מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? האם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ? ואם כן להחליף את הלוח לאיזה להחליף ?
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מי שלא עושה OC איזה מהירות זיכרונות מומלץ ? בהנחה שאני קונה E8400 והזיכרונות צריכות להיות DDRII
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בזמן האחרון הגעתי למסקנה שהמעבד שלי (intel pentium 4 2.66ghz) מגביל את הביצועים של הכרטיס מסך שלי (A7600GT), אז החלטתי לקנות מעבד שלא יגביל את הכרטיס מסך הזה. הלוח אם שלי זה asus p4s8x. אם אפשר שהמחיר לא יעבור את ה 1000 כי אני די מוגבל בתקציב אחרי שידרוגים אחרים.. ושהלוח אם שלי אכן יתמוך במעבד שאני לא סתם יקנה. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בונה מחשב ביצועים להפקת מוסיקה (עדיין לא החלטתי אם אשתמש ב XP או VISTA, אבל ארצה להשתמש ב Cubase 64 וכן במערכת הפעלה 64 ביט). בכל אופן, יש לי כמה שאלות טכניות כדי להבין יותר טוב איך הדברים עובדים. אני מנסה להגיע לתאימות מקסימלית בין הרכיבים כדי למצות את היכולות, שלא יהיה OVERKILL במשהו: 1) חשבתי ללכת על ה Q9550, ראיתי שיש לו 12MB Cache. ל Q9400 יש לעומתו, רק 6MB. עד כמה חשוב העניין הזה? עד כמה הCache משפיע על ביצועים? 2) שני המעבדים שהזכרתי מגיעים במהירות 1,333MHz. האם זה נכון לומר, ככלל, שהזכרונות שכדאי לי לבחור הם כאלו שיהיו באותה מהירות של 1,333 (כדי להשיג ביצועים אופטימליים)? או שאם אבחר מהירות גבוהה מ-1,333 ייתכן מצב של שיפור בביצועים? (אני מניח שאפשר לשאול שאלה…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון כנראה לחצתי חזק מדי והקליפס שתופס את הקירור ללוח אם נשבר, והלך ה arctic freezer 7 pro. הייתי רוצה שתמליצו לי על קירורים בתקציב 50-100 שקל, אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד, אני מחפש מקסימום עלות תועלת. שוב כמובן רצוי לא להתקרב ואין טעם לחרוג את ה100 שקל כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק וגם מאיפה לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
פשוט לא יוצא. יש תריק? יש לי בלוח 2 ווים והמוט ברזל לא זז. נ.ב שמתי תמונה של לוח אחר כי יש שם קרור דומה מכיוון שלא היתה לי מצלמה לצלם אז מצאתי תמונה באינטרנט. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מעוניין לשדרג זיכרון למחשב שברשותי (הזיכרון שלי הוא מחברת קינגסטון,נפח 4 ג'יגה, ddr3 עם FSB של 1333MH ו-CL9), כאשר לוח האם הוא H61WW של אינטל. הבעיה היא כזו: חיפשתי מתוך התעניינות באיביי כמה בערך יעלו שם זכרונות ומצאתי שיש שלוש דגמים ל-DDR3-1333MHZ והם מסוג: PC3-10600 PC3-10660 PC3-10666 ואני לא מבין מה ההיבדל???? בכל אופן, בבדיקה שביצעתי במחשב עם CPUZ, הזיכרון שברשותי הוא PC3-10700. ועל כך השאלה המתבקשת היא: במה עליי לבחור? אני מודה מקרב לב לכל מי שיענה על שאלתי. בתודה, חיים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
1. במי הייתם בוחרים מבין הלוחות הבאים (לא צפוי OC) : AV8 (s939) sata,GBL KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) K8T Neo2 (s939) (k8t800pro 2. רציתי לדעת אם יש בעייה לעבוד עם סטיק אחד של זכרון באחד מהלוחות האלה (ככה"נ מדובר ב- 512MB 400MHz V-DATA) תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
Abit Fatal1ty F-I90HD ATI® RX1250 HDMI 1080i אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שמכיר את הלוח אם.. לגבי היציאות שלו, לגבי הכרטיס מסך שלו ואיזה משחקים הוא יכול להריץ, ובכללי האם הוא מומלץ או שיש לו מתחרה יותר טוב ... תודה מראש ;D
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפני יותר מחודש החלטתי שאני הולך על הIS7-E +512 MB DDR500 ADATA כל זה לצורך שדרוג עתידי של כרטיס המסך, מGF4 MX ל-X600 או מה שלא יצא בחודשים הבאים. אני רוצה לדעת האם יצא משהו יותר טוב בזמן שלא עקבתי או יש איזה שהיא סיבה לא לקנות את הIS7-E ביום שישי הזה? ד"א- המעבד הוא P4 2GH 100FBS אם זה משנה לכם. ד"א 2 -אני קונה בKSP, ראיתי בפעם הראשונה לפני שבועים, אחלה מקום יש להם בת"א! תודה.
-
- 14 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חברים שלום הבאתי מעבד AMD Phenom 9950 Black edition אך ששכחתי לבדוק משהו חשוב וזה התאמתו ללוח אם, ל]ני שתקפצו עם כל מיני משפטים הלוח כן תומך במעבדי AMD Phenom וכרגע מורכב עליו הphenom 9600 אך בדקתי באתר של GIGABYTE והלו אם שברשותי שהוא מדגם GA-MA790FX-DQ5 תומך רק עד מעבד Phenom 9750 אחרי עדכון ביוס לF6, שאלתי בעניין האם חשוב להחליף את הלוח אם דחוף בשביל המעבד או שניתן לעבוד עם המעבד החדש על הלוח אם הנ"ל אחרי עדכון קושחה? אם ניתן לעבוד אז מה יהיו ההשפעות על ביצועים ועל החלקים? הודה לכם על תשובותיכם.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם משהו מכיר את התוכנה הזאת Ashampoo Core Tuner או ניסה אותה אפשר חוות דעת ??????? תקציר: אשמפו מכוון ליבה מאפשר להשתמש בכל כוח הליבות שיש במחשב האישי של המשתמש. כל מה שצריך לעשות זה לבחור את אפשרות הייעול האוטומטית וזה ייעדכן את כל התוכנות שרצות לקבל יותר כוח מהמעבד. כמו כן ניתן לייעל תהליכים מסויימים, להציג תצוגה בזמן אמת של כל המשימות שרצות על המחשב ולדאוג למיקסום של יכולות המערכת. מאפיינים: * ייעול בלחיצה אחת של כל המשימות שרצות על המחשב * ייעול בלחיצה אחת של משימה פרטנית. * תצוגה בזמן אמת של מצב המעבד http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Ashampoo-Core-Tuner.shtml
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת איזה לוח עדיף עבור מעבד AMD AM2 ATHLON 3500 64BIT 1. GIGABYTE M51GM 2. MSI K9NGM שניהם עם chipset GEFORCE 6100+NFORCE 430 האם כדאי לשדרג את לוח האם למשהו אחר עם הגדלת תקציב בסדר גודל של 100 ש"ח תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
יש לי דף השוואה בין מעבדי אינטל שונים ואשמח להסברים על תכונות שונות שאני לא יודע מהם... 1. MULTY-BUS 2. SMT 3. L1,L2,L3 CACHE למה 3 זכרונות קאש? 4. CONNECTIVITY 5. DATA RATE GT/S 6. TDP 7. MANUF.PROCESS 8. CHIPSET 9. TIMING [ http://img90.imageshack.us/img90/7599/infolt.pngתודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי... קיבלתי הצעה של מחשב, שכמה דברים בה לא נראים לי, כמו לוח האם... הם נתנו לי לוח אם ISELTON, שכמה שאני יודע לא משהו בכלל.... בכל מקרה, רציתי לדעת איזה לוח אם יהיה עדיף עליו, בתקציב 500-600.... לא מתכוון לעשות OC, אך אני לא רוצה להיות מוגבל... תודה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי AMD הודיע על ייצור של מעבדי משולשי ליבות (וכפולותיהם) . http://www.theinquirer.net/?article=42369
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום נכנסתי דרך האתר ל"חדשות מרחבי הרשת" קישור שמודיע על ירידת מחירים של AMD http://www.hardwarexl.com/index.php?option=com_content&task=view&id=685&Ite רציתי לשאול תוך כמה זמן הירידה אמורה להגיעה אלינו? ואיך אני יכול לחשב לפי המחירים ב$ שמופיעים שם, כמה אותו מעבד בערך יעלה פה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אינטל במצב לא פשוט גם בקטגוריית דרגת הכניסה:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 עם 512MB זכרון Type : DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400 Supported Frequencies : 200 MHz CAS Latency (tCL) : 2.5 clocks @200 MHz Memory Controller : SIMM, DIMM, SDRAM שאלתי היא: אם הוסיף 1MB זיכרון עם CL=3 (זה מה שיש היום ברוב המקומות), האם זה יעבוד כראוי? האם זה צריך להיות DDR או DDR2 ? אנא המלצתכים. תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
האירוע לו חיכו רבים הגיע - ראש AMD עומדת על הבמה וחושפת שלל טכנולוגיות בתהליך הייצור המתקדם של 7 ננומטר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם עידכון ביוס ללוח EP45-UD3LR מF5 לF11 יתן שיפור ביצועים?או סתם מומלץ? או להשאר עם ה F5?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני שנה קניתי מחשב שהמפרט שלו הוא: E6300 gigabyte p965-DS4 1GB DDRII 667 -512*2 Sapphire x1900xt 512 mb WD 250GB Thermaltake Soprano Enermax Liberty 400W קניתי אותו אחרי הרבה התייעצויות, והוא עובד לי מעולה. שמתי 1 GB כי העדפתי להשקיע בחלקים אחרים לאורך זמן ומקסימום להוסיף זיכרון בהמשך. עכשיו שמחירי הזיכרון ממש מגוחכים חשבתי אולי להוסיף זיכרון נוסף של 667 (שהוא הכי טוב בשבילי בהתחשב בזיכרון הנתון?) לכן יש לי כמה שאלות: 1) בתור שדרוג זה הצעד המשתלם ביותר במחיר לא יקר יחסית? איזה שדרוג אתם ממליצים? (לא בא לי להשקיע יותר מדי, המחשב די חדש ומריץ הכל מצוין, פשוט נראה לי משתלם עכשיו להוסיף עוד זיכרון כדי לא להיות מוגבל...) 2) אם אני מוסיף עדיף כבר 2 של גיגה ולא עוד 2 של 5…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זכרונות של GEIL עם אחריות "לכל החיים" 512*2 533MHZ או זכרונות של SAMSUNG בלי אחריות 512*2 533MHZ :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש את המעבד i7 2600K, ומעוניין בלוח mATX עם צ'יפסט Z68 החדש... ראיתי שני לוחות שמתאימים לפרופיל: Asrock Z68 Pro3-M GA-Z68MA-D2H-B3 המחיר של Asrock נמוך מהשני, וכיוון שיש שם PCI הישן (לא חייב אותו) אז נראה שהדיל שלהם טוב יותר. כיוון שמעולם לא היה לי מוצר של Asrock רציתי להתייעץ. איך החברה לעומת ASUS ו-GIGABYTE, האם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-