עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שמתם לב לעליית מחירים בזכרונות 1GB? בחנות SKYPC, IQPC וכד' העלו מחירים משמעותית, או שפשוט כבר לא מוכרים כלל את הזיכרונות. המחירים הזולים של 380-400 ש"ח ל1GB כבר לא קיימים. חבל :-\ הם יעלו חזרה? למה העלייה בכלל? פעם שעברה שפתחו נושא על כך שיש ירידה ואמרתי שיכולה להיות עלייה, אמרתם לי שזה כמעט ולא ייתכן. מה קרה אם כך?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by elidit,

כיצד ניתן להוסיף תמונה או אייקון לbios, כך שבכל הפעלה של המחשב תעלה התמונה עם הדלקת המחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by flatlinE,

שלום לכם פורום נכבד, אני מעוניין ברכישת מחשב ובו מעבד מסדרת I5, עם כ.מסך ATI 4890, וככל שהתעמקתי בניסיון להבין איזה לוח להכניס, כך שקעתי לתוך אי ההבנה.. הלבטים שלי הם בין הלוחות הבאים: INTEL P55 WHITESBURG או איזה לוח תומך של GIGABYTE.. יש לציין כי אינני מעוניין בOC, וחשובים לי מאוד ביצועי המחשב (לצורכי גיימינג). לנוחיותכם אני מצרף המפרט אותו אני מעוניין לרכוש: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1058 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪437 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1236 זיכרון G.Skill…

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  4. שלום, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד intel e8400 לוח אם gigabyte ga-ep45-ud3lr זכרונות dominator cm2x2048-8500c5d כ. מסך xfx radeon 4850 מאז שהתקנתי את הקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ bsod שונים, מבדיקת קבצי הdump עולה שחלקם נובעים מהדרייבר של הכ.מסך, חלקם משגיאות זיכרון שונות. עידכנתי את הדרייבר של כ.המסך, ואכן התקלות פחתו במידה מסוימת. הרצתי memtest86+ ב2 קונפיגורציות, single ו dual, הנה התוצאות: Dual Channel Single Channel מה ניתן ללמוד ממהmemtest? האם ניתן לקבל אינד' איזה חלק תקול?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  5. שלום, כבר מחר אני מזמין את המחשב השולחני הבא שלי, רציתי לשאול האם שווה להשקיע בלוחות עם טריפל צ'נאל וכו'.... עם OPI ועוד... או להתפשר על לוחות אם יותר בסיסיים מהצ'יפסטים של P55. כעיקרון השימושים הם למשחקים כבדים ותוכנות כבדות. האם תוספת הכסף שווה את התמורה?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  6. לוח סטנדרטי של 4 דימים , קיבולת מקסימלית 16G, ב- DDR3 ז"א שאני צריך 4x4G אבל לא ראיתי עדיין שקיימים דימים של 4G

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by tal147,

אני מתלבט בין המעבדים במעבדים Q8300 או I5 650 מה עדיף יותר או שאתה יכול להמליץ לי על משהו מתקדם טוב וזול רקע אני רוצה לקנות מחשב חדש סכום עד 2500 אני ראיתי את זה בזד מחשבים את המפרטים תודה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by supercars,

שלום, יש לי כרגע במחשב 2GB DDR2 800Mhz Kingston (שתי כרטיסים של 1GB) ואני חושב להוסיף עוד 2GB. השאלה שלי היא: אם יהיה הבדל כלשהו אם אני אוסיף עוד שתי כרטיסים זהים של 1GB או עוד כרטיס אחד של 2GB? כי יותר משתלם לקנות כרטיס אחד של 2GB. *את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 924 צפיות
  9. שלום יש לי את הלוח אם gigabyte GA880GA UD3H F4 רציתי להוריד לו דרייברים וראיתי באתר של גיג'הבייט שיש לו rev 2.0,2,1,2.2 הורדתי תוכנות ניטור חומרה (pc-wizard ו-everest) ולא מצויין שם את הגירסה שלו יש דרך אחרת לברר? שאלה שנייה לגבי הזכרונות, איך אני מברר את הדגם הספציפי שהותקן מבלי לפתוח את המחשב? אשמח אם תפענחו לי את מה שמופיע בCPU-Z, אני לא ממש מבין בנושא. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 וזיכרון 1 גיגהבייט (512*2) ש kingston במהירות של 667Mhz CL5..בדואל צ'אנל (Windows Xp) אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל3 גיגה כלומר להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד. השאלות הן: 1. אם אקנה זיכרונות במהירות של 800Mhz - זה יהיה שווה? כלומר יכול שיפור כלשהו? או שזה יעבוד לפי הזיכרונות האיטיים יותר (צוואר בקבוק?) 2. האם אני חייב (או מומלץ) לקנות זיכרונות של kingston דווקא (לתאימות אולי?!) בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by idanpc,

מה אתם אומרים על זיכרון של HTL

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by itzik52,

יש לי לוח אם של MSI 6309 V1.0 שהביוס עודכן ל V1.8 האחרון שתומך גם ב AGP X4. יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 64M שהוא כמובן AGP X4. התקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia וכאשר אני ניכנס להגדרות של הכרטיס דרך הדרייבר אני רואה שהכרטיס מזוהה כ AGP X2, הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם אפשרות של הגדרה AGP X4 אך ללא הואיל גם כאשר התקנתי את המערכת מחדש. יש למישהו רעיון לפיתרון? ???

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by Moo^Moo,

אני רוצה להתחיל לשדרג את המערכת... אני בדילמה. או שאני יקנה מעבד יותר מהיר ובעתיד יקנה לוח. או שאני יקנה עכשיו לוח (אחד עם אופציה לO\C) ויקנה בעתיד מעבד. דרך אגב, עד איזה מהירות מעבד אני יכול להכניס לGRARIBLDI שלי? ואיזה זכרונות עדיפים, DDR 333 או RDRAM 800? אחת אחרונה, יש לוחות אם שיש להם שני סלוטים לRDRAM ועוד 2 לDDR. בגלל האפשרויות OVERCLOCKING המוגבלות של הRDRAM אני שואל אם יש אפשרות לעשות בלוח כזה רק O\C לDDR, כלומר הימצאות של RDRAM במערכת לא יפריע להישגים גבוהים יותר בO\C? בתודה MOOMOO עריכה: לדעתי האפשרות של לקנות לוח יותר נכונה לי עכשיו. אני צריך את הלוח הכי זול שהכי טוב לאוברקלוקינג חשבתי על EPOX או ABIT. אשמח לישמוע עצות לזה + איזה קירור עדיף ל1.4,משהו שיתן ביצ…

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by yoav9,

אני מתכנן לקנות באוגוסט (סוף) ערכה של מעבד+לוח אם+מארז+ראם... עכשיו יש לי כבר את מה שאני חושב לקנות Micron 256MB PC266 DDR Gigabyte GA-7VRXP AMD ATHLON XP 1800 + FAN Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו המחיר שלי הוא בסביבות ה2500 ש"ח לגבי הדרגון אני לא מתפשר!! לא אכפת לי!!! אבל לגבי שאר המחשב, למישהו יש המלצות אחרות, אולי איזה בנדל נחמד שיוזיל את הכל... נ.ב. אולי עדיף לוותר על כל זה ולקנות מסך (יש לי relisys 722) או אפילו klipsh 4.1 למרות שעכשיו יש hercules xps 5.1 וקודם היה לי atp 3 נ.ב.ב. למה אני לא קונה חלקים אחרים במחשב. asus x50 צורב aopen x24 20 gyga cgate ti-500 של hercules live! 5.1 בבקשה 8)

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by Drakon,

מה אתם אומרים על לוח האם: GA-8SRX 645DDR/478+SB של GIGABAIT?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  16. Started by MasterGal,

מנהל פורום נכבד, מתי יצא הסקירה המקצועית שלך או של כמה משתמשים על המעבר הגדול. מבחינת יתרונות ביצועים,מחירים. אלו דברים נצטרך ואלו נוכל להשאיר מהמחשב הישן (כ.מסך, זכרונות...) תודה

• 18 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני רוצה להחליף את המעבד שלי ל 2.8C אז התקשרתי לחנות והם אמרו לי שיש מעבד חדש 2.8C פרסקוט שהוא עובד על 1024KB ולא על 512KB מכו כל השאר ואני רוצה לדעת מה זה נותן לי כפול למה זה עוזר לי נ.ב אח שלי רוצה לקנות זיכרון RDRAM יד שניה אולי אתם יכולים להביא לי מקום שיש לו יד שניה בבקשה שלחו לי הודעה כי אני יודע שאסור לבצע מחירות בפורום

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by shdor,

יש לי כרטיס מסך של EVGA 8800GTS (ראה מפרט) אם אני אוסיף עוד כרטיס מסך 8800GTS אבל של Gigabyte אני אוכל לעשות SLI ? והאם הלוח שלי תומך בSLI אני יודע שבקרוספייר כן.... תעזרו לי בבקשה (:

19. בחרתי לבסוף זכרונות של transcend, שני סטיקים של 2048mb כל אחד במהירות של 800mhz. עד כמה שידוע לי אין להם זכרונות של 1066mhz. (לפחות בארץ). האם משתלם וכדאי להחליף ל-kingston גם שני סטיקים של 2048mb אבל במהירות של 1066mhz. האם הפער הזה במהירויות משמעותי? הלוח שלי זה gigabyte ga-p35-ds3l, והוא תומך בזכרונות בנפח עד 8gb ובמהירות עד 1066mhz. (ברצוני לציין שזה מחשב חזק מאד שמיועד למשחקים כבדים).

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by eliau21071981,

יש לי את הלוח הנ"ל , עשיתי לו עידכון ביוס והוא נכשל ב 50%. עשיתי ריסטרט ועכשיו כלום לא עולה לי... אפילו המסך לא מגיב ויש המון ציפצופים. ניסיתי לג'מפר ,הוצאתי את הבטריה לכמה שניות, לא עוזר עדיין יש את ציפצופים. הצפצופים רציפים וקצרים. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  21. אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה, אז אם לא אז תעבירו אותו לאן שנראה לכם. אז ככה התמונה הזאת: '>http://www.2send.us/"] זה לוח BAD AXE 2 עכשיו מהם החיבורים האלו לעזאזל? את המולקוס אני רואה אבל אני לא מבין בשביל מה צריך אותו? ומה זה ה 8 פינים הזה? למה החיבורים האלה משמשים? ובאיזה ספק כוח יש את החיבורים אלו? תודה, ושוב אני מצטער אם זה לא מתאים...

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by SpLiNtEr,

^^^ כותרת. תודה.

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by apolo1,

שלום לכולם, לפני מספר שנים רכשתי בהמלצת חברים מהפורומים של HWzone מחשב עם מעבד AMD שעיקר עבודתו היא משחקים... לוח האם שרכשתי תומך במעבדים מהירים יותר ממה שיש לי כיום ולכן אני מעונין להחליף רק את המעבד, שאר החומרה כבר הוחלפה. המפרט שכיום יש לי: לוח אם ג'יגה בייט, דגם GA-K8NS ULTRA 939 מעבד: AMD Athlon 64 +3000 זכרונות: קינגסטון CL 2.5 512 X 4 (בסה"כ 2GB) כ.מסך: Sapphire X800 Pro 256MB מבירור באתר של ג'יגה בייט עולה שהלוח תומך במעבד עד ל AMD Athlon 64 X2 4800 Toledo זה לא אומר לי הרבה, אבל מבירור באי ביי ראיתי שמדובר במעבד שעולה מעל ל 200$, המחיר הזה מעט גבוהה מהתקציב שלי אני מדבר על חצי מהסכום בערך (100$ - 500ש"ח + \ -) אני מחפש מעבד שכמובן יתאים ללוח, שישפר את הביצועים, …

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by mb74ever,

דואל קור זה ליבה כפולה, אז מה זה קור 2 דיו? מה ההבדל ביניהם? לשניהם ליבה כפולה אבל איך הדיו משאיר אבק מבחינת ביצועים לדואל קורים?

• 3 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.