עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני מעוניין לרכוש 2GB של זיכרון DDR, אך אני תקוע בעניין התאימות. לוח האם שלי הוא של ABIT - דגם AN8. ערכת השבבים היא NForce4. על-פי ספר ההוראות, הלוח מקבל יחידת זיכרון של עד 1GB, כך שמהבחינה הזאת הכול בסדר. כתוב גם בספר ההוראות בנוגע ל-Single Rank ו-Double Rank. מה זה בדיוק? :s05: נוסף לכך, האם קיים עדיין עניין ה-High Density וה-Low Density בזיכרון DDR? במקרה שכן, מה אני צריך ללוח האם הנ"ל? יש את הזיכרון הבא: 1GB PC3200 DDR 400 PC3200 2700 2100 MEMORY RAM DESKTOP אך לאחר התכתבות עם המוכר, הוא אמר כי עלי לרכוש את הזיכרון הבא, אשר יקר יותר: 1GB PC3200 DDR LOW DENSITY UNIVERSAL RAM MEMORY הזיכרונות הם גנריים, אך השימוש הוא משרדי לגמרי, כך שאני מאמין כי אין צו…

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  2. הי לכולם אני זוכר שכמה פעמים כבר נתקלתי במפרטים של מעבדים של אינטל, שמראים שהמעבד כולל בתוכו מימוש לקודקים מסוימים, גם עבור playback וגם עבור recording. אם אני הולך למשל לעמוד של מעבד מסוים באתר של אינטל, אני לא רואה שמוזכרים שם קודקים.. לדוגמא: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/65693/intel-core-i3-3220-processor-3m-cache-3-30-ghz.html מישהו יודע איפה אפשר לראות את המידע הזה - איזה קודקים ממומשים חומרתית במעבד? תודה

3. האם משפחת מעבדי ה-Core-G החדשה סוף כל סוף תאפשר גיימינג ראוי במוצר ממשפחת ה-NUC? לכתבה

4. שלום לכולם, אני מתלבט בין intel לבין amd אני בטוח שכבר דיברו על זה רבות פה אבל אין לי זמן לחפש (אני צריך תשובה מהר) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי? המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעבודה רבה עם תוכנות.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by TGA,

יש הבדלים אם אני קונה זיכרון מX או מY? אם לא עדיין איזה חברות עדיין "עדיפים" מבחינה שאם הייתם עכשיו צריכים לקנות זיכרון על איזה חברות הייתם הולכים?. שאלה קצת לא קשור: לוח אם בעל תושבת 1366 יוכל לתמוך בI7 העתידי לצאת רק אם עושים לו עידכון בביוס? תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by efee123,

שלום, בבעלותי מחשב נייד Asus vivobook s400ca עם 4 ג'יגה זיכרון. אני כל הזמן מגיע לניצול של 100% זיכרון וזקוק לאחד נוסף. אם כבר להוסיף אז אני מעוניין להוסיף 8 ג'יגה. רציתי לדעת אם כל הזיכרונות הנ"ל מתאימים ומה ההבדלים העיקריים ביניהם, כלומר למה הפרש מחר של 100~ שקל בין הדגמים? http://ksp.co.il/?select=.1038..316..786..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה!

7. לאחר לבטים רבים החלטתי לבחור בכרטיס: ati radeon HD4850 1GB DDR3 (עדיין שוקל האם לקחת את ה4870) ההתלבטות שלי היא בין מעבד כפול ליבה לבין במעבד מרובע ליבה. הדגמים הנבחנים הם:E8500 ו Q6600 קראתי הרבה מאוד על שניהם וההתלבטות היא גדולה. הצורך שלי הוא בעיקר למשחקים ולרזולוציות גבוהות. וכמובן אם רפשר אז גם להתאים לי לוח אם. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by che guevara,

שוב אני חוזר על אותה שאלה בבקשה לא להיות ציניים ולענות לעיניין אני מכיר בכך שאני NOOB ואין צורך לדון בכך האים לוח אם הזה נחשב לטוב בקשר לגיימר בינוני שכמותי?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

אז ככה, ברשותי Athlon64 90nm 3200 שרץ בסטוק עם קירור סטוק. מאוורר Antec באחורי המארז וזהו. הטמפ' שהלוח (K8NF-9) מציג נשמעו לטענת חברי הפורום נמוכות מידי. בימי החורף הקרים לפני כמה שבועות, הייתי רואה 19 מעלות מיד אחרי cold boot, המעבד טיפס ל-23 מעלות ונשאר שם. עם הדלקת מזגן על חימום, הוא טיפס לכדי 25-26 ונשאר שם. היום, יחסית חם, הוא כרגע על 29 מעלות... אתמול נגעתי ב-HS שעל המעבד והוא היה קריר למגע. זה נשמע לכם מעט מידי? האם יש איזושהי בעייה בהולכת החום? או שאולי התמזל מזלי וקיבלתי סיליקון משובח?

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by alias,

שמעתי שב939 הוא 90 נמ משהו כזה? מזה הדבר הזה?? למה זה טוב??? וצריך לזה לוח אם מיוחד או משהו ?? הקיצר תגידו כל מה שצריך לדעעעתתת

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by Toxicboy,

קודם כל שלום , אני חדש פה ;D יש לי מחשב P3 1000 . המחשב פשוט לא מפסיק להתקע לי ..אם הוא מתאמץ טיפה הוא ישר נתקקע ..ואני פשוט לא יכול לעשות כלום אני חייב לסגור את המחשב ולהפעיל מחדש ..ואני פשוט לא יודע מה לעשות ..בדקתי כבר את טמפרטורת המחשב והיא רגילה , ומעולם לא עשיתי OC למחשב .. אז השאלה שלי היא מה יכול ככה לתקוע את המחשב פרט למעבד , ואיך אני יכול לבדוק זאת ? תודה מראש , אלון .

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  12. שלום אני רוצה להוסיף למחשב שלי 3 ג'גה זיכרון, אני מצטער אם השאלה מפגרת אבל איך אני יודע שהזכרון שאני קונה יעבוד טוב עם המחשב שלי ומול הזכרון הקיים? תודה לכל העוזרים....

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by ShayGTi,

יש לי AMD 2.4GHZ ושני סטיקים של TWINMOS DDR400 512MB, ז"א יש לי ג'יגה של זכרון במחשב. אני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה, אך פה מסתעפת העלילה. האם כדאי לרכוש שני סטיקים של 512MB או סטיק אחד של ג'יגה? לפי הבנתי הדלה, כדי שהדואל צ'אנל יעבוד (יותר מהר/יותר טוב הלא כך?) צריך שני סטיקים דומים. עכשיו השאלה היא כזו. אם אקנה סטיק של ג'יגה אחד, האם השניים האחרים ימשיכו לעבוד כדואל צ'אנל? אם אקנה שני סטיקים של ג'יגה כל אחד, האם הם יעבדו בדואל צ'אנל בנוסף לשניים האחרים של ה512MB? בקיצור, תעשו לי קצת סדר בראש. עוד שאלה, הזכרונות שלי עובדים ככה 2.5-3-3-8. קראתי קצת בנעוץ, הבנתי ממש בכלליות וממש בערפול מה כל דבר אומר, אבל לשאלתי: האם אני יכול להמהיר את הזכרונות? איך עליי לשנות את ה…

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  14. לא מצאתי בחיפוש בגלל זה פתחתי הודעה... תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by shayw,

לדוגמא האם עדיף G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 עם 6 שכבות, או Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL4 Black Dragon עם 8?

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  16. אם זה ככה אז מה אתם אומרים כדי לי לקנות OEM לחסוך קצת ג'ובות ולהשקיע יותר במאורר של זלמן 7700 משו כזה ואיזה לוח אם יתאים לי הכי טוב למעבד הזה ש"חAMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 1250 עד 1000שקל ללוח אם שיתאים לאוברקלוק נגיד עד 3500 שאני יעשה למעבד

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by OR007,

לאחר התלבטויות ורצון לקחת לוח מבוסס N-FORCE 2 אבל לא יכולתי בגלל התקציב וחשבתי ללכת על GA-7VAXP. החלטתי במפרט שלי לקחת מארז של קומפיוקייס במקום מארז של אנרמקס ובכך לחסוך 400 שקל שאותם נראה לי יותר חכם להשקיע בלוח אם. איזה מלוחות ה-NFORCE 2 ג בשוק הכי כדאי לי לקחת (תקציב עד 1100 ש"ח). אני אישית חשבתי ללכתת על הצ'יינק זנית', עושה רושם של לוח מצויין וגם בא עם באנגל מרשים ביותר. אפשרות 2 היא האסוס ולבסוף הלידטק. מה דעתכם ?...

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

הי חבר'ה, הגיע הזמן להשתדרג. אני זקוק לשילוש בסביבות ה1,500 ש"ח. כרגע ברשותי: Core2Duo E4500 Gigabyte G31-MX-S2 Corsair Value 1024MB DDR 2 667Mhz * 2 Radeon HD 5750(טרי טרי מהיום 8) ) HEC 450TD-TF שלושה הארד דיסקים בנפח כולל של 1.5TB צורב DVD עלום (אני מניח SONY) CoolerMaster Centurion 590(שני מאוררי 120 מ"מ מקוריים) M-Audio Fast Track Pro(כרטיס קול חיצוני מקצועי) נקודות חשובות בנושא זה: * אפיק שידרוג/ מספר גדול של סלוטי זיכרון. עם הלוח הנוכחי יש לי רק שני סלוטים וזה מגביל מאוד. אני אשמח ללוח עם לפחות ארבעה סלוטים * לפחות ארבעה חיבורי SATA(אין צורך בRAID) לכוננים קשיחים * אין צורך בכרטיס קול איכותי מובנה(שכן יש לי כבר אחד) * כל מה שבמפרט הנמצא לעיל(חוץ מהש…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by shdor,

יש לי כרטיס מסך של EVGA 8800GTS (ראה מפרט) אם אני אוסיף עוד כרטיס מסך 8800GTS אבל של Gigabyte אני אוכל לעשות SLI ? והאם הלוח שלי תומך בSLI אני יודע שבקרוספייר כן.... תעזרו לי בבקשה (:

20. 1. כמה הוא שווה? 2. האם הוא יכול להתאים למחשב שלי?

21. מישהו שמע על החברה הזאת משהו? ואיך הזכרונות שלהם בכלל?

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by haziri,

אני קונה מחשב חדש ואני קונה זיכרון 512 ddr אז אני מתלבט על איזו חברה כדי לקנות (קרוס אייר ועוד....) האם אתם ממליצים על Mushkin ?? ואיזה מהירות כדאי לי אני קונה לוח אם שתומך ב- DDR400(PC3200) / DDR333 (PC2700) / DDR266 (PC2100) / DDR200 (PC1600) אז איזה אתם ממליצים עליו לפי ביצועים ומחיר אני חשבתי שכדאי ddr333 אם לא תקנו אותי!!

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  23. יש לי לוח 8IHXP של GIGABYTE שיש בו פונקציה שמאפשרת את הדלקת המחשב על ידי קליק של העכבר לאחרונה פונקציה זאת לא עובדת, האפשרות מסומנת בביוס העכבר תקין ומחובר ל PS2 וניסיתי כל גירסת ביוס שקיימת. מה לעשות? עריכה של biodome: היה כל כך קשה להוסיף את השם של המוצר עם הבעיה?

24. Started by cha_had,

שלום, האם סלוט של DDR4 תומך ב-DDR3? חיים

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  25. Started by morbidangel,

שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב די ישן פנטיניום 4, אני לא יודע את הדגם של הלוח אם אבל ידוע שהוא תומך בזיכרון של DDR2 עד 667MHZ, על מערכת הפעלה של וינדוס 7 (32 ביט). השאלה היא כזאת, בלוח אם יש רק שני סלוטים של זיכרון, האם כדאי לשים שני סטיקים של 2 ג'יגה או שני סטיקים של ג'יגה. האם המערכת תדע לנצל את ה4 ג'יגה? תודה!

דיונים חדשים בפורומים