מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
רוצה לקנות בBLACK FRIDAY. איזה כרטיס יתאים למחשב שלי שיאפשר לי לשלב אותו עם הקיים ? והאם אני יכול להשיג זיכרון 2X8 שיהיה יותר טוב מהשילוב של הקיים שיש לי במחשב ואחד נוסף של 8GB? תודה.
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם asus p5kpl-cm 800/1066mhz יש לי ספק לגבי ההתאמה למעבד שיש לי שהוא 533mhz P4 2.66GHZ 1M 506. באתר של asus במאפייני הלוח של תמיכה במעבדים המעבד הזה לא ברשימה . האם יתכן שהלוח בכל זאת יתמוך במעבד ואז הלוח יעבוד כ 533mhz במקום 800mhz ?
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הי,אני מעוניין להוסיף כ-2 GB זיכרון . האם חייבים לקנות דגם זהה?אם לא אז על מה אתם ממליצים סביב ה200 שח? האם ניתן להתקין את הזיכרון לבד?יש לי ידע די טוב ואני יודע איך להכניס ולהוציא אותם(ניסויים על המחשב הישן). תודה.
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
המחשב משמש לכל דבר...
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
איזה לוח בתושבת הזו הכי מומלץ? בתקציב הנ"ל אולי קצת פחות תודה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מדובר בלוח האם - ABIT NF7-SL, שכולל את SOUNDSTORM, כרטיס קול מובנה של 6, עם DOLBY DIGITAL (טכנולוגיית הדולבי הידועה)...השאלה - האם להתקין על הלוח הזה את כרטיס הקול הקיים שלי ה- CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 5.1? או שלהשתמש בכרטיס קול המובנה שעל הלוח-אם? (יש לציין, שהמוכר שמכר לי את הלוח, כמו עם שאר רכיבים נוספים שהתייעצתי עמו - ייעץ לי בחום להשתמש בכרטיס קול המובנה שעל הלוח בטענה שהוא הרבה יותר טוב מהכרטיס קול של קריאייטיב שיש ברשותי). אז מה אתם אומרים? מה להתקין? בתודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מעבד 1.4 במחיר מציאה האם שווה בכלל עדיין לקנות מעבדים במהירות כזאת? אני במיוחד משתמש בשביל משחקים בעיקר או שעדיף לי לקנות מעבד 2.0 . ההבדל ממש גדול כמו שאמרתי זה ממש מציאה. עכשיו שאר המפרט שיש לי זה GF TI4200 זיכרון 256 אז האם ההבדל בין שני המעבדים כזה גדול ששווה לי להשקיע הרבה כסף? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, יש לי i5 ,מערך 2 כרטיסי 570 וddr3 1600 של kingston. אני רוצה לקנות לוח אם רק של asus והדרישות שלי שהוא יהיה בעל כל החיבורים החדשים,USB3,SATA3וכ"ד. שיתמוך בraid והכי חשוב שיהיה מערכת חשמל טובה. אני גיימר ועושה OC כבד לכן אני צריך לוח חזק שיתמוך בOC בצורה מיטבית. התקציב הוא עד 1000 שקלים. וגם אני רוצה שזה יהיה z68 האם יש המלצות כלשהן?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, כפי שהכותרת אומרת, מי מהמעבדים הנ"ל עדיף מבחינת ביצועים? אני מניח שלאינטל יש כאן (בעימות הזה - בין שני המעבדים הספציפיים שציינתי) יתרון ברור על פני AMD בכל מה שקשור להתאמת צרכי העיבוד למחשבים ניידים, (חום, זמן בין טעינה לטעינה) אבל עם זאת יש לי העדפה ברורה לזה שביצועיו עליונים... שאלה אחרונה: האם הMobile AthlonXP , גם במהירות שציינתי מיוצר בליטוגרפיה של 0.13, או שזה גרעין "פלומינו" 0.18? אם מישהו יכול לתת לי לינקים\אתר של השוואות בין מעבדים למחשבים ניידים, אני אשמח מאד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב חדש E6600 זיכרון 2 GB 800 MHZ כרטיס מסך BFG OC2 8800 ספק ENERMAX 400w מה שנשאר לי זה לוח אם שאני לא יודע מה יש בשוק ואיזה ציפסט לקחת לא מתוכנן OC נ.ב. אל תגידו לי ש-800MHZ אני לא צריך כי אני לא עושה OC במחיר של 700 שח לא צריך את 667 מה FSB הכי גבוה שמתאים לי גם מבחינת המעבד אני לא מעוניין ב-AMD
-
- 13 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
שאלה בכותרת... תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להריץ מצב של DUAL DDR ביחד עם 2 זוגות סטיקים בכלל? והאם יש אפשרות כזאת בלוחות מבוססים 875 או 865, תודה.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש כרגע זכרון חדש והולך לכיוון סטיק של 512 מ"ב. יש לי כעת 256 של מושקין Cas2-2-2 אפשר לראות במפרט שלי. ההתלבטות הקשה היא בין קורשייר,מושקין ו-Ocz. עכשיו, ממה שראיתי עד כה המושקין הוא הזול ביותר אבל לא ראיתי כמעט אף ביקורת עליו. אני מתייחס לדגם Mushkin High Perf Pc2700 Level2 512Mb cas2-2-2. אני לא מחפש משהו יותר מ-DDR333 וזאת מכיוון שיש לי לוח אם בכלל KT266A. אלוהים תגיד לי מה לקנות את הקורשייר Xms או את המושקין או אולי משהו אחר. נ.ב אני חייב הזכרון יהיה עם טיימינג טוב אני פריק של הדבר ולא מוכן להתפשר רק 2-2-2-6 תודה.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ניצול המחשב וחבל?
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לפי הכתבה מחירי המעבדים ירדו החודש... אבל השאלה אם ההנחה תגיע אלינו באותם תאריכים?
-
- 14 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני עם לו Z97 של ASUS. מעולםלא עדכנתיBIOS והייתי רוצ לעות זאת בפעם הראשונה שלי. אני יודע שצריך להיות מדוייק בביצוע. חפשתי ברשת מדרים והייתי רוצה גם עזרה בעברית. במריכיםראיתי דובר על קבץ ROM להתקנה, אבלהקובץ אני הורדתי הוא קובץ CAP. אשמח אם מישה יוכל לעזור לי. זה מה שהכנתי עד עכשיו: * הורדתי וחיצי את הקובץ (קוץ CAP) * פירמטתי DOK למערת FAT32 והעברתי אליו את הCAP עכשיוהיתי רוצה עזרהאיך להמשיך. תודה. נ.ב. ועוד שאלה אם מישהו מכיר ישלי SSD240 _ FORCE3 אם צריך לשנות בביס ל CHI תודה
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
האם GOLDEN DRAGON 2X256 400MHZ יעבדו עם GOLDEN DRAGON 2X256 500MHZ כמובן כל זוג בסלוטים המתאימים? והאם זה יפריע שהלוח תומך רק עד 400MHZ?
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב שייעודו בעיקר משחקים אך גם גרפיקה פה ושם כאשר הכוונה המרכזית היא לא להחליף\לשדרג אותו בשנתיים הקרובות. אני שואל ספציפית על המעבדים 661/660/i5 750 ו-930/i7 860 כי קיבלתי הצעה ספציפית עבורם במחירים טובים מאוד כאשר המעבדים מאותה סידרה עולים כמעט אותו הדבר וה-i7 עולים בערך 150 ש"ח יותר מה-i5. אשמח גם לשמוע נימוק מקוצר להדיוטות מה העדיפות של מעבד אחד על פני השני והאם הוא שווה תוספת של 150 ש"ח. בנוסף יש לציין שקיבלתי גם הצעה טובה על לוח אם של אינטל - DH55TC. למיטב הבנ תי רכישתו פוסלת את הi7 930 מכיוון שמדובר בחיבור אחר. אשמח לחוות דעת מאוד כללית לגבי לוח האם המדובר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יריבות שעושה רק טוב לכל הצדדים בה? כך בהחלט נראה המצב הנוכחי בשוק המעבדים, אם לשפוט לפי הדיווחים הכלכליים של שתי המתחרות האמריקאיות הוותיקות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מחפש HTPC בסגנון של Nvidia ION רק שיהיה בו תמיכה בפורמטים החדשים של הסאונד (DTSHD\TRUEHD) ישמש בעיקר לצפייה בסרטים 1080P וגלישה באינטרנט ! יחובר למסךLCD FHD 47 אינץ תודהר רבה שי
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
למוצר הזה משתחררים ביוסים חדשים בקצב מסחרר כמו שאני אוהב! http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_List.htm
-
אהלן.אני רוצה לקנות את ה930 של אינטל וכשהתקשרתי אליהם אתמול (כדי כבר להזמין) הם אמרו לי שאין במלאי ושהם יביאו בימים הקרובים. היום גלשתי לאתר,הסתכלי בעגלת הקניות ושמתי לב שהמחיר עלה ב120 שקלים! מחיר קודם 995 מחיר נוכחי 1115 WTF?!שיוצא הקונרו המחירים אמורים רק לרדת לא? תודה.
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
קראתי פוסט באחד הבלוגים האוהבים עלי - על הרכבת מחשב HTPC. הנה הלינק: http://www.codinghorror.com/blog/archives/001107.html והמפרט המלא לעצלנים שלא רוצים להיכנס CPU AMD Athlon X2 4050e 2.1 GHz (45w) $70 Mobo Gigabyte GA-MA78GM-S2H Micro ATX $100 RAM Kingston 2GB DDR2 800 $39 PSU Seasonic ECO 300W $55 DVD Lite-On 20X DVD±R SATA $29 מכיוון שגם אני חושב על לקנות HTPC חשבתי לנסות לראות כמה המפרט הזה יעלה לי בארצנו. אבל לא הצלחתי למצוא את המעבד. חיפשת גם בפורום ולא היו ממש תוצאות. מה זה המעבד המיסתורי הזה? אפשר להשיג אותו בארץ?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-