מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
המעבד שלי הוא E8500 וקניתי לוח P5Q-E התקנתי מערכת הפעלה ואת SIX ENGINE כאשר אני בודק את CPU-Z הוא מראה לי רוב הזמן מכפלה של 6 מה שמוריד את ביצועי המעבד ל 1970 MHZ גם שאני שם את SIX ENGINE על טורבו הוא מתנהג כך. סך הכל זה מגניב אבל הייתי רוצה שאני מפעיל משחקים שהמכפלה תהיה קבוע על 9.5..
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם המארזים של היום מתאימים לנהלם עם תושבת LGA1366 שאמור לצאת בקרוב. או שהמבנה שלהם שונה וצריך מארז ויהיו מארזים מתאימים? תודה רבה מראש לכולם!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
-
הי.אני עומד בפני קניית מחשב ואני די סגור על מפרט,רציתי לקחת Q6600 כי הוא 4 ליבות והוא יותר חדש.ואז קראתי בכל מיני מקומות שהE8400 עדיף והוא יותר חדש. מה עדיף עם המפרט הבא?: מעבד:Q6600 intel\E8400 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 כרטיס מסך: Radeon HD 4850 Gigabyte זכרון: 2048MB-800MHZ-KINGSTON- דיסק קשיח: WD 500GB 16MB BUFFER- כונן אופטי: ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe מארז: COMPUCASE CI-6A19 BLACK- האם כדאי להוסיף לQ9300? תודה
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רואה שיש שני סטיקים של זיכרון, אבל המחשב קורא לי דרך MY COMPUTER 3.25 גיגה. האם עשו פשלה בחנות, או שמא WINDOWS ככה מציג את הזיכרון ? g0vner_x3
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. האם מישהו מכיר מכשירים מסוג המכשיר הנ"ל? ברצוני לרכוש מכשיר כזה אבל אני לא יודע האם הוא יתן לי את האינדיקציה שאני צריך, או שזה סתם מכשיר שישב לי בבית ולא יהיה לי שימוש בו. דוגמא למכשיר בלינק הבא: http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xi=408517
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם המתחים המפורטים בתמונה תקינים ? ובעיקר השניים המסומנים ? בזמן מנוחה (כפי שנראה בתמונה) המחשב עם טמפרטורות קרירות, אבל עם מאמץ קטן (הצגת פלאש באינטרנט) הטמפרטורות של הלוח והמעבד עולות לכיוון ה-60 מעלות. האם תקין ? מדובר בלוח M61 של ג'יגאבייט עם מעבד AMD 4200.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי 512 MB ואני רוצה להוסיף אחד או אחד וחצי..אז עזרה במחירים ואיזה סוג אני צריך לקנות כי אין לי מושג......
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לדוגמה הלוח הנ"ל מבוסס P43 http://www.skypc.co.il/pl_product~BLKDP43TF~10~0.htm הוא יותר זול מגיגה בייט ואסוס למה אלה שמבינים במחשבים לא סופרים אותו ומתרחקים ממנו ? מה חסר בו לעומת לוחות אחרים ? דיון מעניין וגמר חתימה טובה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל יום ראשון מחשב חדש ומשוכלל אחרי 8 שנים =) לקחתי 4GB זיכרון DDR2 עכשיו אני לא רוצה ויסטה אני רוצה להישאר עם ווינדוס XP נכון לעכשיו (לא חובב של ויסטה) עכשיו איך אני מוודא שישנו ניצול מקסימלי של כל ה-4 ג'יגה כי מקריאה רופפת הבנתי שיש מצבים שזה ינצל רק 2 מתוכם מה לוודא עם המוכר שהוא מתקין איזה גרסה של ווינדוס\הגדרות אודה לכם אם תפרטו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם יש תוכנה קלה לשימוש שיכולה להוריד לי את מהירות השעון ולחזיר בלי צורך התעסקות בביוס וריסט? אני מנסה להריץ משחקים ישנים ומצב "תאימות לאחור" לא עוזר... האם יש מצב להאט את כול המחשב לפרק זמן (שעה-שעתיים) בלי צורך לגשת לביוס?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תלוח הזה Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN אני רוצה לקנות כונן קשיח של 500GB עכשיו הבעיה שכול ה500GB הם SATA2 (יש גם 1 אולי במקרה ?) עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח SATA2 האים הוא יתאים לי ללוח שתומך ב1 עכשיו יש לי במחשב כונן קשיח 80GB אבל SATA 1 מה אתם אומרים ? ואני מתכנן לקנות גם תכרטיס קול הזה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 מה אתם אומרים יתאים ללוח נכון ?
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800GT אני צריך מעבד ולוח אם שיתאימו לו, אני מתכנן לעשות OC (למעבד ולכרטיס מסך) אז אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני ממש בהתלבטות איזה מעבד לקנות- ואני צריך הסבר קטן על ההבדל בין box לtray אני לא יודע איזה מעבד כדאי, יש את ה E8400 E8500 בהתחשבות שאני מתכנן OC חשבתי שכדאי ללכת על הE8400 או אפילו E7200 עם קירור טוב ולעשות OC לחסוך, אני לא יודע מה כדאי. :] איך הלוח הזה בoverclock? EP43 DS3L של gb? תקציב לשניהם בייחד - סביבות 1500 אבישי.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לעוזרים, ברצוני לרכוש מעבד חדש. ברשותי מעבד מסוג +Athlon 64 3200 . לוח האם שלי הוא של ג'יגהבייט, התושבת של המעבד היא 939. הזכרונות שלי הם מסוג 3 ג'יגה של DDR 1. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא פוטושופ ומשחקים. (ברשותי כרטיס מסך מסוג GT9800 ). השאלה שלי היא כזו: 1. מהו המעבד המתקדם ביותר כיום המתאים לתושבת שלי? והיכן אפשר לקנות אותו? 2. האם שווה לי לקנות לוח אם חדש וזכרונות חדשים על מנת לשדרג את המעבד לדור החדש? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (גמיש) תודה מראש, יותם
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם הלוח הנ"ל ASUS P5B-V יכול לתמוך ב windows xp 64 bit האם יש צורך בחומרה אחרת מיוחדת לעניין בברכה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
או שאפשר לשים 4GB ויותר? האם ההגבלה הזו(אם ישנה) קיימת רק ללוחות INTEL? או לCHIPSET של INTEL? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב אז מדובר במחשב של חבר,לא במחשב שלי. אוקיי אז יש לו לוח RC410M2 של MSI http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1185&maincat_no=1 ופתאום הלוח שלו הפסיק לזהות את הכונן הקשיח שלו(Hitachi HDS721616PLA380) בדקתי אצלי את הכונן הקשיח והוא תקין,המחשב שלי מזהה אותו בלי שום בעיה,אז זה אומר שמשהו בהגדרות של הBIOS דפוק. ניסיתי לשחק בהגדרות של הBIOS ושום דבר לא עזר(חיפשתי כל דבר שקשור לSATA וRAID) לא משנה במה בחרתי ב-OnChip SATA Type זה לא מצא שום כונן קשיח. (הBIOS שלו לא עדכני,אני שוקל לעדכן לו תBIOS) (ניסיתי CMOS CLEAN וכו גם לא עזר) צריך עזרה דחוף,תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון במחשב 2*512 של twinmos ddr2 667 1024 של hynix עם אותם הנתונים והתזמונים עכשיו אני רוצה להסויף עוד ציפ אחד של 1024 אז אם אני יוסיף עוד אחד של גיגה עם אותם הנתונים אז יהיה לי דואל צ'אנל ?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
איזה לוח אם אפשר לקנות ב- 400 שקל שיהיה טוב אם המעבד Q6600 2.4GHZ?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי כרגע 512X2 667 KINGSTON. אני רוצה להוסיף לפחות עוד 1GB אם לא 2. אם אי יקנה עוד 1GBX2 של OCZ לדוגמא, שהוא 800MHZ, זה אמור להפריע ?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שאלה כללית לכל מי שקנה מעבד מרובע ליבות. האם אתם מרגישים שזה היה שווה את ההשקעה, קיבלתם מה שציפיתם, או שמעבד דו-ליבתי זול יותר ומהיר יותר היה מספק את הסחורה יותר טוב אם לא באופן זהה ? (ברור לי שזה שאלה שקשה לענות כי בכל זאת יש לכם מעבד X ולא Y, אבל בכל זאת).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על Q6700 ועבר כבר המון זמן יש מעבד יותר טוב ממנו באותו מחיר בערך ? שמתי לב שיצאו כל מיני מעבדים חדשים אני צריך מעבד למשחקים כבדים עם פוטנציאל אוברקלוק טוב כי אני שם קירור כנראה קירור נוזלי
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני ממש , אבל ממש בקרוב הולך לקנות מחשב לגיימינג ורציתי לדעת האם כדי לי ללכת על Q9400 או E8400. על שאר המפרט זה לא ישפיע, אבל השאלה אם כדי לי לחשוב על העתיד על הQ9400 שאני מאמין שהתמיכה תשתפר ב4 ליבות בקרוב מאוד אך לשלם 500 ש"ח יותר. או שכדי לי על הE8400 הכפול ליבתי שנתמך במלואו עכשיו במחיר זול יותר בהרבה , אך בלי מחשבה על העתיד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ראיתי לוחות של GigaByte, ובחלקם הקירור לצ'יפסט הוא בצלעות קירור (Heat Sink) ובחלק יש משהו שנקרא Silent-Pipe. מה ההבדל בין השיטות? האם יש אחת שעדיפה על השנייה?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-