עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לשני המעבדים יש מחיר דומה, ומבחינת מהירות הAMD גבוה יותר נכון? אז למה דווקא רוב ההמלצות הם על הIntel? סליחה אם השאלה טיפשית, אני די חדש ואני מנסה להבין מה עדיף כי אני בקרוב יקנה כנראה מפרט עם אחד מהמעבדים האלה..

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  2. למשל E6600 ו E6700 - יש להם אותו CACHE, ואותה ליבה. אז אלה בעצם בדיוק אותם מעבדים שהוגדרו לעבוד במהירויות שונות, או שיש ביניהם הבדל פיזי כלשהו שמאפשר ל E6700 לרוץ במהירות גבוהה יותר?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by ma4351,

אני מתלבט בין הלוחות הבאים : ga-ep45-ds3r ga-ep45-ds4 p5q deluxe p5q pro p5q e למפרט הבא : מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך‏ GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים‏ LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9300 AT מארזים‏ Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח‏ Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות‏ Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail לא מתוכנן oc וכמובן לא cf (שהרי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia . 1. אני יודע שבתקציב שלי נכנסים הלוחות הכי יקרים מהרשימה אך אני רוצה לדעת אם יש לי…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אם אני מרכיב מחשב עם זיכרון 4GB אבל ליבה כפולה, אז האם עם אותו זיכרון עם ליבה מרובעת יהיה יותר כח למחשב או שמבחינת ניצולת זה יהיה זהה ? הכוונה היא לשימוש באפליקציות מתקדמות של Aero שיש ב- MATLAB... תודה

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by ma4351,

אני רואה שבכל המפרטים באתר נותנים לוח של ג'יגהבייט ורציתי לדעת אם יש לזה סיבה..הם יותר טובים מאסוס?? ראיתי פה איזה ת'רד שדיבר על המדבקה שיש בלוחות של אסוס וזה גורם להתחממות (ככה הבנתי, לא בטוח שהבנתי נכון) בכל מקרה האם יש יתרונות מסוימים ועקרוניים של ג'יגהבייט על אסוס? אני למשל כרגע מתלבט בין ep43-ds3 לבין p5ql-e מה אתם אומרים?

6. אהלן אנשים..חג שמח.... אז ככה.. יש לי 1GB זיכרון במחשב (או ליתר דיוק 920MB) עכשיו אני רוצה שיהיה לי 2GB אז אני צריך לקנות עוד 1GB או 2GB?? תודה ושוב חג שמח

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by jambo7,

שלום וחג שמח חשוב לי לדעת את ההבדלים בינהם והאם הם מתאימים לאוברקלוק בינוני, ASUS P5QL PRO P43 Chipset ASUS P5QSE P45 GIGABYTE GA-P43 -DS3

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by eyal00,

שלום, יש לי WIN XP ואני יודע שXP יכול לזהות 3-3.5G זכרון. כרגע יש לי 2G זכרון,והשאלה שלי האם הוספה של עוד 1G זכרון יועיל במשהו? אני לא עובר בקרוב לויסטה ככה שאין לי סיבה להוסיף עוד 2G. ב3G הדואל צ'אנל נשמר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zaroor,

המעבד הזה . ראיתי שיש לו מאפיינים כמו של E7200 '8400 וכו' אבל בטבלאות של אינטל הוא שייך רק לפול ליבה ולא ל C2D לא מבין את הסיבה,,,השאלה איך המעבד הזה ביחס לעלות שלו לעומת הגבוהים ממנו

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  10. אממ שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון חדש של 2GB הנה הלוח אם שלי: Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC ואני עכשיו מזמין גם ספק כוח חדש: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=991 ככה שלא תיהיה בעיה להריץ כרטיס זיכרון 2GB אני מעוניין להזמין כרטיס זיכרון 2GB עד 200 שקל! חריגה מקסימלית 10 שקל!

11. אני מעוניין להגדיל את הזיכרון שלי מ1GB ל-2GB.. עכשיו יש לי כמה שאלות... 1- המחשב שלי יעבוד יותר מהר ? וירגישו את זה תוך כדי עבודה במחשב? 2- זה יעבוד יותר מהר גם במשחקים? 3- האם בכלל כדי להגדיל ל2GB ולא ל-3GB...(יש לי XP).. טוב אז עכשיו קבלו את הפרטים של הלוח אם והזיכרון שלי. ואם אפשר תגידו לי איזה זיכרון מתאים לי מהחנות הזאת ---> www.ksp.co.il תודה רבה ומקווה שתענו את כל השאלות.. חג שמח [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  12. שלום לכולם , אני מחפש כרטיס זיכרון 2GB ללוח אם מסוג Gigabyte GA-8VM800PMD-775 , חשבתי לקנות 2 יחידות כאלה (1GB*2): http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4904 או זה: http://zap.co.il/fs.aspx?pid=320436865&sog=C-Memory האם שניהם מתאימים ללוח אם שלי ? ואם כן איזה כדי לקנות ? אגב , התקציב שלי עוד עד 200 ש"ח . תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. אני שוקל לקנות מחשב חדש, מחשב בסיסי אבל שיהיה מסוגל להריץ ויסטה בצורה נורמלית. ברור לי שיהיה מאוד מועיל לפוצץ אותו בזכרון (אני רוצה לשים לו 4 גיגה), אבל השאלה היא עד כמה משנה המעבד? האם מעבד חזק מועיל בצורה כלשהי לביצועי המערכת, או שסתם זורקים כסף? אני מדבר על מעבד כלשהו של אינטל, למשל C2D במהירות 2.5 GHZ, סתם בתור דוגמא. אם אני אקח מעבד חזק בהרבה, רק עם שאר המפרט זהה, אז זה ישנה למשהו? עכשיו, איך התשובה משתנה אם אני רוצה גם לשחק משחקים במחשב? למעבד יש השפעה כלשהי על הרצה חלקה של משחקים, או שזה הכל קשור לכרטיס המסך? בכוונה לא נתתי דגמים ספציפיים של מעבד/לוח אם, אני לא שואל פה על מפרט למחשב, אלא יותר על עקרונות מחשוב. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  14. Started by amd@ati,

שלום , רציתי לברר אם קיים לוח אם התומך במעבד כפול ליבה וגם בזכרונות ddr1 וב agp x8 אם יש כזה אשמח אם תתנו לי המלצות. תודה

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  15. היי, יש לי כרגע על הלוח e6300 1.86. רציתי לדעת האם הלוח יתמוך במעבדים הבאים: q6600,e8400,e7200. על הקופסא של הלוח כתוב שהוא תומך ב-LGA775 for Intel Core 2 Due, Pentium D, Pentium 4 with 1066/800Mhz FSB. מכיוון שהQ6600 הוא Core 2 Quad, האם הלוח יתמוך בו או שלא? כי כל שאר התכונות מתאימות. בנוסף לכך, על איזה מעבד אתם ממליצים לי כדי להחליף שיתאים למערכת שלי (בצד...) ושלא יהיה צוואר בקבוק? תודה.

16. Started by Impact,

בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה טוב יותר בשבילי (ובכללי).

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by curdi1,

האם יש טבלה או גרף המשווים ביצועים בין 2 המעבדים הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE והדגם הוא: P35-S3L. רציתי לדעת אם יש לי יציאת FIREWIRE ו eSATA. תודה!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. תראו לחבר שלי יש amd atlhon 2000 or 2400 ( יותר נכון היה ) המחשב בן 5 שנים עכשו לפני כמה זמן שבועים + אני רואה פתאום שהמעבד במאפינים של המחשב שלי הפך להיות amd atlhon 1800 ו 1.49ghz דבר מוזר ואני מתפדח לשאול שלא תחשבו אני מוזר זה הגיוני מה שהולך פה? אולי משהו נשרף בפנים?

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by pro.surfer,

היי חברים אני חדש פה ויש לי מספר שאלות המפרט שלי הוא ככה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X2 GB DDR2 800MHZ CL5 SAMSUNG צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690 ספק- SWEEX 650W השאלה שלי היא כזאת בעבר היו לי התנגשויות חומרה של הזיכרונות עם הלוח אם לכם החלפתי לSAMSUNG שהסכימו לעבוד יפה אבל לאט עכשיו הזמנתי 4X2GB של OCZ גם כן DDR2 800MHZ אבל הפעם CL4 עם קירור TUBE הפחד שלי הוא ששוב הזיכרונות ידפקו הכול מה אתם אומרים ? בנוסף הזמנתי מאוורר של THERMALTEK מדגם V1 עבור המעבד מה אתם אומרים ? שכחתי לציין שאני עובד עם הויסטה ULTIMAT 64 BIT. תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, האם המעבד AMD Athlon 64 3500 Socket 939 נתמך בלוחות הבאים: GA-MA69VM-S2 GA-K8N51GMF GA-K8NF-9 איזה לוח מבין השלושה הכי טוב? ואם המעבד לא נתמך בכל השלושה, איזה מעבד נתמך בלוח הכי טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by amd@ati,

שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים {אני מחכה בבקשה תענו}

23. אני רוצה להוסיף לזכרון הקיים שלי את הזכרון הבא: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_1gb_module_2gb_kit אלו הפרטים: Specs‎ ‎800MHz DDR2 ‎ ‎ CL 5-5-5-15‎ ‎ Unbuffered ‎ ‎ Black XTC Heatspreader* ‎ ‎ Lifetime Warranty ‎ ‎ 1.8 Volts ‎ ‎ 240 Pin DIMM הזכרון הקיים: http://skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm אלו הפרטים: DDR 2 1GB*2 CL 5-5-5-18 800MHz האם הם יתפקדו טוב ביחד ? האם יש זכרון אחר שיעבוד יותר טוב עם הקיים ? [רק חנויות מרמת גן]

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by splspl,

הי, עומד לקנות מחשב חדש אשר ישמש כ HTPC שיוחבר ל LCD בסלון (ברור שגם ישמש למשחקים, כשהאשה תרשה..) על איזה צ'יפסט כדאי ללכת עם אני מתכנן לקנות לוח אם בסכום של 600-700 ש"ח? תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by splspl,

שלום, אני מבקש הסבר על ההבדלים בין תזמוני זכרונות מה זה CL4 ומזה זה CL5? מה ההבדלים בין: CL4-4-4-12 לבין CL5-5-5-18?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים