עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yonatan.mendelson,

התצוגה המגוונת והמרשימה ביותר של החברה הטאיוואנית ב-CES 2018 לא הייתה בהכרח זו שיועדה למשתמשים הביתיים לכתבה

2. האם יש הבדל בין לוחות האם השונים בנוגע לסטנדרט החיבור לכרטיס המסך המובנה? (כבל המסך שלי הוא זכר ואני מקווה שסטנדרט החיבור הוא נקבה)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. צ\'יפזילה הכריזה על ארבעה דגמים חדשים ומשודרגים קלות לסדרת מוצרי ה-14 ננומטר הראשונה שלה, שכבר הספיקה לגרום להרמתן של כמה גבות בעקבות ביצועים פחותים מאלו של הדורות הקודמים אשר נצפו בביקורות ראשוניות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-broadwell-core-m-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9c%d7%aa%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%a9%d7%9d-%d7%94%d7%a8/

4. Started by aragon,

יש לי לוח Gigabyte 7vaxp ultra AGPx8 FSB333 וזכרון 256mb של סמסונג במהירות 400 ומעבד אטלום אקס פי 1900 השאלה שלי היא האם המישה מנצל את הזכרון במלואו (את כל ה 400MHZ) תודה לעוזרים!!!

5. Started by tal.t,

שומעים.. היום קניתי מחשב לגיימינג ב4300 שקל כולל מסך עכשיו יש לי שאלה יך המעבד הזה אל תפחדו תנו ביקורת אמיתית בבקשה מעבדי ‏AMD‎ - ‏Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray ‎

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מישהו שמע ביקורת על IT7-MAX2 של ABIT

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום אני מעוניין לרכוש 2GB של זיכרון DDR, אך אני תקוע בעניין התאימות. לוח האם שלי הוא של ABIT - דגם AN8. ערכת השבבים היא NForce4. על-פי ספר ההוראות, הלוח מקבל יחידת זיכרון של עד 1GB, כך שמהבחינה הזאת הכול בסדר. כתוב גם בספר ההוראות בנוגע ל-Single Rank ו-Double Rank. מה זה בדיוק? :s05: נוסף לכך, האם קיים עדיין עניין ה-High Density וה-Low Density בזיכרון DDR? במקרה שכן, מה אני צריך ללוח האם הנ"ל? יש את הזיכרון הבא: 1GB PC3200 DDR 400 PC3200 2700 2100 MEMORY RAM DESKTOP אך לאחר התכתבות עם המוכר, הוא אמר כי עלי לרכוש את הזיכרון הבא, אשר יקר יותר: 1GB PC3200 DDR LOW DENSITY UNIVERSAL RAM MEMORY הזיכרונות הם גנריים, אך השימוש הוא משרדי לגמרי, כך שאני מאמין כי אין צו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום חברים, מזה זמן רב אני "סובל" מ Bsod-ים לא מוסברים שלאחר בדיקות חוזרות ונשנות (שכללו בין היתר, פרמוטים, בדיקות דיאגנוסטיקה/מאמץ לכרטיס מסך, זכרונות, דיסק קשיח וכו') שלחתי את קבצי ה Minidump לחבר שעובד בזה, והוא טען שהבעיה היא או בלוח אם או במעבד. לצורך העניין הרצתי בדיקת מאמץ ב - Prime95 ומה שקורה הוא, שכמה שניות לאחר תחילת הבדיקה ליבה אחת (מתוך 2) "קורסת" ומציגה את ההודעה הבאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 בעוד שבליבה השניה ה - Test ממשיך. בנוסף מה שמוזר הוא שבניגוד לבדר"כ אני לא יכול לגרום במכוון לבלו סקרין, ז"א זה מאוד משתנה מפעם לפעם אבל תמיד אותו גורם (לפי המינידאמפ) אני יכול לגלוש באינטרנט כמה דקות וזה יקרה, או לשחק במשחק מחשב מסויים שע…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. http://www.macmall.com/macmall/shop/detail.asp?Redir=1&description=Advanced+Micro+Devices%2DPHENOM+II+X4+910+AM3+2%2E6G+8MB%2DBoxed+Processors&store=macmall&dpno=7744102&source=ZWB11939&srccode=cii_13736960&cpncode=20-9627120-2&adcampaign=email,ZWB11939&wt.mc_id=ZWB11939 http://www.pcnation.com/web/details.asp?affid=305&item=T25946 בהרבה אתרים בחו"ל רשום 8 MB וגם 6 MB עפ"י AMD 6MB http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=525&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10= משהו יודע מתי בארץ "תאריך " ( לא בקרוב ) ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by cha_had,

שלום לכולם, ברצוני להפנות אליכם שאלה ספציפית זו במטרה לדעת איך יתפקד מחשב אם אחליף מעבד I7 ב-I3? לדגומא: אם יש לי תוכנה ספציפית, הצורכת מהמעבד I7 בין 5 ל-20 אחוז, איך המחשב יתפקד עם המעבד I3? איפה תורגש ההאטה? *המחשב לא מיועד לגיימינג ולא לאוברקלוקינג! תודה לעוזרים, חיים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם. במחשב החדש שלי הותקנו 2 סטיקים שכל אחד מהם 2GB אבל משום מה במחשב עצמו (כשלוחצים על המחשב שלי >> מאפיינים) רשום שיש רק 3.25GB מה הסיבה לכך? האם זה הגיוני או שיכול להיות ששמו זכרונות שונים? אלה הזכורונות שמותקנים במחשב: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=48 אגב, הם נקנו באותה חנות ביחד עם כל המערכת.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום קניתי אתמול מחשב חדש עם מעבד amd 3000 64bit venice והמאוורר של המעבד מרעישששששש חבל על הזמן למה נראה לכם שזה ככה ? אולי המאוורר מכוון על מהירות גבוהה או משהו כזה ? אם איזה מהירות צריכה להיות לו,תודה מראש,עידן.

13. Started by rikimaru,

השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות האם המעבד Q9550 מתאים או לא מתאים ל-AW9D-MAX? בדקתי באתר של ABIT אבל לא מוסבר שם האם באופן חד משמעי ישנה תאימות בינהם. תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by mb74ever,

החלטתי לרכוש בסוף סטיק של 256 מגה נוספים למה שיש לי... 256MB samsung 333MHZ athlonXP2000+ GA7VAXP אני מתלבט אם לקחת זכרון של ADATA ב220 ש"ח בחנות הקרובה לביתי..(256MB 400MHZ) או האם לקחת את הגייל ב245 ש"ח מגמא (GEIL 256MB 400 MHZ) זה הגייל שאני מדבר עליו http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=060108&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0 החנות הזאת כבר רכשתי בה אז אין לי איתה בעיות אמינות, ואני גם מזמין משם 200GB אז הם יכולים להכניס לי את הזכרון למשלוח של ההארד ככה שאני לא משלם משלוח על הזכרון. אז מה אתם אומרים הייתם מוסיפים עוד 25 ש"ח בשביל הגייל?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by moshe55501,

יש לי לוח אם של גיגהבייט ga-8n-sli ויש עליו כרגע מעבד פנטיום 4 3 גיגההרץ פרסקוט 64 ביט ואני רוצה להחליף למעבד 3.2 גיגהרצץ כפול ליבה עם 4 מגה זיכרון האם הלוח שלי תומך במעבד כזה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לעשות להם אינייבל או דיסייבל (אלו 2 דברים שונים) ובאותו ביוס - על איזה MODE לשים את הPIO כדי שULTRA DMA יופעל ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tmpusr,

דיל מצויין למחשבי HTPC תקציביים ב-460 ש"ח (ובכלל למפרטי AMD). כולל כרטיס עם SPDIF וחיבור קומפוזיט. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2873 עד עתה היה בעיקר בפלומטר (באותו מחיר): http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=M2A-VM-HDMI&affiliate=zap

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Life.exe,

כותרת :

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by HaVoC_850,

חג שמח לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ואני רק צריך המלצה לזכרונות שיחזיקו ל-OC כמה שיותר טוב אבל שלא יהיו הזכרונות הכי מהירים בשוק כרגע אני רק רוצה שהם לפחות ישתוו למודולים המהירים של DDR2 אבל לא מחפש את השיא שיש כרגע ב-DDR3 הלוח יהיה ASUS Formula Extreme כרגע אין תקציב נחשוב על תקציב אחרי שאראה מה סדר גודל המחירים והביצועים בבקשה לא לבלבל את השכל כמה שזה לא משתלם ולא זול ושאני אהבל ;D תודה רבה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by pMor,

איזה מבין הזכרונות עדיפים? מי מספק יותר ביצועים? ועוד שאלה - יש HYNIX ORIGINAL ויש SAMSUNG ORIGINAL תחת הקטגוריה של SAMSUNG & HYNIX , כשהHYNIX יותר זול ב20 שקל. מה מבין כל הזכרונות הנ"ל עדיף?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. נאמר לי שלמעבד מרובע הליבות של אינטל q9550 יהיה עדיף לקחת לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 מאשר אותו אחד עם סיומת L בסוף, כי יש לו שש פאזות ולזה עם ה-L רק שלוש ולכן הוא יציב יותר האם נכון הדבר ואילו עוד הבדלים ישנם בין שתיהם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לפי הנתונים שיש עד עכשיו איזה לוחות יהיו עדיפים מבוססי 965 או 680I אני מדבר על לוחות HIGE END במו ה P5B DLX ומתי אמורים להגיע לוחות תומכים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ofer_mat,

אני לא מצליח למצא את הגירסת דלוקס שאני מת לקנות ל OC ראיתי שההבדלים הם ב DAID ו SATA ובמשהו שנקרא AL של ASUS השאךה שלי האם כדי להתפשר בנושא כי לפי כל המבחנים שראיתי ה דלוקס הוא ה-OC ולא ראיתי כלום בקשר לדלוקס משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי עד כמה זה התפשרות

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כמובן, לקחת את הכל בערבון מוגבל, אחרי הכל הסרטון לא מסופק ממישהו נייטרלי. עדיין, יש לקו המוצרים החדש פוטנציאל מצויין כפי שנראה בסרטון:

25. Started by andrei21,

הבנתי שההבדל היחיד הוא שלא ניתן להאיץ מעבד, ולשים 2 כרטיסי מסך השאלה אם אני רוצה לשים gtx650OC האם יש צורך ב Z77 , הרי כשמאיצים מאיצים גם לוח. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים