מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אהלן. כפי שתראו בתמונה מדובר במחשב לא משהו...אבל הוא משמש לצרכים משרדיים וקצת אינטרנט. אני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון (יש לו 64 SDRAM 100 ). אמרו לי שב SDRAM אין בעיה וכמעט כל סטיק עשוי להתאים - האם זה נכון ? בכמה כדאי להגדיל - האם 128 יהיה טוב ל"ריענון" מחשב כזה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני עם לו Z97 של ASUS. מעולםלא עדכנתיBIOS והייתי רוצ לעות זאת בפעם הראשונה שלי. אני יודע שצריך להיות מדוייק בביצוע. חפשתי ברשת מדרים והייתי רוצה גם עזרה בעברית. במריכיםראיתי דובר על קבץ ROM להתקנה, אבלהקובץ אני הורדתי הוא קובץ CAP. אשמח אם מישה יוכל לעזור לי. זה מה שהכנתי עד עכשיו: * הורדתי וחיצי את הקובץ (קוץ CAP) * פירמטתי DOK למערת FAT32 והעברתי אליו את הCAP עכשיוהיתי רוצה עזרהאיך להמשיך. תודה. נ.ב. ועוד שאלה אם מישהו מכיר ישלי SSD240 _ FORCE3 אם צריך לשנות בביס ל CHI תודה
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אנו קרבים להשקת דור רענן של מעבדים לתושבת LGA1700 של אינטל אשר יחליף את Alder Lake - וכמה מבחני ביצועים מהימים האחרונים מציגים פוטנציאל לשיפור ביצועים נאה במסגרת המהלךלכתבה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! ברשותי מעבד Q6600 עם 6 ג'יגה DDR2 ולוח GIGABYTE DS5. בהנחה שלא מדובר בגיימינג או תוכנות כבדות, אלא בעיקר אינטרנט, COD באינטרנט (כרטיס מסך בסדר) וקצת דיאבלו, האם מומלץ להחליף הכל או פשוט להשקיע בSSD טוב ? הכל מתקתק יפה במחשב, אבל אין לי SSD. חשבתי לשדרג למשהו ברמת I3 עם לוח פשוט וזכרון 8 ג'יגה DDR3. אבל אם אני לא אגיד "צ'וו, איזה הבדל" בווינדוס 8, אני מעדיף לא לשדרג כי אין לי כל כך תוכנות שמשתמשות במעבד חוץ מהווינדוס עצמו והפעילות השוטפת שלו (פתיחת כרום, פתיחת PDF שמן, פתיחת סרט HD)
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
דגמי ה-Ryzen 3 הניידים החדשים יכוונו למחשבים במחירים של 700 דולר ומטה - ויש גם דגמי Pro ניידים ראשונים מסוגם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי אופן קריאה של המעבד מזכרון: ידוע שהמעבדים עד לא מזמן היו עם 64 רגליים ,ולזכרון יחיד היתה רוחב מילה של 128 BIT אז היה צריך לקרוא בכל מחזור שעון פעם מצד אחד ובמחזור הבא פעם מצד שני,קוראים לזה בשפה מקצועית שזירה.אני שואל זה לא אומר שקריאה כזאת,מעכבת פי 2 את הקריאה? ובכלל מה קורה שאנחנו משתמשים בטכניקה של DUAL CHANEL אז יוצא שיש 256 רגליים לזכרון ויש רק 64 BIT למעבד אז לקרוא את כל הזכרון יקח 4 מחזורי שעון? רציתי להבין תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיהיה זול אבל יחזיק מחשב אמיתי (לא איזה atom). המחשב יהווה HTPC, צריך לתמוך ב-FHD בצורה חלקה לחלוטין. ככל הנראה הוא גם יתפקד על תקן 'שרת אחסון' אז צריך 4 SATA אבל לא צריך ביצועי כתיבה/קריאה מרשימים אז SATA III זו לא דרישה. כרגע שמתי את העיניים שלי על שילוב בסגנון הזה: Intel Core i3 2100 MSI H61M-E23 מדובר על סדר גודל של 800 ש"ח (tray). ייתכן ואני אוכל להביא באותו מחיר (ואולי קצת פחות) i5 2500. האם יש חבילה זולה יותר שתיתן את אותם ביצועים (או חבילה במחיר זהה שתיתן ביצועים יותר טובים..)? תודה. * אני אשמח לקבל תשובות גם ביחס ל-i5 וגם ביחס ל-i3 כי אני עוד לא יודע אם אני אוכל באמת להשיג את ה-i5.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש הגעתי למסכנה כי המעבד שאני צריך הוא I3 ולוח אם הכולל כרטיס מסך און בורד איזה לוח אם נותן לי את כרטיס המסך הטוב ביותר? האם יש הבדלים בין כרטיסי המסך השונים המובנים על לוחות האם?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הגרף אף פעם לא יציב, תמיד תמיד תמיד יש כאלה קפיצות ואי יציבות ולפי מה שהבנתי מגוגל זה סממן לוירוס, אז עשיתי VIRUS SCAN בNOD32 ועדיין זה לא יציב, יש לכם מושג למה?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני חושב שהמעבד נידפק אחרי ניסיון הרצה של CPU-Z הוא פ]שוט עושה לי ריסט!! למה? ואחרי זה ניסיתי להריץ WCUPID 3 והוא גם עשה לי ריסט :'( מה קרה? מישהו יכול לעזור לי? :-\
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש כבר מחשב אחד טוב בבית...עכשיו אנחנו רוצים לקנות עוד אחד השאלה שלי היא מה עדיף? amd athlon xp 2400 + abit nf-7 או p4 1800 intel marryvel d850mv
-
- 17 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מרגישים הבדל בביצועים בין rdram800 ל1066 וריזה חברה הכי מומלצת
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
טוב חפשתי מעבד טוב של AMD, חזק ושיחזיק OC ויהיה תותח (לא רוצה ללכת על ה-2500) וחשבתי על ה-AMD K7 3000 שלא עולה כמו ה-3200 בצורה מטורפת ונותן ביצועים מצוינים... מצאתי שתי גרסאות של המעבד (אחת שבחיים לא ראיתי עם באס 400): http://www.ewiz.com/detail.php?name=AX3000_400 http://www.ewiz.com/detail.php?name=AX-3000 אז רציתי לדעת מה ההבדל בביצועים ואיפה ניתן להשיג את המעבד מהסוג הראשון בארץ?? (אם אפשר..) :
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום. אז כפי שכתוב בכותרת אני רוצה שתספרו מה ההבדלים בין המעבדים הבאים: Athlon64 3000+, Athlon64 3200+, Athlon64 3400+, AthlonFX. ואם אפשר אז גם תסבירו לי: אלו מעבדים שתומכים ב- 64Bit עומדים לצאת בקרוב? והאם שווה לחכות להם? עוד דבר - מה התשובה של אינטל לכל זה? וכדאי ללכת עליה בקטע של 64Bit? תודה רבה! ;D
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קיבלתי זיכרון ceon במקום אינפיניון שרשום בחשבונית האם יש הבדל בין הזיכרונות שמצדיק חזרה אל החנות. דרך הגב בדקתי באתר של ceon ואין שם את הזיכרון הזה - 400 mhz מה אתם אומרים מוזר לא? תודה
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
והאם הגריז הזה גם ישאיר את המעבד בטמפ' טובה באוברקלוק? מדובר על גרסת BOX..
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הלוח המדובר הוא epox 8k9a2 + (אתם יודעים... חייב לד על הnorth brige!!) קיצור, בעיקרון תכננתי ללכת על הpc3200 אבל אז חשבתי, למה לא 3500!!! שתי בעיות: 1)כתוב (כמו על כל kt400) שהוא תומך לא רשמית בddr400, ושלי הוא ddr433... 2)הייתה שמועה שיש להם בעיות, הבנתי שכבר לו, זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי שאלה קניתי מחשב לפני כשבעה חודשים עם זכרון של 256 MB אבל אני לא יועד איזה סוג הוא SDRAM או DDR .... פתחתי את המחשב לראות על כרטיס הזכרון אולי רשום לא מצאתי אבל יש לכרטיס הזיכרון חריץ אחד { אם זה עוזר למשהו} האם יש דרך לדעת איזה סוג זכרון זה?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אני מכור את ה KINGSTONE HYPERX 377MHZ pc3000 512X2 שלי שקניתי באמריקה לפני חצי שנה.... (הם עלו לי בזמנו 80 דולר לסטיק!!!!!!) מוזר מאוד איך המכיר שלהם הכפיל את עצמו ככה.... גם באמרקיה.... אז יש זכרונות יותר טובים מהם שאפשר להביא בתקציב של עד 350 דולר??? עדיף מהחנות הזאת- www.newegg.com תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היום הייתי בחנות מחשבים אח"צ לגבי קניה של מחשב והמוכר בחנות אמר לי שAMD לא תומך במשחקים מסוימים ושבווינדוס אקס פי הוא תומך רק בגרסה מיוחדת, הוא אמר שזה בכלל לא מומלץ ושאין הרבה לוחות אם שמתאימים לו ושצריך בשבילו חלקים מיוחדים... ואני לא יודע מה לעשות ??? ??? אודה לכם על עזרתכם!!! כי פשוט אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איך הדגם? INTEL DQ965GF תודה לכם
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
האם GOLDEN DRAGON 2X256 400MHZ יעבדו עם GOLDEN DRAGON 2X256 500MHZ כמובן כל זוג בסלוטים המתאימים? והאם זה יפריע שהלוח תומך רק עד 400MHZ?
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
amd3800 AM2 או amd 4200 939 אל תיכנסו עכשיו לקונרו לא מעניין אותי אני מתכוון לקנות אחד מ2 המעבדים היום או מחר...עדיף להשקיע כבר בדור החדש או לקבל טוב יותר מהישן.לא מתוכנן oc בשלב זה.
-
- 16 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יהיו שלושה סדרות של אופטרונים: 8000,1000,2000. 8000 ו 2000 יהיו לסקוט F ו 1000 יחליף את 100 לסקוט AM2 שישה מעבדי אופטרונים לסוקט F x210, x212, x214, x216, x218, x220 1.8, 2.0 , 2.2, 2.4, 2.6 2.8 GHZ. ולא ידוע עדיין פרטים על הסדרה הזאת אבל כתוב ש Opteron Model 1220 SE כנראה יהיה ספינת הדגל ל AM2 (אם אני לא טועה) לעוד פרטים על האופטרונים: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2971
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
כותרת. אם אפשר של חברה מוכרת כמו MSI ASUS או GIGABYTE
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-