עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Life_SyStem,

האם יש גרסא רגילה ל720 שהיא לא BE, או שזאת הגרסא היחידה שיש למעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by 1nstall,

הכותרת אומרת הכל!

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  3. אני חייב DUAL BOOT בין XP ל- WIN7 לפני רכישה אני רוצה לוודא שאני לא מסתבך תודה

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  4. יש לי כיום 8GB ואני שוקל לשדרג ל-16GB. השאלה היא האם תהיה בכך תועלת של ממש. לכאורה דפוס השימוש שלי במחשב דורש הרבה זכרון, אבל בפועל הוא עובד די מהר לטעמי. קצת יותר פרטים לגבי הצרכים. אני משתמש בשני דפדפנים בו זמנית (לא חשוב כרגע למה), כשבכל אחד מהם פתוחים בו זמנית עשרות טאבים ולעיתים יותר ממאה טאבים. אני משתמש בתוכנות גרפיות כמו PaintShop Pro X7 ו- DxO Optics Pro 10. אני משחק במשחקי מחשב, אבל רובם לא מאוד דורשניים (עקרונית לא קונה משחקי AAA לפני שהמחיר שלהם יורד מתחת ל-10 דולר, כלומר לפחות בני שנתיים~שלוש). לא משתמש כמעט במכונות ווירטואליות, אבל כן מתכוון להשתמש בהן לעיתים יותר קרובות. לוח האם שלי הוא ASRock Z87 Extreme4, המעבד הוא i7-4770K וכרטיס המסך הוא HD7850 2GB. די…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי בעיה אם הכבלים שלא מגיעים לסוף הלוח אם(NF7-M) מארז ריידמקס מוסטנג

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי לוח אם GA-B75M-D3H (rev. 1.0): https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B75M-D3H-rev-10 הלוח הזה כולל 12 USB Ports: 8 מסוג USB 2.0 ו-4 מסוג USB 3.0. אני משתמש ב- Windows XP Pro 32bit, ובזמנו כשהתקנתי את מערכת ההפעלה, התקנתי גם את כל הדרייברים הרלוונטיים מהאתר של Gigabyte. לצערי לא היה שם את הדרייבר עבור ה-USB3, וכששלחתי אימייל ל-Gigabyte, הם ענו שאין להם דרייבר ל-USB3 Controller עבור Windows XP, אלא רק עבור מערכות ההפעלה שבאו אחריה.. עברו כמה שנים מאז, והחלטתי עכשיו לנסות ולהשמיש את ה-USB3 Ports האלה. האם יש דרך לעשות את זה? אם לא דרך Gigabyte אז אולי דר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הכוונה היא כמובן להוריד דרייברים וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  8. שלום , אני מקווה שהשאלה שלה מספיק ברורה , אם יש לי מחשב חלש בבית + מחשב חזק , האם יש לי דרך להשתמש במעבד של החזק על מנת לסייע לישן? הפתרון היחידי שאני מוצא כרגע זה - vmware על מנת להריץ תוכנות כבדות על החזק מרחוק , אבל זה רחוק ממה שאני מחפש. תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  9. החלפתי לוח אם וברשותי 2 דיסקים קשיחים [אחד לא מחובר והוא מעין 'גיבוי' למקרה שיקרה משהו לאחר], לאחד (למרכזי) כבר עשיתי Rapair ולשמחתי הרבה המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, בלי כפילויות של תיקיות ובלי אף בעיה/שגיאה וזה למרות שהיה לי בעיה בתיקון כי ויתרתי על לא מעט קבצים בהעתקה בגלל שהדיסק היה שרוט מדיי והכונן לא יכל להעתיק הכל, וגם בנוסף המחשב פשוט טס לי! השאלה היא אם אני צריך לעשות את הפרוצדורה שוב לדיסק קשיח השני או שיש דרך קיצור טובה יותר בלי לאבד אף מידע? (קראתי בדביק את הדרך, אבל יש לי כבר לוח אחר מותקן כך שזה לא רלוונטי).

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  10. האם יש דרך נוספת בלי כל התוכנות שצריך להפעיל בדוס או להריץ מלא מבחנים? ומה הם הסימנים לזיכרון דפוק (בעיות שנגרמות וכו'),האם עכבר שנתקע לעיתים למשך שנייה מצביע על זיכרון דפוק? או בעיות בתלת מימד? (כמגון באגים לא רצויים במשחקים? כמו נקודות צבעוניות מדיי פעם וכו') תודה מראש

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  11. אני מחפש ולא מוצא שום הבדל בין המעבדים חוץ מהתדר שלהם גם לפי האתר של AMD אין הבדל: http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUSideBySide.aspx?id=423&id=424&id=425 האם ידועה למישהו על עוד הבדלים ביניהם חוץ מהדתרים שלהם?

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  12. ועוד משהו, עדיף מן הסתם לקנות מעבד tray אם אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד? (דוגמת freezer 7 pro...)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן חברה, השאלה שלי בכותרת: האם יש הבדל בביצועי המשחק בין זיכרון 4GB 800MHZ לזיכרון 4GB 1866MHZ? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. 1. רציתי לדעת אם יש שינוי כלשהו אם משתמשים במעבד של AMD או של INTEL בכרטיס מסך של ATI, האם בגלל ש- ATI שייכת ל- AMD יש יתרון כלשהו ברכישת AMD לכרטיס ATI? 2. יש לי התלבטות קשה בין CORE I5 לבין PHENON II 965BE. בין מערכת של לוח אם, זיכרונות ומעבד של AMD יש הפרש של 500 ש"ח כלומר 20% פחות, אבל לפי בדיקות שונות, מצאתי שגם הביצועים נמוכים יותר ב- 20% משל CORE I5. ל- CORE I5 יש קירור יותר טוב, הוא חסכני בחשמל ואין לו גשר צפוני שמחבר בינו לבין כרטיס המסך. המחשב שלי מיועד למשחקים כבדים ברזולוציות גבוהות עם כרטיס מסך HD5850. אז מהבחינה הזאת יותר משתלם לקנות את ה- I5 למרות שכואב קצת בכיס, אבל אפשר להסתדר עם הכאב בתמורה לכל כך הרבה דברים טובים. כאן נכנסת השאלה הראשונה שלי אם יש קשר ב…

15. מדובר על זכרונות DDR2 וזה לא בשביל OC אני פשוט רואה הרבה שקונים זכרונות חדשים עם 400 MHZ במקום עם 533 רציתי לדעת מה ההבדל בביצועים ?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  16. Started by lipa,

הרגיל לבין דגם הדלוקס ?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  17. רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בביצועים של המחשב או במשחקים במחשב שיש בו1 ג'יגה ומחשב שיש בו 512 מגה?

• 19 תגובות
    • 994 צפיות
  18. היי, אני נמצא לפני בחירת מפרט למשחקים שאמור להחזיק לכמה שיותר זמן. אני חושב על מערך SLI לצורך כך. עד עכשיו הכי קרץ לי לקנות שני 9600GT OC SLI עם לוח ASUS P5N-D שהוא 750I. עכשיו אני רוצה שאני יכול לקנות שני 8800GT ב-SLI, אבל אני אצטרך להוריד מהלוח אם ל-ABIT FATAL1TY FP-IN9 SLI שהוא 650I. מה אתם אומרים? עדיף כבר לקחת את הלוח המתקדם? מה ההבדל בכלל בין 650I ל-750I? בכללי, יהיה הרגש בניצול ובביצועים בין שני הלוחות במערך SLI? וכמה? תודה מראש, יובל

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  19. היי יש הבדל משמעותי בתיזמון בניהם בביצועים של מישחקים בלבד? רוני

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  20. היי רציתי לדעת אם יש הבדל בין זיכרון של 2 MHZ במהירות של 800 MHZ לבין זיכרון של 4 MHZ במהירות של 667 MHZ בבצועים של מישחקים ? או שאני לא הרגיש בהבדל. רוני

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  21. שלום, האם יש הבדל בביצועים עבור E6750 בין XP HOME EDITON ל XP PRO ? האם יש איזה עדיפות בביצועים ל XP PRO ? (לוח אם P35 למרות שלא בטוח שזה קשור) תודה עילי

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  22. היי לאחר שבדקתי בנצים במישחקים רבים עם זיכרון של 4 ועם זיכרון של 8 גיגה ראם, לא ראיתי שום הבדל בFPS , זאת אומרת שאין צורך ביותר מ4 גיגה זיכרון למישחקים. רוני

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by overlap,

יש לי מעבד Q6600 האם יש הבדל משמעותי בביצועים כשהוא עובד על 40 - 50 מעלות לבין 20 מעלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  24. כרגע הלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE k8nf וכל פעם שאני צריך להתעסק עם החיבורים שלי שם שאני מרכיב דברים אני ממש ממש בלי מקום של טיפה מרחב ותזוזה.. השאלה אם נגיד שאני ישדרג בקרוב ללוח אם שהוא למשל GIGABYTE GA-EP43-DS3L , האם זה לוח בדיוק באותו הגודל או שהוא יותר גדול ומרווח? יש הבדלים בין הלוחות השונים בגדלים? תודה..

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by Ac-Boy,

אני מתכוון לקנות זכרונות למחשב שלי ואני מתלבט הרבה.. אני מפחד מהדבר העיקרי שזה ההתאמה לזכרונות הקיימים.. מה שאני צריך זה 1gbX2 667MHZ 5CL כמובן שאלו דגמים פשוטים VALUE האם יהיה שינוי כלשהו חוץ מהאחריות בין החברות? ברשותי כרגע 512X2 של TWINMOS ואני דואג שלא יתאים להם שום דבר מלבד TWINNMOS לכן אני שואל

• 3 תגובות
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.