עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amd@ati,

שלום , רציתי לברר אם קיים לוח אם התומך במעבד כפול ליבה וגם בזכרונות ddr1 וב agp x8 אם יש כזה אשמח אם תתנו לי המלצות. תודה

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  2. לאחר שברור כי הלך או הלוח או המעבד לוח ASROCK עם זכרונות DDR 1 למעבד סוקט 754 מעבד סמפרון 754 ואין כדאיות לתקן מבקש אם מישהו מכיר מקום שניתן לקנות בזול באנדל של לוח+מעבד+זכרונות או שילוב זול אחר כפי שאתם מבינים לשימוש בייתי ללא משחקים רק לגלישה אופיס וכו'

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by amd@ati,

שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים {אני מחכה בבקשה תענו}

4. תראו לחבר שלי יש amd atlhon 2000 or 2400 ( יותר נכון היה ) המחשב בן 5 שנים עכשו לפני כמה זמן שבועים + אני רואה פתאום שהמעבד במאפינים של המחשב שלי הפך להיות amd atlhon 1800 ו 1.49ghz דבר מוזר ואני מתפדח לשאול שלא תחשבו אני מוזר זה הגיוני מה שהולך פה? אולי משהו נשרף בפנים?

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  5. תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם. הלוח יעבוד עם מעבד E5200 ו 4 ג"ב (2X2) של זיכרון KINGSTON VALUE. OC מתון- חשוב למדי. התקציב הוא בעקרון עד 400 ש"ח (אפשר חריגה קטנה)- אך בעקרון ההגדרה שלי היא "להוציא כמה שפחות כל עוד יהיה אפשר לעשות OC סביר". אין לי דרישות מיוחדת. אני לא צריך כרטיס קול טוב (יש לי AUDIGY 4), אני לא צריך מליון כניסות USB, אני לא צריך RAID ו FIREWIRE. 2 סלוטים של זיכרון מספיקים לי- כי 4GB זה מעל ומעבר לטווח הנראה לעין. מה שכן חשוב לי זה שהלוח יהיה עם מרווח סביר בין ה PCI-E ל PCI כדי שהכרטיס מסך (8800GS של ASUS) לא יחסום את החריצי PCI (יש לי כרטיס קול וכרטיס טלווזיה). כמו כן- גם אפשרות ל OC סביר (כלומר מחלקים נורמלים לזיכרון ואפשרות לבאס של 300+). סביר= לס…

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום, האם המעבד AMD Athlon 64 3500 Socket 939 נתמך בלוחות הבאים: GA-MA69VM-S2 GA-K8N51GMF GA-K8NF-9 איזה לוח מבין השלושה הכי טוב? ואם המעבד לא נתמך בכל השלושה, איזה מעבד נתמך בלוח הכי טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  8. האם יש אי תאימות כלשהי בין שתי הרכיבים הנ"ל? בדקתי בכל הרשת ולא מצאתי בעיות מסוימות בחנות נאמר לי שרוב הסיכויים שהבעיה נובעת מכך למרות שהם מאמינים שהספק גם מהווה גורם (הוא מוחלף על מנת לנסות להוציאו מהמשוואה) האם משהו שמע על בעיה כזו? אם זאת אכן הבעיה, כדאי להחליף ך-P5Q dlx? שמעתי בכלליות על בעיות עם DFI אבל אני לא לגמרי בקיא בנושא תודה,יובל.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by הילה2000,

קבלתי 4 כרטיסי זיכרון של סמסונג עליהם רשום 1GB 2Rx8 PC2-5300U-555-12-E3 נראה לי שזה הדגם DDR2 1024MB 667MHZ CL5 מכירים איזשהו מדריך בנושא החלפת/הוספת זיכרון העניין הוא שאני לא יודעת אם מה שקבלתי מתאים למחשב שלי, עדיין לא פתחתי את המחשב לבדוק.. ובכלל אולי זה מסובך וכדאי לי לפנות לטכנאי מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by splspl,

הי, עומד לקנות מחשב חדש אשר ישמש כ HTPC שיוחבר ל LCD בסלון (ברור שגם ישמש למשחקים, כשהאשה תרשה..) על איזה צ'יפסט כדאי ללכת עם אני מתכנן לקנות לוח אם בסכום של 600-700 ש"ח? תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by splspl,

שלום, אני מבקש הסבר על ההבדלים בין תזמוני זכרונות מה זה CL4 ומזה זה CL5? מה ההבדלים בין: CL4-4-4-12 לבין CL5-5-5-18?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by benadi,

שלום רב, ברשותי מחשב ישן(מאוד..) עם לוח MSI דגם p4mam-v. רשום במפרט שלו את הדברים הבאים: Main Memory Supports Four memory banks using two 184-pin unbuffered DDR200/266 DIMM. Supports up to 2GB memory size. Supports 2.5v DDR SDRAM. כרגע יש על המחשב שבב זכרון אחד של 256 מגה, עם מהירות DDR של 333 (pc 2700). אני מעוניין להוסיף לו (או אפילו להחליף את הנוכחי ב-) שבב של ג'יגה. ראיתי שבבים של 1 ג'יגה DDR 333, PC 2700 שנתמכים לאחור ב- PC 2100 ויש לציין שהם הרבה יותר זולים מהשבבים הישנים של DDR 266 2100. האם אני יכול לקנות אחד כזה והוא יעבוד לי(כזכור , יש לי כבר אחד כזה של 256MB)? ואם כן, האם מעניין אותי מאפייני הזכרון- LOW DENSITY, HIGH DENSITY, מס' ה- BANKS וכו'? (ועוד הרב…

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  13. שלום. רציתי לדעת עם כדאי לי להוסיף עוד 2GB זיכרון פנימי, מה יהיו ההבדלים? מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6750 2.66 Ghz 4mb זיכרון פנימי: 2GB Crosair CL5 800 Mhz לוח אם: Gigabyte P35-DS3L כ. מסך: Geforce 8800 gts 640MB תודה.

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by pro.surfer,

היי חברים אני חדש פה ויש לי מספר שאלות המפרט שלי הוא ככה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X2 GB DDR2 800MHZ CL5 SAMSUNG צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690 ספק- SWEEX 650W השאלה שלי היא כזאת בעבר היו לי התנגשויות חומרה של הזיכרונות עם הלוח אם לכם החלפתי לSAMSUNG שהסכימו לעבוד יפה אבל לאט עכשיו הזמנתי 4X2GB של OCZ גם כן DDR2 800MHZ אבל הפעם CL4 עם קירור TUBE הפחד שלי הוא ששוב הזיכרונות ידפקו הכול מה אתם אומרים ? בנוסף הזמנתי מאוורר של THERMALTEK מדגם V1 עבור המעבד מה אתם אומרים ? שכחתי לציין שאני עובד עם הויסטה ULTIMAT 64 BIT. תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Harbi,

כמו שנאמר בכותרת, עידכנתי את הלוח אם של המחשב הישן שלי(AMD 2500+, Abit nf7-sl) והעידכון נכשל. מיד לאחר הפעלת המחשב לא רואים כלום במסך והמחשב אינו מגיב. ניסיתי לחפש באינטרנט מידע או דרכים לשיחזור, ניסיתי לג'מפר את הלוח(CLEAR CMOS), להוציא את הבטריה, כלום לא עזר.. חבל לי לזרוק את המחשב כולו משום שהוא די סיפק את הסחורה(אינטרנט ואופיס..) ופעל בסדר גמור עד המקרה הנ"ל.. כמו כן ניסיתי לחפש חנויות בארץ אשר מוכרות את הצ'יפ של הביוס משום שהוא נשלף בלוח, ולא מצאתי כלום... אם מישהו יודע או מכיר פיתרון אני אשמח לשמוע. בתודה מראש

16. מה ההבדל בביצועים בין לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ללוח אם ללא כרטיס מסך מובנה אם יש לי כרטיס מסך חיצוני?

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by יקירn95,

האם צריך לעשות לו oc במשחקים כמו grid bioshock וכו או שאפשר לשחק בלי oc והם יפעלו חלק.. עם כרטיס מסך 4850hd ו2 ג'יגה זיכרון ודרך אגב איך בכלל עושים oc?

18. Started by ma4351,

אני מתלבט בין הלוחות הבאים : ga-ep45-ds3r ga-ep45-ds4 p5q deluxe p5q pro p5q e למפרט הבא : מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך‏ GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים‏ LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9300 AT מארזים‏ Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח‏ Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות‏ Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail לא מתוכנן oc וכמובן לא cf (שהרי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia . 1. אני יודע שבתקציב שלי נכנסים הלוחות הכי יקרים מהרשימה אך אני רוצה לדעת אם יש לי…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הסדרה החדשה של לוחות האם של GIGABYTE הלוחות משתמשים בטכנולוגיה ULTRA DURABLE 3 שנועדה לשפר את ביצועי הOC על ידי קירור טוב יותר של הלוח ועוד שיפורים מאוד חיוניים הסבר על הטכנולוגיה באנגלית http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/mb_080924_ud3/data/tech_080924_ud3_ultra-cool.htm הסבר על הטכנולוגיה בעברית (לא הכי ברור אבל מספיק להבין את הדברים החשובים) http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.gigabyte.com.tw%2FFileList%2FWebPage%2Fmb_080924_ud3%2Fdata%2Ftech_080924_ud3_ultra-cool.htm&hl=iw&ie=UTF-8&sl=en&tl=iw קצת תמונות process by intel,E8500 cooled by LN2 and just -50, yup tested fsb no need too cold, i keep this mobo original, …

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by suspect_zero,

תנו לי לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה עד 200 שח תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. אהלן קניתי מעבד AMD 64 X2 5600+ אני צריך לבחור לוח אם שיתאים לו ושיהיה ממוצע ביכולות שלו 3 סלוטים לזיכרון פנימי, לפחות 4 USB, SATA 2, PCIE וזה פחות או יותר הדרישות יש משהו בטווח של 300-400 שקל שיכול להתאים לי? תודה

22. Started by aviram20,

בין שיחותי עם המשתמש Playaz הלוהוא אחיה הדפוק! חחח עלתה השאלה מי מהחברות יותר טובה , מי יותר מתקדמת , יותר מצליחה , ויותר כדאית .. אני אמרתי שאינטל יותר טובים מכול הבחינות ואיך שלא נסתכל אינטל היא המובילה בשוק ואילו אחיה אמר שAMD היא החברה שמשתווה לאינטל ואף בחלק מהמעבדים באותה קטגוריה אף טובה ממנה מבחינה כספית והן מבחינת ביצועים. אנא ממכם חברי הפורום היקרים האירו את ענינו לגבי הסוגיה הזאת מי יותר טובה? אינטל או AMD

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  23. אני רוצה להוסיף לזכרון הקיים שלי את הזכרון הבא: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_1gb_module_2gb_kit אלו הפרטים: Specs‎ ‎800MHz DDR2 ‎ ‎ CL 5-5-5-15‎ ‎ Unbuffered ‎ ‎ Black XTC Heatspreader* ‎ ‎ Lifetime Warranty ‎ ‎ 1.8 Volts ‎ ‎ 240 Pin DIMM הזכרון הקיים: http://skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm אלו הפרטים: DDR 2 1GB*2 CL 5-5-5-18 800MHz האם הם יתפקדו טוב ביחד ? האם יש זכרון אחר שיעבוד יותר טוב עם הקיים ? [רק חנויות מרמת גן]

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by HaVoC_850,

חג שמח לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ואני רק צריך המלצה לזכרונות שיחזיקו ל-OC כמה שיותר טוב אבל שלא יהיו הזכרונות הכי מהירים בשוק כרגע אני רק רוצה שהם לפחות ישתוו למודולים המהירים של DDR2 אבל לא מחפש את השיא שיש כרגע ב-DDR3 הלוח יהיה ASUS Formula Extreme כרגע אין תקציב נחשוב על תקציב אחרי שאראה מה סדר גודל המחירים והביצועים בבקשה לא לבלבל את השכל כמה שזה לא משתלם ולא זול ושאני אהבל ;D תודה רבה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by elyfox2000,

שלום לכם הגולשים רכשתי היום לוח אם של חברת ASUS דגם MAXIMUS 2 FORMULA אני רוצה לדעת עליו קצת יותר מקרוב בקשר לבצועים ואמינות שבו.

דיונים חדשים בפורומים