עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הציעו לי אותו באייבורי במקום Asus M2A-VM HDMI AM2 זה המפרט: AMD Athlon 64 3800+ (socket AM2) X2 DualCore Asus M2A-VM HDMI AM2 WD 160GB,7200RPM,8MB,SATA2 OCZ\GEIL\KINGSTON\ כל חברה מוכרת אחרת DUAL CHANNEL 1GBX2 2048MB 5-5-5-15 LG GSA-H42 X18 DVD WRITER DVD X16 ROM DRIVE JSP-TECH M-100A 400W לא לאוברקלוק,ולא למשחקים רק לפוטושופ, תכנות ,ויסטה בעתיד תודה

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  2. שלום לכם !! אני מעוניין לעשות שידרוג במחשב ורציתי לדעת על איזה לוח אם ומעבד הייתם ממלצים שהמחשב יהיה חזק לתקופה דיי רצינית.. האם יותר עדיף פנטיום או שמה איי אמ די? איזה לוח אם יספק לי תמיכה מלאה בAGPX8 וכ'ו וכ'ו דרך אגב יש לי ג'י פורס 4 לא מנוצל !!! הלוח אם שלי לא תומך בכלום !!! אנא עיזרו לי ........! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ בתודה Lir@n ;D

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by Pollik,

שלום. אני מעוניין לעבור מויסטה 32 ביט לויסטה 64 ביט. יש לי כבר את הזכרונות החדשים מוכנים. השאלה שלי האם אני צריך להגדיר משהו בביוס לפני אני עובר ל-64 ביט? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by plXy,

שלום. לא יודע איך זה קרה , אבל פתאום אני רואה שיש צ'יפסטים לאינטל שתומכים בddr 333 , תמיד חשבתי שיש צ'יפסיטים שתומכים רק עד ddr266 , איזה צ'יפסטים תומכים ב333 ??? האם יש תמיכה גם ב400? ובלוחות של אי אמ די , למה בלוחות מבוססים kt400 אפשר לשים רק 2 זכרונות של 400Mhz ולא בכל הסולטים? אם אני יכניס 2 של 400 ושניים של 333 , כולם יעבדו ב333? תודה.

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by PCBuster,

שלום! אם אני אחליף את ה FX שלי בכפול ליבה הזול 3800X2, אני ארגיש בהבדל? אני יודע של3800 יש יתרון פיזי ברור על ה FX. אבל הוא היה מעבד חזק מאוד בדורו והוא עדיין סוחב.(עם אוברקלוק ל2.6) חשבתי לבדוק אם הוא יכול להגביל את כרטיס-המסך שלי(1900XT). אבל אין לי מושג איך בודקים את זה בדיוק, אז הרצתי 3DMARK. 05: 10417 06: 4732 אין משחק מסויים שאני זוכר בו FPS נמוך מאוד. FEAR מקרטע קצת ברגעים עמוסים במיוחד. NFS CARBON קצת יותר. (אני לא יודע אם זה קשור דווקא למעבד) ברוב המשחקים אין לי בעיה לשחק עם אימיול ומסנג'ר ברקע (בNFS וPREY אני סוגר הכל) מה דעתכם, 3800 יהיה שיפור משמעותי? תודה, אוהד.

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  6. שלום לכולם\ יש לי את הלוח K8NF9 ומעבד 3000 939\ זיכרונות של D43 שיכולים להגיעה מעל 500 בדוק! והטמפ' היא 33 במאמץ! ויש לי בעיה שאני אפילו לא יכול להגיעה ל2GHZ עם המעבד ובפורום של GURU3D אמרו לי שיש חשיבות לאיזה חריץ מבין ה4 שיש על הלוח חיברתי את הHDD שלי לאן הייתי אמור לחבר מבין ה4 חריצים האלה את הHDD שלי? חיבור לחריץ הלא נכון יכול לשגע את המחשב שלי בOC ובאמת ככה מחשב שלי אפילו ב2GHZ המחשב קורס ועושה ריסט שמפעילים משהו כבד! לאן הייתי אמור לחבר מבין ה4 חריצים האלה את הHDD שלי? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by yoav9,

אני מתכנן לקנות באוגוסט (סוף) ערכה של מעבד+לוח אם+מארז+ראם... עכשיו יש לי כבר את מה שאני חושב לקנות Micron 256MB PC266 DDR Gigabyte GA-7VRXP AMD ATHLON XP 1800 + FAN Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו המחיר שלי הוא בסביבות ה2500 ש"ח לגבי הדרגון אני לא מתפשר!! לא אכפת לי!!! אבל לגבי שאר המחשב, למישהו יש המלצות אחרות, אולי איזה בנדל נחמד שיוזיל את הכל... נ.ב. אולי עדיף לוותר על כל זה ולקנות מסך (יש לי relisys 722) או אפילו klipsh 4.1 למרות שעכשיו יש hercules xps 5.1 וקודם היה לי atp 3 נ.ב.ב. למה אני לא קונה חלקים אחרים במחשב. asus x50 צורב aopen x24 20 gyga cgate ti-500 של hercules live! 5.1 בבקשה 8)

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by Splashy,

קניתי זכרונות חדשים למחשב שלי (מפרט בצד) - G.Skill DDR2 1066 קראתי בביקורת שלהם ב-Newegg שצריך להגדיר את התזמונים/מתחים ב-BIOS כדי שלא יהיו "קפיצות". הסתכלתי ב-CPU-Z ובאמת זה קופץ קצת. איך להגדיר את זה ב-BIOS? הלוח אם שלי (P45) נמצא במפרט שבצד. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  9. אם למשל בלוח אם ABIT KD7-RAID VIA KT400 Motherboard (ATA133 RAID, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) רשום "DDR400" מה זה אומר? שהלוח תומך עד זיכרון DDR400? ומה זה AGPx8? ומה זה: SDRAM up to 4GB אומר? תודה.

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by Night,

אני כרגע עם פנטיום 4 3 ג'יגהרץ ולוח של GB שלצערי לא תומך במעבדי CORE של אינטל. קיצור אני רוצה לשדרג: מעבד- רק של אינטל, חשבתי על E8400 או על Q6600 או על המרובעים החדשים שצריכים לצאת? לוח אם- איזה ערכת שבבים? P35 או X38? שימו לב שאני לא מתכוון לעשות OC... את הזכרונות DDR2 שלי, הכרטיס מסך וההארדיסקים אני משאיר מן הסתם, זה רק שדרוג. חשוב לי שהלוח אם יתמוך בכל הטכנולוגיות שצריך וכ'ו... שיהיה עם כרטיס רשת וקול מובנים, FIREWIRE וכל מה שצריך. התקצבי שלי הוא 2000-2500 ש"ח. תודה

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  11. דגמי ה-Ryzen 3 הניידים החדשים יכוונו למחשבים במחירים של 700 דולר ומטה - ויש גם דגמי Pro ניידים ראשונים מסוגם לכתבה

12. חברים רבים ש"מבינים" במחשבים ברמה שעוברת את שלי בהרבה על כל פנים המליצו לי בחום לברוח ממעבדי AMD, אך כאן בפורומים אני מוצא מפרטים שכוללים מעבדים אלו בלי הרבה חששות... אם אפשר אשמח לקבל הסבר מדוע מעבדי AMD נחשבים לפחות אמינים או מדוע שמם מוחתם לשוו... אני איש מחשבים שמתעסק הרבה בתוכנה פשוט איני מבין דבר בחומרה, אז בהסבר אין צורך להסביר לי ארוך ומיגע למרות שממני לחומרה יש קילומטרים של אי וודאות תודה מראש על העזרה.

13. אני צריך המלצה ללוח נחמד אם אופציא לאוברקלוק פשוט גג 3.0 3.5 GHZ לא יקר מידי באזור 600 - 700 ש"ח תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by WillieT,

יש לי לוח אם Abit-An8 Ultra nforce4Ultra. אני די בטוח שהביוס הנוכחי שלו הוא לא הכי חדש, כיוון שכשעולה המחשב יש כזה מסך של ABIT וזה מראה שהלוח לא תומך במעבדים כפולי ליבה (אין את האייקון) כרגע המחשב עובד בסדר גמור (טפו טפו טפו) עם הלוח באה מעין תוכנה שמעדכנת את הביוס אוטומטית מהאתר של ABIT כך שלא צריך לעשות כלום חוץ מלאתחל בסוף. האם כדאי לעדכן את הביוס או לעזוב אותו לנפשו? מה הסכנות בעידכון של הביוס בדרך הזאת? (שהבנתי שהיא חדשה יחסית) *יצויין שאני לא עומד לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב סתם שמעתי שעדכון ביוס יגרום ללוח לתמוך במעבדים אלו אז לקחתי זאת כסימן.. תודה על הקריאה.

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  15. טוב אז ככה אני כבר חושב שאני יקח אז זה... http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=1104&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=UK (יש לי כבר חנות לקנות אותו) אם יש לכם הצעות אז בבקשה... ומה אתם אומרים בכללי על DFI הם טובים?

• 16 תגובות
    • 989 צפיות
  16. מה יותר משתלם לי לקנות - מעבד Intel Pentium 4 3.0Ghz 800Mhz 512K Box יחד עם שני זכרונות GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra, או שכדאי לי להוריד את המעבד ל Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box, ולקנות שני זכרונות שלGeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra? בעיקרון זה יוצא אותה כמות כסף, וחשוב לי לדעת איזה מהם יציגו ביצועים טובים יותר, בעיקר במשחקי מחשב.

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by edumbo,

האם מישהו יודע אם הורדת המחירים האחרונה של AMD על מעבדים, http://hwzone.co.il/archive/1131819586/77286/ כבר מגולמת במחירים בארץ?

• 16 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by mahatef,

Intel Pentium D 805 AMD Athlon 64 3000 754-pin בפורום מפרטים הרכיבו לי מפרט שכולל את המעבד הראשון של אינטל, למשחקים. התכוונתי להזמין בעוד זמן קצר את המחשב מזיגזג/פנדה, אבל נתקלתי בביקורת הזאת, שקובעת שהמעבד השני של AMD חזק יותר משל אינטל במשחקים! שני המעבדים באותו טווח המחירים, אם כך למה המליצו לי על המעבד של אינטל במקום של AMD אם של AMD עוקף בביצועים?

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  19. היי, יש לי מערכת עם לוח אם INTEL DZ68BC והבעיה היא כזאת: לאחר כיבוי/ריסטרט לוח האם רנדומלית לא עושה BOOT למרות שכל הרכיבים מקבלים כוח וקוד השגיאה שמופיע על לוח האם הוא 20 (מצורפת תמונה). מה שיותר מוזר זה שעד שלא מעבירים את כרטיס הזיכרון מסלוט אחד לשני (יש ארבעה סלוטים, ובכולם אותה הבעיה, זה לא סלוט ספציפי) ניתנת אותה השגיאה בהדלקה, אבל ברגע שמחליפים סלוט המחשב עושה BOOT כרגיל. הבעיה רנדומלית ולא חוזרת על עצמה בכל הדלקה, כיביתי והדלקתי את המחשב 10 פעמים ברציפות ללא בעיה למשל ופתאום חזרה התקלה. דברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה: חיפוש בגוגל של מקרים דומים - מצאתי כמה אנשים שהתלוננו על הבעיה, אך לא היה באמת פיתרון באף אחד מהם, חוץ מאדם אחד שהי…

20. Started by POD,

האם מעבד בעל 266FSB (כמו ה- AXP) יכול לעבוד רק עם זיכרון בעל מהירות של 266MHz? ומה הקשר פה ל- system bus שעל לוח האם? קצת התבלבלתי ביחסי העבודה בין החלקים :-\ (מזמן לא התעסקתי עם זה). תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by yakir8,

מה יותר טוב זה: 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz וא זה: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by RayZ,

היי. פתחתי כאן ת'רד ליפני חודש או פחות. יש לי מעבד סלרון. כולם אמרו לי שסלרון הוא מעבד בעיתי. רק רציתי לדעת. מה הבעיות בסלרון? ומה טוב במעבד פנטיום?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by napoleon45,

היי לכולם. כפי שנאמר בכותרת, אינטל הכריזה היום, 8.7.2020 על תקן 4 Thunderbolt שרובו פותח בישראל. למרות שהוא מבוסס על USB 4, אינטל טוענת לבקרה על איכות המוצרים שיורשו לשאת את הסימון של TB4. המעבדים הראשונים שיביאו את הבשורה יהיו TIGER LAKE.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  24. טוב אז נמאס לי מה 512 שלי, לא שהוא לא טוב, OCZ אחרי הכל סוחב עד איזה 270, אבל מאז שהוא נקנה ישנם דברים זולים וטובים יותר, בנתיים יש אפשרות להביא מחו"ל זכרונות, אז אני רוצה להחליף את מה שיש לי כרגע וגם שיהיה 2X 512. טוב אז הדרישות הן כאלה: תצורה של 2X 512 , עושה לפחות 250 MHZ. בעיות: הלוח נותן מקסימום 2.9V לזכרונות, מה שאומר: תשכחו מ Bh-5 ו UTT. לגבי BOOSTER בדקתי באתר ואי אפשר להשתמש ב BOOSTER ו Dual Channel ואפשר לתת מקסימום 3.4V. אז ככה שאני מעדיף שלא להתעסק עם ה BOOSTER. אופציות שיש לי זה TCCD, אבל זה יחסית יקר, התיזמונים טובים לפחות. עוד אופציה זה סטיקים מבוססים D43. תיזמונים לא משהו. הקניה תעשה בחו"ל אז אם אתם רוצים להמליץ על משהו שיהיה מחנויות בחו"ל בבקשה. בנתיים חש…

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  25. שלום לכולם, קודם כל תודה רבה על כל האווירה והעזרה שיש כאן! אני ממש מרגיש מוקף בין מומחים. אבקש להתייעץ איתכם לייעוץ והכוונה קטנה להרכבת מפרט. המחשב מיועד לצרכי עבודה (עבודה בסיסית ביותר בPHOTOSHOP CS2 ולא יותר, עריכות קבצים ובניית אתרים) חשוב מאוד מאוד זה עבודה מהירה ונוחה כי אני לא רואה את עצמי מחליף מחשב ב-3 שנים הקרובות. נתחיל עם מעבד: לפניכם 3 מעבדים שמצאתי, כאשר החלק המודגש הוא המחיר שמצאתי. האם ההבדלים ביניהם משמעותיים? האם כדאי להשקיע עוד 200 או 300 ש"ח או שההבדלים זניחים ביותר? Intel Core i7-3820 Box 1395 Intel Core i7-4770 Box 1530 Intel Core i7-4770K Box 1690 קיבלתי הצעה עם הדגם: iINTEL I7-3770K - ניסיתי לחפש ולא מצאתי עליו מידע או מחירים בארץ, האם הו…

• 1 תגובה
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים