עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, השאלה בכותרת + אם אפשר,הסבר קצר על הגדרת הזיכרונות בביוס של לוח האם הנ"ל - מבית ASUS,והאם זיכרונות אילו יתאימו ללוח האם הנ"ל? לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. הזיכרונות שברצוני לרכוש ולהתקין:(Corsair Vengeance DDR3 CMZ8GX3M2A1600C8R (4*4GBׁׂ. המעבד שלי:INTEL I5-2500K SANDY BRIDGE ללא OC. תודה רבה מאוד מראש .

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  2. התקנתי את המערכת הפעלה כאשר בקר הSATA נמצא על NATIVE IDE. כאשר אני משנה למצב RAID וSATA TYPE AS SATA המערכת מבצעת איתחול.... השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש ירידה בביצועי הדיסק הקשיח במצב NATIVE IDE? 2. האם ניתן לאחר התקנת מערכת ההפעלה לטעון את הדרייברים ולשנות חזרה בביוס למצב SATA במקום NATIVE IDE כדי לא לקבל מסך כחול ואתחול? תודה מראש לכולם.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by ras81,

שלום אני חושב על שידרוג המחשב שלי אולם לא יכול לשדרג בבת אחת אז חשבתי לשדרג את הכל חוץ מהזכרון כרגע (כי יש לי 2 GB) השאלה אם אפשר בלוחות של C2D לשים DDR רגיל?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. הלוח עצמו גנרי למדי. הזכרון הנ"ל הוא ברמה גבוהה (מושקין CL2 הכחול). האם שווה לי הקניה בהתחשב בעובדה שמתישהו אשדרג? הלוח כאמור גנרי מעט ועליו יש סטיק של 266MHZ 256MB של קינגסטון ועוד 128 מגה של 266MHZ גנרי. התכנון הוא לקנות את המושקין ולהוציא את הגנרי 128MB. דעותיכם?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  5. האם במחשב ווינדויס 7 ,64 סביות, אקספלורר 10 - זיכרון ram 2 gb - מספיק לגלישה באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by KF,

שלום האם המחשב שלי מסוגל להריץ את המשחק NBA 2K18 על רזולוצייה 1680X1050 ? E8400@3600MHZ 8GB DDR 2 HD5850 GA-EP35-DS3R תודה

7. Started by Sharon_B,

שלום. קראתי איפשהו ביש מעבדים שיש בהם ליבות רדומות. יש ברשותי מעבד E8400. האם למעבד זה יש ליבות רדומות שאפשר להעיר? איך בודקים את זה? תודה לעונים, שרון.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by Greave,

אהלן, התחילו להצטבר אצלי כמה שאלות שאני די רוצה לקבל עליהם תשובה: 1) לפי ההבנה שלי בפיסיקה - HZ זה יחידת מידה של תדירות סיבוב לשניה. רציתי לדעת אם משהו במעבד מסתובב ואם כן מה? 2) האם לכבל Svideo יש את היכולת להעביר אודיו? (פשוט חבר שלי טוען שכן וזה נשמע לי טיפה מופרך) 3) על מארז Supertalent הכסוף שלי יש שריטה קטנה בפאנל הקדמי, האם יש אפשרות לקנות את הצבע בו צבעו את המארז מאיפשהו? 4) במידה ואני מחליף מאווררים במארז - מה עדיף - שיכנס יותר אוויר משיצא, להפך או באופן שווה. זהו אני חושב - אני מודע לעובדה שלא כל השאלות קשורות בדיוק לכאן, אבל בעיקרון שאלה אחת הכי מעניינת אותי. תודה

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  9. אינטל הוסיפו לפני כחצי שנה תמיכה ב VT-x בכל מעבדי ה dual-core השולחניים. האם בכל המעבדים האלו שנמכרים בארץ יש את התמיכה הזו, או שיש חנויות שמוכרות מעבדים שיוצרו לפני יותר מחצי שנה?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by naba,

אני מתכוון לקנות מעבד ואני מתלבט בין E2140 לE4400, אני מתכוון להמהיר את שניהם לאיזור ה3GHZ אני ארגיש בהבדל בין שני המעבדים? אני בקושי משחק אבל אני ארצה לשחק בקריסיס ובGTA 4 כשייצאו . אשמח לראות באנצ' שמשווה בינהם כששניהם על 3GHZ. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  11. האם בסטייק זיכרון של DDR400 כול MB פועל במהירות הזאת או כול הסטייק פועל במהירות ? הסתכלתי באתרים שנתנו פה אבל לא ממש מצאתי את התשובה וזה מאוד מסקרן אותי

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  12. אני רוצה לקנות AMD ואני לא יודע אם לחכות

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  13. אני חושב אולי לשדרג את ה- Q6600 למעבד Q9450 או למעבד Extreme, בגלל שכשקניתי את ה- Q6600 OEM קיבלתי מעבד עם מתח VID גרוע (גבוה מידי, הורס את פוטנציאל ה- OC), אני לא רוצה ליפול שוב על מצב דומה. האם כשקונים מעבד ב- BOX כתוב בנתונים שלו את מתח ה- VID וכו'?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. יש לי מחשב בן 3 עם לוח אם שלא תומך ב-SATA3. אני מעוניין להתקין לו SSD כדי למקסם את ביצועי המערכת. כדי לאפשר ל-SSD לפעול במהירות מקסימלית, חשבתי להתקין בקר PCI של SATA3 כדוגמת זה: http://ksp.co.il/?uin=13814 האם זאת הדרך הטובה ביותר להשיג ביצועים מקסימליים מ-SSD? האם הביצועים שאקבל זהים ל-SATA3 שמובנה בלוח האם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  15. האם יש מצב לזה שחברות המעבדים אינטל וAMD יעשו מעבדים ב128 ביט ויותר ???או לא? ואם כן האם יתנו להם למכור אותם "ארצות הברית"! כי מה שאני יודע זה הם עשו בעיות לAMD עם ה64BIT

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אז ככהה יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 וזיכרון פנימי 256m 800 של kingston והשאלה שלי היא איך יעבוד הכרטיס ati 9800 pro 128 m עם הזיכרון שיש לי כי תאמת כרגע היו מצבים שהוא אמר שיש לי לא מספיק זיכרון פנימי.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  17. קניתי core2 6300 , הגיע איתו גוף קרור של spire. http://www.spirecoolers.com/main/product_cpu_detail.asp?ProdID=268 האם הוא יספיק לקרור המעבד? אני גר באזור חם, לא מתכנן OC.

• 8 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מעבד 775 אני עובר לפלטפורמה החדשה כנראה(וזאת לא השאלה שלי אם כדי או לא) המעבד ה775 נגיד ה3.0ghz הוא גם מתחמם כמו הפרסקוטים הישנים או שסידרו את הבעיות האלה?

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by assafb,

שלום, בעקבות העיכוב המכוון שאינטל מתכננת עבור Q9300/Q9450/Q9550 (שלא אוזכר משום מה באתר זה), מתעוררת אצלי שאלה מטרידה. בעקבות שיקולים של חוסר תחרות מצד AMD, האם אינטל עלולה גם לעכב את ה-Nehalem?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. אני זקוק ללוח אם עם כרטיס מסך מובנה,עבור מעבד AMD ATHLON . חשבתי על הלוח אם הזה: ASUS M2NPV-VM,אבל אני רואה שבהרבה חנויות כבר לא מוכרים אותו. אז הגעתי ללוח אם הזה:ASUS M2A-VM HDMI. 1-האם זה הלוח אם עם כרטיס מסך מובנה הכי טוב שקיים היום בשוק? <בטווח מחירים של עד 500 ש"ח>.אם יש משהו יותר מומלץ אשמח לשמוע.. 2- מה ההבדל בינו לבין הלוח אם הזה:ASUS M2A-VM,האם גם הלוח אם הזה הוא עם כרטיס מסך מובנה? בתודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  21. הי לכולם לאחרונה אני בוחן כמה סמארטפונים לפני קנייה, ולפעמים כשאני משווה מעבד (SoC) סלולרי אחד לשני באתרי ההשוואות, אני נתקל באזכור של יכולות Video Encoding ו-Video Decoding, חומרתיות כמובן.. מה שהופך את זה להרבה יותר מהיר (ויעיל) מאשר מימוש תוכנתי שהיה רץ עם פקודות על המעבד. לדוגמא, ממעבד אחד: אני תוהה לעצמי, האם גם במעבדים שיש לנו במחשב שולחני/נייד גם יש יכולות Video Encoding ו-Decoding חומרתיות? במידה וכן, האם זה בכל הדגמים של המעבדים, או רק בקבוצה מסוימת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. השאלה בכותרת, שדרגתי סוף סוף את הפנטיום 3 1000 שלי לברטון 2500, הקפיצה בביצועים מורגשת מאוד ב 3DMARK2001 הציון עלה מ 6000 ל 9000 ועוד, הלוח מבוסס NFORCR 2 ותומך בדואל DDR אם אני אשים שני מודולים של זיכרון הביצועים ישתפרו? בנוסף אני יודע שקידודי אודיו ווידאו הם עקב אכילס של AMD אך האם זה כזה גרוע? מה יהיה ההבדל מול נגיד נורטווד 2000 או שפשוט לא כדאי לקודד עם המעבד הזה כי זה יקח הרבה זמן לבצע את העבודה. בברכה.

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by alia,

יש לי כרגע 1x1024mb/667/cl5 קיבלתי במתנה 2x512mb/667/cl5 אם אחבר את 512 על סלוטים 1+3 ואת הגיגה על 2 או 4,הדואל יעבוד עם 2x512 ? מעבד e-6300 לוח asrock xfire esata תודה

• 7 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.