מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מאמץ את המפרט שמפורסם באתר למחשה לעריכה גרפית . אנימעוניין לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת מה התצורה כדי לנצל את הזיכרון באופן מקסימלי . אגב התצורה של 2X4096 זולה מעט יותר. אני גם עובד עם מערכת הפעלה windows xp 64 bit אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אני מאמץ את המפרט שמפורסם באתר למחשה לעריכה גרפית . אנימעוניין לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת מה התצורה כדי לנצל את הזיכרון באופן מקסימלי . אגב התצורה של 2X4096 זולה מעט יותר. אני גם עובד עם מערכת הפעלה windows xp 64 bit אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי זכרון במחשב של Kingston DDR 2x512Mb 333MHz CL2.5 ואני רוצה להוסיף עוד גי'גה אבל זה קצת נדיר בגלל זה אני קונה DDR 1024Mb 400MHz CL3 זה לא יגרום לבעיות?
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם ווינדוס XP תומך ב4 ג'יגה ראם כי אמרו לי שהוא תומך עד 3 ואם אני אקנה 4 אז ג'יגה אחד סתם לא יהיה בשימוש וחבל על הכסף.. עבדו עליי או שזה נכון? למקרה שזה נכון אני יהיה חייב ווינדוס ויסטה
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה וכמה חברות. בוודאי דיברתם על זה המון אבל אני חדש ולא מוצא את עצמי אז בבקשה תעזרו לי.. בבקשה מאנשים שמבינים ולא מאנשים שסתם נדמה להם או מסתמכים על העבר. אני מתכנן לרכוש 3 מחשבים ומאד חשוב לי להיות מדוייק בזה. התקציב למעבד.. גג 850 שקל. מעוניין כמובן במעבד עם ביצועים טובים ביותר לסכום הנ"ל. מעוניין על הדרך לדעת מה החסרונות (בגדול) של AMD לעומת INTEL לגבי מרובעי ליבה וכפולי ליבה (חוץ מכפולי ליבה של INTEL שהם לא 64ביט) לוח אם כאן מעניין אותי אמינות איכות.. תמיד היה לי ASUS והעדפתי צ'יפסט של nVidia ואם כבר עסקינן בצ'יפסט... אז כמובן איזה צ'יפסט הכי מומלץ? שוב.. פה אני כבר לא ממש מדבר על מה הכי מהיר.. אלא איזה לוח אם הכי אמין. ראוי לציין כי איני מתכוון לבצע OV…
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
נראה לי שנשרף לי הלוח המחשב לא נדלק לי :\ ונסיתי להחליף ספק זה עדיין אותו דבר מאיפה אני יכול להשיג לוח שתומך ב am2 או 939 ושיש לו ddr 400 וכניסה לagp מה כבר לא מייצרים כאלה ? :\
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
צריך כבל כזה: http://www.pccables.com/ig.php?image=07123.jpg לחבר ללוח P43/45 שכידוע ברובם מגיעים ללא היציאות המיושנות הללו, אבל כן עם הפינים כדי לחבר כזה (לפחות ה-EP43-DS3L). אין בעיה למצוא בחו"ל, רק שבשביל לשלוח כבל של 2-5 דולר רוצים ממני גם 25 דולר משלוח וזה מגוחך. אז תהיתי אם מישהו אולי יודע על מקום למצוא כאלו בארצנו.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אנשים מעוניין לדעת איזה שילוב עדיף למעבד + לוח אם אשר כולל כרטיס מסך OB. השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. המסך הוא 22'' הכוונה היא לבנות מפרט סביב רכיבים אלו. תקציב 650 750ש"ח תודה
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
משהו יודע מתי אמורים להגיע לארץ לוחות האם האלה? (דגמים ספציפיים שאני יודע שיצאו כבר: ASUS P5N7A-VM, MSI P7NGM)
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו מפרט למחשב חדש שאמור בין היתר לשמש אותי למשחקים כבדים בסגנון FPS. נתחיל עם המעבד: התלבטויות שלי הן - QUAD או DUAL? אם QUAD אז אני חושב ללכת לכיוון ה Q6600 אם DUAL חשבתי על E8400. מה אתם אומרים? יש המלצות לכאן או לכאן? כרגע אין בתיכנון OC, הדרישה היא רק מעבד חזק שלא יהווה צוואר בקבוק. ברגע שאני אסגר על מעבד אני אתחיל לחשוב על לוח אם וזיכרונות. תודה, עדי
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אחי הקטן - והנה המפרט -> Intel( R ) Pentium ( R ) 4 CPU 2.93Hz Socket 775 LGA Asrock ConRoe856GV Memory DDR 768 MBytes 133.2 Mhz - pc2100 512MBytes- pc3200 256MBytes סכה"כ 768MBytes יש ברשותי תקציב של 800 ש"ח בערך ובפורום כרטיסי מסך המליצו לי בהתאם לדרישותי - ובהתאם למגבלות לוח האם - שהריי הוא תומך רק בAGP-X8 ולא בהתקן החדש PCI-E - וגם בהתאם לדרישות - אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים חדשים ברמה בינונית ומעלה כמו GTA IV וכדומה במשך השנתיים הקרובות. ההמלצה בפורום הייתה על SAPPHIRE Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPX8 שעלותו 450NIS מה שמשאיר לי תקציב של 350NIS לזכרונות שיתאימו ללוח הנ"ל וכאן אני צריך אתכם : -)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין שני הדגמים 1.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1155 2.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 לפי הנתונחם אני לא רואה הבדל האם מישהו יודע מה בכל זאת עדיף ?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המערכת הבאה: לוח אם :GA-M59SLI-S4 זכרון : geil 2gb DDR2 cl4 ULTRA 800MHZ מעבד:4200 AMD Athlon X2 Dual-Core 512 CACHE כרטיס מסך:HD4850 OVERCLOCKING EDITION 3DCLUB מסך:LCD 32" PILOT אני חושד שבגלל המעבד שלי- יש לי את בעיית צוואר הבקבוק,במידה ואכן זה כך:איזה מעבד עלי לרכוש שינוצל הכי טוב עם המערכת תקציב עד 500 שח,במידה ויש משהו אחר ארצה את עצתכם,תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, במחשב החדש שאני קונה יש את שני הרכיבים הנ"ל. המחשב מעודכן עם הביוס האחרון. לפי הבדיקות שנעשו בחנות, כנראה שיש בעיית תאימות בין המעבד Q9550 stepping E0 ללוח האם ASUS P5Q PRO - המחשב קורס בבדיקת מאמץ. עם אותו המעבד בstepping C1 אין שום בעיה. האם מישהו מכם נתקל/ יודע משהו על בעיה כזאת? אודה לכם מאוד על תשובה. דרך אגב, לפי האתר של ASUS לא צריכה להיות בעיית תאימות. למרות שבעדכון האחרון הם תיקנו מספר בעיות תאימות עם stepping C1.. גילי.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות מחשב עם המעבד E7200, זכרונות GeIL 800MHZ CL5 וקירור ZeroTHERM Nirvana NV120. לפי מה שקראתי, יש בעיות עם הלוחות GA-P45 בOC. האם זה קיים גם על כפולי ליבה ולא רק על מרובעים? אני מתכון להגיע לבאס 400 מקס' (אולי ל421 בשביל להגיע ל4GHz). אני צריך לדעת בשביל לשדרג לP5Q או להשאר עם הלוח הזה.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה כדאי להתקין על המחשב הישן שלי ראדון 9250 ראדון 9600 והלוחות אם הבאים: ASUS pss800-vm EPOX EP-8RDA פשוט יש לי 2 מחשבים איזה מהכרטיסים כדאי להתקין...
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי מה ההבדלים בין הזיכרונות NT מול NQ? מעבר להבדל של 40 שח ל 1048 לטובת ה NT
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם שווה ללכת על ה DDR3 1333MHZ 2GB או DDR2 1066 MHZ 2/4GB? ובהתאם לזה איזה לוח אם כדאי לקחת בתקציב בסביבות ה-400, 500 ש"ח?
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המעבד. המפרט שלי בצד. אני חשבתי על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1475 האם הוא יתאים לי? האם ההבדל משמועתי מהמעבד שיש לי? האם לא כדאי ללכת על הנ"ל ועדיף 7200 מבחינת תקציב? או שעדיף 5200? כמו כן אני מתכנן לקנות ספק חדש של 500W וכרטיס ATI hd4850. מה אתם אומרים? האם הייתם משנים משהו בקנייה? תקציב סביר אבל רוצה לחסוך כמה שאפשר
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מחשב חדש בסכום של עד 5500 ש"ח (כולל ציוד היקפי) כהשימוש העיקרי יהיה אינטרנט/אופיס, אך המטרה היא שיהיה חזק מספיק לתכנות (visual studio) וכן משחקים חדשים. המעבד אותו אני חושב לקחת הוא - Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn OEM (מחיר: ¤1071) הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא- A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 (מחיר: ¤331). כרטיס המסך שאני רוצה הוא ה- Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 (מחיר: ¤894). ההתלבטות העיקרית היא בין לוח האם הכי "פופולרי" פה לשימושים שהזכרתי (ובטווח המחירים) - GIGABYTE GA-EP43-DS3L לבין לוח אם טיפונת יקר יותר (הפרש זניח), אך אחד שתומך ב-DDR3 - הלוח GIGABYTE EP45T-DS3R. מה אתם אומרים? איזה משני הלוחות מתאימים יותר למעבד, לזכ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מחפש עזרה לגבי שילוב לוח אם + מעבד שיתנו אפשרות OC טובה בעתיד וגם.. יהיו כלכליים. המחשב יהיה למשחקים וצפייה בסרטים. הכרטיס מסך העתידי יהיה 1 מ ה2 הללו : HD4670 או Palit nVIDIA GeForce 9600GSO. גודל המסך יהיה או 19 או 22 אינטש. צריך שיהיה שילוב מנצח בין המעבדים ולוחות האם. חשבתי על זה : 1. E8400 + ASUS P5Q יוצא כ : 538 + 782 למעבד. =1320 אגב, אם אפשר לדעת מה ההבדלים בין ASUS P5Q לבין ה ASUS P5Q PRO חוץ מההבדל הכספי של יותר מ 100 ש"ח. שילוב שני 2. E7200 +LanParty DK P45-T2RS יוצא כ: 716 ללוח + 530 למעבד. =1242 איזה שילוב עדיף יותר? ואולי יש לכם הצעות טובות יותר בטווח המחירים שלמעלה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה קטנה פה .. יש לי פה את שני הלינקים של שני המחשבים שאני מעוניין לקנות : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode= ( אם יש לכם הצעות אחרות פחות או יותר באותם מחירים עד 1300 ש"ח אז נא להציע ולעזור ) אני מעביר מהמחשב הישן שלי כרטיס מסך ATI Radeon X1650 256MB אם אני אקח את ה AMD אני מוכן לשדרג לו את הזכרון ל 2GHz נקודה חשובה שאני רוצה להתייחס אליה ככה למנוע שאלות בעתיד .. איזה לוח אם יותר טוב ל AMD Gigabyte דגם GAM61PME-S2צ'יפסט GeForce 6100 + nForce 405 או לוח תוצרת MSI דגם K9NPGM צ'יפסט GeForce 6100 + nForce 430 כ.קול 7.1 כ.רשת תודה מראש סאפו =)
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ימים שאני מתלבט בין מעבדי אינטל מרובעי ליבות וכפולי ליבות... ממה שאני יודע, כיום המשחקים לא תוכנתו לעבוד על מעבדים כפולי או מרובעי ליבות, לכן כפולי ליבות כרגע להיום לא מפגרים מאחור. אבל מה לגבי העתיד? בקיצור, אם להסתכל לטווח ארוך, איזה מעבד כדאי לקחת למשחקים? תקציב בסביבות ה-1000 ש"ח. והאם כדאי לקחת BOX או TRAY ולכוד לקנות קירור? עוד דבר שרציתי לשאול... האם OC מקטין את תוחלת החיים של המחשבים ונגיד אם אני לוקח מחשב ל3-5 שנים כדאי לעשות OC למעבד?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ברשותי Q9450, וTUNIQ TOWER 120. הEIST והC1E מופעלים אצלי בביוס, אבל רציתי לדעת אם זה ממש קריטי. זאת אומרת, החסכון באנרגיה כל כך משמעותי? דרך אגב, המעבד בOC ל3.2 ובלי מאמץ הוא על 2.4 בגלל הEIST... אז זה ממש משמעותי? אי אפשר שזה יהיה על 3.2 קבוע והמחשב ירוץ ממש מהר על הפעולות הקטנות גם? ומה עם הC1E הזה? אשמח לתשובות מפורטות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? Intel Core 2 duo E6750 או AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 מי יותר טוב למשחקים לשנים הקרובות ובכללי מי יותר חזק?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-