מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היום הייתי באייבורי בשביל לקחת את המחשב שלי מתיקון. ושהייתי שם שאלתי את 2 הטכנאים במעבדה אם אני יכול לשים בלוח אם שלי כרטיס מסך PCI EXPRESS רגיל ושניהם אמרו לי שכן למרות שאמרתי להם שכתוב בחוברת של הלוח וגם באתר האינטרנט של הלוח שאין לו PCI EXPRESS רגיל אבל הם עדיין אמרו לי שיש ללוח PCI EXPRESS רגיל. בתכלס אני יודע שאי אפשר לפחות לפי המידע של היצרן MSI. כמו שכתוב פה http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=269 אני יודע שאתם תגידו לי מה שאני כבר יודע, שאי אפשר לשים כרטיס מסך בלוח אם שלי. אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת מה יקרה אם אני יכניס לתוך הלוח אם שלי כרטיס מסך חדיש כמו ה9400GT למשל. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות Q6600 עכשיו אני יודע שהוא לא נורא חם (הG0). אבל אני רוצה לעשות לו איזה OC נחמד, קירור כמו הNINJA יהיה שימושי מאוד או שלא ממש יעזור?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
יש לי זכרונות כאלו: http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=55&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=121 2X2GB והם עובדים לי על 5-5-5-15 במקום על 4-4-4-12. והוספתי להם מתח ל2.1 כי זה המתח שהם צריכים בשביל 4-4-4-12. אבל עדין הם עובדים על CL5. תמונה מCPU-Z: בתודה, demi
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
KSP לא טרחו לרשום על זה כלום, מישהו קנה ויכול לוודא אם זה 64 או 32 ? תודה
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אין מילים.. שם את ההDFI בכיס! http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2489
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי היום מכנסתי לתוכנה cpu-z ושמתי לה שכל הזמן הvoltage של המעבד מישתנה בין 1.616 ל1.632. המעבד זה intel 2.6c ht הוא לא עבר אוברקלוק אבל מישהום מה הוא עובד על 2.606 במקום 2.6. עריכה: ~~~~~~~~~~~; עכשיו הvoltage הגיע ל1.584 וגם ל1.568 אז מה הבעיה במעבד? ואם יש בכלל בעיה?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אוקי לחבר שלי יש 2.4B ואבא שלו הציע לו לקחת את המחשב שלו שיש בו 2 מעבדי XEON (לא יודע איזה THOUGH זה נקנה בערך לפני שנה וחצי שנתיים ככה שזה הXEON הראשונים אבל גם לא החדשים) בכל אופן...הוא רוצה לדעת האם שווה לו להחליף את המחשב שלו במחשב הזה (זה ההבדל המהותי היחיד בין שני המחשבים)? האם הוא יקבל ביצועים טובים יותר במשחקים?
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מעבדי Ice Lake מודרניים עם חיבורים מודרניים מצפים לכם בדור החדש של הטאבלט המתקדם - שבוחר לשמור על העיצוב המוכר שלו מהשנים הקודמות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
זה כבר עבר כל גבול ! זכרונות קורסייר שעלו 900 שקל היום עולים 1300 שקל ועוד הרבה זכרונות , וזה רק בחנות שאחת שבדקתי אז זו רק ההתחלה! זה בלתי יאמן החמדנות הזאתי! אם לעוד אנשים נמאס מזה אני חושב שכדאי שתגיבו על כך בתקווה שבעלי החנויות יראו את ההודעות האלה ויבינו שהמחירים האלה בישראל נמאסו! לא מספיק שהמחירים פה מסוגלים להגיע עד לכ1000 שקל יותר ממה שאפשר לקנות מחו"ל הם עוד מעלים את המחירים לשמיים! אני חושב שהבעיה היא בחמדנות של בעלי החנויות ולא התייקרות של שבבים או כל דבר מהסוג הזה. אני מקווה שעזרתי לכם להבין שאנחנו צריכים לא לקנות כלום מהחנויות עד שהמחירים יהיו שפויים , ואני מקווה שתעזרו לעוד אנשים להבין זאת. אז בבקשה קצת תגובות ועזרה עד שנוריד את המחירים! ;D
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמועות עסיסיות חדשות מתיימרות לספק לנו פרטים ראשוניים אודות התוכניות של החברה בעולם המעבדים מעבר ל-Ryzen 4000 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הפעם הכותר TombRaider תחת עדשת המבחנה - שיפור של כ- 25-30% ב- FPS כאשר הכותר עבר קידוד מחודש, קידוד אשר מנצל את ryzen נכונה. הביצועים כרגע זהים לחלוטין לאלו של מעבד סקיילק 6700 , שהוא כידוע החזק כיום בשוק מבחינת IPC במחנה של אינטל (יותר מאשר 7700). ההשוואה במבחן שהם ערכו בוצעה באמצעות מעבד ryzen 1600 שרץ בתדר ברירת מחדל שלו - קרי 3.6Ghz ואינו מומהר. הם רצו לראות מה ההשפעה של האופטימיזציה מבלי שבוצעה המהרה נוספת למעבד, אשר יכולה לתת לו עוד 12% תוספת כח (אם הוא מומהר ל- 4.0ghz) https://www.youtube.com/watch?v=7ebtf66fL4A
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אין הרבה פרטים אבל דוד שלי שעובד באינטל סיפר לי כמה דברים על סדרת המעבדים שיצאו בשנת 2009: ליבה:PENRIN ננו מטר:45 הליבה הזאת כבר בתהליחי פיתוח וזהו..חח הוא לא יכל להגיד לי יותר.. אני יודע משהו בקשר לסודיות החברה... טוב אז שיגיב רק מי שמענין אותו
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש תוכנה קלה לשימוש שיכולה להוריד לי את מהירות השעון ולחזיר בלי צורך התעסקות בביוס וריסט? אני מנסה להריץ משחקים ישנים ומצב "תאימות לאחור" לא עוזר... האם יש מצב להאט את כול המחשב לפרק זמן (שעה-שעתיים) בלי צורך לגשת לביוס?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה המלאה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3706
-
- 70 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום ! האים PCI-E X16 זה אותו דבר כמו PCI-E 2.0 ? זה מה שרושמים באתר של Gigabyte : The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#sp תמיד חשבתי ש X16 זו מהירות ו PCI-E 2.0 זה תקן חדש... האם זה באמת אותו דבר ?
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני זכרתי שאמרו לי בפורום שצריך את הP35 כדי לתמוך ב4GB זכרון, אבל עכשיו אמרו לי בTMS שגם הP31 תומך ב4GB של זכרון ומשתמש בכל הארבע (לא ב3.5GB). האם הזכרון שלי מתעתע בי שבTMS טועים?
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האים אפשר לחבר גם זכרונות 2100 וגם 2700 ביחד?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח-אם מדגם: gigabyte z370m ds3h . יש לי זיכרונות של: Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 2X8 האים ניתן לשלב זיכרון מדגם: Crucial 8GB DDR4-2400 UDIMM CT8G4DFD824A Series: Crucial Form Factor: UDIMM Total Capacity: 8GB Specs: DDR4 PC4-19200 • CL=17 • Dual Ranked • x8 based • Unbuffered • NON-ECC • DDR4-2400 • 1.2V • 1024Meg x 64 • Kit Qty: 1 Speed: 2400 MT/S DIMM Type: Unbuffered Component Configuration: x8 based
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האים הלוח הזה טוב ל O\C GIGABAYTE GA-7DX+ ואים כן אז עד כמה טוב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האים המעבד שלי מידגם AMD ATHLON 4800+X2 2500MHZ SOCKET AM2 יגביל אותי במישחקים כגון: FAR CRY 2 או CRYSIS WARHEAD למרות שכרטיס המסך שלי הוא מידגם SAPPHIRE 4850 TOXIC 512MB ואים כן באיזה מידה וצורה זה יורגש במהלך המישחק עצמו? תודה לכל העונים ! ! !
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אם לא האם מתוכננים מעבדים כפולי ליבה של 64BIT?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האים המתח שמקבל המעבד AMD ATHLON II X2 250 תקין [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון פנימי, אני לא יודע מה הכי טוב: 1. DDR 2. DDR2 3. DDR3 (אם יצא בכלל) 4. RD-RAM 5. RD-RAM2. מה כדאי לקנות יחסית למחיר? ומה הסדר של הכי טובים?
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-