עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ללוח הזה יש שני סלוטים של PCI-E רציתי לדעת אם יש דרייברים פרוצים שיאפשרו SLI והאם אני צריך SLI BRIDGE כדי לאפשר SLI אני חיפשתי קצת בפורומים אחרים אמרו שיש דבר כזה למרות שאף אחד עוד לא בדק בעצמו .... עריכה: מצאתי את הדרייברים הנחוצים , וזה ממש הופך אותו ללוח של SLI , אפשר לחשוב שהחריץ השני עם X4 מגביל אבל בהשוואה עם מערכת דומה ולוח SLI "תקני" אין הרבה הבדל , כמובן שצריך SLI BRIDGE כמו בכל SLI כדי לקבל את המקסימום וזה אפשר להשיג בקלות מ EBAY ...

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by גילST,

הכוונה היא להשתמש בשני סטיקים של זיכרון שהם של אותו יצרן (CORSAIR), אותה מהירות 400Mhz ואותם תיזמונים... אך הנפח שונה. סטיק אחד הוא של 512Mb והשני רק 256Mb האם ה dual channel DDR יעבוד בצורה הזאת או שחייבים ששני הסטיקים יהיו גם באותו הנפח ?

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  3. מראש אני אגיד שקראתי את ההודעות פה בדביק והכל, הבנתי פחות או יותר שDUAL CHANNEL נותן ביצועים טובים יותר, השאלה שלי היא כזאת. אם אני לוקח 2 כרטיסים של 256 מגה, ומחבר אותם בDUAL CHANNEL. אז כמה זכרון יש לי על המחשב? בפועל? 512 או 256? כלומר, האם חיבור בDC מתנהג כמו בחיבור של 2 כוננים זהים בRAID ? (שם עם מחברים 2 כוננים של 40GB מקבלים נפח שימושי של 40GB).

4. יש לי 4 חריצים. לוח האם תומך עד 8GB. אני רוצה לרכוש סט 2X2GB וסט 1X2GB (שש סה"כ). האם הזיכרון יעבוד ב-dual channel? (יש לציין שבלוח האם החריצים מחולקים לשני זוגות כך שבכל זוג יש שני צבעים, כלומר יש לי אדום צהוב + אדום צהוב, וכרגע יש לי 2X1GB כאשר כל כרטיס נכנס בחריץ צהוב). תודה

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by gambit_elaad,

האם שווה להשקיע בלוח אם עם DUAL DDR באטלון?+נימוק? והאם זה עוזר בכלל ??? נ.ב איך זה משפיע על מעבדים של אינטל?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל... יש לי כרגע 256MB ואם dual ddr עובד כשיש נפחים שונים אז אולי אני אקנה 512MB בעוד זמן קצר אז מי שיודע בבקשה שיענה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  7. ^ אני לא מדבר על 10 או 5 אחוזי מאמץ כבר, אלה שהמעבד לא יהיה בשיא ואפילו לא ב50-40 אחוזים. אני רוצה להריץ בין היתר H264 1080P 1080P MPEG2 גם כן. אז העניין הזה חשוב לי. אני גם קונה HD3450, אבל אני רוצה שזה יהיה רק דחיפה להורדת מאמץ ולא שהכרטיס יקח על הגב שלו את כל העבודה. אשמח לעזרה. אני לא מתכנן ואני לא אעשה OC, ראוי לציין.

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. חשוב לי לדעת, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  9. לאיזה O.C ניתן להגיעה עם קירור סטוק ל-E5200 על לוח P31 ?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  10. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלתי אם לא אז גרפיקה הוא יהיה בהחלט הפורום המתאים. האם E6300 מהווה צוואר בקבקוק ל GeForce 8800GTS 320MB?

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by royk50,

הE4300 צריך להתחיל להמכר בימים הקרובים האם צפויה ירידה במחיר E6X00 והE6300 בפרט ? השאלה היא כמובן על הטווח המיידי / קצר

• 54 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by daniel_18,

שלום, אני מתעניין בשדרוג המעבד לE6750 על DQ965GF של אינטל (בעתיד אני מתכוון גם להחליף את הלוח). רציתי לדעת אם המעבד תומך לגמרי בלוח אם כי באתר של אינטל הוא לא מופיע ברשימת המעבדים התומכים, אבל בכמה אתרים אחרים רשום שהוא כן תומך. איך אפשר לבדוק את בוודאות? האם השוני בין הE6750 לE6700 באמת משמעותי ומורגש? אני יודע שה6750 יותר חדש ומשופר לכן חשבתי לקנות אותו מחו"ל במקום ה6700 (משום מה הוא יותר זול מה6700) אני גם מתעניין בשדרוג הלוח אם, נראה לי שאני צריך MATX כי ה965GF הוא כזה. אני מחפש לוח לא יקר שניתן לעשות בו OC ושיספק את הסחורה. תודה לעזרים! נ.ב האם כדאי קודם להחליף את הלוח אם ואז להזמין מעבד יותר מתקדם? (אני קונה בארה"ב)

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  13. יש לי E7200 עם 4G OCZ ו4870\512 האם המעבד יכול להוות בעיה במשחקים כבדים ואם כן אז מה עלול להגרם?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  14. כותרת. לא מתוכנן OC

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. השאלה בכותרת. אנא התייחסו לשתי האופציות, גם בסטוק וגם לאחר OC, כי ההבדל במחיר ביניהם יד ראשונה הוא כ- 300 ש"ח.. לילה טוב.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. האם E8400 יהיה לצוואר בקבוק לCrossFire- של שתי HD4870 512MB OC Edition? כי יכול להיות שאני אעשה שדרוג קטן..

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Immaculate,

מישהו אמר לי שכן. נשמע לי קצת מופרך. יש לי E8400 ובזמנו עברתי על כל המפרטים של המעבד הזה, של E8500 ושל עוד כמה מעבדים. לא מצאתי הבדל משמעותי בין שני המעבדים הנ"ל (למעשה אני הצלחתי למצוא רק הבדל אחד, מהירות שעון של 3.16 לעומת 3, וזה לא משמעותי כלל וכלל). מה דעותיכם?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by totah,

כי שמעתי שעומדת לצאת סדרה חדשה של כפולים ומרובעי ליבה. שאינה 775. תודה.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by D@nny,

שלום הייתי בודק את טמפ' המעבד עם התוכנה המצורפת שקיבלתי עם הלוח אם. על פי easy tune הטמפ' עומדת סביב ה40 מעלות. התקנתי את התוכנות OCCT , pc wizard 2008 , CPUID ובשלושת התוכנות הנ"ל הטמפ עומדת בין 55-60..

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by SUPER300,

חשבתי על זה שאם המהירות של זכרון הRAM למשל 1600Mhz, וכידוע הRAM הוא DDR כך שזו יוצאת מהירות העברת נתונים של 3200Mhz, והרי הFSB מתקשר בין הזכרון והמעבד, אז אם המהירות של הFSB היא למשל 2133Mhz-אז זה יצור צוואר בקבוק לRAM, שכאמור מעביר נתונים במהירות 3200Mhz (הפסד מהירות של 1067Mhz!)! האם זה נכון ובאמת יוצר צוואר בקבוק? עוד שאלה: אני מחפש כבר שעה את מהירות הFSB של הלוח z77x-ud5h - ואני לא מוצא..!! מישהו יודע??

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  21. נמאס כבר מהזהירות שצריך לנקוט , זה ממש אלגוריתם מסובך כדי לחבר/לנתק מצלמה מחיבור ה FW . האם ישנה הגנה בלוחות החדשים ?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by overload,

אני רוצה לדעת האם כרטיס מסך FX5900XT יפעל על הלוח אם שלי D850MV?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  23. רציתי לדעת האם G.SKIL נמנים ברשימה של הזכרונות ברמה הגבוהה ביותר כמו OCZ וקרוייסר או שהם ברמה יותר נמוכה? ועוד שאלה איזה חברות כיום הכי מומלצות לקניית לוח אם? אני כנראה לוקח גיגהבייט אבל אני רוצה לראות אם יש חברות יותר מומלצות ויותר טובות.. תודה רבה.

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by yaniv1306,

מבחינה תקציבית הוא מתאים לי , השאלה האם יש איזה שהם מיגבלות שיכולות להופיע , חלק מחבריי הפורום מדברים על חימום יתר הבנתי שההבדל היחידי היא העובדה שאין לו תמיכה בזיכרון של 800MHZ תקנו אותי אם אני טועה אני מודה לכם מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by sabosal,

ga-965p-s3 v3.3 רשום ליד ההתאמה למעבד: Intel Core™ 2 Duo E8400 3.00GHz 6MB 1333 FFd (by Overclocking)...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.