מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, אני רוצה לשדרג כמה מחשבים. כיוון שברובם מותקן DDR 2 512 במהירות של לכל היותר 533 HZ חשבתי ששדרוג הזיכרון יכול לפתור את בעיות המהירות של המחשבים. חשוב לציין שמדובר על מחשבים משרדיים. הזיכרון שניבחר הוא DDR2 1024*2 KIT 800HZ, אבל לצערי בחברות אני לא ממש מתמצא. חשבתי על OCZ אבל הייתי רוצה לקבל עוד הצעות - שמות של חברות טובות ואמינות בתחום הזיכרונות. כמו כן מה אתם חושבים על kingstone ? כמו כן עד כמה צלעות הקירור מועילות ? האם באמת הן משפרות ביצועים של הזיכרון או שזה יותר גימיק מכירות ? התקציב עומד על כ250 שח' לKIT בודד אבל זה יחסית גמיש. אשמח לקבל הצעות וטיפים בנושא. בתודה מראש Mr Gray
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ושאלה נוספת - האם יש הבדל בין כרטיס רשת לאינטרנט ADSL אשר מובנה על הלוח, או שעדיף כרטיס חיצוני?
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן יחסית של מעבד אינטל E4500 וזכרון DDR2 6400 יש ברשותי 4סטיקים של 1 גיגב כאשר זוג ראשון ומקורי שהיו במחשב : ocz platinum xtc ddr2 pc6400 וזוג " חדש " מסוג : geil ocz platinum xtc ddr2 pc6400 כאשר ניסתי לחבר אותם במקביל המחשב לא עולה, האם יש דרך לפתור את הבעיה ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובמיוחד למנהלי הפורומים. אני מאוד נהנה מהפעילות הענפה והתשובות המקצועיות של החברים והמנהלים בפורום זה ואחרים. כל הכבוד! ועכשיו לשאלתי: לוח האם שלי התקלקל. בהזדמנות זו אני מעוניין לשדרג את ה CPU לפנטיום D805 וכן את לוח האם. אבל הזיכרונות שלי הם מסוג DDR ולא DDR2. אני מעוניין בהמלצה על לוח אם התומך ב DRR ובפנטיום 805D. שימוש המחשב הוא בעיקר להרצת אפליקציות מתמטיות כמו MATLAB ותוכנות חישוביות אחרות של אלמנטים סופיים. אשמח לקבל המלצות על לוח שניתן לבצע עליו OC. תמיכה ב - AGP או כרטיס מסך מובנה יתקבלו בברכה אך זה לא קריטי. מצאתי לוח עם רכיבים של VIA אך יש לי חששות מרכיבים אלו. מניסיון הרכיבים 865PE מוצלחים ובעלי יכולת OC. תודה מראש, משה שפירו
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שאלה בקשר ל GHZ של המעבד Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1. הבנתי שיש 2.39 GHz לכל ליבה ז"א שהמעבד מפיק 4.8? 2. שאלה קצת טיפשית, אבל מסקרנת: משהוא יודע למה מספרי ה GHZ של מעבדי הקונרו לא עגולים?? לדוגמא PD עם GHZ שהם מדויקים: 2.8 , 3.0 , 3.2 , 3.4 , 3.6
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. אמרו לי פה בפורום שהלוח שלי תומך במעבד החדש פנום 2 קראתי בחוברת של הלוח ולא רשום שם כלום על זה. השאלה שלי האם זהבטוח שהוא תומך?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית עם AMD64BIT 3000 754 , זיכרון 512Mb 400MHz של A-DATA. אני מריץ על המחשב בעיקר אימיול וטורנט בו זמנית ומשחקים כמו דיאבלו 2, NBA, אנריל ועוד דברים פשוטים יחסית. רציתי לשאול אם עדיף לי להרחיב את הזיכרון לג'יגה לפעמים המחשב קצת איטי כי אני מעמיס עליו את כל התוכנות.
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, בטעות רכשתי זיכרון DDR3 במקום DDR2. האם מישהו מעוניין להחליף kingston 2x2GB DDR3 תמורת זיכרון בכמות זהה של DDR2? חולון/גבעתיים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הנל: http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&l4=0&model=1138&modelmenu=1 יש לי זכרונות 2 של 1ג ו-2 של 512 ושאלתי האם חשוב היכן אני ממקם את הזכרונות, בהנחה שהחיבור התחתון הוא מס 1 ומעליו 2 וכן הלאה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ככה קיבלתי את המחשב לא נגעתי בשום דבר. זה אמור להיות ככה או מי שהרכיב את המחשב הפעיל משהו ? המעבד הוא לא K והלוח H97 לא אמור לתמוך באוברקלוקינג
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וברצוני לרכוש את הזכרונות מסוג: ocz ddr2 4gb reaper 1066 mhz(dual kit) כמו כן את הלוח: gigabyte ga-ex38-ds4 ויש לי שאלה לגבי התאמת הוולט. לפי אתר היצרן של הזכרונות הם פועלים ב 2.2 וולט עכשיו באתר יצרן של הלוח אם רשום ואני מצטט: 4x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם הוולט כי בלוח אם רשום 1.8 והזכרונות אמורים לפעול ב2.2 האם זה יפגע במהירות הזכרונות או יגרום לכל בעיה אחרת ? או שהלוח אם יוכל לתת לזכרונות 2.2 וולט בכל זאת?
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, נשברו לי 2 כניסות SATA על לוח האם שלי מסוג: asus p4s800d (לא נגרם נזק נוסף ללוח מכיוון שהצלחתי להפעיל ווינדוס בעזרת HD IDE אחר). לכן קניתי בקר SATA מדגם VT6421. כאמור, יש לי מספר הרדיסקים מסוג IDE- שעל אחד מהם יש מערכת הפעלה. הפעלתי את המחשב בעזרת הרדיסק מסוג IDE - התקנתי את הדריבר וההרדיסק עם חיבור ה SATA שמחובר דרך הבקר - מזוהה בווינדוס (ז"א- ברגע שאני נכנס למחשב שלי אני רואה אותו ). ברגע שאני מנסה לעשות בוט מההרדיסק- לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש הוווינדוס על ההרדסיק (כאמור, ה SATA) - הכנתי דיסק עם הדיבר של הכרטיס, בהפעלת ההתקנה לחצתי F6 ההתקנה זיהתה את ההרידסק ועשתה פורמט והעתקת קבצים של ההתקנה. ברגע ששני השלבים האלה הסתימו התבצעה הפעלה מחדש אוטומטית - שלאחריה כלו…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב ייועד לגיימינג קל עד בינוני כי הבן שלי בדיוק בשלב המעבר ממשחקי ריימן למשחקי GTA/DOOM וכדומה... מעבד - האם הפרש הביצועים בין i5 7500 ל i5 7600 שווה את ההפרש במחיר של 133 ש"ח? האם הAlpine 11 Pro מספיק למשימה? זכרונות - Hyper-X או Kingston? שניהם במהירות 2133 סטיק בודד של 16GB DDR4. לגבי המהירות, הייתה שמועה ש2400 לא מוצלחים באותה מידה כמו ה2133, האם זה נכון או שלרכוש 2400? המבנה של הHyper-X יותר "קרבי"(צלעות קירור), משמעותי? ההפרש במחיר 33 ש"ח. לוח - GA-H270-HD3 או GA-Z270P-D3 ? אם אני לא טועה בZ270P יש תמיכה לזכרונות מהירים יותר(לשדרוג עתידי...?) ותמיכה בUSB 3.1, שניהם באותו המחיר 491 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה לא להעביר לתמיכה טכנית כי זה לא דיון תמיכה, התקציר הוא רק כדי לתת רקע על מה אני מדבר יש לי הרבה ריסטרטים בזמן האחרון, עם אוברקלוק, בלי אוברקלוק עשיתי כל מיני בדיקות ואני נעול על זה שזה הזיכרון, למרות שאם לא הייתי חושב שזה קשור ללוח הייתי כבר טס להחליף זיכרון הזיכרונות הם 2x 1GB DDR2 800mhz של g.skill בדיקות בmemtest בדרך כלל מראות שגיאות, אבל אם בודקים בנפרד אז שני הסטיקים תקינים אז כנראה שזה משהו שקשור לחום כי עד שאני פותח את המארז הם כבר מספיקים להתקרר חשבתי שאולי זה הלוח אם שבזמן שהחלפתי משהו ננתי לו מכה ובגלל זה הוא משוגע אבל הדוחות של השגיאות מצביעים על זה שהזיכרון גורם לבעיות אז למה זכרון נהרס ככה?
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איזה מבין שני הלוחות הנ"ל עדיף לשימוש רגיל, בלי OC מטורף. עם מעבד סמפרון 2800 בסוקט 754. תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3484432,00.html סוף סוף AMD נכנעה ללחץ שIntel הפעילה עם האפשרות לOC... אולי חזרתה של התחרות הטובה שהייתה בעבר?
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קראתי פעם שהוא היה צריך להגיע בתחילת נובמבר. מתי המעבד צריך להגיע לחנויות? למה בקושי שומעים עליו? האם הוספת קאש למעבד יתן תוספת ביצועים ניכרת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נחרש עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אני רוצה לקנות לוח NFORCE 2 בהתחלה חשבתי על ה EPOX אבל ראיתי שיש איתו מלא בעיות אח"כ על ה ASUS אבל אני לא צריך את כל הפיצ'רים של הדלוקס והוא יקר מדי... שלא נדבר על ה CHAINATEC... (את האסוס לא דלוקס לא מוכרים בחנות שאני קונה) נשארתי עם הלידטק במחיר סביר (כמו של האפוקס) אז רציתי לדעת אם ידועות בעיות עליו כמו על האפוקס ואם כדאי בכלל. תודה ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לא שווה לקנות עכשיו מעבד כפול ליבה ולחכות לקונרו? ואם לחכות...כמה אמור לעלות הקונרו בארץ? ואם תוכלו גם לציין כמה יעלה לוח אם שיתאים לקונרו..תודה! ועוד שאלה חשובה...האם המחירים של המעבדים הכפולי ליבה של היום ירדו משמעותית לאחר יציאת הקונרו?? תודה מראש לכל העונים!!
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הסטיקי ללוחות אם מומלצים החלטתי לתור אחר Biostar. מצאת י את הלוח הזה במחיר טוב: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007&CatCode=8 אבל הדגם בסטיקי הוא שונה (TP43 D2-A7). הלוח הוא שדרוג למפרט המופיע בצד + החלפת מעבד ל E5300. OC בינוני (עד 3.5GHZ). אפשר לדעת מהם ההבדלים בין שני הלוחות והאם הלוח בקישור מעל מומלץ? תודה
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חברים אתמול קניתי את הלוח הנ"ל מKSP כי טכנאי מטומטם טען שהלך הלוח אם מה שבסוף התברר כספק שהתקלקל. אני לא ממש יודע אבל באיזה מחיר ניתן למכור את הלוח? KSP טוענים שאין מדינייות החזרה. הלוח לא נפתח מעולם.. עברתי על חוקי הפורום ולא ראיתי בעיה לשאול שאלה כזו אם ישנה בעיה אז אנא עדכנו אותי ותנעלו. תודה בכל אופן.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל לוח אם וכרטיס מסך 670. בנוסף יש לי ספק של seasonic 600w לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H ומעבד 3470 5i. ברצוני לעשות מערך כרטיסים (SLI) אך לוח האם שלי אינו תומך בכך. האם תוכלו להמליץ לי לוח אם שתומך ב-SLI (עדיף שלא יהיה 77z מכיוון שהמעבד שלי אינו בעל מכפלה פתוחה (אינו תומך ב-OC). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. האם המונח "סיבובי שעון" זה בעצם כמה תנודות HZ (הרץ) המעבד עושה בשניה אחת? 2. מהם תזמוני מערכת? כל השבת ישבתי ו"השלמתי חומר", ונשארו לי רק שתי השאלות האלו בראש, לא הכי מובנות מספיק. תודה רבה מראש לעונים תשובות מספקות וממצות
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך 512DDR RAM 400 אני מעדיף בשני סטיקים אני אקח של קינגסטון או של סמסונג ולוח אם לAMD סוקט A. לא לוח אם ל OC אלא רק לגלישה באינטרנט, עבודה במחשב ומשחקים שיהייה לוח טוב עדיף לא של ג'יגה בייט! אין לי מושג לגבי המחירים עכשיו אבל אני חושב שאי אפשר להגזים במחיר ע"פ הצרכים שכתבתי אתם יכולים להמליץ לי על משהו? תודה
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-