עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nim901,

הלוח הוא של ABIT אשר נושא את שם הקוד "DAN 5up4too1" הלוח תומך ב DDR2 במהירות של 1066 MHZ וגם ב PCI-E במהירות של 32X (כנראה הכוונה ל 2 של 16X) ושאר ירקות ופירות מקור http://www.tcmagazine.info/comments.php?shownews=11853&catid=2

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by royiz,

יש לי דף השוואה בין מעבדי אינטל שונים ואשמח להסברים על תכונות שונות שאני לא יודע מהם... 1. MULTY-BUS 2. SMT 3. L1,L2,L3 CACHE למה 3 זכרונות קאש? 4. CONNECTIVITY 5. DATA RATE GT/S 6. TDP 7. MANUF.PROCESS 8. CHIPSET 9. TIMING [ http://img90.imageshack.us/img90/7599/infolt.pngתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מעבד סמפרון 939 במהירות 3000+ NBBWE 0604EPMW אני רוצה לדעת איך הוא בOC...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by RayZ,

אני כרגע עובד עם מחשב הכולל את המפרט הבא: Intel Celeron D 2.8Ghz Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ SIS 256MB Samsung כל השאר לא חשוב, אני מתייחס לפרטים הספציפיים שגם קשורים לפורום, וגם אחראים על תפקוד המחשב. עכשיו, אני יודע שסלרון D מטבעו הוא מעבד תקציבי ואיטי, אי אפשר לצפות מימנו לגדולות. אבל מה, זה טבעי שהמחשב יהיה כל כך איטי עד שאפילו תוכנית של יותר מ 50,00K אי אפשר להפעיל ברקע ביחד עם תוכנית אחרת, ולא.. המחשב יתקע וכמעט ולא יזוז? ובמשחקים - יש פה ג'יפורס 4 בלי שום קשר. הוא אמור להריץ NFSMW החדש מצויין, אבל הוא מקרטע לי חזק.. יענו, רואים את התמונה נתקעת לשניה-חצי שניה כל דקה או יותר, כולל הסאונד והמוסיקה. למרות זאת, ה FPS די גבוהה יחסית לכרטיס, באמת לא ציפיתי לרמה כזו, אבל הקי…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. סטיב כהרגלו משעשע כתמיד, חצי שעה שלו עדיפה על השטויות בטלוויזיה any time any day:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לוח אם לוח אם תוצרת MSI ATX דגם P45 Neo-F

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כשביקשתי המלצות למפרט הסבירו לי בפורום שאני לא צריך את המעבד 2600 לשימושים שלי. ורציתי לדעת למי ולאיזה צורת עבודה ואו תוכנות כדאי המעבד i5 2500 ולמי i72600 ובמקום לשאול אותי למה אני צריך את זה הייתי מאד מעריך תשובה שתסביר מתי מתאים איזה מעבד עם דוגמא. תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by bbking,

היי מעוניין לקנות מעבד 12900ks לוח אם asus prime z690-p wifi איזה גוף קירור אני צריך להם ואם אפשר גם ספק? תודה

9. 1200 ללוח + מעבד זה הכי טוב שמצאתי. כרטיס מסך הוא 4870 ו 4G RAM של קינגסטון. המטרה משחקים: מעבד אינטל- Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray או Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray עם לוח EG41MF-US2H s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI של גיגהבייט מעבד AMD Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray עם MA770-UD3 AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a של גיגה בייט

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by bilbo,

אילו זיכרונות אופטימלים ללוח הזה? ה 2700 לא הכי יעילים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. UltraX-XL Edition PC3200 400MHz FSB CAS 1.5-2-2-2 @ 2.6V 3.6V. הערה: מענין איך זה ישפיע על ביצועים של מערוכת מבוססת אתלון 64, כמה הרכיב הזה יעלה, והאם חברות נוספות יוציאו מוצרים דומים. מקור: http://www.digit-life.com/news.html?117732#117732 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. אני מחפש לוח אם עבור I5 2500 וזכרון Corsair Vengeance. (לינק) חובה שיהיה SATA 3, ותמיכה בSLI\CF. עדיף גם USB 3. תקציב באיזור ה800. מטרה עיקרית היא משחקים כבדים (BF3, SKYRIM, MW3 וכו) לגבי OC אולי יהיה מינמלי במסגרת ההגבלות של המעבד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, רכשתי לוח אם מסוג ASUS P8Z68 DELUXE באייבורי כחלק ממחשב שלם,כרגע אין להם את הדגם עם ה-PCIE3 האם להתעקש ולחפש לוח אם בעל פונקציה זאת או שזה לא יהיה משמעותי כלכך,עליי לציין שאני רוכש GTX580 כך שלא נראה לי שאני אחליף כרטיס מסךבשנה וחצי הבאות. תודה מראש לעונים גיל

14. Started by buuhaa,

אהלן. כפי שתראו בתמונה מדובר במחשב לא משהו...אבל הוא משמש לצרכים משרדיים וקצת אינטרנט. אני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון (יש לו 64 SDRAM 100 ). אמרו לי שב SDRAM אין בעיה וכמעט כל סטיק עשוי להתאים - האם זה נכון ? בכמה כדאי להגדיל - האם 128 יהיה טוב ל"ריענון" מחשב כזה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מעוניין בקרוב לרכוש מחשב חדש,עכשיו אני רואה ביותר ויותר מקומות שמדברים על זה שהחליפו את המתכת הנוזלית שהייתה בדורות הקודמים בין הפלטה המפזרת חום לבין הצ'יפ בגריז בדורות העכשיויים[אני מתכוון לכיסוי המתכתי שמרחיב את שטח הצ'יפ כדי לפזר חום,שכחתי איך קוראים לזה] ופה ושם אני גם רואה שמדברים על זה שהמעבדים החדשים יותר שמו בהם משחה טרמית יותר נורמלית[עד כמה זה נכון?!ואיך אני יכול להבדיל בהבדלי פס יצור ולדרוש מהחנות משו ספציפי?!בנוסף עד כמה המצב באמת גרוע ועד כמה זה יכול להגביל בOC] בנוסף איזה מעבדים מומלצים יותר לOC הI5 4670K או הI7 4770K [ראיתי שמספר פעמים אנשים אומרים שה4770K מתנהג יותר טוב כOCר] מצטער על כמות שאלות[שיכול להיות נשמעות קצת מטומטמות פשוט יש לי בורות כי אני ע…

16. Started by yousux,

בדור הבא של מעבדי אינטל מסתבר שיהיה יותר מסוקט אחד.. אם עד היום היינו רגילים שמימי Pentium 4 המאוחרים ולכל אורך סידרת ה Core 2 של אינטל יש לשוק הביתי רק סוקט אחד, הלא הוא ה LGA775 אז בדור החדש יהיו 2: האח הגדול - LGA1366 שהוא זה שיצא השנה ויתמוך ב bloomfield (שזה אומר בעיקר PCI-E על הלוח, חיבור מהיר של QPI וכמובן תמיכה ב TRIPLE CHANNEL). ואחיו הקטן - LGA1160 שהוא יצא מתישהו בחצי השני של 2009 ויתמוך ב lynnfield / havendale (שזה אומר PCI-E במעבד עצמו, חיבור איטי יותר של DMI ותמיכה רק ב DUAL CHANNEL ואופציה ל GPU במעבד עצמו כולל פליטת חום נמוכה יותר). ולשוק הניידים יהיה את ה mPGA 989 שיחליף את ה PGA478 (מאפיינים דומים לאח הקטן).

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Regev,

שאלה. קניתי מארה"ב מעבד AMD ATHLON XP 1800+ עם מאוורר והיטסינק של COOLER MASTER. החדר שלי לא ממש קריר, כי המזגן הוא בקומה הראשונה ואני גר בשניה, אצלי הטמפרטורה עכשיו ביולי היא בערך 30 מעלות בחדר, עם אוורור כמה מעלות פחות. אני מפחד שהמעבד ישרף לי, אז אני רוצה לדעת נתונים על הטמפרוטרה, אני יודע שיש חיישן בלוח האם כי הוא חדש של סולטק, עכשיו השאלה - איך אני יודע?! יש תוכנה??? BIOS??? רק אל תגידו לי שאני צריך לקנות HARDCANO... תודה מראש AMIGOS.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by OrGAzmUs,

א.סלחו לי על הבורות, אבל מהו המעבד הביתי המהיר ביותר שניתן להשיג היום? ב.איך נקבעת תאימות בין לוח אם למעבד? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by HumanFly,

הייתי רוצה לדעת הם המעבד 3500+ עם רק 512K cache שווה ביכולתו ל-FX.. או עם OC קטן ? כי כפי שאני רואה מחירו כרגע הוא 2300 שקל.. בסיבות... ככה שבמידה והוא נותן את ביצועיי הFX זה מעבד שווה במיוחד אפילו עם נדרש OC של כמה הרצים קלים ? אז מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם. אני זקוק להמלצה ללוח אם בשביל +Athlon 64 X2 6000. יש כמה דברים שהם ממש חשובים לי בלוח והם: SLI PCI Express שיהיה עם צ'יפ של Nvidia סוקט AM2 (מן הסתם) 4 תושבות זיכרון (עם תמיכה ב-800MHz ועם Dual Channel) ללא כרטיס מסך מובנה עם SATA2 ו-RAID 1 ושיוכל לתמוך ב- Windows VIsta התקציב הוא 600 ש''ח עם גמישות של 50 ש''ח וזהו, בתודה רבה מראש, MuTaTiOn.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by doreiny,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי השבוע לוח: dfi lp ultra-d מעבד - amd opteron 146 כרטיס מסך - leadtek 6800gs הזכרונות הם הבעיה שלי אני לא יודע אם לקחת את ה twinmos עם ה bh-5 או לקחת : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4289 שזה 2 גיגה זכרון הקטע אם הם יגבילו אותי ב oc והאם שווה לי ללכת על יותר זיכרון ופחות איכות? תודה למגיבים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שתי יצרניות לוחות האם הגדולות מציגות לראווה את המוצרים המתקדמים ביותר שהן יצרו מעולם. Gigabyte בוחרת שלא להשאר סולידית עם כמות שיא של אורות צבעונייפ ואסוס בוחרת בלבן על שחור לכתבה

23. Started by Pure-Gold,

כאשר אני מוציא את צלעות הקרור שעל המעבד המעבד יוצא יחד איתם כלומר נדבק אליהם בחוזקה. זה קרה לי כבר פעמיים וזה הבהיל אותי וחששתי שתתלש למעבד רגל עקב כך. יש למישהו רעיון איך להוציא את צלעות הקרור ללא המעבד ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הלך לי הלוח אם והמחשב מתחיל לקרטע וזה סופו. אני מעוניין בלוח אם, זכרונות ומעבד (AMD הכי מומלץ, לא?) התקציב שלי בגדר הסביר עד 1750 שקל, אך המחיר גמיש אם יש צורך. עכשיו ראיתי שאתם בטח רוצים לדעת אם אני הולך לעשות אובר קלוק אבל אין לי תשובה, אף פעם לא עשיתי אובר קלוק, אין לי ניסיון אך אני מבין טוב במחשבים אך השאלה שלי היא אם אתם חושבים שכדאי לי ללמוד ולעשות אובר קלוק? ואם כן האם זה מסובך או שזה לא צורך ידע קודם? אם אני אוכל ללמוד לעשות אובר קלוק והכל אז סבבה אני יעשה רק אחרי שהמעבד ייתישן קצת. נ.ב, לוח אם אני רוצה לקחת את הלוח אם בין המתקדמים שיש היום, אני מוכן להתפשר על המעבד, וזכרונות אני רוצה DDR 512.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לאחר שלא הצלחנו לקבל שום רמז לקיומם בתערוכת Computex 2018 - תערוכת החומרה האירופאית הגדולה ביותר מסומנת בתור היעד החדש להשקה של דגמי Coffee Lake מובילים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים