עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בין K8NS-939 לבין הלוח K8NS ULTRA 939 באחרון יש שני כרטיסי רשת האם זה והמחיר הוא ההבדל היחיד? תודה נעם

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by shaharZur,

שלום, אני מחפש לוח אם איכותי בעל יציאות שיתאימו לשדרוגים בעתיד במחיר של 600 שקל ואני צריך עצות. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 962 צפיות
  3. אהלן, מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים לאוברקלוק, 2 ג'יגה, בתקציב של עד 800 ש"ח? המערכת מקוררת מים טוב, ומתוכנן אובר. אני מתכננן להוסיף היט-סינקים רציניים לסטיקים. כרדע הביררת מחדל (הרעה) היא זכרונות של Twinmos מ IQPC. לא נראה לי שאני אשיג אובר טוב איתם.. יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by nir767676,

מצטער אני יודע שיכול להיות שהייתי מוצא לזה תשובה אם הייתי בודק עמוק בכל הסטיקים למעלה אבל זה פשוט שאלה מהיר ואני צריך תשובה מהירה ואין לי זמן לבדוק שאלה פשוטה, האם תושבת 755 תומכת גם ב478? ז"א האם אני יכול לשים מעבד 478 על תושבת 755? תודה..

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by nimidee,

יש לי מחשב ותיק יחסית: Pentium D 820 P5LD2 Rev2.0 512MB DDR1 x 2 אני מעוניין להגדיל זיכרון ל- 2GB בעלות קטנה, וחשבתי לרכוש סטיק של 1GB DDR2. רציתי לדעת האם העסק יעבוד בכלל (2xDDR1 + DDR2 + Pentium D)? האם יש דרך מומלצת יותר להגדיל הזיכרון?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  6. יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 שרץ על לוח Asus M2N-SLI DELUXE ביוס הכי עדכני. בבדיקה שערכתי בעזרת תוכנה שהורדתי כקובץ ISO הנקראת VT ובודקת אם הליבות תומכות בוירטואליזציה. התוצאות היו מאכזבות כי התוכנה גילתה ששתי הליבות אינן תומכות ??? . כשבדקתי פרטים על המעבד שלי גיליתי שהוא בהחלט תומך ולמיטב ידיעתי גם הלוח תומך וגם יש בו אפשרות הפעלה וכיבוי פיצ'ר של וירטואליזציה, אצלי זה כמובן מופעל. מכאן קבלתי את המידע על תמיכת המעבד בוירטואליזציה, ציטוט: להלן תמונה מCPU-Z על נתוני המעבד: Uploaded with ImageShack.us אני מנסה להריץ התקנה של VMWARE WORKSTATION וזה לא ממש נותן לי להתקין על חלונות 7 64Bit האם יש לכם פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by High_Ping,

כמה אחוז מכרטיסי המסך האלה יהיה אפשר לנצל על לוח אם שעובד עלPCI-E x16 :s05:(P35)'s בהנחה שהבנתם את הניסוח של השאלה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by mtomy,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני מחפש מעבד + לוח אם + זכרונות + ספק המעבד חייב להיות של אינטל לא מתוכן OC המחשב בעיקר ל OFFICE אינטרנט וקצת משחקים התקציב 2000 ש"ח בתודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  9. שלום, יש לי לוח אם ABIT IL9 PRO שבו יש 4 סלוטיםלכרטיסי זיכרון. רציתי לדעת האם כאשר יש לי 2 סטיקים של זיכרון 512 (2X512) שעובדים ב Dual Chanel, אני יכול להוסיף עוד סטיק אחד של 1GB, כך שעדיין ימשיך לפעול עניין ה Dual Chanel? איך בדיוק עליי למקם את הסטיק של 1GB אם כן?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by MisterMan,

קניתי מחשב AMD עם זכרון DDR 1GB - שני דימים של 512 כל אחד (PQI). כשאני בודק בוינדוז XP כמה זכרון עש לי, המחשב מראה רק 512. בדקתי את הדימים, הם יושבים בסדר, וב-BIOS אני לא מצליח לראות נתוני זכרון (לוח של MSI k8n neo4). האם זה בגלל שהדימים מסונכרנים בכוונה (מהמפעל), בעייה של וינדוז, או בעייה בזכרון? מישהו יודע? תודה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by amir77a,

יש לי מחשב עם לוח אם של MSI Neo2 (שהיה להיט אדיר לפני כמה שנים). המעבד שלי הוא פנטיום 4 2.4GHz. המחשב כיום הפך ל-HTPC ואני רוצה לחפש מעבד משומש חדש יותר. מהו המעבד החזק ביותר המתאים ל-Socket זה? תודה.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Stranger,

שלום לכולם, לפני שבוע ומשהו הזמנתי מחשב. כל החלקים הגיעו אך הזיכרון לא הגיע כפי שציינתי הזכרון העתוד להיות : מושקין LEVEL 1 לא הגיע במשלוח. החנות שמוכרת לי הציעה לי זכרונות עד שיגיעו הזכרונות שלי. האם יכולה להיות בעיה להחליף את הזכרונות אחר כך כאשר הזכרונות שלי יגיעו? כלומר אחרי שאני כבר יתקין ווינדוס והכל ואז פתאום אני יחליף את הזכרונות, לא תהיה בעיה כלשהי?? אני מציין שאני הזמנתי שתי סטיקים של 512 והם מצאיאים לי לבינתיים אחד של 256. לא תהיה בעיה להחליפם ברגע שהמושקינים יגיעו?? תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  13. זכרונות PDP 512...... הם על תיזמונים של 2.5-3-3-6 עכשיו........ב400 מגה הרץ..... רציתי לדעת אם אפשר בכלל לשים אותם על 450 מגה הרץ או אפילו על 533 ......הם יעמדו בזה? ולכמה אני צריך להוריד את התיזמונים שלי כדי שזה יעבוד? תודה מראש..

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים לשדרוג מחשב שמבוסס כרגע על AMD מה שישאר מהמחשב הזה זה ספק כוח ציפטאק 500 וואט 8 גיגה זכרון DDR 3 1333 מארז קולר מאסטר 310 כרטיס מסך 460 GTX ודיסק קשיח 500 של ווסטר דיגיטל זה מה שאני רוצה לקנות [table][tr][td]מק"ט[/r][/t]מוצריםכמותמחיר[table][tr][td]GB75MD3H[/t]Gigabyte GA-B75M-D3H1₪392[table][tr][td]C3470T[/t]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray1₪928[table][tr][td]סה"כ:[/t]2₪1320[table][tr][td][/t]השימושים הם לגיימינג בעיקר אולי קצת עבודות עריכה קלות לפעמים בשביל הכיף איך השילוב? תודה מראש על העזרה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם מעבדי ה-Zen הבאים של חברת AMD הולכים לתת תחרות אמיתית למעבדיה של חברת אינטל בכל החזיתות? לפי הדיווח הבא, נראה שזה בהחלט עשוי לקרות בשנים האחרונות נדמה ש-AMD איבדה את "מגע הקסם" שלה בכל הנוגע לייצור מעבדים, ועל אף שזו המשיכה לייצר מעבדים למחשבים השולחניים הם אינם מצליחים להתחרות ולו במעט במעבדיה של המתחרה המושבעת, אינטל, חוץ מלהציע אי-אילו פתרונות מעט יותר משתלמים בשוק התחתון. המצגת הבאה, שהוצגה על ידי מהנדס ב-CERN, עשויה לבשר על כך שימיה היפים של AMD בשוק המעבדים השולחניים אינם מאחוריה והיא אף עשויה לעשות קאמבק רציני כנגד אינטל עם מעבדי ה-Zen החדשים שלההמיוצרים בתהליך של 14 ננו-מטר. המצגת מדברת על לא פחות מ-32 ליבות פיזיות אמיתיות שלכאורה יתחלקו כל אחת מהן ל…

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  16. Started by Noam0101,

ב-Extended64 לקחו מערכת של Iwill עם 8 אופטרונים 875 (כפולי ליבה) ו-128GB זכרון למבחן זה בעיקר מבחנים סינטטיים, אבל זה עדיין מדהים IWill 16-Core System with 128gb of RAM Benchmarked By Extended64

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by pazer005,

מה עדיף: לקנות זיכרון אחד של 2 ג'יגה כדי לדאוג לעתיד שיהיה לי עוד סלוט פנוי או 2 של ג'יגה שיפעלו בדואל? לקנות זיכרון 800mhz ב-CL5 ב-1250 ש"ח או אותו אחד ב-CL4 ב-1390? (אותה חברה) תודה.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by rafik,

התקנתי XP2 וגם את הדרייברים שבאים עם הלוח אבל ללא הצלחה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני מ GIGABYTE ולעשות Driver update אבל לא עבד לי. הקובץ ההורדתי הוא .exe מה לניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  19. יש לי את הקיט הזה gskill SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR2 שהוא בעל זרם נמוך 1.25 Volts http://www.gskill.com/products.php?index=390 אני מוסיף קיט נוסף RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBXL עם זרם 1.5 Volts http://www.gskill.com/products.php?index=355 ואני לא ידעתי שיש הבדל בזרם שהזמנתי ורק עכשיו ראיתי רשום על שניהם שיש תאימות ללוח שלי (ASRock Fatal1ty P67 Professional) ושניהם אותו תיזמון ראיתי הזיכרון עוד לא הגיע. רציתי לדעת עם יש סיכוי שהם לא הסתדרו ביחד? או יגרם נזק? תודה רבה שנה טובה =] עדכון:בסוף הבאתי זיכרון סנייפר נוסף שם מתח זהה של 1.5 ושמתי אותם ביחד והכל בסדר את הסנייפר ה1.25 הוצאתי והוא מתוכנן לשימוש במחשב אחר שיהיה בבית.. תם ונישלם

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by adir89,

מה ההבדל בין שני הסוגים האלו?מה יותר עדיף לי?ראיתי שההבדל במחירים מתבטא בשתי מאיות.יש הבדל ממשי שמצדיק את התוספת הקטנה של התשלום?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by roes,

אני קונה מחשב עם מעבד קונרו ואני ממש לחוץ בתקציב 1. יש הבדל גדול בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 ל http://www.ksp.co.il/hmain.php V V V V V V V V http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3413 ?? 2. חוץ מההבדל בתיזמונים יש עוד הבדל? 3. לאיזה זיכרון יש קרור יותר טוב והאם ההבדל גדול ומורגש? (או שהביצועים של שני קרורי הזיכרונות זהים?)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כמה לשלם על הלוח? איך הלוח לאובר קלוק ? והאם יש לו תמיכה של DDR2 ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי את הזכרונות האלה ב-200$ (בארצות הברית), שווים את המחיר? (רק בסוף החודש הם יגיעו אלי) הזכרונות אמורים להשתלב עם החלקים הבאים : Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 AM2 Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 AM2 Zalman CNPS9500 AM2 92mm eVGA GeForce 7600GT CO 256MB PCI-E Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS A-top Gladiator 450Watt Silver (עדיין לא קניתי את החלקים האלה אבל אני מתכוון לקנות אותם עד סוף החודש)

• 17 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by dante123,

שלום.קיבלתי היום סופסוף את המחשב עם הלוח M2n-e של אסוס,ויש לי כמה שאלות: א.במה עדכון הביוס עוזר? ב.האם עדכון הביוס יכול לגרום נזק? ג.איך אני נכנס לsetup של הביוס? ד.האקרים יכולים להיכנס להגדרות של הביוס ולשנות אותו? מצטער אם השאלות נשאלו,לא מצאתי אותן בFAQ. תודה.

25. Started by גד :),

מי יותר טוב ולמה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.