מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה אליכם. (אבקש רק ממי שבאמת יודע תשובה לענות) תשמעו חבר שלי אמר לי שלוינדוס XP קשה (עבוד מאוד איטי) עם יותר מ2.5 גיגה ראם, ושרק ויסטה בנוי לזה (ליותר מ3 גיגה ראם) כי שבוע הבא אני קונה מחשב בעזרת השם ואני רוצה לדעת אם לקחת 4 או 2 כי זה פחות כסף והבדל דיי גדול. האם הXP לא צריך יותר 2.5 גיגה והאם הוא יעבוד לאט יותר שיהיה לו יותר מ3 גיגה ראם ? כי ממש לא בא לי לשים ויסטה על המחשב החדש אמרו לי שXP הרבה יותר טוב ממנו הוא רק יותר יפה זהו ! ואני לא רוצה לשים ויטסה. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז ככה יש מעט כסף וכמה דרישות המעבד כנראה יהיה 2140 צריך כרטיס מסך מובנה ורוצה שיאפשר OC תקציב מקווה שלא לחרוג מ400 ש"ח משהו?
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה שמראה לי את המעבד שיש לי רשום לי שיש לי מעבד AMD ALTHON XP במהירות מעבד של אחד נקודה אחד גיגה. רציתי לדעת איזה מעבד זה (מבחינת המספר הסידורי). המעבד במחשב השני שלי הוא AMD ALTHON XP 2500 איזה יותר טוב???(המחשב השני כרגע בתיקון וזה מה שרשום על הקבלה שלו אני מתאר לעצמי ש2500 מתייחס למספר סידורי ולא למהירות שעון!) ועד כמה ההבדל בין שניהם משמעותי!?
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום ! ב-ksp נותנים על מעבדי אינטל אחריות ל-3 שנים בלבד. זה אומר שהמעבדים אולי לא מקוריים ? בבקשה תעזרו לי...כבר הזמנתי משם ואולי אני אבטל ברגע האחרון... תודה.
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשדרג את המערכת הקיימת שלי למטרות גיימינג וסטרימינג בלבד. את השדרוג התחלתי עם המעבד ובחרתי ב-i7 4790, אני חושב שהוא ייתן לי תפוקה טובה יותר כשזה נוגע למולטיטאסקינג. לגבי לוח האם, יש מבחר כל כך גדול שאני לא יודע במה לבחור. בהתחלה רציתי ללכת על H97, שהבנתי שהוא טוב יותר בגלל שיש לו יותר ממירי מתח, ומאחר שהיא ערכת שבבים יחסית יוקרתית אפשר להניח שהלוח יהיה עשוי מאיכות חומרים גבוהה יותר בהשוואה ללוחות B85 לדוגמה. אני קונה את המחשב מ-RSM, והנציג שדיברתי איתו טוען שאין להם כרגע במלאי לוחות H97 או Z97. מצד שני, הוא אומר שאני לא צריך בכלל H97, ושההבדל היחידי בין H97 ל-B85 זה סלוטים (ואני חושב שזה לא נכון ושיש עוד הבדלים). בכל מקרה, בהנחה שאני רק מש…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום הרוב מחכים למעבדי AMD החדשים שיגיעו, אבל למרות זאת אני מבקש לשאול בקשר למעבדי אינטל המשך סדרת Coffee lake מתי אמורים להגיע 9900 ו- 9900T ועוד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
נכנסתי לנטפליקס וגליתי שהם רק ממליצים על מעבד CPU של אינטל שיכול לנגן במחשב 4K + Microsoft Edge ציטוט : לצפייה בסטרימינג ב-4K יש צורך בחיבור בתקן HDCP 2.2 לצג התומך ב-4K, מעבד ליבה של דור 7 מתוצרת Intel ועדכוני Windows החדשים ביותר. צור קשר עם יצרן המכשיר כדי לברר לגבי מפרט המכשיר. https://help.netflix.com/he/node/23931 למה אין מעבד CPU של AMD ? נאמר לי גם בעבר שצריך מעבד אינטל וכרטיס מסך אינטל כי יש להם אפשרות לקבל 25MB וידאו
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הטאבלט החדש שידחף קדימה את גרסת חלונות 10 המיועד לארכיטקטורת ARM יעשה זאת עם שבב עוצמתי ומעניין בשם SQ1 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני קונה מחשב ואני רוצה לדעת איזה לוח יותר טוב יותר מיתקדם בטכנולוגייה תודה. זהhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2962 או זהhttp://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2879 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 אוASROCK P67 Extreme 4 B3 P67 CHIPSET
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שאלה. קניתי מארה"ב מעבד AMD ATHLON XP 1800+ עם מאוורר והיטסינק של COOLER MASTER. החדר שלי לא ממש קריר, כי המזגן הוא בקומה הראשונה ואני גר בשניה, אצלי הטמפרטורה עכשיו ביולי היא בערך 30 מעלות בחדר, עם אוורור כמה מעלות פחות. אני מפחד שהמעבד ישרף לי, אז אני רוצה לדעת נתונים על הטמפרוטרה, אני יודע שיש חיישן בלוח האם כי הוא חדש של סולטק, עכשיו השאלה - איך אני יודע?! יש תוכנה??? BIOS??? רק אל תגידו לי שאני צריך לקנות HARDCANO... תודה מראש AMIGOS.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
גם מבחינת אוברקלוק וגם ביצועים: 1.Samsung 512MB DDR 400 Original 2. OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 3. TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR תודה רבה לעוזרים!!!1
-
- 15 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המלצה ללוח טוב ללא צורך ב O.C שאלה נוספת: במידה ויש קירור ממש חזק ואין צורך ב O.C מדוע לא לקחת פרסקוט ולהרוויח את ה 3% שיפור 1MB CASH ו HT
-
- 21 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אוקי, בצורה מוזרה למדי יגיעו לידי 3 מעבדי פנטיום 3 800 או אפילו ארבע. עכשיו... מה לעשות איתם??????????????????????? (ועכשיו יש בטח ספאמרים מתחכמים שיגידו: תן לי אותם, אז אל תגידו...) בכל מיקרה, שווה לי לקנות לוח ל4 מעבדים? כמה יעלה בערך? הוא יכול לתמוך גם בDDR או רק בSDRAM? ??? ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים... עריכה: יהיה אפשר לעשות אובר-קלוקינג לFSB ולמעבדים??? פנטיום 3, אחרי הכל 133 FSB.. עריכה 2: מממ... נכנסתי לדובים ולאסלנט ואני רואה לוחות רק ל2 מעבדים בלמעלה מ1500 ש"ח, מעודכן או שזה המחיר?
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט שלו (שימו לב דגם דלוקס)? Chipset North Bridge: NVIDIA® nForce2 SPP South Bridge: NVIDIA® nForce2 MCP-T(Deluxe Model) / MCP FSB 333 / 266 / 200 MHz Memory Dual-Channel DDR 400 3 x 184-pin DIMM Sockets Max. 3 GB unbuffered PC3200/PC2700/PC2100/PC1600 non-ECC DDR RAM Memory (Twinbank) Memory QVL TABLE Expansion Slots 1 x AGP Pro/8X (1.5V only) 5 x PCI IDE Ports 2 x UltraDMA 133/100/66/33 Serial ATA (Deluxe Model) Silicon Image® Sil 3112A Controller with 2 ports Support RAID 0/1 Audio Realtek® ALC650 6CH w/built in HP amplifier Integrated APU (Audio Processor Unit, Deluxe Model) SoundStorm / Dolby® Digital (AC-3) Encoder (Deluxe Model) LAN 2 Po…
-
- 16 תגובות
- 967 צפיות
-
-
נכסנתי להסתכל ב-PCH ולהפתעתי מחירים ירדו בצור הניכרת ביותר גם של המעבדים וגם של הזכרונות... now the question is: Axp 2700 (333mhz VS axp 2500 barton איך ה-2700 ל-O/C ? ומה ההבדלים בביצועים בין שניהם ? תודה רבה, התשובה דחופה לי, תכננתי להזמין את המחשב כבר מחר אבל עכישו לאחר ירדית המחירים העצומה אני אדחה את זה בעוד כיום יומיים. אז על איזה מעבד ללכת ?
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מה יותר טוב? אני חושב שברור של ה אינטל אבל אולי אני טועה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
חברה, שאלה די מעניינת עלתה בראשי, עקב החלטתי לקנות מחשב (מאוד בקרוב) אני כמובן הולך על הדור של ה-64 ביט, אבל אני מאוד מבולבל, ישנם שני סוגים--> הראשון הוא AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice והשני הוא Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz 541 64BIT Box שניהם אותם מחירים, עכשיו אני מעוניין לדעת, מי יותר טוב, מי מביא יותר ביצועים, מי עדיף מבחינת לוח אם ובקיצור, AMD או INTEL! בתודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום.. אני יודע שלD יש שני ליבות.. השאלה במה זה מתבטא במציאות.. והאם זה מורגש רק בישומיים שתומכים בזה או בכלל מהירות המחשב..? אשמח אם מישהו יכול להסביר את ההבדלים במציאות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
כמובן שאם כן אז במהירות של 400mhz
-
- 15 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יצאתי פראייר עם משיהו שכנראה עבד עלי, אבל אני רוצה דלעת בכמה: הנה הסיפור: שהייתי בכתה ו', עכשיו אני בט', 4 שנים משהו כזה, קניתי בחנוכה אז משחב חדש, הכל סבבה, לפני 3 חודשים החלטתי לשדרג אותו, אז קניתי כרטיס מסך חדש, מעבד חדש, לוח אם חדש, וזיכרון חדש מהטכנאי שלי ב1600 שקל... עכשיו תראו את הפרטים של המשחב שלי, יצאתי פראייר לפי מה שהבנתי בהשוואה של אחרים, אני רוצה דלעת בכמה (את המשחב החדש קיבלתי לפני חדושיים וחצי-שלוש): +AMD Athlon XP 2500 Ram של 256 MB, 1.83 GHz ולא שזה קשור, הכרטיס מסך שלי סך הכל ג'י פורס 5200, ככה שאני מרגיש סופר פראייר, אז בכמה פראייר.... וכמה יעלה לי לשדרג את החקלים האלה לחלקים חדשים וטובים?
-
- 13 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני צריך ללוח אם כמה שיותר פשוט למשחקים ל-CELERON D כי כנראה SAMEPRON ישרתו פחות טוב תחת משחקים... יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הבאתי מיפן את 2 החלקים בעלות כוללת של 2000 שקל.. ;D תמונות : http://planet.nana.co.il/venom21/PICT0003.JPG http://planet.nana.co.il/venom21/PICT0004.JPG ואפילו קצת OC.. http://rotter.name/User_files/nor/422ebb6c72913dad.jpg עוד יש לי קצת בעיות אז בנצ'מארקים אין.. הSPD של הזכרונות הוא 2-2-2-5 משום מה וכל תזמונים אחרים שאני שם במניואל גורמים לצפצופים.. צריך לעדכן ביוס.
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה למומחי הפורום! - בתקציב של כ600 שקלים, מה הלוח שאתם ממליצים בין אלה: Asus P5Q Gigabyte GAEP45UD3L Gigabyte GAEP45DS3LR אם יש לכם לוחות אחרים שאתם ממליצים - אשמח לשמוע! הערה : הלוח צריך לתמוך ב: P45, Socket 775, E8400, DDR2 זיכרון - עד 16gb התלבטתי גם לגבי ASROCK, הבעיה שאני לא מוצא כמעט כאלה בישראל... תודה לכל העונים! שבת שלום, נדב.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם. מימשתי אחריות על לוח שהיה לי, וביקשתי לשדרג את הלוח לאחד מהלוחות הבאים שנמצאים ברשימה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2691,2954,3024 בעל החנות שביצע את השדרוג מול היבואן, אמר שהצליח להשיג לי את הדגם הזה GA-EG41MF-S2H שהוא הדגם השני ברשימה, אבל לבסוף הוא שלח לי את הדגם השלישי ברשימה GA-73PVM-S2H מה אתם הייתם מעדיפים למחשב שישמש רק כHTPC והורדות?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-