מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין Intel Core i7 Box ל- Intel Core i7 Tray?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקחת בזול את ה6400 או להתאמץ ולקחת את ה6600 האם ההפרש במחיר שווה? ובכל מקרה אני מחפש לוח יציב ומהיר (בכלל לא למשחקי אוברקלוקינג) על הלוח להכיל פיירוייר ieee 1394 קול, רשת, וכדאי גם VGA כי בשלב הזה אני מתכוון לוותר על כרטיס מסך עד שיגיעו דגמי DX10 לטווח הבינוני תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מהו ה-1 ומהו ה- 0 האם הכוונה שהם עובדים במירור? האם אפשר לעבוד עם 8 או 6 התקני IDE ? האם במירור חייב שני דיסקים זהים בגודל כמו בשרתים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה לוח אם בחול למעבד E6600 זכרונות קרוסאיר דומיניטור 800 עכשיו אין לי בעיה עם הכסף יש לי עד 2000 להשקיע אני עושה OC וגם אני רוצה משו שיחזיק להרבה זמן וזה גם הטכנולוגיה הכי חדשה. חשבתי או על : EVGA nForce 680i או : Asus striker מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב וחשוב לי הביצועים והתאימות לשאר הרכיבים של הערכת. פחות חשוב לי הרחבות או תוספות. עם תקציב של 3800 ש"ח, אני מתכוון לקנות מעבד 750 i5, כרטיס מסך ATI HD 5850 וזכרון OCZ DDR3 2x2Gb 1333Mhz. מה שמשאיר לי התלבטות קשה ובערך 700-800 ש"ח ללוח אם. :s05: :s05: :s05: איזה לוח אם עדיף לקנות בעלות המינימלית עם הביצועים המקסימלים? איזה לוח יחזיק מעמד לטווח זמן ארוך יותר ללא שדרוג? (קראתי שיש לוחות שמגיעים עם USB3 וכו') האם יש חשיבות ליצרן? (Gigabyte, Asus או Intel). מבחינתי המחיר חשוב יותר מהיצרן במקרה הזה. אני לא מתכוון לעשות CrossFireX אז גם זה לא רלוונטי. ובאמת, מה ההבדל המשמעותי בין הצ'יפסטים P55, H55, H57 (חוץ מהעובדה שה P55 לא מגיע עם GPU שאני גם…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה בדיוק מעבד Opteron. כלומר למה הוא משמש, ומה ההבדל בינו לבין מעבד Athlon. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני החלטתי לקנות מחשב חדש. אני לא הכי מבין בלוחות 3 SLI/SLI X ורציתי לדעת איזה לוח יביא לי את התפוקה הכי טובה ל SLI של 8800GT/S אולי אפילו 9600GT לגבי המעבד אני לא החלטתי ואני שם לב שאף אחד גם כן לא בטוח מה כדאי אני בחור שלא ממש אוהב להתפשר אבל אני רואה שלא כדאי לקנות 9800GX2 כי שתי 8800 כבר נותנים ביצועים יותר טובים אני מעדיף שהלוח יתמוך בחומרה הכי חדשה תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה הופך את הטורבו ללא רלוונטי או שהטורבו מגביר עוד יותר את התדר של המעבד אחרי הOC?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להרכיב לעצמי מחשב חדש וחזק שמיועד לעריכת וידאו, בחרתי כרטיס מסך ואת כל שאר החלקים והדבר שאני הכי מתלבט בו עכשיו הוא לוח האם, איזה לוח אם נחשב הכי טוב היום בשוק? איזה חברה הכי אמינה ולאיזה חברה יש לוחות אם עם הביצועים הכי טובים? חשבתי על אינטל או אסוס...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך לדעת איזה צירוף ייתן לי את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עומד לשמש לאינטרנט, office וקצת סרטים באיכות HD מבוסס intel Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX + Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET או מבוסס AMD AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX + Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET יעבוד עם Windows 7 64bit ו-4G זכרון בתודה מראש יוסי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סטיב כהרגלו משעשע כתמיד, חצי שעה שלו עדיפה על השטויות בטלוויזיה any time any day:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שווה לקנות ב-4000 שקל: מעבד: אינטל פנטיום 4 1600 מגה-הרץ (478) לוח אם: מ.ס.י 645 אולטרה. זכרון: 256 מגה-בייט DDR PC-2100. חברת - MTEC LTD כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV OUT הארד-דיסק: 40GB 7200RPM ATA-133 מסך: IIYAMA 17" מודם: INTEL AMBIENT V.90 מארז: MIDI ATX FOR P-4 מדפסת + סורק + צורב NEC 24X. CD ROM X52. FLOPPY אני מודה -מפרט לא מלבב... אני רק שואל אם זה שווה את המחיר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקור: http://www.tomshardware.com/business/20050419/index.html פלטת 130 ננו מטר מול פלטת 90 ננו מטר (200 מילימטר). המהירות בה תהליכי הייצור השונים הגיעו לבגרות עקב השימוש בתוכנת ניהול ייצור ש AMD עושה בה שימוש, ניתן לראות את השיפור. בסוף הכתבה ראיון קצרצר עם מנהל תכנון הייצור במפעל AMD ש: מדוע המעבר ל 90 