עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by neo27111,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המעבד ולוח אם שלי וזה מה שנתנו לי בחנות GIGABYTE יH77M-D3H שאלה אם הלוח הזה שווה משהו

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by Zelig,

אני מתלבט בין שני לוחות אם: ASUS P6T DELUXE 2 לבין Gigabyte X58A UD3R. שניהם נראים מומלצים ביותר בכל מני אתרים ועל הנייר ה-GA עדיף (מחיר זול יותר, USB3, ועוד features). מצד שני אני קורא באינטרנט על בעיות של אנשים בהתקנה של WIN7 על SSD שמחובר ל-SATA של הלוח הזה (לכאורה משהו שקשור בחוסר בדרייברים בזמן ההתקנה). כמו כן קראתי שבקר ה-jmicro שהוא מכיל הוא יחסית גרוע. האם מישהו יכול לאשר או להכחיש את הדברים? ומה לגבי הלוח של ASUS, האם איתו יש בעיה?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by napoleon45,

שלום לכולם ראיתי לנכון לפרסם את הידיעה דווקא כאן, כי לא אחת, מובעות כאן אי אילו דאגות למצבה ועתידה של אינטל לאור ההצלחה האחרונה של המתחרה AMD. אז הכל בסדר, תודה ששאלתם. יותר נכון לומר, "טודו בום" ! מבחינתה של אינטל, רק שימשך כך. https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001295037

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by ScreameR,

לא מצאתי שוםמדריך שמראה איך לשים משחה טרמית על מעבדים מסוג P4 יש לי ארקטיק אלומינה, ואני לא מבין אם לכסות את כל המעבד כולל החור שיש בו ???

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  5. שלום, אני צריך מעבד חזק יותר, כרגע אני עושה סטרימינג על 720p והמעבד נמצא בשימוש של 100% כל הזמן והמחשב מקרטע, זיכרונות הראם עומדים על 90%. התקציב שלי ממש נמוך , בסביבות ה 300 ש"ח. אני מניח שזה יהיה מעבד יד שנייה, אם בכלל. מה האפשרויות שלי? -אם אין משהו במחיר הזה אז מה ההמלצות בכללי? מעבד: Intel 3.2GHz 6MB Core I5 1150 QUAD 4460 כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 6GB GDDR5 לוח אם: MSI Haswell 1150 H81ME34 H81 זיכרון פנימי:ADATA CL9 XPGV1.0 4GB DDR3 1600MHZ זיכרון פנימי 2: Crucial DDR3 4GB 1600 CL9 Balistix Sport XT 1.5V Crucial Retail ספק: A.PFC Thunder 450W CoolerMaster דיסק קשיח: C…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  6. טוב אז קיבלתי מתנה (שמן הסתם אני לא יכול להחזיר או לשנות למשהו אחר) שני גיגה זיכרון ב-4 שבבי 512מגה. הדגם הוא Corsair Value Select 184-Pin PC3200 (DDR400) Non-ECC 2.5CAS זה עדיין סגור באריזה (עודף זיכרון מאיזשהו פרוייקט של מישהו שעזרתי לו לאחרונה). חשבתי למכור אבל אין לי --- להתעסק עם זה. אמרתי לעצמי "טוב! הגיע הזמן לשדרג" (משהו שאני דוחה כבר שנים) והתחלתי לחפש לוח-אם ומעבד. לאחר קריאת כמה מאמרים מרתקים ב-anandtech החלטתי שבא לי על ה-dual core הסקסיים של AMD. אוקיי כמעט וקניתי את ההמלצה שם ל-DFI LANParty UT nF4 Ultra-D ואז אני רואה שלוח-האם הזה לא אוהב זיכרון "זול" במיוחד של Corsair! ממה שראיתי יש שתי דרכים לעקוף ת'בעייה: לעשות underclock לזיכרון (בעסה) או להגביר voltag…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by alianyn,

התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???

8. Started by redead,

מדובר בסוקט 939.. למישהו יש הערות בנושא? כדאי לא כדאי ולמה? או אולי מעבד אחר? תודה..

• 20 תגובות
    • 963 צפיות
  9. ראיתי ש-AMD הוציאו מעבד חדש מסדרת ה-X2 בשם 7750. המעבד החדש אמור להגיע לארץ? כי אני חושב שקראתי איפשהו שיצאו רק 1000 יחידות נסיון.

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  10. Started by ABITIS7V2,

אני מעונין לעדכן את הביוס במחשבי יש לי לוח אם ABITIS7V2 אשמח אם תעזרו לי ותביאו לי קישו ר להורדה והדרכה כיצד לעדכן אותו עיינתי כבר במדריך רק שלא הבנתי כלכך מה עושים עם הדוס.

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by nitzanj,

אני מחפש משהו שיהיה זול אבל יחזיק מחשב אמיתי (לא איזה atom). המחשב יהווה HTPC, צריך לתמוך ב-FHD בצורה חלקה לחלוטין. ככל הנראה הוא גם יתפקד על תקן 'שרת אחסון' אז צריך 4 SATA אבל לא צריך ביצועי כתיבה/קריאה מרשימים אז SATA III זו לא דרישה. כרגע שמתי את העיניים שלי על שילוב בסגנון הזה: Intel Core i3 2100 MSI H61M-E23 מדובר על סדר גודל של 800 ש"ח (tray). ייתכן ואני אוכל להביא באותו מחיר (ואולי קצת פחות) i5 2500. האם יש חבילה זולה יותר שתיתן את אותם ביצועים (או חבילה במחיר זהה שתיתן ביצועים יותר טובים..)? תודה. * אני אשמח לקבל תשובות גם ביחס ל-i5 וגם ביחס ל-i3 כי אני עוד לא יודע אם אני אוכל באמת להשיג את ה-i5.

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איך לפתוח את המכפלה מהעבד הוא אם ליבת פלומינו החמה חחח קיצר אני חייב לפתוח את המכפלה בנתיים אני תקוע אם המעבד הזה עד שאני יקבל 2500+

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by Pitzinyelo,

האם הלוח הזה טוב לOC?

14. שלום, יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1525, מערכת הפעלה Vista Basic 32bit. המחשב עבד די לאט (לא נורא), לכן רציתי לשדרג RAM. היה לי 2 יחידות של 1GB RAM, וביקשתי להחליף לשתיים של 4GB. לאחר שלטענתם שידרגו, הפעלתי את המחשב במעבדה שלהם והוא על נורא לאט... שאלתי למה המהירות לא השתנתה ואמרו לי שאם רציתי לשדרג מהירות אני בכלל צריך להחליף Hard Disk וזה עוד 500 ש"ח... אמרתי שאני אבדוק איך אני מסתדר עם המחשב ואז אולי אחזור להחליף את ה-Hard Disk. כשהפעלתי את המחשב בבית הוא עדיין היה נורא נורא איטי ורציתי לבדוק אם באמת שדרגו לי את הRAM. לחצתי על "מאפיינים" ב"מחשב" וראיתי שכתוב באמת 4GB RAM, אבל זה הרגיש לי מוזר שזה לא שדרג אפילו בקצת את המהירות של המחשב, אז הפעלתי את מנהל המשימות וב…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  15. יש האומרים שסטפינג BH-E6 הוא יותר מוצלח, ולכן אני מנסה להבין איזה סטפינג יש לי... ה-CPU-Z בגרסא האחרונה שלו אומר שיש לי BH-E4, ולעומת זאת, ה-Everest (גם בגרסא האחרונה) אומר שיש לי BH-E6, למי להאמין? לפי הביצועים של המעבד שלי, אני הייתי מאמין ל-CPU-Z, מכיוון שהכי הרבה שהצלחתי להגיע עם המעבד שלי זה 2500MHZ... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by Xian,

שלום, לא מזמן המעבד, לוח האם, או שניהם מתו. לכן, אני מעוניין לקנות חדשים. זהו המפרט הנוכחי: Intel i5-750 Gigabyte GA-P55A-UD3 Noctua NH U12P G.skill DDR3 1300 2x8GB ATI HD5850 Intel X25-M 80GB Samsung Spinpoint F3 1TB Seasonic X-650 CM HAF 932 חשבתי על קניית Intel i5 3470 ולוח האם Gigabyte H77-D3H. השאלה היא, האם ישנה תאימות מלאה בין אלה והרכיבים לעיל, והאם אלה "יספקו" את כלל הדרישות שלהם. שנית, האם המעבד ולוח האם מהווים החיבור האופמטימלי לתקציב בסביבות 1500 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by Grave Digger,

שלום - אתם בטח זוכרים אותי עם המחשב עם ATHLON XP 1800 ולוח אם של SOLTEK מארה"ב... אז ככה - כנראה שההרכבה של אבא שלי הייתה קצת דפוקה וחדר דבק טרמי למעמד של המעבד בפנים אבל לא משנה, הלכתי לחנות פריבל מחשבים פה בשכונה למטה, והוא בדק לי את המחשב ואמר לי שאני צריך לוח אם חדש אז קניתי לוח אם, הוא המליץ לי על לוח של ELITEGROUP בצבע סגול עם 5 PCI 'עם ATA133 וכנראה עם RAID. אני שואל איך הלוח הזה??? הוא גם תומך ב-DDR 333, המוכר חבר של אבא שלי אז ככה שהוא לא יעבוד עליי. נ.ב: המוכר הופתע שיש לי לוח אם של SOLTEK, הוא אמר שהם (SOLTEK) שולחים לו כל יום הודעות שיתחיל לשווק אותם בארץ והוא לא רוצה כי הוא חושב שבארץ לא יקנו לוחות כאלו כי כולם הולכים על ASUS - GIGABYTE וכו'... אז אמרתי לו …

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מתחיל להרכיב עכשיו מערכת מחשב לעצמי, ורציתי להתיעץ איתכם כיצד לבחור לוח אם וזכרונות, כבר הרבה זמן לא התעסקתי בדברים ככה שאני לא יודע מה אני צריך, אבל ישנם כמה פרטים שאני יודע שאני צריך 1. לוח אם - - אני רוצה לוח אם ל1156 - המעבד יהיה או 750 או 860 - נדרשות יציאות SATA, עדיפות לIDE - הלוח ישב בתוך מארז antec p180 - לכן הוא צריך להיות מתאים לגודל - pci-e x16 - חובה - crossfire\SLI - אופציונאלי - עדיפות לכרטיס קול טוב ( מתכנן להוציא תא הסאונד עם HDMI - זה בכלל משנה איזה כרטיס קול יש לי?) - usb - כמה שיותר יותר טוב - fire wire \ e sata - עדיף אבל לא חובה - gigabyte lan חובה - חברה מוכרת - חובה - המחיר חייב להיות כמה שיותר זול זכרונות - 2x2G - DD…

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by itzik52,

יש לי לוח אם של MSI 6309 V1.0 שהביוס עודכן ל V1.8 האחרון שתומך גם ב AGP X4. יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 64M שהוא כמובן AGP X4. התקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia וכאשר אני ניכנס להגדרות של הכרטיס דרך הדרייבר אני רואה שהכרטיס מזוהה כ AGP X2, הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם אפשרות של הגדרה AGP X4 אך ללא הואיל גם כאשר התקנתי את המערכת מחדש. יש למישהו רעיון לפיתרון? ???

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by 3idan,

שלום אני רוצה לקנות מחשב ובוא מעבד 2.8 רציתי לדעת עם יש למישהו מעבד כזה ועם יש איך הוא??? בבקשה תעזרו עידן

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by Wolf-Net,

שלום שמי זאב, אני ממש צריך את עזרתכם בקשר לבחירה אז בבקשה תרשמו לי בכנות תודה רציתי לדעת איזה לוח אם, הוא הכי מומלץ - אבל בעיקרון שיהיה לו: AGP 8X, FSB 800Mhz, שיתאים למעבדי Intel בלבד (לא משנה איזה מהירות מעבד), *ואם אין לוח אם בלי Sound, LAN זה לא חובה ממש. המחיר ממש לא משנה לי (אני מסודר ) והלוח אם מיועד למשחקים ולגלישה ברשת. אז בבקשה תרשמו לי את סוג הדגם, החברה שמייצרת, ואם אפשר גם מחיר, ואם יש לכם איזה המלצות בבקשה. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by Moo^Moo,

אני רוצה להתחיל לשדרג את המערכת... אני בדילמה. או שאני יקנה מעבד יותר מהיר ובעתיד יקנה לוח. או שאני יקנה עכשיו לוח (אחד עם אופציה לO\C) ויקנה בעתיד מעבד. דרך אגב, עד איזה מהירות מעבד אני יכול להכניס לGRARIBLDI שלי? ואיזה זכרונות עדיפים, DDR 333 או RDRAM 800? אחת אחרונה, יש לוחות אם שיש להם שני סלוטים לRDRAM ועוד 2 לDDR. בגלל האפשרויות OVERCLOCKING המוגבלות של הRDRAM אני שואל אם יש אפשרות לעשות בלוח כזה רק O\C לDDR, כלומר הימצאות של RDRAM במערכת לא יפריע להישגים גבוהים יותר בO\C? בתודה MOOMOO עריכה: לדעתי האפשרות של לקנות לוח יותר נכונה לי עכשיו. אני צריך את הלוח הכי זול שהכי טוב לאוברקלוקינג חשבתי על EPOX או ABIT. אשמח לישמוע עצות לזה + איזה קירור עדיף ל1.4,משהו שיתן ביצ…

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  23. שמעתי שאינטל הורידה את המחירים כדי לחסל את אי אם די .הנה למשל כפול ליבה של אינטל.המחיר שלו ירד לאדמה .השאלה אם כל ההנחות האם שווא היום לעזוב את האי אם די ולעבור לאינטל ?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  24. שלום, איזה לוח אם יספק לי את הביצועים הכי טובים לכרטיס מסך HD4850 אני חייב תשובה דחוף כי אני קונה יהום את המחשב.. תודה

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by shiranbi,

אנא הסבירו לי את ההבדל האמיתי בין (בצורה שגם מבין לא גדול יבין) : Asus A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra ל Gigabyte GA-K8NF-9 nVidia nForce4 ל Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 ולמי הייתם מציעים לקנות כל אחד מהלוחות הנ"ל

• 1 תגובה
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים