מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש, ורציתי שתמליצו לי בקשה על לוח אם, אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. הלוחות : Soyo P4VDA ( 533mhz) - ata133+sb+lan Asus P4S333M DDR(333mhz,2700)+sb+lan או כל לוח אחר שיש בו כרטיס רשת, הוא טוב, עולה זול, ועדיף תמיכה ל DDR333mhz 2700 בתודה מראש, B@By-KiLLeR נ.ב - מקווה שאני לא נשמע כמו אחד שנותן לכם משימות, אם כן אז תדעו שאני לא מתכוון, אלא אני רק רוצה את עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=17220 AMD פושטים רגל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Abit Intel P4 Socket 478 645DX Chipset Sound/LAN http://www.motherboards.com/catalog/product_info.php?products_id=13516& למישהו יש אותו? מישהו קרא עליו ביקורת ? ניראה לוח מעולה ולמרות הכל הוא נימכר בזול. מה שלא הצלחתי להבין אם הוא תומך ב ATA133.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות i CORE 7 950 והמחיר יקר להחריד. עם יציאת המעבדי 6 ליבות לשוק אני מניח שצפוייה ירידה בעלויות המעבדים של ה 4 ליבות. משיהו יודע להעריך או יודע מידע על מתי ואם בכלל צפויה הוזלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP וצריכים לשנות את סדר הג'מפרים שיש עליו בשביל כל סוג מעבד ואני לא יודע לאיזה סדר לשנות רשום בחוברת במין טבלה כזאת מ 2 עד 12.5 כל מיני סדורים רשום שהמספרים האלה הם CLK RATIO מה זה ? ואיך אני עושה שזה יפעל ב 266 mhz? יש לי מעבד AMD ATLON XP 2000
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, שבת שלום. היה לי בעבר מחשב ממש ישן (בערך 10 שנים.. +-) שהיה מותקן עליו מערכת ההפעלה XP. רציתי לנסות ולהתחכם ולנסות להתקין עליו WIN7 - מה שלא צלח. המחשב עשה בעיות, נפתח עם מסך שחור וכו' וכו'. עכשיו ככה, הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן, הינה התמונה שלו: רציתי לדעת, יש לי מחשב שמחוברים אליו 3 דיסקים קשיחים (500 גיגה, 160 ו 80). האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן? פשוט יש שם כל-כך הרבה חומר (שאגב הוא מגובה, היו 2 מחיצות שם) חשוב, החיבור שלו הוא חיבור ישן (כמו שאתם רואים בתמונה). הלוח אם שלי הוא: Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR ולא מחוברים אליו כוננים קשיחים מהחיבור הישן, אלא מהחיבור החדש האדום (מצטער על הבורות). בין היתר מחוברים 2 גיגה זי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין פנטיום 4 Willmete לבין Northwood??? אני לא מדבר נגיד על 0.13 או Cache..... אני מדבר בארכיטקטורה שינו אותה לגמרי? או שהמעבד נשאר אותו דבר? מהביחנה הזו!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לי יש amd fx-8120 כתוב אצל היצרן שהוא צורך 125 w מדוע מופיע אצלי בתוכנת hwmonitor ב packeges 192w
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש לכם לוח-אם בעל צ'יפסט מהסדרה החדשה של אנוידיה (750i/780i/790i וכו') אתם בוודאי מודעים לבעייה בניגון סרטים, אם אתם לא מודעים, סביר להניח שלא הרצתם מספיק קבצי וידאו בזמן האחרון... בזמן ניגון הוידאו, בכל תוכנה שהיא, רנדומאלית (תוך כמה דקות או שעות) פתאום יופיעו פסים שמנים אנכיים בצבעי הקשת על גבי התמונה, מהר מאוד יופיעו נקודות מסביב לסמן העכבר, ולקינוח, תקיעה מוחלטת של המחשב (HALT). * הבעייה תקפה לגבי וידאו בלבד (כל השאר - משחקים \ תוכנות מאמץ וכו' עובדים מצויין) לאחר קריאה מתמשכת על הבעייה, נתקלתי בפיתרון זמני (עד שיצא תיקון רשמי לדריברים או whatever). * מורידים את נגן המדייה: VideoLAN (ידוע כ-VLC) * Settings / preferences / Video / Output Modules יש לסמן Adv…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מעבד חזק יותר, כרגע אני עושה סטרימינג על 720p והמעבד נמצא בשימוש של 100% כל הזמן והמחשב מקרטע, זיכרונות הראם עומדים על 90%. התקציב שלי ממש נמוך , בסביבות ה 300 ש"ח. אני מניח שזה יהיה מעבד יד שנייה, אם בכלל. מה האפשרויות שלי? -אם אין משהו במחיר הזה אז מה ההמלצות בכללי? מעבד: Intel 3.2GHz 6MB Core I5 1150 QUAD 4460 כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 6GB GDDR5 לוח אם: MSI Haswell 1150 H81ME34 H81 זיכרון פנימי:ADATA CL9 XPGV1.0 4GB DDR3 1600MHZ זיכרון פנימי 2: Crucial DDR3 4GB 1600 CL9 Balistix Sport XT 1.5V Crucial Retail ספק: A.PFC Thunder 450W CoolerMaster דיסק קשיח: C…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך אני בודק של איזה חברה הלוח אם שלי..??? אין לי מערכת הפעלה על המחשב הזה ככה שאני יכול לבדוק או דרך הביוס או אם כתוב על הלוח עצמו...(או שיש לכם עוד רעיונות....). אני צריך לדעת את זה בגלל שיש לי מחשב דיי ישן (מהתקופה של Intel p3 450mhz) ואני צריך לקנות כונן קשיח אז אני יודע שיכולות להיות בעיות אם הכונן לא יתאים ללוח(כונן חדש ולוח ישן...)...אלא אם זה אינטל ואז סביר להניח שהכל יהיה בסדר... *אם יש לכם עוד רעיונות איך אני יכול לבדוק את התאימות בין הלוח לכונן תרשמו בבקשה.. 10X
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו יכל להסביר לי למה תמיד שאני מעמיס על המחשב אני רואה שרק הליבה השניה של המעבד עובדת האם זה אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, תגידו אם מעדכנים ביוס אז כל ההגדרות שלו מתאפסות נכון? אפשר לעדכן ביוס גם דרך DOK? מישהו יכול להזכיר לי אם צריך לעשות משהו לפני או שפשוט מכניסים את הCD נגיד לכונן ועושים לו first boot וזהו? ד"א, צריך לצרוב את זה IMAGE אם אני עושה דרך CD נכון?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם כדאי לקנות עכשיו מחשב? אני לא יודע מה לקנות, האם להתחשב באופציה לשידרוג (k8l) ? האם לחכות ל-am2 65nm, אולי לקחת C2D עם 680i ולסגור סיפור (בהוצאה כספית מופרזת ), האם לוחות עם 3 חריצי PCI-E (שלישי לפיזיקה) אמורים לתמוך ב-AMD בקרוב? אני בדילמה... אני רוצה את הכי טוב שאפשר במחיר שפוי (בעייה, אני יודע). אבל אני לא רוצה להתבאס שפתאום תוך חודשיים תהיה התפתחות רצינית שאני אפספס. אני לא מבקש מפרט, ועדיין אין לי תקציב סופי (אני מניח שלפחות ל-6-7k ). אם אני הולך על אינטל זה יבוא על חשבון איכותם של חלקים אחרים אני מניח... יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים.. החלטתי לפנק את עצמי במעבד חדש, עם הרעיון עלו מספר שאלות. אני מתלבט כבר כמה ימים בין שתי המעבדים 1. intel c2q Q9505 Tray בערך 1200 ש"ח +- 2. intel c2d E8600 Tray בערך 1100 ש"ח +- (אגב אני עם חזק בצד של הQ9505) בשדרוג האחרון שלי, שדרגתי את המפרט כולו חוץ ממעבד ולוח אם מה שאני מצטער עליו מאד היום. הלוח אם פשוט מאד gigabyte g41m-es2l. השאר דווקא סביר + אפילו. זיכרון פנימי 4G DDR2 800MH אל תשאלו למה לא 1333 :'( כרטיס מסך 9500GT 1G DDR3 כעיקרון התקציב שלי מאד מאד מצומצם, ה1000 שקל האלו זה ממש המקסימום אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית ביותר תודה מלאת הערכה..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
פער האבטחה במעבדים המודרניים מכל הסוגים זוכה לתיקון במערכת ההפעלה של מיקרוסופט, ובחינות שונות מרחבי הרשת מעידות על כך שברוב המקרים ניתן לנשום לרווחה ולהפסיק לחשוש ממערכת שתהפוך למקרטעת ואיטית לפתע לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חסר לי רק מעבד ולוח אם למפרט הבא: ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 250 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 370 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK 1070 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1 ¤ 230 Sunbeam Samurai SILVER FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA 160 ¤ 1 המעבד חשבתי על 3200 AMD ולוח אם אני עוד לא יודע יש המלצות? תקציב ללוח אם-500 מקסימום תודה.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי באתרים השוואה אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא רוצה לקנות לוח אם באיזה 300 או 400 ש"ח.. מעדיף להשקיע קצת יותר מה אומרים, הלוח טוב? EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב ב-ksp (מפרט מצורף למטה, את אחד מהם כמובן), אך אני לא סגור לגבי הלוח. במקרה של אינטל, אין לקי.אס.פי GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 אלא רק רק rev1 ו-2, כאשר 2 עולה 750 שקל... יש להם גם s3 שזול משמעותית מ-ds3, מה ההבדל ביניהם? ואם אין להם rev3.3 ואי אשפר להזמין, לקחת asus p5b? אני לא מתכנן oc או משהו כזה. או שבכלל לקחת abit ib9 שעולה 100 שקל פחות? ובמקרה של amd: א. המעבד שלקחתי (4600) משתווה ל-e4300 בסטוק? כי הוא חוסך משהו כמו 150 לעומת האינטל (מעבד + לוח) ב. יש טעם לקחת משהו אחר מ-ASUS M2N-E? כי ראיתי שתמיד ל-amd ממליצים עליו... תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני די מתלבט. האם כדאי לי לקחת לוח אם של אינטל עם הצ'יפסט P35 שמגיע די עירום או לקחת את אותו צ'יפסט על לוח של ASUS שמגיע מצוייד היטב במיטב הפיצ'רים. תגובתכם מאוד חשובה לי. אנא עזרו לי להחליט. שי.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-