עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המחירים בארץ פשוט גבוהים פי 2 מהמחירים בחו"ל, אני מעוניין לקנות מעבד AMD64 X2 DUAL-CORE 939 וגם זכרונות DDR400, האם מישהו שקנה מאתר בחו"ל יכול להמליץ לי? ועד כמה שידוע לי אין על זה מכס, נכון? תודה.

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by iakovl,

לאחר בירור קצר נודע לי שאני ככל הנראה יכול לעשות כמה הזמנות מארה"ב דרך ידידים שלי אני אזמין מעבד A64 כנראה את ה3000+ מה שיחסוך לי כ400 ש"ח השאלה היא האם כדאי שאני אזמין גם 1GB או אין צורך אמיתי בזה ואפשר 512 ואת מה שישאר להשקיע במשהוא אחר השאלה האמיתית היא האם 1GB שווה את התוספת כסף?

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

מישהו מכיר את הלוח הזה(B3)??מה הכוונה ב"לוח מאושר צבאית" ??? והתוספת/גימיק הזאת באמת משנה,המחיר?לא מצאתי שום ביקורת עליו?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  4. :s05: האם יש שיטה בכל הצרופיה אותיות שאחרי הציפסט ? (לדוגמא UD1 UD2 UD3- UD2H UD3H למשל אם אני רוצה לראות את כל הלוחות שתומכים ברייד 0 עם USB3 ושיש או אין להם ESTA - האם יש טבלת השוואת פיצרים ותכונוות שכזו ?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by nirp1981,

שלום יש לי מחשב שמשמש לצפייה בסרטים 720p המפרט: לוח ASUS 7125 מעבד AMD ATHELON 64 3000+ זיכרון 1500 DDR400 כ.מסך 9500GT 512MB כמו כן אני משתמש ב CUDA אבל עדיין לא מרוצה לגמרי מחלקות ריצת התמונה האם החלפת המעבד ל3500 או 3700 ייתן לי אפקט משמעותי ? או שלא שווה את ההשקעה של ה100 150 שקל ? תודה

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  6. שלום, המפרט שלי רשום בצד, רציתי להחליף את הזכרונות שלי של הקינגסטון 1GB X 3 1333MHZ לזכרונות יותר מהירים וכמובן בעל יותר נפח. המערכת שלי כרגע ב O.C' הנה תמונות מ CPUZ: 1. איזה זכרונות מומלץ לקנות מבחינת ביצועים/תזמונים ושיהיו טובים לOC שלי. 2. האם עדיף לקנות קיט של 2 זכרונות של 3GB שיעבדו ב DUAL או שעדיף נגיד לקנות 3 זכרונות של 2GB שיעבדו ב TRIPLE ?? מה יותר טוב ? 3. אשמח לקבל הסבר איזה CL עדיף ואיזה תזמון הכי טוב.. 4.מה ההבדל בין 2 אלו ? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4941 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2974 תודה לכולם !

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  7. אני מחפש לוח אם של אסוס (חובה אסוס) עם הפיצ'רים הבאים: מתאים ל-OC בעל יציאת IDE תומך במעבד אינטל E8400 תומך ב-8GB זכרון (עדיף 16GB סתם כי ראיתי שיש מלא כאלה, לא קריטי) בעל טכנולוגיית RAID (ראיתי כאלה של ג'יגהבייט אבל אני קונה במקום ספציפי אז אני מחוייב לאסוס) עדיפות לכניסת firewire אבל לא קריטי תודה!

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by fitch,

כאילו לא איפה יש מפעלים, אלא איפה זה התחיל, תוצרת איזו מדינה המעבדים, איפה חברת האם יושבת???? - אני מקווה שהבנתם אותי :-\ נ.ב - אני מתכוון לכך שנגיד המכונית פולקסוואגן היא גרמניה אך מיוצרת גם בברזיל ופורטוגל וכו' וכו'

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by eliXir,

אין לי זמן לעשות חיפוש כי KSP פתוחה היום עד 2 אז אני צריך תשובה מהר יש לי זיכרון Twinmos 512MB DDR 3200PC ואני רוצה לקנות עוד זכרון של 512, זה משנה איזה חברה/תזמונים/MHZ? כאילו אם זה יהיה שונה מהזכרון שכבר יש לי עכשיו, זה יעבוד בסדר? ואם כן אז איזה זיכרון אתם ממליצים מהאתר של KSP במקסימום 350 שקל? תודה רבה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  10. היי.. בעבר הייתי מאד מעורה בענייני המעבדים והחומרה וכיוצב'.. אבל נראה לי שקצת נשארתי מאחור.. אם אקנה עכשיו מחשב חדש (מה שאני רוצה..) מה המעבד / זכרון / כרטיס מסך / לוח אם הנכון. בשביל איזה מטרות אתם שואלים? 1) הקלטות ברמת אולפן ביתי. 2) משחקים מז'אנר ה FPS 3) פיתוח. אני יודע שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים של אינטל (נכון?) ושאולי מחירים יירדו? יש למישהו כאן איזה משהו מעניין לומר לי? או להמליץ לי? --> אני בגדול צריך רק את הארבעה הנ"ל (לא כל מיני כוננים וכרטיסי קול וכיוצב'..), המחיר לא הכי משנה, אבל אשמח שזה יהיה באיזור ה-3000 מקסימום.. (ואף פחות)

• 20 תגובות
    • 984 צפיות
  11. אני לא כ"כ מבין בלוחות AMD ואני לא מבין בסוקט שלהם תוכלו לעזור לי בבחירת לוח אם טוב נגיד ברמה של הP45 של אינטל (משהו בסגנון) מה הכי משתלם והכי טוב במחיר שרשמתי ??

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  12. שלום לכולם מחפש HTPC בסגנון של Nvidia ION רק שיהיה בו תמיכה בפורמטים החדשים של הסאונד (DTSHD\TRUEHD) ישמש בעיקר לצפייה בסרטים 1080P וגלישה באינטרנט ! יחובר למסךLCD FHD 47 אינץ תודהר רבה שי

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by zilkanir,

אהלן, אני מתעניין בהחלפת הE6300 הנוכחי, וראיתי את המעבד הנ"ל במחיר סביר, פועל ב1066mhz אך 45 ננומטר. האם יתאים ללוח הנ"ל- ללא עדכון ביוס? (יש בעייה אי אפשר לעדכן, ברגע שמעדכנים הביוס מתאפס חזרה) תודה

14. Started by gggilad13,

ראיתי לוח אם חדש שהגיע לנ*ע*ה מחשבים: K8N Neo4-F NFORCE4 הלוח הוא לוח תקציבי שכנראה נועד להתחרות בלוח המקביל של GIGABYTE... מה אתם אמורים? כדאי? מה עדיף בינו לבין הלוח של GIGABYTE? עריכה: שכחתי להביא לינק... :-\ (תורידו את הכוכביות) http://www.*noacomp*.co.il/product.asp?productid=3097

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by eegg,

ראיתי את הזכרונות האלו רציתי לדעת אם יש סיבה לכך שהם כל כך זולים ובם סתם גרועים או שהם בסדר\: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16795 ועוד שאלה: מה עדיף ללא קשר לשאלה הראשונהלקנות שתי סטיקים של חצי גיגה או סטיק אחד של גיגה

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  16. יש לי כרגע שני סטיקים של 1gb ddr 800, (סה"כ 2 ג') קיבלתי בירושה 2 סטיקים של 512mb ddr400. האם כדאי להוסיף אותם למערכת? האם זה יפגע בביצועים? האם הלוח יעבוד מול סך כל הזכרונות ב 400 ? מה"ע אובונטו 64, ויסטה 64, e6600, intel 965, 8800gts 320mb שימושים עיקריים במחשב - משחקים (oblivion, company of heroes), פיתוח, וכל השאר.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  17. לא הוסיף הרבה ואגיד שנהניתי לראות ממש את ביצועי המעבד יחסית ליונה שהראה לנו כבר מה הוא יכול כאן תקבלו את כל המידע: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98376 פשוט מטורף!!

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by exodia,

השאלה למעלה...

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by deadwolf,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב קצת עכשיו קשה לי להחליט איזה לוח עדיף לי לקנות GA-P43-ES3G או אחד הלוחות הסדרת הP43 או אפילו P45 או את ה DFI LP BI P43-T34 שמגיע עם 4GB DDR3 1066 ב900 שקל פחות או יותר וחשבתי לקנות E5300 או משהו בסגנון אם יש למישהו עצה על מה עדיף להשקיע זה יהיה נחמד אני מוכן להשקיע עד 1500 שח ואני צריך מעבד לוח וזכרונות יש לי כבר ספק חדש יחסית 650W של THERMALTAKE HDD ומארז יש כבר לא צריך להשקיע תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  20. שלום. אני חושב על מעבר מ E6400 ולוח של אסוס P5WDH. ל AMD X2 5200 עם לוח של MSI K9N DIAMOND. הזכרונות ישארו אותן זכרונות GSKILL 2X1GB DDR2 6400. האם אני יראה שיפור כלשהוא בביצועים במערכת מבוססת 64 ביט, העיסוק העיקרי הוא רינדור סרטים, והמשני הוא משחקים. האם יהיה שיפור כלשהוא וכדאי להחליף/"לשדרג"? תודה.

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by razoli,

^^^^^^^^^^^^ תuצרת אינטל ציפסט X200 (ATן)

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by koby058,

מה יהיו ההבדלים??

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  23. היי האם מעבד כפול ליבה(AMD64 2*3800) דורש דרייבר מיוחד בXP כדי שיעבוד כראוי? שאלה מקבילה למעבדי אינטל?

• 16 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by Geek,

חברי HWZONE היקרים שלום! השאלה שהכי מטרידה אותי היא איך בוחרים לוח אם? לפי איזה קריטריונים? מה צריך להיות בלוח אם טוב? אשמח לקבל את העצות שלכם! תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  25. אני מרכיב לי מחשב חדש. דרישה עיקרית - יציבות יחד עם ביצועים (כלומר, ללא OC) להרצת מכונות ווירטואליות ופיתוח. לא למשחקים. המחשב מריץ בד"כ שלוש או ארבע מכונות וירטואליות, שכל אחת מהן מריצה אפליקציות סולידיות כמו דפדפן, אופיס, עמדת פיתוח, בקרת תצורה, שרת אינטרנט וכו'. הרחבה על כך פה . המאפיין העיקרי של המערכת, לדעתי, הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב המארח טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. כדי לפתור את זה אני מרכיב מחשב חדש. כדי להתגבר על קטע ה-IO אני שוקל לשים SSD ו/או raid-0 ו/או 16GB זכרון. ועכשיו אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי המעבד. לפי הסקירה באנאנדטק ה-860 או ה-…

• 5 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים