עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה עדיף ב Quad יש 4 ליבות ופחות ghz כידוע לכם ב Core 2 Duo יש 2 ליבות ויותר ghz עכשיו השאלה מה עדיף לי לקנות כיום אין צורך של שום מערכת הפעלה או משחק 4 ליבות אז למה לא לקנות את ה Core 2 Duo שהוא יותר זול ויותר מהיר? ואל תענו לי כי יש לו 4 ליבות

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הרכבתי כמה שדרוגים למחשב , תגידו לי מה הכי משתלם . 1 2 3 4 5 6 תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  3. שלום הייתי רוצה לוח אם שיתאים למעבד הזה , לא צריך יכולות OC ופיצרים מיותרים משהו פשוט העיקר שיעבוד ויתמוך מה אתם מציעים ? הצעות מKSP בבקשה אם אפשר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Boxster,

יש לי כרגע 1GB Kingston 667MHZ זכרון. אני רוצה לשדרג ל עוד 1GB זכרון. האם אני יכול לקנות עוד 1GB זכרון של 1GB Kingston 800MHZ ? ואיך זה יקלוט את הזכרון באיזה מהירות? תודה.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  5. שלום. שימון לב לתמונות: האם זה תקין? http://img166.imageshack.us/my.php?image=memdm2.jpg ו..: http://img184.imageshack.us/my.php?image=mem2vc2.jpg

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by Tharbad,

רציתי לשדרג את המחשב ויש לי שלוש אפשרויות: - להחליף מעבד - להחליף כרטיס גרפי - להוסיף/להחליף זיכרון אני חושב שהדבר הכי טוב לעשות כרגע יהיה להיפרד מה- pagefile אז אני רוצה לקנות 4GB זיכרון (כי יש שמועה שמחירי הכרטיסים הגרפיים ירדו בקרוב והמעבד בסדר - Athlon 64 x2 5200). אם מישהו חושב שעדיף לשדרג בכיוון אחר שיגיד.... כרגע יש לי: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 אני רוצה לשדרג ל- 4GB CL-4 ו 800MHz. במה תומך הלוח אם: עד 800MHz עד 1.8 סה"כ RAM עד 16GB (אבל יש לי XP ואין לי כוונה לשדרג אז זה לא משנה) זה מה שמצאתי עד כה ונראה לי טוב: http://tms.co.il/product/5259 הצעות נוספות יתקבלו בברכה. תודה

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום, אני רוצה להחליף את המעבד של המחשב כי הוא די ישן..וסה"כ כל שאר המפרט הוא בסדר..לא פצצה אבל יכול להסתדר. זה המפרט שלי: מעבד - intel pentium 4 , 3Ghz כ. מסך - geforce 8500GT זיכרון - kingston 2gb הארד דיסק - 250gb WD לוח אם - Asus p5ld2 צ'יפסט לא יודע אם זה קשור אבל שיהיה intel lakeport i945p כ. קול - realtek HD ALC882 ספק - משהו ג'נרי דפוק כזה..אבל מחזיק מעמד יופי תמליצו לי בקשה על מעבד טוב!! משהו עם 2 ליבות שיתאים ללוח אם שלא יעבור את ה800 שקל. וכמובן שיתמוך במפרט הנ"ל. פשוט הבעיה שלי שמשחקים בקושי זזים על המחשב חח נגיד קוד5 או פאר קריי 2 פאקק עד שזה זז..עכשיו הזיכרון טוב , הכרטיס מסך לא כזה רע, רק המעבד הורס. בנוסף אם אפשר חוות דעת על המחשב בכללי..הוא כזה גרוע? חח …

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by yousux,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3636663,00.html

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  9. שמעתי איפה שהוא שהלוחות אם האלה (שתומכים ב 2 סוגי זיכרון DDR2 ו DDR3) לא טובים . זה נכון ? או שזה סתם שמועה ? אם זה לא נכון , אז יופי ואם זה נכון , אז אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם שתומך רק בזיכרון DDR3 ומתאים למעבד החדש של אינטל core i7 אההה וגם שמעתי שב 2009 אינטל הולכת להוציא מעבד עם תושבת חדשה . אז כדאי לחכות למעבד עם התושבת החדשה או לקנות עכשיו ? כי אני רוצה מחשב שיספיק לי עוד כמה שנים טובות . ושאני יוכל לשדרג אותו בקלות . תודה

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by jepe,

יש לי לוח אם של ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra (בחתימה כל שאר המפרט) אני מחפש לקנות מעבד הכי חזק כפול ליבה שיכנס בתקציב. כדי להריץ משחקים חדשים כמו GTA ועוד. בגלל שהסוקט הוא 939 קשה לי למצוא מעבד לשדרג ואין לי תקציב עכשיו לשדרג את כל המחשב. יש למישהו המלצות על מעבד טוב?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by kira,

שאלות : ראיתי בחנוית שאפשר לקנות זיכרון DDR3 בססטיק של זוג ובסטיק של 3 זוגות והנה השאלה בשביל שהזכרון יעבוד במקסימליות האם אני חייב לקנות 3 סטיקים כל זה נובע מכך DDR2 עובד ב DUAL ואז כל זיכרון מקבל חצי ממהירות הבס עכשיו האם זכרון DDR3 מקבל שליש מהבס ולכן מהירויות הזיכרון DDR3 מתחילות מ 1066 תודה רבה חייב לעשות קצת סדר בראש

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by YoTaMi,

יש לי לוח אמ gigabyte 945 GCM ואני רוצה לשדרג למעבד ‏Pentium E5200 2.5mhz הז השאלה היא ככה הלוח אם מספיק חזק בישביל המעבד הזה או שצריך להחילף לוח אם.. ואם לא צריך להחליף אפשר את המחיר הכי זול של המעבד באיזור ראשון .. תודה רבה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  13. שלום יש לי מעבד e8400 עכשיו בבדיקת מאמץ עם התוכנה everest הcore clock עולה מ2000MHZ רק עד ל 2833MHZ ולא ל3000 ואין לי מושג למה.. אני גם מרגיש שהמערכת קצת חלשה והייתי רוצה לדעת איך אני בודק שהיא עובדת מצויין ובלי בעיות?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by epichorus,

שלום, כרגע ברשותי 2GB זכרון של GSKILL , הזיכרון הוא מדגם NQ שתיזמוניו הם :5-5-5-15 - הזכרון נרכש בSKYPC ברצוני להרחיב בעוד 2GB ומשיטוט באתר של סקיי ראיתי שהזכרון מהדגם היותר טוב הPK עולה אפילו פחות ותיזמוניו הם 4-4-4-12. אני לא מבצע אוברקלוק . 1.האם אני חייב לרכוש זכרון באותם התזמונים כמו הזכרונות הקודמים ? במידה ולא האם "אהנה" מהתזמונים הטובים יותר של החדשים ?? 2.האם 2GB נוספים מספיקים או שאתם ממליצים לרכוש 4GB נוספים? 3.האם אתם ממליצים בכלל לרכוש זכרונות של חברה אחרת ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. פשוט הלוח אם נותן לי רק עד 533 אבל יש לי זיכרונות שמסוגלים ל800 מגההרץ... יהיה שיפור משמעותי במשחקים? תודה עוד שאלה בדרך...מתי יצאו הלוחות החדשים של amd שיתאימו לסוקט הבא שלהם? תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by 3 ATHLON,

שלום לכולם איך אפשר לדעת אם הלוח אם נשרף? מדובר בלוח מתוצרת PCCHIPS אם זה משנה SOCKET mPGA478B תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by יוסי כהן,

msi v2 945gm5-f 1333 האם בלוח אם הזה נכנס ddr2 800mhz

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  18. כרגע יש לי (DDR 512MB (256X2 DC ואני מעוניין גם להחליף לDDR2 וגם להוסיף. לוח האם הוא MS-7058 וזה מה שמצאתי באתר היצרן: Main Memory • Supports two DDR1 SDRAM & two DDR2 SDRAM memory modules. • Supports up to 2GB memory size. • Supports Dual channel DDR1 & DDR2 memory architecture. • Supports DDR2 533/400MHz and up. אם אני מבין נכון יש לי אפשרות לשים עד 2GB זיכרון. אם הבנתי נכון מהFAQ א"א להשתמש בDDR ובDDR2 ביחד ככה שהזכרון שיש לי עכשיו הוא חסר תועלת. א. מה המהירות המקסימלית שנתמכת בלוח האם 533? ב. על איזה זיכרון אתם ממליצים סטיק אחד או DC? ג. אשמח לקבל המלצות ספציפיות (אם אפשר מחנות מהמרכז כי אני הולך לקנות בעצמי ולא מחכה למשלוח). תודה

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  19. יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV4 1030EJ מעבד p8400 2.26~2.3 ghz core 2 dou זיכרון 3gb ddr2 800mhz נאמר לי שאם היה לי 4 GB החלוקה של המעבד לזכרונות הייתה יותר טובה זאת אומרת אם כל ליבה צורכת 1 וחצי ג'יגה מהזיכרון ומשתמשת בה לעצמה אז הפיצול של 3GB הוא יותר מסובך למחשב מאשר פיצול של 4 GB שמתחלק יותר טוב בין הליבות עכשיו לשאלה יש משהו בדבר?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by psycho killer,

שלום יש לי לוח אם M2NPV-VM של ASUS עם זכרון DDR2 667MHZ יש לי רק 512 ואני רוצה להוסיף זיכרון יש לי 3 סלוטים פנויים אם אני מוסיף אני חייב להוסיף זכרון מאותו הסוג והMHZ ? כי הלוח תומך גם ב800 והאם יש מגבלה של זכרון בלוח הזה או בכללי

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by gargoil,

שלום לכולם! לפני כשנה קבלנו כאן כ 25 מכונות מבוססות מעבדי AMD 64BIT מאז נתקלנו בבעיות להריץ תוכנות כגון PDMS ו EFC400 אשר מבצעות עיבודים כבדים. לאחרונה החליטו להחליף את המכונות למבוססי Intel השאלה שלי היא האם משהוא נתקל בבעיות כאלו?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  22. קראתי קצת ביום האחרון וצמצמתי את השאלות שלי בנושא שדרוג לזה: אני מנסה לבחור לוח mATX זול יחסית למעבד 5050e, עד 120 דולר מNEWEGG, רצוי פחות. אני כנראה ארצה לשדרג לפנומים חדשים בעתיד אז צריך שתהיה תמיכה. צריך שיהיה IGP כמה שיותר טוב עליו וחוץ מזה כלום. קיבלתי כמה הצעות, 1 היא לוח עם צ'יפסט 790GX בגלל התמיכה במעבדים והRadeon 3300 HD שעליו. השנייה היא לוח עם צ'יפסט Geforce 8 אז נתחיל בבסיס, במשפט אחד, האם יש צ'יפסט מועדף ? או, איזה כרטיס מסך יותר טוב, 3300HD שעל הAMD או ה8300 שעל ה nVidia ? האם יש עוד כרטיסים טובים שאני לא יודע עליהם ? המלצות ספציפיות אולי ? תודה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  23. האם מישהו יודע על איזה לוחות אם אפשר לחבר יותר ממעבד אחד? ואיך אפשר להשיג אותם?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by parlux,

אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח חריגות עד 20 ש"ח חחח = 320 ש"ח! יש לי מעבד פנטיום 4 3200Mhz עכשיו רציתי לדעת אם אני יקנה מעבד Intel Core 2 Duo הוא יהיה יותר טוב מהמעבד שלי? כנסו יש 2 מעבדים אחד 295 ש"ח והשני 319 ש"ח אם אתם חושבים שאחד מהם יותר טוב מהפנטיום 4 שישי לי או ששנים יותר טובים מהפנטיום 4 3200Mhz אז אני רוצה השוואה בין המעבדים שאני מביא לכם עכשיו קישור אליהם http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429809 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4277 הריאשון יש בו 2000Mhz ובשני יש 1800Mhz והשני יותר יקר איך זה לא הבנתי אבל אני סומך עליכם אתם 100% מבינים יותר מימני. אני רוצה גם המלצה האם שווה ביכלל ליקנות אחד מהמעבדים …

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by A-L-o-n,

מי יותר חזק??? q8300 כבר יצא לשוק! ראיתי שהזיכרון מטמון שלו זה 4 מגה בייט ול-q6600 יש לו 8 מגה בייט אבל התדר של q8300 הוא 2.5 קיצור... מי יותר חזק?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים