מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אינני מבין זאת... רכשתי סטיק טווינמוס אחד (TMD-50B) בנפח חצי ג'יגהבייט PC3200. תזמונים 2.5-3-3-8, מתח 2.6 וולט. DIMM 1 - מסכים כחולים, קריסות עם טעינת חלונות. DIMM 2 - כנ"ל. DIMM 3 - הכל איכותי! : Ratio 3/3 גירסת ביוס עדכנית (גירסה 18) מתח למעבד 1.65 וולט. 200x10 = 2 Ghz CPU Interface - Enabled Cpu Disc. - Enabled משונה ביותר... קשה לי להאמין ששני הדימים דפוקים ורק השלישי מתפקד כראוי... בוצעו גם בדיקות עם ה Memtest, המצב היה נואש עד כדי כך שה Memtest פשוט נתקעה באמצע המבחנים. רצה חלק עם הסטיק ב DIMM 3. עיצות כלשהן? ד.א, גם עם גרסאות ביוס קודמות המצב נשאר כפי שהוא.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עבור I5 2500 וזכרון Corsair Vengeance. (לינק) חובה שיהיה SATA 3, ותמיכה בSLI\CF. עדיף גם USB 3. תקציב באיזור ה800. מטרה עיקרית היא משחקים כבדים (BF3, SKYRIM, MW3 וכו) לגבי OC אולי יהיה מינמלי במסגרת ההגבלות של המעבד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה עוד מעט מעבד AMD64x2 4200 , ורציתי חוות דעת, והאם במחיר דומה אני יכול לקבל משהו יותר טוב? עריכה:ונא לקרוא גם את זה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=424859 אם זה משנה המחשב נועד למשחקים...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדור הבא של מעבדי אינטל מסתבר שיהיה יותר מסוקט אחד.. אם עד היום היינו רגילים שמימי Pentium 4 המאוחרים ולכל אורך סידרת ה Core 2 של אינטל יש לשוק הביתי רק סוקט אחד, הלא הוא ה LGA775 אז בדור החדש יהיו 2: האח הגדול - LGA1366 שהוא זה שיצא השנה ויתמוך ב bloomfield (שזה אומר בעיקר PCI-E על הלוח, חיבור מהיר של QPI וכמובן תמיכה ב TRIPLE CHANNEL). ואחיו הקטן - LGA1160 שהוא יצא מתישהו בחצי השני של 2009 ויתמוך ב lynnfield / havendale (שזה אומר PCI-E במעבד עצמו, חיבור איטי יותר של DMI ותמיכה רק ב DUAL CHANNEL ואופציה ל GPU במעבד עצמו כולל פליטת חום נמוכה יותר). ולשוק הניידים יהיה את ה mPGA 989 שיחליף את ה PGA478 (מאפיינים דומים לאח הקטן).
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, למיטב הבנתי AMD ZEN יציעו ליבות פיזיות מרובות אך פחות עוצמה לכל ליבה כשלעצמה, לעומת מעבדי אינטל שבעלי פחות ליבות אך חזקות יותר. איזה מהטכנולוגיות עדיפה לתפקוד טוב יותר של המחשב? ובאופן ספציפי - לצרכי תכנות - זן יהיה עדיף מ i5 בעל 2 ליבות וHT? מדובר על מעבדים למחשבים ניידים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח מיקרו ATX למארז האריאה של אנטק ואני ממש רוצה שהמחשב (שיהיה סלוני) יהיה מחשב מזק ככל האפשר (יכול להיות מצחיק לשחק על הטלביזיה) לכן החלטתי ללכת על מעבד AMD את'לון 64 בסוקט 939.. וממה שהבנתי ערכת השבבים הטובה ביותר לכך היא ה-nForce4 העכשיו, הלוח היחידי שיש שתומך את כל זה הוא ה- FOXCONNNF4K8MC-RS שעולה פה 527 שח.. השאלה אם משהו מכיר את הלוח הזה?? ויכול לתת עליו חוות דעת או משהו?? אם למשהו יש אלטרנטיבות.. אני ממש רוצה לשמוע!! נ.ב. ביירבונים של שאטל לא באים בחשבון.. הם וואיי יוצאים לי יקרים מדי לתקציב
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להרכיב לעצמי מחשב חדש וחזק שמיועד לעריכת וידאו, בחרתי כרטיס מסך ואת כל שאר החלקים והדבר שאני הכי מתלבט בו עכשיו הוא לוח האם, איזה לוח אם נחשב הכי טוב היום בשוק? איזה חברה הכי אמינה ולאיזה חברה יש לוחות אם עם הביצועים הכי טובים? חשבתי על אינטל או אסוס...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ECS P4VMM2 וכרטיס מסך גיפורס 2 64 מגה עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש גיפורס FX 128 מגה והמחשב לא עולה הטכנאי אומר לי שזה בגלל הלוח אם שהוא לא סוחב עשינו בדיקות וגם גיפורס 4 הוא לא עולה רק בגיפורס 2 עכשיו יש משהו לעשות או שצריך להעיף את המחשב לעזאזל? כי אני מת לשחק בגי' טי אי החדש אבל אני לא יכול להרשות לעצמי להיכנס להוצאה גדולה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=249&var2=0 אם זה נכון, זה פשוט חוצפה... מה החוכמה להשיג תוספת ביצועים בכל ה BENCHMARK באינטרנט, ע"י תוספת קטנה ל CLOCK באופן נסתר ??? מסתבר שהם גם עושים OC ל FSB גם ל MEM וגם לתזומני זכרון (למרות שנקבעו על MANUAL על משהו אחר, ASUS בפועל עושים משהו אחר !!!)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט בצד. כרגע יש לי 1.5 זכרון, אין בעיה לקנות עוד גיגה? זה יעבוד בדואל? או לקנות 2 גיגה זיכרון ולעגל ל3 גיגה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה http://digma.co.il/shop/popup_image.php?pID=1437&osCsid=81207322f89a8a1bea3d7d35284f4402 ויש לי זיכרון של קורסייר דואל צ'אנל 512 כפול 2 ורציתי לדעת לאן אני מחבר אותם לשני הצהובים או לצהוב הראשון והשחור הראשון אני חדש בזה ואני לא מבין כל כך תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה6600 היה על 3.2, ה9550 ללא OC. מה שמוזר לי הוא שכל ההבדל בביצועים הוא 1500 נקודות ב3DM06. הוא נותן לי 15960 עם כרטיס GTX295. האם זה נורמאלי למעבד כזה? האמת ציפיתי ליותר...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כידוע (או שלא) אינטל עומדת להוציא בסוף השנה צ'יפסט שיתמוך ב2 ערוצים של 266 (ויתן רוחב פס של 4.2 ג'יגה) , האם ידוע למישהו אם הזכרונות 266 שנמכרים כיום יתאימו גם לעבוד ב2 ערוצים או שיצאו זכרונות 266 חדשים שיתאימו לעבודה בשני ערוצים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם לגבי הלוח: X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E האם מדובר בלוח איכותי יחסית למחירו? ובלי קשר למחיר מה ההיתרונות שלו ולמה הוא כל כך יקר? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע E6600 והלוח שלי INTEL P965L אשר גם תומך במרובעי ליבה. אני מעריך שאני יכול למכור את המעבד בסביבות 800 שח כי יש עליו אחריות והכל ולקנות ב220$ את המעבד החדש. לא מתוכנן OC אבל הבנתי שאני חייב ספק של 600W לפחות בכדי להריץ את ה Q6600 ב 100%. האם כדאי למכור מעבד 1 ולקנות 1 אחר ועוד ספק שיעלה בסביבות 500שח נוספים או להשאר איתו? או, שכדאי לקנות ב 220$ ולמכור במחיר גבוה יותר בשביל הרווח? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מחשב חדש (אני משתמש בו לגיימינג), זה המפרט של המחשב: Intel DP67BA I7 2600K GTX 570 8GB 1333Mhz חשבתי אולי להחליף את הלוח אם, גם כי הבנתי שהוא לא משהוא וגם בגלל שחשבתי אולי לעשות בעתיד SLI. מה אתם חושבים, האם כדאי לי להחליף לוח אם ואם כן אז בבקשה תמליצו לי על לוח טוב בסכום של עד 600 ש"ח בערך.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ויש לי אופציה או לשים 2 סטיקים של 512 667MHZ של Corsair http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VS1GBKIT667D2&cart=11441976561554724〈=heb או להוסיף בערך 100 שקל ולקחת 2 סטיקים של 1 ג'יגה גם 667MHZ של KERSTON http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DDR2-1GB-667-KR&cart=11441976561554724〈=heb אומנם זה תוספת של ג'יגה אבל אני לא מכיר את החברה ואתם בטח מבינים את ההתלבטות שלי. אז מחכה לתשובה..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש בסיס טוב למחשב חדש שמיועד להיות המחשב הראשי בבית הוא ישרת להורדות טורנט, מדיה סנטר, ומשחקים (CSGO, BF, ושאר FPS) הרכבתי את המפרט הבא, האם יש משהו לשפר להחליף ממה שבחרתי ? (אלו הרכיבים שאני צריך את כל הציוד ההיקפי ודיסקים קשיחים יש לי כבר) מעבד + לוח אם: 1195 ₪ - Quad Core i5 7500 3.4Ghz + Gigabyte B250M-D3H DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 510 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1890 ₪ - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1556Mhz WindForce2 OC מארז: 490 ₪ - NZXT Phantom 410 Black ספק כוח: 319 ₪ - * מבצע * - Antec 650W 80+ Bronze NE650M Modular מחיר סופי: למזומ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לחיפושים שלי ללוח אם חדש למערכת ה HTPC שלי הבנתי למה אני זקוק. - תמיכה ב I3. -יציאת SPDIF, עדיף חשמלית מהפנל האחורי אך אם לא, גם יציאה פנימית תתאים לי (מצאתי את כרטיס ההמרה שבניתי לפני מספר שנים...) -Combo Cooler Option אפשרות להשתמש בגוף קירור של תושבת 775 (השם הזה מופיע בלוחות אם של ASROCK) -יצאת הוודיאו זניחה, אשתמש בכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS. -לפחות חריץ PCI רגיל אחד, אני זקוק לחיבור לכרטיס הרשת האלחוטי (רוב לוחות המיקרו ATX מגיעים עם PCI אקספרס בלבד) -זול הבעייה היא שמצאתי רק לוח אחד (של ASROCK) וגם הוא לא במלאי, אם מישהו מכיר לוח דומה עם הפרמטרים המבוקשים אשמח מאוד אם יוכל לענות לי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
enabling it to create a complete wireless home network in either AP or wireless client mode זה אומר שהדבר הזה עושה רשת אלחוטית בבית? תסבירו לי מה הדבר הזה עושה אם אפשר.. כי לא הבנתי=/ האם זה מחליף ראוטר לכל דבר..?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע המלצות ללוח אם עבור מחשב גיימינג עם מעבד I7 6700K וכרטיס מסך GTX 1070 גודל ATX
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המצב הקיים - לוח גיגה בייט h55m- usb3 ,מעבד i3 530 2.93 GHz . זיכרונות 2x2gb g.skill ddr3 1600 MHz cl-7. מעוניין להרחיב בעוד 2x4 gb . בלוח 4 סלוטים, שניים כרגע תפוסים. הלוח תומך עד 16 גיגה. מספר שאלות. 1. עניין התיזמון . היום יש לי cl 7, האם יש טעם לרכוש שוב תיזמון זה ? (קצת יקר יותר). מבחינת משחקים היישומים שלנו כרגע זה משחק סימס 3 ומשחקי רשת שונים, אבל עשוי להתרחב בהמשך. 2. מהירות. כאמור הזכרונות המורכבים היום הם 1600 mhz . אם אני זוכר נכון, בשעתו נאמר לי שהדיפולד של הלוח הוא 1333 ואני לא זוכר אם שינינו את זה ל- 1600. או נשאמר לי שעל מנת להגיע עם המעבד הזה ל- 1600 יש צורך ב- o.c ? הרצתי תוכנת cpu-z על מנת לבדוק באיזו מהירות זה עובד כיום אבל אני לא ממש יודע א…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר עדיף לעריכת האודיו שימוש בתוכנה קיובייס 3800 דואל או אופטרון 165?,
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וחשבתי ליקנות את לוח האם Asrock z77 Extreme4 ובירצוני לחבר אליו שלושה כונני SSD ברייד השאלה היא האם זה אפשרי ועד כמה כוננים אפשר לחבר בלוח הזה ב-RAID? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את הרוב אמרתי בכותרת, זה המפרט שלי.. זה באמת הדבר שהכי חשוב להחליף ביינתיים? ובקשר לתקציב אני לא יודע ממש כמה דברים כאלה עולים? שלא יהיה יקר מידיי בבקשה =] ולינק יכול לעזור לי מאוד תודה מראש (אה אגב אני קונה את המסך 2209WA ואמרו לי שהוא יפעל לא רע עם הכרטיס מסך שיש לי וקודם אני צריך להוסיף זיכרון..)
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-