מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
הציעו לי את המחשב הבא: AMD Athlon XP 2000 Gigabyte GA - 7VA עם צ'יפסט של KT400 דבר שאני בחיים לא שמעתי עליו זיכרון 333 DDr 256 Micron כל זה ב 1400 שקל התפטטי להוציא את הכסף מהכיס ולקנות אבל בגלל שאני לא מכיר את הלוח אם הזה החלטתי להתייעץ אתכם קודם אז מה אתם חושבים על הלוח אם הזה ? ובכלל זה שווה במחיר הזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני אוטטו קונה לאח שלי מחשב חדש אז רציתי לשאול! מה אתם אומרים אנשים כדאי לי לקנות עכשיו a64 לסקוט 745 או לחכות ולקנות a64 ל939 אז השאלות? מה היה הבדל במחיר ? מתי אמור להגיע לארץ מעבדי אתלון 64 לסוקט הזה ? ומה ההבדלים בינהם כי אם זה זניח אז לא לחכות?
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כידוע (או שלא) אינטל עומדת להוציא בסוף השנה צ'יפסט שיתמוך ב2 ערוצים של 266 (ויתן רוחב פס של 4.2 ג'יגה) , האם ידוע למישהו אם הזכרונות 266 שנמכרים כיום יתאימו גם לעבוד ב2 ערוצים או שיצאו זכרונות 266 חדשים שיתאימו לעבודה בשני ערוצים ?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב ומתלבט בין לוח מבוסס 850E עם PC1066 ו :AGP? * 4 או לוח מבוסס DDR עם AGP * 8 אני אני מתכנן להתקין את הרדיאון 9700 מה יתן לי ביצועים יותר טובים? או במלים אחרות מה יותר משפיע זכרון המהיר או AGP מהיר? (לא מצאתי לוח שיש לו גם RDRAM וגם AGP * 8) תצורת המחשב אחרי השדרוג: p4 2.26 533fsb לוח ע"פ המלצתכם כנ"ל הזכרונות (512mb) 2 דיסקים wd 20g 7200 CDR CDRW נ.ב. האם יכולה להווצר לי בעיה עם הספק? האם צריך לכוון את הספק ללוח החדש? תודה
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי 256 מגה בייט זכרון סוג ddr333 של חברת טרהבייט אני רוצה להוסיף עוד 256 אבל אני כבר לא מוצה את החברה השאלה שלי אם אני יוסיף עוד 256 מסוג ddr333 של חברת geil האם זה יעבוד :-X
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
התחיל בזה שבאיתחול המחשב קרא את הזיכרון ללא הפסק אחר כך זה נעלם והאיתחול נעצר בהודעה שיש בעיה עם ניתור החומרה נכנסתי לבדוק וראיתי שמעלות החום של המעבד עומדים על 130 מעלות זה ולא נשרף המעבד אחרת לא יכולתי להמשיך עם האיתחול ביטלתי את האפשרות של ניטור המעבד והמשכתי הלאה באיתחול עכשיו רק כשאני מאתחל את המחשב בכיבוי פיזי לפעמים באופן לא קבוע אני נזרק ישירות לתוך הביוס ואני לא מבין למה? מה יכול להיות? ביוס דפוק? לוח אם דפוק? לוח אם אסוס מעבד פנטיום 3
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
איזה מעבד הכי חזק יש בתקציב הזה? ומה ההבדל בין BOX,TRAY ? האם אתם ממליצים בכלל להחליף לוח אם ולעבור ל AM2 ? והאם החלפת מעבד דורשת פירמוט? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אחד מאלה ב-900 ש"ח: Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-10 Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC8000 1000Mhz 5-5-5-15 מה יהיה עדיף ל-OC של AM2 Sempron? האם ישנו זיכרון טוב יותר באותו המחיר?
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני בעל לוח-אם msi pt880 neo ורציתי לברר אם יש בו pci-express כי לפי מה שהבנתי אין.. אבל אני רוצה להיות בטוח.. ושנית אני מעוניין בהמצלה ללוח-אם לintel pentium 4 עדיפות לmsi (אני יכול להשיג הנחה) ושיהיה בלוח sata pci-express אממ כרטיס רשת מובנה ואם אפשר גם קול..
-
- 17 תגובות
- 969 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הכל התחיל שהוצאתי את המעבד, ופתאום ראיתי שהפינים של הסוקט התעקמו (LGA775), ניסיתי לישר אותם עם קיסם ולא הצלחתי בסו ףהתיאשתי והרכבתי את המעבד, הפעלתי את המחשב ואין POST, כיביתי את המחשב, נתקתי את הקירור, הוצאתי את המעבד והחזרתי אותו לסוקט, שמתי את הקירור והפעלתי, שוב אין POST. עכשיו אני כבר מיואש, אני מפחד שהסוקט הלך, אשמח לעצות לישור הסוקט :-\ אם זה לא אפשרי אשמח לעצות ללחוח חדש. הלוח המדובר: ASUS P5ND2-SLI מעבד: INTEL PENTIUM D 805 עזרה
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
חברה בשם SMACH מצהירה כי תנצל את הדגמים המוטמעים החדשים מבית AMD בכדי לספק לנו מוצר מסקרן מאוד שלא דומה לאף אחד אחר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
- 2 followers
-
-
הבנתי שהמעבדים החדשים של אינטל (לדוגמה IB) הם עם בקר זכרון מובנה, מה שאומר שהם משתמשים בQPI ולא בFSB. מה שלא הבנתי זה: 1) למה במפרט המעבד (i5 3570k) כתוב- "Bus speed :5 GT/s DMI"? לאיזה BUS הם מתכוונים, אם המעבד תומך בQPI שהמהירות שלו 12.8GB לכל כיוון? 2) למה יש Clock multiplier? הרי זה QPI? 3) לוחות האם החדשים (למשל Z77) תומכים גם בQPI וגם בFSB, או רק בQPI? 4) מה זה בדיוק DMI? זה קשור לFSB או QPI? 5) עוד שאלה שלא ממש קשורה- בקר הזכרון תומך במקסימום 1600Mhz מהירות של זכרון. אם אני אעשה OC למעבד כפול 1.25 מהמהירות המקורית ( ל4.25Ghz), אז גם הבקר זכרון יתמוך בזכרון במהירות של כפול 1.25 מ1600mhz ( כלומר 2000Mhz) ?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום. כן, לפעמים אני גם נהנה להבין את התאוריה של הדברים, ולכן אני רוצה להעלות את השאלה הבאה: אני משתמש במעבד שרץ באופן קבוע על מהירות 3.6GHz. [מדובר במעבד של AMD, כאשר אפשרות ה Cool n Quite מבוטלת לצורך העניין] במהירות זאת, כאשר לא מתבצעת שום פעולה במחשב [idle], הטמפרטורה עומדת על 16 מעלות. בעת הרצת מבחן מאמץ - הטמפרטורה עולה ל 30 מעלות. השאלה שלי היא - מדוע?! כן, כמובן שזה נראה כמעט טבעי. יותר "עומס" על המעבד, מביא לטמפרטורות יותר גבוהות. אבל זה בכלל לא ברור. הרי גם כאשר הוא "נח" מהירותו היא 3.6, וגם כאשר הוא "מתאמץ" מהירותו זהה. מכיוון שמדובר ברכיבי פיזי, הרי שעל פניו נראה שכמות החשמל שעוברות מנקודה א' לנקודה ב', היא זהה [שהרי ה Voltage לא משתנה בין מנוחה…
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי כרגע הוא זה: לוח Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5 2500K כרטיס מסך - 980ti Gigabyte זכרונות - 2X4GB 667Mhz השאלה שלי האם כדאי/ארגיש הבדל בביצועים במידה ואשדרג את הזכרונות ל 1066 (שני סלוטים) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מארז DEFINE R4 אשר יש בו 2 יציאות USB3 מקדימה אולם בלוח אם שלי יש USB3 רק בחיבורים מאחורה , אין HEADER ל-USB3 מקדימה. נתקלתי בכרטיס PCI-X אשר ניתן לחבר אליו את הכבל של ה-USB3 של המארז ככה שאוכל להשתמש ביציאות מקדימה. רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם כרטיסים מהסוג בלינק והאם הם עובדים כמו שצריך (במהירות האופטימלית כמו יציאות USB3 רגילות בלוח אם מאחורה) ? http://www.ebay.com/itm/PCI-Express-USB-3-0-2-Ports-Front-Panel-with-4-Pin-20-Pin-Control-Card-Adapter-/310764401105?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item485b0071d1
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לשדרג את לוח האם שלי והמעבד לAMD 64 ביט 2800 ואת הלוח אם GIGABYTE K8NS NF3 האם יש אפשרות לשים 2 סטיקים של 256 זכרון וביחד איתם בסלוט השלישי זכרון אחד של 512 מאותה חברה של השניים שברשותי? פשוט במחשב הנוכחי שלי זה יצר לי בעיה של אתחולים פתאומיים של מערכת ההפעלה (כנראה בגלל לוח אם דפוק אבל אני לא בטוח) ולכן אני חושש. המפרט הנוכחי לפני השדרוג:AMD ATHLON XP 2800,זכרון 256 מגהבייט קינגסטון DDR 400 PC 3200 ,לוח אם EPOX 8K9A9I,שני דיסקים קשיחים אחד מקסטור 60 גיגה והשני סיגייט 120 גיגה, כרטיס מסך ATI RADEON 9800 128 MB . המפרט אחרי השדרוג :מעבד AMD ATHLON 64 2800 , לוח אם כמו שמוזכר למעלה ועוד סטיק של 256 כלומר יהיו לי 2X256 (אני משתמש באחד כרגע בגלל בעיה של זכרונו…
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אם כן אשמח לדעת דגם :}
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום יש לי היום 2 זיכרונות 512mb ו 2 זיכרונות 256 mb סוג ddr2 מהירות 533 mhz סה"כ 1536 mb ברצוני לשדרג את הזיכרונות וחשבתי להחליף ל4* 1gb 800 mhz אשמח לחוות דעת והמלצות מה מומלץ לקנות והאם השידרוג כדאי ( לפי אינטל הלוח והמעבד תומכים ב800 mhz כמו כן הורדתי את cpuid ו לא הבנתי את זה : spd ddr2 pc2-4300 266 mhz frequency jedec1 200mhz jedec2 266 mhz למה על כרטיס 533mhz כתוב לי 266 למה המהירות הזאת מתיחסת ו מה זה jedec תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורך עז להחליף את לוח ה-MSI Neo4 Platinum edition + מעבד AMD 4600 Dual core בלוח + מעבד חדש. יש לי כבר כרטיס מסך + זכרונות DDR3 (נפח 4 GB) לצרכי Gaming תקציב - כ-2000 - 2500 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
היי... מפרט המחשב שלי בצד... אני כרגע עם זכרונות של ADATA על 1333..תזמונים אני לא כ"כ זוכר וניסיתי לקרוא את המאמר ולא כ"כ הבנתי...היה נחמד אם היה מאמר יותר למתחילים בעסק התזמונים של הזכרונות. אני מעוניין להגביר את ה-OC למחשב אך הזכרונות מגבילים אותי.כרגע התדר עומד על 3.54. ומבחינת הקירור אני לא דואג לכלום חוץ ממשהו אחד...הנוקטואה 14D הוא די עצום...וזכרונות עם גוף קירור סטנדרטי הם די גדולים והפחד הוא שהם יתנגשו במאוורר. מעבר לכל זה...האם אני אשים לב לשינוי גדול בין ה-1333 שיש לי כרגע ל-1600 עם תזמונים טובים יותר וCL יותר נמוך? אודה מאוד לכל העוזרים והממליצים. שגיא
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
מזה כשנה יש לי את הכרטיס 4850 עם המעבד 4800X2 והצוואר בקבוק נוראי..לא מזמן יצא עדכון ללוח אם שלי שנותן תמיכה למעבדים החדשים של AMD הבעיה שלי היא התקציב הנמוך ולכן אני רוצה מעבד במחיר המינימלי ביותר לכרטיס הנ"ל תודה, סמיון.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד ביוס מעודכן ונתקלתי בגרסאות שונות של ביוס כמו שאפשר לראות בלינק תגררו למטה קצת ,אני לא יודע איזה גרסה להוריד מה שידוע לי על הלוח אם שלי זה GA-MA770-UD3 (rev. 2.0) וזהו בספר של הלוח אם קראתי על הביוס ולא מצאתי זכר לגרסאות FKB FJ FI FG וכו' שמופיעות לי פה בלינק של האתר הרשמי מה להוריד??יש לכם מושג אולי לאחד מכם יש אותו לוח כמו לי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3097&dl=1#bios
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
האם הלוח אם טוב בשביל מחשב גיימרים עם המפרט הבא?: מעבד INTEL Q6600 T+FAN (4 ליבות) לוח אם GIGABYTE G31M-S2L זכרון KINGSTON 2GB 800 (2x1Gb) דיסק קשיח ST 500GB 32MB SATA2 כונן אופטי Dvdrw x20 (DVDצורב ) SAMSUNG SATA מארז 500Wat Front - 2USB + 4USB כרטיס מסך GeForce 9500GT Super (1GB) כרטיס קול High Definition Audio כרטיס רשת LAN connectivity 1000Mb/s
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את המעבד של המחשב כי הוא די ישן..וסה"כ כל שאר המפרט הוא בסדר..לא פצצה אבל יכול להסתדר. זה המפרט שלי: מעבד - intel pentium 4 , 3Ghz כ. מסך - geforce 8500GT זיכרון - kingston 2gb הארד דיסק - 250gb WD לוח אם - Asus p5ld2 צ'יפסט לא יודע אם זה קשור אבל שיהיה intel lakeport i945p כ. קול - realtek HD ALC882 ספק - משהו ג'נרי דפוק כזה..אבל מחזיק מעמד יופי תמליצו לי בקשה על מעבד טוב!! משהו עם 2 ליבות שיתאים ללוח אם שלא יעבור את ה800 שקל. וכמובן שיתמוך במפרט הנ"ל. פשוט הבעיה שלי שמשחקים בקושי זזים על המחשב חח נגיד קוד5 או פאר קריי 2 פאקק עד שזה זז..עכשיו הזיכרון טוב , הכרטיס מסך לא כזה רע, רק המעבד הורס. בנוסף אם אפשר חוות דעת על המחשב בכללי..הוא כזה גרוע? חח …
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-