מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
חג שמח לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ואני רק צריך המלצה לזכרונות שיחזיקו ל-OC כמה שיותר טוב אבל שלא יהיו הזכרונות הכי מהירים בשוק כרגע אני רק רוצה שהם לפחות ישתוו למודולים המהירים של DDR2 אבל לא מחפש את השיא שיש כרגע ב-DDR3 הלוח יהיה ASUS Formula Extreme כרגע אין תקציב נחשוב על תקציב אחרי שאראה מה סדר גודל המחירים והביצועים בבקשה לא לבלבל את השכל כמה שזה לא משתלם ולא זול ושאני אהבל ;D תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם הלוח ASUS P5Q תומך בזכרונות אם תדר 1066,1000 hz? תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ראיתי את הסיקור באתר ל הלוח אם ונשבתי אני הולך לקנות אחד כזה רק במאמר לא כתבו מה מקבלים בקופסה כי הם קיבלו את הלוח שהוא לנותנים ביקורת והם קיבלו אותו בתוך קופסה לבנה פשוטה ורק עם הדיסק של הלוח לכן רציתי לדעת מה מקבלים עם הלוח הנ"ל תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני צריך לוח למפרט הבא: מעבדE8500 \ Q6600 (אני עדיין לא סגור) 4 GB זיכרון, של OCZ, XTC REV2 כ.מסך HD4850 ספק LIBERTY 500 המערכת הולכת להדחף בתוך מארז קטן מימדים הדרישות שלי מהלוח אוברקלוקר סביר - טוב סלוט PCIE X16, ממוקם בתחתית הלוח ככל האפשר כ.קול מובנה איכותי (אני בספק אם יהיה מקום לאחד במארז) עדיפות לערכת שבבים מתקדמת
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה ואני רוצה לקנות HD למחשב, לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד שיהיה על הלוח אם הזה הוא Q9550, בנוסף כרטיס מסך HD4870 ו-4 ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. כנראה יהיו עליו 2 הארד-דיסקים, ובעתיד ארצה להוסיף עוד (אז אני צריך כמה שיותר חיבורי SATA). התקציב שלי הוא בערך 600 שקל, וההתלבטות שלי הוא בעיקרון בין שני הלוחות האלו- שההבדל במחיר שלהם הוא 150 ש"ח. אני לא מתכנן OC, פשוט שמתי עין על ה-ASUS מהסיבה שאהבתי מאוד את האופציה של ה-EXPRESS GATE. בנוסף ה-ASUS נראה לי לוח מתקדם יותר, עם יותר חיבורים ואופציות לעתיד. אני לא עושה CF, אז אני לא מחפש לוח עם שני חיבורים לכרטיס מסך... אלא פשוט לוח אמין שיחזיק לי לשנתיים-שלוש (ולא כמו ה-GIGABYTE הקודם שלי, שרק בעיות קיבלתי ממנו) אשמח להמלצה תודה
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם. הלוח יעבוד עם מעבד E5200 ו 4 ג"ב (2X2) של זיכרון KINGSTON VALUE. OC מתון- חשוב למדי. התקציב הוא בעקרון עד 400 ש"ח (אפשר חריגה קטנה)- אך בעקרון ההגדרה שלי היא "להוציא כמה שפחות כל עוד יהיה אפשר לעשות OC סביר". אין לי דרישות מיוחדת. אני לא צריך כרטיס קול טוב (יש לי AUDIGY 4), אני לא צריך מליון כניסות USB, אני לא צריך RAID ו FIREWIRE. 2 סלוטים של זיכרון מספיקים לי- כי 4GB זה מעל ומעבר לטווח הנראה לעין. מה שכן חשוב לי זה שהלוח יהיה עם מרווח סביר בין ה PCI-E ל PCI כדי שהכרטיס מסך (8800GS של ASUS) לא יחסום את החריצי PCI (יש לי כרטיס קול וכרטיס טלווזיה). כמו כן- גם אפשרות ל OC סביר (כלומר מחלקים נורמלים לזיכרון ואפשרות לבאס של 300+). סביר= לס…
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. איך אני יודע מההנתונים של הכרטיס זכרון? (מהירות ו- CL) בדקתי פיזית ומה שרשום זה רק Crosair (חברה) זה כרטיס של 1GB DDR 2. תודה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם זו אגדה אורבנית שטוענת שעדיף 2 סטיקים ? ואם כן, אשמח להסבר טכני קצר. ברצוני לרכוש 2 סטיקים של 1 גיגה .
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את המעבד e8400. עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי בין שני הלוחות האלה למטרות OC? והאם שווה באמת להוסיף ת'100 ש"ח האלה.והזמין את ה"pro". תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה לאלות בנושא שקרה לי אז ככה לפני כ 5 ימים קיבלתי את המחשב שלי חזרה עם לוח משודרג וזכרונות חדשים לוח דגם--- ASUS SREIKER 2 EXSTREM זכרונות דגם-- CROSER DDR3 1333 MHZ בביוס הוא מזה לי את הזכרונות כ1.066 ולא כ 1333 עכשיו ידוע לי כי צריך עידכון על מנת שיזהה את מהירות ה1333 שהלכתי לחנות ממנה מכו לי תלוח והזכרונות אמרו לי שהם לא עושים ציריבצ ביוס מחדש בגלל שאין על זה אחריות .. אמור לי תעשה לבד על אחריותך חשבתי ואמרתי לעצמי רגע עם יקרה משהו ולוח ידפק אז מה? אין אחריות כאילו סתם זרקתי לפח 2000 שקל לי זה לא ניראה טוב לעין שמכרו לי לוח וזכרונות שאני לא יכול לנצל תזכרונות בלוח החדש אני לא יודע מה לעשות מה אפשר לעשות עם מי יש לדבר ומה עושים עם זה …
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת .... יש לי לוח אמ gigabyte 945p-s3 ורציתי לדעת כמה מקסימום זיכרון אני יכול לשים בכל סלוט כי אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 2 גיגה אבל אני פוחד שהסלוט לא יכול לקבל סטיקים שגדולים יותר מג'יגה אחד ... ועוש שאלה קטנה : הלוח אם שלי תומך בדואל צ'אנל ויש לי 4 סלוטים אז אם אני ישים שתי סטיקים של 512 ו2 סטיקים של 1 גיגה אז עדיין יהיה לי דואל צ'אנל?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני הזמנתי מחשב חדש שמיועד לעריכת וידאו. עוד לא החלטתי אם אבצע OC או לא. קראתי איפשהו שזה מפריע לתצורת RAID.. שאלתי היא, האם לבקש שהמעבד יגיע עם stepping EO? הוא עדיף על פני C1? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני קונה איתו 3GB (לא 4 בגלל ה XP). אני רוצה זיכרון של 3GB בתדר 800MHz. שיתאים למפרט הנ"ל: E8400 3.0GHz Box. ASUS P5Q PRO. ATI 4850HD 512MB. PC Power ULTRA-QUIET 610W. ושיעמוד ב OC וCF (אם זה משנה גם). שיעבוד טוב על קרייסיס כמובן =]. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב, הזכרונות משגעים אותי. בהתחלה לא עבדו ב-DC, אז עדכנתי ביוס. אח"כ הם עדיין לא עבדו ב-DC, אז העברתי אותם סלוט ימינה. עכשיו הם עובדים, אבל מה המהירות שלהם? בביוס מוגדר להם 1066. ב-3DMark Vantage מצויין 800. ב-cpu-z רשום בכלל חצי, 533.4. שלא נדע... מי עובד, איך ולמה? ???
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1 x PCI Express x16 slot (The PCI Expressx16 slot conform to PCI Express 2.0 standard.) זה אומר שבלוח יש pci-e x16 2.0 או שזה רק תומך? לא הבנתי בדיוק.. אני מדבר על הלוח הזה: ep43-ds3l
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הזכרונות האלה ואם המחיר שלהם טוב http://cgi.ebay.com/New-OCZ-Reaper-4GB-2-x-2GB-Kit-DDR2-800-PC2-6400-CL-4_W0QQitemZ220294256179QQcmdZViewItem?hash=item220294256179&_trkparms=72%3A570%7C39%3A2%7C66%3A1%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לא מצאתי באתרים השוואה אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה? ראיתי ש gskill הכי זולה ואח"כ ocz ואח"כ corsair למה corsair כאלה יקרים? יש לזה סיבה עקרונית? ודבר שני, מבחינת קירור על הזיכרונות, איך יודעים למה יש קירור ולמי לא והאם הקירור טוב? אני מחפש 4g ..מה שראיתי זה: -400 ש"חgskill ddr2 800mhz cl4 pi - 560 ש"חocz ddr2 800mhz cl4 corsair ddr2 800mhz cl4 dhx - 630 ש"ח חוץ מזה, יש סיבה לקנות 1066mhz אם לא מתוכנן oc
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אבל שאוכל להרכיב עליו גם כרטיס חיצוני, אמרו לי שעדיף שיהיה לוח עם כרטיס מובנה בנוסף לכרטיס מסך שלי בכדי שאם יקרה משהו חס וחלילה לכרטיס מסך שלי אז שיהיה לי לפחות כרטיס על הלוח וגם שכך אוכל לבדוק את הבעיה במקרה ותהיה בעיה עם הכרטיס החיצוני..
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי את המחשב שלי e8400 ASUS P5QL pro gigabyite 9800GT 512 PCI-X 2.0 4G DDR 2 800MHZ (2x2G עכשיו למרות שיש לי 4 G זיכרון במחשב בכל מקום זה מראה כאילו יש לי רק 3.3 או 3.25 מדוע? תודה
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות צחשב עם מעבד 4 ליבות ואני רוצה לוח אם מתאים וחזק שאיתו אני יוכל לסחוב עוד 4 שנים (אני מתכוון מבחינת הטכנולוגיה שאני לא אשאר עם לוח אם עם טכנולוגיה מיושנת מאוד ) אבל שלא יעלה יותר מ700 800 ש"ח זיכרונות DDR2 עם 800 מגה ארץ לפחות תודה רבה מראש לעוזרים נ.ב. האם זה נכון שלוחות אם של גיגה בייט הם המובילים ??
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
לעומת לוחות אחרים של ג'יגה בייט (זולים ויקרים יותר)? השאלה שלי מגיעה בגלל שאני רואה המון המלצות על הלוח הזה והייתי רוצה לדעת מה טוב בו בהשוואה לאחרים..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לשני המעבדים יש מחיר דומה, ומבחינת מהירות הAMD גבוה יותר נכון? אז למה דווקא רוב ההמלצות הם על הIntel? סליחה אם השאלה טיפשית, אני די חדש ואני מנסה להבין מה עדיף כי אני בקרוב יקנה כנראה מפרט עם אחד מהמעבדים האלה..
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-