מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מה אתם מציעים לי לקנות את ה E8400 או את ה E8500 ועוד שאלה מבחינת ביצועים ההבדל הוא שווה להשקיע עוד 200 שח ל E8500
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אילו מעבדים הם Merom ואילו מעבדים הם מסדר pynren Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB Core 2 Duo E8600, 1333Mhz, s775, 6MB תודה,
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr3&no=52 לא מובן לי מה זה 2T או 1T שמופיע בזיכרון מצורף קישור לדוגמא CAS_Latency 9-9-9-24 2T והאם זה זיכרון טוב ? או יש אחרים ?
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בס"ד אני יודע ששואלים את זה הרבה אבל לא מצאתי שום מקום שבו הייתה החלטה סופית: אני קונה מחשב ומתלבט בקשר למעבד; Q6600 המפורסם או E8400 (הגם די מפורסם :). למה מתלבט? בגלל זה: 1. הE8400 הוא 45nm, הQ6600 הוא 65. (ומה זה אומר בכלל?) 2. אומרים שכפולי ליבה יותר טובים למשחקים אבל מתישהו המרובעים יהיו יותר טובים - למה זה? אם אני אעשה OC לQ6600 שיהיה 3GHz בכל ליבה אז הוא יהיה יותר טוב\שווה? 3. אני קורא הרבה השוואות שעל פיהן מחליטים איזה מעבד לקחת אבל נראה שאני בסירה לבד - אני לא אוהב את כל משחקי האקשן האלה עם הסביבות הריאליסטיות בטירוף, משחקים כמו RA3 עושים לי את זה. זה אומר שאני יכול להרשות לעצמי מעבד פחות חזק, נכון? 4. לאורך זמן - תציצו רגע ב2 שוב ואז תנסו להסביר לי אם שו…
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מחשב חדש ואמרו לי שהם שווים מה יותר טוב לפי דעתכם ואם הAMD יותר חזק אז למה הוא שקול בINTEL .. ל9550? או מה?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי לכולם... אני בונה מחשב לרכב ואני צריך לוח אם שיהיה קטן כמו Micro ATX עם מעבד שיקח גם כן מעט וואטים. כחלק מבנית המחשב לרכב אני צריך לקנות: לוח אם, שיהיה Micro ATX, עם כרטיס מסך מובנה. מעבד, שיקח מעט ואטים. זיכרון 1GB RAM, שוב שיקח כמה שפחות חשמל. ארד דיסק נייד. כל אלו + כרטיס מסך Audigy2 שיש לי כבר יכנס למארז, צריכים להחזיק על ספק M2 שהוא 160W. ניסיתי לבנות מחשב ויצא לי זה בינתיים: לוח אם עם ציפסט של AMD 740G תומך DX9 Gigabyte GA-MA74GM יש גם לוח אם אחר עם nForce 630a דגם GA-M68SM-S2L ומעבד שלוקח רק 45W- AMD Athlon 64 X2 4850e האם יש המלצה ללוח אם + מעבד אחר? אולי לעבור לאינטל?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היום הייתי באייבורי בשביל לקחת את המחשב שלי מתיקון. ושהייתי שם שאלתי את 2 הטכנאים במעבדה אם אני יכול לשים בלוח אם שלי כרטיס מסך PCI EXPRESS רגיל ושניהם אמרו לי שכן למרות שאמרתי להם שכתוב בחוברת של הלוח וגם באתר האינטרנט של הלוח שאין לו PCI EXPRESS רגיל אבל הם עדיין אמרו לי שיש ללוח PCI EXPRESS רגיל. בתכלס אני יודע שאי אפשר לפחות לפי המידע של היצרן MSI. כמו שכתוב פה http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=269 אני יודע שאתם תגידו לי מה שאני כבר יודע, שאי אפשר לשים כרטיס מסך בלוח אם שלי. אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת מה יקרה אם אני יכניס לתוך הלוח אם שלי כרטיס מסך חדיש כמו ה9400GT למשל. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לאחר קריאת חלק מהנושאים שהיו בפורום, אני חייב להודות שאני קצת מבולבל. יש לי שאלה לגבי 2 המעבדים המופיעים בכותרת, בהנחה שהמחיר שלהם זהה (הפרש של 20 שקל בין האחד לשני), איזה מן המעבדים כדאי לקחת? השימושים שלי הם: משחקים כבדים (COD, GRID, CRISYS, FAR CRY 2 ועוד), סרטים ב-FULL HD (צפייה), מוזיקה, הורדות ושאר שימושים פשוטים. אני מודע לעובדה שיש מעבדים טובים מסדרת CORE 2 DUO E8XXX, אבל אני מעוניין במעבד 4 ליבות (סוג של שיגעון שיש לי, אני מודה). אשמח לדעת מה דעתכם בנושא, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי חלקים למחשב והרכבתי מחשב חדש והתברר שהלוח לא תומך בסטה שתים ולכן אני צרילך להחליך לוח מעבד כרטיס מסך וזכרונות גלשתי לי להנאתי בכדי לחפש חלקים חדשים ולפתע נתקלתי בלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/ShowMM.asp?ProductId=2863ℑ=304578.jpg&Title= רציתי לדעת מזה המסך הזה שמחובר אליו? מה הוא עושה ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שואל בשם חבר שלי : יש לו לוח אם P5Q PRO 4 גיגה זכרון כרטיס מסך 9800GT מסך יהיה לו או 20 או 22 אינץ . יש לו בעיה תקציבית והוא רוצה לחסוך השאלה היא כמה משמעותי למשחקים המעבד? אני הצעתי לו את E8400 , האם הוא יוכל להסתדר טוב עם E7200 למשחקים כמו קרייסיס פארקייר, COD 4 וכו.. אולי אציע לו לבצע OC שיוכל להגדיל את מהירות המעבד. עוד משהו.. כמה חשוב הקאש של המעבד למשחקים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מה זה Kingston value? כי ראיתי בהרבה חנויות כמו Ksp זיכרונות של KIngston value ואין עליהם פרטים ביכלל חוץ מיזה שהם 800mhz אבל לא כתוב תיזמונים איך אני יכול לדעת כמה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את הocz platinum 2*1gb dual channel השאלה היא האם כדאי להשאיר את ה512*2 שיש לי של סמסונג? כלומר, שיהיה לי יחד 3GB דרך כל ארבעת הסלוטים [ואז אני לא זוכר מה, מהירות העבודה תהיה יותר נמוכה או משהו כזה :-[ ] או לעבוד עם 2GB שקיבלתי של OCZ? ולשים בצד [לא במחשב] את ה512*2 הנוכחי? מה יהיה יותר יעיל מבחינת תוכנות\משחקים?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אז ככה רציתי ליקנות זיכרונות של Kingston value והנציג אמר לי שזה cl 6 זה בסדר? יש לציין שאני לו עושה oc זה עדיין בסדר? כמו cl 5 ? עוד שאלה מה עדיף cl 6 של kingston value או התיזמונים האלה CL 5-6-6-18 של ocz? שניהם עולים אותו מחיר בידיוק מה עדיף? ואני לא עושה oc
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איך אני בודק מה הדגם המדויק של הזיכרון שלי במחשב?...אני יודע רק לפי everest שיש לי 1 ג'יגה(מחולק ל2 של 512)במהירות של 667mhz אבל לא מצאתי איפה אני יכול לדעת בדיוק את הדגם....?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6091 מצויין בקישור 3 לוחות של GIGABYTE לא הבנתי בחלק של Features מה ההבדל בין GA-EX58-DS4 לשאר הלוחות
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי מחשב חדש שקניתי .. וקניתי כרגע 2G זכרון פנימי עכשיו השאלה שלי .. אם אני לא מגיע למצב שאני משתמש בכל ה-2G זכרון ומעמיס את כולו (דרך המנהל משימות אני בודק) אם אני אוסיף לו עוד 2G , זה אומר 4G זכרון המחשב יעבוד יותר מהר או שזה לא קשור ? נגיד ככה.. אם אני רוצה לעבוד עם וינדוס ויסטה וברקע עובדים לי אנטי וירוס וכמה תוכנות שדי מכבידות על המחשב מה אני צריך בשביל שזה יעבוד עם כל אלה חלק וירוץ רגיל ? מה משפיע על זה? ומה ההבדל בין DDR2 לDDR3? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
למען האמת אני מבולבל צאריך קצת סדר. האם כיום שווה לקחת 4 ליבות? למרות שיצאה סידרה חדשה של מעבדים? האם לתוול ארוך 3 שנים + שווה לקחת E800 אן Q6600 (כיום)!!! או מרובע ליבות מתקדם יותר? HELP
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן כולם. אני מתכוון להזמין מחשב חדש בימים הקרובים ופחות או יותר החלטתי על כל הרכיבים, נותר לי רק לבחור איזה לוח אם ואני מאמין שאני יפתור את הסוגייה הזאתי פה. להלן המפרט מעבד Q9550 כרטיס מסך 9800gtx 4GB של זיכרון (אני מניח שב2 פלטות של 2) כונן קשיח של WD בנפח 750 (אני יוסיף למחשב עוד איזה 1 או 2 ישנים אם זה עקרוני). זהו פחות או יותר. לגבי הצרכים שלי מהמחשב, אני כרגע התחלתי ללמוד במכללה אנימציית תלת מימד. אשתמש במחשב גם למשחקים ושאר ירקות. חשוב לציין שאני לא גיימר מטורף שעושה OC וכדומה, אז אל תתחשבו בזה. הערה: האדם ממנו אני מזמין את המחשב נוהג לעבוד עם חברות אמינות שלא היוו לו בעיות בעבר. הוא המליץ לי על מעבד של אינטל מדגם DG43NB. אני מבקש אם אפשר המלצות ללוחו…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היום כבר טחנתי כמה וכמה חנויות שפירסמו שהן מוכרות E8400 BOX אבל זה לא היה BOX אמיתי אלא לקחו TRAY ושמו ליד זה מאוורר. החזרתי 2 מעבדים שקניתי כיוון שלא היו " BOX " אמיתי. אגב, על המעבדים היתה מדבקה ! מה שלא מצא חן בעיניי בכלל. כעת אני מחפש מעבד E8400 BOX סגור בלבד ע"י אינטל עד מחיר של 850 ש"ח. אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר, חנות. אשמח. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2946 זה 9400 GS או GT ? ואיזה ליב גרפית זאת ? http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2819 לא רשום ליבה גרפית .
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! יש ברשותי הלוח הנ"ל, וכדי להיכנס לביוס כתוב שצריך ללוחץ על F2, וכך תמיד היה עובד. לאחרונה שמתי לב שבלחיצת F2 לא קורה כלום (המקש תקין לגמרי), ורק בלחיצה על F1 אני נכנס לביוס, רציתי לדעת אם אולי מישהו מכיר זאת או ממה זה יכול להיות? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. המחשב כולל מעבד E8400 זיכרון 4 ג'יגה של OCZ - DDR2 800 MHz כיום עובד עם Vista 64Bit Ultimate. יש לי בעיה שקצת מפריעה לי, אני בעיקרון עובד עם המחשב לצורכי תכנות, וברגע שאני פותח את ה VS2008 שלי ותוך כידי פותח פוטושופ CS3 ובנוסף לכך אני פותח את התוכנה Virtual PC כידי לבדוק דברים בסביבה שונה. המחשב דיי מגיב באיטיות, אני רואה באמצעות הכלי של ויסטה שמציג את העומס של הזיכרון שהמחשב משתמש והמעבד, שהמעבד שלי נמצא קרוב ל 50% בפעולה. וברגע שאני מנסה לעבוד עם הפוטושופ תוך כידי זה עובד בדיליי עצבני. יש לציין שאני עובד עם שתי מסכים במקביל - כל אחד "20 (כרטיס מסך 8800 GTS גרסה ה OC של Asus) ואני מבצע תצלומי מסך שכל תמונה שם מגיעה ל 10 מגה מ…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לפי מה שראיתי דיי הרבה משחקים שאני משחק ועוד כמה שיוצאים בקרוב צורכים ריבוי ליבות,לפי המיפרט שלי בצד אני לא מחפש לשחק על מקסימום אלה לשחק בצורה הכי טובה שיש ללא קירטועים ביכלל,הE8400 שלי הוא אחלה מעבד והוא עושה תעבודה יפה מאוד אבל שמתי לב שיש לא קצת משחקים שמקרטעים איתו אני מזכיר שיש לי את גירסת הE0 גירסה מורחבת וחדשה יותר מי הC0 וחשבתי על החלפה לQ6600 או אפילו לQ9550, עכשיו אני לא יודע מה ההבדל ואני צריך עזרה של אנשים שיש להם מעבד מרובע ליבות מה אתם אומרים על החלפה כזאת האם היא כדאית בשבילי או שלא ? המשחקים שאני משחק בהם וכאלו שעוד מעט יוצאים COD5,FALLOUT 3,RED ALERT 3,GTA4,NFS12,GEARS OF WARS 2 אלו בינתיים הכי מעניינים אותי,ואני לא צריך סיקורים שלהם עם מבחנים בין…
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש זכרונות עבור מערכת מבוססת Core i7 965 Extreme. לוח האם הוא GA-EX58-EXTREME Gigabyte הבנתי שיש צורך בשלושה סטיקים, DDR3 אני זקוק להמלצה על הזכרון הטוב ביותר שקיים כיום בארה"ב (3 סטיקים של 1Gb). אין חשיבות למחיר, האם יש חשיבות ב-I7 לתזמוני זכרון ? כל עזרה תתקבל בברכה, הכוונה היא לרכוש היום (בארה"ב).
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בס"ד שלום , קניתי מחשב מחבר , והוא אמר לי שהמחשב בעל מעבד 3.0 GHZ כעת לחצתי לחצן ימיני על המחשב שלי מאפיינים, וזאת התמונה שקיבלתי : והנה קישור למפרט של המחשב שלי מהתוכנה EVEREST http://www.upfree.net/7969503 השאלה היא , מה מהירות המעבד שלי . תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-