עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש לוח אם של אסוס (חובה אסוס) עם הפיצ'רים הבאים: מתאים ל-OC בעל יציאת IDE תומך במעבד אינטל E8400 תומך ב-8GB זכרון (עדיף 16GB סתם כי ראיתי שיש מלא כאלה, לא קריטי) בעל טכנולוגיית RAID (ראיתי כאלה של ג'יגהבייט אבל אני קונה במקום ספציפי אז אני מחוייב לאסוס) עדיפות לכניסת firewire אבל לא קריטי תודה!

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by Hyena,

שלום, איזה מעבד ולוח אם של AMD מקבילים ל-INTEL 2.6 על 800, שעובד על בורד 865 על 800 ? כעיקרון החלטתי על 2.6 800 של אינטל ולוח אם 865 800. אבל אולי באמת AMD יותר זולים... דרך אגב, מה זה Thoroughbred...(ישן יותר מה-XP 2800?) ומה זה BARTON? הייתי רוצה לדעת בכללית את הסוגים של הלוחות AMD והמעבדים, כדי שאני אדע מה לקחת. תודה

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by Cthulu,

שלום לכולם וערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייח בקרוב ומתלבט בין שתי הסדרות של המעבדים הנ"ל. איזו סידרה תיתן לי ביצועיים לטווח הארוך? לפחות ל-3-4 שנים. לגבי OC, לא מתוכנן.. אלא אם כן הדבר מומלץ מבחינת ביצועים לשנים הבאות. אודה לתשובתכם. תודה!

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  4. לוח האם התחרותי החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע זוג חיבורי USB עדכניים ומהירים פי 2, במחיר שאינו קורע את הכיס זה כנראה יקרה בדור הבא, אבל בינתיים לצערנו אין עדיין תמיכה מובנית בתקן ה-USB 3.1 החדש, שאמור להציע מודרניזציה נדרשת עד מאוד לחיבור הפופולרי ביותר של עולם המחשבים, לא במוצריה של אינטל ולא במוצריה של AMD – וזה אומר שכל שילוב שלהם בלוח אם זה או אחר מגיע משבבי צד ג' שמותקנים עליו באופן ייעודי, וזה לרוב "מנפח" את מחיר החומרה באופן בלתי מבוטל. מי שמתיימרת לשנות את המגמה במקצת היא חברת Asrock, שמציגה עתה לוח אם חדש עבור מעבדי ה-Skylake של אינטל, שמתבסס על ערכת השבבים Z170 וכולל את חיבורי ה-USB 3.1 המדוברים, לצד תג מחיר צנוע יחסית. לוח ה-Z170A-X1/3.1 …

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  5. שלום רב, אני עכשיו מרכיב לי מערכת מחשב שתהיה מבוססת על מעבד Q6600 ועל לוח X38 ASUS P5E שנרכשו כבר. אני מחפש זיכרונות איכותיים של DDR2 800 או DDR2 1066 בנפחים של עד 4GB. השימושים שלי במחשב הם עיבוד תמונה בפוטושופ ו Lightroom ומשחקי 3D כגון COD4. את המעבד ואת הזיכרונות אני מתכוון להמהיר קצת, אז יציבות ואמינות של הזיכרונות זה משהו שמאד יהיה חשוב לי ואהיה מוכן להשקיע עוד כסף בשביל לקבל את זה. מצאתי ברשת כמה זיכרונות שאולי יתאימו לי והייתי רוצה לקבל חוות דעה והמלצות לגביהם. מנעה מחשבים זיכרונות Gskill G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9219 G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 http…

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by Arnold,

שלום! יש לי זכרונות PC2100U על KT333 תוכלו להגיד לי מה זה BANDWIGHT EFFICIENCY בזכרונות ? ואיך אני יכול לשנות את זה ל 100%?? נ.ב יש למטה תמונה

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  7. כמו שאתם רואים אני עובד עם סלרון 2.4@2.88 באס 400@480 זיכרון 512 של חברת אינפנאון (333, זה המקסימום של הלוח שלי) אני רואה שעם הזמן זכרונות333 נעלמים מהמדפים של KSP ואני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות עוד 512 אם אני יראה בכלל הבדלי ביצועים בין 512 ל 1024.. כמו שאתם יודעים בסלרון יש לי רק 128 קאץ ככה שזה מה שהורס לי את התצוגה במשחקים (וכמובן הכרטיס מסך שיש לי :'() בעבודה רגילה בוינדוס גלישה וכאלה, יש לי לפעמים תקיעות, במיוחד בזמן האחרון עם האייסיקיו לדעתי זה בגלל הפרסומות המעצבנות ששמו למטה, שלפעמים אני כותב כותב מהררר פתאום נתקע לי הסמן ואני צריך לעצור כמה שניות ולהמשיך לכתוב השאלה אם זה באמת בגלל הזיכרון ואם הוספה של עוד 512 ראם תראה הבדלי ביצועים טובים יחסית למחיר

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  8. אני לא כ"כ מבין בלוחות AMD ואני לא מבין בסוקט שלהם תוכלו לעזור לי בבחירת לוח אם טוב נגיד ברמה של הP45 של אינטל (משהו בסגנון) מה הכי משתלם והכי טוב במחיר שרשמתי ??

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by gggilad13,

ראיתי לוח אם חדש שהגיע לנ*ע*ה מחשבים: K8N Neo4-F NFORCE4 הלוח הוא לוח תקציבי שכנראה נועד להתחרות בלוח המקביל של GIGABYTE... מה אתם אמורים? כדאי? מה עדיף בינו לבין הלוח של GIGABYTE? עריכה: שכחתי להביא לינק... :-\ (תורידו את הכוכביות) http://www.*noacomp*.co.il/product.asp?productid=3097

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by WillieT,

יש לי לוח אם Abit-An8 Ultra nforce4Ultra. אני די בטוח שהביוס הנוכחי שלו הוא לא הכי חדש, כיוון שכשעולה המחשב יש כזה מסך של ABIT וזה מראה שהלוח לא תומך במעבדים כפולי ליבה (אין את האייקון) כרגע המחשב עובד בסדר גמור (טפו טפו טפו) עם הלוח באה מעין תוכנה שמעדכנת את הביוס אוטומטית מהאתר של ABIT כך שלא צריך לעשות כלום חוץ מלאתחל בסוף. האם כדאי לעדכן את הביוס או לעזוב אותו לנפשו? מה הסכנות בעידכון של הביוס בדרך הזאת? (שהבנתי שהיא חדשה יחסית) *יצויין שאני לא עומד לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב סתם שמעתי שעדכון ביוס יגרום ללוח לתמוך במעבדים אלו אז לקחתי זאת כסימן.. תודה על הקריאה.

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by shlomi2003,

http://www.pch.co.il/docs/pd1540237954.htm

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by assaf990,

משיקולי תקציב אני מתלבט לרכוש את אחד משני הלוחות הבאים (עבור מחשב משרדי, אינטרנט, סרטים.) gag31m http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#ov או gag41m http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov אולי רעיון אחר? מה רצוי? האם לשפוט לפי השבב הגרפי?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by yarin153,

יש לי לוח מדגם P8Z77-V LX עם תכונת AI CHARGER המטרה שלי היא להטעין את הפלאפון (או לפחות את האייפוד) בזמן שהמחשב כבוי (ואם לא אפשרי כבוי אז מקסימום ישן - אבל המטרה היא כבוי) עכשיו הורדתי את התוכנה של AI CHARGER מהאתר שלהם והוא מזהה את החיבור לכניסת USB 3 למרות שזה כבל רגיל אבל עדיין מזהה קיצר אז למרות הכל הוא לא מטעין לי לא בזמן שינה ולא כשהוא כבוי .. איך אני מגדיר את זה כדי שזה יעבוד לי?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  14. Started by ORrrr,

היי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לוח ג'יגהבייט תומך AGPx4 ובביוס אף מוגדר כ x4 אבל משום מה הוא עדיין בוחר לעבוד ב x2.. שלחתי אי מייל לג'יגהבייט והם אמרו לי שהם לא מכירים את הבעיה הזאת ושאני אלך לברר עם מי שקניתי ממנו... יפה.. אולם לא שאלתי את המוכרים מאיפה שקניתי שדרך אגב זאת חנות טובה בעלת שירות טוב ומחירים טובים והיא בכפר סבא, אבל מתוקף האחריות שלי החלפתי לוח מבעיה קטנה שהספק הישן שלי שרף אותו... עכשיו יש לציין שבלוח הראשון גם לא הייתה בעיה עם חיישן הטמפרטורה, אבל עכשיו בלוח שגם חדש יותר גם ביוס מעודכן אז גם החיישן טמפרטורה מזייף וגם AGP עדיין לא יכול מעבר ל-x2 (!!).. אני אומר את זה כי אני מעוניין בקניית כרטיס מסך חדש.. אחרת זה לא היה חשוב לי.. אהה וגם אני קונה קירור חדש אז …

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  15. שלום, לחבר שלי יש Asus P7H55 ללוח יש 4 חריצי זכרון. כרגע יש לו 2 סטיקים של 2 ג'יגה בתדר 1600. (קינגסטון הייפר איקס כחולים למי שזה חשוב, אם אתם רוצים דגם מדוייק תגידו) לפי מה שקראתי באתר של אסוס רשום שהלוח תומך בעד 16 ג'יגה. השאיפה היא לשדרג לפחות ל-8 ג'יגה. מהן האפשרויות? חובה להוסיף 2 סטיקים של 2 ג'יגה? או שאפשר להוסיף סטיק של 4 ג'יגה? או 8 ג'יגה? אני רוצה לדעת מה יעבוד לו? ומה מומלץ? (האם יש תצורה מסויימת שמומלצת? אני יודע שעדיף צמד סטיקים אבל במקרה הזה נראה לי אבסורד לקנות 2 סטיקים של 2. אבל אם זה עדיף או האופציה היחידה זה מה שאמליץ לו לעשות) בתודה מראש על כל תשובה שתינתן בברכה, ליאור.

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by alexrta,

רציתי לדעת כמה עולה לוח האם NFORCE והאם הוא לוח טוב? ואם איזה כרטיס מסך מובנה הוא מגיע? תודה.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  17. מה יותר משתלם לי לקנות - מעבד Intel Pentium 4 3.0Ghz 800Mhz 512K Box יחד עם שני זכרונות GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra, או שכדאי לי להוריד את המעבד ל Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box, ולקנות שני זכרונות שלGeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra? בעיקרון זה יוצא אותה כמות כסף, וחשוב לי לדעת איזה מהם יציגו ביצועים טובים יותר, בעיקר במשחקי מחשב.

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  18. האם אפשר לחבר מעבד חדש של אינטל עם סוקט 1155 על לוח אם בעל צ'יפסט X58 וסוקט 1366?? אני מתוסכל מהלוחות אם החדשים שיצאו לסנדיברדג' (צ'יפסט P67 ו H67) כי הם לא חזקים כמו ה X58

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  19. Started by skywalker13,

שלום קוראים לי דני. אני מראשון לציון. לומד בשבח... וזה פרטים שלא ממש משנים אבל בכל מקרה. אז לפני בערך שנה הקרתי חבר טוב שלי לאון מת"א מי שמכיר והוא הפך בשבילי למקור השראה. לפני זה לא התעניינתי בכלום. רק הסתובבתי באינטרנט ושיחקתי במשחקים. ולא ידעתי כלום. ואז התחלתי להתעניין. אז כיום שעבר כבר מלה זמן אני כבר מתמצא די טוב במערכת ההפעלה וינדוס.. לומד שפת סי, מתעניין וקורה... אבל בכל מה שקורה בתוך המחשב ואיך הוא בנוי התחלתי להתעניין רק בחודש חודשיים האחרונים... אז אני מבין שזאת שאלה דפוקה ויש לה מדריכים אבל הכל באנגלית אם מושגים מוזירם שאני לא מבין לכן החלטתי לשאול את השאלה. אז מה שמעניין אותי הוא בעצם מה תפקידו של הזיכרון הפנימי? מה ההבדל בין זכרונות ddr, ddr2, sdrm ועוד....…

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  20. קניתי את הלוח הזה, ולמרות שבבדיקות הכול נראה תקין, אני לא מצליח לסיים התקנת חלונות XP בהצלחה.. המעבד שהתקנתי הוא מעבד Semperon 2800+ הזיכרון הוא של ProMos/Mosel - שני סטיקים של 256 מגה כל אחד - PC2700 דיסק קשיח שכבר עבד במערכת אחרת - מקסטור 40 גיגה צורב של פיליפס, כונן דיסקטים, וזהו בערך. הוידאו הוא אונבורד, כך גם הרשת, כרטיס הקול, והמודם. ניסיתי כבר עדכון ביוס לגרסה האחרונה, החלפתי ספק, ביטלתי את כל התוספות בביוס (רשת, קול, מודם, הכול חוץ מוידאו) ועדיין.. הוא מתחיל את ההתקנה, והכול רץ, עד שהוא בא לעשות את האתחול הראשון, ואז הוא לא מצליח לעלות, אלא פשוט מאתחל אחרי זמן מה. אם מעלים במצב בטוח, הוא מתחיל לעלות, ואחרי זמן קצר (שמגיעים לשולחן עבודה והמערכת כמעט מתייצבת) הוא נו…

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  21. |שאלה| איך ה core 2 הוא בא עם מארז או ככה אלומיניום? ומתיי אפשר לקנות אותו?

• 17 תגובות
    • 971 צפיות
  22. היי רכשתי עבור מחשב של חברה שלי את הזיכרון הנ"ל הוא מחולק באמצע ל2 חלקים של 128x4 כול צד. DDR 128x8 PC400 1G AUM5108 על הצ'יפים של הזיכרון רשום128X8DDR K 0843 האם הזיכרון הזה מתאים בכלל לסוקט 478?

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by napoleon45,

היי לכולם. כפי שנאמר בכותרת, אינטל הכריזה היום, 8.7.2020 על תקן 4 Thunderbolt שרובו פותח בישראל. למרות שהוא מבוסס על USB 4, אינטל טוענת לבקרה על איכות המוצרים שיורשו לשאת את הסימון של TB4. המעבדים הראשונים שיביאו את הבשורה יהיו TIGER LAKE.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  24. בוקר טוב, רק הייתי מעוניין לוודא שלא עבדו עליי ושאכן מדובר בלוח אם ברמה שווה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by YanR,

מקווה שזה הפורום הנכון כנראה לחצתי חזק מדי והקליפס שתופס את הקירור ללוח אם נשבר, והלך ה arctic freezer 7 pro. הייתי רוצה שתמליצו לי על קירורים בתקציב 50-100 שקל, אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד, אני מחפש מקסימום עלות תועלת. שוב כמובן רצוי לא להתקרב ואין טעם לחרוג את ה100 שקל כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק וגם מאיפה לקנות תודה

• 0 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים