מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 2.4 כדי להגיע לביצועים אופטימליים, ברור שכדאי להשקיע ברכיבים שמעכבים את המעבד (Bottlenecks) בתחילה חשבתי שזה יכול להיות הAGP אבל אתם אומרים שאין הבדל ביצועים בין AGP4 לAGP8 אחכ חשבתי שה Bottleneck הוא בזכרון אבל שוב, נאמר פה שאין הבדל משמעותי בביצועים בין DDR333 לDDR400 אז איפה ה Bottleneck ? מהירות הBus? הCPU עצמו? (מתוך הנחה שאין עבודה מסיבית עם HD/CD אני מניח שאפשר להוריד אותם מהמשוואה)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הלוח אם: לוח אם Asus P4P800 למעבדי Intel שבב Intel 865PE יצרן- Asus דגם- P4P800 Intel Usb- 8 , Pci- 5 , Agp- 1 , 4 DDR , כ.קול- 6 Channel Audio כ.רשת - 3COM 10/100 O/B Fsb- 400/533/800 זה המעבד: INTEL PENTIUM 4 Prescot 2.4Ghz 533FSB 1M מה אתם אומרים כדי לקנות בשביל עבודה וקצת משחקים?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם של ASROCK דגם K8S8X המעבד שיש לי הוא +3000 סוקט 775 השאלה שלי היא לוח אם חדש שאני רוצה לקנות מתאים לסוקט 775 אך ה צ'יפסט שלו שונה מזה של ASROCK שנשרף האם הוא יעבוד בצ'יפסט אחר?? ואיזה לוח אם תציעו שהוא יחסית זול אך איכותי! (שתומך ב DDR1 400MHZ
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך זה שכשאני בודק בסנדרה רוחב פס של זיכרונות ddr3200 אני מקבל רוחב פס של פחות מ3 ג"ב/ש ובנוסף כשאני בודק 2*ddr3200 אני מקבל כ 4400-4500 מ"ב/ש? אני לא אמור לקבל 3.2GB/s ו 6.4GB/s? הרי זאת המשמעות של השם של הזכרון, PC3200!! (וגם של ה dual channel ddr) (בנוסף גם ראיתי בכמה אתרים שרשמו שבעזרת טכנולוגיה מסויימת עם העלו את הרוחב פס לקצת יותר מחמש ג"ב/ש, אז זה לא רק בנצ'מרק בעייתי של סנדרה) הסבר? ??? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, כנראה שלוח האם שלי "נשרף", המחשב נדלק אך לא מתקבל אות במסך וגם לא שום צפצוף מהרמקול של לוח האם. הסרתי את כ.המסך וניסיתי עם המובנה הסרתי את כל ההתקנים והבעיה לא נפתרה. האם זה יכול להיות הספק? המעבד? בכל מקרה אני אבדוק בקרוב מעבד אחר על לוח האם. בהנחה שזה לוח האם (רוב הסיכויים), אני צריך המלצה ללוח אם עם הדרישות הבאות: 1) SOCKET 775 - תאימות למעבד Intel Core 2 Extreme QX9770 2) זכרון DDR3 מקסימום אפשרי לפחות 16GB (אני משתדרג מ DDR2 מכיוון שהוא יקר יותר וקשה להשיג 4gb בכרטיס אחד) 3) FSB 1600MHZ -בכדי לנצל את יכולות המעבד. 4) מקום לכ.מסך אחד - אין לי צורך ביותר. 5) מינימום הוצאה אפשרית - אני צריך גם לקנות זכרונות וכדאי שכל העסק יהיה משתלם ולא יקר יותר מבניית …
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס אינטל על שני סטיקים של 256, המפרט הוא: P4 3.0GHz 800 FSB 1MB Cache GigaByte GA-8IPE1000Pro-G Geil Dual Channel DDR 512 MB (2*256) With Heat Spreaders Power-Color ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 8MB 7200RPM עכשיו אני מעוניין להוסיף עוד 512 מגה של זיכרון, עכשיו השאלה היא אם להוסיף סטיק אחד של 512 או ששניים של 256, מכיוון שיש את כל העניין של Dual Channel בלוחות של אינטל. בנוסף רציתי לדעת שאם אני מוסיף עוד זיכרון אז לקחת של אותה חברה, או לקנות של חברה אחרת יותר טובים ממה שיש לי עכשיו. מה ייתן לי את הביצועים הכי טובים?
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כותרת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שמעו ..... קניתי תמחשב הזה לפני 4 חודשים : Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 120GB 7200/133 (8MB)SATA ועשיתי למעבד מ 2000MHZ ל 2300.. עכשיו זה גם העלה לזיכרון את ה MHZ מן הסתם. אני רוצה מאוד להוסיף תזיכרון שבKSP . שעולה 240 שקל (?512MB A-DATA /VT?) רציתי לדעת מה יקרה ל512 שיש לי עכשיו עם ה OC ? כי אני מוסיף עוד וזה עושה את זה בכלל 1024 ..! ואם ה OC מתערבב ביחד עם הזיכרון החדש, ושקניתי תזיכרון הוא היה בלי ה VT הזה.אז ככה שאין לי מושג מה לעשות :\ תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון 1G TWINMOS VALUE. אני רוצה לקנות עוד 1G שיעבדו בדואל צ'אנל. החנות היחידה שמצאתי שיש לה במלאי כרגע מוכרת רק את הTWISTER באותו מחיר. לא יהיה בעיה בדואל צ'אנל?
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי פנטים 4...128 ראם.. דוד שלי קנה לי 2 סטיקים של ראם שנייהם של סמסונג.. 1 בצבע כסוף (נמצא אצלי) 1צבע כחול (נמצא אצל דוד שלי מאמריקה..) האם זה יעבוד טוב???
-
- 8 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת עם המעבד יכול לעבוד עם מעבד נוסף מאותו סוג? (הכוונה לתומך ב MP - Multi Processors) השרת שלי הוא HP DL 160 G5 http://ark.intel.com/products/33079 אני אגב חושב שהמעבד שלי הוא שני ליבות אבל בכל מקום שאני נכנס כתוב Quad Core ואגב: מה הדור הבא של המעבדים שמיודעים לשרתים? xeon או שזה עובר ל i7 ?i9?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי חברים, נתקלתי בבעיה בלוח האם הישן שלי ASUS CUV4X-C. הבעייה היא שבביוס מוגדרת תמיכה ב AGP כפול 4 ואני יודע שהלוח תומך, אך בדרייור כתוב שהאפיק עומד על AGP*2. הדבר פוגם משמעותית במבחני ביצועים ומוריד מן הסתם בחצי את יכולת ניצול הכרטיס. הביוס מעדכן לגרסא האחרונה (בטא) 1008 בטא 3 (לא הצלחתי לאתר ברשת תיעוד על בעייה דומה) וגם לצ'יפסט (VIA) התקנתי את הדרייברים האחרונים. אני אובד עיצות האם מישהו יודע איך לפתור את הבעייה ???
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב, לאחר הרבה בלאגן סימים האחרונים, מה שנותר לי הוא לקנות לוח מחנות נורמלית ולא מאחת שעובדת על הלקוחות שלה והורסת מוצרים (הסבר בפעם אחרת). אני צריך לוח שאני אוכל לשים בו רייד, זכרונות 4GB 1600 עם אפשרות הרחבה, שהכרטיס מסך לא יחסום לי את כל ה-PCI האחרים (אני מודע לזה שהוא אמור להוריד אחד או שתיים אבל לא את כולם), שיתאים למעבד i7 870 וכו'. בגדול, מצאתי לוח כפי שמצוין בכותרת, המחיר שלו בחנות סקאי פי סי הוא 500 ש"ח. הוא עושה רושם שהוא הרבה יותר טוב מהלוח הקודם שקניתי ב-KSP שהוא H55M UD2H אך עם זאת קצת יותר זול ממנו ב-20 ש"ח. אני מתפתה לקנות אותו אבל אני מפחד שיש איזה משהו שאני לא רואה ואני אשמח אם תוכלו להסתכל על המפרט שלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=950205&C…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד חדש עם 8GB DDR3. במאפייני המערכת כתוב: Installed memory (RAM): 8.00 GB (7.74 GB Usable) מאיפה נובע ההפרש של 260 מגה בייט, וכיצד ניתן לתקן זאת? אצרף ברשותכם עןד 2 שאלות: 1. איך אני יכול לברר את התדר של הזכרונות? 2. האם יש תוכנות שנותנות מידע על חומרת וביצועי המחשב (שמעתי על everest למשל) שאין צורך להתקין אותן? (ואם הן כלולות ב win7 - מה טוב) עריכה: למרות שמערכת ההפעלה מזהה שמותקן 8GB אז אני חושב שזה לא קשור, אולי כדאי בכל זאת לציין את דגם לוח האם: AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processor P920 (1.6GHz, 2MB L2 Cache)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! האם הלוח הנ"ל תומך בעבודה עם שני מסכים במקביל? כלומר יש לו 2 יציאות מתאימות? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לחבר עוד מסך? במידה וצריך כ.מסך נוסף, איזה כדאי לקנות כדי לנצל את הHYBRID CROSSFIRE בצורה טובה אך גם שלא יהיה יקר מידי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ממש עוד כמה ימים ואני עדיין לא החלטתי בין השניים האלה אני לא יודע אם אני ייקח 3500+ (סוק ט939) או 3200+ /3400+ שניהם יותר זולים מה3500+ ב100-220 דולר (בהתאמה) לפי מה שהבנתי חוץ מהדואל צאנל אין ל939 הרבה ייתרונות על 754 או שאני טועה? (שידרוג עתידי לא נכנס פה לתמונה בגלל שככה וככה ייצא עוד מעט PCI E וDDR2) (מחשב high end) מה הייתם ממליצים? אני אישית אמרתי שאני יגיע לארה"ב אם יהיהו לוחות אם חדשים וביקורות על ה 3500+ אז אני יקח אותו (על הלוחות אם ז"א) ואם לא אז אני אלך על ה 754 ואם אתם ממליצים ללכת על ה 754 אז אם אפשר גם דגם לוח שטוב לOC גדול (400 mhz+-)
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , ברשותי כרגע 2 סטיקים של 4GB של הסט הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 אני רוצה להוסיף להם את הסט הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6801 האם הדבר יעבוד? תודה רבה. עריכה : האמת שאשמח לקבל גם המלצות על סטים אחרים במחירים יותר נמוכים אם יש כאלה (חשוב לי שהגובה של הסטיק לא יהיה גדול מדיי בגלל שהם יושבים ממש מתחת למאוורר של המעבד) , ככל הנראה אזמין את זה עם משלוח באינטרנט ככה שאולי לא ממש חשוב מאיפה אני מזמין.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO E6300 1066מישהו יכול להגיד לי כמה GHZ יש למעבד הזה כי אני רוצה לקנות מחשב עם המעבד הזה(סורי על הנוביות) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות השבוע מחשב עם I5 2500 האם שווה לי לקנות את הI5 עכשיו ? האם הדור החדש ישנה כל הרבה או שאני עדיין יוכל לשחק משחקים חדשים ב3 שנים הקרובות עם הI5 ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי מתבצעת ירידת המחירים של אינטל?AMD? כי אני ממש צריך מחשב ואני רוצה לקבל תמורה טובה למחיר תודה
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזכרונות שלי לזכרונות שיעבדו ב dual channel מפני שהלוח שלי תומך באפשרות זו, אני מחפש את הכי טוב שניתן להשיג בעלות הנמוכה ביותר ורוצה לשמוע מכם המלצות ל 2x256 או 2x512 . הלוח שלי nf-s2 מעבד xp 2000 כרטיס מסך TI4200 קראתי פה מלא שאלות של אנשים אבל לא הצלחתי להבין בצורה פשוטה. נ.ב הציעו לי 2 סטיקים של PDP 2X256 ב195 ש"ח כל סטיק האם שווה והאם תומך? תודה...
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני לא מצליח לבטל את הSATA הוא כל הזמן מנסה לחפש כוננים כאלה של רייד בהתחלה ואני לא יודע איפה לבטל את זה בלוח... בכלל לא מוזכר Sata בביוס.... הלוח הוא גרסה 1.06
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם הלוח יעדיף כרטיסי ATI או שאין הבדל ואני יכול לבחור בין שתי החברות? (הלוח בצד) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איזה לוחות אם כדאי להתאים למעבדים הבאים מעבד ראשון הוא: אופציה ראשונה : ?Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore? Model Number: Pentium D 915 אופציה שניה ?Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore? Model Number: Pentium D 805 אופציה שלישית ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? Model Number: E6300 רצוי שהיה ללא כרטיס מסך שיתמוך ב DDR II 667 ו PCI-E? ורק chipst of intel 2. כאטיס קול + רשת מבונה 3. אם אפשרי שהיה firewwire תודה
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-