ננו מטר ארך יותר מהמתוכנן? ת: הוא לא, אנחנו עומדים בלוח הזמנים, בנוסף המעבר ל 90 ננו מטר כולל שימוש בחומרים חדשים בהשוואה ל 130 ננו מטר. ש: בא נדבר על עלות, כמה AMD חסכה במעבר ל 90 ננו מטר? ת: בכל מקרה, מכל פרוסה אנחנו מפיקים יותר מעבדים, כך שהתנובה (yield) תגדל. עד כמה? קשה לומר ברגע זה. ש: מתי יגיעו מעבדי 65 ננ מטר? ת: כרגע בתחילת ייצור דגמי מבחן של 9…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש למטרות משרדיות ולצפייה בסרטי HD (יחובר למסך Dell U2311H). אימצתי את המפרט באתר, אך ב KSP הקרוב לביתי אין את לוח האם המומלץ Asrock H61M/U3S3. איזה לוח אם נוסף מומלץ (אשר קיים ב-KSP)? :s05: תודה רבה!! אלנה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדקתי בחיפוש בקשר לשני הלוחות אשר מבוססים כל אחד מהם על צ'יפסט אחר (G וE) 8IGX מבוסס על הG שאמור להיות חדש יותר אבל אני לא צריך את הכרטיס מסך, גם כרטיס קול לא מעבר להכי פשוט כי אני מתכוון להחליף אותו. אבל קראתי כל מיני אנשים שכותבים שללוחות ה845G יש יכולות אוברקלוקינג טובות פחות או ובעיות מסויימות דברים קטנים: אני לא צריך RAID ודברים דומים לכן אני לא דיברתי על 8IEXP או P דומה אני כן מתכוון לעשות אוברקלוקינג. לא מיידי אבל מתישהו לכן צריך לקחת את זה בחשבון (אם יש) בין 2 הלוחות (ואני לא מעוניין באיזה EPOX ABIT במחירים מופרזים) ;D נ.ב - אפשר לנעול את מכפלת הAGP בלוחות הללו ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזה כשנה יש לי את הכרטיס 4850 עם המעבד 4800X2 והצוואר בקבוק נוראי..לא מזמן יצא עדכון ללוח אם שלי שנותן תמיכה למעבדים החדשים של AMD הבעיה שלי היא התקציב הנמוך ולכן אני רוצה מעבד במחיר המינימלי ביותר לכרטיס הנ"ל תודה, סמיון.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס תקין, בדקתי אותו במחשב אחר. כשאני שם את כרטיס המסך (GeForce 9600GT) בלוח אם M2N-TVM/S הוא לא מזהה אותו. על הלוח יש כרטיס מסך מובנה GeForce 6100. בביוס לא ראיתי שום אופציה לשנות לPCI Express. מה אפשר לעשות? חיפשתי עדכון ביוס ללוח אם זה (בגוגל) אבל לא מצאתי. המחשב הוא של packardbell.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרוב מסוכם בכותרת. זה עבור מחשב של חבר שכנראה שמת בו הלוח, לכן צריך משהו שיחליף המחשב משמש לאינטרנט בלבד ולכן אין שום רצון להשקיע במחשב הנ"ל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי G.Skill F3-10600CL9 DDR3 2GBx2(4GB) 1333MHz בחריצים מספר 1 ו3(כחול). דגם לוח האם הוא DP55WB חשבתי לקנות ולהוסיף בחריץ מספר 2(שחור שמאלי) את Kingston HyperX blu מTMS ב207ש"ח, המתח(1.5V) והתזמונים זהים(CL9) ורק התדר ירד בהתאם לזיכרון עם התדר הנמוך. מחיפוש קצר בZap מצאתי את Kingston KVR1333D3N9/4G אצל Ivory/KSP ב220ש"ח וזה דגם שנבדק כבר לפי אינטל על לוח האם שלי(DP55WB) . האם אמורה להיות בעיה שאני מוסיף זיכרון אחד נוסף רק לחריץ מספר 2? ואני קצת לא בטוח איזה מהזכרונות עדיף לקחת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מעבד+לוח אם+ זיכרון CPU=AMD RAM =256 MB ולוח אם אין לי מושג והתקציב שלי זה 1000nis פחות או יותר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר ללוח אם שלי 1.אני רוצה לדעת עם הלוח אם שלי תומך בדיסק קשיח SATA? 2.אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר שתי זכרונות (אם אפשר אז איזה סוג של זכרונות אני יכול כמה מהירות אני יכול ואיזה טכנולוגיה למשל :DDR,DDR2 וכו')? וזהו הנה התפריט של הלוח אם שלי (EVEREST):
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, במחשב שלי יש קיט 16GB של ELIXIR. Elixir 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3010 אחרי הרבה בדיקות שעשיתי- הגעתי למסקנה שאחד הסטיקים מקולקל. אני מקבל איתו מסכים כחולים, רינדורי אודיו ווידאו נתקעים, תוכנות נותנות שגיאות, ואפילו דפדפנים קורסים. אחרי התקנת מערכת הפעלה מחדש, ובלי חומר יוצאת דופן- רק עכבר מקלדת. עשיתי כבר מלא נסיונות ווראציות, והגעתי למסקנה שהוא בטוח מקולקל. האם אני חייב לקנות זכרון זהה כדי להחליף אותו? או שמספיק זכרון עם אותו תדר? או גם עם אותם תזמונים? לא כל כך הצלחתי למצוא מידע על הזכרון, אבל אני מניח שהוא עובד ב- DUAL CHANNEL, מה שזה לא יהיה, ואני מעוניין שימשיך ככה.. לדעתי יש לי אפשרות גם לקנ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההפרש בביצועים? מה ההפרש במחיר? למה בכלל יש מעבדים נפרדים לשרתים? והאם יש "משוגעים" ששמים מעבד לשרת במערכת ביתית או שצריך חומרה שונה לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-