עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yaniv_appX,

יש איזשהו הבדל בין גרסאות המעבדים באיכות שלהם שיש הבדל כספי בניהם פרט לזה שהבוקס מגיע עם קירור והטראי לא מגיע עם קירור? כאילו אם אני מכנן לקנות קירור יותר איכותי עדיף לי לקנות את הטראי או לשלם עוד תוספת כסף על הבוקס משום שגם המעבד עצמו יכול להיות יותר איכותי ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המחשב שלי בזמן האחרון עושות ים בעיות, ואני מדגיש, שלא נפתרות גם אחרי פירמוט. הבעייה העיקרית היא ש- 3D mark 2001 se מעיף אותי במבחן הראשון (car chase) בחלק השני של ה-High details חוץ מזה Rage 3d סוגר את עצמו והינדואס נותן לי שגיאה אלו הבעיות העיקריות, אבל אם פירמוט לא פותר אותן אני לא יודע מה כן... חשוב לציין שהכרטיס מסך לא נמצא ב-O/C וגם המעבד. עכשיו, איך אני יודע שזה לא הכרטיס מסך ? (כי אחרי הכל זה בדיוק תופעות שמתאימות לכרטיס מסך, ועוד אחרי שהחלפתי לו את הקירור המקורי בכלל הגיוני שמשהו ידפק) אני יודע בגלל שלקחתי כרטיס אחר והבעיות נמשכות גם איתו... אז איך בודקים מה נדפק ? כי אם זה לא הכ.מסך נשאר רק הזכרונות הלוח או המעבד...

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by DJO,

אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לזכרונות (אני מניח שאקח 512? אולי 768?). מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים ובארה"ב המחירים יהיו יותר נורמליים. תודה

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  4. הזכרונות הם: 1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3199 2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3192 3) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3194 4) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193 ומהם הצ'יפים של 3 ו-4 ?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  5. אני מחפש לעשות איזה OC בקטנה משנים את מהירות הBUS בBIOS? יש לי זיכרונות 667 תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by Elite_Sniper,

יש לי PentiumD930 וחשבתי אולי לשדרג למעבד חדש יותר בלי להחליף לוח אם(אחרי שהחליפו לי בלי תוספת כסף 1900XT ל8800GTS), הלוח שלי הבנתי יכול לתמוך בCORE2 השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לשדרג(אם באמת יהיה שיפור ניכר בביצועים בזכות המעבד) ואם כן לאיזה מעבד בדיוק? התקציב שלי בערך 1000 גמיש

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by assaf990,

אני רוצה לעדכן כל מה שאפשרי מצ"ב קובץ דיווח מאת אוורסט. השאלות שלי: איזה סוג של WIN98 יש לי? SE או הרגיל? ומהיכן בדיוק עלי לעדכן ביוס או דרייברים ללוח אם [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by H.I.V,

שלום קניתי את הלוח SQ800 הרגיל וחברים שלי מציקים לי למה לא לקחת את האולטרה אז רציתי לדעת במה הוא יותר טוב חוץ מכרטיס רשת מובנה יש הבדל בביצועים? האם הוא שווה את תוספת המחיר? תודה

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  9. יש לי לוח אם חדש : gigabyte ds3p הלוח בא עם כריס קול של realtec acl 889a אחרי התקנה של xp אין זהוי של התקן הקול ניסיתי להוריד את ההתקן מדיסק ההתקנים שבא עם לוח האם הורדתי driver מהאתר של gigabyte אך ללא הועיל אין זהוי של כרטיס הקול אגב הכרטיס עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אבל אני מעונין להפעיל אותו עם ה- xp אשמח לפתרון

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by ravid,

היי, יש לי זיכרון של kingston כשאני רואה בביוס את הזמנים שלו זה מראה 2.5 במצב auto ובמצב אגרסיב זה הופך ל2.0 אני רוצה לקנות זכרון חדש אבל אין לי מושג עם אילו cas צריך להיות לו בגלל זה? ומה באמת ה cas שלי?!

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  11. אם אני שם את הלוח הזה +המעבד הזה : Intel Celeron 3.20GHz 256K 64-Bit Socket 775 Box CPU Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard איזה זיכרון אני יכול לשים..?

12. Started by Demon-Hunter,

hello everybody. im looking to buy a new CPU, motherboard and memorys, and i have no idea on what to pick. im willing to spend about 2500-3000 nis on this, 3500 if you think it will really improve the options.CPU must be an amd A64, i do not OC thank you in advance edit: oh and i need 512 mb of RAM , 1 stick or 2 is for you to decide

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  13. שלום יש ברשותי מחשב נישא של HP עם 256 מ"ב זכרון 333 אני לא בטוח אם זה 333 מגה הרץ או ddr333 שזה בעצם 266 מגה הרץ אם אני לא טועה. אני מעוניין לקנות תוספת זכרון של 1 גיגה. ראיתי בזאפ שהמחיר הכי נמוך לזכרון לנייד 1 גיגה הוא 788 ש"ח לזכרון 533 מגה הרץ. האם כזה זכרון יעבוד על הלוח של הנייד הזה במקביל לזכרון הקיים ? אני יודע שאם כן אז שניהם יעבוד במהירות הנמוכה מביניהם ולגביי זה אין לי מה לעשות השאלה אם הוא יפעל בכלל מבחינת מתחים וכו'.. תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by bareyal,

ראיתי אותו רק בפנדה, שידועים בזמן אספקה ארוך עד מוות. האם מישהו מכיר עוד מקום ? תודה.

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by TAsraf,

אני רוצה להחליף בנוסף ללוח אם שלי את הזכרונות שלי לחברה יותר מוכרת עכשיו הבעיה היא התקציב התקציב שלי עומד על 400 ש"ח הדרישות הבסיסיות שלי הם 512MB DDR II 667 ושיהיו מתאימים למשחקים וקצת לOC אני רוצה להחליף את שני מה שיש לי יש לי 1GB תודה רבה לכם אני יודע שזה מציאה במחיר הזה אבל אני חייב להחליף את הזכרונות יש לי זכרונות של יונדאי ! (חברת מכוניות ?!)

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by at,

הרצתי SiSoftware Sandra ובטיפים הוא רשם לי: Tip T2546 - Large memory modules (512 or greater) should be ECC/Parity. Since the probability that a bit will be corrupt is the same or increases with module density, the bigger the module, the bigger the overall probability that you will get one or more corrupted bits. While these modules add an extra delay on partial writes (e.g. less than data width) as parity for the whole line must be re-calculated, the stability will be worth it. Fix: If you plan on adding more memory, consider replacing the modules with ECC/Parity modules. Do note that running plain and ECC/Parity modules will turn off ECC/Parity for the whole memory ar…

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  17. היי, רכשתי היום שני סטיקים זכרונות Twinmos DDR 1024MB 400MHz CL2.5. לא צריך להגדיר משהו מיוחד כדי שיעבדו בדואל, נכון? -אם כן, אז מה צריך להגדיר בביוס? -זה משנה לאילו חריצים אני מחבר אותם בלוח אם ?(ישנם שני צבעים שונים כמו שאתם יודעים,...) -בביוס אמור ליהות מוגדר T1 או T2? (זה קשור?) עוד שאלה היא זה איך מפחיתים מהעומס על הHD כדי שרוב התוכניות יעבדו על הזיכרון? (אם יש דבר כזה...)

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by faceman_007,

מה ההבדלים בין הלוחות כאשר מדובר בOC? בין Lanparty NF4 UT SLI-DR לNF4 SLI Infinity

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה יש לי לוח אם של asus p5q pro של asus עכשיו הייתי בויסטה והמחשב קפא כנראה מדיסק עשיתי ריסט עכשיו הוא לא נותן יל להמשיך באתחול של המחשב והוא נותן לי שתי אפשרויות או ללחוץ f2 כדי להחזיר הגדרות ברירות מחדל של הביוס או להיכנס ולהגדיר אותו אני מפחד גלעת כדי לא הלרוס משהו כי המחשב היה מהיר מאוד עד עכשיו...תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by portnoy,

יצא עידכון באתר של גיגה בייט ללוח 965p ds3 rev 3.3 ביוס f12 מישהו התקין ויודע מה הוא מתקן מסדר??

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by DAVIDKI19,

DIMM1: Nanya M2Y2G64CB8HA5N-CG 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 ) (7-7-7-20 @ 533 ) (6-6-6-17 @ 457 ) מה אומר ה @ שהזכרון ב OC? האם אפשר לעשות עם הזכרון הזה OC למחשב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by roy123,

‏Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB‎

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by bluemail,

הייתי רוצה לדעת מה הפוטציל שלו וההפקטיביות וחוות דעת למי שעשה זאת

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  24. יש לי כמה דגמי לוחות אם רציתי לדעת איזה יותר טוב הראשון של ASUS HP IPIBL-LB V1.01 שני GIGABYTE GA-945GCM-S2L MSI P6NGM MS-7366 V1.0 , MSI 915G COMBO MS-7058 V1.0, תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.