עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הציעו לי מפרטים לבניית מחשב השימושים יהיו למדיה סנטר סרטי HD + אינטרנט + ושימושי משרד איזה שילוב עדיף ? BLKDG45ID + E7400 = 1100 או Gigabye- GA-E7AUM-DS2H + E5300 = 950 האם ההבדל בביצועים משמעותי ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by udif,

יש לי לוח 7NIF2 של Chaintech וניסיתי להשתמש בפונקציה של Alarm Wake-up (מכוונים ב-BIOS יום בחודש ושעה, והמחשב נדלק לבד כשמגיע היום והמועד המבוקש). הבעייה היא שזה לא עובד! גם נסיון להדליק את המחשב בעזרת פונקציות Keyboard Wakeup לא עובד. עוד לא ניסיתי לעדכן BIOS לגרסא האחרונה (זה הדבר הבא) אבל אני חושד בבעיה עם ה- +5V Standby שאמור להיות אספקת הזרם ללוח כאשר המחשב כבוי. אני משתמש בספק Zalman ZM400A. יש למישהו כאן לוח כזה? האם ניסית להשתמש בפונקציה הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by swisaavi,

אני מתכוון לקנות 4 ג'יגה (2 של 2), במהירות של 800mhz, עם תזמונים של 4-4-4-12. עכשיו השאלה שלי היא האם אחרי שאני יתקין את הזכרונות, התזמונים האלה יוגדרו כבר בביוס או שאני יצטרך ידנית לשים את התזמונים האלה... ? זאת אומרת, האם התזמונים האלה שנחשבים לנמוכים הם ברירת המחדל של הזכרונות, או שאני יצטרך לבצע מעין אוברקלוק בביוס לתזמונים.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. אחים שלי שאלתי את גיגבייט בקשר לביוס הקודם שזיהה את הלוח כULTRA והם שלחו לי גירסת הביוס הזאת כדי לעדכן את הלוח שלי והשם שלה זה k8nf-9.f9 אז זה גירסץ הF9 לא? היא שוקלת 512 KB

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  5. שלום רב , רכשתי לפני כמה ימים לוח אם GA-P67A-UD4-B3 - נכנסתי ל BIOS והבנתי שיש אופציות בשם הזה Extreme Memory Profile (XMP) הובן לי מהחוברת שקיבלתי במארז של הלוח אם שהאופציה הזאת משפרת את הביצועים ומגדילה את המהירות של כרטיס הזיכרון המותקן בלוח אם (אם אני טועה תקנו אותי בבקשה) ובו יש 3 אפשרויות אפשרות א' : DISABLED אפשרות ב' : Profile1 אפשרות ג' Profile 2 - הפרופיל הזה לא זמין ב BIOS אצלי וזה נראה לי מוזר ואסביר רכשתי 8 GB של כרטיסי זיכרון של חברת Patriot G2 במהירות 1600MHZ ורשום במפרט הזיכרון שהכרטיסים תומכים באפשרות XMP READY , כמו טלוזיות שמגיעות עם HD READY כרגע ההגדרה המסומנת היא DISABLED , אבל כאשר ההגדרה הזאת מוגדרת ב BIOS אני רואה מתחת לזה בשורה Memory Fr…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by outburst,

שלום לכולם, מחפש להתאים מעבד לוח וזכרון: - מעבד i7 8700K או i7 9700K - לוח אם עם לפחות סלוט PCI ישן אחד לטובת כרטיס קול חיצוני, לדוגמא: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z370-PC-PRO שיתמוך עד 64GB RAM ולא יהווה צוואר בקבוק לשום רכיב אחר (ידוע לי שלוח אם Z390 עדיף ל9700K אך לצערי לא מצאתי לוחות כאלה עם PCI LEGACY) יש אופציה נוספת לקנות מתאם PCI-E to PCI אך אני לא ממהר לקנות כזה בגלל נושאי יציבות/לייטנסי וכו' - כ.מסך מתוכנן RTX 2060 - לא מתוכנן OC - זכרונות 2x16GB (יש סיכוי בשנים הקרובות להוסיף עוד 32GB) מה ה-SETUP הכי טוב ויציב שאפשר לבנות בהתאם לכך? (עדיפות למשהו שידוע שרץ ועובד בלי בעיות כלשהן) אשמח …

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  7. אני חושב ל oc בינוני אני לא צריך יותר.. אם אפשר בגבול המחירים של 800.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. Started by Jack_g,

AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 MOBIL AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 כנ"ל לגבי המעבדים של 3400+ ה MOBILE הרבה יותר יקר אבל מה ההבדל ביניהם אין לי מושג לגבי הבארטונים אז אני יודע שההבדל בין ה MOBILE לרגיל זה בצריכה של החשמל וכמות פליטת החום ומה לגבי המעבדים 64BIT? עוד שאלה מה לגבי ה תמיכה של DUAL DDR איזה מה 64ביט תומכים בזה? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by RayZ,

אני מחפש את הלוח הטוב ביותר למשחקים, לתקציב 800 ש"ח לפחות.

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

הייף אני מחפש עדכון ביוס ללוח P6F107VU יש בעיה בזכרונות- אני לא יכול לשים 2 של 64MB בו זמנית, זה רושם שיש 128+64=190 ואז הWIN נותן מסך כחול. אני מקווה שהעדכון יסדר את זה. הקובץ אמור להקרא 107V-6.zip או בעל סיומת אחרת. אם למישהו יש את הביוס, או יודע איך להשיג אותו, אודה לכם אם תרשמו תגובה. תודה! עריכה: חיפשתי המון בגוגל ולא מצאתי.

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  11. היי! יש לי בלוח אם מעבד של אינטל מדגם sl7pu ויש לי עוד מעבד נוסף של אינטל מדגם sl7z9 אני רוצה להחליף את המעבד הראשון במעבד השני שרשמתי בדקתי לגבי שניהם באתר הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...icroprocessors ועל פניו זה נראה בסדר השאלה אם זה מסוכן ואם צריך לקנפג משהו כשעושים את זה? חשוב לציין ששניהם עובדים על 3 ג'יגה הרץ ונבדלים אחד מהשני רק בזיכרון מטמון

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Le0n,

אנשים אני יש לי את ה-X800 וזכרון 512... קיצר אני קונה עכשיו מעבד של AMD 64 3000 ואני לא יודע איזה לוח אם כדי לי משהו טוב.. המלצות בבקשה... נראה לי אני קח את ה- GA-A7N8X-E DELUXE 3000 NVIDIA® NFORCE2 Ultra 400 + MCP-T Chipset 400 MHz FSB AthXP/Ath/Dur Dual-Channel DDR400 Memory Dual LAN with Gigabit Dolby® Audio או שאתלוח אם GIGABYTE דגם GA-K8VT800M ATHLON 64 DDR400 AGPX8

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by redead,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3252 מה מציין הBPI ? אלה פשוט הזכרונות הכי זולים שמצאתי שהם גם של חברה טובה ונחשבים איכותיים..

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by jambo7,

שלום יש לי מחשב עם זיכרון 2x256\400 שעובדים בדואל קיבלתי עוד 2 זכרונות של 256 כל אחד שעובדים במהירות נמוכה יותר ז"א 333 ומטה . השאלה האים עדיף להוסיף את הזכרונות או להשאיר את המצב כמו שהוא ד"א האם יש תוכנה שאפשר לדעת באיזה מהירות עובדים הזכרונות שלי ? תודה

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  15. Started by Alyakimi,

שלום לכם המומחים. יש לי מערכת כדלהלן: CPU Athlon XP 2200+ MBoard Asus a7n8x deluxe Mem 512DDR*2 Samsung Vid Albatron 6600GT 128mb האם שווה לי לשדרג את המעבד, או שמא הוא יכול להספיק לי כרגע (מתכנן קצת לנסות להריץ בקרוב משחקים, כשיתפנה לי זמן מהלימודים), ועלי לחכות עד שאשדרג לוח אם ואיתו אחליף את המעבד? ואם כן, לאיזה מעבד, כאשר הדגש הוא על עלות תועלת? יודגש שאני לא עושה OC, פחדן מטבעי. תודה על תשובה.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by hz707,

והאם זה בכל הלוחות Z68 או שזה של גיגהבייט בלבד

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by Tamir92,

שלום לכולם יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר כמה זמן יש לי מחשב שהוא כבר בן שנתיים ויש כרטיס זיכרון אחד של זיכרון 16GB במהירות 2400Mhz כבר הרבה זמן אני רואה שהזיכרון שלי משתמש קבוע בחצי מהזיכרון וחשבתי יש לשדרג אותו אני חושב על לשדרג ולהוסיף עוד כרטיס זיכרון של 16GB האם שווה לעשות את המהלך? כדאי לקנות כרטיסים חדשים במהירות יותר גבוהה? תודה מראש

18. Started by tamir6066,

הי.אני עומד בפני קניית מחשב ואני די סגור על מפרט,רציתי לקחת Q6600 כי הוא 4 ליבות והוא יותר חדש.ואז קראתי בכל מיני מקומות שהE8400 עדיף והוא יותר חדש. מה עדיף עם המפרט הבא?: מעבד:Q6600 intel\E8400 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 כרטיס מסך: Radeon HD 4850 Gigabyte זכרון: 2048MB-800MHZ-KINGSTON- דיסק קשיח: WD 500GB 16MB BUFFER- כונן אופטי: ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe מארז: COMPUCASE CI-6A19 BLACK- האם כדאי להוסיף לQ9300? תודה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by HeroesCut,

רציתי לדעת אם אני יכול לבצע OC למעבד כאשר יש לי את הלוח אם הנ"ל.. הספק מאפשר OC טוב ויש קירור למעבד..

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  20. אני אומר לכאורה כי פנדה ידועה בפירסום מוצרים שאין ביכולתה לספק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 מדובר ב MSI K8N Neo2 Platinum. מחיר האתלון 64 3500+ כרגע בארץ 2250 שקל. כלומר לוח+מעבד נגמר ב 3200 שקל - יקר.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by b-or,

אבא שלי כרגע בארה"ב (איזור עמק הסילקון).. והוא הציע לקנות לי חלקים למחשב.. כ. מסך - אני והוא לא מוכנים להשקיע יותר מאלף שקל.. וגם ככה המחירים מאוד דומים.. והארד דיסק... מחירים מאוד דומים.. אבל אפשרי.. הגעתי למסקנה שלקנות זכרונות זה מאוד משתלם שם.. בחנות Fry's חיפשתי דגמים ונבהלתי מהמחירים הזולים.. לדוגמה.. סט של 1גיגה (512X2)... קינגסטון סט של 1GB (512X2) CL2 ב100$ . בארץ.. סטיק אחד כזה של 512 עולה בKSPג 570 שקל..ו 635 בנועה.. כל הסט בנועה עולה מעל 1000שקל.. (דגם Hyper X) קורסייר- גם סט של גיגה (חצי X 2) ב84 דולר(94$ עם הנחה של 10$).. (394 שקל) נקראים.. VALUE (70 שקל פחות משל הקיגנסטון).. קישור סטיק אחד של 1 גיגה (Cl3) עולה שם 74 דולר קישור בארץ הקורסייר…

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  22. שלום רב, אחותי רכשה מחשב לפני כשנה מספק מסויים שהיה קיים במשך הרבה שנים, אולם בחודשים האחרונים סגר את הפעילות שלו. לעיניינו - המעבד של המחשב שבק חיים - המעבד הוא מעבד אינטל Q9500 - Core 2 Quad 2.83GHZ/6M/1333/85A השאלה היא - האם יש טעם לנסות להשיג מאינטל החלפת מעבד? הלכתי לKSP ושאלתי אם יש להם כזה - וענו שהוא ישן והחלפת מעבד דורשת גם החלפת זיכרון, לוח אם - טענה די מוזרה לדעתי.. האם אין מעבדים שיוכלו להתאים?? אודה לעזרה בנושא, תודה רבה על הסבלנות בקריאת פוסט זה. תוספת ששכחתי להוסיף - בדקתי את המחשב בעבודה שלי - יש לנו טכנאי מחשבים - הוא בדק את המחשב ועלה על המעבד - ניסינו לשים מעבד אחר ואזי המחשב הצליח לעלות. כאשר פתחנו את המחשב התברר שאיזה חוט מחשב נתקע במאוורר של המעבד …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אתלון 64 4000+, 2.4 גיגה הרץ, 1 מ"ב זכרון L2, שקע 939, 130 ננו מטר. אתלון FX55, מהירות שעון 2.6 גיגה הרץ, 1 מ"ב זכרון L2, שקע 939, 130 ננו מטר. אתלון 64 בשקע 939 - "הזולים": אתלון 64 3000+ ו 3200+ ב 90 ננו מטר, 1.4v vcore, שקע 939, חצי מגה L2, גרסת D0 (תהליך ייצור משופר ושיפורים קטנים בליבה). מספרי המודל: ADA3000DIK4BI / ADA3200DIK4BI מקור: צריך להירשם לפורום כדי להיכנס לפורום הזה. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=42065&highlight=90nm פרטים על ה 90 ננו מטר של האתלון 64: ======================= יישום של SSE3 - בסימן שאלה. שיפורי ליבה מסוימים. שיפור מסוים לבקר הזכרון. מנגנון עצירת פעולת מעבד עקב חום על הליבה. B…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by GbeTech,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם SLI בסביבות ה 1000 ש"ח. עדיף בלי CHIPEST של nF4, אבל אם ההבדל משמעותי אז שיהיה. הסיבה שאני מעדיף בלי CHIPEST NF4 היא שיש לי אחד של DFI ויש בעיות עם הדרייברים וכו'. חשבתי אולי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823_1985&products_id=8741 למרות שהוא NF4. השימוש של המחשב הוא משחקים. בכלל, אני רוצה SLI כדי שבעתיד (עוד שנה בערך) אכפיל את ה 7800GTX שלי. האם מחשבה זו נכונה? או שכדאי לי לחכות עם הקנייה ואולי עד אז יהיה משהו יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  25. כותרת^^^ האם זה אפשרי לשים תמעבד E6300? אני רוצה לשדרג תמעבד.. זה הלוח אם: http://www.abit.com.tw/page/jp/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IL8&fMTYPE=LGA775

• 3 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.