מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום שלך אותי מחפש מעבד 4 ליבות איכותי ל- OC זיכרונות 4 GB ל- OC לוח ל- OC לויסטה 64
-
- 18 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בלוחות של ASUS יש את כל הנושא של AURA SYNC בלוחות של GIGABYTE יש את RGB FUSION 2.0 בלוחות של ASRock יש את POLYCHROME SYNC השאלה שלי נגיד ואני קונה לוח של GIGABYTE, ויש לי כרטיס מסך של ASUS שתומך ב Aura Sync, ה RGB שלו יוכל לעבוד אם אני בוחר לוח של GIGABYTE? או שהלוח חייב להיות של ASUS?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מעבד כדאי q9400 או e8400 כי ראיתי כמה השוואות של הQ6600 ל8400 ואמרו שעדיף במקרה הזה כפול ליבה כרטיס מסך hd4850 4 גיגה זיכרון השאלה היא האם זה שווה או לא התוספת היא בערך 500 שקל
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם סתם המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית. מדוע מעבדי הAMD הצטיירו כמעבדים עדיפים על הIntel המקבילים להם? זה המחיר שעושה את ההבדל? או שפשוט AMD באמת איכותיים יותר ממעבדי האינטל? אשמח לקבל תשובה.
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632116004835424340-untitled.jpg מה זה כל מה שרשום פה ? יש לי על הלוח מסך כזה שרשום עליו מספרים לפעמים רשום לי 4.8 משהו כזה מה זה אומר בכלל המסך הזה ומה אומר לי כל מספר ? ??? עכשיו היה לי כמה תוכנות כמו ADIA שראיתי את המעלות שלי שם עכשיו הוא לא מראה לי למה ??????? ובכלל מה יש לי עוד על הלוח שאני צריך לדעת ?
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע בודק הרכבת מערכת למחשב נייח, שהולכת לשמש להרצת תוכנות גראפיות ומשחקים מעבר לשאר שימושי המולטימדיה והאינטרנט הרגילים. המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM דרושה דעתכם על לוח הם והמעבד, האם מישהוא יכול להצביע על יתרונות, חסרונות או אולי המלצות על דברים טובים יותר בהבדלי מחירים לא גדולים במיוחד? תודה מראש, עידן
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל להרכיב עכשיו מערכת מחשב לעצמי, ורציתי להתיעץ איתכם כיצד לבחור לוח אם וזכרונות, כבר הרבה זמן לא התעסקתי בדברים ככה שאני לא יודע מה אני צריך, אבל ישנם כמה פרטים שאני יודע שאני צריך 1. לוח אם - - אני רוצה לוח אם ל1156 - המעבד יהיה או 750 או 860 - נדרשות יציאות SATA, עדיפות לIDE - הלוח ישב בתוך מארז antec p180 - לכן הוא צריך להיות מתאים לגודל - pci-e x16 - חובה - crossfire\SLI - אופציונאלי - עדיפות לכרטיס קול טוב ( מתכנן להוציא תא הסאונד עם HDMI - זה בכלל משנה איזה כרטיס קול יש לי?) - usb - כמה שיותר יותר טוב - fire wire \ e sata - עדיף אבל לא חובה - gigabyte lan חובה - חברה מוכרת - חובה - המחיר חייב להיות כמה שיותר זול זכרונות - 2x2G - DD…
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הדגמים השולחניים הראשונים בדור הבא מבית אינטל מציגים רמת יכולות מבטיחהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש זכרונות של corair gt 2400MHz לצערי הרב לא מצליח למצוא את המוצרים של corair כמעט בכלל לאחרונה מצאתי את g.skill באותם נתינים רצחתי לדעת האם כדי ו האם יש הבדל בין דתי החברות ?
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד lg rd-580, מלפני כ-5 שנים, עם מעבד intel core 2 duo t6600, וזיכרון ddr2 800mhz בנפח 4gb. שני שבבים של 2. האם ניתן להרחיב את הזיכרון במחשב הנייד? כיצד אפשר לדעת מה הזכרון המקסימלי הנתמך? האם ניתן להרחיב ל-8gb (שני שבבים של 4)? אם ניתן להרחבה, הייתי רוצה להחליף אחד השבבים של ה-2 ל-4 (6 סה״כ). מוסיף צילום של הזיכרון אצלי: בנוסף, במידה וניתן להרחבה, האם הזכרונות האלה יתאימו (כולם או לפחות אחד מהם): Patriot Signature 4 GB PC2-6400 DDR2 Notebook Memory PSD24G8002S https://www.amazon.com/dp/B0027IVMBY/ref=cm_sw_r_udp_awd_3H76tb1R8337A Komputerbay 4GB DDR2 SODIMM (200 pin) 800Mhz PC2 6400 / PC2 6300 CL 6.0 https://www.amazon.com/dp/B0032IJBS4/ref=cm…
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מתקשה להחליט בין הלוחות האלו, המעבד יהיה Phenom II x3 720BE באוברקלוק, ואם אפשר אז לפתוח את הליבה הרביעית מצד אחד Biostar שבחיים לא שמעתי עליהם עד לא מזמן שהתחלתי לחפש לוחות ל AMD, צ'יפסט 790 של הביו מול 770 של ג'יגהבייט ו SB750 של הביו מול SB700 של ג'יגה (מה שאומר גם שבביוסטאר ניתן לפתוח את הליבה הרביעית ובג'יגה לא) 2 חריצי PCIe לקרוספייר של הביו, ורק אחד בג'יגה. אוברקלוקר מטורף, מלא מלא שיאים נשברו עם הלוח הזה הביקורות באינטרנט (בעיקר ב Newegg) על הביו הם קצת משונות, הרבה אומרים שהלוחות פשוט לא אמינים ולא יציבים ומצד שני הרבה גם אומרים שזהו לוח מושלם ל OC ויציב מאוד. ומצד שני Gigabyte שהיא חברה אמינה ומוכרת, הביקורות על הלוח באינטרנט מעולות סידרת ה Ultra Durable פשוט מע…
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 2 סטיקים של בליסטיקס ddr 512 mb.... הם עושים עבודה מעולה!! אבל אני רואה עכשיו שכל משחק מתחיל לקחת לבד איזה 512 ראם ואז המערכת עוברת את הג'יגה ונהיית איטית... אז אני רוצה המלצה לקיט של 2 ג'יגה (2 סטיקים של ג'יגה) ושיהיו ddr כמובן ולא ddr2... הכי חשוב לי בהם שהם יהיו לאוברקלוק כמה שיותר טוב ואפילו אם אפשר יותר טוב מבליסטיקס שיש לי.. אפשר לחרוג ולהגיע לאיזה 210-220 דולר במקסימום... עדיף מ newegg תודה
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש כרגע זכרון חדש והולך לכיוון סטיק של 512 מ"ב. יש לי כעת 256 של מושקין Cas2-2-2 אפשר לראות במפרט שלי. ההתלבטות הקשה היא בין קורשייר,מושקין ו-Ocz. עכשיו, ממה שראיתי עד כה המושקין הוא הזול ביותר אבל לא ראיתי כמעט אף ביקורת עליו. אני מתייחס לדגם Mushkin High Perf Pc2700 Level2 512Mb cas2-2-2. אני לא מחפש משהו יותר מ-DDR333 וזאת מכיוון שיש לי לוח אם בכלל KT266A. אלוהים תגיד לי מה לקנות את הקורשייר Xms או את המושקין או אולי משהו אחר. נ.ב אני חייב הזכרון יהיה עם טיימינג טוב אני פריק של הדבר ולא מוכן להתפשר רק 2-2-2-6 תודה.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
צריך עזרה עם עדכון BIOS ללוח של PCPARTNER באמצעות מספר תוכנות הצלחתי לזהות את הציפסט VT82C596B) (VT82C693A עדכוני BIOS מצאתי באתר זה: http://www.pcpartner.com/bios/VIA694.HTM#prop מצאתי שהלוח שלי מתאים לאחד מהשלושה האלו: AP133AS1-906/ AP133AS1-C906/ AP133AS1-D906 איך אני מבדיל ביניהם כי לכל אחד מהם יש עדכון BIOS שונה ואני לא רוצה לעשות טעות?
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות מעבד q6600 ראיתי כל מיני סוגים של לוחות אם מתלבט לגבי הציפסט לא הבניתי כל כך את ההבדל בין x48 ל p45 אני רוצה לקנות ממש לוח אם טוב ואני מתלבט יש לי כרגע 4 גיגה זכרות במהירות 667 האם להשאיר אותם או לשדרג ל 1066 מה המשמעות של זה מבחינת ביצועים? כמו כן האם כדאי לרכוש כבר לוח שמיועד לזכרונות ddr3 מה זה יתן לי בעצם תודה ליאור
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב חפשתי מעבד טוב של AMD, חזק ושיחזיק OC ויהיה תותח (לא רוצה ללכת על ה-2500) וחשבתי על ה-AMD K7 3000 שלא עולה כמו ה-3200 בצורה מטורפת ונותן ביצועים מצוינים... מצאתי שתי גרסאות של המעבד (אחת שבחיים לא ראיתי עם באס 400): http://www.ewiz.com/detail.php?name=AX3000_400 http://www.ewiz.com/detail.php?name=AX-3000 אז רציתי לדעת מה ההבדל בביצועים ואיפה ניתן להשיג את המעבד מהסוג הראשון בארץ?? (אם אפשר..) :
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לפי הכתבה מחירי המעבדים ירדו החודש... אבל השאלה אם ההנחה תגיע אלינו באותם תאריכים?
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום הזמנתי 2 סטיקים של ADATA 512DDR 3200 אבל קיבלתי 2 שרשום עליהם V-DATA ? מה קורה כאן עבדו עליי?
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם GOLDEN DRAGON 2X256 400MHZ יעבדו עם GOLDEN DRAGON 2X256 500MHZ כמובן כל זוג בסלוטים המתאימים? והאם זה יפריע שהלוח תומך רק עד 400MHZ?
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי ... חברים יש לוח לוח מסוג DQ6 עכשיו אני רוצה לחבר שני כרטיסים ב SLI עכשיו ראיתי שסלוט אחד במחשב הוא X16 והשני X8 א. כמה זה גרוע ? או יפגע בביצועים ב. האאם שווה להחליף את הלוח בשביל שני סלוטים X16 [בשביל החיבור במקביל ] ??? תודה לעוזרים. :-)
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות אם: ASUS P6T DELUXE 2 לבין Gigabyte X58A UD3R. שניהם נראים מומלצים ביותר בכל מני אתרים ועל הנייר ה-GA עדיף (מחיר זול יותר, USB3, ועוד features). מצד שני אני קורא באינטרנט על בעיות של אנשים בהתקנה של WIN7 על SSD שמחובר ל-SATA של הלוח הזה (לכאורה משהו שקשור בחוסר בדרייברים בזמן ההתקנה). כמו כן קראתי שבקר ה-jmicro שהוא מכיל הוא יחסית גרוע. האם מישהו יכול לאשר או להכחיש את הדברים? ומה לגבי הלוח של ASUS, האם איתו יש בעיה?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש HTPC בסגנון של Nvidia ION רק שיהיה בו תמיכה בפורמטים החדשים של הסאונד (DTSHD\TRUEHD) ישמש בעיקר לצפייה בסרטים 1080P וגלישה באינטרנט ! יחובר למסךLCD FHD 47 אינץ תודהר רבה שי
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-