל 64 BIT . האם הוא לא תומך (אני פשוט מתכננת לעתיד...) או שאני לא אמורה למצוא איזכור כזה במפרט. 2. האם יתמוך במעבד כפול ליבה - לכשיצא לאור (שוב מחשבה לעתיד...). 3. איך הוא ביחס ל GIGABYTE K8NF-9 (אני שוקלת ללכת על AMD ). תודה.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  17. אני לוקח AMD 940 עם GTX275. איזה לוח אמ לקחת? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4966 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5224 מה ההבדלים? ---------------------------------------------------------- הזיכרונות האלה של GSKILL הם DDR 1000 ועולים 296: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4992 טובים ושווים את זה? או אלה עדיפים: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5038

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by ciauai,

Core 2 E6300 1.8 בערך לכמה שווה בפנטיום? נגיד P4 4.5 לכמה?

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by nadav275,

שלום סיימתי להרכיב את המערכת החדשה לחברים מבוססת AMD 64BIT חייב להגיד שהתרשמתי ממש לטובה. רק דבר אחד קצת הפריע לי. בתפריט הביוס (לוח msi k8n nforce 4) מופיע שהמעבד על 200 מה"צ ואילו הזיכרונות על 167 למרות שההגדרות על defaults ומדובר כמובן בזיכרונות DDR400. גם כאשר הגדרתי ידנית את הזיכרונות על 200- בתפריט אחר זה הראה 167 מה"צ... מה הבעיה כאן? האם יכול להיות שזה בגלל המיקום שבחרתי לזיכרונות- slots 1+3? תודה ,נדב

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by Bud,

היי , ברשותי לוח Intel® Desktop Board D845GEBV2 התומך בזכרונות של DDR 333\266 עם זכרון HYNIX DDR333 256MB אני מעוניין להרחיב מחיפוש שערכתי הכרטיס זכרון כבר ישן , שאלתי האם 512M של TWINMOS DDR400 יהיה בסדר , או שיש כרטיס אחר שעדיף ? תודה לעונים .

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by shikamaru,

מה לעזאזל???

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  22. זקוק לקיט של 2X2G מ-IQPC כי יש לי שם זיכוי.. http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=195 מיועד לפלטפורמת 775 (לוח X38 עם E8500) המיועדת לעבור OC לסביבות ה-4GHZ בערך (ואולי יותר). ניתן לחרוג מעט אם יש הבדל של ממש אבל רצוי דווקא לחסוך אם אין צורך. יש לי MUGEN במארז אז יתכן שתהיה בעיה עם היטסינקים גדולים... לא בטוח. תודה מראש, גונן.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בחירת מספר חלקים לוח אם . מעבד . (אינטל) ספק אולי ? כרגע יש ברשותי את המפרט הבא אן אפשרות לשנות שום דבר כי החלקים כבר כאן לגבי הזכרון לפני שאתם מתנפלים עלי אז שתדעו שקיבלתי אותו באותו מחיר כמו ה 3200 מכוון שחנות שממנה רכשתי לא עמדה בזמן האספקה .... וזה רק מה שהיה להם . ATI 9700 PRO WD 8MB chace 120GB 7200RPM X2 (RAID) p Corsair DDR 3500 512 MB ספק 350 וואט . also it have 1 dvd 1 writer 1 floppy 1 network card 1 creative sound card LIVE חשבתי על הלוח של אסוס 865 הגרסת דילוקוס שיש לו כמובן גם את ה PAT לגבי מעבד חשבתי על ה 2.4 800 MHZ ספק אני חושב שאני אצטרך לקחת משהו יותר חזק מה דעתכם ? אשמח לשמוע הצעות שיפורים .... הסכום ה…

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  24. שלום. אני מחפש לוח אם יציב וטוב שתומך ב-I7 במחיר של עד 2500 שקל, חשוב לי שהוא יהיה יציב(שלא נשרף בקלות) ואיכותי ושל חברות מוכרות. אני רוצה שהוא יעבוד עם מעבד "Intel Core i7-920 Box" [br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 12:18:17 איזה לוח אם יותר טוב?Asus mATX ROG Rampage II Gene X58 או ASUS Rampage II Extreme או ASUS X58 P6T6 WS Revolution או Gigabyte GA-EX58-Extreme

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by Stranger,

מה אתם אומרים........??

• 7 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.