עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gilboag,

עוד לא הצלחתי לקבל תשובה לשאלה הבסיסית מה מגיע עם המעבדים החדשים. 2500K 2600K וה 2500 הרגיל.. למרות השמועות/צפיות לקבל עם ה K את קירור הTOWER המעולה של אינטל - הבנתי שלא מגיע כלום ב BOX של ה K ? אשמח לקבל מעט מידע....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כרגע אני דיי מרוצה מי המערכת שלי, אבל האם כדי לעבור תושבת ? יש לי כרגע את החלקים הבאים: מעבד- Q9550S 2.83Ghz 12MB S775 לוח אם- GA-P45-UD3LR זיכרנות- GSKILL DDR2 1000MHZ 2GB CL4\ KINGSTON DDR2 800MHZ CL5 והמעבד בOC עד ל3000MHZ שזה דיי גבולי עם הDC שלי, אבל בכל מקרה אני חושב שצריך לעבור הלאה. מה לדעתכם יהיה עדיף ? לימכור את השילוב שלי במחיר טוב, ולקחת I7 870 ביחד עם לוח P55 איכותי לCF, לקחת גם HD6950 לפתוח אותו לHD6970 ולצרף לתמונה עוד GTS450 לצורכי פיזיקה,ואת כל זה לחבר ל2333T ביחד עם OC קבוע למעבד של 4.5Ghz, מה שיקנה לי מערכת גיימינג מקצועית ביותר שזה מאוד חשוב לי.

3. Started by XxomriXx,

שלום רציתי לשאול אם יש הבדל בין המעבדים I5 3550 לבין I5 3570K חוץ מזה שלאחד אפשר לעשות OC יש הבדל אחר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by naor,

יש לי1.7 P4 עם לוח אינטל D850MV וזכרונות RDRAM PC800רציתי לדעת כמה דברים בבקשה א האם אני יכול להחליף לזכרונות DDR?? ב אם אני רוצה להוסיף זכרון אני חייב של אותה חברה?? והאם אני יכול לשדרג מעבר ל PC800 תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by big z,

כידוע (או שלא) אינטל עומדת להוציא בסוף השנה צ'יפסט שיתמוך ב2 ערוצים של 266 (ויתן רוחב פס של 4.2 ג'יגה) , האם ידוע למישהו אם הזכרונות 266 שנמכרים כיום יתאימו גם לעבוד ב2 ערוצים או שיצאו זכרונות 266 חדשים שיתאימו לעבודה בשני ערוצים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום לכם יש לי במחשב 4 סלוטים של כרטיסי זיכרון יש לי במחשב 2 כרטיסי זכרונות של 2GB כל אחד ושתי סלוטים פנויים ניסיתי לשנות את המיקום של כרטיסי הזיכרון (להחליף לסלוטים השניים) והמחשב לא נידלק. החזרתי את הזיכרונות לסלוטים שהם היו וזה עובד . הלוח שלי הוא ASUS P7P55D EVO מה עושים? ביצעתי עדכון לביוס וזה גם לא עזר יכול להיות ששתי הסלוטים השניים לא תקינים או שצריל להגדיר משהו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. האם הלוח הזה טוב ל O .C ולמשחקים?

8. Started by RayZ,

בכמה לדעתכם אני צריך למכור מחשב: Intel Celeron D - 2.8Ghz GIGABYTE (לא זוכר דגם) Chipset SIS (צ'יפסט ישן) nVIDIA GeForce 3 mx 64mb 256MB SPEASTEK 333Mhz ספק ג'נרי , ומארז מאודר ודיי יפה. בכמה למכור?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ברצוני לקנות לוח אם מחו"ל אשר יתמוך בINTEL ובLUCID אם הכי הרבה באנדל ופיצ'רים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Bone-Breaker,

מה יותר טוב לAMD?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לוח אם דגם: Intel sandusky D945PSNLK סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 4 סה"כ יציאת PCI Express: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 דגם מעבד: 630 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB השארתי את כל הפיצ'רים שכתבו שם.. עכשיו אני שוקל להחליף לאחד מסדרת ה6X00 של אינטל.. ואני לא יודע אם כדאי לי אולי להחליף לוח לצ'יפ 965 או מש…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום אני מחדש את המחשב כנראה בקרוב ואני צריך המלצה ללוח אם אני אלך על המעבד כפול הליבה של אינטל ה 805D זיכרון שירוץ בדול צאנל 2X512 לא ברור עדיין DDR או DDR2 לפי הלוח שיוצע אני חייב שהלוח יתמוך ב AGP מכיוון שיש לי כרטיס מסך 6600GT שעובד בחיבור AGP אני צריך כרטיס רשת על הלוח כמה שיותר חיבורי USB2 אין חשיבות לכרטיס קול על הלוח למרות שאם ההפרש לא גדול אין לי בעייה להוסיף כמה שקלים כדי שיהיה אני חייב בקר IDE אחד לפחות על הלוח ו בקר SATA אחד זהו נראה לי עוד שאלות ופרטים ינתנו בשימחה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. והאם יש מע"מ על חומרה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by dog,

המצב הקיים - לוח גיגה בייט h55m- usb3 ,מעבד i3 530 2.93 GHz . זיכרונות 2x2gb g.skill ddr3 1600 MHz cl-7. מעוניין להרחיב בעוד 2x4 gb . בלוח 4 סלוטים, שניים כרגע תפוסים. הלוח תומך עד 16 גיגה. מספר שאלות. 1. עניין התיזמון . היום יש לי cl 7, האם יש טעם לרכוש שוב תיזמון זה ? (קצת יקר יותר). מבחינת משחקים היישומים שלנו כרגע זה משחק סימס 3 ומשחקי רשת שונים, אבל עשוי להתרחב בהמשך. 2. מהירות. כאמור הזכרונות המורכבים היום הם 1600 mhz . אם אני זוכר נכון, בשעתו נאמר לי שהדיפולד של הלוח הוא 1333 ואני לא זוכר אם שינינו את זה ל- 1600. או נשאמר לי שעל מנת להגיע עם המעבד הזה ל- 1600 יש צורך ב- o.c ? הרצתי תוכנת cpu-z על מנת לבדוק באיזו מהירות זה עובד כיום אבל אני לא ממש יודע א…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם. במחשב החדש שלי הותקנו 2 סטיקים שכל אחד מהם 2GB אבל משום מה במחשב עצמו (כשלוחצים על המחשב שלי >> מאפיינים) רשום שיש רק 3.25GB מה הסיבה לכך? האם זה הגיוני או שיכול להיות ששמו זכרונות שונים? אלה הזכורונות שמותקנים במחשב: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=48 אגב, הם נקנו באותה חנות ביחד עם כל המערכת.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by teh1archon,

שלום רב, אני עומד לקנות מחשב חדש ורוצה לבצע בו OC קל-בינוני (לא משהו מטורף, לא נראה לי שהתדר המומהר יעלה על 4.2GHZ). עוד לא בטוח אם לקחת אחד מאלו או Gigabyte GA-Z77X-UD5H ואני אשמח לשמוע חוות דעת אבל נחזור לעיקר. Asus P8Z77-V PRO נגד Asus P8Z77-V הבדל של 285 ש"ח במחיר עבור עוד 4 Phase Power Design עבור הCPU, עוד חיבור USB 3 פנימי (2 מול 1) ועוד מחבר מאוורר למארז (4 מול 3), עוד מחבר USB 2 וeSATA. אז רציתי לדעת האם העוד פאזות האלו כ"כ חשובות לOC שצריך להוסיף כמעט עוד 300 שקל (כי חוץ מהדברים הנ"ל הלוחות זהים כמעט לגמרי)? מה זה חיבור eSATA ולמה הוא משמש? אני 99% לא אקנה קירור במים אז אני לא צריך כ"כ הרבה תושבות למאווררים וחשמל עבורם. יש סיבה לדווקא עוד אפשרות קירור? ואני גם ל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים כבר לא בעניינים כמה שנים טובות ויש ברשותי 3 מערכות מחשב, רוצה להרכיב מחשב לבן שלי לטובת אינטרנט ומשחקי אינטרנט קלילים ברשותי שלושה מעבדים ואני רוצה לדעת מי מהם החזק ביותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by mosdef,

שלום חברים , שמעתי שפה אנשים מבינים עיניין אז ... איזה לוח אם יתאים לקונרו שלי ? לא אכפת לי חברה אבל הבעיה שלי היא למצוא לוח אם במסגרת של 700 שח מקסימום כולל DDR2 667 ( לא צריך 800 ) תמיכה בכרטיס מסך עתידי עם PCI-X ( לא זקוק ל SLI ) וה Tricky part היא שתהיה תמיכה גם בכרטיס מסך העכשווי ( Radeon 9600 pro ) שהוא AGP ... תודה ואם אין לוח אם כזה , מה שממש ידפוק אותי בכיס .... אז אפשר המלצה על כרטיס מסך "בסדר" ( אני לא משחק אף פעם בהגדרות גראפיות מטורפות גם ככה ) בסביבות ה 600 שח ? שיתאין ללוח אם .... שאלה אחרונה ... איך הספק כוח הזה : Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Ido.G,

היי. לא מזמן הלוח אם של הפנטיום 350 שלי נהרס. לכן עברתי ללוח 440LX שתומך בFBS של 66 בלבד, ולכן עכשיו המעבד עובד על 266. בנוסף הוודוו 5 5000 לא עובד בלוח משום מה..... (לא היה לי כח בכלל להתעסק עם זה). חוץ מזה גם קניתי את ה Leadtek WinFast TV2000 XP deluxe, והוא לא עובד טוב על המחשב שלי (גם על ה 350 הוא לא היה עובד טוב כל כך). בקיצר, החלטתי שאני צריך לשפר את המחשב. הבעיה היא שאני ממש מעדיף לחסוף בהוצאות מאחר וגם קניתי את הכרטיס טלווזיה לפני שבוע ואני גם מתכנן לקנות כרטיס מסך למחשב השני אצל אח שלי בחדר (Athlon T-bird B 1400, K7S5A, 256MB PC133... הם סבירים. הבעיה היא ה GF2 MX400...). לכן אני מעדיף לחסוף בכסף. הצרכים שלי הם בכל מקרה לא גבוהים. המחשב השני הוא מחשב שמיועד למשח…

20. אני זוכר שיש כזו תוכנה כי השתמשתי בה פעם הרבה אבל מחקתי ואין לי מושג מה השם שלה עכשיו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/carrizo-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by mma01,

שלום לכולם - יש לי כמה שאלות על הלוח הבא : http://www.pcpartner.com/products/ati/m-a56S.htm 1- האם לכרטיס מסך המובנה יש TV OUT? 2- האם לכרטיס מסך המובנה יש tv in? 3- בכמה mega זיכרון משתמש הכרטיס המובנה ? תודה רבה לכולם . ביי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מה יותר עדיף לעריכת האודיו שימוש בתוכנה קיובייס 3800 דואל או אופטרון 165?,

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Blah,

שלום, לאחרונה אני רואה יותר את סוג הזיכרון RDRAM ורציתי לדעת אם זהו הסוג הבא של הזכרונות כלומר יותר מהיר מה- DDR ? בלי קשר . . . מישהו יודע מתי בערך ירד המחיר ל 512MB ? תודה מראש.

25. Started by SeRial_KiLLeR,

אז ככה... יש לי מעבד פנטיום 4 עם לוח אם עם כניסת AGP 8X. כרטיס המסך שלי הוא GeForce 5700 FX ויש לי על המחשב ג'יגה ראם . אני משחק הרבה במשחקים... אבל כל מי שמבין מעט מאוד במחשבים יוכל להבין שאני כבר לא ממש יכול לשחק בכל משחק חדש... לCRYSIS אין לי אפילו את הדרישות מינימום. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להחליף כרטיס מסך... אבל מסתבר שכל הדור החדש של כרטיסי המסך יוצא כבר רק בPCI-E. מכאן נובע שאני צריך להחליף גם לוח אם וכדאי מאוד גם להחליף מעבד. סליחה על ההקדמה הארוכה אבל עכשיו מגיע העיקר: אני צריך המלצה למעבד ולוח אם... בתקציב של עד 3000 שקל... בהנחה שאני קונה את הGeForce 8800 GT והמחיר שלו לא כלול ב3000 שקל וגם לא העוד ג'יגה ראם שאני מוסיף... אני לא צריך יותר מזה כי רמקולים י…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים