עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jangelboy,

AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray Intel Core2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB אני פשוט לא מבין בזה כל כך איזה מעבד יותר חזק יותר מהיר ויותר מתאים למשחקים ואם אפשר להסביר לי בקטנה למה תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי את הלוח AN7 החדש של אביט (זה עם הגורו) בהחלט לוח חביב ! נתקלתי בבעיה איתו, בכל מקום וביקורת שאני קורא רשום שניתן לשלוט בכל המאווררים המחוברים ללוח-נשמע נחמד רק בעיה אחת-אני מחבר מאוורר רגיל, ג'נרי בחיבור 3 פנים ללוח נכנס ל FanEQ של הUGURU אבל כל מה שאני רואה זה אפשרויות שליטה רק במאווררים של הCPU ושל הNB אז שאלתי היא-איך לעזאזל אני שולט בכל המאווררים המחוברים ללוח אם !? בתודה מראש לירן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם מעבד אטום, וקיבלתי איתו זכרון kvr, הוא פחות טוב?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לאחר שלא הצלחנו לקבל שום רמז לקיומם בתערוכת Computex 2018 - תערוכת החומרה האירופאית הגדולה ביותר מסומנת בתור היעד החדש להשקה של דגמי Coffee Lake מובילים לכתבה

5. לוח אם דגם: Intel sandusky D945PSNLK סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 4 סה"כ יציאת PCI Express: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 דגם מעבד: 630 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB השארתי את כל הפיצ'רים שכתבו שם.. עכשיו אני שוקל להחליף לאחד מסדרת ה6X00 של אינטל.. ואני לא יודע אם כדאי לי אולי להחליף לוח לצ'יפ 965 או מש…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אם כן איזה סוגים יש? ןאיפה ניתן לקנות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gaoshun,

שלום, האם לוח אם MSI G31 M4 +FW הוא מתאים לE7400, האם ידוע לכם מחירו? האם במחיר דומה ניתן לרכוש לוח טוב יותר או מתאים יותר? בתודה דני

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי... מפרט המחשב שלי בצד... אני כרגע עם זכרונות של ADATA על 1333..תזמונים אני לא כ"כ זוכר וניסיתי לקרוא את המאמר ולא כ"כ הבנתי...היה נחמד אם היה מאמר יותר למתחילים בעסק התזמונים של הזכרונות. אני מעוניין להגביר את ה-OC למחשב אך הזכרונות מגבילים אותי.כרגע התדר עומד על 3.54. ומבחינת הקירור אני לא דואג לכלום חוץ ממשהו אחד...הנוקטואה 14D הוא די עצום...וזכרונות עם גוף קירור סטנדרטי הם די גדולים והפחד הוא שהם יתנגשו במאוורר. מעבר לכל זה...האם אני אשים לב לשינוי גדול בין ה-1333 שיש לי כרגע ל-1600 עם תזמונים טובים יותר וCL יותר נמוך? אודה מאוד לכל העוזרים והממליצים. שגיא

9. חברה בשם SMACH מצהירה כי תנצל את הדגמים המוטמעים החדשים מבית AMD בכדי לספק לנו מוצר מסקרן מאוד שלא דומה לאף אחד אחר לכתבה

10. מה יהיה יותר טוב.......? 128-במהירות של 133 או 192 במהירות של 100? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי לכולם אני כרגע עומדת לקנות מחשב.עד עכשיו הציעו לי<בתקציב שלי> לקנות את השילוש הבא: AMD 2500 XP BARTON BOX CPU ABIT NF7 SL ADADT 512 400 DDR עכשיו אני רואה שיש דברים חדשים וכולם ממליצים על סלרון של אינטל או סמפרון של AMD מה שמחייב לוחות אם אחרים. יש לציין שהתקציב שלי הוא 3100 ש"ח פחות או יותר.הכרטיס מסך שאקח זה 9550 <אני ממש לא משחקת> והארד דיסק 80 של WD. יש לציין שיש לי מסך. מה לעשות ?האם ללכת על מה שהציעו לי או שללכת על הסלרון או הסמפרון. בתודה מראש לכל העוזרים .אני פשוט די מבולבלת כי אני מפחדת שאם אני אקנה את מה שהציעו לי אני פשוט אפסיד מחשב יותר טוב באותו מחיר.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לפי הנתונים שיש עד עכשיו איזה לוחות יהיו עדיפים מבוססי 965 או 680I אני מדבר על לוחות HIGE END במו ה P5B DLX ומתי אמורים להגיע לוחות תומכים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם. האם מבחינת המוצר שמקבלים, יש הבדל בין קניית סט של 4 סטיקים לבין 2 סטים של 2 סטיקים? אני מניח שזה אותו דבר אבל אני שואל כי נתקלתי כבר במספר אתרים שסט זכרונות מסויים נגמר במלאי בתצורה של רבעייה אבל יש עשרות במלאי בתצורה של זוג סטיקים.

14. ומהם מדרגות המכפלה של כל אחד מהמעבדים C2D ?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by inglor,

ההבדל יוצא בערך 150 דולר למחשב, יש הבדל משמעותי (לשימוש ביתי) בין Core Solo לבין Celeron M?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת שהמחשב יפחות יריץ לי את וייס סיטי תודה למי שיעזור

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by 23avri,

מישהוא התנסה עם זה טכנאי הציע לי לי להחליף את הקבלים בלוח אם לטענתו הם כמעט גמורים המחשב כבה לפעמים ועולה לאט , בינתיים החלפתי ספק כח מדובר על מחשב פנטיום 4 אבל ישן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by vadkom,

אלן חברה! יש לי שאלה מעניינת! מי מהמעבדים הללו יותר טוב: D 925 3.0Ghz 4M Cache או E6600 Dual core 3.06Ghz 2M CaChe אני מתלבט על איזה מהם משחקים ירוצו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by THELAD,

שלום, ברשותי מחשב עם לוח האם הזה: http://www.msi.com/product/mb/G41MP21.html#hero-specification מדובר בלוח אם ישן... כרגע מותקן לי 2GB זכרון, ואני מעוניין להוסיף זיכרון. חשוב לי לרכוש זיכרון שאוכל לחבר למערכת חדישה יותר בבוא העת כשאשדרג, כך שלא אצטרך לרכוש שוב פעם זכרון. הלוח מסוגל לקבל עד 8GB RAM. השאלה היא מה עדיף 2 סטיקים של 4 או אחד של 8 מבחינת הביצועים. כמו כן, הלוח תומך עד 1333MHz, אך אני מעוניין לרכוש זיכרון 1600 מהסיבות שציינתי למעלה, האם כל זכרון 1600 יצליח לעבוד בלוח בתדירות 1333? אשמח לקבל המלצות על זכרונות שיעבדו היטב בלוח הנ"ל. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by chris_u16,

האם יש דבר כזה זכרונות SDRAM שעובדות רק על מחשב Pentium 4 ולא על Pentium 3 (ולהיפך)? או שכל סוגי הזכרונות (SDRAM)יכולות לעבוד גם על P4 וגם על P3??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by netanelam,

היי חברים רציתי לדעת איך המעבד הזה AMD Athlon II X3 435 ? ואיזה מעבד יותר עדיף למשחקים: AMD Athlon II X3 435 או Intel Core 2 Duo E7500

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gggilad13,

לפעמים כשאני מפעיל את המחשב (לרוב כשהוא נדלק מחדש אחרי לחיצה על כפתור הריסט) במקום הצפצוף היחיד שצריך להיות הוא משמיע צפצוף מתמשך עולה ויורד (כמו אמבולנס) :-\ לפעמים גם קורה שיש צפצוף יחיד אבל המסך לא נדלק.... הלוח הוא MSI 850 PRO2 למישהו יש מושג מה זה אומר ועל מה זה מצביע?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בשקט ובצניעות, צ\'יפזילה משיקה דור חדש של מעבדי אטום שולחניים, Braswell, שינסה למצוא לעצמו זכות קיום לצד דגמי ה-Core M המתקדמים יותר שמתאפיינים במעטפת תרמית דומה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-core-m-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-airmont-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%99%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by NAND,

שלום, אני מתכנן לשדרג את המערכת הקיימת שלי למטרות גיימינג וסטרימינג בלבד. את השדרוג התחלתי עם המעבד ובחרתי ב-i7 4790, אני חושב שהוא ייתן לי תפוקה טובה יותר כשזה נוגע למולטיטאסקינג. לגבי לוח האם, יש מבחר כל כך גדול שאני לא יודע במה לבחור. בהתחלה רציתי ללכת על H97, שהבנתי שהוא טוב יותר בגלל שיש לו יותר ממירי מתח, ומאחר שהיא ערכת שבבים יחסית יוקרתית אפשר להניח שהלוח יהיה עשוי מאיכות חומרים גבוהה יותר בהשוואה ללוחות B85 לדוגמה. אני קונה את המחשב מ-RSM, והנציג שדיברתי איתו טוען שאין להם כרגע במלאי לוחות H97 או Z97. מצד שני, הוא אומר שאני לא צריך בכלל H97, ושההבדל היחידי בין H97 ל-B85 זה סלוטים (ואני חושב שזה לא נכון ושיש עוד הבדלים). בכל מקרה, בהנחה שאני רק מש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום לכם יש לי במחשב 4 סלוטים של כרטיסי זיכרון יש לי במחשב 2 כרטיסי זכרונות של 2GB כל אחד ושתי סלוטים פנויים ניסיתי לשנות את המיקום של כרטיסי הזיכרון (להחליף לסלוטים השניים) והמחשב לא נידלק. החזרתי את הזיכרונות לסלוטים שהם היו וזה עובד . הלוח שלי הוא ASUS P7P55D EVO מה עושים? ביצעתי עדכון לביוס וזה גם לא עזר יכול להיות ששתי הסלוטים השניים לא תקינים או שצריל להגדיר משהו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים