מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני בהתלבטויות בנוגע ללוח-אם. המעבד שאקנה: E8400, 3GHz. קירור למעבד: AC Freezer 7 Pro. כרטיס מסך: 9800GTX +. זיכרון: G.Skill 2GB 800MHz GBPK. מערכת הפעלה: XP 32 ביט. המחשב בעיקר למשחקים כמו קרייסיס (שזה הכי חשוב, הקרייסיס ). רזולוציה נמוכה, 1024*768. שיתאים ל SLI ול OC טוב. בניתי על ASUS P5Q PRO כי שמעתי שהוא טוב בריבוי כרטיסי מסך... וב OC... יש לציין שאוברקלוק זה הדבר הכי חשוב אצלי, ורציתי שהוא יעמוד טוב באוברקלוק, ושלא יגביל את המעבד שלי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חפש אתרים או מקומות שיתנו לי הסבר על זיכרונות SDRAM DDR RDRAM,מעבדים (Intel and AMD) והתושבות שלהם....מהפנטיום הזכור לטוב ועד היום! יש למישהו קישורים מעניינים? ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המממ מעניין מאיפה הגיע השם ;D http://www.tgdaily.com/2006/04/26/intel_tavor_cellphone_processor/
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי את המעבד e7200 וכרטיס מסך hd4850 אני עובד ברזולציה FHD האם החלפת המעבד ל-q9550 תעזור למשחקים חדשים.. החלפת כרטיס המסך כמובן גם חשבתי על hd6850. האם זה יספיק למשחקים בשנה שנתיים הקרובות? או שמספיק להחליף רק את כרטיס המסך וזה גם יספיק לי?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש דרך לזהות לוח שיש בו כרטיס מסך מובנה לפי השם שלו?
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש לי i5 ,מערך 2 כרטיסי 570 וddr3 1600 של kingston. אני רוצה לקנות לוח אם רק של asus והדרישות שלי שהוא יהיה בעל כל החיבורים החדשים,USB3,SATA3וכ"ד. שיתמוך בraid והכי חשוב שיהיה מערכת חשמל טובה. אני גיימר ועושה OC כבד לכן אני צריך לוח חזק שיתמוך בOC בצורה מיטבית. התקציב הוא עד 1000 שקלים. וגם אני רוצה שזה יהיה z68 האם יש המלצות כלשהן?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום , במפרט של המחשב החדש שלי הזמנתי את הזיכרונות האלה: זיכרונות: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB הקטע הוא שיש בעיה במלאי , ואין אותם כרגע. רציתי לדעת איזה זיכרונות אחרים תמליצו (שיהיו טובים , וגם די טובים ל - OC אם אני ארצה לעשות פעם) תודה! *זה חשוב לי מאוד.
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לפני יומיים הפלאשתי את הביוס (IC7) לחדש שלו(גירסא 10 ל15) וגם החלפתי את הזיכרון (geil golden dragon 3200) ומאז יש לי שני בעיות 1. חוסר יציבות בפריים גם בלי OC 2. מסך כחול של XP הנושא את הכתובית IRQL_NOT_LESS_OR_EQUEL שניהם לא היו עם הזכרונות הקודמים ולפני שינוי הביוס יש פיתרון לדבר הזה?
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי פה בפורום ששינוי הזיכרון בביוס מT2 לT1 משפרת את הביצועים בהרבה ולא פוגעת בכלל בכלום. ניסיתי את זה(אני עכשיו מדבר ממחשב ישן יותר) על המחשב שנמצא בחתימה ולאחר שעשיתי SAVE AND EXIT המחשב פשוט לא עלה ! כאילו יש קול שהוא עובד אבל אין שום דבר על המסך, כלומר המסך שחור לגמרי ואי אפשר לעשות כלום. אפילו לכבות את המחשב אי אפשר וצריך בשביל זה להוציא את החיבור של הספק מהחשמל. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה?? האם יכול להיות שנשרף חלק מהמחשב?!? אני מאוד לחוץ. תודה מראש. נ.ב המעבד נמצא ב2200 מה"ז.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לכמה שווה מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) למגהרצים MHz של I ntel
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון 256 מגה DDR400 במחשב שהוא כבר די ישן היום הוספתי לו זיכרון 1 ג'יגה DDR400 CL3 . כשאני מעלה את המחשב רק עם הזיכרון החדש המחשב מזהה את הזיכרון בהתחלה במסך השחור כמו שהוא אמור אבל לפני שבכלל צריך להתחיל הווינדוס הוא פשוט נתקע עם מסך שחור ולא זז. ניסיתי להוסיף לו את הזיכרון הישן ואז הווינדוס כן עולה אבל איך שנפתך שולחן העבודה הוא נתקע ולא זז. בביוס הגדרתי DEFOULT OPTIMIZE כמו שתמיד היה מוגדר ועדיין התוצאות היו דומות . עם הזיכרון הישן המחשב עובד כרגיל . האם יש דרך לפתור את הבעיה , האם הזיכרון לא מתאים ? הוספתי תמונה של הנתונים של הלוח אם והמעבד בתקווה שזה יעזור.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חייב עצה בנוגע לקנית לוח מה עדיף GA-K8NF-9 אוA8N-E אני פשוט מחר הלוך לקנות ועוד שאלה אם מישהו יודע אם בלוח של אסוס מגיע פירואיר ונורא חשוב לי למה אחד עדיף על השני אם בכלל תודה ואכלה יום לכולם
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף ההפרש הוא לא משמעותי משהו באזור 15-20 1) 2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel 2)2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Gigabyte GA-G41M-ES2L Asus P5QPL-AM הלוח ישמש למחשב מינימלי + משחקים (כרטיס מסך כבר יש) מחיר דומה, אותו שבב . מי יותר מומלץ בכללי? ומי יהיה יותר טוב ב OC ? (למרות שהציפיות שלי מהלוחות האלו לא גבוהות)
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כרגע יש לי 1GB ddr2 667 אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של גיגה אני צריך המלצה הזיכרונות הנוכחים הם CL5
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק ללוח אם בסוקט 478. יש לי מעבד P4 2.8 HT, המפרט משמש למשחקים וכו'. רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הבא: Albatron PX865PE PRO איך הוא בכלל, וגם בהשוואה ללוחות אחרים (לדוגמא Abit IS7-E).
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות יש לי מערכת חזקה, אבל היא זקוקה למעבד חדש (ישן = E6300 1.86GHZ) קיצור, אני צריך מעבד, הקטע.. שאני לא יודע אם כדאי Q9450 או Q6600 Q6600 = לקנות וזהו Q9450 = לחכות שיצא בחנויות שמהן אני מוכן לקנות, וכולל זאת גם לקנות לוח אם חדש (כנראה P5K) ולא רק זה! אני נתקע פה עם הלוח אם שיש לי עכשיו P5B לא בזבוז לקנות במלא כסף בשביל שדרוג כזה לא משמעותי?! ולא! אני לא מוכן לעשות שום עדכון ביוס! לא לוקח סיכונים מיותרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תעזרו לי בלדעת מה יותר כדאי מכיוון שאני מתכוון לרכוש במיטב כספי (שאין לי)זיכרון 667mhz DDR2 2x1 gb ועוד שאלה מה אוצרים המספרים 2-2-2-4 או משהו כזה לגבי זכורונות והביצועים שלהם ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בואו לקרוא אודות הסיבות העיקריות לכך שמעבדי הדור החדש מ-AMD יוצרים שינוי משמעותי בגישה של תעשיית המחשוב והמיקרו-שבבים למגבלות כוח העיבוד האפשריות לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
הוסף כחבר שלח הודעה צפה בפרופיל חסום משתמש שלום לכולם מעוניין לקנות במשך השבוע זיכרון 16 ראם או 8×2 (לא משנה) אשמח להצעות (חנויות אייבורי וKSP בלבד) תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה?650 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 50± עדיף שלא מפרט נוכחי: מעבד: ryzen 5 1600 לוח אם: asus prime 350m-a קירור המעבד: כלול במעבד (חלק מהקירורים הקיימים למעבדים מהווים הגבלה לחלק מהזכרונות בשוק ולכן חשוב לציין את …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לוח לפנטיום 4 ht עדיין לא החלטתי אם פרסקוט או לא... אגב אני יודע שיש הרבה מעבדים של 2.8... יש a,b,c ועוד וכבר התחרפנתי... מה הכי טוב למשחקים/אינטרנט? אוקי אז לשאלה החשובה: אני צריך לוח טוב, מבית טוב, לא צריך רייד ושטויות כאלה, אבל כמובן שיואסבי2 ופיירווייר, כמו כן אני רוצה את הכרטיס קול המובנה הכי טוב שיכול לבוא בתקציב... OC לא הכי מעניין אותי, וזהו בעצם.. מה עוד כבר יכול לבוא עם הלוח? אם יש לוחות עם פיצ'רים מעניינים תכתבו, תכתבו מהו הפיצ'ר ואני ישקול אם זה מתאפשר מבחינת התקציב (שלט, כבלים עגולים וכדומה..) יציאות מקדימה חובה, גם ליואסבי וגם לאודיו. אגב, הלוח יתאכסן כנראה בchencro xpider (gaming pro(
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, קבלתי לאחרונה כרטיס מסך HD5750 לאחר שהכרטיס הישן שלי (8800GT) התקלקל, רציתי לדעת במידה ואני אעשה לכרטיס מסך OC האם המעבד שלי יגביל אותי מבחינת ביצועים במשחקים, ואם כן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לעדכן כמובן בהתחשב ביחס עלות/תועלת. נ.ב: המפרט שלי בצד, אבל יש לי לוח אם MSI P45 Neo-F שאמור לחזור מתיקון ויתן יותר אפשרויות מבחינת המעבדים שאוכל להשתמש בהם. במידה ופרסמתי את הפוסט בפורום הלא נכון אבקש מהמנהלים להעביר אותו תודה מראש על העזרה
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מחפש לוח חזק מעבד וזכרונות יש לי תקציב של משהו כמו 5000שח על אני קונה חלקים במחיר ספק אז אני רק רוצה שילוב של משהו חזק למשחקים
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Abit דגם NF7 עכשיו הייתה לי תקלה בלוח ונתתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו והם אמרו שהם שלחו לחברה.. זאת אומר שהם שלחו אותו לחו"ל? או שיש כאן את היבואן בארץ שמתעסק עם האחריות?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel ל 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channe 2.האם יש הבדל גדול בין תזמון 9-9-9-24 לבין 7-8-7-24? 3.יש הבדל משמעותי בין זכרון שעובד על 1.5V לבין 1.65V? 4.לגבי 555 PHENOM 2 מה ההבדל בין הגירסא הרגילה לBE? 5.מה זה תמיכת זכרונות XMP? 6.מה ההבדל בין 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel לבין 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel יש להם אותו תזמון ואותו מחיר רק הם עובדים בוולט אחר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-