מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את המעבד e8400. עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי בין שני הלוחות האלה למטרות OC? והאם שווה באמת להוסיף ת'100 ש"ח האלה.והזמין את ה"pro". תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות צחשב עם מעבד 4 ליבות ואני רוצה לוח אם מתאים וחזק שאיתו אני יוכל לסחוב עוד 4 שנים (אני מתכוון מבחינת הטכנולוגיה שאני לא אשאר עם לוח אם עם טכנולוגיה מיושנת מאוד ) אבל שלא יעלה יותר מ700 800 ש"ח זיכרונות DDR2 עם 800 מגה ארץ לפחות תודה רבה מראש לעוזרים נ.ב. האם זה נכון שלוחות אם של גיגה בייט הם המובילים ??
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני קונה איתו 3GB (לא 4 בגלל ה XP). אני רוצה זיכרון של 3GB בתדר 800MHz. שיתאים למפרט הנ"ל: E8400 3.0GHz Box. ASUS P5Q PRO. ATI 4850HD 512MB. PC Power ULTRA-QUIET 610W. ושיעמוד ב OC וCF (אם זה משנה גם). שיעבוד טוב על קרייסיס כמובן =]. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אבל שאוכל להרכיב עליו גם כרטיס חיצוני, אמרו לי שעדיף שיהיה לוח עם כרטיס מובנה בנוסף לכרטיס מסך שלי בכדי שאם יקרה משהו חס וחלילה לכרטיס מסך שלי אז שיהיה לי לפחות כרטיס על הלוח וגם שכך אוכל לבדוק את הבעיה במקרה ותהיה בעיה עם הכרטיס החיצוני..
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1 x PCI Express x16 slot (The PCI Expressx16 slot conform to PCI Express 2.0 standard.) זה אומר שבלוח יש pci-e x16 2.0 או שזה רק תומך? לא הבנתי בדיוק.. אני מדבר על הלוח הזה: ep43-ds3l
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד שיהיה על הלוח אם הזה הוא Q9550, בנוסף כרטיס מסך HD4870 ו-4 ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. כנראה יהיו עליו 2 הארד-דיסקים, ובעתיד ארצה להוסיף עוד (אז אני צריך כמה שיותר חיבורי SATA). התקציב שלי הוא בערך 600 שקל, וההתלבטות שלי הוא בעיקרון בין שני הלוחות האלו- שההבדל במחיר שלהם הוא 150 ש"ח. אני לא מתכנן OC, פשוט שמתי עין על ה-ASUS מהסיבה שאהבתי מאוד את האופציה של ה-EXPRESS GATE. בנוסף ה-ASUS נראה לי לוח מתקדם יותר, עם יותר חיבורים ואופציות לעתיד. אני לא עושה CF, אז אני לא מחפש לוח עם שני חיבורים לכרטיס מסך... אלא פשוט לוח אמין שיחזיק לי לשנתיים-שלוש (ולא כמו ה-GIGABYTE הקודם שלי, שרק בעיות קיבלתי ממנו) אשמח להמלצה תודה
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
איזה חברה יותר טובה? ראיתי ש gskill הכי זולה ואח"כ ocz ואח"כ corsair למה corsair כאלה יקרים? יש לזה סיבה עקרונית? ודבר שני, מבחינת קירור על הזיכרונות, איך יודעים למה יש קירור ולמי לא והאם הקירור טוב? אני מחפש 4g ..מה שראיתי זה: -400 ש"חgskill ddr2 800mhz cl4 pi - 560 ש"חocz ddr2 800mhz cl4 corsair ddr2 800mhz cl4 dhx - 630 ש"ח חוץ מזה, יש סיבה לקנות 1066mhz אם לא מתוכנן oc
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רואה שבכל המפרטים באתר נותנים לוח של ג'יגהבייט ורציתי לדעת אם יש לזה סיבה..הם יותר טובים מאסוס?? ראיתי פה איזה ת'רד שדיבר על המדבקה שיש בלוחות של אסוס וזה גורם להתחממות (ככה הבנתי, לא בטוח שהבנתי נכון) בכל מקרה האם יש יתרונות מסוימים ועקרוניים של ג'יגהבייט על אסוס? אני למשל כרגע מתלבט בין ep43-ds3 לבין p5ql-e מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
למשל E6600 ו E6700 - יש להם אותו CACHE, ואותה ליבה. אז אלה בעצם בדיוק אותם מעבדים שהוגדרו לעבוד במהירויות שונות, או שיש ביניהם הבדל פיזי כלשהו שמאפשר ל E6700 לרוץ במהירות גבוהה יותר?
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לשני המעבדים יש מחיר דומה, ומבחינת מהירות הAMD גבוה יותר נכון? אז למה דווקא רוב ההמלצות הם על הIntel? סליחה אם השאלה טיפשית, אני די חדש ואני מנסה להבין מה עדיף כי אני בקרוב יקנה כנראה מפרט עם אחד מהמעבדים האלה..
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לעומת לוחות אחרים של ג'יגה בייט (זולים ויקרים יותר)? השאלה שלי מגיעה בגלל שאני רואה המון המלצות על הלוח הזה והייתי רוצה לדעת מה טוב בו בהשוואה לאחרים..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חיטטתי קצת בגוגל ומצאתי מאמר שמסביר על ההבדלים בין מערכות הפעלה של 64 ביט לבין כאלה של 32. בין היתר היה כתוב במאמר שלכל מעבדי C2D של אינטל יש יכולות של 64 ביט. אז השאלה שלי - האם זה בטוח נכון? האם כל מעבד C2D שאני אקנה, אני אוכל להתקין על המחשב ויסטה 64 ביט, או ויסטה 32 ביט, לפי בחירתי? ואם ניתן באמת גם זה וגם זה, אז האם ניתן להתקין את שתיהן במצב של dual-boot? הניחוש שלי הוא שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להגדיל את הזיכרון שלי מ1GB ל-2GB.. עכשיו יש לי כמה שאלות... 1- המחשב שלי יעבוד יותר מהר ? וירגישו את זה תוך כדי עבודה במחשב? 2- זה יעבוד יותר מהר גם במשחקים? 3- האם בכלל כדי להגדיל ל2GB ולא ל-3GB...(יש לי XP).. טוב אז עכשיו קבלו את הפרטים של הלוח אם והזיכרון שלי. ואם אפשר תגידו לי איזה זיכרון מתאים לי מהחנות הזאת ---> www.ksp.co.il תודה רבה ומקווה שתענו את כל השאלות.. חג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המעבד E2140 של אינטל, אני יודע שהוא מעבד דפוק ביותר וכנראה שהחנות שקניתי ממנה עשתה עליי אחלה של עבודה בעיינים, ויצאה ברווח נקי של 500 שקל בערך, היא הביאה לי מחשב של 2000 שקל לדעתי ב3000. בכל מקרה, אני רוצה לשדרג את המעבד מ2140 לE8400, http://www.skypc.co.il/pl_product~IE8400~3~0.htm א, האם זה יתאים למחשב שלי? ב, האם המעבד הזה טוב? ג, זה מסובך להחליף מעבד לבד? יחד עם קירור? זה החומרה שיש לי: http://img205.imageshack.us/img205/4679/mombp2.png http://img171.imageshack.us/img171/7785/dsadafu2.png תודה מראש, ליאור. נ"ב-כן אני יודע אני אפס במחשבים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי באתרים השוואה אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
המעבד הזה . ראיתי שיש לו מאפיינים כמו של E7200 '8400 וכו' אבל בטבלאות של אינטל הוא שייך רק לפול ליבה ולא ל C2D לא מבין את הסיבה,,,השאלה איך המעבד הזה ביחס לעלות שלו לעומת הגבוהים ממנו
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש כרטיס זיכרון 2GB ללוח אם מסוג Gigabyte GA-8VM800PMD-775 , חשבתי לקנות 2 יחידות כאלה (1GB*2): http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4904 או זה: http://zap.co.il/fs.aspx?pid=320436865&sog=C-Memory האם שניהם מתאימים ללוח אם שלי ? ואם כן איזה כדי לקנות ? אגב , התקציב שלי עוד עד 200 ש"ח . תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש, מחשב בסיסי אבל שיהיה מסוגל להריץ ויסטה בצורה נורמלית. ברור לי שיהיה מאוד מועיל לפוצץ אותו בזכרון (אני רוצה לשים לו 4 גיגה), אבל השאלה היא עד כמה משנה המעבד? האם מעבד חזק מועיל בצורה כלשהי לביצועי המערכת, או שסתם זורקים כסף? אני מדבר על מעבד כלשהו של אינטל, למשל C2D במהירות 2.5 GHZ, סתם בתור דוגמא. אם אני אקח מעבד חזק בהרבה, רק עם שאר המפרט זהה, אז זה ישנה למשהו? עכשיו, איך התשובה משתנה אם אני רוצה גם לשחק משחקים במחשב? למעבד יש השפעה כלשהי על הרצה חלקה של משחקים, או שזה הכל קשור לכרטיס המסך? בכוונה לא נתתי דגמים ספציפיים של מעבד/לוח אם, אני לא שואל פה על מפרט למחשב, אלא יותר על עקרונות מחשוב. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אהלן אנשים..חג שמח.... אז ככה.. יש לי 1GB זיכרון במחשב (או ליתר דיוק 920MB) עכשיו אני רוצה שיהיה לי 2GB אז אני צריך לקנות עוד 1GB או 2GB?? תודה ושוב חג שמח
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום וחג שמח חשוב לי לדעת את ההבדלים בינהם והאם הם מתאימים לאוברקלוק בינוני, ASUS P5QL PRO P43 Chipset ASUS P5QSE P45 GIGABYTE GA-P43 -DS3
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע על הלוח e6300 1.86. רציתי לדעת האם הלוח יתמוך במעבדים הבאים: q6600,e8400,e7200. על הקופסא של הלוח כתוב שהוא תומך ב-LGA775 for Intel Core 2 Due, Pentium D, Pentium 4 with 1066/800Mhz FSB. מכיוון שהQ6600 הוא Core 2 Quad, האם הלוח יתמוך בו או שלא? כי כל שאר התכונות מתאימות. בנוסף לכך, על איזה מעבד אתם ממליצים לי כדי להחליף שיתאים למערכת שלי (בצד...) ושלא יהיה צוואר בקבוק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE והדגם הוא: P35-S3L. רציתי לדעת אם יש לי יציאת FIREWIRE ו eSATA. תודה!
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN XP ואני יודע שXP יכול לזהות 3-3.5G זכרון. כרגע יש לי 2G זכרון,והשאלה שלי האם הוספה של עוד 1G זכרון יועיל במשהו? אני לא עובר בקרוב לויסטה ככה שאין לי סיבה להוסיף עוד 2G. ב3G הדואל צ'אנל נשמר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון חדש של 2GB הנה הלוח אם שלי: Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC ואני עכשיו מזמין גם ספק כוח חדש: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=991 ככה שלא תיהיה בעיה להריץ כרטיס זיכרון 2GB אני מעוניין להזמין כרטיס זיכרון 2GB עד 200 שקל! חריגה מקסימלית 10 שקל!
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-