עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ariel16b,

כבר קניתי את המעבד ואני קורא עכשיו את הביקורות פה באתר עליו ועל הרצת משחקים המשחקים החדשים כדוגמת קרייסיס, דארק ספייס ודומיהם יקרטעו עליו? כמה באמת הבדל יש בינו לבין מעבדי דואל יהיה לי כרטיס מסך 9600GT 512mb

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  2. האם הוא יישב טוב על הלוח הזה מכיוון שיש לו היטסנקים שלא יתנגש עם הצלעות קירור של הביג טייפון.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  3. היי, אני צריך המלצה לזיכרון 4GB עד 500 ש"ח. ואני צריך המלצה ללוח-אם עד 700 ש"ח. בעיקר לשימוש במשחקים (כמו קרייסיס) ושהלוח יתמוך ב CF ויהיה עמיד ב OCים. אה, וה XP שלי יגביל את הזיכרון שאקנה? תודה רבה. וזה המפרט שאני הולך לקנות: מעבד: E8400 3.0 GHz זיכרון: אתם ממליצים לי. לוח-אם: אתם ממליצים לי. כרטיס מסך: ATI 4850 512MB. כרטיס קול: מהמחשב הישן, 5.1. הארד דיסק: מהמחשב הישן, 160GB.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by RONALDO7,

שלום אני צריך לוח אם טוב למעבד INTEL E7200 יש עצות?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  5. המעבד שלי הוא E8500 וקניתי לוח P5Q-E התקנתי מערכת הפעלה ואת SIX ENGINE כאשר אני בודק את CPU-Z הוא מראה לי רוב הזמן מכפלה של 6 מה שמוריד את ביצועי המעבד ל 1970 MHZ גם שאני שם את SIX ENGINE על טורבו הוא מתנהג כך. סך הכל זה מגניב אבל הייתי רוצה שאני מפעיל משחקים שהמכפלה תהיה קבוע על 9.5..

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  6. שלום ושנה טובה לפני כמה ימים ביקרתי בחנות מחשבים במטרה לקנות סט זיכרון פנימי של 4 ג'יגה. כששאל אותי המוכר כמה כבר מותקנים במחשב שלי, השבתי לו ששני ג'יגה. הוא שאל אותי איזו מערכת הפעלה יש לי, ואמרתי לו ש XP רגילה. ואז הוא אמר לי שלא כדאי לי לרכוש את הזיכרון מכיוון שגם ככה חלק זעיר ממנו ינוצל. אפשר הסברים? הוא לא היה חזק בהסברים..

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by motorola,

אוקי המעבד שלי הוא e2180 בדיקה בסופרפי נתנה 30 שניות על 1 מגה ולאחר אוברקלוק קליל של הוספת 150 מהצ זה ירד ל28 שניות עכשו יש למישו e4300 שגם משיג תוצאה יותר גרועה(30 שניות) זה אומר שהמעבד שלי עוקף אותו?

8. Started by Stastyle,

שלום! המפרט של המחשב שלי הוא : E6300 Gigabyte 945P-S3 Twinmos 2GB 667mhz אני מתחיל לערוך סאונד במחשב וחשבתי שאולי מומלץ להוסיף עוד זכרון פנימי למחשב. במידה ואני רוצה להוסיף עוד 2GB (שני סטיקים של 1GB כל אחד), האם ההבדל יהיה משמעותי? בנוסף לכך, הבנתי לפני הFAQ פה בפורום שהוינדוס יקלוט רק 3 עד 3 וחצי ג'יגה ולא 4, ככה שבהתחשב בזה, האם בכל זאת מומלץ להוסיף? במידה ואכן מומלץ, איזה זכרון טוב יש היום? אציין שאני לא עושה OC. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Alroit,

הי לכולם איזה CHIP עדיף ה- P45 או X48 לוחות - GA-EP45-EXTREME של גיגבייט או GA-X48-DQ6 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  10. http://www.guru3d.com/article/cpu-scaling-in-games-with-quad-core-processors/1 GURU3D עשו כתבה מאוד מקיפה ובדקו מעבדים בעלי 2 ליבות ו4 ליבות וכו' במשחקים הכי חדישים שיש כיום. הסיכום בטח ידוע לכולם, אבל אני מאוד ממליץ לקרוא ולעיין בכתבה הזאתי בעומק.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Master Boo,

שלום, אני מחפש לוח אם לקנות למחשב תקציבי (AMD)- כמה זול שאפשר. הייתי מעדיף ASUS, אבל אפשרי גם Gigabyte או כל חברה אמינה אחרת, לצורך העניין. שמתי עין על GIGABYTE GA-MA69VM-S2 שמגיע עם X1200 מובנה (http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2). הסתכלתי על הSpec שלו וראיתי שרשום שהform factor הוא Micro ATX. זה אומר שהוא לא מתאים למחשב רגיל? אני חייב למצוא לוח אם שהוא ATX רגיל? אני מרכיב את המחשב בhttp://www.iqpc.co.il, מה לוח האם הכי זול והמומלץ ביותר שאני יכול לקנות משם? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by em28,

האם המתחים המפורטים בתמונה תקינים ? ובעיקר השניים המסומנים ? בזמן מנוחה (כפי שנראה בתמונה) המחשב עם טמפרטורות קרירות, אבל עם מאמץ קטן (הצגת פלאש באינטרנט) הטמפרטורות של הלוח והמעבד עולות לכיוון ה-60 מעלות. האם תקין ? מדובר בלוח M61 של ג'יגאבייט עם מעבד AMD 4200.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by MENASHEHE,

בוקר טוב, קניתי לפני שבועיים מעבד כזה ואני יודע שיש שני גירסאות למעבד הזה שהגירסה השניה מתחממת פחות איך אני יודע איזה גירסה שלי?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by Frequency,

איזה מעבד עדיף לקנות? QUAD CORE או Core 2 Duo אם אפשר תגידו ייתרונות וחסרונות ואם אפשר גם את הדגם המשתלם תודה (:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by asilbob,

יש לי תלוח הזה Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN אני רוצה לקנות כונן קשיח של 500GB עכשיו הבעיה שכול ה500GB הם SATA2 (יש גם 1 אולי במקרה ?) עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח SATA2 האים הוא יתאים לי ללוח שתומך ב1 עכשיו יש לי במחשב כונן קשיח 80GB אבל SATA 1 מה אתם אומרים ? ואני מתכנן לקנות גם תכרטיס קול הזה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 מה אתם אומרים יתאים ללוח נכון ?

16. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם המארזים של היום מתאימים לנהלם עם תושבת LGA1366 שאמור לצאת בקרוב. או שהמבנה שלהם שונה וצריך מארז ויהיו מארזים מתאימים? תודה רבה מראש לכולם!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by thebenjamin,

ASUS P5PL2 או ASUS P5LD2

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  18. Started by tamir6066,

הי.אני עומד בפני קניית מחשב ואני די סגור על מפרט,רציתי לקחת Q6600 כי הוא 4 ליבות והוא יותר חדש.ואז קראתי בכל מיני מקומות שהE8400 עדיף והוא יותר חדש. מה עדיף עם המפרט הבא?: מעבד:Q6600 intel\E8400 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 כרטיס מסך: Radeon HD 4850 Gigabyte זכרון: 2048MB-800MHZ-KINGSTON- דיסק קשיח: WD 500GB 16MB BUFFER- כונן אופטי: ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe מארז: COMPUCASE CI-6A19 BLACK- האם כדאי להוסיף לQ9300? תודה

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  19. אני רואה שיש שני סטיקים של זיכרון, אבל המחשב קורא לי דרך MY COMPUTER 3.25 גיגה. האם עשו פשלה בחנות, או שמא WINDOWS ככה מציג את הזיכרון ? g0vner_x3

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by yousux,

שאלה כללית לכל מי שקנה מעבד מרובע ליבות. האם אתם מרגישים שזה היה שווה את ההשקעה, קיבלתם מה שציפיתם, או שמעבד דו-ליבתי זול יותר ומהיר יותר היה מספק את הסחורה יותר טוב אם לא באופן זהה ? (ברור לי שזה שאלה שקשה לענות כי בכל זאת יש לכם מעבד X ולא Y, אבל בכל זאת).

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by F430,

יש עדיין למישהו כזה דבר חח יש רק DDR400 ועל איזה זיכרון אתם ממליצים עד 400 שקל?!

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  22. שלום. האם מישהו מכיר מכשירים מסוג המכשיר הנ"ל? ברצוני לרכוש מכשיר כזה אבל אני לא יודע האם הוא יתן לי את האינדיקציה שאני צריך, או שזה סתם מכשיר שישב לי בבית ולא יהיה לי שימוש בו. דוגמא למכשיר בלינק הבא: http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xi=408517

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by bronco,

האם יש טעם בזכרונות עם קרור מובנה אני מחפש זכרונות של 2G וראיתי שרובם מגיעים עם קרור מובנה למעט זכרונות של קינגסטון מדובר על מהירות 800mhz האם יש עדיפות במהירויות האללו לזכרונות עם קרור מובנה האם זכרונות ללא קרור מובנה צריכים להיות מקוררים על ידי קרור חיצוני?

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  24. אני מקבל יום ראשון מחשב חדש ומשוכלל אחרי 8 שנים =) לקחתי 4GB זיכרון DDR2 עכשיו אני לא רוצה ויסטה אני רוצה להישאר עם ווינדוס XP נכון לעכשיו (לא חובב של ויסטה) עכשיו איך אני מוודא שישנו ניצול מקסימלי של כל ה-4 ג'יגה כי מקריאה רופפת הבנתי שיש מצבים שזה ינצל רק 2 מתוכם מה לוודא עם המוכר שהוא מתקין איזה גרסה של ווינדוס\הגדרות אודה לכם אם תפרטו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by noobster,

האם יש תוכנה קלה לשימוש שיכולה להוריד לי את מהירות השעון ולחזיר בלי צורך התעסקות בביוס וריסט? אני מנסה להריץ משחקים ישנים ומצב "תאימות לאחור" לא עוזר... האם יש מצב להאט את כול המחשב לפרק זמן (שעה-שעתיים) בלי צורך לגשת לביוס?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים