עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by electricity86,

החלטתי ללכת על 4 ליבות ולא על 2 ליבות, וכעת אני מתלבט בין 2 המעבדים הבאים, אשר מחירם לא רחוק אחד מהשני. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB, Clock Speed 2.4 GHz או Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB, Clock Speed 2.33 GHz ל-Q6600 יש יתרון בגודל קאש וב-CPU, ול-Q8200 יש יתרון במהירות ה-BUS. הלוח אם והזיכרון שאני מעוניין לרכוש יחד איתו הוא P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel אציין שאיני משתמש במשחקי מחשב, אלא בתוכנות סימולציה, ומפעיל מס' תוכנות בו זמנית. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי יש לי מחשב שרוב השימוש בו הוא למשחקים כבדים הקלטה של שידורי TV צפיה בסרטים וקצת אינטרנט והשאלה שלי היא אם במידה ואני יוסיף תוספת של עוד 4GB (בסך הכל 8GB) למפרט הנל יניב ביצועים נוספים שמורגשים או שלא ממש? או שעדיף לחסוך את ה 500 שח של הזכרון הנוסף? Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 1066MHz @ OC 42% 3.4Ghz Zalman CNPS9500a LED 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1134Mhz GIGABYTE ‎GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Thermaltake - DuOrb Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional CREATIVE Inspire 5200 5.1 Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata Frontie…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הייתי שמח אם תוכלו לדרג את החברות הבאות על פי אמינותן ואיכותם, ובכלל מה יותר טוב. Samsung, Corsair, PQI, OCZ, Twinmos, Geil, Kingston, PDP, SuperTalent, Crucial, Digma. כפי שבוודאי שמתם לב(או שלא..) יש כאן 11 חברות שונות, אז אם תוכלו לדרג לי אותם מ1 עד 11, זה יהיה מצויין . לדעתי במקון הראשון היא חברת Corsair ובשני Geil, אנא תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Tal.,

שלום, בכל פעם שאני רואה זכרונות באינטרנט רשום CL5 או CL4 או משהו כזה... הבנתי שזה תזמונים, מה זה אומר? ורשום גם נגיד CL 5-5-5-18 או CL 5-5-5-15 או כל מיני צירופים אחרים... מה זה CL5 או CL4 או כל CL אחר? מה הכי טוב? ככל שהמספר גבוה יותר או נמוך יותר? מה זה הרצף הזה (CL 5-5-5-18)? מה הכי טוב? ככל שהמספר בסוף גדול או קטן יותר? עד עכשיו ידעתי להשוות בין זכרונות בנפח, במספר הסטיקים (נגיד 2GBx2 או סטיק אחד של 4GB), במהירות (MHZ) ובחברה (אני הכי אוהב את OCZ כי זה הכי משתלם כמעט תמיד). אשמח לתשובות, תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום יש לי כרגע מחשב P3 1000 במארז של GATEWAY עם ספק מאוד רציני [500W] לוח האם הוא אינטל איסטון. האם יש מניעה להשתמש במארז ובספק הנוכחי עם לוח האם, המעבד והזכרונות החדשים? לגבי המארז - אני כמעט בטוח שכן, מדובר במארז שתומך בתקן הATX וכך גם הלוח החדש, אבל לגבי הספק אני לא בטוח. מה צריך לבדוק כדי לוודא תמיכה? הלוח המיועד הוא ASRock 939Dual-Sata2. בתודה מראש רון.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מקבל יום ראשון מחשב חדש ומשוכלל אחרי 8 שנים =) לקחתי 4GB זיכרון DDR2 עכשיו אני לא רוצה ויסטה אני רוצה להישאר עם ווינדוס XP נכון לעכשיו (לא חובב של ויסטה) עכשיו איך אני מוודא שישנו ניצול מקסימלי של כל ה-4 ג'יגה כי מקריאה רופפת הבנתי שיש מצבים שזה ינצל רק 2 מתוכם מה לוודא עם המוכר שהוא מתקין איזה גרסה של ווינדוס\הגדרות אודה לכם אם תפרטו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eli_a2006,

צריך 1 ג'יגה הכי זול שיש לא בישבילי בישביל דוד תודה מראש לכל העוזרים אלי

8. Started by dani k,

שלום ! ב-ksp נותנים על מעבדי אינטל אחריות ל-3 שנים בלבד. זה אומר שהמעבדים אולי לא מקוריים ? בבקשה תעזרו לי...כבר הזמנתי משם ואולי אני אבטל ברגע האחרון... תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי , אני הולך לקנות את המחשב בעל המפרט הבא : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE Cooler Master Neon LED 80mm - RED אני צריך רק זיכרונות שיתאימו לי למפרט הזה , אני רוצה שני סטיקים של 512 שיעבדו בדואל שאלתי כמה אנשים (לא מהפורום הזה) בקשר לזיכרונות אך קיבלתי תשובה שונה מ…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מה יותר עדיף לעריכת האודיו שימוש בתוכנה קיובייס 3800 דואל או אופטרון 165?,

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  11. את הרוב אמרתי בכותרת, זה המפרט שלי.. זה באמת הדבר שהכי חשוב להחליף ביינתיים? ובקשר לתקציב אני לא יודע ממש כמה דברים כאלה עולים? שלא יהיה יקר מידיי בבקשה =] ולינק יכול לעזור לי מאוד תודה מראש (אה אגב אני קונה את המסך 2209WA ואמרו לי שהוא יפעל לא רע עם הכרטיס מסך שיש לי וקודם אני צריך להוסיף זיכרון..)

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ZXY1,

מתי המעבד מעבד I3 3225 HD 4000 היה זמין בכול החנויות? וזול? (750 מינימום לא הייתי אומר שזה זול)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by shlomom,

החל מהיום נכנסו לתוקף מחירים מעודכנים של מספר מעבדים. http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html המעבדים שהוזלו הם: המעבדים מסדרת TL לסוקט L1 של Turion 64 X2 Athlon 64 FX-62 single-core Athlon 64 3800 Socket 754 Mobile Semprons נוסף: Sempron 3800+

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני לא מצליח כל כך למצוא תשובה לזה... ידוע שיש X16 PCIE 3.0 מיועדים ל-GPU. יש עוד ככל הנראה X4 PCIE 3.0 עבור ה-IO ועוד X8 PCIE 2/0 עבור הציפסט. כל זה מתורגם ל-24. אני צודק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. תושבת 1156 BOX עולה 470 ש"ח שווה את ההשקעה ? או שעדיף כבר להוסיף ולקנות I3 בעוד 170 שקל ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כרגע יש לי cell 500Mhz וכרטיס מסך ti4200 והמשחקים דיי זוחלים ( משחקים כמו warcraft3, לא משחקים כבדים במיוחד) מה שאני רוצה לדעת האם יהיה שיפור לעבור לאיזה P3 1000mhz ?? האם זה בכלל שווה? או לנסות למצוא איזה שילוש של AMD זול... כמה לדעתם שווה היום P3 יד שניה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by HingedEmu2,

היי כולם שמעתי כבר פעם-פעמיים בפורום, על כך שיש דרך לקחת ראם ולהשתמש בו ככונן נוסף (שנמחק בכיבוי המחשב), שנותן ביצועים מהירים מאוד. אז קודם כל- זה מעשי? איפה אני יכול לקרוא על זה עוד? דבר שני, זה שווה את המאמץ? דבר שלישי, איך בכלל מבצעים את זה? ??? וחוץ מזה, איך אני בכלל מנצל את ה"כונן" הזה? אני מתכנן לבצע את זה עם 4GB כי יש לי כרגע 2*4GB ואני על מערכת 32, אז עד שאני אשיג 64 זה ייתן עלייה בביצועים...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5817031

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Ramboli,

שלום יש לי לוח אם Gigabyte ga-p35-ds3l REV2, אני מעונין לקנות זיכרון בנפח 4GB. כמה שאלות: זה משנה אם אתקין 4 כרטיסים של 1GB לעומת 2 של 2GB? מבחינת מהירות, ביצועים. האם יש זיכרונות שלא יתמכו בלוח? 1066MHZ עדיף מבחינת התמורה על 800MHZ? אשמח להמלצות לזיכרון, התקציב שלי עד 450 ש"ח. תודה לכם, ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by newpc,

c2d6600 asus gtx corsair ddr2 800 4g 1x4 wd 80g wd 250g 16m x2 antec 900 corsair hx 620w צריך לוח אם למחשב הזה , יש לי עד 1100שח+- ואני מתקשה להחלט עזרו לי

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by jangelboy,

AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray Intel Core2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB אני פשוט לא מבין בזה כל כך איזה מעבד יותר חזק יותר מהיר ויותר מתאים למשחקים ואם אפשר להסביר לי בקטנה למה תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני (בתקווה) מתכוון לקנות שילוש (מעבד, לוח אם וזכרונות) + ספק בארה"ב בעוד כשבועיים ואני מעוניין להמלצה ללוח אם שכדאי לקנות אין לי ממש תקציב להגיד, מה גם שאני אקנה בארה"ב (מאחר שזול יותר שם) אז אין לזה הרבה משמעות בעקרון אני מעוניין בלוח למעבד AMD (כנראה X3 710, אבל לא סגור על זה עדיין) עם כרטיס מסך סביר מובנה (הכוונה זה להוסיף כרטיס מסך בעתיד) אין לי ממש דרישות מעבר לכך אני חושב, לא מתוכנן OC על המערכת אם יש צורך בעוד פרטים, רק תגידו תודה...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ha,

בהמשך לחיפושים שלי ללוח אם חדש למערכת ה HTPC שלי הבנתי למה אני זקוק. - תמיכה ב I3. -יציאת SPDIF, עדיף חשמלית מהפנל האחורי אך אם לא, גם יציאה פנימית תתאים לי (מצאתי את כרטיס ההמרה שבניתי לפני מספר שנים...) -Combo Cooler Option אפשרות להשתמש בגוף קירור של תושבת 775 (השם הזה מופיע בלוחות אם של ASROCK) -יצאת הוודיאו זניחה, אשתמש בכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS. -לפחות חריץ PCI רגיל אחד, אני זקוק לחיבור לכרטיס הרשת האלחוטי (רוב לוחות המיקרו ATX מגיעים עם PCI אקספרס בלבד) -זול הבעייה היא שמצאתי רק לוח אחד (של ASROCK) וגם הוא לא במלאי, אם מישהו מכיר לוח דומה עם הפרמטרים המבוקשים אשמח מאוד אם יוכל לענות לי.

24. שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון 512 מגה ורציתי לשאול האם החברה הזו טובה קבלו לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי כמה שאלות בקשר ללוח אם שלי 1.אני רוצה לדעת עם הלוח אם שלי תומך בדיסק קשיח SATA? 2.אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר שתי זכרונות (אם אפשר אז איזה סוג של זכרונות אני יכול כמה מהירות אני יכול ואיזה טכנולוגיה למשל :DDR,DDR2 וכו')? וזהו הנה התפריט של הלוח אם שלי (EVEREST):

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים