עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עוד אנחנו מחכים ל-K10 ב-65 ננו, וכבר AMD עושה שרירים לאינטל! 45 ננו נכנס לייצור. http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=zh_en&url=http%3A%2F%2Fwww.hardspell.com%2Fdoc%2Fhardware%2F37138.html [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  2. שלום לכולם, מכרתי לא ממזמן את המחשב שלי שכלל את המעבד Prescott 3Ghz 1Mb 800fsb אני מחפש לקנות מחשב חדש במחיר נמוך אך בתקווה שלפחות יעלה על ביצועי המחשב הקודם.... התעניינתי במפרטים המומלצים ושם בכמה מקומות ממליצים על sempron *manila* 2800 64bit לתושבת AM2. זה אכן נראה פתרון זול אבל האם הוא יהיה שדרוג טוב או שאני קונה מעבד איטי יותר וכדאי לי פשוט לחשוב על פתרון אחר? בדקתי בtomshardware אבל לא מופיעים שם מעבדי הסמפרון (גם לא סלרונים למיניהם)... איך אני יכול להשוות? תודה מראש...

3. Started by F430,

אחרי עדכון הוא יתמוך בכל המעבדים החדשים נכון של הAM3?

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  4. Started by kozimus,

עד כמה פעמים אני יכול לפצל אותו שקע והוא עדיין יתן מתח תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  5. יריבות שעושה רק טוב לכל הצדדים בה? כך בהחלט נראה המצב הנוכחי בשוק המעבדים, אם לשפוט לפי הדיווחים הכלכליים של שתי המתחרות האמריקאיות הוותיקות לכתבה

6. Started by Fkl0ster,

אז ככה, ברשותי Athlon64 90nm 3200 שרץ בסטוק עם קירור סטוק. מאוורר Antec באחורי המארז וזהו. הטמפ' שהלוח (K8NF-9) מציג נשמעו לטענת חברי הפורום נמוכות מידי. בימי החורף הקרים לפני כמה שבועות, הייתי רואה 19 מעלות מיד אחרי cold boot, המעבד טיפס ל-23 מעלות ונשאר שם. עם הדלקת מזגן על חימום, הוא טיפס לכדי 25-26 ונשאר שם. היום, יחסית חם, הוא כרגע על 29 מעלות... אתמול נגעתי ב-HS שעל המעבד והוא היה קריר למגע. זה נשמע לכם מעט מידי? האם יש איזושהי בעייה בהולכת החום? או שאולי התמזל מזלי וקיבלתי סיליקון משובח?

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by tom123,

לחבר שלי יש מעבד 2.4 עכשיו הלכתי לבדוק אם זה 800 MHZ (fsb( וכתוב שם 1.7 GHZ!!! יש לו זכרונות RDRAM אני כמעט בטוח שזה בגלל זה תוכלו להסביר לי?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by shlomi2003,

http://www.pch.co.il/docs/pd1540237954.htm

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by TeaTime,

איפה אפשר לבדוק עד כמה תומך הלוח שלי? אני לא מוצא אותו בשום אתר הוא של PCPARTNER או משהו כזה (זה מה שכתוב בBIOS) יש לו גם SLOT 370 וגם SLOT1 מיהו מיכיר את זה?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by Clint Eastwood,

שבת שלום לכל עם ישראל! אני זקוק לעזרת העם בהתאמת לוח האם!! בעקרון לא צריך שיהיה כרטיס מסך משולב ואני לא צריך כרטיס קול משולב... למרות שאם יהיה כרטיס קול בלוח שתציעו אז סבבה! אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני רק צריך לוח אם אמין וטוב ושיתמוך לי בזיכרונות DDR-RAM 512MB 3200 Samsung כמובן שרצוי שיהיה במחיר נמוך ככל האפשר(לא יותר מ600 ש"ח)!! טוב זהו נראה לי שאלה כל הפרטים שאני יכול לתת! תודה לכל העונה

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  11. אהלן, אני יודע שבדרך כלל לחכות זה טיפשי ותמיד דברים משתנים. אבלך אני מפחד שאתחרט שאני לא קונה לוח עם pcie 4 . ואלה שיש עכשיו יקרים והכי מפחיד אותי זה המאוורר השטותי הזה.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by below_z,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש המבוסס i5 2500K GTX570 או HD6850 CF דיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504896.0 ואני קצת מתקשה בבחירת לוח אם. אני מעוניין בלוח אם שיאפשר OC לאזור ה4.5 וגם OC לכרטיס מסך בעתיד פונקצית ה הVURTU היא משהו שהייתי רוצה אך לא על חשבון יכולות OC. התקציב על 900 שח אבל מעדיף לחסוך. כנראה שהמחשב יקנה ב TMS וחשבתי על הלוח הזה http://tms.co.il/product/10247 מה דעתכם? יש לוח עדיף? לוח בלי VIRTU ויותר זול?

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by Dmoney,

מישהו יודע איך אני בודק של איזה חברה הלוח אם שלי..??? אין לי מערכת הפעלה על המחשב הזה ככה שאני יכול לבדוק או דרך הביוס או אם כתוב על הלוח עצמו...(או שיש לכם עוד רעיונות....). אני צריך לדעת את זה בגלל שיש לי מחשב דיי ישן (מהתקופה של Intel p3 450mhz) ואני צריך לקנות כונן קשיח אז אני יודע שיכולות להיות בעיות אם הכונן לא יתאים ללוח(כונן חדש ולוח ישן...)...אלא אם זה אינטל ואז סביר להניח שהכל יהיה בסדר... *אם יש לכם עוד רעיונות איך אני יכול לבדוק את התאימות בין הלוח לכונן תרשמו בבקשה.. 10X

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by zvvz,

היום אני ארכיב את המחשב, והלוח אם שלי(ASUS P4P800 865PE CHIPEST) תומך בDUAL DDR. יש לי שתי ציפים של זכרון DDR, שניהם 256MEGA. איך בפועל אני מנצל את הDUAL DDR כך שזה יעבוד כמה שיותר טוב. תודה מראש. ;D

15. Started by itaysk,

שלום.. מאז שקניתי את המחשב שלי (לפני אולי 3 שנים) הפסקתי לעקוב אחרי ההתפתחויות בשוק המעבדים\לוחות\שבבים וכו'.. חזרתי להתעניין קצת בנושא וראיתי שאין לי מושג בגרוש על מה שקורה היום... לי יש AXP 1700+ 0.13 micron על לוח EOPX 8RDA+ .. ראיתי שאתם ממליצים על מעבד של AMD בשם SEMPRON.. מחיפוש קצר הבנתי שהוא מעבד ל Low budget \ celerony .. אז מה הקטע איתו..? הוא יותר טוב מ AXP..? ומה ההבדל בין K8 ל K7? ראיתי גם שהשמות של המעבדים אותו דבר אבל שמות הליבות שונות וזה דבר משמעותי.. בקשר ללוח, שלי מבוסס NFORCE 2 , ראיתי שיש 4? בקיצור אני אשמח אם תוכלו לעדכן אותי במה קורה היום ומה כדאי.. תודה!

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  16. האם זה תקין [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by d.c.n,

אנשים עדיין מחפשים כאלה? כי הבנתי שדי קשה למצוא אותם כי הם ישנים וגם עם כן הם יקרים. יש לי קרוב ל 20 כאלה מי שמעוניין לקנות.

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  18. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !! יש לי מחשב שיש בו לוח שבו שני סלוטים של DDR ושני סלוטים של SDRAM, עכשיו יש עליו סטיק אחד של DDR, אם אני משיג זכרון SDRAM ואני אחבר אותו ללוח, שני הסטיקים יוכלו לעבוד ביחד ?? תודה !! :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  19. נדפק לי הדיסק קשיח הרגיל, הוא בלי אחריות אז כבר חשבתי לשדרג לדיסק SSD למערכת ההפעלה, אבל אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך: http://ee.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p35-ds3r האם SSD מתחבר גם כ SATA ? ואם כן האם זה אומר פגיעה בביצועים שלו?

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by IRONMAN153,

איזה לוח אם יותר עדיף..?? לקחת את כל השיקולים האפשריים... ASUS P5Q או GIGABYTE GA-EP45-DS3 OC, CF-X, RAID, PCI-E 2, FSB, מהירויות זכרון כמות זכרונות, ושאר דברים.. כמות חיבורים USB, FIREWIRE וכל השאר.. קיצר תגובות ופירוט לתגובות..

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  21. Started by casio222,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד שיהיה על הלוח אם הזה הוא Q9550, בנוסף כרטיס מסך HD4870 ו-4 ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. כנראה יהיו עליו 2 הארד-דיסקים, ובעתיד ארצה להוסיף עוד (אז אני צריך כמה שיותר חיבורי SATA). התקציב שלי הוא בערך 600 שקל, וההתלבטות שלי הוא בעיקרון בין שני הלוחות האלו- שההבדל במחיר שלהם הוא 150 ש"ח. אני לא מתכנן OC, פשוט שמתי עין על ה-ASUS מהסיבה שאהבתי מאוד את האופציה של ה-EXPRESS GATE. בנוסף ה-ASUS נראה לי לוח מתקדם יותר, עם יותר חיבורים ואופציות לעתיד. אני לא עושה CF, אז אני לא מחפש לוח עם שני חיבורים לכרטיס מסך... אלא פשוט לוח אמין שיחזיק לי לשנתיים-שלוש (ולא כמו ה-GIGABYTE הקודם שלי, שרק בעיות קיבלתי ממנו) אשמח להמלצה תודה

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  22. הגיע לידי סמפרון 3100. כבר יותר משנה הסמפרונים מיוצרים ב0.9 מיקרון , והסמפרונים מהחודשים האחרונים גם תומכים ב64ביט (ליבת פלרמו 0.9 E6). הסמפרון היחיד שהיה מיוצר ב0.13 הוא ה3100 עם ליבת פאריס שכמובן לא תמך ב64 ביט , לא בSSE3 , ויוצר ב2004. הגיע לידי מאחד היבואנים (שכרגע לא אנקוב בשמו) בארץ מעבד 3100. כמובן לפי ההזמנה הוא צריך היה להיות 64 ביט (מה שאומר פלרמו E6) וחשכו עיני : המעבד היה פאריס 0.13 מיקרון - ליבה מיושנת לכל הדעות שלא מתאימה להמכר בשנת 2006 , ויותר מיזה - לפי CPUZ 1.31 הוא גם תומך ב64 ביט. והשבוע שלו על גבי המעבד עצמו הוא 21 של 2005. עוד יותר מוזר. לא ברור לי מה זה המעבד המפוקפק והעלוב הזה ומה בדיוק הולך פה. לא מצאתי שום איזכור למעבד הזה בכל רשימת מעבדים של AM…

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  23. ASRock היא החברה הראשונה שמשיקה רשמית לוח אשר מתבסס על תקן ה-ATX12VO המסקרן - שאמור להפוך את ספקי הכוח לקטנים ויעילים יותר וגם להקל על מלאכת סידור הכבילה במארזים לכתבה

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  24. או שאפשר לשים 4GB ויותר? האם ההגבלה הזו(אם ישנה) קיימת רק ללוחות INTEL? או לCHIPSET של INTEL? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by razoli,

http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G

• 6 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים