מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
יש לי 4 מחשבים די חדשים כולם Core 2 לוחות אם שונים אבל ברמה גבוה גם האם אני יכול להרכיב את כולם בתוך מארזים דקים וליצור ארון שיהיה שרת? נ.ב אני צריך את השרת בשביל רידור תלת מימד
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לוח 946/945 GZIS של אינטל (לא זוכר בדיוק) בהדלקת המחשב מוצג הלוגו של אינטל ולאחריו 5-7 קוביות מוצגות בתפזורת על המסך כאשר חלקן מהבהבות. במידה ואני מוציא זיכרונות יש ציפצוף, ניתן להיכנס לתפריט הביוס ע"י לחיצה על F2 אבל מעבר לזה כלום! הוצאתי את הבטריה... לא עזר, הפעלתי במצב restore (ע"י ג'מפר) לא עזר, האם אפשר להגיד שהלוח שבק?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
^כותרת אני קונה מחשב עם המעבד הזה ממש בקרוב ואני רוצה לראות איפה הוא מדורג בין כל שאר המעבדים החדשים וכמה הוא רחוק מהם מחכה לזה תודה ועוד שאלה ממש קטנה האם המעבד E5200 הוא המעבד הכי טוב היום לOC? חוץ מהQX אני מדבר על DUOL CORE וגםC2D אני מדבר על תדרים כאילו עם איזה מעבד אפשר להגיע הכי רחוק עם קירור BOX מחכה לתשובות תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, בפורום מפרטים ראיתי הרבה אנשים שמבקשים שיבנו להם מפרט ובונים להם מפרט עם 4 ג'יגה זיכרון קראתי פה כמה הודעות שמערכת הפעלה 32 ביט לא תומכת ב 4 ג'יגה זיכרון כלומר מזהה רק 3.2-3.5 ג'יגה זיכרון אז למה להכניס למפרט מלכתחילה 4 ג'יגה זיכרון אם זה גם ככה לא יתמוך? שאלה נוספת היא, אפשר לשים סלוט אחד של 2 ג'יגה עם מהירות זיכרון לדוגמא 800 וסלוט אחד של 1 ג'יגה עם אותה מהירות זיכרון ושניהם יעבדו בצורה טובה? עם DUAL CHANNEL? וככה לקבל 3 ג'יגה במקום 4 ג'יגה שלא מנוצלים? עוד שאלה קטנה, איזה מעבד מומלץ יותר, E8500 או Q6600? המחשב הינו לעבודה ומשחקים (משחקים כבדים) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם 4G זכרונות 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader לפי הבדיקה ב CPUZ אני מקבל את התוצאות הבאות... האם הכל תקין? לפי מה שהבנתי הם אמורים להיות במהירות 800MHZ.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי תE8400 דגם SLB9J בפוקס פי סי, ואחרי שהרכבתי הכל על הלוח שלי Abit IP35-E יש לי בעיות ממש רציניות. המעבד עובד על טמפרטורה של 98 מעלות קבוע לא יורד ולא עולה ולא זה לא הקירור יש לי סטוק וגם תפרייזר 7 פרו ועם שניהם אותה הטמפרטורה ממש לא מובן לי מה קורה כאן. מישהו אולי יכול להסביר לי ? וגם יש לי לוח GigaByte GA-945GCM-S2l שעשיתי לו עידכון באיוס לF6 והוא מראה תמעבד בטמפרטורה של 35 מעלות עם הסטוק. אולי צריך לעדכן תבאיוס בIP35-E גם ? ועם כן מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין תלוח הזה הוא מסובך מאוד. מה אתם אומרים על הבעיות שלי ?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מעבד, איזה כדאי? 9450? 9550? אולי אחר? ניתן לראות את המערכת שלי בפרופיל שלי לשימושים גרפיים בלבד כולל תלת מימד (3DMAX+AFTER)
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קראתי ועברתי על התגובות בפורום ועוד לא הגעתי לתשובה חד משמעית לשאלה האם באמת יש בעיות זיכרון ב P31 ? אני הולך לקחת 2 של 2 ואני לא יודע אם לקחת P31 או P35. אני מבצע OC עם 5200, מקווה להגיע ל 3 עד 3.4 בחורף. בבקשה אל תגידו שההבדל במחיר זניח, בישבילי לא.
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למטרת עבודה משרדית וצפייה בסרטים(בנוסף לגלישה הורדות וכדומה) המחשב ללא מסך .חשוב לי שיהיו גם כמה שיותר יציאות USB ואופציה לצפייה ב HD : האם הלוח אם הזה טוב לדרישות ומתאים לרכיבים שמסביבו? אם כך איך המפרט הבא מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39268 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤121 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD3650 Silent 5…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקינו לי לא מזמן מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימייט והיא מעט איטית, הבנתי שזה בגלל זכרון הראם. מבירור שערכתי הבנתי שבמחשב שלי מותקנים 2 זכרונות DDR בגודל 256 מגה כל אחד ובמהירות 400 הרץ,כלומר סה"כ 512 מגה. לפי מה שהבנתישזה ממש מעט כדי להריץ את ויסטה בצורה טובה ואני מעוניינת להרחיב את הזכרון. השאלה שלי - האם זה יעיל להוסיף ג'יגה למה שיש לי כרגע - כלומר יהיה לי ג'יגה וחצי ?? האם דבר כזה? בחנות המחשבים אמרו לי להוריד את מה שיש לי כרגע ולהחליף אותם בג'יגה זכרון מכיוון שזה לא יעבוד טוב ביחד...אז מה אתם אומרים ? מה הכי כדאי לי לעשות? הכל בהנחה שאני סטודנטית תפרנית ואין לי מאות שקלים לבזבז על מחשב מפלצתי, הרי כל מה שאני מבקשת מהמחשב הוא אופיס ואינטרנט... תודה לכו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה 2 2GB Kingston Value רציתי לדעת האם ניתן לחבר זכרונות בנפחים שונים יחד ז"א את ה2 החדשים לצד 2 ישנים אותה מהירות(800MHZ) נפח שונה (2*1 + 2*2) האם זה אפשרי אני יודע שמהירות שונה ניתן( יעבוד לפי הזכרון האיטי ) אבל האם ניתן 2 כפול 2 GB לצד 2 כפול 1 GB ? מערכת הפעלה VISTA X64 תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הרכבתי פה מפרט בשבוע האחרון למחשב למשחקים ב 5 אלף שקל ושמתי בו את הלוח אם ASUS P5Q היום נסעתי ל skypc להתייעץ וליראות מי מה מו והוא אמר לי ש ASUS P5Q לא מומלץ בכלל למשחקים ו DFI פיתחה לוח אם מיוחד למשחקים שהוא: לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS ¤738 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392052 מה אתם חושבים? הדגם של DFI באמת מאוד מומלץ למשחקים? רויה =]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים. מי שישים לב התרד הקודם שפתחתי הוא לגבי הלוח שיש לי ASUS STRIKER EXTREME ומעבד שכבר הוזמן Q9450 ובוטל מכוון שלאחר בירור מסתבר שהלוח אינו תומך בסדרת מעבדי Q9 למה? איני יודע אם כך עלי לבחור מעבד אחר אני מעוניין במערכת שתצליך להריץ משחקים חדשים שעתידיים לצאת כמו למשל GTA החדש שיצא בינואר נראה לי. ובעיקר להריץ אפליקציות רבות בו זמנית. אני מתכוון לעשות למעבד אוברקלוק אני עדיין לא יודע של כמה ואיך אבל אני בטוח יעשה!! החומרה שיש לי במחשב ולזה יצטרף המעבד היא: לוח: ASUS STRIKER ETREME 680i קירור מעבד: TRU120E + SFLEX 1600 ספק: corsair 650TX זיכרון: OCZ REAPER 800 4G 4X1 כרטיס מסך: XFX Nvidia 7950GX2 ואליו יצורף כנראה עוד אחד כזה או 9800GX2 מסך: SAMSUNG Syncmaster 2…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא סגור בדיוק על איך רייד עובד אבל נראה לי שצריך בקר חיצוני בשביל לחבר שני קשיחים שיעבדו ברייד... השאלה שלי היא האם הלוח תומך באיזשהו בקר מובנה כי הסתכלתי באתר שלהם ולא ראיתי משהו לגבי זה או שפספסתי או שלא יודע מה תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, תהיתי לעצמי איך גורמים למחשב לבצע boot מDisk On Key או כל אמצעי אחסון USB אחר. ניסיתי להעתיק את memtest86 (לדוגמה) לmp3 ישן והוא סירב לעשות boot דרכו, ניסתי את גירסת הfloppy וגרסת הCD. בנוסף, מהם כל שיטות הboot מUSB ? ראיתי בbios כמה סוגים (FDD,CD,Floppy...), האם זאת שיטת הboot ? ז"א שאם אני לוקח את גירסת הfloppy של memtest ומעתיק אותה על הmp3 אני צריך לבחור בשיטת הboot from USB -Floppy ? מהם שאר השיטות ? תודה מראש, מייק. *מצטער אם זה לא הפורום המתאים* [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 21:29:14 *Bump*
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום :-) לאחרונה קניתי מחשב חדש מחברה מאוד אמינה, אך נתקלתי בבעיה כאשר ניסיתי להתקין עליו ווינדוס. המחשב עולה טוב ויפה עד שלב מסויים, שבו הוא מאתחל את עצמו מחדש. אותו שלב כול הזמן (הSETUP של הווינדוס). בBIOS בחרתי באפשרות שאם הטמפ' של המעבד עולה על 80 מעלות צלזיוס, אז שייתן ביפ. ובאמת, כאשר המחשב עולה יש שקט.. עד שהוא מגיע לשלב הSETUP של הווינדוס ואז יש ביפ מאוד רציני.. אני לא כ"כ מבין במעבדים, אבל 80 מעלות זה די גבוה לא ? זה מאוד מוזר, כי המחשב הרגע יצא מהקופסה.. יש עליו מאורר.. המעבד הוא AMD ATHLON X2 5600 BOX
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC איך 2GB Kingston Value ? תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
צריך לבחור בשעות הקרובות לוח אם שתומך ביציאת COAX מחשב למשחקים כבדים, מעבד Q6600 וכל השאר גם סבבה צריך המלצה
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות בעתיד הרחוק יותר OC... P31 לא עושה את העבודה? והאם כדאי להשקיע בP35 כי הוא תומך בזיכרונות 1066? והP31 רק 800??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב להשיג לוח אם בדיוק כמו ה-DS3. שלא יהיה פחות או יותר טוב ממנו. כמה שיותר אותו הדבר.. ורק לא ג'יגבייט!! משהו בASUS..
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ASUS P5Q PRO ASUS RAMPAGE לוח אם למשחקים ואולי אוברקלוק "עדין"
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי על P5E Deluxe 775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E ואז אמרו שכדאי שאקנה לוח שתומך בddr3 בכדי שעוד שנה שנתיים שהמחיר של ddr3 יהיה סבירר אוכל להשתמש בו וזה ייתן מהירות יותר גדולה של הזיכרון, ראשית אשמח לדעת אם אתם חושבים שאכן החשיבה הזו נכונה ועדיף ללכת על לוח שאולי פחות טוב (או לא, אני ממש לא יודע) אבל תומך בddr3 שנית אשמח לדעת, אם החלטנו שהולכים על תומך ב ddr3 אז איזה מבין שני הלוחות הבאים: של ג'יגהבייט- EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E של אסוס- P5QC s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2, 2xDDR3, PCI-E 2.0
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איזה לוח אם תומך ב ddr3 והאם יותר טוב לוח אם p5e delux עדיף מלוח שתומך ב ddr3
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי אני רוצה להגביל מעבד בנייד שלי שיעבוד על מקסימום של 80 אחוז יש איזהתוכנ האו משו לעשות את זה?!! אל תשאלוט למה סיפור ארוךך
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם זה לוח שכדי לקנות? האם מישהו יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-