מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש בשביל מעבד של AMD עם 939 חריצים. אני צריך שיהיה בו: 16*PCI-E*(מספר חריצים2 ) 2 AGP*8 DUAL CHANNEL DDR-שיהיה כמובן או 333 או 400. usb2 כרטיס רשת כרטיס קול (כדי 7.1) מישהו שיכול לעזור לי בבקשה למצוא לוח אם שיש בו את כל אלה? תודה מראש, יואב.
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, סלחו לי על חוסר הידע במחשבים, 1 אני מתכנן לקנות מחשב מה המשמעות לקנות זכרונות 667MHZ לעומת 800MHZ ואם אני אעשה DUAL CHANNEL זה יעזור במשהו כי מהירות ה- BUS היא 1066MHZ... 2. VIVO לעומת HDPC מה ההבדל ? 3. כאשר בונים מחשב שלא למטרת משחקים אך, לצפייה מאסיבית באיכות טובה בסרטים וידאו וכו' האם אני צריך כרטיס מסך ? 4. האם ניתן לבצע OC למעבד E6420 ? 5. האם RAID תומך בכוננים אם SATA2 ולא ממיר אותם ל-SATA1 ? 6. ניסיתי לקרוא ולהבין אך לא הבנתי מה בעצם מומלץ 1,2 או 5 RAID ? תודה לפירוט.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי לוח אם X99 UD4 ויש לי כרגע 16GB זיכרון. אני רוצה כל כמה שנים לשדרג את המחשב במקום לקנות אחד חדש אחרי שבוע שמונה שנים. שידרגתי כרטיס מסך ואני רוצה לשדרג זיכרון למרות שזה לא קריטי ואני לא ממש צריך. כרגע יש לי ADATA XPG Z1 DRAM 8GB DDR4 2133MHz AX4U2133W4G15X2 הלוח מתאים גם לתדר יותר גבוה? כמה סטיקים אני עוד יכול להוסיף? אם אני רוצה עוד 16 או אפילו 24 זה אפשרי? אני יכול לציין גם שהמעבד שלי הוא Intel Core i7-5820K Haswell-E תודה רבה מראש לתשובה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Hey guys. wanted to know about this mobo, is he good for A64? he contains : S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. Or better to take the Asus K8V Deluxe ? Cause someone in the forum said there was many reports on him that he`s a problems... My friend gonna buy new pc so i need your help.. Thanks for Info.
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום חברים, למביני המפרט התכני של שני הלוחות הנ"ל אני מבקש הבהרה. מה ההבדלים בין הגרסא הראשונה לבין הגרסא השנייה של הלוח ? האם ההבדלים משמעותיים ? http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=01 לינק לגרסא הראשונה^^ http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800%20SE&langs=01 לינק לגרסא השנייה^^ חוץ משינוי כרטיס הקול והרשת והוספה של זוג יציאות USB אני לא רואה הבדל כלשהוא.
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי חברה אני מתכנן לרכוש מערכת של AMD. כמו תמיד, אני אוהב להשקיע הכי הכי בלוח אם, בגלל שאני לא ממהר להחליף, ובמשך השנים אני משדרג. הייתי שמח לשמוע את דעתך, המנומקת והמלצות על לוח אם טוב, אם יש טוב יותר מזה. תודה חברים.
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ABIT IC7-MAX3 והייתי רוצה לדעת נגיד יש לי זיכרון של DDR2 האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם והאם הוא יעבוד? :s05:
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בסוף החודש הזה אני אקנה מחשב חדש וכל הזמן אני מתבלט איזה מעבד כדאי...אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אז northwood לא יהיה משמעותי ובנוסף תקחו בחשבון שאני לא מתכנן להוציא 3000!!! ש"ח רק על המעבד!! (טוב אולי קצת הגזמתי - "רק" 1750 ש"ח ) לפני חצי שנה, טרם יציאתו של pentium 4 A, האתלונים אין ספק השתלמו יותר, אך כיום המצב שונה לגמרי. קראתי בפורומים באתרים שונים על מקרים שנשרפו מעבדי AMD או שהגיעו לטמפרטורה מאוד גבוהה וזה מדאיג אותי מאוד!!! אני לא מתכוון להסתכן בקנייה מסוג שכזה. בנוסף, מאז שמחירי הפנטיום 4 ירדו, הם הספיקו להתקרב לAMD וההבדלים כבר לא משמעותיים, הן במבחינת ביצועים והן במבחינת מחירים. אינטל חיזקו את מעבדם (FSB ו-512K cache) ואילו AMD מוציאים פעם בחצי שנה מעבד נו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה חודשים רכשתי זיכרון של קינגסטון 512DDR 400 CL 2.5 היום רכשתי זיכרון נוסף בעל אותם תכונות של חברת NCP הבעיה היא שהלוח למרות שתומך ב DUAL DDR 400 עדיין עובד על מצב SINGLE האם יש דרך שבה אני יוכל להעביר אותו למצב DUAL? חוץ מזה חשוב לציין שישנו זיהוי לזחכרון החדש. והמחשב מזהה שיש עליו סה"כ 1.5 G זיכרון תודה
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי רשום בצד, רציתי להחליף את הזכרונות שלי של הקינגסטון 1GB X 3 1333MHZ לזכרונות יותר מהירים וכמובן בעל יותר נפח. המערכת שלי כרגע ב O.C' הנה תמונות מ CPUZ: 1. איזה זכרונות מומלץ לקנות מבחינת ביצועים/תזמונים ושיהיו טובים לOC שלי. 2. האם עדיף לקנות קיט של 2 זכרונות של 3GB שיעבדו ב DUAL או שעדיף נגיד לקנות 3 זכרונות של 2GB שיעבדו ב TRIPLE ?? מה יותר טוב ? 3. אשמח לקבל הסבר איזה CL עדיף ואיזה תזמון הכי טוב.. 4.מה ההבדל בין 2 אלו ? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4941 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2974 תודה לכולם !
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל רציני בין 2 המעבדים הבאים: ןintel Pentium D 2.80GHz 2X1M Cache 820 Dual Core 800MHz 775 Tray CPU Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU איזה מהם עדיף לקנות?
-
- 8 תגובות
- 519 צפיות
-
-
האתר הסיני Hardspell פרסם ש-Intel תשחרר מעבד High End המבוסס על ליתוגרפיה של 45nm בסוף השנה. שם הקוד של המעבד הוא Yorkfield והוא ייקרא Intel Core 2 Extreme QX6950. למעבד יהיו 4 ליבות, 12MB של L2 Cache, גם 1333MHZ FSB, מהירות שעון של 3.33GHZ ומחירו יהיה 999$ (בהזמנות של 1000 יחידות). אין ממש חדשות, רק תקציר של מידע שקיים כבר ברשת - אבל שמתי לב שמידע זה לא פורסם עדיין בפורום, אז הבאתי לכם את ה"כתבה" מהאתר. מה שמוזר לי, לפחות מבחינת השם, הוא השימוש ב-Q6950 - אם אינטל תרצה להציע בעתיד מעבד יותר טוב מאותה סדרה, מה יהיה שמו? לא עדיף לקרוא לו Q6900 ולשמור את השם "QX6950" למעבד טוב יותר ממנו, או שהסימון "50" נועד אך ורק לציון באס גבוה יותר? מחיר המעבד טוב מאוד לדעתי, בעיקר מפני ש…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי סטיק זכרון של קינגסטון, 512MB, DDR, 333 MHz, וכעת הסטיק הישן, זהה חוץ מזה שהוא של סמסונג והוא 256 מ"ב, לא מזוהה - הWindows מראה רק 512MB. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לילה טוב ושבת שלום. לפני כיומיים רכשתי זוג זכרונות של ocz זה המפרט: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_hpc_edition במפרט ועל הכרטיסים כתוב שהם cl4 אבל בביוס ובתוכנה cpuz הם מופיעים כ-cl5 מישהו מבין מה הולך פה?
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם למחשב חדש ולא יודע אם לקחת דגם עם כרטיס מסך מובנה ויציאת HDMI בלוח ( אני מתכוון בעתיד לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD 32 בחדר השינה) . האם הכרחי חיבור כזה או שאפשר גם לקחת לוח עם יציאת VGA או DVI ולחבר אותו לטלוויזה כזאת וכל העניין של ה-HDMI זה רק לאיכות טובה יותר מחיבור רגיל ? והאם קיים לוח שאינו כולל כרטיס OB אך עם יציאת HDMI ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש חיה כזאת במקום כלשהו או שזה כבר "כל כך ישן" שלא מוכרים? (איזה מעצבנים האינטל האלו @%^!@%!%)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים אני מתכנן לרכוש בקרוב שילוש קדוש.. המעבד יהיה ככל הנראה ה-E6300, בעיקר כי חבל לי על עוד 300 ש"ח בשביל מכפלת 8 לעומת 7.. בקשר ללוח אני עדיין לא בטוח, אני מחכה לראות מה המגוון של לוחות 965 שמגיעים החודש, יכול להיות DS3, יכול להיות ABIT, ואולי אלבטרון יביאו אחד בזול.. (השאלה רק מה יוכל לעמוד בבאס של 400 בערך) אני ארצה אוברקלוק.. איפשהו בין 2.8-3.0Ghz יספק אותי ככל הנראה (הקירור יהיה ה-Big Typhoon שכבר יש לי). אני חושב להביא את הזיכרון מחו"ל, כי דווקא שם אפשר להשיג 800 מ"ה במחירים סבירים, עד איזור ה-200 דולר נראה לי הגיוני. חשבתי על OCZ Platinium PC2 6400 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820227089 מהביקורות משתמשים שם יש אחד שהגיע איתו ל-1040 מ"ה…
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה GIGABYTE GA-945GM-S2 CONROE READY איך הוא? או שהייתי צריך לקנות תלוח הזה בהפרש של 35 שקל GIGABYTE GA-945G-S3 CONROE READY או שאין הבדל גדול בביצועים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם המעבדים האלה ומשחקים? המשחק Counter-Strike יפעל עם המעבד הזה? (או כל משחק/תוכנה אחרת) תודה לעונים...! מנהלים אם זה לא קשור לפה אז תעבירו את זה בבקשה לאן שזה יותר קשור.
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אחים שלום :s05: אני עומד לרכוש זכרוות DDR2 512G ראיתי שלרוב יש שימוש ב CL5 האם הCL בסוגי DDR2 האיכותי זה CL5 אבקש עדכון \ ואם עדיף זכרון לDUAL לרכש רגיל סטיק בודד כפול 2 או 2 סטיקים שיועדו ל DUAL CCRFV
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב, אוטוטו אני קונה מחשב שישמש בעיקר לגראפיקה ווידאו...עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה אחידה לגבי XP 2400 VS PENTIUM 2.4 בהנחה ואני לוקח אינטל התכנון הוא למעבד 2.4 ולוח GIGABYTE 8SQ800 ULTRA . היתתי רוצה לדעת משהו לגביי צ'יפסטים, אני יודע שהלוח הזה מבוסס על SIS 655 אבל זה לא אומר לי כלום. האם זה טוב לשימושים שציינתי ויחזיק לשידרוגים בעתיד, האם צריך לחכות ללוח עם צ'יפסט חדש? ומה זה ה- 800 HRZ שכולם מדברים עליו?
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מישהו הביא פה ביקורת קטנה עליו.. וכמו שהבנתי.. הוא לא מתפקד טוב ב-OC או משהו כזה.. מישהו יכול לפרט?
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי a64 3200 s.754 msi k8n neo platinum G.skill pc4400 le הבעיה שלי היא שכשאני שם את הזכרונות ב275mhz ומוריד את מכפלת המעבד ל8 כך שמהירות המעבד נשארת כשהייתה, המחשב כותב לי להחזיר בחזרה את ההגדרות הקודמות ולא נותן לי לעשות oc...... הכי רחוק שהצלחתי להגיע היה 220mhz ומעבר לזה, כולל 230 לא עבד.......... המתח שנתתי לזכרון בטוח הספיק.........2.8 אני לא מבין מה הבעיה? האם תוכלו לעזור לי? דרך אגב, אמרו לי שאולי הכונן הקשיח שלי שהוא s-ata מחובר לחיבור s-ata לא נעול......האם משהו יודע איזה חיבור על הלוח הזה הוא נעול??
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש איזשהי דרך לבדוק את זה דרך תוכנה מסויימת?.. פשוט אין לי כוח לפתוח את המארז
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מביע התנצלות עמוקה אם בילבלתי מישהו.הכל נערך ונמחק. סליחה... :-[