מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
האם הלוח אם טוב בשביל מחשב גיימרים עם המפרט הבא?: מעבד INTEL Q6600 T+FAN (4 ליבות) לוח אם GIGABYTE G31M-S2L זכרון KINGSTON 2GB 800 (2x1Gb) דיסק קשיח ST 500GB 32MB SATA2 כונן אופטי Dvdrw x20 (DVDצורב ) SAMSUNG SATA מארז 500Wat Front - 2USB + 4USB כרטיס מסך GeForce 9500GT Super (1GB) כרטיס קול High Definition Audio כרטיס רשת LAN connectivity 1000Mb/s
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה שמראה לי את המעבד שיש לי רשום לי שיש לי מעבד AMD ALTHON XP במהירות מעבד של אחד נקודה אחד גיגה. רציתי לדעת איזה מעבד זה (מבחינת המספר הסידורי). המעבד במחשב השני שלי הוא AMD ALTHON XP 2500 איזה יותר טוב???(המחשב השני כרגע בתיקון וזה מה שרשום על הקבלה שלו אני מתאר לעצמי ש2500 מתייחס למספר סידורי ולא למהירות שעון!) ועד כמה ההבדל בין שניהם משמעותי!?
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
במה חלק מסוים במחשב שהוא כפול ליבה יותר טוב מליבה אחת? האם ההבדל משמעותי ביניהם? מה זאת אמרת ליבה?
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום! ידידי היקרים, לפני כשבוע נהרס לי הלוח אם, gigabyte 7vrxp. מכיוון שהחנות לא מצאה את אותו הלוח בדיוק להחלפה, אני יכול לדרוש עכשיו לוח של חברה אחרת. אני צריך לוח אם שיתאים למעבד athlon xp 1800 palomino יש לי 2 סטיקים של 256 ראם DDR333 איזה לוח אתם מציעים? אני צריך כרטיס רשת מובנה... בתודה מראש, חברכם המתוסכל מתן נ.ב. (אגב, זה די דחוף אבא שלי לוחץ עלי לסכם איזה לוח עד מחר בבוקר. ואנ צריך מחשב דחוף לעבודה באקסס...
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם משתלם לקחת כרטיס גראפי נפרד או לחפש לוח אם עם שבב גראפי מובנה. השאלה היא עד כמה פוטושופ וחלונות 7 גרסה 64 ביט יעשו שימוש נאות בכרטיס גראפי נפרד. רוב העבודה על המחשב תהיה באופיס 2007 וגלישה ברשת, אך מדי פעם גם עריכת תמונות וקטעי וידאו קצרים כנראה עם Sony Vegas. כמו כן יורץ חלונות XP ועליו אופיס ישן בסביבה וירטואלית. חשבתי על: Intel Core 2 Quad Q8200 ו-Gigabyte GA-EQ45M-S2 אך לא עמדתי על טיב השבב הגראפי שם. אני צריך IDE אחד על הלוח-אם. תנקס!
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
https://www.techspot.com/news/86000-jedec-releases-ddr5-memory-specification.html
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לוח אם: Asus P7P55D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4125&CatCode=601 או האם להעדיף :MSI P55-GD65 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4254&CatCode=601 האם יש הבדל משמועתי בשימוש בזיכרון במהירות 1600 לעומת 2000?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין מעבד אינטל ל AMD . אבל בהנחה שאני הולך על מעבד AMD שהוא יותר זול לעומת המקביל שלו מאינטל השאלה היותר חשובה היא האם עדיף לקחת את הקירור שבא עם המעבד בחבילת BOX או TRAY ולהוסיף לו קירור אחר. רצוי לציין שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג כלשהו. אם התשובה היא שעדיף קירור אחר על איזה סינק ומאוורר אתם ממליצים לי? תודה
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לוח כפול שקעי 940 מבוסס NF4 PRO כאשר בכל שקע כפול ליבות דגם 866 במהירות שעון של 2.2 גיגה הרץ. א. Opteron 248 x 2 מול Opteron 866 x 1 האופטרון כפול הליבות משיג באופן שיטתי ביצועים יותר טובים ! ב. יחס תוספת הביצועים במעבר מ 2 ל 4 ליבות הוא ביחס ישר לכמות הליבות (במבחני ביצועים שזה רלוונטי לגביהם) ! מקור: http://www.hkepc.com/hwdb/dualcore-opteron-4.htm הערה: על פניו נראה טוב מאוד, נחכה למבחני ביצועים נוספים, רצוי באנגלית. זה הלוח של TYAN עליו בוצעה הסקירה, מבוסס NF4 PRO עם SLI של 2 * PCI-E * 16 ושני שקעי 940 שמאפשרים כעת 4 ליבות, זה הלוח הכי טוב כנראה בעולם לתחנות עבודה לכל מטרה שהיא: הלוח הזה נמכר בארץ - מחיר 3400 שקל, לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/c…
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
תודה רבה לכל העוזרים !!!!
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
p4v533-mx p4s533-mx לראשון ציפ של VIA לשני ציפ של SIS אני מבין ששניהם עושים בעיות עם הציפים והתאימות לכרטיס מסך.. כעיקרון איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוק ולהרצת כרטיס מסך 6600GT AGP על המחשב למה נראה לי שהציפ של הSIS שלי התעייף כבר והכרטיס מקרטע.. (הכול אני צריך להריץ על הכי נמוך) המפרט של המחשב בצד.. [מפרט מחשב]
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם מומלץ למעבד Q9550, תכנון עתידי בעוד כחצי שנה/שנה ל CF עם OC. הבנתי שיש איזה לוח של DFI שמאוד מומלץ? או שכדאי לדבוק באיזה לוח אם של GIGABYTE? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חושב אני להאיץ קצת את העגלה שלי.. רוצה להוסיף זיכרון כפול (כרגע יש 8GB), ולשים כרטיס SSD ועליו להתקין מע' הפעלה הנ"ל. שאלה. איזה נפח דיסק יספיק? אני לא יכול להרשות לעצמי להתפרע.. תודה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול מחשב חדש עם מעבד amd 3000 64bit venice והמאוורר של המעבד מרעישששששש חבל על הזמן למה נראה לכם שזה ככה ? אולי המאוורר מכוון על מהירות גבוהה או משהו כזה ? אם איזה מהירות צריכה להיות לו,תודה מראש,עידן.
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
וכן - זה באמת עובד וללא תוספת תשלום. הכל מוסבר בוידיאו הבא (אשתדל לעדכן את הת'רד כשתשוחרר הגירסה הסופית של התוכנה):
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
לגרסת ה-E יש 1MB CACHE שזה כפול מהרגיל... ויש לי מצב למכור את המעבד שלי ולקנות את ה3.2E ב350 שקל... שווה?? יהיו הבדלים גדולים.? איך הביצועים הגראפיים שלו? והוא אוברקלוקר טוב?? והוא בכלל יתאים ללוח שיש לי עכשיו...?
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לוחות האם: Asus H87-PRO Gigabyte GA-H87M-D3H לא מוצא ביניהם הבדל מיוחד. יש סיבה להעדיף את הלוח של ASUS שעולה 100 ש"ח יותר מ-GB? (לא מבצע OC!)
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים בתחלת השנה הבאה (נתחיל בספטמבר) האם יגיע הניהאלים לארץ בתאריך זה או לא ? או כדי לקנות פינרין עכשיו וזהו
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רואה מדי פעם לוחות שיש להם שלושה סלוטים.כשאני מוריד קובץ וחופר להבין רשום שזה גם DC. אז אני מבקש להבין משהו,אם יש לי שני סטיקים אז עובד כדואל.את זה הבנתי.אבל מה קורה שמוסיפים עוד סטיק?מה קורה לדואל? האם סה"כ הזיכרון יהיה כל שלושת הסטיקים והדואל לא יעבוד?
-
- 19 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני חושב על לעשות שידרוג כלשהו למחשב שלי, ואני חושב שהמעבד זה דבר שדי נחוץ אצלי. כרגע אני בעל מעבד AMD Athlon 64Bit X2 3800+(Socket AM2), לוח אם ASUS M2V(Socket AM2), וספק כוח HEC 475W. מכיוון שהבנתי שבשביל לשדרג למעבדי הPHENOM אני לא אצטרך להחליף גם לוח אם, רציתי לדעת אם בכלל שווה לי להחליף למעבדים הללו. אני אודה מאוד אם מישהו יחזיר לי תשובה על כך, וגם באותה הזדמנות ימליץ לי על מעבד כלשהו מהסדרה הזאת(בתנאי שזה משתלם כמובן...). אפשרי גם להמליץ לי על מעבד אחר של AMD(אני פשוט לא ממש בקטע של להחליף לוח אם גם. כי אם אני אצטרך להחליף גם לוח אם אז אני מאמין שכבר יהיה לי יותר משתלם לחשוב בכיוון של מחשב חדש, מכיוון שאני גם חושב בכיוון של שדרוג של הכרטיס מסך שלי) אם זה יהיה שווה ל…
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
בין 2 אלו AMD 64 3000+ או P4 3000 מה טוב יותר למשחקים !?!? תודה
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם כרטיס הזכרון הוא Single Sided או Double Sided? בכרטיס הזה למשל: http://ksp.co.il/?uin=17505 כתוב: "Single Module", זה אומר Single Sided? ובכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?uin=14162 לפי איזה נתון אפשר לדעת מה הוא? אפשר לזהות לפי המראה הפיזי של הכרטיס - אם יש לו משני הצדדים "ריבועים השחורים" או רק מצד אחד? (וסליחה על הבורות, אני פשוט לא ממש מבין בזה.)
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני גולש הרבה באינטרנט פותח לפחות 10 דפדפנים מינימום ולפעמים במקביל משחק משחק מחשב ברשת WORLD OF TANKS צריך המלצה למעבד שיסחוב האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט ויישומים אחרים תלויה במהירות יותר של הכונן קשיח ? אני רוצה לשדרג את המחשב לוח אם אני כבר אקח H81 פשוט ב 200 שקל או משהו של AMD באותו סכום
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מממ אחרי שלא הגיבו בת'רד שפתחתי שאני רוצה המלצה על לפטופ בסביבות ה 900 -1000 $.. אז אני מחפש ... והרוב שבטווח מחירים שלי הם בעלי מעבדים Celero ... או Atlon XP למינהם אבל אני לא רוצה תמחשב למשחקים... אז כאלו מביחנת ביצועים.. ובלאי.. כאלו שלא יהרס תוך שנה שנתיים.. ומבחינת אחריות..מה כדאי?! או בכלל כדאי P3?! ( לא נתקלתי הרבה..)
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-