עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kakikwaski,

לי ולחבר שלי היה וויכוח קטן, אני אמרתי שעדיף כרטיסים של ASUS והוא אמר שGigabyte טובים יותר. מה לדעתכם יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  2. יש לי 4 סלוטים בלוח אם 2 מהם תפוסים עם KINGSTON 1GB 800MHZ CL6 עכשיו אני רוצה לשדרג ל4GB ראם אני לא יודע אם שווה לי למכור אותם ולקנות פעמיים 2GB שיצא יותר יקר או פשוט לקנות עוד 2 זכרונות כמו הנ"ל ולמלאות את כל ה4 סלוטים שיוצא יותר זול עכשיו השאלה פה אם כל ה4 סלוטים מלאים זה עדיין יהיה DUAL CAHNNEL?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by roee7777,

לפי מה נקבע מספר החריצים שיש לסוקט? זה נכון שבגלל שיש בלוח רק דואל צ'אנל זכרונות אז קבעו רק 1156?! איזה חסרונות יש לסוקט הזה שאין ל1366 ?.. תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  4. בגלל פרישת החברה מייצור לוחות אם ?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  5. שלום, יש לי כרגע 4GB כמו שרשום במפרט מחשב שלי בצד. כשאני משחק בקרייסיס ו-COH או כל משחק כבד אני מרגיש הרבה תקיעות, הדיסק הקשיח אצלי טוען כמעט כל רגע (במקרים כאלה פעם הבנתי שזה קשור לכמות ה-RAM). אז אני שואל אותכם, האם כדאי לשדרג את הזיכרון?! או אתם חושבים שזה נובע ממשהו אחר?! נ.ב. ב-XP לא קרה לי את זה והמפרט נשאר אותו מפרט.

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by milgy,

שלום ברשותי מערכת AMD עם לוח אם GIGABYTE עליו קיים כ.קול של ATI לפי מה שהבנתי עדיף לקנות כ.קול חיצוני כדי לחסוך במשאבים של לוח האם האם זה נכון ואם כן כמה זה משמעותי ועל מה זה משפיע ?? האם שווה להשקיע 240 שח על כ.קול חיצוני ולעזוב את המובנה לנפשו ? (יחס עלות תועלת) תודה לכל העונים שי מילגי

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by tal75,

שלום, נשלחתי מפורום מפרטי מחשב אני כבר פחות או יותר יודע מה המפרט שאני הולך לקנות , רק לגבי הלוח אני לא בטוח, הוא נראה לי קצת אובר קיל. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ומהיר, אני לא אעשה OC ואני רוצה שיהיה לו כרטיס סאונד און בורד לא של REALTEC כי אין לו תמיכה באוויד זה המפרט, תוכלו להמליץ לי על לוח אם ראוי איכותי, עמיד מהיר עם חיבורי USB3 וSATA3 ומעל 6 הרד דיסקים פנימיים וכמה שיותר חיבורי USB במחיר הוגן? מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1290 לוח אם: ASUS P6TD DELUXE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1688 זיכרון: Corsair XMS3 16GB (3 x 2 GB) DDR3 1600 CL9 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪680 כרטיס מסך: PNY-QUADRO FX580 512MB GDDR3 - RETAIL אחריות: של…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  8. קודם כל מפרט: Intel Pentium E2180 S775 Conore Intel Gigabyte G33M-S2L 2GB DDR2 800 HD 3650 512MB 2GB Kingston Value‎ או ‏2GB G.Skill Blue HS‎ או ‏2GB Mushkin Value HS‎ שלושתם 800MHZ DDR 2 ואותו מחיר. (רוצה לשדרג מ2GB פשוט ל4GB הWIN7 לא סוחב כלכך עם 2GB) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  9. שלום אנשים. אני מעוניין לדעת מהו לוח האם המשתלם ביותר למערכת Core i7 מבחינת המחיר-תמורה. כלומר, הריימפייג' II הוא ההפך המושלם ממה שאני מחפש. אני מתכנן לעשות OC ל-920 לבערך 4.2GHZ. הוא יקורר בצורה הטובה ביותר שניתנת. אין טעם לציין תקציב מכיוון שאקח את הלוח המשתלם ביותר ביחס למה שהוא מציע. תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  10. אהלן, במהלך שידרוג מחשב איטי. הגעתי בשעה טובה לסוף, מעבד ולוח אם. מעבד אני כנראה ילך על ה-E8400. (או שיש למישהו המלצה גם לזה?) בלוח נתקעתי. אני צריך שהלוח יתמוך ב-E6300 הזקן שלי. (1.86ghz@2.4ghz@345x7) כמובן חייבת להיות תמיכה ב-DDR2 1066mhz. חייבת להיות בתמיכה מלאה (PCI-E 2.0) ב-HD4850 שלי. הלוח חייב לעמוד בבאס יציב של 400. הלוח חייב להיכנס לתוך ה-CM 690. ועוד שאלה שלא בדיוק קשורה כי אני מתעצל לפתוח אשכול, האם ל-Corsair 450VX שלי, תיהיה בטוח להחזיק את כל הסיפור הזה? (בהנחה שאני מוסיף E8400, ונותן לו בראש) אז מי המועמד הראוי? מי שמצביע משפיע.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  11. בהנחה שאני מעוניין לרכוש שני סטיקים של 8G 1600 Mhz ישנן חברות רבות, דגמים רבים וצבעים שונים מה עלי לבדוק במאפייני הכרטיס כדי לדעת שזהו הכרטיס המתאים לצרכים שלי ? בעבר הכרטיסים היו ללא ה"כרבולת" (הקירור) האם זה משמעותי למשתמש הקצה או משמעותי לחברות היצרניות... האם מהירות הזכרון 1333/1600/ 1866/2133/2400 הוא השיקול המרכזי בבחירה ? אשמח לקבל כל מידע מקצועי (ולא רק תקנה דגם X) שיסייע בידי לקבל החלטה בנושא הזה בהתאם לצרכי. (גיימיינג ועיבוד ווידאו) תודה

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  12. שלום. אני מנסה להבין על מה מצביע ערך ה AUX בתוכנה AIDA64 תודה!

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by ivry,

שלום במהלך חודש ינואר אני מתחיל ללמוד עריכת וידאו (premiere) ובכוונתי לעסוק בתחום העריכה באופן מקצועי כרגע החומרים שלי הם ברזלוציה גבוהה תוצרי DSLR שאלותי לאחים המומחים כרטיס גרפי 570 בגלל דרישות התוכנה ומגבלת התקציב איזה מעבד יענה על צרכי ?האם כדאי להסתפק בI5 מומהר קלות האם I7 הוא אופטימלי ולא לחשוב בכלל על גרסת E שאלה נוספת בנוגע לזיכרונות מה להעדיף 8 גיגה של 1600 או 16 גיגה של 1330 עוד משהו האם יש בסוף השנה מזיכרונכם מבצעים ששווה להמתין להם תודה יקרים

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by ami-365,

הלוח שעובד כרגע-asrock h71m-dgs עם מעבד I7 3770...הלוח הנוסף שברשותי הוא של Intel dh61cr ממה שבדקתי מצאתי שהאינטל פחות מהיר מהאסרוק אבל יותר יקר בשוק.... מה השילוב הכי מתאים לדעתכם..? תודה

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  15. Started by SUPER300,

אני מחפש לוח אם טוב שיתמוך בשני כרטיסים בSLI ועם מספיק פאזות שיספקו מתח יציב למעבד. מה אתם אומרים על זה: GA-Z77X-UD5H יש לכם המלצה על לוח אם טוב אחר בתקציב של 1000 שקל? אשמח להרבה הצעות וגם נימוקים להצעות.. תודה

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  16. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

כמה אמורים לעלות מעבדי ה-ATHLON XP החדשים שיפעלו ב-166mhz עם 512cach? כמה יעלה לוח תואם טוב למעבדים האלה? וכמה הם יעלו בערך עוד חודשיים? תודה מראש, gonzila

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  17. שלום לכולם ראיתי באתר באחד הימים הסבל על איך להתקין ארדיסק בגודל 40 ג'יגה על לוח אם ישן שיכול לקרוא עד 30 ג'יגה ואני לא מוצא את אותו הסבר. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך עושים זאת או יותר פשוט לשלוח לי את הקישור להסבר באתר תודה רבה אוהד :

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by gondor,

מקווה שהשאלה לא יותר מדי טפשית אבל אני באמת לא יודע מה הכוונה בלוח אם עם GBL ....

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by amigamerlin,

לוח אם שאפשר להרכיב עליו כמה מעבדים (שרת, למשל) ובנוסף, להרכיב עליו כרטיסי מסך SLI שאפשר לחבר בינהם? קיים כזה? אני רוצה להרכיב עליו שני מעבדי M7040.

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by Markis,

אני מתנצל מראש על הבורות, ובגלל הדחיפות לא חיפשתי לעומק בפורום: אם אקנה זיכרונות ddr2 667mh כאשר הלוח בעל צ'יפסט 965 והמעבד הוא e6300: מה יכולות האוברקלוק של זיכרון כזה ? בתודה.

• 19 תגובות
    • 921 צפיות
  21. היי, זה המפרט (מה שרלוונטי) הכרטיס מסך כרגע יהיה 6600GT בין שנה וחצי עד ליציאה של חדשים בהתחלה הלכתי על ה TWINMOS - 2GB ואז התחרטתי ורציתי לקחת את ה OCZ DDR800 שני ג'יגה, אבל לוג'יקפיסי אמרו שהם כנראה מוציאים אותם מהמלאי כי הם פשוט לא מגיעים (כבר מספר שבועות) אז בעצם נשארתי מבחינתם אם CORSAIR שעולים ממש המון כסף בשביל מישהו שלא מתכנן OC (לפחות לא אחד רציני...) אז האם לקחת את ה TWINMOS? האם לקחת את ה TWINMOS TWISTER? האם לקחת בכלל TWINMOS ארבע ג'יגה? (אם אני הולך להתקין VISTA 64BIT...) אשמח ליעוץ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by shaharZur,

שלום, אני מחפש לוח אם איכותי בעל יציאות שיתאימו לשדרוגים בעתיד במחיר של 600 שקל ואני צריך עצות. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by tal_levi1000,

אני לא ממש מבין בתזמונים ואני חושב שזה מה שעוצר אותי יש לי GSKILL FX הנה תמונה מהביוס אני פשוט לו יודע איזה לשנות :-\ תודה מראש לעוזרים טל [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by סער_שי,

מצאתי דרך לדחות את הקנייה! אני אשתמש במחשב הישן שלי. לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם (אולי כי הוא פנטיום 3 750MHZ. מישהו זוכר?) עכשיו דילמות חדשות: לקנות את הקונרו כשהוא ייצא או לקנות מעבד D רגיל (במחיר נמוך מאוד) ולחכות לירידת מחירי הקונרו (אולי בעקבות איזו יציאה של AMD)? אני שוקל ללכת על הקונרו הכי זול, לא מאמין שבתקופה הקרובה אני אצטרך משהו יותר טוב, ואני גם אעשה לו OC מתון (אבל לפי מה שהבנתי עם OC מתון אפשר להגיע עם הקונרו גם להאצה של 1GHZ ויותר). אם הוא יעלה כמו ה-930 אז למה לא? (מישהו מהמר על 1000 ש"ח?) כמה זמן ייקח לחנויות בארץ למכור את הקונרו אחרי ההשקה? מקווה שגם הלוחות יגיעו מהר. לא יודע כמה הפנטיום 3 הישן שלי עוד יכול לסחוב.

• 17 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by rotman,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה? האם יש משהו מקביל שעדיף? בהנחה שבכל מקרה , אני הולך להוסיף עוד 60 ש"ח בשביל בקר IEEE 1394 כי אני חייב FW עריכה : אני לא עושה OC , שכחתי לציין את זה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.