מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ברשותי מעבד Intel i5-3570K + קירור Scythe Mugen 3 ואני רוצה לבצע OC - ורציתי לדעת עד איזה תדר הכי גבוהה אני יכול להגיע אליו מבלי לגרום נזק למעבד.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מעונין להרחיב את הזיכרון במחשב שלי מ 4GB ל 12GB כרגע יש במחשב 2 סלוטים עם 2GB, מצאתי זיכרון של 4GB שנראלי יתאים למחשב, עכשיו אני צריך עזרה.. האם מה שמצאתי מתאים למחשב והאם הוא יעבוד עם 2 הזיכרונות האחרים. פרטי המחשב: https://s.amsu.ng/6tHUst0ix4KN הזיכרון שמצאתי (מעונין לקנות 2): https://ksp.co.il/m/uin/20145&ref=select או את זה https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=846254 מצאתי את זה עכשיו ביד 2: https://m.yad2.co.il/ad/r8psk9
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום! אם אני אחליף את ה FX שלי בכפול ליבה הזול 3800X2, אני ארגיש בהבדל? אני יודע של3800 יש יתרון פיזי ברור על ה FX. אבל הוא היה מעבד חזק מאוד בדורו והוא עדיין סוחב.(עם אוברקלוק ל2.6) חשבתי לבדוק אם הוא יכול להגביל את כרטיס-המסך שלי(1900XT). אבל אין לי מושג איך בודקים את זה בדיוק, אז הרצתי 3DMARK. 05: 10417 06: 4732 אין משחק מסויים שאני זוכר בו FPS נמוך מאוד. FEAR מקרטע קצת ברגעים עמוסים במיוחד. NFS CARBON קצת יותר. (אני לא יודע אם זה קשור דווקא למעבד) ברוב המשחקים אין לי בעיה לשחק עם אימיול ומסנג'ר ברקע (בNFS וPREY אני סוגר הכל) מה דעתכם, 3800 יהיה שיפור משמעותי? תודה, אוהד.
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הבהרה אחרונה בעיניין . לוח 7VXRP לא תומך ב G4 TI 4400 , 4600 של LEADTEC ושל MSI. גם בגרסת REV 1.1 חשבו שהבעיה נפתרה והיא לא !. הבעיה היא לא הכרח בעיה של לוח אם. יש אכן מספר לוחות אחרים שלפעמים עושים בעיות עם הכרטיס הזה. אני פשוט עוד לא מכיר לוח אחר שאני יכול לציין אותו כלא מסתדר עם זה. פשוט הלוח של גיגה בייט נמכר הרבה ולכן הבעיה ידועה לי . אני לא מאוהבי גיגה בייט אבל זה עדיין לא עושה את הלוח ללא טוב (אני פשוט לא אוהב אותם יותר).
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמשמש לצפייה בסרטים 720p המפרט: לוח ASUS 7125 מעבד AMD ATHELON 64 3000+ זיכרון 1500 DDR400 כ.מסך 9500GT 512MB כמו כן אני משתמש ב CUDA אבל עדיין לא מרוצה לגמרי מחלקות ריצת התמונה האם החלפת המעבד ל3500 או 3700 ייתן לי אפקט משמעותי ? או שלא שווה את ההשקעה של ה100 150 שקל ? תודה
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מפרט נוכחי: מעבד core 2 duo e6600 2.4GHz 1066MHz כרטיס מסך: 8600 nvidia Geforce זיכרון 2GB לוח אם: GIGABYTE 965p-ds3 אני רוצה לשדרג כי המשחקים לא רצים כמו שצריך ובסך הכל המחשב די ישן (כ5 שנים) לפי הדירוג של וינדוס החוליה החלשה באופן מובהק היא המעבד, כמו כן אני רואה במנהל המשימות שהמעבד מאד מתאמץ (בסביבות ה90% בזמן משחק כמו פיפא 12, האם זה נורמלי?) ולכן זה החלק שאני בטוח ארצה לשדרג. 1. איזה מעבד אתם ממליצים? (אני לא רוצה לכתוב הגבלת תקציב אלא זה אמור להיות במסגרת השימושים שלי כאמור בכותרת) 2. האם אני צריך לשגרד את הלוח אם כדי שהמעבד החדש יתאים? 3. האם מחייב לשדרג את הזיכרון ואם כן מה מומלץ? 4. האם הכרטיס מסך עדיין בכושר והוא לא ישן מדי? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי על הלוח אם חריץ PCIE-X16 ורציתי לדעת אם אני יכול לשים עליו שני כרטיסי PCIE-X1 כלומר גם את זה: http://www.ebay.com.au/itm/220842675267?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 וגם את זה: http://usb.brando.com/2-port-usb-3-0-pci-express-card-with-20-pin-header_p02412c061d015.html
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! קודם כל שנה טובה ומזל טוב לעצמי (לפני 4 ימים היתה לי בר מיצווה לפי התאריך הלועזי ;D) אז ככה: זכרונות: ראיתי באחת החנויות באינטרנט זכרונות ddr 266 של מושקין ב444 שקל ושל קורסאיר ב500 ש"ח איזה כדאי לקחת (לא שאני קונה...)? מה התוספת של האות H בדגם של קורסאיר שמעלה את המחיר ב129 שקלים? ולמה של קרושל עולים 590 שקל? ועכשיו השאלה הגדולה: pc3200 vs. pc1066 במידה ואני קונה יחידה אחת של rdram? וPC2700 vs. pc800? אפשר להשוות לפי כמה עדיפויות: אוברקלוקינג/לא, משחקים/עבודה ויחידה אחת של rdram/שתיים ומעלה. האם rdram יכול לעבוד עם שלוש יחידות? לוחות אם: האם לוחות אם בבאס של 533 נועדו בשביל rdram pc1066? איזה לוח אם יתאים למשחקים לא הכי כבדים בעולם (gta3, renegate…
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי בכללי הוא: E6750 OC 3.2MH P35DS3L 4X1GB OCZ WD CB 500GB השימושים שלי הם עבודה כללית ומשחקים אבל אני רוצה שהמחשב שלי יתמודד עם הכל ולשנתיים הקרובות אני לא מתכנן שידרוג משמעותי אני רוצה לקנות SSD 60GB למערכת הפעלה והבנתי שעל מנת להאריך את החיים שלו כדאי לשדרג את הזיכרון מ 4GB ל8GB לפחות כדי לבטל את הpagefile ובגלל זה יש לי כמה שאלות האם הביצועים של המחשב יעלו וזה ישתלם? במידה וכן לכמה זיכרון כדאי לשדרג? ואם כדי לי לשדרג את הזיכרון ולבטל את הpagefile בלי קשר לזה שאני יקנה SSD?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
רייזן 3XXX יצאו וראינו הרבה בנצ'ים. רובם הגדול אם לא כולם הם תוכנה שלא עברה אופטימיזציה למעבד הספציפי הזה שיצא. ובכל זאת אפשר להשוות אופטימיזציות ספציפיות למעבדים החדשים ע"י בנייה מחדש של בנצ'מרקים. בעולם הקוד הפתוח ברוב הבנצ'ים, התוכנה נבנית ("מקומפלת") כחלק מהבנצ'מרק. אתר הבדיקות פורוניקס phoronix.com מבצע בדיקות שכאלה ובדק את רייזן 2 עם קומפיילר שכן תומך באופטימיזציות למעבד החדש. כל בנצ'מרק נבנה בשלוש גירסאות: גירסה גנרית של x86_64 גירסה עם אופטימיזציות לרייזן דור 1 גירסה עם אופטימיזציות לרייזן דור 2. התוצאות לא מפתיעות, יש יתרון לאופטימיזציות ספציפיות, משהו עד 5% תוספת ביצועים בממוצ…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שאני יודע זה חיבור אינטרנט כאילו נכון? אים כן מה ההבדל ביניהם ובין אלה DS4 DQ6 DS2R?
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, אני קונה שני זיכרונות כאלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778381 של 1333mhz אם יש לי זיכרון של 668mhz שאני רוצה לשים איתם זה יפריע? אם התזמון שלהם (cl) שונה זה יפריע? מה עלול לקרות אם הם לא תואמים בmhz ובcl? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
רוצה לקנות בBLACK FRIDAY. איזה כרטיס יתאים למחשב שלי שיאפשר לי לשלב אותו עם הקיים ? והאם אני יכול להשיג זיכרון 2X8 שיהיה יותר טוב מהשילוב של הקיים שיש לי במחשב ואחד נוסף של 8GB? תודה.
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אחד הסלוטים של הלוח אם שלי נהרס ולכן לא אוכל להשתמש ב32G שקניתי במלואם לצערי. תהיתי אם יש איך להשיג לוח אם אם חדש שיתמוך ב4 סלוטים של DDR3 RAM ושלא יפול ברמה של הנוכחי.
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום קוראים לי דני. אני מראשון לציון. לומד בשבח... וזה פרטים שלא ממש משנים אבל בכל מקרה. אז לפני בערך שנה הקרתי חבר טוב שלי לאון מת"א מי שמכיר והוא הפך בשבילי למקור השראה. לפני זה לא התעניינתי בכלום. רק הסתובבתי באינטרנט ושיחקתי במשחקים. ולא ידעתי כלום. ואז התחלתי להתעניין. אז כיום שעבר כבר מלה זמן אני כבר מתמצא די טוב במערכת ההפעלה וינדוס.. לומד שפת סי, מתעניין וקורה... אבל בכל מה שקורה בתוך המחשב ואיך הוא בנוי התחלתי להתעניין רק בחודש חודשיים האחרונים... אז אני מבין שזאת שאלה דפוקה ויש לה מדריכים אבל הכל באנגלית אם מושגים מוזירם שאני לא מבין לכן החלטתי לשאול את השאלה. אז מה שמעניין אותי הוא בעצם מה תפקידו של הזיכרון הפנימי? מה ההבדל בין זכרונות ddr, ddr2, sdrm ועוד....…
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכם חברה תותחיםםםםםםםם אני הזוכה המאושר בלוח אם ביג באנג פיוז'ן של MSI בהגרלה שהיתה פה באתר בשיתוף עם אייבורי הלוח אצלי משהו מפלצתי אש רציתי להתיעץ איזה מעבד i5 להביא ואיזה זיכרונות DDR3 4 GB להביא?(זול וטוב לא בשמיים כמו הלוח אם חח) כרטיס מסך יש לי HD4870
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
יש שני דגמים של לוחות אם שאני יבחר אחד מתוכם 1. לוח אם P5LD2 Asus מנגד יש לוח אם שאומרים שהוא המתחרה לאסוס מבית לוח אם GA8I945PG Gigabyte בהשוואה ללוח אם של Gigabyte האם אסוס יותר טוב ממנו מבחינת הביצועים מבחינת השוואה של זה מול זה ברכיבים בביצועיים בטכנולוגיה בהכל מה המרצדס מבחינתכם בברכה
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, אני לפני רכישה של שילוש חדש, שיקורר במים.... המחשב משמש למשחקים ועבודה משרדית. מתוכנן OC. חשבתי על: Intel Core i7 3770K Gskill 16GB 2X8GB Dual Channel DDR3 2400MHZ GIGABYTE GA-Z77X-UP5 TH (אם אמצא את הגירסא עם ה-Wifi) אשמח לקבל הצעות לייעול ו/או שיפור.
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב ההודעה הזאת מופיעה לי לפעמים באמצע שחלונות xp pro עובד מסך כחול שמודיע שיש בעית חומרה וחלונות עצר כדי למנוע נזק למחשב החלפתי את כל הכרטיסים החלפתי כבלide החלפתי זיכרון וגם הרד דיסק עדיין אותה בעיה עוד בעיה שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הואלא מזהה לי את ההרד דיסק בכלל. הבלפפתי מעבד אותה בעיה לבסוף החלפתי לוח וזה פתר לי את כל הבעיות מסתבר שהלוח דפוק .הלוח בן שנתיים ואין אחריות יותר. נו מה אתם אומרים עשיתי נכון???
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
חברים הגיע לי רגע מכריע אני רוצה לשדרג את המערכת שלי לx2 השאלה היא האם להמשיך עם ה939 או להעיף ולשים Am2? מה יש לי עכשיו A64 3000+ Msi Neo4 Platinium 2 * 512 Adata 500 וגם Dfi Rs482 (רציתי לעדכן את ה939 ולהקטין את המחשב לmatx) עכשיו אני רואה ששדרוג שלי לx2 ב939 לא רק שלא יהיה קל אלא אולי גם פחות מדי משתלם עכשיו למצוא ליבה כפולה ל939 זה סיוט למרות שבערך ב1k מוצאים מעבדים טובים Opti 165 A64x2 3800+ ב700 בערך. אבל אני רואה גם את הx2 3600 החדש שעולה גרושים והוא 65nm = פחות חום יותר יעיל = יותר שקט בשבילי... אבל אז אני חייב למצוא לוח Matx טוב (המלצות בבקשה) וזכרונות Ddr2 את השילוש שלי להעיף ואת הלוח אם הנוסף להעביר לידים החסונות של אחד החברים באתר (הוא יודע מי הוא) מכיוון שהלו…
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בן דוד שלי חי בסרטים שAMD 3000 64 ביט יקרוס עם 20 תוכנות פתוחות ! הוא חושב שבגלל שהפרסקוט שלו יכול לעשות את זה אז AMDD 3000 64 לא יכול מישהו יכול לתת לו שטיפת מוח קטנה?
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הגעתי לעבודה ו... הפתעה!!! על שולחני ועל שולחנות עמיתי לעבודה (בכל המחלקה) החליפו את המחשבים למחשבים חדשים (נו... הגיע הזמן להחליף את ה-Celeron 466 שהיו עד עכשיו). ממש לא ברור לאף אחד למה לא הודיעו לנו מראש, שמחליפים את המחשבים (הלכתי אתמול ב-17:00 הבייתה, הגעתי היום ב-9:00 ויש מחשבים חדשים). כמובן שלא טרחו להעביר את החומר מהמחשבים הישנים למחשבים החדשים (סתם חלמאות), אבל הדבר נפתר בקלות, על ידי שחזור החומר מהגיבוי (אצלנו מגבים על בסיס יומי). המחשבים נראים מדהים! מארז קטן, מסך LCD של 18.1 אינץ'! בקיצור השקיעו מאוד! ואחרי ההתלהבות לעניין... כמובן שבתור חובב מחשבים עניין אותי מאוד לדעת מה יש במחשבי ה-HP הקטנים שקיבלנו. אז הרצתי את AIDA32 (גרסה 3.85) וגיליתי …
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פה לוח די ישן לפנטיום 4 סוקט 478, PE21-EC של לברת DFI. כרגע הוא מריץ סלרון 1.7 גה"צ על מהירות באס 400 מה"צ אבל הלוח תומך עד 533 מה"צ. אני מחפש כרגע לשדרג לו את המעבד ואפילו פרסמתי על זה בלוח יד שניה (למי שיש אני אשמח מאוד! אל תציעו לי לקנות מחשב חדש - זה בדרך, אני מחפש משהו זמני בלבד), הבעיה היא שאני לא מצליח להיסגר על התמיכה שיש ללוח שלי במעבדים. ברשימה שיש כאן: http://us.dfi.com.tw/Support/mb_cpu_support_us.jsp?PRODUCT_ID=1114&SITE=US אפשר לראות שהלוח לא תומך ביותר מדי אפשרויות כי הוא לא תומך במעבדים שרצים על 1.525 וולט, אבל בעמוד הורדות ביוס שלו אפשר לראות שהם שחררו עדכון שאמור לטפל בזה וגם בעמוד המידע הראשי על הלוח מצויינת תמיכה עד 2.8 גה"צ, כמו כן מ…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, כפי שהכותרת אומרת, מי מהמעבדים הנ"ל עדיף מבחינת ביצועים? אני מניח שלאינטל יש כאן (בעימות הזה - בין שני המעבדים הספציפיים שציינתי) יתרון ברור על פני AMD בכל מה שקשור להתאמת צרכי העיבוד למחשבים ניידים, (חום, זמן בין טעינה לטעינה) אבל עם זאת יש לי העדפה ברורה לזה שביצועיו עליונים... שאלה אחרונה: האם הMobile AthlonXP , גם במהירות שציינתי מיוצר בליטוגרפיה של 0.13, או שזה גרעין "פלומינו" 0.18? אם מישהו יכול לתת לי לינקים\אתר של השוואות בין מעבדים למחשבים ניידים, אני אשמח מאד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם הזה : http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov וכרגע יש לי 4 ג'יגה בייט זיכרון ואני רוצה לשדרג את הזכרון. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-