עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכם, קניתי מחשב שאמור להגיע אלי בימים הקרובים אם מעבד Q6600 ו - 4GB זכרון. גיליתי שמערכת ההפעלה שתכננתי להתקין לא תוציא את מירב הביצועים מהמחשב שלי מכיוון שהוינדוס ויסטה 32BIT תומך עד 3.2GB זכרון מה שנכון גם לגבי האקספי 32BIT. עכשיו אני מטלבת האם לקחת ויסטה 64BIT , אקספי 64BIT או את אחד מהם ב32BIT, השימוש העיקרי שלי יהיו משחקים ולכן חשוב לי לנצל את כל כוחו של המחשב אם זה בDX10 ואם זה בזכרון. שמעתי גם על אופציה נוספת, לקחת אקספי ולהתקין עליו DX10. אני מטלבת ולא יודע מה יהיה יותר טוב בשבילי, אשמח לעזרה. ואם כבר אני כותב פה אז גם לחבר שלי יש הטלבתות יש לו 2GB ראם בשני סטיקים, הוא רוצה לקנות 2 סטיקים של 2GB שיהיה לו 4GB. עכשיו הוא מטלבת בין ה 800Mhz לבין ה1066, הוא לא יו…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by Sphere2k,

שלום, אני עוד שניה קונה לוח אם וזכרונות חדשים עבור מעבד שקיבלתי לא מזמן... המעבד הוא Intel QX9770.. אני מתכנן לקנות לוח אם של Gigabyte GAX48-TDQ6 וזכרונות DDR3 של Kingston HyperX 1625mhz CL7 קיט של 2x2GB. יש באפשרותי להשיג עוד קיט של 4GB של OCZ Platinum במהירות 1600Mhz CL7, השאלה היא האם הלוח יתמוך בהוספה של עוד שני סטיקים ? האם הוא יזהה 8GB ? כי קראתי שחלק מהזכרון יופעל במהירות יותר איטית ? ןהאם יש גם השפעה על Dual Channel.. ? בקיצור, אני ממש מבולבל, אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד אם זה יעבוד או לא, ולמה, זה מאוד יעזור לי.. תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  3. האם הזיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 Pl Black מתאים ללוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 באתר של GSkill כתוב על הזיכרון: M/B Chipset: Intel X48, Intel P45, Intel X38, Intel P35, Intel 965, nVidia n6xx I (For Intel series), nVidia nForce 5 series (590SLI, 570 Ultra. Others For AM2) קישור: http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=126 לא כתוב שם P43 אז בגלל זה אני שואל

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. יענו אם יש מעבד כלשו שמקבל 35 שניות ואחד אחר שמקבלים 27 ה27 בוודאות טוב יותר? יענו במשחקים,תוכנות עיבוד וכו'?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by wta,

מחליפה את הפנטיום D שלי בכזה, מה דעתכם עליו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מחפש את זה בנרות! אני מעוניין להרכיב מערכת SFF/BAREBONE מבוססת Ci7 אבל אני פשוט לא מוצא לוחות אם כאלה. תודה מראש, אוהד.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. OCZ שחררה את הזכרונות מהסדרה Flex FX , אשר מקוררים באמצעת קירור מים , והבלוק מיוצר מ 100% אלומיניום . הזכרונות נוצרו כדי "להגשים" את צרכיהם של המעריצים והגיימרים . הצפיפות הרבה של זכרונות אלו , יכולה להביא אותם לתיזמונים גבוהים : 1200MHZ-DDR2 , 2000MHZ-DDR3. מערכת קירור המים המוכנה שמגיע איתם (flexible ) בנוייה כולה מאלומיניום , מאפשרת לקרר אותם בעזרת קירור מים , או בדרך אחרת עם קירור פאסיבי (מאורר). הזכרונות מסדרת ה Flex EX יהיו אפשרים לקנייה בגודל של 4GB-2X2GB , שיעבדו ב DUAL CHANNEL . לפניכם רשימה של הזכרונות מסדרת ה Flex EX: OCZ PC2-9600 Flex EX 4GB (2×2GB) 1200MHz CL 6-6-6-18 @ 2.2V OCZ PC2-6400 Flex EX 4GB (2X2GB) 800MHz CL 4-4-3-15 @ 2.1V OCZ PC3-12800 Flex EX 4GB…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. שלום לכולם, ראשית מצטער אם השאלה חוזרת ונשנית בפורום, עברתי גם על חלק מהכותרות הנעוצות אבל אשמח לקבל תשובה ספציפית לגביי. ברשותי לוח אם של חברת ASUS דגם P5GDC Deluxe (http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=162&modelmenu=1) כעת מותקנים אצלי שני סטיקים של 256 MB כל אחד מסוג DDR. ברצוןני להוסיף עוד כ- 1GB זיכרון, האם זכרון DDR2 667GHz מתאים לי (הלוח תואם עד 533), ראיתי בשאר הנושאים שזה אפשרי פשוט הם יעבדו לאט יותר כמהירות הנתמכת על ידי הלוח אם, האם נכון הדבר? האם אוכל להשתמש בשני הסוגים בו זמנית? לסיכום, אשמח אם תייעצו לי על סוג ספציפי של זכרון, עדיפות לעלות מינימלית אך בכל זאת שיהיו ביצועים נורמלים. בתודה מראש לעוזרים, ליאור.

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by digitalseeker,

שלום, לא ממש הבנתי מה ההבדל בקונספט בין הi7 ל5 , מה הפירוש של מיינסטרים ? שרתים ? וגם לפי הכתבה לא הבנתי איזה מהם אמור להיות החזק יותר ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. איזה מהלוחות האלא הכי מומלץ? את הלוח של פוקסקון יש לי כרגע , ואת ה2 האחרים ראיתי שמוצגים פה למכירה ביד 2 אז חשבתי להחליף כי כרגע אני לא מרוצה מהלוח שלי גם כי יש לו רק 2 סלוטים וגם כי הוא חלש בOC. אני לא מחפש לוח אם שיהיה פצצה ב-OC אבל שיאפשר OC סביר אז איזה מהלוחות מומלץ אם בכלל

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  11. Started by חן מ,

היי כמו שאתם רואים בכותרת זה המעבד שלי.התחלתי את התקנת המשחק אתמול בערב,היום באתי הבייתה והוא עדיין לא סיים אלא ביקש את הדיסק השני,ואז הוא המשיך את ההתקנה. עכשיו כל הזמן אני מסתכל ורואה שהפס לא מתקדם.זה רק נראה לי או שהפס מתקדם לאט? אין מצב שהמעבד לא יתקין את המשחק נכון? ולמה אצל אח שלי שיש לו E6750 זה התקין לו את המשחק ב10 דקות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה המצב אנשים ?.. אני צריך המלצה ממכם ללוח אם שיתמוך במעבדי אינטל בסוקט 478 (וגם למאוורר המקורי שלו) ועם 4 סלוטים של DDR400 (שיתמוך לפחות ב - 2 GB ומעלה) והכי חשוב (לא שהשאר לא) עם סלוט של PCI-E x16 ... זה למחשב ישן, ולא אני לא מתכוון לקנות חדש זה פשוט המחשב של אחי שיכול לסחוב את הכרטיס המסך הישן שלי שאני מחליף אותו (והוא פי 10 יותר טוב מהכרטיס מסך שלו) . ויהיה לו ספק מספיק חזק שיחזיק את המערכת (Enermax 400w Active PFC) אהה וחובה שיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) או מ - KSP (ksp.co.il) כי אני קונה באחד מהחנויות האלה ... תודה מראש, משה

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by חננב,

המחשב יפעיל בעיקר תוכנות משרדיות, אינטרנט וגם עיבוד גרפי לא כבד מדי (PS). התקציב יכול לנוע מעט מעלה ומטה. חשבתי על E7300 עם PQ5L שסקיי פיסי מציעים, אך אני לא פוסל גם AMD תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  14. כ.מסך מובנה בעדיפות, הבנתי שאין צורך בכרטיס חיצוני וזה יכול רק לחסוך. חוצמזה, אני לא מבין בכלל בלוחות אם. ראיתי את הלוח הזה, ורציתי לשאול אם הוא מתאים. לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 אם יש המלצות אחרות. בשמחה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  15. תודה לעוזרים !!!!

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by KarniVore,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTPC ומצאתי מארז יפה אבל הוא דורש לוח אם microATX יהיה עליו כנראה Core 2 duo 7300 ו RADEON HD4850 יש לכם הצעות?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  17. שלום לכולם בניתי מפרט למחשב פשוט שהפקטור העקרי מבחינתי הוא אמינות לאורך שנים על מארז HEC שהיה לי הכולל ספק HEC 300V הרכבתי את המפרט הנ"ל מעבד פנטיום כפול ליבה EA2200 לוח אם-ASUS P5KPL-CM או גיגה בייט G31M2SL הדומה לו בתכונותיו--מי עדיף מבחינת אמינות לאורך זמן המחיר זהה? זכרון קינגסטון- 1G (ללוחות שני סלוטים לכן הכנסתי רק סלוט אחד ע"מ שנוכל להרחיב בעתיד) HD פשוט של 160 כרטיס מסך למרות שיש מובנה (בשביל הנכדים) 8400 פשוט של גיגה בייט אשמח לתשובה מהירה גל

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  18. שלום אני רוצה להוסיף עוד 3-2 ג'יגה זיכרון למחשב אבל רציתי לדעת אם הזיכרון הזה יתאים לי למחשב , כאילו ללוח אם : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717001 כרגע יש לי 2GB שמפוצלים ל4 כרטיסים אני רוצה להוציא 2 או 3 כרטיסים של 512MB ולהוסיף 2 או 3 כרטיסים של ג'יגה ככה שיהיה לי או 3GB זיכרון או 3.5GB זיכרון אז ככה : 1. האם הזיכרון הזה יתאים לי למחשב ? והאם הכרטיס הזה ספציפית הוא טוב ? 2. מה אתה ממליצים לי לעשות ? כמה להוסיף ? תודה על העזרה . יום טוב .

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by Kitzony,

אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך שיתמוך ב Intel® Core 2 Duo processor שיהיה RAID שיתמוך בDDR2 ו 1066 mhz PCI X אחד מספיק וחיבור optical S/PDIF + coaxial S/PDIF אני אוהב את הממשק של gigabyte אם מישהו יכול לעזור לי עם זה ולהביא לי דגם שתומך בצרכי תודה ? לא יעבור Overclock 650 שקל גג

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by maz,

שלום, מישו פה יודע להגיד ולהסביר את ההבדל בין זיכרון פלאש לזיכרון ram.., מה שאני צריך לדעת זה מה ההבדל בין זיכרון פלאש ל RAM ,כך שבפלאש המידע כן נשמר לאחר הפסקת מתח וב RAM לא? תודה.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by Salwaby,

אני הייתי רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה זכרונות למחשב כרגע יש לי 2 ג'יגה במחשב הנוכחי (Corsair 2GB DDR2400MHZ CL5) חיפשתי בכל מיני חנויות, לא מצאתי את אותם זכרונות בול .. אז מה כדאי לי לקנות ? אין לי ממש תקציב, אני יודע שזה לא כזה יקר כמה שיעלה, יעלה.. בכל מקרה אני לא יכול לקנות פה משהו יותר מדי טוב תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. למישהו יש רעיון למה רשום שיש 3 גב של ראם ולא 4? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  23. לוח אם MSI 865PE NEO3 1GLAN 775. הבנתי שכדאי לקנות DDR2, אם זה מתאים ללוח האם. - יעבוד אצלי? וגם, אני לא כזה טכנאי גדול - אם אני קונה במקום כמו ZAP, היכן אפשר לבצע את ההחלפה במחשב? המון תודה חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  24. שניהם עולים בערך אותו הדבר (הQUAD עולה 100 שקל יותר) מבחינת שעון הQUAD יותר מהיר אבל הI7 זה המילה האחרונה. על מה ללכת? ואיזה תושבת יש ל I7 אני מתכוון SOCKET

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אוקיי, יש לי בקשה ללוח אם מאוד ספציפי שאני רוצה וקשה למצוא. נתחיל מזה שלא אכפת לי מה החברה, רצוי אינטל או שאר החברות הידועות. הלוח חייב להיות בגודל MINI-ITX, בגודל 17CM על 17CM חייב יציאת VGA !! ויתמוך במעבדים החדשים Dual Core או CORE 2 DOU ולא !! ATOM כמעט וחובה חריץ PCI רגיל. רצוי מאוד כניסת RS232 לא אכפת לי: IDE\SATA סוג זיכרון FSB אני לא מצאתי, אולי אתם תוכלו לעזור לי.... (אני מדבר על לרכוש בארץ ולא בחול) בתודה טל.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים