מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם ms 7235 שהתקלקל (אחד הנגדים שלו התנפח, המחשב פועל לאט מאוד ונקע עם מסך שחור אחרי כמה זמן). המעבד של intel,וsocket הוא 775. אני משתמש במחשב לגיימינג, בעיקר משחקים ישנים יותר ועריכת מוזיקה (אין לי כרטיס קול). תוכלו להמליץ לי על לוח אם שיתאים למעבד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יריבות שעושה רק טוב לכל הצדדים בה? כך בהחלט נראה המצב הנוכחי בשוק המעבדים, אם לשפוט לפי הדיווחים הכלכליים של שתי המתחרות האמריקאיות הוותיקות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את הזכרונות האלו רציתי לדעת אם יש סיבה לכך שהם כל כך זולים ובם סתם גרועים או שהם בסדר\: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16795 ועוד שאלה: מה עדיף ללא קשר לשאלה הראשונהלקנות שתי סטיקים של חצי גיגה או סטיק אחד של גיגה
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני יודע שהתושבת היא 939, אבל בהיותו DUAL CORE אני מעוניין לקנות לוח אם שתמצה את גבולות היכולות שלו ושלא תהיה לצוואר בקבוק. תודה
-
- 15 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של אינטל על הלוח אם שלי בכדי לראות אם הוא תומך בזכרונות RDRAM עם 1066 MHZ אבל אני לא ממש בטוח. מה שמצאתי שם היה: PC800 or PC1066 (D850EMVR SKUs only) שלא ממש הבנתי מה זה.. עזרה מישהו? האם אני יכול לרכוש עכשיו שני סטיקים של 256 במהירות 1066?
-
- 13 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האם מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor מגיע עם מאורר קירור ( כמו במעבדי אינטל ), או שצריך לקנות אחד בנפרד... ואם צריך לקנות בנפרד, איזה מומלץ ? איך ה Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus ?
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי מתנה (שמן הסתם אני לא יכול להחזיר או לשנות למשהו אחר) שני גיגה זיכרון ב-4 שבבי 512מגה. הדגם הוא Corsair Value Select 184-Pin PC3200 (DDR400) Non-ECC 2.5CAS זה עדיין סגור באריזה (עודף זיכרון מאיזשהו פרוייקט של מישהו שעזרתי לו לאחרונה). חשבתי למכור אבל אין לי --- להתעסק עם זה. אמרתי לעצמי "טוב! הגיע הזמן לשדרג" (משהו שאני דוחה כבר שנים) והתחלתי לחפש לוח-אם ומעבד. לאחר קריאת כמה מאמרים מרתקים ב-anandtech החלטתי שבא לי על ה-dual core הסקסיים של AMD. אוקיי כמעט וקניתי את ההמלצה שם ל-DFI LANParty UT nF4 Ultra-D ואז אני רואה שלוח-האם הזה לא אוהב זיכרון "זול" במיוחד של Corsair! ממה שראיתי יש שתי דרכים לעקוף ת'בעייה: לעשות underclock לזיכרון (בעסה) או להגביר voltag…
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מדובר בסוקט 939.. למישהו יש הערות בנושא? כדאי לא כדאי ולמה? או אולי מעבד אחר? תודה..
-
- 20 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח האם ep45-ud3l המכיל בין השאר X4 PCI-Expres x1. (http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-ep45-ud3l_10.html) ברצוני לרכוש את ה- gigabyte e8000 שהוא tv-tuner המתלבש על PCIe. (http://www.gigabyte.eu/Support/Components/Driver_Model.aspx?ProductID=3277) רציתי לדעת האם הכרטיס יתאים ללוח, מכיוון שמבחינה וויזואלית החיבור יתאים ללוח אולם אינני יודע האם דה-פקטו הכרטיס יפעל. תודה על התשובות, חיים.
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מצ"ב PDF עם הנתונים של המחשב שלי כפי שיצא בדו"ח של CPUZ. המחשב בקושי מריץ FIFA 2018 ו- PES 2018 על הגדרות התצוגה הגבוהות ביותר. המון תקיעות... הכל בקושי זז. אני חייב להוריד רזולוציה וקצב רענון בשביל לשחק. יכולים להגיד לי האם המעבד חזק מספיק? האם חסר זכרון? האם צריך להחליף כרטיס מסך? תודה רבה DESKTOP-1TQANTS (1).pdf
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם לחבר שלי יש מחשב עם מעבד AMD ATHLON 64 X2 4400 בסוקט 939.לאחר בירורים שהוא עשה הוא החליט ללכת על המעבד של אינטל Q9300 .הוא ביקש ממני לברר לו בכמה אחוזים המעבד הנ"ל יותר חזק ממה שיש לו כעת. נכנסתי לאתר של טומס הארדבר כדי לעשות את ההשוואה בין השניים אבל משום מה לא ראיתי את ה-Q9300 ברשימה. מישהו יכול להפנות אותי לאתר שיש לו את ההשוואה בין שני המעבדים הנ"ל? בתודה מראש שי. נ.ב-אם בכל זאת עדיין ה-Q9300 לא הגיע לאתרי מבחן בחו"ל,רציתי לדעת איזה מעבד הכי "קרוב" אליו על מנת שאוכל לעשות את ההשוואה בינו לבין ה-AMD 4400. העניין הוא שחבר שלי משתמש בתוכנות כבדות שנשענות ישירות על המעבד,ולכן הוא רוצה מעבד אחר שייתן לפחותחמישים אחוז יותר ביצועים מהמעבד הנוכחי שיש לו.כמה שיותר י…
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הבורד של ג'יגה בייט, 8IGXP, מבוסס על ערכת צ'יפסט של Intel 845G. לפי האתר של אינטל: http://www.intel.com/design/chipsets/845g/index.htm?iid=ipp_dlc_chip+feature_845g& הצ'יפסט הנ"ל לא תומך בזכרון DDR 333. גם לפי האתר הרישמי של Giga Byte: http://www.giga-byte.com/products/8igx.htm הבורד לא תומך בזכרונות מעבר ל- DDR 266. איך בהשוואה באתר של טום: http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q3/020722/index.html הריצו על הבורד הזה, ובורדים אחרים שמבוססים על אותה ערכת צ'יפסט, זיכרונות DDR 333? הם השתמשו באוברקלוק קטן? או שהבורד באמת תומך בזכרון DDR 333 והאתרים האחרים טועים? (?!)
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום - אתם בטח זוכרים אותי עם המחשב עם ATHLON XP 1800 ולוח אם של SOLTEK מארה"ב... אז ככה - כנראה שההרכבה של אבא שלי הייתה קצת דפוקה וחדר דבק טרמי למעמד של המעבד בפנים אבל לא משנה, הלכתי לחנות פריבל מחשבים פה בשכונה למטה, והוא בדק לי את המחשב ואמר לי שאני צריך לוח אם חדש אז קניתי לוח אם, הוא המליץ לי על לוח של ELITEGROUP בצבע סגול עם 5 PCI 'עם ATA133 וכנראה עם RAID. אני שואל איך הלוח הזה??? הוא גם תומך ב-DDR 333, המוכר חבר של אבא שלי אז ככה שהוא לא יעבוד עליי. נ.ב: המוכר הופתע שיש לי לוח אם של SOLTEK, הוא אמר שהם (SOLTEK) שולחים לו כל יום הודעות שיתחיל לשווק אותם בארץ והוא לא רוצה כי הוא חושב שבארץ לא יקנו לוחות כאלו כי כולם הולכים על ASUS - GIGABYTE וכו'... אז אמרתי לו …
-
הכותרת מסכמת בערך הכל קיצר מה עדיף 8400 או 8500 כשההבדל זה רק מאה ש"ח והמחשב הוא למשחקים תאכלס .
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
1. אפשר לחבר ללוח האם הזה: NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli מעבד כפול ליבה? 2. הוא "יסתדר" עם המעבד: INTEL Pentium D 920 Lga 775 (יסתדר= יפעיל אותו טוב ויקלוט אותו בכלל...) Ghz 2.8 4Mb 800 Mhz 64 bit 630 box ?? 3. המעבד שרשמתי טוב? (בעיקר הוא למשחקים) 4. א. מה זה בעצם LGA 775 ?? ב. יש את דגם של המעבד שרשמתי שהוא לא LGA 775 ? 5. יש הבדל רב בין 2.8GHZ לבין 3.0GHZ ?? 6. הוא "יסתדר" עם הזכרון:GEIL DDR2 1024MB (1GB) 667 MHZ ?? 7.א. זכרון 800MHZ הרבה יותר מהיר מזיכרון 667MHZ? ב. ההבדל מורגש? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היום כשרכשתי את המחשב החדש שלי, המוכר נתן לי הערה בנוגע לזכרונות שOCZ ולוחות אם של ASUS לא עובדים טוב מסכים כחולים ודברים דומים... מישהו מכיר את התופעה? מדובר בלוח אם מדגם p5q
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ABIT: בקשר לכרטיס של ה-ABIT , יש לי אפשרות לבחור בין ה - ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX שעולה כ-551.80 ש"ח ולבין ה - ABIT NF7-M (nforce2) - ATX שעולה 667.50 ש"ח ולבין ה - ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX שעולה כ-658.60 ש"ח. ההפרשים במחירים לא רלוונטים, מהו הלוח שיתן לי את הביצועים הכי טובים מהלוחות הנ"ל? PowerSupply : מהו ההבדל בין ה - HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU ל - HEC-300ER ATX 12V - 300W - PSU ? Cooler: .Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod .Thermaltake VOLCANO 11 + - Xaser Edition Highest Performance .Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Thermalright SK-7 Thermalright SLK-600 THERMALTAKE VOLCANO 7 PL…
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בוקר טוב, המחשב שלי מחשב ישן..משנת 2002 יש בו זכרון DDR 256MB 333MHZ בשעה טובה הגיע הזמן להוסיף זכרון/לקנות זכרון חדש.. להלן השאלות: 1)לא מצאתי באף חנות באינטרנט זכרון במהירות של 333MHZ..מתחיל רק מ400MHZ, האם אני יוכל להתשמש בהם? 2)יש הגבלת גודל של זכרון מסויימת שאני יכל לשים? למשל האם אני יוכל להשתמש ביותר מ 1 ג'יגה? או שמא יש הגבלה כלשהיא.. 3)האם אחרי הוספת זכרון/החלפת הכרטיס זכרון - יש צורך בפרמוט המחשב או שפשוט מכניסים את הזכרון וממשיכים כרגיל? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מדגם ASUS P5L-MX שעושה קצת בעיות המוכר אמר שיש קצת בעיה עם הלוח הזה במלאי והציע לי 2 לוחות חילופיים 1. ASUS P5VD2-MX 2. ASUS P5GZ-MX איזה מהם כדאי לקחת אם בכלל? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש לשדרג את המעבד כרגע יש לי e4500 core 2 dou! הלוח שלי ASUS P5K-VM תומך בC2DOU וגם QUAD קוואד ממש לא בא לי, אז השאלה שלי היא איזה מעבד טוב להרצת משחקים כבדים(יש כבר כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 512MB) כי מקרטע לי משחקים כמו MAFIA COD MEDAL OF HONOR ASSASIN2 LEFT FOR DEAD ועוד ועוד אני גם מוגבל בכסף מוכן להשקיע עד 800 שקל. איזה core 2 dou ישרת אותי לצרכים שלי??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב עוד מעט ויש לי שאלה. עכשיו קונרו יצא וIntel מורידים מחירים, גם AMD מורידים מחירים כדי לא להישאר מאחור. אני רוצה לקנות את הAmd 3800+ dual core וראיתי בנתיים שהמחיר ירד בKSP (רק בKSP). עכשיו, מתי כדי לקנות את המחשב? מתי המחירים התייצבו? יש עוד הרבה לרדת בכלל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי בכללי הוא: E6750 OC 3.2MH P35DS3L 4X1GB OCZ WD CB 500GB השימושים שלי הם עבודה כללית ומשחקים אבל אני רוצה שהמחשב שלי יתמודד עם הכל ולשנתיים הקרובות אני לא מתכנן שידרוג משמעותי אני רוצה לקנות SSD 60GB למערכת הפעלה והבנתי שעל מנת להאריך את החיים שלו כדאי לשדרג את הזיכרון מ 4GB ל8GB לפחות כדי לבטל את הpagefile ובגלל זה יש לי כמה שאלות האם הביצועים של המחשב יעלו וזה ישתלם? במידה וכן לכמה זיכרון כדאי לשדרג? ואם כדי לי לשדרג את הזיכרון ולבטל את הpagefile בלי קשר לזה שאני יקנה SSD?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
המחשב החדש שאני מתכנן לקנות הוא במחיר של 6K. מה דעתכם על ערכת הזיכרון הזאת? OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK במחיר של 660 ש"ח? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=21607 לדעתי OCZ אחת החברות הכי אמינות. דעתכם? אם אינכם מסכימים איתי אשמח להצעות לערכות נוספות על למחיר הנ"ל. אני מחפש ערכה חזקה, איכותית ולא מתפשרת על כלום.
-
- 13 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מזמין מחשב עם מעבד i5 עכשיו אני מתלבט בין שתי לוחות אם האחד asus p7p55d asus p7p55d deluxe מה ההבדל בין הdeluxe לשני?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-