עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי לכולם האם ניתן לדעת איזה CHIPSET מותקן בלוח אם כלשהו ? (VIA, INTEL .....) האם יש אפליקציה כלשהי המזהה איזה CHIPSET מותקן ? תודה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. Started by Idanbs,

לחבר שלי יש שתיי מקומות לזכרונות.. כל אחד מהם מלא ב512 הוא רוצה להוסיף עוד 512 אבל אין לו איפה להכניס.. האם יש אפשרות לקנות תוספת מסויימת כדי להוסיף עוד זכרון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. נגיד ואני רוצה שהאנטי-וירוס תמיד יפעל על ליבה ראשונה ומשחק מסויים על ליבה שנייה על מנת שלכל אחת מהתוכנות יהיה מרחב עבודה משלה. האם הדבר קיים או אפשרי תיאורטית? תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  4. נכנסתי לאתר של gigabyte ושמתי לב שבמפרט של לוחות האם בצ'יפסט x58 רשום לגבי הזכרונות "memory - Dual/3 channel memory architecture" לפי מה שאני יודע מעבדי הx58 מחייבים זכרון משולש אבל עכשיו אני רואה שהמפרט בלוח אם סותר את זה. השאלה בנושא למעלה תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. האם אם אני אקנה איזה OCZ של 3500/3700 ואני לא מתכוון לעשות OC האם אני אוכל לשים אותם..? לא תיהיה בעיה? והאם זה ישפר את הביצועים ? או שלהישאר עם 3200? תודה!

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  6. Started by blabla2002,

האם משהוא קנה בארץ ובמיוחד אם בזיגזג 939 box ומצא קופלון לhl 2 שמה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. האם זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by liiight,

אני יודע שבזמנו דווח בחדשה על הלוח biostar NF4ST-A9. אני מהמסכנים עם כרטיס מסך חזק בAGP שלא יכולים להרשות לעצמם לקנות כ.מסך חזק חדש בPCI-EX... נ.ב אם כבר דיברו על הנושא הזה כאן אני מתנצל מראש.

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  9. יש באתר פרסומת ללוח MSI K9AGM2-FIH, האם ניתן להשיגו בארץ ומה מחירו ? תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  10. ובאיזה חנות אפשר למצוא כזה לוח אם יש בכלל....

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by benma,

מחשבים שהכל מובנה על לוח האם. לוח אם מסוג MINI ITX ומעבדים מסוג CELERON, AMD,VIA, PENTIUM-M ? אם כן, אפשר לקבל לינקים לחנויות? תודה.

12. כי לא מצאתי כזה... כל מה שראיתי היה ערכות של 2X2GB... אני מחפש זיכרונות שכל סטיק לבדו יכיל 4GB. יש כאלה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. GA-945P-S3 האם יש בו כרטיס מסך מובנה..? וכרטיס קול..?

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  14. יש לי לוח אם - Gigabyte GA-7S748.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  15. האם ידוע לכם על בעיה מסוימת?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  16. אהלן יש לי עכשיו 512 RAM של שני סטיקים של 256 אני הולך להוסיף עוד סטיק של 256.... האם תהיה בעיה? אין לי דואל צ'אנל וכאלה

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  17. באחד הפורומים כתוב שיש בעיות עם GIGABYTE GA-8SQ800ULTA עם כונן קשיח AD 80MB 8MB CACH מה האמת

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. האם יש בעיה להעביר לוח אם וזיכרון RAM בבדיקה ביטחונית בשדה התעופה ? האם יכול להגרם נזק כל שהו בגלל הקרינה של המשפקף הבטחוני שלהם ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by izhark,

ת'רד מעניין בTH (מופיע גם בפורומי חומרה אחרים, כולל של AMD י) http://www.tomshardware.co.uk/forum/248265-10-phenom-exposed-shipping-flaky-cores למי שאין כח לקרוא הרבה אנגלית: הטענה היא שבחלק מהפאנום שנמכרים, אחד הקורים (תמיד אותו קור) דפוק, ומגביל את המהירות האפשרית לOC. לפעמים זה אפילו במהירות סטוק

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  20. הכותרת אומרת הכל

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  21. שלום אנשים, במחשב החדש שאני קונה יש את שני הרכיבים הנ"ל. המחשב מעודכן עם הביוס האחרון. לפי הבדיקות שנעשו בחנות, כנראה שיש בעיית תאימות בין המעבד Q9550 stepping E0 ללוח האם ASUS P5Q PRO - המחשב קורס בבדיקת מאמץ. עם אותו המעבד בstepping C1 אין שום בעיה. האם מישהו מכם נתקל/ יודע משהו על בעיה כזאת? אודה לכם מאוד על תשובה. דרך אגב, לפי האתר של ASUS לא צריכה להיות בעיית תאימות. למרות שבעדכון האחרון הם תיקנו מספר בעיות תאימות עם stepping C1.. גילי.

22. הם לא מופיעים ברשימת המאושרים של אסוס (ממש מאושרים ... עד הגג ) לוח: P5B זכרונות: SuperTalent 2x512 DDR2 667Mhz http://www.supertalent.com/products/product_detail.php?PN=T667UA512I

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  23. אני מתכנן לקנות מחשב + ציוד מקיף בתקציב של 12,000 ש"ח. כרגע אני מחכה לכרטיסי המסך שיצאו בעוד חודש+.. האם יש טעם לחכות עד לינואר כדי לקנות את המעבד החדש או להתפשר על הQ6600? כי זה בסה"כ המתנה של חודשיים נוספים ולא בוער לי לקנות מחשב חדש בחודשיים הקרובים. מטרת המחשב: עריכת סרטים (חובבן), גרפיקה ממוחשבת, הורדות, סרטים, מוזיקה ומשחקים. צריך מעבד חזק למולטי טסקינג.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. או QUAD CORE ...יש דברים כאלו?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.