מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
והאם יש באנדל טוב במחיר ואיכות עם לוח אם :s05:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
E8500 עם 4G של Kingstone Value או E8600 עם 2G של Kingstone Value? המטרה היא בעיקר שימוש רגיל כלומר גלישה/אופיס וקצת PHOTOSHOP ללא OC.
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
תמיד אומרים Cache 6 MB|Cache 4 MB ואני לא מבין למה הוא משמש, תודה. יש גם L1, L2, L3? לא הבנתי למה כל הרבה Lים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הלכתי לאייבורי כדי לקבל הצעת מחיר למחשב למשחקים. המוכר אמר לי שכדאי לי לקחת מעבד 4 ליבות Q8200 מאשר 2 ליבות E8400. אמרתי לו שאמרו לי שכדאי לקחת את ה E8400 למשחקים אך הטענה שלו היא שכדאי לקחת את ה Q8200 כי זה יחזיק לי יותר זמן, ואני קצת מבולבל. איזה מעבד יותר טוב למחשב למשחקים?? תודה לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
*** עוד שאלה *** למה משמש ה- 2 PCI Express x1 slots??
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חיברתי 3 מאווררים ללוח אם , אחד מהם מחובר לשקע POWER - המאוורר הספציפי הזה עובד על 1100 RPM כאשר כל השאר על 750-900 ומרעיש הרבה יותר , הCPU במנוחה על 32 מעלות והסיסטם בורד על 31 אין שום סיבה שיסתובב כלכך מהר , ניסיתי דרך התוכנה של אסוס להוריד את המהירות מאורר זה לא הלך , בEPU הוא מוריד למנוחה אבל עדיין המאוורר הזה לא יורד מ"מ במהירות מישהו יודע / מכיר איך לעשות את זה ? עפר.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני רואה זכרונות באינטרנט רשום CL5 או CL4 או משהו כזה... הבנתי שזה תזמונים, מה זה אומר? ורשום גם נגיד CL 5-5-5-18 או CL 5-5-5-15 או כל מיני צירופים אחרים... מה זה CL5 או CL4 או כל CL אחר? מה הכי טוב? ככל שהמספר גבוה יותר או נמוך יותר? מה זה הרצף הזה (CL 5-5-5-18)? מה הכי טוב? ככל שהמספר בסוף גדול או קטן יותר? עד עכשיו ידעתי להשוות בין זכרונות בנפח, במספר הסטיקים (נגיד 2GBx2 או סטיק אחד של 4GB), במהירות (MHZ) ובחברה (אני הכי אוהב את OCZ כי זה הכי משתלם כמעט תמיד). אשמח לתשובות, תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום הבנתי שבסביבות ינואר תגיע טכנולוגיה חדשה ולכן מומלץ לחכות בקניית מחשב חדש. האם מישהו יודע על איזה טכנולוגיה מדובר ומה יהיוו החידושים הכדאיים ביותר? אני אשמח לסקירה מעמיקה ממעבדים כרטיסי מסך לוחות אם..
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר. אני מתכנן מחשב לשימוש בתוכנות כבדות יחסית (גרפיקה ועיבוד תמונה). במחשב יהיה זכרון 4G. לא אמורים לרוץ בו משחקים, אולי סרטים מידי פעם. ההגיון שלי אומר לקחת מה שיותר מהר, וזה אומר מעבד כפול ליבה במהירות (תדירות אם לדייק) של לפחות 3Ghz אבל אני רואה שהמחירים מקבילים למעבד מרובע באזור ה2.6 ואין לי מושג מה עדיף... תודה על ההסברים העתידיים Schaap
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, ברשותי זכרונות מסוג OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 בדיקה ב CPUZ מראה שהזיכרונות עובדים במהירויות הבאות: 400Mhz 5-5-5-15@ 333Mhz 4-5-5-13@ 266Mhz 3-4-4-10@ איך אני גורם להם לעבוד ב CL4 ולא CL5? הלוח אם שלי הוא Gigabyte P35DS3-L תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד הנ"ל במתנה. האם אני צריך להחליף לוח ? (לא אכפת לי אם ה-FSB יהיה בתדר נמוך יותר מ-1600) האם עדכון ביוס פשוט יעבוד ? ועוד שאלה. אין לי וינדוס, רק לינוקס. האם אני יכול לעדכן ביוס, או שאני צריך להתקין וינדוס בשביל זה ?
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
המליצו לי עליו. עד כמה הוא עדיף מהליבות המרובעות.. אני לא יודע, אבל פשוט אומרים שהליבה המרובעת היא יותר איכותית. עד כמה זה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/11/14/asrocks-instant-boot-from-0-to-vista-in-4-seconds/ אבל הכי מצחיק זה לראות את הסרט שהם הכינו לשם ההדגמה:
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון RAM 512Mb DDR 400MHz למחשב ישן שלי בכל אופן,לאחר מאמץ רב הצלחתי למצוא חנות שמוכרת זכרונות ישנים כאלה, אלא שבחנות מופיעים מס' זכרונות זהים של חברות שונות, ופער המחיר בין חברה לחברה יכול להגיע למאה שקלים. לצורך העניין, זכרונות של Samsung ושל Hynix עולים בסביבות ה110 ש"ח, ואילו מחירזכרונות זהים מחברת Kingston ו-Corsair מגיע ל200 ש"ח ואפילו יותר. האם באמת יש פער משמעותי בביצועי הזכרונות מהחברות השונות ששווה לי לבזבז עליו מזומנים(אני גם מתכוון להחליף את המחשב הנ"ל תוך שנה ואז כלל לא בטוח שיהיה לי שימוש בהם)? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel pearl creek האם הוא יהווה צוור בקבוק עם E6550 ו HD4870? או שמישהו מסתלבט עלי? :-X
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, האם המלוח אם הבא מתאים למעבד ? Gigabyte M68SM-S2L AM2 Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם .. לפני שהמחשב עולה הוא רושם לי : Express Gate Error Code 8C000002 ואז עובד כרגיל ולפני שהמחשב נכבה גם רושם לי משהו ולא מחכה שאעשה אישור או משהו ואז נכבה .. מישהו יודע מה הבעיה ? התקנתי את הדיסק של הדרייבירים המחשב חדש וזה היה מהתחלה.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כרגע יש לי סלרון 2.4GHZ, אני יודע שמעבר לP4 3.0GHZ/2.8GHZ תיהיה שידרוג משמעותי. השאלה שלי היא איזה מעבד עדיף: Intel Pentium 4 HT 3.0 Prescott 3.0GHz Stepping E0 או Intel Pentium 4 2.8 NorthWood 2.8GHz מצד אחד: לראשון יש 200MHZ יותר, וטכנולוגית HT [,ליבה חמה יותר אבל כפי שהבנתי בנויה כדי לעמוד בטמפ' גבוהות]. מצד שני: לשני יש ליבה קרירה יותר, מחיר זול יותר בכ10%. תודה ושבוע טוב לכולנו, אופיר.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי תקציב יחסית נמוך והבקשות שלי הם : איכות OC טובה, פיצרים, צ'יפסט חדש,ואם אפשר עוד פיצ'רים ואני יכול לקבל הכל ועוד חוץ מ-OC במערכת AMD כזאת MA790X-DS5 מחיר : 500 ש"ח מעבד AMD לא יודע איזה מחיר 330-380 ש"ח מקסימום.....איזה לקנות תגידו אתם... או מערכת של אינטל הכוללת לוח MSI P45 NEO F + מעבד E5200 במחיר כולל של 830 ש"ח אבל ההיתרון היחיד במערכת AMD שאמרתי היא שיש בלוח תמיכה מלאה של CF כלומר PCI E_2.0 X2 וזה מאוד חשוב לעתיד אבל זו תוספת......מה אתם חושבים? הספק כרגע ליברטי 400W והכרטיס מסך HD4850 אז תחשבו על הCF עם החלקים האלה
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מערכת כזו (בת שנה אולי יותר) M2N-E asus AMD 5600+ 8800 GTS 640MB OC2 ו - 2GB 667mhz ddr2 ------------------------- אני מאמין שזה מגביל אותי משמעותית.. יש לי ויסטה כמובן... כמה קריטי יהיה השדרוג ל 4GB? האם זה יורגש?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כחלק משדרוג קל של המחשב שלי קניתי כרטיס מסך חדש ועוד סטיק של 1GB זכרון. הכרטיס מסך עוד מצוין והבעיה היא עם הזכרון. המחשב פשוט לא מוכן לקבל יותר מגיגה בודד. הלוח אם שלי הוא די ישן מתוצרת אינטל - D102GGC2 http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d102ggc2/sb/CS-026579.htm לפי הדף הזה הלוח שלי אמור להכיל מקסימום 2 גיגה. ניסיתי לעשות כל מיני ניסיונות של ניתוק כרטיס אחד/חיבור כרטיס אחר/חיבור שני הכרטיסים ביחד ולבדוק בביוס מה מתקבל. התוצאה הייתה שכאשר כל אחד מהכרטיסים מחובר בנפרד הלוח מזהה אותם מצוין, אבל כאשר שניהם מחוברים יחד הלוח מזהה רק אחד מהם ואת השני הוא מזהה כ"not installed". מישהו יודע מה הבעיה פה?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מחפש לקנות. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=812&l4=0&model=2579&modelmenu=1 תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב מחברה X (די ידועה..) בכל מקרה המחשב הגיע היום ולאחר התקנת ווינדוס ראיתי שהמעבד שונה מה שרשום בהזמנה זה pentium d.core e2200 ומה שקיבלתי זה d.core E5200 להגיד תודה ולסתום או שיש כאן בעיה וללכת אליהם? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח די ישן של אסוס P4G8X. ע"פ מדריך המשתמש אני יכול להתקין זכרון PC2100 או PC1600 ב-4 SLOTS עד לסה"כ 4 GB. הלוח תומך ב-DUAL CHANNEL. האם תסכימו לסייע לי בשאלה - האם אוכל להתקין זכרון מהיר יותר על הלוח (DDR2) על מנת לחסוך בעלויות ואף על שזה לא נתמך באופן רשמי ע"י אסוס ? תודה רבה על הסיוע
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI P45 Neo-F ומעבד Intel Core 2 Duo E8400 ששניהם תומכים בתדר FSB=1333, מה יקרה אם אתקין זכרונות בעלי תדר 800MHZ? והאם זה כדאי? (זכרונות 800 זולים משמעותית מזכרונות 1333). האם יש מקום להשתמש בזכרונות 1066? (פתרון ביניים). תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-