עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. SUPER TALENT זה יצרן רציני כמו OCZ או GEIL?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  2. חבר שלי ממתין לתשובה בחנות מחשבים- הוא לפני רכישה ! אני אחדד את השאלה האם זכרונות של 3 ערוצים יעבדו לא פחות טוב(או אולי אפילו יותר טוב) מזכרונות של 2 ערוצים על לוח אם של שני ערוצים ?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  3. יש לי מחשב יחסית ישן פנטיום 2.4, 133/333 MHZ, ואני רוצה לשדרג את הזכרון מחצי ג'יגה ל-2 ג'יגה. הבעיה היא, שרוב הזכרונות המוצעים כיום, הם עובדים בתדר שעון של 400 והשאלה היא : האם הזכרונות של 400 יכולים לתפקד באופן מושלם במחשב שמוגבל ל-333 MHZ RAM ? תודה.

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  4. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  5. A7V266-E האם זכרונות של DDR333 יכול להתאים ללוח של 266A ???

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by udi,

שלום רציתי לשאול האם משהוא יודע אם יש לחברת Kingston זכרונות טובים שעובדים על DUAL DDR ואם כן מה הדגם ? אני מדבר על [ 1GB { 512X2 תודה על העזרה .

7. Started by OR007,

אני יכול לקחת 64MB ממחשב פנטיום 2 אבל נראה לי שהזיכרון שלהם פועל ב-100, אין לי מושג כי לא בדקתי לפע דעתכם זה יתאים ? עכשיו המהירות של הזכרונות שלי זה 133

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  8. היי לכולם. שאלה קצת מטומטמת, אבל כשקונים זכרונות ו-לא- בKIT, אלא פשוט סטיק אחד בודד של יצרן ידוע(גם טווינמוס וADATA נכללים כ'ידוע' מבחינתי), האם הם אמורים להגיע בתוך קופסה או משהו? הלכתי היום לחנות שלא אזכיר את שמה(למרות שהיא גדולה וידועה לכולם), וביקשתי לקנות זכרון DDR400 של חברת טווינמוס. כשביקשתי לראות את הזכרון הוציאו לי מהמחסן סטיק ללא קופסה\שקית\שום דבר. כששאלתי אם ככה זה מגיע אמרו לי - 'אם אתה רוצה אני אתן לך שקית'. כמובן שברחתי משם כל עוד נפשי בי. כשקניתי KIT תמיד קיבלתי קופסה. מה קורה כשקונים סטיק בודד? ככה מקבלים מוצר או שגם אמורה להיות קופסה, ורק החנות הזאת עובדת בשיטה מגעילה שכזו

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לוח אם ג'גה בייט מדגם p965-s3 למעבדי intel ו מעבד של intel E6400 כבפול ליבה יעבוד טוב עם זכרונות twinmos twister 2gb במהירות 800MHz?

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  10. אני רוכש מערכת מבוססת Q6600, ומעוניין ב 4 ג'יגה זכרון : NCP DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 האם הנ"ל סביר ?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  11. שלום. הזמנתי לא מזמן מחשב. הזמנתי סטיק אחד של 512 ddr זיכרון ראם כדי שבעוד חודש, חודשיים אוכל לקנות עוד סטיק. המחשב עדיין לא הגיע ומבחינתי אני יכול להוסיף כבר עכשיו עוד 512 מ"ב זיכרון ראם. אני מעדיף לא להוסיף בגלל תקציב, אבל אם זה באמת באמת ישפיע על הביצועים של המשחקים היום, אז תגידו לי כדי שאקנה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל הזמנתי כרטיס מסך 6800GT. יכול להיות שכדי לנצל את הכרטיס מסך יותר טוב, עדיף לי עוד סטיק של 512? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  12. יש לי סטיק אחד של 512 DDR400 וחשבתי לשדרג את הלוח לאחד עם דואל צנל האם אני חייב את אותו סטיק או גם חברה אחרת יעבוד טוב

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. Started by Lyor,

ראיתי לאחרונה את הכתבה הנ"ל. ורציתי לשאול אם אם החיבור של המאוורר של הCPU כבר לא משמעותי יותר (לא חייבים לחבר אליו מאוורר כלשהו) מכיוון שהקירור פאסיבי ואין לו מאוורר מן הסתם. בלוחות הקודמים שבדקתי עליהם קירורים פאסיבים למעבד (LGA1156 היה האחרון שזה קרה לי בו) המחשב לא הגיע לפוסט מכיוון שהוא חשב שאין למעבד קירור כלל, אני מניח שזה נועד לשמש כמקדם ביטחון. אז רציתי לדעת אם זה בכלל אפשרי לחבר קירורים כאלה רק מהזמן האחרון, ואם כן אז ממתי, או שזה היה אפשרי תמיד ורק לוחות ספציפים מנעו את זה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. במידה וזה פשוט, איך עושים את זה? מאיפה יוצא הכבל מהלוח אם?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by Moshe.M,

השאלה היא אם עושים אוברקלוק זה נכון שהכרטיס או המעבד אורך החיים שלהם יתקצר?

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  16. פשוט לא הצלחתי למצוא ברשימה ההיא משהו שרציתי... אז אני רוצה לרכוש זכרונות אחרים אני מדבר על הרשימה הזו... (בצד שמאל כתוב QLV ) http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2070&l1=3&l2=11&l3=640&l4=0 איך הזכרונות האלה: OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 עם הלוח הזה: Asus Rampage Formula והמעבד הזה: Q9300 והכרטיס מסך הזה: HD4850 מפרט מאוזן? ניתן לבצע לו OC בלי שרכיב אחד ייצור צוואר בקבוק לרכיב אחר?...

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  17. משום מה נראה לי שכל זיכרון עולה עכשיו 230 שקל יותר מהקודם .....זה רק אני חושב ככה או שבאמת הייתה עליה של מחירים?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  18. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  19. היי. הלוח שלי הוא : Asus m2n-mx לאחרונה רכשתי כרטיס רשת בתקן PCI, והמחשב מזהה אותו אך לא יכול לגרום לו להתחיל לעבוד. יש לידי מחשב אחר, פנטיום 4 עתיק, שבו שמתי את הכרטיס והכל תקין. האם יש בביוס איזו אופציה שצריכה להיות מופעלת ? תודה מראש.

20. שמעתי על זה מכמה אנשים כבר ידוע לכם משהו על זה? מה שיכול לגרום להמון מסכים כחולים

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. האם ידוע מתי צפוים להגיע לארץ לוחות המבוססים על ציפסט 780G ? נראה שהם כבר יצאו בסין: http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=2345

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש עם לוח אם Giga-Byte GA-P55-UD3L וזיכרונות OCZ Gold 1066mhz (2GBx2) CL 7. לאחר כחודש של עבודה (ללא אובר קלוקינג\בעיות התחממות\הפסקות חשמל), המחשב קרס (כשאני בכלל לא עבדתי עליו) ומבדיקה שעשיתי עם memtest ראיתי ש- 100% מהזיכרונות נדפקו (נסיתי להשתמש רק בסטיק אחד או בשני בסלוטים שונים וזה לא עזר). מהחנות נאמר לי שהזיכרונות הנ"ל ידועים בחוסר תאימות שלהם. האם זה נכון? האם כל ה- OCZ הם ככה? תודה.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  23. שלום לכולם. שמעתי איפשהו , אולי אפילו פה באתר שללוחות האם של Gigabyte לאחרונה יש אילו בעיות עם מערכת החשמל שלהם , שהיא לא יציבה או משהו כזה , אז רציתי לדעת האם זה נכון או שלא קיים דבר כזה , וגם רציתי לדעת האם אין שום בעיות בולטות גם בלוחות האחרונים של ASrock ו-Asus , האם אצליהם הלוחות בסדר ? לי יותר חשוב לדעת על ה-ASrock מכיוון שאני השבוע כנראה קונה אחד . תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי ABIT IC-7 ומושקין בלאק LEVEL 1... הזכרונות מתחילים במתחים של 2.40 ומשהו ואז יורדים עד למתחת 2.00 מגיעים ל1.95,1.92. יכול להיות שזה קשור איכשהו לבעיית תאימות או שזה לא הכיוון?? תודה רבה לכל מי שעוזר! יום טוב! 8)

• 4 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.