מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הזה http://digma.co.il/shop/popup_image.php?pID=1437&osCsid=81207322f89a8a1bea3d7d35284f4402 ויש לי זיכרון של קורסייר דואל צ'אנל 512 כפול 2 ורציתי לדעת לאן אני מחבר אותם לשני הצהובים או לצהוב הראשון והשחור הראשון אני חדש בזה ואני לא מבין כל כך תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלן חברה! יש לי שאלה מעניינת! מי מהמעבדים הללו יותר טוב: D 925 3.0Ghz 4M Cache או E6600 Dual core 3.06Ghz 2M CaChe אני מתלבט על איזה מהם משחקים ירוצו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מוציא את צלעות הקרור שעל המעבד המעבד יוצא יחד איתם כלומר נדבק אליהם בחוזקה. זה קרה לי כבר פעמיים וזה הבהיל אותי וחששתי שתתלש למעבד רגל עקב כך. יש למישהו רעיון איך להוציא את צלעות הקרור ללא המעבד ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עוזר לחבר להרכיב מחשב מבוסס רייזן מהדור האחרון ככל הנראה ryzen 2600/x. אני זוכר שהדור הראשן של המעבדים\הלוחות היה בעייתי עם זכרונות מסוימים. ממה שאני הבנתי בדור החדש התאימות הרבה יותר טובה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם לוח האם הזה: http://www.msi.com/product/mb/G41MP21.html#hero-specification מדובר בלוח אם ישן... כרגע מותקן לי 2GB זכרון, ואני מעוניין להוסיף זיכרון. חשוב לי לרכוש זיכרון שאוכל לחבר למערכת חדישה יותר בבוא העת כשאשדרג, כך שלא אצטרך לרכוש שוב פעם זכרון. הלוח מסוגל לקבל עד 8GB RAM. השאלה היא מה עדיף 2 סטיקים של 4 או אחד של 8 מבחינת הביצועים. כמו כן, הלוח תומך עד 1333MHz, אך אני מעוניין לרכוש זיכרון 1600 מהסיבות שציינתי למעלה, האם כל זכרון 1600 יצליח לעבוד בלוח בתדירות 1333? אשמח לקבל המלצות על זכרונות שיעבדו היטב בלוח הנ"ל. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למעבד ולוח בתקציב הנ"ל, למחשב שייעודו העיקרי היא עבודה משרדית ומשחקים מזדמנים (סימס וסימולטור נהיגה/טיסה) כרגע ואולי עוד בעתיד. ממה שראיתי במספר חנויות בתקציב הזה מה שניתן להשיג הוא לוח H81 כלשהו ומעבד פנטיום שמתאים לתושבת 1150, אם זו אכן האפשרות הכי טובה, איזה לוח הכי מומלץ? (אני מניח שבין מעבדי הפנטיום ההבדל זניח). זה שדרוג מ- i3 540 - נקנה סטיק של 8 ג'יגה ראם ולמרות ציון שהלוח תומך ב- 8 ג'יגה, הוא מסרב לעבוד איתו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי את הלוח AN7 החדש של אביט (זה עם הגורו) בהחלט לוח חביב ! נתקלתי בבעיה איתו, בכל מקום וביקורת שאני קורא רשום שניתן לשלוט בכל המאווררים המחוברים ללוח-נשמע נחמד רק בעיה אחת-אני מחבר מאוורר רגיל, ג'נרי בחיבור 3 פנים ללוח נכנס ל FanEQ של הUGURU אבל כל מה שאני רואה זה אפשרויות שליטה רק במאווררים של הCPU ושל הNB אז שאלתי היא-איך לעזאזל אני שולט בכל המאווררים המחוברים ללוח אם !? בתודה מראש לירן
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו לחבר שלי יש amd atlhon 2000 or 2400 ( יותר נכון היה ) המחשב בן 5 שנים עכשו לפני כמה זמן שבועים + אני רואה פתאום שהמעבד במאפינים של המחשב שלי הפך להיות amd atlhon 1800 ו 1.49ghz דבר מוזר ואני מתפדח לשאול שלא תחשבו אני מוזר זה הגיוני מה שהולך פה? אולי משהו נשרף בפנים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשדרג את המערכת הקיימת שלי למטרות גיימינג וסטרימינג בלבד. את השדרוג התחלתי עם המעבד ובחרתי ב-i7 4790, אני חושב שהוא ייתן לי תפוקה טובה יותר כשזה נוגע למולטיטאסקינג. לגבי לוח האם, יש מבחר כל כך גדול שאני לא יודע במה לבחור. בהתחלה רציתי ללכת על H97, שהבנתי שהוא טוב יותר בגלל שיש לו יותר ממירי מתח, ומאחר שהיא ערכת שבבים יחסית יוקרתית אפשר להניח שהלוח יהיה עשוי מאיכות חומרים גבוהה יותר בהשוואה ללוחות B85 לדוגמה. אני קונה את המחשב מ-RSM, והנציג שדיברתי איתו טוען שאין להם כרגע במלאי לוחות H97 או Z97. מצד שני, הוא אומר שאני לא צריך בכלל H97, ושההבדל היחידי בין H97 ל-B85 זה סלוטים (ואני חושב שזה לא נכון ושיש עוד הבדלים). בכל מקרה, בהנחה שאני רק מש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. נמאס לי מהמחשב שלי הסלרון 800 ואני רוצה להחליף: (למרות שהוא עבר OC ל1000 ועובד טוב אבל הוא כבר איטי בשבילי ומעצבן!) המחשב הבא הולך להיות מורכב מ: מה שכבר יש לי: יש לי הארד דיסק W.D 20G ATA100 7200RPM - חדש (קיבלתי חינם מהעבודה של אמא שלי) שעובד טוב מאוד ואני לא צריך חדש בנתיים צורב Teac x40 סי.די מארז צ'יפקט FULL TOWER כונן דיסקטים (חחחחחח) HardCano (לא ממש חשוב אבל כתבתי בכל זאת) וכרטיס מסך חרא ! (GeForce 2mx 400 64mb - אני לא ממש משחק במחשב יותר יוצר ועורך מוזיקה וכמובן מוריד לכן אני בנתיים לא צריך יותר מזה) אני צריך רק זכורנות, מעבד, לוח (לבנתיים): אני חשבתי ללכת על INTEL כי AMD חם מידי בשבילי. זה מה שהרכבתי ותגידו מה אתם חושבים (אין לי תקציב גדול 2500 מקסי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי 3 זיכרונות 1GB DDR 400MHZ, להוסיף ל1GB הקיים שלי. אחרי שבדקתי שכל ה3 זיכרונות תקינים (לא הרצתי MEMTEST עדיין אלא רק בדקתי שהBIOS מזהה כל אחד מהם בנפרד), ניסיתי לחברת את כל ה4. הלוח אם רשם שהוא 4GB INSTALLED אבל שהוא שרק 3USABLE. הוצאתי כל אחד מה 3 החדשים והיה רשום ש3 INSTALLED ו3USABLE. יש לכם מושג?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד, בוקר טוב לכולם, יש לי מחשב פצצה ואני יכול לקבל או לוח אם H55M-usb 3 או P55-USB 3 מתנה. Intel core i5 760 2.80Ghz GTX 470 4G RAM 500GB x2 אז מה עדיף לי לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן המחשב עשה דקה ושני INTEL 2.4 פרסקוט 1 מגה קאש לוח גיגה כלשהו 256 זיכרון והמשחב שלי- אינטל 2.4B 512 קאש לוח אינטל 512 זיכרון עשה דקה ושבע שניות
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לא ידעתי לאיזה פורום להפנות את השאלה אז בחרתי בזה .. אני מתכנן מלא זמן לקנות מחשב הגעתי למחיר שאני בערך תיכננתי 6K + מסך 22 אינץ הבעיה שלי היא המחשב עולה 6K עם כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ומעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray זה בהתחלה מה שחשבתי אבל רציתי דעה מאנשים אחרים האם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל HD4850 ואת המעבד ל Q9550 ? המחיר יוצא זהה גם באפשרות הזו ובאחרות ככה שזה קשה להחליט ... המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו כל המשחקים שיצאו ויוצאים עכשיו ... + שימוש בסרטים ובתוכנות ( בגלל זה QUAD ) אם אתם יכולים להאיר את פני סעו ...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב כמו שיש פה במפרטים המומלצים - 10000 ש"ח עם מסך 19". עכשיו אתם לא כתבתם בקשר לקירור למעבד. אז שאלתי היא: האם חייבים קירור נוסף ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע עם המעבד + מארז ENERMAX 350W?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. הלוח אם שלי הוא Asus P5W DH Deluxe WiFi. סיפור ארוך אבל הוא מת והוחלף כבר 4 פעמים. אז כבר השלמתי עם העובדה שאני לא יכול לשחזר 610gb של מידע מה - RAID 0 שיש לי שם, ואני שואל עם איזה לוח אם כדאי לי להחליפו. אני מחפש משהו מ-א-ו-ד תקציבי, אבל הוא צריך לתמוך ב: 1) במעבד והזכרונות כמובן 2) כל חיבורי ה SATA שיש לי שם (מפרט בצד) 3) OC בסיסי למעבד (עד 3.0 ~ 3.2) 4) אם הוא מגיע עם WiFi מובנה - אז בכלל אני אהיה שמח, אבל זה לא חובה (יש לי מתאם). בתכלס כל האפשרויות פתוחות כי אני אזמין ואקנה מארה"ב אז הכל הולך. תודה רבה לעוזרים. -HF
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לפני רכישה של לוח חדש ומעבד, בהתלבטות קשה מאוד. האם להתספק בלוחות התמוכים ב DDR4, או לחלופין לקחת לוח יקר יותר עם DDR5? אני יודע ש DDR5 כרגע לא להיט בביצועים לעומת ה - 4. ( לא נופל יותר מדי) וגם ה- 5 נורא יקרים וגם כרגע לא הכי איכותיים.. אולי בגלל המחסור בסיליקון.. לכן השאלה אם כדאי כבר להשקיע ולא להגביל את עצמי לעתיד של DDR5 או להסתפק ב - 4? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש לוח מיקרו ATX למארז האריאה של אנטק ואני ממש רוצה שהמחשב (שיהיה סלוני) יהיה מחשב מזק ככל האפשר (יכול להיות מצחיק לשחק על הטלביזיה) לכן החלטתי ללכת על מעבד AMD את'לון 64 בסוקט 939.. וממה שהבנתי ערכת השבבים הטובה ביותר לכך היא ה-nForce4 העכשיו, הלוח היחידי שיש שתומך את כל זה הוא ה- FOXCONNNF4K8MC-RS שעולה פה 527 שח.. השאלה אם משהו מכיר את הלוח הזה?? ויכול לתת עליו חוות דעת או משהו?? אם למשהו יש אלטרנטיבות.. אני ממש רוצה לשמוע!! נ.ב. ביירבונים של שאטל לא באים בחשבון.. הם וואיי יוצאים לי יקרים מדי לתקציב
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב-http://www.zigzag2000.co.il מפרסמים בנדל של לוח אם " ABIT KX7-333 RAID" עם זכרון "CORRSIAR CMX256 - 3200" אבל באתר של ABIT נאמר שלוח זה תומך מקסימום ב2700 (http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=KX7-333R) יש למשהו הסבר איך זכרון 3200 עובד עם הלוח הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הלוח הנ"ל מהמציאון של נועה שם הוא נמכר ללא הבאנדל. איפה אני יכול להשיג פאנל I/O אחורי בשבילו ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להרכיב לעצמי מחשב חדש וחזק שמיועד לעריכת וידאו, בחרתי כרטיס מסך ואת כל שאר החלקים והדבר שאני הכי מתלבט בו עכשיו הוא לוח האם, איזה לוח אם נחשב הכי טוב היום בשוק? איזה חברה הכי אמינה ולאיזה חברה יש לוחות אם עם הביצועים הכי טובים? חשבתי על אינטל או אסוס...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף יותר לשימוש במשחקים (לא כבדים), intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray או Core 2 Duo E7500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 3MB Tray או Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray. המליצו לי פה על מעבדים של AMD שאין לי בכלל ניסיון איתם ואני מעדיף את אינטל על פניהם. השאלה שלי לגבי זכרונות היא איזה חברה טובה יותר מבין אלה: kingston, mushkin, patriot? (מעוניין ב2G) ושאלה אחרונה זה ההארד דיסקים שכבר ממש מבלבלים אותי אני זוכר שלפני כמה שנים WD היו הכי טובים אבל היום יש גם את hitachi בשוק וsegate וכל מיני דגמים.. אני מעוניין שיהיה בו 500GB ושיהיה כמה שפחות רועש. אני נאלץ לבחור בכל הרכיבים הפשוטים האלה בגלל תקציב נמוך.. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תצורה של 512 MB זיכרון תהיה הכי טובה למפרט הבא: מעבד SEMPRON 3000+ 939. לוח אם ASUS A8N-VM CSM אני לא הולך לשדרג למעל לג'יגה זיכרון בעתיד אז לא אכפת לי שיהיו לי 4 סטיקים של 256. השאלה היא האם התצורה של המעבד+לוח תומכים בזיכרון DUAL ואז עדיף לי לקחת 2 סטיקים של 256 עכשיו ובעתיד לשדרג אם אני ארצה, או לקחת סטיק אחד של 512 עכשיו כי זה לא משנה. נ.ב. - אני לא מתכנן OC. נ.נ.ב. - בבקשה שזה יהיה המלצה שאני יכול לקנות מנועה כי אני קונה את המחשב מהם.
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מעבדים חזקים כמו ה 980X וה Phenom ii X6 - במה הם מועילים ולמי? אני מאוד מתעניין לדעת למי המעבדים הללו באמת מועילים - ומה זה ה hyper threading של אינטל? היום - בעודי בבניין משרדים - צוטטתי לשיחה שהתקיימה בין אדם אחד לשני, כאשר אחד מהם אמר שהוא קיבל השבוע את ה 980X. לא היה לי שום מושג מה הוא עושה במקצועו (אבל זה כן המחשב של המשרד). אשמח ללמוד. האם רק תוכנות מסוימות עושות שימוש במעבד המפלצתי הזה, או שהוא בא לידי ביטוי בכל "מטלה" (תכנית)? האם הוא נבנה מראש תוך כדי מחשבה על עורכי הווידאו למינהם, או עבור כל משתמש? שאלה אחרונה שמעניינת אותי: האם מעבד בעל, נניח, 6 ליבות ו hyper threading (כמו ה 980X) הוא באמת שקול למעבד בן 12 ליבות ללא hyper threading? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכון לקנות p4 1.6a ויש לי שאלה האם אני צריך ספק כוח שהוא יותר מ300w ? אני לא בטוח אם צריך להתחשב בעוד כמה מפרטי המערכת שלי : msi gf4 ti 4400 gtxp המארז הוא Dragon DX-01BLD Tower ואני רוצה לקנות ספק כוח של atx 300w , התקציב שלי הוא די מוגבל לכן אם יש לכם רעיונות לגבי מארז אחר שיש בו ספק טוב ( וגם נראה יפה ;D) הם יתקבלו בשמחה .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-