מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe עכשיו מחווברים אליו כבר כמה HD ראיתי פה שכבר דיברו על כרטיסי הרחבה יש לי עוד איזה 4 דיסקים קשיחים שאני צריך לחבר יש איזה כרטיס הרחבה של 4 ? ומה כל העיניין הזה של הבוט? ומה העיניין עם המיהירות שעדיף לחבר ל PCIE ולא לPCI רגיל? ראיתי את זה בנתיים איך הוא ? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3176
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ההפרש ביניהם הוא 40 ש"ח ואני מעוניין לדעת מה בידיוק ההבדל ביניהם. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מה יותר עדיף לעריכת האודיו שימוש בתוכנה קיובייס 3800 דואל או אופטרון 165?,
-
- 16 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הייתי שמח אם תוכלו לדרג את החברות הבאות על פי אמינותן ואיכותם, ובכלל מה יותר טוב. Samsung, Corsair, PQI, OCZ, Twinmos, Geil, Kingston, PDP, SuperTalent, Crucial, Digma. כפי שבוודאי שמתם לב(או שלא..) יש כאן 11 חברות שונות, אז אם תוכלו לדרג לי אותם מ1 עד 11, זה יהיה מצויין . לדעתי במקון הראשון היא חברת Corsair ובשני Geil, אנא תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים
-
- 20 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מחשב P3 1000 במארז של GATEWAY עם ספק מאוד רציני [500W] לוח האם הוא אינטל איסטון. האם יש מניעה להשתמש במארז ובספק הנוכחי עם לוח האם, המעבד והזכרונות החדשים? לגבי המארז - אני כמעט בטוח שכן, מדובר במארז שתומך בתקן הATX וכך גם הלוח החדש, אבל לגבי הספק אני לא בטוח. מה צריך לבדוק כדי לוודא תמיכה? הלוח המיועד הוא ASRock 939Dual-Sata2. בתודה מראש רון.
-
- 15 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום חברים , שמעתי שפה אנשים מבינים עיניין אז ... איזה לוח אם יתאים לקונרו שלי ? לא אכפת לי חברה אבל הבעיה שלי היא למצוא לוח אם במסגרת של 700 שח מקסימום כולל DDR2 667 ( לא צריך 800 ) תמיכה בכרטיס מסך עתידי עם PCI-X ( לא זקוק ל SLI ) וה Tricky part היא שתהיה תמיכה גם בכרטיס מסך העכשווי ( Radeon 9600 pro ) שהוא AGP ... תודה ואם אין לוח אם כזה , מה שממש ידפוק אותי בכיס .... אז אפשר המלצה על כרטיס מסך "בסדר" ( אני לא משחק אף פעם בהגדרות גראפיות מטורפות גם ככה ) בסביבות ה 600 שח ? שיתאין ללוח אם .... שאלה אחרונה ... איך הספק כוח הזה : Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin
-
- 16 תגובות
- 956 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם כרטיס הזכרון הוא Single Sided או Double Sided? בכרטיס הזה למשל: http://ksp.co.il/?uin=17505 כתוב: "Single Module", זה אומר Single Sided? ובכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?uin=14162 לפי איזה נתון אפשר לדעת מה הוא? אפשר לזהות לפי המראה הפיזי של הכרטיס - אם יש לו משני הצדדים "ריבועים השחורים" או רק מצד אחד? (וסליחה על הבורות, אני פשוט לא ממש מבין בזה.)
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל חו״ד על הלוח אם GA-H67N-USB3-B3 GIGABYTE האם יש לו מספיק כרטיסי הרחבה, איזה יציאות גרפיות יש לו? חשוב לי שיהיה vga dvi hdmi עדיף גם שיהיה usb 3 תודה! שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום חברים, מזה זמן רב אני "סובל" מ Bsod-ים לא מוסברים שלאחר בדיקות חוזרות ונשנות (שכללו בין היתר, פרמוטים, בדיקות דיאגנוסטיקה/מאמץ לכרטיס מסך, זכרונות, דיסק קשיח וכו') שלחתי את קבצי ה Minidump לחבר שעובד בזה, והוא טען שהבעיה היא או בלוח אם או במעבד. לצורך העניין הרצתי בדיקת מאמץ ב - Prime95 ומה שקורה הוא, שכמה שניות לאחר תחילת הבדיקה ליבה אחת (מתוך 2) "קורסת" ומציגה את ההודעה הבאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 בעוד שבליבה השניה ה - Test ממשיך. בנוסף מה שמוזר הוא שבניגוד לבדר"כ אני לא יכול לגרום במכוון לבלו סקרין, ז"א זה מאוד משתנה מפעם לפעם אבל תמיד אותו גורם (לפי המינידאמפ) אני יכול לגלוש באינטרנט כמה דקות וזה יקרה, או לשחק במשחק מחשב מסויים שע…
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
המעבר המיוחל אל ליבות עיבוד מודרניות ומתקדמות יותר בשוק הנייח קרוב מאי-פעם, אך הכמות תהיה מופחתת לעומת הדור הנוכחי בשל כךלכתבה
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
- 2 followers
-
-
המעבד שלי נהרס( I5 2500K) ואני רוצה להחליף מעבד והיתה לאבא תהיה אם לא כדאי יותר להיתקדם לדור החדש של המעבדים במקום לקנות מעבד דור קודם (I7 3770K) אחד הדברים שעלו זה לקנות לוח אם המשתווה או עוקף את הלוח אם הנוכחי שלי z77-hd5h-wb איזה לוח אם להמלצתכם משוותה בביצועים\יכולות ללוח זה ואפילו עוקף את הלוח אם הנוכחי שלי,תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות : 1. 4 ליבות במהירות 3ghz באמת שווה ל12 ghz או שכל ליבה נוספת מאבדת טיפה מהיעילות שלה? 2. למה כל ההמלצות כאן הן על הcore i3 ולא על הathlon שהוא טיפה יותר זול, הלוחות אם הרבה יותר זולים, אני מבין שזו ארכיטקטורה מיושנת אבל עדיין 4 ליבות יותר חזק מ-2, אני ראיתי בנצ'מרקים שמראים שהcore i3 טיפה יותר טוב אבל בgta או battlefield 3 כשיצא נראה לי הathlon יקח ובגדול.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
התצוגה המגוונת והמרשימה ביותר של החברה הטאיוואנית ב-CES 2018 לא הייתה בהכרח זו שיועדה למשתמשים הביתיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לפי המחיר באקסלנט הוא עולה קצת יותר מ2000 ש"ח (T-BRED 2200). והפנטיום 4 2.26B עולה 1700 ש"ח. חומר למחשבה? AMD תמיד היו זולים יותר.....
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש וכל השטויות המחשב הוא מבוסס על AMD והלוח אם הוא EPOX 8RDA3+ אני הולך לעשות אוברקלוק , והוא מיועד למשחקים בעיקר אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit 2-2-2 LL - Matched pair for Nforce2 or Granite Bay Dual-DDR motherboards NIS 1,168.82 או Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3500 CAS2 Memory 434 Mhz (אם אני לוקח את הקינסטון אז שני סטיקים) או אם יש לכם הצעות נוספות לזיכרון עד 1200 גג אני ישמח תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.4GHz עם אפיק של 533 מגה הרץ + לוח אם מתוצרת ASUS דגם: P4S533-MX. בגלל שאני לא ממש מרוצה מהביצועים של הלוח הזה (תמיכה עד PC 2700, AGPX4, רק 3PCI וכו'), ברצוני לקנות לוח אם חדש. רציתי לשאול: האם מוכרים לוחות אם שתומכות בבאס הישן של 533? האם בעצם הלוחות שתומכים ב-FBS 800 תומכים גם ב-533? רציתי גם לשאול אם המעבד שלי יודע לנצל DUAL DDR או לא? אם יש כאלו לוחות, תוכלו להמליץ לי על לוח מבוסס על צ'יפסט של INTEL ולא SIS או VIA עד סכום של 750 ש"ח. תודה!
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה ממצב? אז זאת הבעייה שלי: יש לי שני DIMM בלוח אם. בכל אחד מהם יש כרטיס 128MB של חברה Viking 266MHz. קניתי השבוע זכרון 512MB Winbond PC2700, אז ככה שאם יש לי שני DIMM, אז אני אוכל להשים רק: 512 + 128. הבעייה שאם אני שם את זה ככה, זה מזהה לי שיש לי רק 512. אני הולך ל AIDA32, רשום לי שם גם 512, ובפירוט על הזכרונות רשום שב-DIMM הראשון יש 512MB, ובשני יש 128. אז זאת אומרת שהוא מזהה את ה128, אבל ממתי 512+128 = 512 ? בכל זאת, אם אני לוחץ קצת על הזכרון, כי כנראה החיבור לא ממש מוצלח בינו לבין הסלוט, ומדליק את המחשב - יש ציפצופים ושום דבר לא עולה. אם אני משאיר רק את ה128 - פועל אם אני משאיר רק את ה512 - פועל. יכול להיות שזה בגלל שהם שתי חברות שונות? וזה עושה קונפליקט? תוד…
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
39.5-41 מעלות בidle!! וזה של הלוח לא של המעבד! ובמאמץ יכול להגיע אפילו ל47 בימים חמים מאוד ואני לא יודע מה לעשות הלוח הוא של gigabyte ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב אז המאורר שעל הלוח (שכתוב עליוAGPX8 ) משמיע רעשים חזקים ואז הוא נרגע אחרי חצי דקה בערך אבל פעם זה לא היה ככה בשבוע הראשון שקיבלתי את המחשב הוא היה ב36 מעלות בidle ו39 במאמץ בערך למרות שאז לא ממש שיחקתי במשחקים כבדים אבל בכל מקרה כולם אומרים פה ש39.5-47 מעלות זה לא ממש טוב ללוח אם אבל מה אני יכול לעשות נגד זה? אולי להוסיף מאוררים למארז? כי יש לי רק מאורר אחד שמוציא אוויר..
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שוב אני חוזר על אותה שאלה בבקשה לא להיות ציניים ולענות לעיניין אני מכיר בכך שאני NOOB ואין צורך לדון בכך האים לוח אם הזה נחשב לטוב בקשר לגיימר בינוני שכמותי?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. OCZ 2.או MUSHKIN 3.או G SKILL המחירים מאוד דומים, מדובר בזכרונות במהירות 800 MHZ. דבר שני, אני צריך סטפינג מומלץ עבור I7...למטרות OC כמובן.
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת. מחפש לוח 775 הכי פשוט וזול. של אסוס או ג'יגהבייט. כשהדרישה היחידה היא שאוכל לחבר לו שני אמצעי תצוגה במקביל. הראשון מסך דרך DVI והשני טלויזיה דרך VGA אם הפתרון הזול יותר הוא להביא לוח פשוט וכ.מסך הכי פשוט אלך עליו אבל לא נראה לי, אשמח לשמוע. תודות לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המעבד הנ"ל השאלה אם עדיף לו לקנות קירור אוויר איכותי ולבצע OC למעבד או שעדיף כבר לקנות מעבד חדש טוב יותר? כמובן שהכל נדרש לשיפור ביצועים(משחקים בעיקר). תודה.
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
תקשיבו אני קונה השבוע מחשב ואני לא סגור על הלוח אם.. בעיקרון אני צריך לוח בתקציב של עד 600 ש"ח.. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח ep45-ds3l יצליח לעשות בקלות oc של עד 3.4 ghz? (skypc עושים את ה oc..) וגם אני רוצה לדעת איך הקירור שלו, מקרר טוב או מעפאן? חלקים חשובים במפרט: מעבד intel q6600, זכרונות g.skill 4gb 900 mhz, קירור אוויר scythe ninja ii. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד שיהיה על הלוח אם הזה הוא Q9550, בנוסף כרטיס מסך HD4870 ו-4 ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. כנראה יהיו עליו 2 הארד-דיסקים, ובעתיד ארצה להוסיף עוד (אז אני צריך כמה שיותר חיבורי SATA). התקציב שלי הוא בערך 600 שקל, וההתלבטות שלי הוא בעיקרון בין שני הלוחות האלו- שההבדל במחיר שלהם הוא 150 ש"ח. אני לא מתכנן OC, פשוט שמתי עין על ה-ASUS מהסיבה שאהבתי מאוד את האופציה של ה-EXPRESS GATE. בנוסף ה-ASUS נראה לי לוח מתקדם יותר, עם יותר חיבורים ואופציות לעתיד. אני לא עושה CF, אז אני לא מחפש לוח עם שני חיבורים לכרטיס מסך... אלא פשוט לוח אמין שיחזיק לי לשנתיים-שלוש (ולא כמו ה-GIGABYTE הקודם שלי, שרק בעיות קיבלתי ממנו) אשמח להמלצה תודה
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-