עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני צריך שתמליצו לי על לוח אם טוב ואיכותי (מעדיף של GIGABYTE) וזכרונות 2GB דואל צ'נל והכול במסגרת תקציב של 1500 שח, זה אפשרי? המערכת שלי תיהייה ככה: Q6600 8800GTS 320MB זהו פחות או יותר... נ.ב. כרגע לא מתוכנן OC אולי בעתיד. תודה

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by SUPER300,

שלום לכולם, לא שיגעתי לכם את השכל כבר הרבה זמן, אז חזרתי. ניסיתי להבין הרבה זמן מה הקלוק של המעבד קובע, וזה מה שהבנתי: במעבד צינור עיבוד נתונים, הקלוק קובע מתי הפקודה תעבור ממחלקה למחלקה. מכיוון שכך, אם הקלוק יהיה מהיר מדי, אז החישוב לא יסתיים (הקלוק ״ידחוף״ אותו החוצה), ולכן יש הגבלה לקלוק. הבנתי גם שלכל פקודה לוקח מספר קלוקים לא קבוע, אלא זה תלוי במעבד. אז זה לא ממש מסתדר לי- אם הקלוק לא משנה לזמן שלוקח לכל פקודה להתבצע אז איך הקלוק משפיע? ועוד שאלה: אם במעבד מסויים יקח לפקודה מסויימת שני מחזורי שעון לבצע את הפקודה, ואז אני אכפיל את הקלוק של המעבד- אז יקח לפקודה חצי מהזמן?

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by Shpitz316,

אהלן, אני מתלבט לגבי לוח אם ואני לא יודע ממש מה לבחור. אני רוצה מעבד Core i7-930 (או 920), זיכרון של DDR3 במהירות 1,600, וכרטיס מסך Geforce GTX 470. אני לא מתכנן לעשות OC, והמחשב אמור להריץ משחקים כבדים. אני ראיתי שהלוח אם הכי מומלץ כרגע הוא: ga-x58a-ud3r אבל הוא יקר מדי (1,080 שקל). האם יש לוח אם זול יותר שמתאים לצרכים שלי? (רצוי שהוא יתמוך בUSB 3.0 ובSSD) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by ybe,

קניתי 256M זכרון שאמור להיות DDR266 .יש לי תחושה שבחנות "עבדו" עליי ומדובר למעשה בSDRAM .כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזכרון?

5. Started by Ido.G,

שלום, כידוע, לכל מעבד יש מתח עבודה אשר נקבע ע"י היצרן. המתח משפיע על טמפ' המעבד ועל ההספק שלו. כידוע, כאשר מבצעים המהרה למעבד, ניתן להעלות את המתח (VCORE) ולשפר את יציבות המעבד. הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי כיצד המתח משפיע על המעבד וכיצד בעצם הגברת המתח תורמת ליציבותו. כמו כן, מדוע בעצם העלאת המתח מקצרת את חיי המעבד? (אני לומד פיזיקה 2, אם זה משנה לצורך התשובה...למרות שלא נראה לי) כיצד ניתן לדעת מהו המתח המקסימלי הסביר שניתן להגדיר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by RobiNooB,

שלום, קניתי 6400, עכשיו אני צריך לוח טוב וזיכרונות (2GB) ל OC טוב למעבד (מעל 3GHZ) אני מעוניין במשהו זול (ABIT AB9 למשל) מה ההבדל בין ה ABIT AB9 ל AB9 PRO ? האם בכלל יש הבדל חוץ מה-SATA האם יש טעם להוסיף ל ASUS P5B DELUX ? מה זה יתן? אשמח לתשובות בהקדם...

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by Knobletz,

אני חושב על לעשות שידרוג כלשהו למחשב שלי, ואני חושב שהמעבד זה דבר שדי נחוץ אצלי. כרגע אני בעל מעבד AMD Athlon 64Bit X2 3800+(Socket AM2), לוח אם ASUS M2V(Socket AM2), וספק כוח HEC 475W. מכיוון שהבנתי שבשביל לשדרג למעבדי הPHENOM אני לא אצטרך להחליף גם לוח אם, רציתי לדעת אם בכלל שווה לי להחליף למעבדים הללו. אני אודה מאוד אם מישהו יחזיר לי תשובה על כך, וגם באותה הזדמנות ימליץ לי על מעבד כלשהו מהסדרה הזאת(בתנאי שזה משתלם כמובן...). אפשרי גם להמליץ לי על מעבד אחר של AMD(אני פשוט לא ממש בקטע של להחליף לוח אם גם. כי אם אני אצטרך להחליף גם לוח אם אז אני מאמין שכבר יהיה לי יותר משתלם לחשוב בכיוון של מחשב חדש, מכיוון שאני גם חושב בכיוון של שדרוג של הכרטיס מסך שלי) אם זה יהיה שווה ל…

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  8. שלום, אני רוצה להחליף את המעבד של המחשב כי הוא די ישן..וסה"כ כל שאר המפרט הוא בסדר..לא פצצה אבל יכול להסתדר. זה המפרט שלי: מעבד - intel pentium 4 , 3Ghz כ. מסך - geforce 8500GT זיכרון - kingston 2gb הארד דיסק - 250gb WD לוח אם - Asus p5ld2 צ'יפסט לא יודע אם זה קשור אבל שיהיה intel lakeport i945p כ. קול - realtek HD ALC882 ספק - משהו ג'נרי דפוק כזה..אבל מחזיק מעמד יופי תמליצו לי בקשה על מעבד טוב!! משהו עם 2 ליבות שיתאים ללוח אם שלא יעבור את ה800 שקל. וכמובן שיתמוך במפרט הנ"ל. פשוט הבעיה שלי שמשחקים בקושי זזים על המחשב חח נגיד קוד5 או פאר קריי 2 פאקק עד שזה זז..עכשיו הזיכרון טוב , הכרטיס מסך לא כזה רע, רק המעבד הורס. בנוסף אם אפשר חוות דעת על המחשב בכללי..הוא כזה גרוע? חח …

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  9. שלום. אני מבקש לרכוש לוח אם למעבד 2600K. לא ברור אם יעבור המהרה, אבל קרוב לוודאי שכן - למהירות של 4.6. בין הלוחות הבאים: P8p67 LE של ASUS או אולי גרסת ה P8P67-M Pro (מה החסרון בגרסת המיקרו?) Gigabyte P67 - UD3? ויש גם את הזול של MSI, אבל הביקורות לא בשמים.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  10. אני לא מצליח כל כך למצוא תשובה לזה... ידוע שיש X16 PCIE 3.0 מיועדים ל-GPU. יש עוד ככל הנראה X4 PCIE 3.0 עבור ה-IO ועוד X8 PCIE 2/0 עבור הציפסט. כל זה מתורגם ל-24. אני צודק?

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by IDan2012,

Intel core i5 2400? אם כן, אז בגלל שאני לא יודע לבצע OC אז ראיתי שבניתי מפרט ראיתי שTMS עושים OC בחינם, איזה OC הם עושים? עד כמה אפשר לעשות OC למעבד הנ"ל? תודה וסליחה על החפירות. נ.ב משהו בקשר ללוח אם איזה לוח אם יותר מפוצ'ר ויותר טוב? http://www.tms.co.il/product/10057 http://www.tms.co.il/product/10057 האם יש ללוח אם הזה USB3.0? http://www.tms.co.il/product/10545fכנ"ל חשוב לי שיהיה USB3.0 אז אם יש הצעות אשמח לשמוע עד400 ש"ח

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  12. במה חלק מסוים במחשב שהוא כפול ליבה יותר טוב מליבה אחת? האם ההבדל משמעותי ביניהם? מה זאת אמרת ליבה?

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  13. ברצוני לשדרג את לוח האם שלי ואני מבקש המלצה לחיית FSB, אני מתכוון לרכוש את הלוח Abit IP35 Pro XE הביקורות על הלוח הזה מעולות ואיכותו הולכת בפניו. השאלה שלי האם יש לוח שיכול להתחרות איתו בסכום 900ש"ח. ? אני מעוניין גם להחליף את הזכרונות שלי ל-OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 שמחירם 690ש"ח, האם יש לכם המלצה לזכרונות מתחרים בטווח מחיר זהה - דגש על 4ג'יגה ו-1066MHZ ? המטרה שלי היא לסחוט את ה-E8400 באוברקלוק מרבי. תודה.

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by Delux,

??? ?

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by Bear Cub,

שלום. קניתי לפני כשבוע מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE 945P S3, עם 2GB זיכרון CL5 של TWINMOS 667MHZ והשאלה היא האם לא תהיה בעיה להוסיף בעתיד 2 סטיקים של ג'גה כל אחד נוספים, והאם זה משנה שזאת תהיה חברה אחרת, ו CL3 לדוגמא? תודה.

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  16. https://www.techspot.com/news/86000-jedec-releases-ddr5-memory-specification.html

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by jupiter,

טוב אחרי שסיימתי לבחור כמעט את כל הרכיבים נשאר לי בחירה של לוח: החומרה: E6600 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 Corsair HX 620W PSU כרטיס נוסף של 8800GTS אני התלבטתי בין כמה לוחות ולכן אמרתי נשאל את דעתכם, בנוסף כמה שאלות\ברורים.. אני צריך שבלוח יהיה 3X PCI-E שני כרטיס מסך (כרגע 8800GTS) וכרטיס נוסף בהמשך ככרטיס פיזיקלי. כמו כן אני צריך PCI אחד לפחות שיהיה פנוי, בשביל כרטיס ה-RADEON 7000 שמחובר לצג LCD 5" OC יתבצע על קרור אויר בלבד ולכן לא צריך לוח מדהים ביכולות ה-OC ובנוסף אני לא משאיר OC על מצב קבוע. יש לי צורך ב-6 חיבורי SATA. ואחרון... מה דעתכם על זכרונות אלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 תקציב לעקשנים.…

• 15 תגובות
    • 999 צפיות
  18. אני אוטטו קונה לאח שלי מחשב חדש אז רציתי לשאול! מה אתם אומרים אנשים כדאי לי לקנות עכשיו a64 לסקוט 745 או לחכות ולקנות a64 ל939 אז השאלות? מה היה הבדל במחיר ? מתי אמור להגיע לארץ מעבדי אתלון 64 לסוקט הזה ? ומה ההבדלים בינהם כי אם זה זניח אז לא לחכות?

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by x-dude,

כבר הרבה זמן אתם לא מעדכנים את מדור ההורדות,הגרסה הנוכחית היא 114 שאתם יכולים להוריד מ www.sis.com דרך אגב מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכןל למצוא מידע על אילו דברים השתפרו או נןספו לדרייבר הזה (change log) אני לא מוצא.

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  20. אם כן אשמח לדעת דגם :}

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  21. קורסייר- CORSAIR XMS3 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9 : CMX4GX3M2A1600C9 קינגסטון- KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 אוברקלוק על מערכת מבוססת I5 760, האם אחד מהדגמים עדיף כל השני, או שזה לא משנה ולקחת את הזול מבין שניהם- פער המחיר בין שניהם הוא בסה"כ 69 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by tom_k85,

1.יש לו תמיכה לSATA2? 2.כמה ערוצים הכרטיס קול המובנה שלו ואך הכרטיס הזה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  23. אני צריך שיהיה מקום לPCI-E בשביל כרטיס מסך (אני מעוניין להתקין GTX 970).

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by RoyShefy,

לגרסת ה-E יש 1MB CACHE שזה כפול מהרגיל... ויש לי מצב למכור את המעבד שלי ולקנות את ה3.2E ב350 שקל... שווה?? יהיו הבדלים גדולים.? איך הביצועים הגראפיים שלו? והוא אוברקלוקר טוב?? והוא בכלל יתאים ללוח שיש לי עכשיו...?

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  25. היי , אני הולך לקנות את המחשב בעל המפרט הבא : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE Cooler Master Neon LED 80mm - RED אני צריך רק זיכרונות שיתאימו לי למפרט הזה , אני רוצה שני סטיקים של 512 שיעבדו בדואל שאלתי כמה אנשים (לא מהפורום הזה) בקשר לזיכרונות אך קיבלתי תשובה שונה מ…

• 15 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים