עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עד היום בדקתי ביצועים עם שתי תוכנות : ביצועים כלליים בדקתי עם תוכנה geekbentch ביצועים גרפיקה ב 3d mark . התקנתי מחשב ללקוח שלי המחשב מבוסס מעבד אינטלי e7500 עם 4 גיגה זכרון וכרטיס מסך ati 4580 . בדקתי ביצועים עם pc wizard 2008 וקיבלתי תוצאה כללית שתאמה לתוצאה שהתקבלה על מחשב אחר עם מעבד e5200 עם כרטיס 9500gt ו 3 גיגה ram . העניין הזה קצת בילבל אותי כי אין פה שום הגיון ואני כנראה מפספס משהו. הייתי שמח מאוד לשמוע איך החברה פה בודקים ומשווים ביצועים . אשמח לכמה דוגמאות של תוכנות עם תוצאות שקיבלתם וכמובן מה המפרט פחות או יותר. חג שמח. איציק

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by Aviv943,

היי. לפני כמה ימים קניתי זכרונות של G.skill מדגם F3-12800CL9D-4GBXL ממותג Ripjaws X. באתר של היצרן לא רשום שזכרונות תומכים בלוחות של Amd ובאתר של ksp שמהם קניתי רשום שהוא תואם לשלושה לוחות של אינטל. בכל אתר עולמי אחר כמו newegg מצויין שהוא עובד עם Amd ועם התושבת am3+ שיש לי. אפשר עזרה עם הנושא? אני לא רוצה לפתוח אותם ולגלות שהם לא תואמים. אביב.

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  3. אינטל יצרנית גדולה וטובה של מעבדים וצ'יפסטים. מה בלוחות שלהם פחות טוב מלוחות של חברות אחרות(פרט לאי תתמיכה ב-OC) ולמה לדעתכם אינטל לא מנסה להיות מובילה בתחום הזה?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  4. שלום רב, לפני כמה חודשים רכשתי מחשב חדש עם הלוח אם gigabyte b450m ds3h. יחד איתו גם רכשתי כונן SSD NVME השאלה שלי היא כזו - האם אני יכול לחבר עוד כונן בתצורה הזו ? הלוח תומך ? איך עושים את זה אם כן ? כי אף פעם לא חיברתי כונן כזה... או שאפשר רק מהדגמים הישנים של הSSD בתצורת SATA3 ? יש המון מבצעים של כונני SSD באמזון אז אמרתי למה לא לקפוץ על ההזדמנות אם אפשר... תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  5. עסקת AMD-ATI אושרה ע"י רשויות ההגבלים העסקיים בארה"ב, קנדה וגרמניה. כך מסרה אמש AMD. על פי התכנון הרכישה תסתיים עד ה 30 בנובמבר השנה. מקור: http://www.macworld.com/news/2006/09/07/amdati/index.php

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by captaincaveman,

יש לי כרגע AXP 1700+ 9800PRO 512MB PC3200 של CORSAIR, אומנם CAS2 אבל ממש לא מזהיר ב-OC, גג 210 וגם זה עם מקסימום חישמול שהלוח נותן. 8RDA+ האם שדרוג שכולל החלפה של המעבד ל-MOBILE 2500 והחלפה של הזכרון ל-1GB PDP PATRIOT יתרום משמעותית לביצועים או שכדאי לוותר?

7. להנאתכם: http://www.tomshardware.com/cpu/20050525/pentium4-10.html מעניין יהיה לראות יונה מול 64X2 Summary: With a simple adapter, Intel's Pentium M processor can be used on veteran mainboards based on the i865 and i875 chipsets. Would you believe that this unorthodox combination proves to be so fast that it beats even the Athlon 64 FX and the Pentium 4 Extreme Edition?!

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מתכנן לבנות מחשב חדש בחודש הקרוב, אז אני אוסף מידע על רכיבים. הדבר הראשון הוא כמובן המעבד ולוח-האם. אני מתכנן לבנות את המחשב בעיקר למטרות גיימינג כבד (שיתבסס על gtx 670), והבנתי שבשביל זה מספיק ה-2500k או ה-3570k. עכשיו אני מתלבט ביניהם כי מצד אחד, הפרש המחיר לא מאד גדול אז לכאורה עדיף את החדש יותר, מצד שני, זה באמת משנה משהו לגיימינג? מה גם שאני שוקל להתחיל להתנסות בהמהרה ואני שוקל להמהיר את המעבד כשהמחשב יתחיל להיות קצת חלש כדי לסחוט ממנו עוד זמן חיים, והבנתי שדווקא בקטע הזה ה-3570k מתחמם יותר מדי ולכן פחות טוב לזה, אבל אני לא יודע אם מדובר בהמהרה קיצונית או משהו קטן. על מה מבין אלה אתם ממליצים (או איזה עוד שיקולים אני צריך לקחת בחשבון?) לגבי הלוח-אם, כא…

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  9. עוד אנחנו מחכים ל-K10 ב-65 ננו, וכבר AMD עושה שרירים לאינטל! 45 ננו נכנס לייצור. http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=zh_en&url=http%3A%2F%2Fwww.hardspell.com%2Fdoc%2Fhardware%2F37138.html [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by ksn1981,

שלום לכולם, i5-2500k ASUS P8P67 GSkill RipJaws - 2X4GB / 1600MHz / CL9 / 1.5V 1. האם המעבד מגיע רק כ-BOX ?י 2. האם קירור ה-BOX באמת שונה מהמעבדים שלא K ?י 3. האם באמת הסדרה של הלוח בעייתית עם מעבדי ה- K ?י 4. אני מעוניין באוברקלוק 4.5GHz.. ושה- USB3 וה- SATA3 לא יחלקו את ה- PCIeX16 עם כרטיס המסך הבודד שאני אשתמש.. אז האם יש טעם לקחת את אחד הלוחות היותר מתקדמים בסדרה: PRO / EVO / DELUXE ?י 5. באותם נתוני זיכרון בדיוק, קיימת הסדרה X שכביכול מותאמת במיוחד ל- SB.. מה ההבדל מלבד במראה ? אין לי ניסיון קודם עם OC.. אז.. 6. האם זה נכון שלהגיע ל- 4.5GHz עם הרכיבים הנ"ל זה קלי-קלות ? 7. האם אפשר להישאר ב- OC הנ"ל כל הזמן ? או שרק בעת הצורך ? אפשר כמובן לענות על חלק מהשאלות. תודה ר…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אין לי מושג מה זה ציפסט של סיס ! במה ה- 645 תומך ? PC3000 ? האם זה טוב. ראיתי באנדל ממש זול עם צי'פסט סיס ? האם ביצועי המחשב ירדו עם צי'פסט סיס? מה זה בכלל??? אנא עזרו לי ורשמו כל מה שאתם יכולים על זה ... (כמובן שמדובר על אינטל ולא AMD\) תודה!

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  12. Started by Fank-Zr,

עצות ללוח אם כי הלוח אם שלי הלך לעולמו. משהו לא יקר בערך עד700 שח מעבד - intel i7 7700K 4.2Ghz כרטיס מסך - gtx 9704gb g1 ספק - antec 750 דיסק קשיח - 128gb SSD +1TB 7200RPM ראם - 16GB (לא יודע מעבר המחשב לא נדלק) תודה רבה לכל העוזרים

13. Started by ilu_xa,

האם יש דבר כזה? מעוניין לראות עד כמה הליבה הגרפית שבתוך ה-CPU של המחשב הנייד שלי מתאמצת ביישומים השונים. מדובר ב- HD4000 לצורך העניין.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by bah10,

קניתי את הלוח ASUS P4T 533 וגם את הIPANEL דגם DELUXE. התקנתי את הWINDOWS אבל כל 8 שניות המחשב נתקע לי למשך חצי שניה ואז ממשיך כרגיל אחרי יומיים שאני מנסה לבדוק מה הבעיה בסוף גיליתי שהבעיה נובעת מהIPANEL בBIOS הוא היה מוגדר לעשות REFRESH לIPANEL כל 8 שניות אז שיניתי ל30 שניות ועכשיו הוא לא נתקע לי כל 8 שניות... בעצם הוא לא נתקע בכלל (סוף סוף ) אבלשמתי לב שהמחשב נתקע למשך שבריר שניה רק אם אני "משחק" עם הIPANEL באמצע עבודה, כלומר בודק נתונים כמו טמפרטורות, מהירות מאווררים וכו'. זאת בעיה מוכרת? אני צריך לדאוג? למישהו יש לוח של ASUS עם IPANEL שיכול להרגיע אותי? ???

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by Horus,

ASUS BLITZ EXTREME & ASUS BLITZ FORMULA DDR3 DDR2 היורשים לקומנדו על צ'יפסט P35 בROG כנראה שיש למה לחכות... תתחדשו... http://www.tweaktown.com/popImg.php?img=news_blitz_extreme_large.jpg

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by EgoManiac,

אני רוצה לעבור מהPHENOM שלי לINTEL כי הוא לא מספק את הסחורה בפוטושופ WINRAR וקידוד סרטים ועוד הרבה תוכנות אני חשבתי על P5Q-E+E8400 \Q9550 אבל השאלה האם הלוח טוב לOC? או שאפשר גם P5Q TURBO וכדומה רק לא לוחות GIGABYTE אוBIOSTAR וASROCK יש אפשרות לDFI ASUS MSI

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  17. יש לי לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP וצריכים לשנות את סדר הג'מפרים שיש עליו בשביל כל סוג מעבד ואני לא יודע לאיזה סדר לשנות רשום בחוברת במין טבלה כזאת מ 2 עד 12.5 כל מיני סדורים רשום שהמספרים האלה הם CLK RATIO מה זה ? ואיך אני עושה שזה יפעל ב 266 mhz? יש לי מעבד AMD ATLON XP 2000

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by fungiman,

מתברר שהידיעות על מותו של הפנטיום D היו מוקדמות. עמית מהעבודה רכש "במבצע לא נורמלי - לא כמוך שמרכיב מחלקים" מחשב ב-1300 ש"ח עם המעבד רב העוצמה Pentium Dual Core 3.0Ghz, ולא, לא מדובר ב-E8400. כמובן שמפרט ממשיך עם לוח אם חדשני מבוסס 945, זיכרון מהיר (667 מה"צ) ודיסק עצום ורב (160 ג"ב, אולי כי הם עולים היום כמו ה-80). לא רק שמוכרים גרוטאות, אלא מוכרים גרוטאות בזבזניות בחשמל ורועשות. שיתחדש.

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by Dmoney,

מישהו יודע איך אני בודק של איזה חברה הלוח אם שלי..??? אין לי מערכת הפעלה על המחשב הזה ככה שאני יכול לבדוק או דרך הביוס או אם כתוב על הלוח עצמו...(או שיש לכם עוד רעיונות....). אני צריך לדעת את זה בגלל שיש לי מחשב דיי ישן (מהתקופה של Intel p3 450mhz) ואני צריך לקנות כונן קשיח אז אני יודע שיכולות להיות בעיות אם הכונן לא יתאים ללוח(כונן חדש ולוח ישן...)...אלא אם זה אינטל ואז סביר להניח שהכל יהיה בסדר... *אם יש לכם עוד רעיונות איך אני יכול לבדוק את התאימות בין הלוח לכונן תרשמו בבקשה.. 10X

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  20. אהלן, שאלה קצת טפשית אבל עדיף לדעת מאשר להיות בספק. במידה ויש X לוח שתומך בDDR3 הוא יוכל לעבוד גם עם DDR2 וDDR1 או שזה לא אפשרי? תודה!

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  21. שבוע טוב, האם יכול להיות שהלוח אם מהדגם הנ"ל עבר שינוי חומרה מאז שיצא לשוק (שזה פחות משנה) ? אני מתיחס ליכולות של ה- USB עם המהירות החדשה. וכן גם התאמה לתמיכה של ה- WIN8 מבחינת תוכנה ? או שמה בוצע שינוי באתר אסוס ביגלל ה- WIN8 שיצא חדש ותו לא... איך ניתן לדעת ?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  22. קיבלתי בארקט עם 2 חיבורי USB אחד FIREWARE ועוד חיבור מרובע ממש ממש קטן, מה זה?

• 19 תגובות
    • 979 צפיות
  23. שלום מחפש לוח p45 עם כרטיס מסך במחיר של עד 700 ש"ח אני לא צריך כרטיס מסך חזק אבל חושש מהשפעת כרטיס המסך על הזיכרון ה ram . תודה

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  24. בשולחניים זה קל: יש סוקט מסויים ויש מעבדים שמתחברים לסוקט הזה, מקסימום אם לא בטוחים באתר היצרן של הלוח אם בד"כ יש רשימה של מעבדים נתמכים. ובניידים איך זה עובד בדיוק? איך אני יכול לדעת איזה מעבד אני יכול לשים ואיזה מעבד לא? יש אפשרות מעבר מדור לדור ? אם שאם אני עם מעבד מדור 4XXX של אינטל אז אני תקוע רק איתם?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  25. קניתי לוח אם של גיגהבייט מהאינטרנט הם שמו שמה כמה תמונות תמונה אחת היתה של האביזרים אתה יכולים להגיד לי מה זה כל אחד מיספרתי אותם שיהיה נוח להבין [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים