עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by co11,

נשרף לי הלוח אם איזה לוח אם מתאים למעבד הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz 800FSB . זיכרון: DDR2 667Mhz 2GB ניתן להרחבה עד 4GB כונן קשיח: 250GB SATA 7200RPM . כרטיס גרפי: .ATI Radeon HD3450 256MB up to 1018MB כרטיס קול: High Definition Audio עם תמיכה ב 7.1. מחשב של acer Aspire ASM3640

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by captaincaveman,

יש לי כרגע AXP 1700+ 9800PRO 512MB PC3200 של CORSAIR, אומנם CAS2 אבל ממש לא מזהיר ב-OC, גג 210 וגם זה עם מקסימום חישמול שהלוח נותן. 8RDA+ האם שדרוג שכולל החלפה של המעבד ל-MOBILE 2500 והחלפה של הזכרון ל-1GB PDP PATRIOT יתרום משמעותית לביצועים או שכדאי לוותר?

3. שלום, יש לי מחשב נייח עם 2 GB זיכרון DDR 2 עם מערכת הפעלה של XP, ומעבד 4 ליבות (לא מהסדרה החדשה, אלא מלפני 3 שנים). אני רוצה לשדרג אותו קצת ולהוסיף לו שיהיה לו 8 GB זיכרון, אחרי שאתקין בו WIN8. כרגע הזיכרון יושב על שני סלוטים ויש שני סלוטים פנויים. האם אפשר להוסיף בשני הסלוטים הנותרים שני זכרונות של 3GB כל אחד? אם אי אפשר - אז האם כדאי לקנות פשוט שני זכרונות של 4 GB ולשים בשני סלוטים או 4 זכרונות של 2 GB שימלאו את כל החריצים? עזרתכם, תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אין לי מושג מה זה ציפסט של סיס ! במה ה- 645 תומך ? PC3000 ? האם זה טוב. ראיתי באנדל ממש זול עם צי'פסט סיס ? האם ביצועי המחשב ירדו עם צי'פסט סיס? מה זה בכלל??? אנא עזרו לי ורשמו כל מה שאתם יכולים על זה ... (כמובן שמדובר על אינטל ולא AMD\) תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Conroe,

ה ASUS P5N-E או ה GA-965P-DS3P? המפרט שלי בחתימה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. טוב חפשתי מעבד טוב של AMD, חזק ושיחזיק OC ויהיה תותח (לא רוצה ללכת על ה-2500) וחשבתי על ה-AMD K7 3000 שלא עולה כמו ה-3200 בצורה מטורפת ונותן ביצועים מצוינים... מצאתי שתי גרסאות של המעבד (אחת שבחיים לא ראיתי עם באס 400): http://www.ewiz.com/detail.php?name=AX3000_400 http://www.ewiz.com/detail.php?name=AX-3000 אז רציתי לדעת מה ההבדל בביצועים ואיפה ניתן להשיג את המעבד מהסוג הראשון בארץ?? (אם אפשר..) :

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Mor Abergel,

אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני ישתמש בו בעיקר למשחקים.. רציתי לדעת מה עדיף?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, כתבתי דיון בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451374 הומלץ לי לשאול כאן לגבי לוח אם שיתאים למעבד i7 920, שיתמוך ב-RAID1 ושיהיו לו מספיק חיבורי SATA (לפחות 5-6). אני אזדקק ל-2 RAID1. כלומר ל-4 דיסקים קשיחים שכל זוג מהם יעבוד ב-RAID1. נאמר לי בדיון שפתחתי שם שלרוב לוח אם תומך ב-RAID אבל רק באחד, כלומר הוא לא יכול לתמוך ביותר מ-RAID מסוים בו-זמנית. אם יש לוח אם שתומך ביותר מ-RAID אחד בו זמנית זה יהיה מצוין. התקציב שלי ללוח אם הוא עד 1300 שקל. כדי לחסוך בכניסה לדיון שלי, כתבתי כאן את המפרט הרלוונטי למציאת לוח אם תואם: Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ₪1325 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. דגמי ה-Ryzen 3 הניידים החדשים יכוונו למחשבים במחירים של 700 דולר ומטה - ויש גם דגמי Pro ניידים ראשונים מסוגם לכתבה

10. Started by TeaTime,

איפה אפשר לבדוק עד כמה תומך הלוח שלי? אני לא מוצא אותו בשום אתר הוא של PCPARTNER או משהו כזה (זה מה שכתוב בBIOS) יש לו גם SLOT 370 וגם SLOT1 מיהו מיכיר את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי, יש לי מערכת עם לוח אם INTEL DZ68BC והבעיה היא כזאת: לאחר כיבוי/ריסטרט לוח האם רנדומלית לא עושה BOOT למרות שכל הרכיבים מקבלים כוח וקוד השגיאה שמופיע על לוח האם הוא 20 (מצורפת תמונה). מה שיותר מוזר זה שעד שלא מעבירים את כרטיס הזיכרון מסלוט אחד לשני (יש ארבעה סלוטים, ובכולם אותה הבעיה, זה לא סלוט ספציפי) ניתנת אותה השגיאה בהדלקה, אבל ברגע שמחליפים סלוט המחשב עושה BOOT כרגיל. הבעיה רנדומלית ולא חוזרת על עצמה בכל הדלקה, כיביתי והדלקתי את המחשב 10 פעמים ברציפות ללא בעיה למשל ופתאום חזרה התקלה. דברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה: חיפוש בגוגל של מקרים דומים - מצאתי כמה אנשים שהתלוננו על הבעיה, אך לא היה באמת פיתרון באף אחד מהם, חוץ מאדם אחד שהי…

12. Started by BoobsToch,

איזה מעבד עדיף? Q6600 או E7400? אני בעיקר משחק משחקים, וצופה בסרטי HD ... תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ושאלה נוספת מה ההבדל בין הלוחות הללו של גי'גבייט EP45C-DS3R ו ה GA-EP45C-DS3? המעבד : Q9550 2.83 12MB 1333MHZ בעקרון אני מחפש לוח שיאפשר לי לעשות שיפורים בעתיד.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Regev,

משהו מכיר את החברה הזאת?????? בקורות די טובות קראתי על הזכרונות שלהם, אני מחפש זכרון 256 DDR266 כנראה שאקח Dane-Elec ב-43 דולר. אני רק רוצה לשמוע את חוות דעתכם בקשר לקנייה. שאני לא יעשה שטויות איך שאומרים...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. האם זה תקין [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by neo27111,

שלום לכולם שאלה פשוטה יש לי במחשב זיכרון F3-1600C9D-9GAO PC3-1280 4GX2 INTEL XMP READY אני בטעות קניתי F3-1333C9D-8GAO PC3-10600 4GX2 PLUG AND PLAY קניתי לא הכנסתי למחשב החזרתי לKAP הם היום החזירו לי את הזיכרונות בטענה ככה שהשתמשתי . לצערנו יש נזק פיזי ואחריות יצרן לא תקפה ככה אני החזרתי להם והם אפילו לא פתחו את זה . השאלה יש אפשרות להתקין או למכור ולקנות את אותו דבר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אהלן, שאלה קצת טפשית אבל עדיף לדעת מאשר להיות בספק. במידה ויש X לוח שתומך בDDR3 הוא יוכל לעבוד גם עם DDR2 וDDR1 או שזה לא אפשרי? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. פנקו את עצמכם בעד ל-128 ג'יגה-בייט של זכרון DDR4 במהירות גבוהה לכתבה

19. שלום. אני קצת לא מעודכן. האם אינטל תיקנו את הבעיה עם ערכת השבבים החדשה? במידה וכן, מתי יצרניות לוחות האם אמורות להציע את הלוחות התקינים? החודש? או עוד חצי שנה? על מה מדברים כאן? תודה

20. שלום לכולם. אני עובד היום עם לוח אם מיושן (מדגם P45-8D) שתומך בזכרונות DDR2 או DDR3. אני מעוניין להחליף את ה4GB DDR2 שלי ב8 של DDR3 מהירים יותר. בדף ספציפיקציות של הלוח רשום שהוא מוגבל ל8GB של DDR3 (לעומת 16 של DDR2). האם אני מוגבל ל2 ג'יגה פר סטיק? או שמה יכול לשלב 2 סטיקים של 4GB DDR3 במערכת אני מניח שאני מוגבל למהירות 1333 וזכרונות במהירות 1600 עדיין יעבדו. (המעבד במערכת הוא Q9550)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום רב, המפרט שלי מימין, הגיע הזמן לשדרג שילוש, כל הזמן אמרתי כשאחד מהם ימות אני אחליף ואת האמת לא ציפיתי שיחזיקו מעמד 8 שנים, המעבד שלי הוא החולייה החלשה עכשיו ואני רוצה להחליף. המחשב משמש לכל מטרה, משחקים, סרטים, תכנות ומדי פעם עריכה, רוב זמני הפנוי הוא מולו וכנראה שיהיה גם OC. השילוש ישרת אותי כמה שיותר זמן, אז חשוב לי רכיבים איכותיים עם הטכנולוגיות הכי חדישות. חשבתי על המפרט הבא: 1. מעבד: Intel Core i7 4790K.. מישהו חושב שאני צריך ללכת על סוקט 2011? 2. מאורר: Scythe Kotetsu. הבנתי שיש לו יחס טוב מאוד בין שקט לביצועים. הצעות אחרות של מאוררים טובים ושקטים? ה U12P של Noctua עדיף עליו? 3. זיכרון: G.Skill TridentX 2X8GB 2400MHz CL10, יש מצב שאין לחנות CL10, שווה להתעקש א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. עסקת AMD-ATI אושרה ע"י רשויות ההגבלים העסקיים בארה"ב, קנדה וגרמניה. כך מסרה אמש AMD. על פי התכנון הרכישה תסתיים עד ה 30 בנובמבר השנה. מקור: http://www.macworld.com/news/2006/09/07/amdati/index.php

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by EagleX2,

דרך אגב אם אני יקנה athlon64bit אני יבחין בשיפור? (היום/בעתיד הקרוב)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by B0necrack3R,

מה דעתכם על EPOX 4SDA .. הוא מתכונן לעבוד עם P4 1.6A ועם זכרונות DDR 333 ומתוכנן עליו גם אוברקלוקיג!!! אנא התמקדו רק בלוח הזה ותנו דעות ספיציפיות רק על הלוח הזה בלבד!!! כהאם הוא טוב?? יש הבדל גדול בינו לבין מתחריו? חלק אומרים שלוחות מבוססים SiS זה חרא! אבל חלק לא! אז מה דעתכם?? אני יכול להשיג אותו במחיר טוב!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים