מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
כתוב לי גם במידע מערכת וגם ב CPU Z intel celeron CPU 1.80 GHZ איך אני יודע אם זה PENTIUM 3 /4 וכו'? northwood socket 478 mPGA bus 101.0 FSB 404.0
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1632 איך הלוח הזה? האם אפשר אחר כך לשים כרטיס מסך אחר? האם זה עושה בעיות כהכרטיס מסך מובנה על הלוח? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
היי. אני בונה מפרט וחסר לי מעבד ולוח אם מתאימים, פרטים: כרטיס מסך - 5770 1GB. זיכרון - 2 סלוטים של 2GB. תקציב למעבד ולוח אם - בסביבות ה-1000 ש"ח, אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בערך אם כדאי. המחשב יהיה למשחקים כבדים גם ברזולוציה של FULL HD, לא מתוכנן OC. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה עובד על מערכות האיקס86,זה יעבוד גם על AMD? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבדוק האם לוח האם שלי תומך SATA (לצורב די וי די). הלוח הוא של חברת ABIT, והנתונים שלו מתוכנת CPU-Z: NF7II SERIES NVIDIA NFORCE-MCP2S ניסיתי למצוא לפי זה אם הוא תומך או לא אבל די הסתבכתי בגוגל. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
Number of processors 1 Number of cores 4 per processor Number of threads 4 (max 4) per processor Name Intel Core 2 Quad Q6600 Code Name Kentsfield Specification Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Package Socket 775 LGA Family/Model/Stepping 6.F.B Extended Family/Model 6.F Core Stepping G0 Technology 65 nm Core Speed 1600.0 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 266.7 MHz Rated Bus speed 1066.7 MHz Stock frequency 2400 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T L1 Data cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L2 cache…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לשימושי לימודים...... ברמה סבירה לא לעיבודים מיוחדים. ( גרפיקה וכדומה אלא יותר לשימושי OFFICE) האם מעבד סלרון יספיק ( CELERON M 1.5) ? מה הכוונה שרושמים שהמעבד CELERON הו מסוג BANIAS? לאנשים שממש אוהבים לעזור אשמח אם תפתחו את הלינק הבא ותגידו לי מה אתם חושבים על ההצעה. תודה לכולם . http://www.p1000.co.il/msn/default.asp?came=3587&urladd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=22284
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לגבי איזה מעבד לקחת AMD או INTEL? סליחה אם זה לא קשור לאשכול. אז אני מתלבט בין מעבד ?P D 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE? INTEL או ?Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE? המחשב מיועד למשחקים, שני המעבדים במחיר זהה. מה עדיף לקחת ולמה ? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. בלוחות אם מסוימים בתושבת 2011, כבר ידוע שאפשר להגיע ל 64GB של DDR3. השאלה הזאת גורמת לי לשאול (וזאת ללא היכרות של ממש עם RamDisk), האם - לפחות תאורתית - אי אפשר "להעמיס" על ה RAM את מערכת ההפעלה (ובעצם לייצר מהירויות על שללא ספק משמידות כל SSD בן זמנינו)? או שבעצם זכרון ה RAM מטבעו לעולם לא יכול לחזיק מידע לאחר שכובה? הסיבה שגרמה לי לשאול את השאלה, היא שראיתי ווידאו שבו הושוו הביצועים של SSD דור 3 מהיר במיוחד, לביצועים שמספק ה RAMDISK. הנה התוצאות (שהם לא פחות ממטריפות את הדעת - אין דרך אחרת לבטא את זה מצד ימין, כמובן, ה RamDisk, ומצד שמאל SSD מהיר בעל ממשק ה Sata6: כדי להאדיר עוד יותר את התוצאות, הזכרון RAM שבו נעשה שימוש כאן הוא 1333MHz בלבד (!) תו…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב למשחקים בעיקר וש לי מספר שאלות והם: לגבי פלטפורמות של AMD : 1) מה ההבדל בין מעבדים של 754 ל 939 מבחינת ביצועים ושידרוגים עתידיים ? 2) מה הלוחות המומלצים לפלטפורמה של 754 ושל 939 עד 750 ש"ח ? לגבי אינטל השאלות שלי הם: 1) מה עדיף היום 478 או 775 מבחינת ביצועים ושידרוגים ? 2) איזה ציפסטים מומלצים ל 775 ? 3) איזה לוחות מומלצים ל 775 עד 750 ש"ח ? 4) עד מתי ייצרו מעבדי 478 ? השאלה האחרונה שלי היא בתקציב של 1700-2000 ש"ח מה הייתם ממליצים למשחקים AMD או אינטל בתודה מראש על כל תשובה TOMY
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
דרך התוכנה AI Suite הורדתי את פרופיל המאווררים במארז (ושל המעבד) לנמוך ושקט. זה עבד מעולה. אבל זה גורם לי לשאול - האם התוכנה הזאת "מדברת" עם הביוס בעצם? כי מהירות הסיבוב השקטה נשמרת גם כאשר ווינדוס עוד לא עלה, וגם בזמן שאני בביוס. דבר שגורם לי לשער שהתוכנה יודעת איכשהו לדבר עם הביוס. תודה!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי סטיק של 512MB DDR333 כרגע בתיזמונים של 3-3-10-2.5 תוצרת GEIL אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512MB DDR400 ... הםא תיווצר בעיה עקב המהירויות השונות , האם הם עבדו כדואל ? מה מומלץ לעשות כדי שיהיה לי 1GB שיתן לי את מיטב הביצועים.. (שימו לב שאני באוברקלוק). אגב אני חדש בחומרה.... והמאמרים בסטיקי סיבכו אותי יותר נ.ב: לוח = epox 8rda3+ מעבד = barton mobile 2500 נו תשאירו תגובות בבקשה... זה שאני נוב בחומרה לא הופך אותי לבנאדם פחות טוב.
-
- 6 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי. ברצוני להגדיל את הזכרון שלי מ2GB ל-4GB (קרי - להוסיף זכרון של 2). זה המפרט של המחשב שלי: Win 7 Pro 32bit מעבד: intel core quad CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ זכרון: 2.00GB כרטיס זכרון: Asus Nvidia ENGT 430 1GB דיסק קשיח: 500GB מצטער אם החסרתי פרט חשוב. ואשמח להמלצה למקום בצפון שמוכר בלא מחירים מופקעים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הלוח אם הזהhttp://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php? pMODEL_NAME=IL9+Pro&fMTYPE=LGA775 אבל יש משהו מוזר יש לו ביוס עם רקע כחול _הביוס הישן של פעם האם זה יכול להיות או שזה לא ביוס ישן
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
*אשכול זה נפתח כדי למנוע ספאם ושאלות שחוזרות על עצמן* אז מה זה לוח אם? (MOTHERBOARD): לוח האם הוא המעגל המודפס הראשי של מחשב או מכשיר אלקטרוני מורכב אחר. בדרך כלל מתייחס מושג זה למעגל המודפס הראשי של המחשב אישי (PC). כל הרכיבים החיוניים לפעולתו של המחשב האישי מהווים חלק אינטגרלי מלוח האם, או מחוברים אליו ישירות דרך חריצי הרחבה שונים. רכיבים אלו כוללים את המעבד, הזכרון, כרטיס המסך, כונני דיסקטים ותקליטורים ועוד. כל לוח אם מבוסס על ערכת שבבים (Chipset) שאחראית על הגישור בין הרכיבים השונים המרכיבים את המחשב. בנוסף לרכיבים החיוניים ניתן לחבר ללוח האם רכיבים נוספים, באמצעות חריצי הרחבה מסוגים שונים ( PCI, PCI EXPRESS,AGP, EISA, ISA) שהנפוצים בהם כרטיסי מסך, כרטיסי קול, כרט…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קניתי את הלוח asrock z87 extreme 3. http://www.asrock.com/mb/intel/Z87%20Extreme3/ ורשום שיש: 6xusb 2 6xusb 3 אבל בפועל הפאנל חיבורים האחורי אין את כל החיבורים הללו ורשום שחלק מהם זה via header. מזה אומר?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מערכת מחשב שמבוססת על מעבד 4 ליבות - Intel Q6600 השימושים העיקריים שלי במחשב הם תוכנות גרפיקה וסאונד, אינטרנט מוזיקה וכו'... אבל גיימינג ממש מעט... כדאי לי ללכת על המעבד הזה? ומתי כדאי לי לקנות אותו? עומדת לצאת אולי סדרה חדשה שתוריד מחירים? נ.ב - אני מתכנן OC ... לביצועים.. לא שבירת שיאים...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, עד כה הייתי סבור כי ברשותי A64 3000+ בליבת ClawHammer (ע'פ CPUZ בין היתר) אבל לאחר שהרצתי CBId היא הודיעה לי כי ברשותי NewCastle איך אפשר לברר את קוד הליבה האמיתי של המעבד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מרכיב מפרט מחשב חדש. אודה להמלצה על לוח אם. המחשב לצורכי Office בסיסיים. אינו מיועד ל-OC. אינו מיועד למשחקים. יתבסס על i3 2120 או מעבד בסיסי יותר של אינטל. דרישות מלוח האם: 1. עדיפות לחב' ג'יגה-בייט או אסוס. 2. HDMI 3. USB 3.0 4. תמיכה ב-IDE (רוצה להתבסס על דיסק קודם) אני יודע שהגדרתי תקציב גבוה יחסית לצרכים שלי, וזאת כדי להרחיב את טווח המוצרים שתוכלו להמליץ עליהם. כמובן שככל שיתאים יותר לצרכיי כך עדיף (למשל אין לי צורך בשילוב הדרישות שהגדרתי בלוח אם יקר המיועד ל-OC מתקדם). בתודה, איליה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על i7 4790K איזה זיכרון להתאים לו? רוב הזיכרונות של DDR3 הם 1600MHZ, השאלה אם יש טעם להשקיע ב 2400 למשל..? (הלוח שאני רוצה תומך) חושב ללכת כרגע על 8GB ובעתיד אם אצטרך אז להוסיף.. השאלה אם ללכת על סטיק אחד או 2 של 4 בשביל ביצועים..? בכל מקרה חשבתי על Corsair, אבל פתוח להצעות המון תודה אה, עוד שאלה יש לי Win8 על SSD, לדעתכם אצטרך להתקין מחדש או שיכול לתפוס?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם D850MV שעובד על RDRAM אבל אני לא יודע אם הוא עובד על 1066 מגה הרץ או 800. איך אני יכול לדעת?. תודה. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני לא מבין תפואנטה משהו יכול להרחיב לי על כל המהירויות בידיוק...וכל ההסברים?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
טוב אז נתחיל במעבדים שמעתי עוד חודשיים-שלוש ככה יוצא המעבד החדש של אינטל הקונרו וגם הבנתי שamd גם מוציאים מעבד חדש עוד חודשים ככה אז קיצור יהיה עדיף לחכות שהם יציאו ולקנות מעבד בערך ב2000 שקל או לקנות עכשיו עוד איזה 3 שבועות אחד מהם בתקציב של 2000 הamd 3800 כפול ליבה או אינטל כפול ליבה?? ובזכרונות שמעתי שבוינדוס החדש ויסטה יהיו צריכים 2 ג'יגה זיכרון ראם אז איך כדי 4 סטיקיים של 512 או 2 1024? ואם אפשר לשים באינטל ובאיאמדי 4 סטייקים ? כי אמרו לי שרק באינטל אפשר לשים 4 סטיקיים ובamd אפשר רק 2 סטיקיים תודה למי שעוזר לי
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הזכרונות הבאים ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 המוכר אמר שהם אותו דבר..לא יודע מה לקנות..
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-