עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תודה לעזורים ! איך אני יכול לראות כמה טמפ' המעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  2. Started by manga05,

hey everyone, I can't write in hebrew although I can read I am interested in buying a new computer and was wondering what's the difference between the E7200 and E8400. i thought that the advantage of these processors is the 45nm litography which they both are is it just clock speed and 1066mhz vs 1333mhz? how significant is it with normal DDR2 memory sticks? the cost difference is significant standing at 540 vs 785nis and was just wondering what will i lose by choosing the E7200 thanks[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 23:47:49 I think that what i'm trying to say is that i'm looking for the best bang for the buck,meaning that if the e8400 is alot better than the e7200, i c…

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by Gliding,

היי, אני שוקל לקנות מחשב חדש ואחרי קריאת הכתבה על המעבדים החדשים שיוצאים בתחילת שנה הבאה..צצו מספר שאלות.. ראשית, ממה שהבנתי מדובר בתושבת חדשה לחלוטין, ככה ששדרוג ידרוש החלפה של לוח האם..האם זה נכון? שנית, האם כבר ידוע מתי יצאו ערכות שבבים מתאימות לתושבת החדשה? שלישית, האם צפויים עדכונים משמעותיים בתחום כרטיסי המסך (השאלה לא ממש קשורה לפורום..אז התנצלות מראש..היא סתם קשורה לנושא של הת'רד). כאלו שבניגוד לסדרת ה-200 החדשה של NVIDIA לא סתם יוסיפו עוד שיידרים וצינורות עיבוד, אלא ממש ישנו את הארכיטקטורה..? אם כן מתי בערך? ושאלה ארחונה מאוד מאוד לא קשורה.. האם יש לוח ממולץ לחיבור יותר מ-2 כרטיסי מסך, כרגע לא ברור אם ל CF או ל SLI..אז אשמח אם תוכלו להמליץ על דגמים מתאימים לשניהם…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by Yuvky,

ראיתי כתבה מעניינת בטומס על סוג הזכרון הזה ^^^ ולא הבנתי בדיוק על מה מדובר. משהו יכול להסביר?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  5. שנה טובה לכולם תרמתי את המחשב שלי לההורים , אחרי ששלהם התפגר ..... אני מחפש לוח אם בתקציב נמוך משהו כמו 400 ש"ח הכי חשוב לי זה אמינות !! ושכל דבר בלוח יעבוד כמו שצריך אם זה USB SATS IDE וכולי .. אני לא מתכנן OC , אבל זה יתרון בשבילי יכולות OC (סתם בשביל הכיף ...) אז האם האביט הוא מה שאני מחפש ? או שכדאי לקחת איזה גיגהבייט ? איך האביט הזה הוא אמין ? או שיש תלונות עליו ? תודה לעונים .

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by yotam.m,

יש לי בעיה די רצינית עם Athlon 3000 בסוקט 939, הטמפ' שלו מגיע ל-100 מעלות ללא שום מאמץ והמחשב נכבה. הדבר קורה בביוס שכן אין לי שום אפשרות להתקין מערכת הפעלה מכיוון שהמחשב נופל ברגע שהטמפ' עולה. על המעבד מותקן גוף קירור סטנדרטי נקי מאבק כמובן עם מאוורר של Glacialtech ב-2400RPM. ניסיתי גם למזג את החדר כמה שאפשר בעזרת מזגן וכן להצמיד לו מאוורר ישירות לתוך המארז, לא משנה באיזה סיטואציה הטמפ' מטפסת ומגיעה לכ-100 מעלות והמחשב מכבה את עצמו. המעבד הוא Athlon 3000 כמו שציינתי עם ה-A8V של ASUS.. רעיונות? הצעות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by jambo7,

מחפש חוות דעת על הזכרונות האלה http://www.skypc.co.il/pl_product~EX-4800P2-SW~15~0.htm

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום יש לי 2 כרטיס זיכרון שמחוברים למחשב שכול אחד 256! והוספתי עוד 2 התוספת הזאת יכולה ליגרום לכרטיס מסך להתחמם יש לזה קשר?! תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  9. Started by BENNY-L,

מעבד Q9550 קירור -ונדטה 2 איך זאת? THERMALTAKE דגם ARCTIC SILVER A2150

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by aviram20,

ברשותי מחשב עם מעבד 2.8 ג'יגה הרץ מסוג נורטווד הוא נמצא על הלוח הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VT8%2B רציתי לדעת אם אפשר לשים מעבד 3.2 ועד כמה אפשר להרחיב את הזכרונות .. הזכרונות שלי כרגע הם 512 כמו כן רציתי גם לדעת עד כמה יהיה משמעותי השידרוג שאני יעשה ואם אני ירגיש אותו במחשב.. וכמה עולה מעבד 3.2 ..

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. לפי הנתונים כל ההבדל ביניהם הוא פחות מ400 מגה הרץ, אז איך האחד מחירו 1550 והשני 6800, בקיצור מה הפסדתי פה בהבנת התמונה?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  12. טוב איזה תזמונים לשים שהמחשב לא יקרוס לי או משו ושנוכל להביא אוברקלוק.. ?

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by seladlev,

מחפש לוח אם שיתמוך במעבד פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ עבור המחשב של ההורים שלי תקציב מקסימלי של 230 ש"ח צריך להיות full atx ולא מיקרו חובה כרטיס מסך מובנה חובה אחריות 3 שנים תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 14:10:40 שכחתי לציין גם שאני צריך חיבור ide בלוח האם

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. Started by blackx,

בעקבות עידכון ביוס כושל, המחשב שלי כעת אינו מתפקד. בקצרה, הסיפור הוא כי כרטיס הרשת און בורד הפסיק לעבוד, חשבתי שהבעיה יכולה לנבוע מבעיות בביוס (לא משנה שזה מגוחך) אז עידכנתי אותו. כעת - המחשב כלל אינו מתפקד (פרט לספק הכח) לרבות נוריות הביקורת של המקלדת או התאורה שלה עכבר. לאחר ניסיתי את כל הפיתרונות האפשריים לרבות ג'ימפור ואיפוס הביוס - אני אגש למעבדה היום לראות אם ניתן להציל. במידה ולא יהיה ניתן להציל את לוח האם אני כנראה אפנה לרכישת חדש - כאשר אני רוצה שההחלפה תעבוד בצורה החלקה ביותר שיש. אני מחפש להחליף את הלוח בלוח אשר יאפשר לי להפעיל את המחשב אחד באחד - למעט עידכון דרייברים. לוח האם שיש ברשותי (או חלק הפלסטי-המתכתי חסר התועלת, נכון להיום) הוא של ASUS מדגם M2N-E המבוס…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. שלום . אני רוצה לדעת : איך אני ידע שהלוח שאני יקנה יתאים למארז .. יש משהוא ATM / MIDI-ATX / K7 /P4 משהוא כזה?

16. Started by Cereal Killer,

אני יודע שכדי שלוחות תואמי אינטל ירוצו בדואל צ'אנל על 2 הסלוטים באותו הערוץ חייבים להיות שני סטיקים תואמים של זכרונות. השאלה שלי היא כזאת, אם אני רוצה לקנות עוד קיט זכרונות כדי לתקוע בערוץ השני, האם אני חייב לקנות בדיוק אותם זכרונות כמו בערוץ הראשון? מה יקרה אם אני אכניס לערוץ השני זכרונות שונים?

17. שלום אני עובד בעיקר בתוכנות פוטושופ ופרימייר- תוכנה לעריכת סרטי וידאו. אשמח לדעת איזה מעבד אני צריך לפי דעתכם האם שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש המחשב ישמש בעיקר לתוכנות פוטושופ- ןפרימיר- תוכנת עריכת וידאו. לא משחקים וכו'.. רציתי לדעת איזה מפרט מומלץ.. ראיתי את הרשימה שOCEAN העלתה אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין למשל- סוגי המעבדים Intel Core 2 Duo או Core 2 Quad וגם המלצה ללוח אם מתאים האם ללכת רק על לוח של אינטל? או ממש לא.. תודה על כל מידע.. רק אתמול בלילה גיליתי את האתר הזה ואני נדהם מכמות הידע שיש פה לאנשים.

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by Murmur,

שלום, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה, וכרגע מריץ OC של 150% למעבד E2180 עם לוח אם P-35 DS3L (באס על 300 מה"צ, מעבד על 2.7 גה"צ, קירור MaxOrb). בזמנו נקנה המעבד כדי לחסוך כסף, וכיום אני מעוניין להגביר את הביצועים על ידי שדרוג המעבד במינימום ההשקעה על ידי אובר-קלוק ברמה בינונית שלא יצטרך תחזוקה תכופה. אני מחפש אובר-קלוקר מוכשר, שייתן מקסימום תמורה לכסף והבדל ניכר בביצועים. אשמח לעזרתכם.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nineball,

לילה טוב כולם שלשום הזמנתי מאיביי סטיק של 2 ג'יגה זכרון DDR2, רק שבטיפשותי הרבה- לא שמתי לב שמדובר בסטיק High-density (כלומר- 256X16 במקום 256X8...) התאימות שלהם אפסית, רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם הדברים האלו עובדים על לוחות 945 של אינטל....... תכל'ס זה עלה 70 שקל, אז לא כזה נורא אם לא יעבוד- אבל אני מעדיף לשמור קצת את התקווה X: לא מצאתי תשובה חד משמעית, תודה לכל מי שינסה לעזור.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by GREATTHUNDER,

ידוע שהוא יזהה רק 3.2-3.5 האם הזיכרון יעבוד בדואל צ'אנל והוא יוריד מכל אחד או שזה יפגע בזה? האם זה יכול לגרום לבאגים כמו שהיה בWin98 כאשר מתקינים יותר מ512MB ? אני לא רוצה להתקין VISTA האם XP 64 BIT שווה משהו? האם הוא כדאי?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  21. שאלה ראשונה לגבי הבדלים בין סדרת ה P45 ל P43 האם זה משנה לגיימר חזק? איזה לוח כדאי לקחת בסדרת Gigabyte P45 מכיוון שיש הרבה דגמים והבדלי מחירים רצינים ששווים את ההשקעה. המחשב שאני בונה הוא לא לאוברקלוקים חשוב לי Dollby Digital ובקר Raid האם יש הבדלים רציניים שמצדיקים את הבדלי המחירים בין שני הזכרונות האלו: הזכרונות לא לאוברקלוק. תודה מראש לעוזרים. 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT with Heatsink CL4 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by BENNY-L,

יש לי מארז שיש בו יציאות לאוזניות מקדימה איפה אני מחבר את זה ללוח?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by AloNs01,

זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤902 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤563 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤125 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ¤446 כמות:1 htt…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by goldyoav,

שלום, יש לי לוח ישן intel D865GBF/D865PERC עם 2X256MB זכרון, במהירות 400MHZ אני רוצה להוסיף זכרון 2x1G במהירות 667 במקום הזכרון הקיים. כתוב שהלוח תומל עד 400MHZ, מה קורה אם שמים 667? האם יהיה צורך לשנות משהו בהגדרות BIOS כשמחליפים? תודה רבה רבה יואב

25. Started by oDot,

הרי הנתונים שלהם פחות או יותר זהים... תודה

• 6 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים