מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, נכנסתי לכמה אתרים לבדוק זכרונות ואני רואה שהמחירים ממש קפצו לעומת שנה שעברה. אני מניח שזה ייצור מופחת עקב המעבר ל DDR3. יש בזה משהו? בכל מקרה, התקציב שלי הוא 600 שקל אם כי אשמח לשלם כמה שפחות. אשמח אם ההצעה תהיה מחנות IQPC כרגע יש ברשותי 6 גיגה אבל שניים יעברו למחשב אחר כך שבסופו של דבר לאחר הקניה יהיו לי 8. הזכרונות הנוכחיים שלי פשוטים מאוד ואני בכלל לא זוכר את הפרטים שלהם. זוכר שהם 800MHZ אבל לא זוכר תזמונים וכאלה. אני מניח שעקב כך שהם ממש פשוטים אין מה לקנות זכרונות "איכותיים" שכן בכל מקרה הזכרונות החלשים יקבעו את הטון. תקנו אותי אם אני טועה אני עובד המון עם תוכנות תלת מימד כמו מאיה וגם לא מעט עם פוטושופ. (כרגע למשל אני עובד בפוטושופ על קובץ 8K). …
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח אם P5LD2 של אסוס והבנתי שהוא יכול לתמוך בקונרו אם הוא עם REV 2.01G אבל איך אני יכול לדעת כאשר אני קונה אותו??? האם רשום משהו על האריזה??
-
- 8 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני חדש עכשיו, אני מעוניין שתמליצו לי, איזה לוח אם מהבאים מומלץ יותר: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה בסדר..........תקציב עד 470 ש"ח מקסימום... בדיואל !!!
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן ברשותי p4 3000 prescott 1mb cache 800 fsb ve board asus-mx קיצר תחילה המחשב היה מיועד לאבא שלי ולכן לקחנו לו בורד עם כרטיס מסך מובנה. בכל אופן , משום מה , הבורד תומך ב 800 FSB אבל משום מה המעבד רץ על 1500 MHZ דהיינו חצי מהירות - 400 MHZ יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/Intel-Ivy-Bridge-LGA-1155-CPU-maho-bay,14012.html#xtor=RSS-1811
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים . יש ברשותי 2 זכרונות DDR שעובדים בDUAL - ביחד 512, של קינגסטון CL3 . האם אני יכול לחבר עוד סטיק אחד של 512 והם יעבדו כמו שצריך ? (סטיק של SAMSUNG CL3 ) . לוח אם: gigabyte k8nsc939 מעבד: amd athlon 64b 3000+ venice core . בתודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום.....ברצוני לרכוש מחשב המחשב יהיה מיועד בעיקרו לעריכה לכן בחרתי במעבד quad 6600 עקב ידיעה שהוא יתמוך בעתיד בתוכנות עריכה לגביי הלוח אני יודע שאני רוצה לוח עם חיבור firewire בשביל חיבור למצלמות וידאו וחיבור esata לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים גדולים שיחוברו בעתיד כמובן שכרטיס מסך און בורד ממש לא הכיוון......עקב כך התמקדתי בלוחות של asus p5k שעונים על הצרכים האלה יש כמה לוחות כאלה של asus p5k ובינהם אני לא יודע להחליט עקב חוסר הבנה מה ההבדלים בינהם לדעתי אני יגיע למקסימום 4 גיגה זיכרון פנימי,כך ש-4 סלוטים מספיקים ניראה לי בנוסף אני אשמח לעשות בעתיד over clock ואשמח בלוח שיהיה טוב לזה אני מוכן להשקיע 500-600 ש"ח על הלוח איזה לוח יתאים מבינהם???
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ein le ivrit po az ani ihtov be anglit i going to get new comp with q6700 and 4gb ddr2 900 mhz i wont do OC on the beginning - but for later - i heard the p45 is the best choice i need to choose from here http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_270_86_1198_2783 yea they are little expensive i know but i buy from there asus p5q pro is very good choice but very expensive so gigabyte p45 is the best choice isnt it? what is the best choice for LITTLE-MEDIUM OC - i need cheap choice - i dont know the diffrent between all those p45 - 2 many toda
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
החלטתי לחבר את הכניסה המובנית של המארז שלי לחיבור USB 3.1 GEN2 בלוח. המתאם הגיע היום. חיברתי וההתקנים לא זוהו. נסייתי לחבר חזרה את המתאם למקומו הישן בלוח (gen1). לא נכנס. ובדקתי וראיתי שאחד הפינים התעקם. השכבתי את המחשב ובזהירות רבה יישרתי אותו. נשארתי איתו ביד. הלך חיבור אחד. לא נורא אמרתי לעצמי, קניתי לוח יקר יש 2 חיבורים קדמיים, נחבר לשני. השני נמצא בזווית קצת קשה, מתחיל להכניס בשיא העדינות, מרגיש התנגדות ומיד מפסיק. התוצאה - 3 פינים עקומים. אפילו לא מנסה ליישר אותם בלי להוציא את הלוח. החלפת מתאם פשוט השאירה אותי בלי USB3 קדמי. למען הסר ספק - הרכבתי מאות מחשבים בחיי, היום אני מתעסק ברכיבים עדינים בהרבה בלי למצמץ. הלוח הוא asus x399-e…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בחרתי לקנות את הכרטיס מסך של MSI דגם GeForce 4 Ti4400 אם אני יקנה גם לןח אם של MSI האם הכרטיס מסך יעבוד בצורה הכי טובה? יש קשר? אם לא ...אז על איזה לוח אם אתם ממליצים עד 900 שח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בתחילת מרץ מחשב חדש בתקציב של כ- 3,800 ש"ח לטובת עיבוד תמונה והרבה תלת מימד (מידול בעיקר). אני מאוד לחוץ בכסף, ומחפש דרכים לרדת בתקציב אך לא באיכות ובביצועים. מכיון שהשקט קריטי לי (לא יכול להתפשר בכך בכלל), אני מבין שעליי לשריין כ- 700 ש"ח עבור מארז+ספק, וזה דוחק אותי תקציבית מאוד. בהתחלה תכננתי לרכוש מעבד E6750 (מרובע ליבות פשוט יקר לי מדי), אבל לאור הנ"ל אני יותר ויותר שוקל את האופציה ל- E2180 ולעשות OC. השאלה שלי היא האם אכן כדאי לי להשיג את החיסכון בצורה הזאת, האם הביצועים של E2180 ב- OC יתנו לי את אותן תוצאות כמו E6750 ללא OC?? כשעסקינן בתלת מימד. תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מתכנן oc וקונה כמה חלקים ביניהם זיכרון. איזה זיכרון יתן לי ביצועים יותר טובים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1654 או ה-adata viesta ddr4000 שהוא יותר זול אגב.. מה דעתכם? הרי נראה לי שאצלי עדיף latency כמה שיותר נמוך ולא כמה שיותר מגה הרצים....?
-
- 8 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ישנם זכרונות זהים בנפח ובשם כמו DDR400 כאשר ההבדל בינהם הוא בקצבי העבודה מבחינת דפקי שעון. האם בלוחות אם ישנה מגבלה מבחינת תמיכה במהירות קצבי עבודה של הזכרונות, או שכל לוח יכול לעבוד עם זכרונות הכי מהירים שקימים. במילים אחרות בבנית מפרט אפשר לקנות זכרונות מאד מהירים או שמקצב מסוים זה יהיה בזבוז כסף.
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
זכרונות PI לעומת זכרונות PK - מה ההבדלים ?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, אני מוגבל מבחינה תקציבית, כרטיס מסך כבר יש: 9500GT שאמור לספק אותי, הכרטיס קול שלי גם יעבור למחשב החדש. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מעבד כפול ליבה E6300 מהירות 2.8 לעומת מעבד מרובע ליבה Q6700. אני יודע שאין מה להשוות והמרובע ליבה חזק יותר ברוב התחומים אך בשנים האחרונות השימוש שלי הוא יחסית מועט: אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD ומשחקים קטנים פה ושם, קידוד וידאו פעם ב.... מה עדיף? בסופו של דבר אני לא משדרג מחשב כל שנה אלא מחזיק אותו ליותר מ-3 שנים. בלי להתייחס לעלות של המחשב לשימושים שלי הבסיסיים מה המלצתכם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4b549c71443c22f7.jpg הגיוני שאין דבר כזה 12MB BOX?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג Intel D850MV. הנה לינק: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/index.htm?iid=ipp_browse+motherbd_d850mv& הוא טוב?
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול על האופציה לשלב מעבד OPTERON למחשב ביתי. הדגם הוא 146 SOCKET 939 2.0GHZ 64 bit זכרון CHACHE של 1MB שמאוד שימושי לי.. מחשב שמיועד למשחקים וכמובן ישולב עם כ.מסך חזק וזכרון 1GB. איזה לוח מומלץ לקנות עם כזה מעבד? האם הDFI INFINITY NF4U יהיה טוב בשבילו? אפשר לשים למעבד הזה מאוורר BT? תודה רבה. אני מאוד אוהב את AMD, וגם עכשיו אני על AMD. אני לא אוהב את אינטל.., אבל אם המצב הוא שAMD מפגרים קצת מאחורה אני ישקול את המצב בשנית. פשוט במחיר הזה המעבד הזה הוא הכי טוב.. תודה רבה קובי
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן.אני רוצה לקנות את ה930 של אינטל וכשהתקשרתי אליהם אתמול (כדי כבר להזמין) הם אמרו לי שאין במלאי ושהם יביאו בימים הקרובים. היום גלשתי לאתר,הסתכלי בעגלת הקניות ושמתי לב שהמחיר עלה ב120 שקלים! מחיר קודם 995 מחיר נוכחי 1115 WTF?!שיוצא הקונרו המחירים אמורים רק לרדת לא? תודה.
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות אליכם - מזה טרנזיסטור במעבד ? כמה טרנזיסטורים יש בI7 ,כמה ב8086 וכמה ביניהם ? ואני צריך שתפרשו לי כמה קיצורים - SSIC,MSIC,LSIC,VLSIC. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום היום הלכתי ליקנות כמה חלקים למחשב אחד החלקים הוא זיכרון ddr 400 רציתי ליקנות 2 ג'יגה אבל אמרו לי שזה יקר ולא כדאי והציעו לי ליקנות 1 ג'יגה ןלהוסיף אותו ל- 256X2 שיש לי ,ויש לי לוח תומך dual ddr -gigabyte ga k8nf 9 וממה שאני ידעתי לפני זה לא חשבתי שזה לא אפשרי חשבתי שב-dual ddr צריך אותו נפח השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד עם נפחים שונים על הלוח שלי? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
?UL8 s939 ULI 1689 ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? האם אמורה להיות מנורה קטנה דולקת גם שהמחשב מכובה? המנורה נמצאת ליד החיבור לספק והיא דולקת נונסטופ כשזה מחובר גם שהמחשב מכובה. לא שומעים את הצפצוף של הביוס בזמן העליה. חוץ מזה הכל נראה עובד פיקס.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קראתי פה תגובות של אנשים כנגד הלוחות של ASROCK אפשר לדעת מה כ"כ רע בהם שאנשים פה נגדם בצורה גורפת...? משה.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצא הצ'יפסט הנ"ל? ובסביבות מתי הוא מגיע לארץ?
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-